Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

Pelien viimeinen lepopaikka, jonne kyläläiset kokoontuvat muistelemaan menneitä pelejä ja keskustelemaan niiden tapahtumista.

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 17.07.2016 15:40:03

On sulla Zey ehkä pointti! En ollut päässyt omissa mietteissäni noin pitkälle, että tosiaan justy haluaa Horaanekon hengiltä huomennakin. :D

--Horaaneko
++Ariel
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 19.07.2016 19:02:25

Väliaikalaskenta

"Missä kaikki oikein ovat?" Sherlock huusi. Edward rämpi heinikossa puhelin kädessään ja vastasi: "Pokémon Go julkaistiin eilen."
Sherlock pyöritti silmiään, mutta alkoi salaa kaivaa puhelintansa esille.

Äänet:
Ariel 2 (Zey, Halima)

Tappamiseen riittää 3 ääntä.

Puhepakot:
Ariel

Poissa:
Ei kukaan.

Ariel on putoamassa antiaktiivisuuteen.

Päivä päättyy tänään kello 21.00!

Teknologia on vihollinen, ja oon enimmäkseen kännykän varasa tän ja huomisen päivän piakkoin tän postauksen jälkeen. Kännykällä en jaksa alkaa muokkailemaan esim. pelaajalistoja, joten ne ovat sitten hiukan ajastaan jäljessä muutaman päivän. Pärjäilkää. Ilmotan kuitenki normaalisti yön alkamisen jne.
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 4. päivä päättyy 19.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 19.07.2016 20:07:29

4. ilta

Ingamen ei-arvottu tyyli: too tired for this bullshit

"Ei."
"Eikö taaskaan?"
"EI."

Ketään ei lynkata. Arielille etsitään varapelaajaa.


Kuolleet:
1. yö: Lenune, Meedio (tappaja: mafian jäsen)
1. yö: Violet, Sheriffi (tappaja: Sarjamurhaaja)
1. yö: Arese, Tohtori (pudotettu pelistä)
2. päivä: Raegan, Vanginvartija (antiaktiivisuuskuolema)
2. yö: flyra, Lavastaja (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö: Ropsus, Seuralainen (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö, aine, Kummisetä (antiaktiivisuuskuolema)

Puhepakot:
Ariel

Päivä on päättynyt. Tunnin keskusteluaika on alkanut ja päättyy 22:06.
Viimeksi muokannut Jinmuru päivämäärä 21.07.2016 21:59:09, muokattu yhteensä 1 kerran
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 4. päivä päättyy 19.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 19.07.2016 21:28:59

Yö on alkanut ja päättyy torstaina 21. heinäkuuta.
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 4. päivä päättyy 19.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 21.07.2016 21:35:04

5. aamu

Ingamen arvottu tyyli: dramatic english motherfucker

"I was waiting for you."
Hannibal wasn't surprised. Of course he was waiting.

Sherlock was sprawled on the couch, staring at the ceiling and pointing the gun at Hannibal.
"Are you going to shoot me now?" Hannibal asked, amused and taunting.
"Hardly seems fair. You've clearly won."
"I was the smart one, wasn't I?" Sherlock glanced at him. He was cocky, just like Moriarty was. Oh, how much Sherlock hated that.

"I never thought you would be the one giving up so easily. Even the whore put up a bigger fight."

Sherlock was quiet for a moment. Hannibal was right; Sherlock was giving up. But what good would it do if he killed the mad man? The village was already gone. John was already gone. And Sherlock didn't really care about anything else.
"No reason to live anymore. Not even heroin helped this time."

Hannibal frowned. Soiled meat was no good for him. Sherlock grinned before lifting the gun to his mouth.

It was over fast. Hannibal left him there. This town would be finished tomorrow, and then he'd find a new town to play with. This one was disappointing, after all.

Spoiler:
Zeyn testamentti

Koska kuolemani on erittäin todennäköinen (kuolemmehan me kaikki) ja mahdollisesti erittäin lähellä (kuoleman pelkoisten kannattaa varmaankin valita joku toinen harrastus), päätän kirjoittaa testamenttini 18.6.2016 kello 23.02. Tulevaisuudessa voin kuitenkin muokata sitä, milloin totta kai ilmoitan uuden, muokatun versioni testamentista Jinmurulle, joka ystävällisesti on suostunut ottamaan testamenttini hoiviinsa kunnes kuolema minut korjaa (tai sitten testamenttiani pyydetään nähtäväksi, mikäli olisi erittäin rumaa ja uteliasta).

Ensinnäkin kiitän teitä kaikkia lukijoita, jotka osallistutte näin ollen testamenttini toimeenpanemiseen. Voin ilokseni kertoa, että olen muistanut teitä jokaista (ainakin jos olette olleet minulle myös tulevaisuudessa kilttejä, ettekä vaikuta epärehellisiltä), joten malttakaapas pieni hetki niin kerron teille perintönne. Ottakaa mukava asento, siemaiskaa juomaanne ja valmistautukaa.

Ensimmäiseksi haluan jättää arvokkaan hammasharjakokoelmani Ropsukselle, muistuttaakseni häntä siitä, että suu kannattaa (lähestulkoon) aina puhua puhtaaksi. Toivonkin siis, että Ropsus pitää muistutukseni mielessään, eikä joudu käyttämään kallisarvoisia hammasharjojani.

Toiseksi haluan jättää valiomatoni Mappe5034:en (viisinkertainen MM-mato -kilpailujen voittaja) Haliman haltuun, joka toivoakseni pitää hyvän huolen Mappe5034:sta. Mappe5034 pitää erittäin ravinteikkaasta mullasta, eikä siitä pidä huolestua, vaikka hän nauttisikin ravintoa niin että halkeaa. Päin vastoin, tällöin pitää olla erittäin tyytyväinen, sillä näin on syntynyt Mappe5035 Mappe5034:en seuraksi. //muoks 8.7.2016 klo 20.28 Haluan painottaa Halimalle, että Mappe5034 kärsii erittäin vakavasta eroahdistuksesta. Niinpä olisi syytä jäädä öiksi kotiin Mappe5034:n seuraksi.

Violetille haluan jättää vanhat isot saappaani. Koska ensimmäisessä viestissään (tulevista voimatta puhua) Violet vaikuttaa epäilyttävältä, toivon, että isot saappaani estävät häntä hiipparoimasta öiseen aikaan – ainakaan luvattomilla puuhilla. //muoks 8.7.2016 kello 20.44. En halua Violetin enää kompastuvan, joten jätänkin hänelle kaikkein pienimmät saappaani. Ehkä hän voi siellä toisella puolella laittaa ne vaikka takan reunalle koristeeksi tai jotain. Annan myös suostumukseni tehdä niihin reijät, mikäli haluat pujottaa ne naruun ja kantaa kaulassasi.

aineelle, jota en juurikaan vielä tunne, haluan jättää leikekirjakokoelmani siinä toivossa, että tutustuisimme sen kautta paremmin.

Lenune, jota kaltoin kohtelin edellisen pelin ingamessa pitämällä häntä pitkään varjoissa, saa kaikki keskeneräiset kirjalliset tuotokseni. Ei sillä, ettenkö haluaisi antaa hänelle myös valmiit kirjalliset tuotokset, mutta sellaisia ei vain satu olemaan olemassa.

Sitten haluan antaa flyralle, jonka nimimerkki on aina jostain syystä tuonut mieleeni lentämisen, minihelikopterini. Valitettavasti yksikään niistä ei ole vielä noussut ilmaan, mutta olen vakuuttunut sen tapahtuvan vielä ennen pitkään. [i]//muoks 8.7.2016 kello 20.25 En taidakaan antaa hänelle minihelikopteria, käyttäisi vain sen kyseenalaisiin asioihin. Sen sijaan ehkäpä
Näin hillitset murhanhimosi teos olisi enemmän paikallaan.

Lentävistä asioista tuli mieleen ne oikeasti lentävät asiat. Nimittäin possut. Haluankin siis jättää perinnöksi lentävät possuni Raeganille. Olkoon hänen pelinsä yhtä lennokas kuin possunikin.

justykaan ei ole itselle hirveän tuttu, mutta hänen avansa vaikuttaa vallan mukavalta. Niinpä haluankin antaa hänelle vesivärini, jotka sointuvat vallan mukavasti hänen avaansa.

Arese on muutaman viestin jo kirjoittanut, reipasta! Niinpä haluankin hänen reippautensa palkita Dobby sukilla. Voin vakuuttaa, etteivät sukat ole samasta parista. //muoks 3.7.2016 kello 18.13 Enpä taida sittenkään palkita häntä Dobby sukilla. Menköön ne pelinjohtajalle Jinmurulle, kun kuolema korjaa minut.

Ariel taas muistuttaa minua toisesta Arielista. Hän tosin asusti veden alla. Tai ainakin osan elämästään asusti. Joka tapauksessa, olisin muuten antanut hänelle pussillisen maistuvia katkarapuja, mutta se tuntui silkalta julmuudelta. Niinpä tyydyn antamaan pari juustokimpaletta. Onhan se juustokin ihan hyvää, muttei niin hyvää mitä katkaravut… Ehkä onkin parempi, että pidän katkaravut itselläni ihan kokonaan. Heittäkää ne mukaani sitten tuonpuoleiseen. //muoks 8.7.2016 klo 20.31 Annan sittenkin parin juustokimpaleen sijaan ammeen kokoisen juuston. Ehkäpä sen syöminen pitää Arielin kiireisenä.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on Horaaneko, jonka muistan olleen tarkkaa ja taiteellista tyyppiä, saa saksofonini. Itse en ole sillä opetellut soittamaan, joten josko se vihdoin pääsisi käytöön. //muoks 8.7.2016 klo 20.32 Silkasta riemusta Horaanekon valitsemaan ammattiin, haluan antaa hänelle myös suurimman sateenvarjoni, jossa on muffinssien kuvia.. Toivottavasti se tuottaa hänelle yhtä paljon iloa, kuin hänen ammattinsa minulle.

Toivottavasti perinnönjako miellytti jokaista. Valituksia en ota vastaan, sillä olen jo tuonpuoleisessa (ellei testamenttiani ole vaadittu jo aikaisemmin nähtäväksi). Toki, jos oikein kovasti harmittaa, voi lähettää kirjeen postissa. Olenkin aina halunnut testata miten hyvin he löytävät ihmisiä. (Huom, en ota pöllöpostia vastaan! Nokkivat ikävästi.)

Arvokkain, edesmennein terveisin
Zey
teidän tutkijanne

//muoks 3.7.2016 kello 18.15 Hetkinen! Ennen kuin lähdette, kotiinne viettämään rauhallista teehetkeä yhdessä kissojenne kanssa, haluaisin ilmaista huoleni Horaanekosta. En täysin luota häneen, joten päätinkin tutkia hänen taustansa 1.yönä. Nyt vain odotellaan tuloksia.

//muoks 4.7.2016 kello 20.37 Horaaneko on vartiomies tai vanginvartija.

//muoks 8.7.2016 kello 20.35 Tänä yönä lähestyn Halimaa. Mikäli en selviä hengissä tästä yöstä niin, oon edelleen samaa mieltä, mitä viesteissäni puhuin, eli flyra, Halima ja Ariel on mafiaa, Justy SM ja aine T/N. Haliman ja aineen roolit voi ehkä olla toisinpäin. Ropsus ja Horaa, kuiskikaa toistenne kanssa, jos vain sellaista asiaa tulee. Keskittykää mafiaan, mutta älkää unohtako SM:ää. Laskekaa koska täytyy siirtää huomiota mafiasta muualle. Ja kuiskikaa tärkeimmät tiedot, mitä enemmän on kysymysmerkkejä muilla, sen parempi. Mikäli ei voida saada mafiaa tapettua ilman, että T/N tai joku mafiasta olisi äänestämässä mukana, niin ei ehkä kannata äänestää - tällöin tappo merkitsee vain sitä, että huti menee. Sen sijaan pidättäytymällä äänestämästä ei menetetä ei-mafiaa ja annetaan Sarjamurhaajalle mahdollisuus osua, kuten myös Ropsukselle ja ens päivänä ei-mafiaa voi ollakin jo enemmän.


Kuolleet:
1. yö: Lenune, Meedio (tappaja: mafian jäsen)
1. yö: Violet, Sheriffi (tappaja: Sarjamurhaaja)
1. yö: Arese, Tohtori (pudotettu pelistä)
2. päivä: Raegan, Vanginvartija (antiaktiivisuuskuolema)
2. yö: flyra, Lavastaja (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö: Ropsus, Seuralainen (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö: aine, Kummisetä (antiaktiivisuuskuolema)
4. yö: Ariel, Kummisetä (antiaktiivisuuskuolema)
4. yö: Zey, Tutkija (tappaja: Sarjamurhaaja)

Puhepakot:
Horaaneko

Poissa:
Ei ketään

Päivä alkaa nyt ja päättyy maanantaina 25.7. kello 21.
Viimeksi muokannut Jinmuru päivämäärä 25.07.2016 20:52:54, muokattu yhteensä 2 kertaa
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 21.07.2016 23:01:28

Nohh.... Ei kai tässä enää mitään voi tehdä :D mulla meni vähän motivaatio peliin sen jälkeen kun kaikkien roolit selvis, joten ei ole ollu oikein puhuttavaa. Pahoittelut omasta puolesta Jinmurulle joka on joutunu seuraa kovin hiljaista peliä :c Mutta siihen asti kun kaikki oli vielä pimennossa tää oli hauska peli! Nyt vissiin se tilanne et kun mut lynkataan, Halima ja Justy kummatkin voittaa?
Äänestänpä sitten ihan huvin vuoks ++Halima koska oon ystävällinen enkä yritä saada uutta kyläläistämme hirteen :--D
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 449
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 22.07.2016 08:27:42

++Horaaneko

Eikö näin Justy?
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja justy » 22.07.2016 12:30:14

++Horaaneko

Jepjep.
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 2166
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 22.07.2016 13:22:42

Ootte kyl aika kakkeja!
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 449
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 22.07.2016 19:11:55

Hei vielä tarkennus sääntöihin: Jos viimeisinä on sarjamurhaaja ja teloittaja (joka on jo voittanut, mutta ilmeisesti edelleen yötapoille immuuni?), kumpi voittaa?
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 22.07.2016 21:14:19

Molemmat voittavat. Teloittajaa/Narria ei tarvitse saada hengiltä, että joku muu osapuoli voittaisi.
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 25.07.2016 20:09:48

Päivä on päättynyt. Asiat tulee kohta.
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 25.07.2016 21:44:08

5. ilta

Ingamen ei-arvottu tyyli: KAIKKI

Hupsista saatana ku oon taas myöhäsä. Öö joo.

KUN HEITÄ ON ENÄÄ KOLME

"Miks nää halluut sen hengiltä?" Hannibal kysäisi kirvestään heiluttelevalta Waldenilta.
"Se söi kerran hevoskotkan, joka mun piti telottaa. Entä nää?" Walden vastasi yllättävän selväjärkisen kuuloisena.
"Halluun syyä sen."
"Jaaha."


KAIKKI MUUTTUU

Edward ymmärsi viimeinkin, että jotain oli pielessä, kun sekä Hannibal että Walden tuijottivat häntä torin laidalta kiihkeästi kiinteästi kiihtyneesti no joku tällanen sana kumminki, ymmärrätte varmaan pointin.
Edward yritti pakoon, mutta ei päässyt, vaikken oikeen tiedä miksi, koska sillähän pitäisi olla kaikkia vampyyrisupervoimia. No jaa.

*Edward used Song Lyrics*
"En mä rohkea oo, enkä kuolematon, mut mä tiedän vaan sen, minkä sydän on tiennyt kauan: tää mun pakoni loppuun juostu on!" Edward huudahti dramaattisesti.
It wasn't very effective...
*Hannibal and Walden used Lynch*
It was super effective!

And this is the way the story ends.

Äänet:
Horaaneko 2 (Halima, Justy)

Horaaneko lynkattiin.

Kuolleet:
1. yö: Lenune, Meedio (tappaja: mafian jäsen)
1. yö: Violet, Sheriffi (tappaja: Sarjamurhaaja)
1. yö: Arese, Tohtori (pudotettu pelistä)
2. päivä: Raegan, Vanginvartija (antiaktiivisuuskuolema)
2. yö: flyra, Lavastaja (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö: Ropsus, Seuralainen (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö: aine, Kummisetä (antiaktiivisuuskuolema)
4. yö: Ariel, Kummisetä (antiaktiivisuuskuolema)
4. yö: Zey, Tutkija (tappaja: Sarjamurhaaja)
5. päivä: Horaaneko, Vartiomies

Sarjamurhaaja-Halima ja Teloittaja-Justy voittivat, onnea!
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 26.07.2016 07:36:17

Jee!

Kiitos pelistä, oli kivaa vaikka kiinnostus ei ollut ihan niin korkealla kuin talvemmalla pelatessa. Lisäksi multa kyllä söi peli-intoa se kun kaikkien roolit oli tiedossa. Ei vaan ollut mitään tarvetta kirjoitella enää mitään. Ingamet oli kivoja, varsinkin tää viimeinen! :D
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja justy » 26.07.2016 10:59:17

Kiitos pelistä! Voitto tuli puhtaasti tuuripelillä, Zeyllä oli hyvä suunnitelma joka taisi kaatua pelaajien epäaktiivisuuteen.
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 2166
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja flyra » 26.07.2016 16:20:55

Kiitos pelistä! Mua kyllämasensi että pahisten voittomahollisuudet kaatu siihen että mää olin lavastaja eli en vo iantaa yönimeä ja ei saatu ketään hengiltä ku oli vähän antiaktiivista...ja alku oli niin helvetin hyvä. Oli kuiten kiva pelata tätä foorumilla ja innostus saatto paistaa läpi. :D Näitä ois kiva olla enempi mutta muut ei vaikuta innostuneilta kun tässä tosiaan saa rooleja selville (ei sais niin helposti jos ois 15hlöä ja ihmiset puhuis..)
Avatar
flyra
Kyläläinen
 
Viestit: 57
Liittynyt: 09.09.2014 20:04:32
Palkinnot: 5

Re: Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Ropsus » 27.07.2016 16:08:03

Kiitos pelistä! Oli ihan kiva päästä taas pitkästä aikaa nappailemaan pahiksia ja muita olioita vaik se nyt ei iha välttämättä onnistunukkaa :D Onnea voittajille!
Let's go poke it with a stick!
Avatar
Ropsus
Kyläläinen
 
Viestit: 91
Liittynyt: 15.11.2013 08:34:24
Paikkakunta: Joensuu

Edellinen

Paluu Hautausmaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 55 vierailijaa

cron