Anniversarypeli 2. Peli päättyi?

Pelien viimeinen lepopaikka, jonne kyläläiset kokoontuvat muistelemaan menneitä pelejä ja keskustelemaan niiden tapahtumista.

Re: Anniversarypeli 2. Päivä päättyy 27.5. klo 23.00

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 25.05.2019 20:08:01

Oho, se oli nopea peli, olisin pystynyt olemaan aktiivimpikin mutta mitäpä tuosta: kikatin välillä ääneen joillekin mietinnöille :D
(Jin :) oot oikeassa, mie pelaan aina niin tunteella/spontaanilla tyylillä että se on jo lähes miun tavaramerkki juonareissa)
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 562
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: Anniversarypeli 2. Päivä päättyy 27.5. klo 23.00

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 25.05.2019 20:14:44

Toivottavasti seuraavassa pelissä sitten vähän paremmin sattuu kaverit pahiksena

Lupaan et oon aik kiva ja aktiivinen pahiskaveri, jos satutaa viel uudestaa tovereiks nii korvaan tän menetyksen :(
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 414
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: Anniversarypeli 2. Päivä päättyy 27.5. klo 23.00

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 25.05.2019 23:53:57

Kiitos pelistä kaikille! Oon niin väsyny etten jaksa liittyä ny jälkipuintiin :D
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Anniversarypeli 2. Päivä päättyy 27.5. klo 23.00

ViestiKirjoittaja Violet » 26.05.2019 15:02:56

2.Päivä

"En tiedä kuka olet, enkä edes välitä siitä. Kunhan vain saamme tuon aseen ostettua sinulta pois, niin kukaan ei vahingoita sillä ketään. Ota rahani, ja hänen myös", sanoi yksi potilaista mystiselle kauppiallee, joka rahat otettuaan lähti tyytyväisenä myhäillen. Ase oli vanhaa neuvostoliiton ylijäämää, ja todennäköisesti vahingoittaisi ampujaa htä todennäköisesti kuin kohdettakin. Palattuaan sisäpihalle he huomasivat Kranien ja tämän assistentin riitelevän, kahden lääkintämiehen ollessa paikalla kuljetusauton kanssa..

"Kyllä minä tiedän, mitä täällä tapahtuu. Pelisi on ohi, Kranie. Violet on kuollut tai kuolemassa, et voi enää voittaa", sanoi assistentti Kranielle.

"Näinkö sinä luulet, Zey? Kyllä me tiesimme koko ajan kuka olet, helpompi pitää ystävät lähellä, ja viholliset vielä lähempänä. Tämänpä vuoksi Violet on vienyt koirasi. Ovela idea, todella.", sanoi Krania rauhalliseen tapaansa. Zey lysähti maahan, järkyttyneenä.

"Mutta, Violethan kuoli..."

"Kissaihmisillä on yhdeksän elämää, koirilla vain yksi. Nyt nämä lääkintämiehet ottavat sinut mukaasi. Bavarian lääkintäseuran tiedekeskuksessa on suuri leikkaussali, johon liput on jo myyty täyteen. Nyt tarvitsemme vain potilaan tähän näyttävään operaatioon. Älä huoli, päänsärkysi ja vainoharaisuutesi saadaan sillä kuriin."

Lääkintämiesten tarttuessa Zeyhin rääkäisi hän lujaa, ja yritti kaataa heidät kumoon, menestyksettä. Kaikesta päätellen Kranie oli kuitenkin yhteistyössä Violetin kanssa, ja hänet oli ammuttava. Aseen saanut potilas nosti aseen, suuntasi sen Kranieen, ja -

Ase räjähti hänen käteensä. Luoti osui Kranieta olkapäähän.

"Ammuit minua", hän totesi tyynen rauhallisesti, ennen kaatumistaan polvilleen. Lääkintämiehet laskivat Zeyn, ja menivät suoraan Kranien avuksi. Kymmentä sekunttiakaan ei mennyt, kun Zey oli paennut toimistoonsa, Kranie oli autokyydissä oikeaan sairaalaan ja päivän sankariampuja oli saanut ensisiteen käteensä.

The End... ?

Horaaneko oli rooliltan pahis, ja hahmoltaan Kranie:

Spoiler:
Rooli: Kranie O.K. Tomia

Edustat asiassa Medical Association of Inner Rutheniaa, tosin työskentelet aika-ajoin myös Azerbaijanin alueella. Olet Violetin puolella, sillä suuri osa akuuteista hysteria- ja pelkotila-asiakkaista kulkee luoksesi hänen kauttaan. Olet Kylän sankarien puolella (koska lääkärinetiikkasi kieltää sinua kutsumasta itseäsi pahikseksi), ja taistelet paremman tulevaisuuden puolesta kunnes Kylän sankarit muodostavat enemmistön pelaajista. Pahiksilla on yksi yötappo per yö.

Erikoisvoima: Kliiniset tutkimukset

Joka päivä valitset pelistä pelaajan, jonka otat kuulusteltavaksi yön ajaksi tutkimuksia varten. Kuulustelut toteutetaan siten, että käytät itse Kranien juonaritiliä ja kutsumasi henkilö vastaa sinulle käyttäen omaa tiliään. Tämä kliininen haastattelu toteutetaan kylän pelialueella erikseen yöksi avattavaan keskusteluchattiin, jossa pääset kysymään haastateltavalta kysymyksiä. Valitsemasi henkilö ei kykene käyttämään erikoisvoimiaan yön aikana. Haastattelun päätteeksi voit antaa henkilölle jonkin seuraavista diagnooseista:
- Terve: Ei toimenpiteitä
- Lievä puhevika: Henkilö saa lievän puhehäiriön seuraavalle päivälle. Lievä puhehäiriö pitää viestien sisällön edelleen selkeänä. Se voi olla tietynlainen aksentti, tietyn kirjaimen käyttökielto, v44timus siitä, 3ttä t3ksti näytää tältä jne.
- Hallusinaatiot: Henkilö viedään suljetulle osastolle, eikä tämä voi käyttää mitään päiväkykyjä.
- Epidemia + väri: Kun olet todennut henkilöllä epidemian, jonka olet yksilöinyt värillä (esim. violetti pilkkukuume tai kateuden vihreys), niin luot peliin uuden epidemian. Aina kun epidemian omaava henkilö on yhteydessä johonkuhun muuhun pelaajaan peliketjun ulkopuolella, tai tähän ollaan yhteydessä, leviää epidemia myös tähän toiseen pelaajaan. Aina kun otat uuden potilaan hoidettavaksi, saat tietää mitä epidemioita tällä sillä hetkellä on. Epidemioilla voi seurata pelaajien välisiä liikeyhteyksiä.
Pahiskaverisi ovat Pyramidi ja Cameron, onnea matkaan!


Justy oli rooliltaan tavallinen hyvis:

Spoiler:
Olet tavallinen kyläläinen. Kohtaamisesi Violetin kanssa johti niin pahoihin harhoihin, että kuvittelet hänen harhailevan näissä parantolan käytävissä, joissa vietät hoitojaksoasi. Vai onko kaikki sittenkään vain kuvitelmaa? Kuinka paljon oikein luotat aisteihisi? Harha tai ei, Violetin on lähdettävvä. Voitat kun kaikki pahikset on tapettu.

Onnea matkaan!


Justylla oli kiertävä esine, joka oli unipäiväkirja:
Spoiler:
"Hei Halima! Koska uskon että olet hyvis, saat tämän unikirjan. Paras käyttö jota tälle keksin on, että jos joku erikoisvoima haluaisi kirjata tietojaan tänne sen sijaan että paljastaisi ne ketjulle. Lopuksi vielä ajatuksia Cameronin flipistä, siltä varalta että noutaja tulee: en usko, että Zey tai Pyramidi on pahiksia. Zey voisi ehkä olla jos Slendie on, mutta en usko. Rayn ei oo pahis jos Slendie ei oo pahis. Slendie valheineen epäilyttää yhä, ja Jinmurun alkupelin listausposti näyttää pahemmalta nyt kun Cam on pahis. Jin listaa silmälläpidettäviksi neljä pelaajaa, joista kahta vois äänestää, mutta sit kuitenkin epäilee ainakin yhden pahiksen olevan horaa-cam-ae-joukossa. Miks neljä silmälläpidettävää, jos kuitenkin heräämättömistä löytyy pahis (kuten löytyikin!)?"

Unipäiväkirja toimii kiertävänä esineenä. Joka yö voit kirjoittaa siihen yhden luvun, jonka lähetät minulle yksityisviestillä. Samalla voit päättää antaa unipäiväkirjan jollekulle toiselle henkilölle. Antaessasi unipäiväkirjan toiselle henkilölle saa hän lukuoikeuden kaikkiin muihin kirjotettuihin lukuihin, ja voi jatkaa lukujen kirjoittamista ja halutessaan siirtää unipäiväkirjan eteenpäin.

Jos unipäiväkirjan haltija kuolee, paljastuu sen sisältö testamenttina pelissä kaikille luettavaksi. Tapporoolit ja pahiksen tapot toteutetaan ennen siirtoa, eli kuollessasi sen sisältö paljastuu ja sitä ei voi onnistuneesti siirtää henkilölle, joka kuoli samana yönä.


Päivä 1. Cameron - pahis/Nenänlämmitin
Yö 1. Slendie - hyvis/Halima
Yö 1. Pyramidi - pahis/Violet
Päivä 2. Horaaneko - pahis/Kranie
Päivä 2. Justy - hyvis/tavis
Keturin oli pelissä Zey:

Spoiler:
Rooli: Zey

Olet Zey, kylän tunnetuin admini. Olet vahva itsenäinen nainen, joka ei anna matemaattisen osaamattomuutensa tulla kyseenalaistetuksi, minkä vuoksi lähdet vahvoin ottein taistoon Violetia vastaan. Voitat kun kaikki pahikset on tapettu.

Erikoisvoima: Kylän ykkösadmini

Sinulla on käytössä kaksi tarkastusta pelin aikana. Näet niillä, onko pelaaja hyvis vai pahis, mutta tarkkaa roolia et saa selville. Tarkastukset tehdään yön aikana, ja niitä saa tehdä maksimissaan yhden per yö.

Onnea matkaan!


Marzzuu oli pelissä Jita:

Spoiler:
Rooli: Jita

Olet Jita, Kylän IT osaaja sekä yksi sen admineista. Tukholman jälkeen lupasit tehdä kaikkesi suojellaksesi viattomia kyläläisia Violetin mielivallalta, joten Zeyn laukaistua hälytyssignaalit olet päättänyt saapua suorinta tietä tohtori Kranien odotushuoneelle.

Erikoisvoima: Turvapaikka hinnalla millä hyvänsä

Voit suojata joka yö yhtä pelaajaa yötapoilta. Voit suojata itseäsi, mutta et samaa pelaajaa kahdesti peräkkäin.

Erikoisvoima: Oikeasti, millä tahansa hinnalla

Uhraamalla seuraavan päivän äänioikeutesi voit suojata kahta kyläläistä aikaisemman yhden lisäksi. Näilläkään et saa suojata viime yön kohteita.

Onnea matkaan!

Laitan vielä behind the scenes kamana Violetin toisen yövaihtoehdon tekstisisällön:

Spoiler:
"Moi Zey :)

Se on tosi hassu sykli. Me törmätään, sä ihastut muhun. Mä en välitä ja sä rakastutu toiseen. Mä vien sen pois sun luota ja pyyhin sen muistin. Sit sä taas ammut mut. Toistunut jo viidesti. Mä sanoisin että sun kannattaa katsoa tämä huone."

Zey oli peloissaan. Ei kai siellä vain olisi...

EIH!

Tästä lähtien olet rakastavainen pelaajan x kanssa. Voitte luottaa siihen, että olette molemmat hyviksiä. Toisen kuolessa kuolette molemmat.


Iso kiitos kaikille pelistä, etenkin Nialle, joka pelasti pelin kun olin yllättäen kykyenemätön päättämään minipeliä. Suuri kiitos ja pahoittelut kaikesta päänvaivasta. Suurkiitokset myös Jeekakalle, joka pelasti viimeisen päivän tekemällä siitä huomattavasti mielenkiintoisemman Trombotrun roolissa. Tällä kertaa tekniset ongelmat haittasivat peliä aika merkittävästi, mutta uskoisin että teen peliin samantyylisen jatko-osan jonakin päivänä. Suurkiitos kaikille!
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1388
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Anniversarypeli 2. Peli päättyi?

ViestiKirjoittaja Zey » 26.05.2019 15:24:12

Olet vahva itsenäinen nainen, joka ei anna matemaattisen osaamattomuutensa tulla kyseenalaistetuksi

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2348
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Anniversarypeli 2. Peli päättyi?

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 26.05.2019 15:59:17

No niin, suojelija ja roolinimeä Jita totellut täällä hei :D
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 562
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: Anniversarypeli 2. Peli päättyi?

ViestiKirjoittaja justy » 26.05.2019 17:25:05

Marzzuu kirjoitti:No niin, suojelija ja roolinimeä Jita totellut täällä hei :D


Ketä suojelit ekana yönä?
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 1996
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Anniversarypeli 2. Peli päättyi?

ViestiKirjoittaja justy » 26.05.2019 17:26:55

Toi oli hauska toi Kranien rooli!
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 1996
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Anniversarypeli 2. Peli päättyi?

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 27.05.2019 20:23:28

justy kirjoitti:
Marzzuu kirjoitti:No niin, suojelija ja roolinimeä Jita totellut täällä hei :D


Ketä suojelit ekana yönä?

Totuuden nimissä unohdin koko suojelumahdollisuuden ekana yönä (Hupsista), mutta suojelu olisi varmaan Halimaan osunut toteutuessan. Ja samalla anteeksi jos ignoorasin mulle esitettyjä kysymyksiä, älypuhelimeni näyttö on tosiaan lievästi rusikoidussatilassa nyt, koki klassisen kohtalon pudota ja naks! Rikkihän lasi tietenkin meni ja läppärin ääreen ehdin epäsäännöllisen säännöllisesi eli joitain viestejä saattoi jäädä näkymättä
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 562
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: Anniversarypeli 2. Peli päättyi?

ViestiKirjoittaja Cameron » 31.05.2019 21:51:14

Hei onnea hyvikset, hyvin pelattu! :)
Itellä meni kyllä erittäin vihkoon tämä peli, mutta ihan hauskaa oli silti :D vähän söi naista tuo päivityksestä johtuva sekoilu kun just olin sillon istumassa junassa ja ois ollu aikaa pelata mutta sitte viestit alko hävitä x)
Pyramidille kiitos pahiskeskusteluista ja pahoittelut ettet saanut pelin alussa kaipaamaasi pahissupporttia! Ois ehkä kuitenkin pitänyt jättää ilmoamatta kun oli vähänlaisesti aikaa pelata ja aktiivisia pelaajia monta mukana. Ehkäpä tästä vihdoin opin! :D
- There will come a time when you have a chance to do the right thing.
- I love those moments! I like to wave at them as they pass by.
Avatar
Cameron
Mafioso
 
Viestit: 744
Liittynyt: 08.03.2016 11:38:51
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 6

Edellinen

Paluu Hautausmaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron