Salemin kylä, 5. päivä päättyy 25.7. kello 21

Pelien viimeinen lepopaikka, jonne kyläläiset kokoontuvat muistelemaan menneitä pelejä ja keskustelemaan niiden tapahtumista.

Re: Salemin kylä, 2. päivä päättyy 7.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 07.07.2016 21:06:23

YÖ ALKAA NYT JA PÄÄTTYY LAUANTAINA 9.7. KELLO 21. YÖNIMET, TESTAMENTIT JA NIIN EDELLEEN TÄYTYY LÄHETTÄÄ LAUANTAINA VIIMEISTÄÄN KELLO 19.
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 2. yö päättyy 9.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 09.07.2016 21:20:24

3. aamu

Ingamen arvottu tyyli: elokuvatraileri

OLETKO VALMIS

"Että mitähän vittua?"

VUOSISADAN SEIKKAILUUN

"Kaikki kuolee."
"Peli meni just helpommaksi sarjamurhaajalle ja mafialle, joten ollaan aktiivisia kaikki jooko!"


KUN KYLÄ KOHTAA MAFIAN

"Olkaa kiitollisia, kirjoittaja ei tiedä meistä mitään eikä jaksa keksiä meille edes omia vuorosanoja!"

SEKÄ SARJAMURHAAJAN

"Mun kokemus on, että sarjamurhaaja voittaa aniharvoin."

SEKÄ TELOITTAJA/NARRIN

"Kuka tuon sanoi?!"

SEKÄ ANTIAKTIIVIT

...

SEKÄ HUIJARIT?

"Halusin vain juonitella!!111 :(((((("

MITÄ TAPAHTUU

KUN HE LUKEVAT FLYRAN TESTAMENTIN?


Spoiler:
Hei alle sammen.
Tämän testamentin on Flyra, Suuri Lavastaja. MUAHAHAHAAHHHAAA. Vähän jännittävämpi sukunimi ku Vartiomiehentytär, eikös? ;> Eikä oo ees sama ammatti ku isällä, joka kuuliaisesti torkkui läpi elämänsä. Oli aika tylsää, joten päätin, että on paaaaljon hauskempaa, kun saa vähän härnätä kyläläisiä ja pistää ne arvuuttelemaan ketä oikeasti ovat!
Koska tämä nyt on päätynyt paikallislehteen, Suuren Kylän Pienet Sanomat (toivottavasti ette nyt vaan laittanu tätä niiden hupitestamenttien viereen, ei muuten kukaan usko…!), voinette päätellä, että nirri on mennyt. Ikävällä tavalla. Sitä varten olen päättänyt jättää teille muutaman sanan ja tavan jakaa maallisen omaisuuteni.
Ensiksi, ennen kuin kerron teille yöllisistä seikkailustani Muumilaaksossa eiku siis Kylässä, te pirulaiset, jotka tapoitte minut. KEHTAATTEKIN! PITÄISI JÄTTÄÄ ILOISET HÖPÖTTELIJÄT RAUHAAN, TE SIELUTTOMAT MURHAMIEHET! Olen opettanut purohyrräni tappamaan ja suolistamaan ruumiita ja Aatu-kissani tykkää pahoista ihmissieluista – arvaat varmaan mikä teitä kaikkia odottaa? NIIN, SIETÄÄKIN VÄHÄN TÄRISTÄ SIELLÄ JA PYYDELLÄ PAREMMILTA JUMALILTA ANTEEKSI, SILLÄ PUROHYRRÄT EIVÄT UNOHDA!
Ei siis ollu tämä tytär ihan niin hyvismäinen kun annoin ymmärtää. Sori. 0:> Mutta, oon aika hel-vetin ylpeä itestäni että kerrankin onnistuin pysymään niin coolina ja höpöttelemään menemään. Välillä jopa ihan unohin että oon mikään pahis. :D Eli tilanne vois olla mun kannalta vielä toooodella hyvä jos Zey olisi vaan pysynyt hiljaa. *pyörittelee silmiä* Olis pitäny myös ehkä alusta asti miettiä, mitä roolia sitä feikkais – ilmotin ekana yöllä muulle mafialle (*vilkuttaa*) että claimana Sheriffin tai Meedion – ja sitte ne perkeleet molemmat kuoli. Ei menny ihan niinku piti. :D Ensimmäisen yönä siis oli myrkyisää, mutta onneksi sain hiippailla tovereiden mökille ja juoda lämmintä minttukaakaota takkatulen loisteessa, kun mafioso teroitti veistään ja kummisetä punoi suunnitelmia. Ainoan vierailuni tein Haliman luokse – jonne ihan hyvin Zey tai Violet olisi voinut tehdä visiittinsä, niin olisi tääkin saanut mennä paremmin. :( Noh, vielä on tsänssit. NOUSKAA MAFIA JA VOITTAKAA! TUHOTKAA SARJAMURHAAJA JA HOUKUTELKAA TELOITTAVA NARRI PUOLELLENNE! TE PYSTYTTE SIIHEN!
Zey siis pelasi oikein kauniisti. Saat tarran. Hyvin lähti pahispeli käyntiin ja toivoin viime minuuteille asti, että Zey kääntäisi kelkan jonkun muun suuntaan. Piru vieköön sinut! Onneksi aina voi taputella itseään selkään että oli hauskaa pelata ja milloin vain pelaisin uudestaan. Jokseenkin, ehkä Rankedin roolilistauksella. Hauska peli, kiitokset kaikille!
Mutta, sitten tavaroiden jakoon nyt. Koska kuolleillekin voi antaa lahjoja ja tykkään teistä kaikista aivan hirmuisesti, niin jokainen saa esineen!
Ainelle lahjoitan iloista ainetta. Se on siinä jännittävässä Harry Potter –purkissa. Sitä ei ole koskaan avattu, joten odotan jännityksellä mitä sieltä löytyy.
Arese saa sähisevän sisiliskoni, kun kehtasi rikkoa sääntöjä. Kannattaa varoa myrkkyä. Vasta-ainetta löytyy kuitenkin, jos kauniisti pyytää. Jos pääsee pyytämään.
Arielille lahjoitan purjelautani, jos merenneitoilu sujuu vähän heikosti. Purjeen joudut kyllä itse ostamaan. Saat myös kivan hiusvärin, jos meri meinaa syövyttää punaisuutta pois.
Halimalle lahjoitan edelleen Rubikin kuution – tällä kertaa taikasauvan kanssa, koska selvästi tarvitset sitä tulevissa ToS-peleissäsi.
Horaaneko saa naapurini kissan nimeltä Neko. Eiks oo kiva, kun nimi mätsää kissan kanssa? (Varoitan, se naukuu ja mouruaa tauotta. Suosittelen unijuomaa molemmille. Nukun haudassani paremmin ilman sitä. Plus, vähän niinku failasit mun pelin, niin oon opettanu sille käskyn purra jos hölisee liikaa. Varo vaan!)
justy saa Virallisen Lainaajamasiinan, joka nopeuttaa viestiesi kirjoittamista ja hoitaa lainaukset aina prikulleen oikein. Voi myös hyödyntää tavaroiden ”lainaamiseen” ja identiteetin ”lainaamiseen”. (Tiedän kyllä, kuka olet, niin!)
Lenune saa sieluni mustimmat palaset – meediolle sopivaa, eikö? Teet niistä varmasti hyvää piirakkaa. Ja ehkä joskus myöskin lakkaan hyväksikäyttämästä HBO-tunnuksiasi. Ja ehkä me joskus opitaan olemaan smoothisti samassa paikassa, vaikka ollaan samassa pelissä pelaamassa… :D (Ei siis olla mitään kriittistä pelistä puhuttu, mutta tässä nyt vaan on menny IRLssä samassa tilassa ja molemmat kihisee innosta päästä puhumaan toisilleen. :D)

Raeganille lahjoitan viittomakielen oppaani. Jos puhuminen tuottaa ongelmia, käsiä kannattaa käyttää!
Ropsus saa arvokkaimman kultakolikkoni, keksit sille varmasti jotain hyvää käyttöä. Ropisee ainakin kivasti muiden kolikkojen kanssa, kuten nimesi. Ja myös kivan panssarin, ettet ihan heti kuole kun escorttaat Sarjamurhaajaa. ;>
Violet saa violetin hiustupsuni mätsäämään nimensä kanssa – sävy sävyyn, asustus on tärkeää! Saat myös kompassin, jotta jatkossa löydät paremmin tiesi lavastamieni ihmisten luokse.
Zeylle lahjoitan toisen naapurini afasian. Tällä hetkellä puhe- ja ajatustesi avaamisen taidot ovat huomattavasti korkeammalla tasolla kuin omani. Pitää antaa vähän tasoitusta muille. Ja voisit samalla ottaa vähän ilokaasua, ettei tuo järki juoksisi niin lujaa ja oisin saanu vielä tsänssejä. :D
Ehkä mafia kuitenkin voittaa, ja toisaalta, ei kyllä harmita ettei voita – tää on ihan ehdottomasti taktisinta pahispeliä mitä meikäläinen osaa, eli vähän liian innokasta ollakseen sopivan taktista. :’D


TÄHDITTÄMÄSSÄ

SHERLOCK HOLMES; TYYPPI JOKA TIETÄÄ KAIKEN


"Tohtori olisi voinut pelastaa hänet, jos hänellä olisi ollut pää paikallaan..."

BELLE DE JOUR; KYLÄN AINOA NAINEN

"Ja sekin on huora!"

EDWARD CULLEN; SATAVUOTIAS KIMALTAVA VAMPYYRI

"Jos et mun tyylii tajuu, se meinaa, että sulla ei oo tyylitajuu!"

VITO CORLEONE JA AL PACINO CAPONE; MAFIOSOJEN ALL STARSIT

"Ha ha ha ha ha!"

WALDEN MCNAIR; TYYPPI JOKA EI PUHU HARRY POTTER -ELOKUVISSA YHTÄÄN MITÄÄN MUTTA ON SILTI NIIN PAHA ETTÄ JOUTUI TÄHÄN ELOKUVAAN

"Katsoin eilen Aladdin: Jafarin paluun ja suututtaa kun Jafar kuoli, joten hänen kuolemansa kostaaaan!"

SEKÄ HANNIBAL LECTER; TYYPPI JOKA SYÖ IHMISIÄ

"Tuota ei kyllä syö enää kukaan."

TULOSSA JOSKUS

Kuolleet:
1. yö: Lenune, Meedio (tappaja: mafian jäsen)
1. yö: Violet, Sheriffi (tappaja: Sarjamurhaaja)
1. yö: Arese, Tohtori (pudotettu pelistä)
2. päivä: Raegan, Vanginvartija (antiaktiivisuuskuolema)
2. yö: flyra, Lavastaja (tappaja: Sarjamurhaaja)


Puhepakot:
aine

Poissa:
Ei ketään

Päivä alkaa nyt ja päättyy torstaina 14.7. kello 21. Päivä on poikkeuksellisesti yhden päivän pitempi kuin normaalisti, sillä en ole keskiviikkona kotona ollenkaan.
Viimeksi muokannut Jinmuru päivämäärä 09.07.2016 22:36:33, muokattu yhteensä 1 kerran
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 09.07.2016 21:53:00

Haa, flyra oli mafiaa! Vitsit, turhaan aloin kyseenalaistamaan asiaa eilen illalla. :D (Ja kiitti afasiasta, taidan yrittää kysyä josko sen saisi jotenkin pullotettua - voisi olla ihan kivan näköinen tossa takan päällä. :>)

Mut ensiksi jeee! Oon elossa! Kaikki kunnia ja kiitos Ropsukselle!

Sit toiseksi, vaikka miten mä koitinkin olla ovela, niin flyra veti pidemmän korren tällä kertaa (että naureskele vaan vapaasti siellä haudassas :D), sillä päätin tarkistaa Haliman pitkän pohtimisen jälkeen ja mikäs muukaan sieltä tuli, kuin että kohteesi väärentää dokumentteja. Eli Halima on joko lavastaja tai lavastettu ja koska flyra otti ja kuoli ja paljastu lavastajaksi, niin Halima oli sitten se lavastettu. Eli ei mitään hyötyä, kun ei tiedä lavastiko flyra Haliman suojellakseen pahiskaveriaan vai jonkun muun lavastaakseen tämät pahikseksi.

Mutta sitten iloisempiin asioihin. Ottiko Lenune haudan takaa johonkuhun yhteyttä, eli ollaanko nyt tietoisia kuolleiden ajatuksista plus Arielin ennustuksesta? Ja Ropsus voisi käydä kertomassa kenet oikein lukitsi viime yöllä, sillä näyttää seura maistuneen sen verran, ettei yöhommiaan ehtinyt tehdä. En ainakaan usko, että mafia tässä tilanteessa olisi jättänyt ihan tarkotuksella tappamatta ketään, kun kerran oli varmoja hyviksiä yllin kyllin, ketä voisi tappaa.
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 09.07.2016 22:43:16

Sääntöihin on lisätty kohta "Mafian jäsenet eivät voi ottaa kohteekseen toisia mafian jäseniä."
Anteeksi, taas näitä kokeellisen pelin ja "No mutta tämähän on itsestään selvää kun on pelannut yli 500 peliä ToS:ia" -ajattelun iloja...
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 09.07.2016 23:14:52

Zey kuiskasi Horaanekolle

Zey kuiskasi Ropsukselle
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 09.07.2016 23:16:47

Okei, eli Halima ei ole mafiaa (:OOO). Tällöin Ariel, aine ja Justy ryhmästä löytyy kaks mafialaista. Olisin kallistumassa siihen Ariel & aine linjalle. Mut tää selkenee vähän, kun toi Arielista ennustus selkinee, kuten myös Ropsuksen viime yön kohde.
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja justy » 10.07.2016 10:57:00

Joo-o. Eipä tässä ole paljoa sanottavaa. Olen tosiaan roolinikin jo teille paljastanut, ja ellei mafia tee musta narria, niin ei tässä mitään uutta oikein ole.

Vähän tylsä lopetus tälle pelille, mutta en tosiaan oikein keksi mitään tapaa kääntä tätä enää voitokseni.
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 2166
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 11.07.2016 17:07:45

Okei, mä oon näköjään paljastunut ei-mafialaiseksi. Hei vaan. :)

Teen vähän yhteenvetoa, kun oon ihan pihalla tästä pelistä. Mukana on siis vielä aine, Ariel, Halima, Horaaneko, justy, Ropsus ja Zey. Näistä Horaaneko, Ropsus ja Zey on varmoja hyviksiä ja minä olen sarjamurhaaja, eli aine-Ariel-justy -kolmikossa on kummisetä ja mafioso sekä teloittaja/narri.

Viime yönä mafia ei tappanut ketään. Mitäs syitä tähän voi olla? 1) mafia yritti tappaa yötappoimmuunin pelaajan (eli sarjamurhaajan tai teloittajan). Ei kovin todennäköistä, sillä eiköhän mafia ole yrittänyt tappaa jotain varmaa hyvistä. 2) Seuralainen on roolilukinnut mafioson. Olenhan ymmärtänyt oikein jos käsitin, että jos mafioso on roolilukittu, kukaan mafiasta ei voi tappaa ketään? 3) Mafia on päättänyt olla tappamatta ketään (todennäköistä vain jos mafioso on antiaktiivi, joka ei ole ollut paikalla laittamassa yönimeä). Toisaalta kaksi kolmesta mahdollisesta mafialaisesta on aikamoisen antiaktiiveja, eli tämäkin on ihan mahdollista. Keksiikö joku vielä muita mahdollisuuksia?

Eli todennäköisimmin seuralainen on osunut mafiosoon, jolloin Ropsus osaa kertoa meille mafioson henkilöllisyyden. Odotellaan siis Ropsusta paikalle kertomaan tietonsa.

Entäs sitten se kuolleistapuhujahommeli? Kehenkään ei vissiin oo otettu yhteyttä yöllä? Jokuhan vois tietää Arielinkin roolin, ja jos sattuis että Ariel ei oo ollut Ropsuksen kohteena viime yönä niin meillähän ois pahikset selvillä! Eikö niin?
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 11.07.2016 17:40:46

Ropsus kuiskasi Zeylle

Ropsus kuiskasi Horaanekolle
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 12.07.2016 07:02:22

Oispa kiva jos hyvikset juttelis kuiskuttelujen lisäks tänne ketjuunkin.
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 13.07.2016 00:10:41

Omasta puolestani pyydän anteeks, oon tosi kiireinen töiden kanssa ;_;; en oo ees vielä ehtiny lukea kunnolla noita kuiskauksia saati vastata, aaargh. Jos nyt vaik lupaan et teen jotain tän pelin eteen huomenna, en voi sit hiipuu antiaktiivisuuteen. Joo.
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 449
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 14.07.2016 06:18:55

Joo, ehkä tässä on tarpeeksi jo pohdittu tätä peliä, eikä vieläkään oikein oo varmuutta, että mitä tässä kannattaisi tehdä. :D

++Ariel on mafiaa Violetin mukaan.
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 14.07.2016 06:42:01

Zey kuiskasi Ropsukselle

Zey kuiskasi Horaanekolle
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 14.07.2016 08:59:12

Tämä peli meni aika kummalliseksi. Aika ulkopuolinen olo kun ketjuun ei tuu viestejä, tai tulee vaan kahen rivin nysiä ja sitten tulee tietoja että hyvikset kuiskii. Nyyh, mäki haluun mukaan kuiskuttelupiireihin. ;_;

No, uskon että Ariel on pahis, eli hyvisten mukana massaamaan.
++Ariel

Toisaalta taitaa olla ihan sama äänestääkö vai ei, kun Ariel kuollee joka tapauksessa antiaktiivisuuteen.
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja justy » 14.07.2016 10:11:11

++Ariel
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 2166
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 14.07.2016 10:46:48

Joo, ei tää näin mee :D Uudet laskelmat kehiin, joten nyt täytyiskin tappaa teloittaja/narri, tai muuten huomenna on suhteet pielessä. Eli jos kerta justy sanoo sellainen olevansa, niin --Ariel ++justy
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 14.07.2016 11:53:15

Zey kuiskasi Ropsukselle

Zey kuiskasi Horaanekolle
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Ropsus » 14.07.2016 12:16:40

++justy
Let's go poke it with a stick!
Avatar
Ropsus
Kyläläinen
 
Viestit: 91
Liittynyt: 15.11.2013 08:34:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 14.07.2016 16:58:45

++Justy

En sitten kuitenkaan ehtinyt kirjottaa eilen :'D Vaik ei tässä oikeen hirveesti kirjotettavaa ole kun ei-hyvikset on selvillä, eikä pelaajapohdinnat enää hyödytä oikein mitään. Tää on ollut erikoisuutensa (ja ingamejen) puolesta kiva peli mut mua vähän turhauttaa tää ettei saa ettii pahiksia ns normaaleilla tavoilla, ainakaan siis täs vaiheessa peliä :D Tai SAA, mut en koe siitä nyt enää olevan niin suurta hyötyä.
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 449
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 14.07.2016 17:01:34

psst, Horaa, justy on pienellä j:llä. :>
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 14.07.2016 19:48:08

Jotain on nyt kyllä pielessä, kun kerta SM:n luulisi liittyneen tähän äänestykseen mukaan, että huomennakin pystyttäisiin tappamaan, eikä olisi niin, että teloittaja/narri sekoittaa koko pakan ja estää äänestystä. justy tuskin liittyisi omaan äänestykseensä SM:nä, eikä Halima liittyisi justyn tappamiseen teloittajana/narrina, joten tais mennä roolit niin ku arvelinkin. Eli --justy ++Halima

Jos tänään ei saada ketään tapettua, niin justyn kantsii yöllä sitten tappaa Ariel kun on mafiaa. Estää hetkellisesti tuota ylivaltaa, vaikkeikaan niin hyvin mitä teloittaja/narrin tappaminen nyt. Mut joo. Oon paikalla, tulkaa tekin jooko? Saatais kerrankin ees joku tapettua. :D
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 14.07.2016 20:50:52

Zey kuiskasi Ropsukselle

Zey kuiskasi Horaanekolle


**

3. ilta

Ingamen arvottu tyyli: Oulun murre

"Miksei kukkaan puhu mittään?" Hannibal kysyi. Sherlock, Edward ja Belle kuiskuttelivat keskenään torin laidassa, kun taas Vito Corleone ja Al Capone torkkuivat keskellä toria.
"Elä oo nuin ölövinä", Belle syytti vihaisesti. Hannibal katseli heitä viattomana.
"Nää oot murhaaja! Kylymäverinen tappaja!" Belle jatkoi.
"Emmää oo teheny mittään. Kattokaapa ennemmin tuota Mcnairia. Sillä on kirves takataskusa", Hannibal puolustautui.
"Uhurit on kylläki tapettu puukolla tai asseella", Sherlock totesi.
"Ei mulla oo puukkuakaa", Hannibal hymyili. Ei hänen talostaan mitään löytynytkään. Mutta kuka muu se olisi voinut olla?
"Mun kirveelle on vaan yks kohe", Walden jupisi hiljaa itsekseen ja tuijotti kiivaasti kuiskivaa kolmikkoa.

"Voijjaanko vaan tehä jottain ennen ku meijjät kaikki tapetaan?" Belle kysyi.
"Mää tiiän mitä meijjän pittää tehä", Sherlock vastasi. Kaikki jäivät odottamaan, mutta Sherlock ei sanonut mitään.
"Tulukaapa mulle kyllään syömään jauhelihakänkkyä. Tekkiin sitä aamulla."
No, miksipä ei. Hannibal oli kylän paras kokki.

Äänet:
Ariel 2 (Halima, justy)
justy 1 (Ropsus)
Halima 1(Zey)

Ketään ei lynkata. Ainelle etsitään varapelaajaa.

Kuolleet:
1. yö: Lenune, Meedio (tappaja: mafian jäsen)
1. yö: Violet, Sheriffi (tappaja: Sarjamurhaaja)
1. yö: Arese, Tohtori (pudotettu pelistä)
2. päivä: Raegan, Vanginvartija (antiaktiivisuuskuolema)
2. yö: flyra, Lavastaja (tappaja: Sarjamurhaaja)

Poissa:
Ei kukaan

Päivä on päättynyt. Tunnin keskusteluaika on alkanut ja päättyy 22:56.
Viimeksi muokannut Jinmuru päivämäärä 14.07.2016 22:51:20, muokattu yhteensä 1 kerran
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. päivä päättyy 14.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 14.07.2016 22:07:57

YÖ ALKAA NYT JA PÄÄTTYY LAUANTAINA 16.7. KELLO 21. YÖNIMET, TESTAMENTIT JA NIIN EDELLEEN TÄYTYY LÄHETTÄÄ LAUANTAINA VIIMEISTÄÄN KELLO 19.
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 16.07.2016 20:05:02

4. aamu

Ingamen arvottu tyyli: Pokémon-ottelu

*Wild Serial Killer appeared!*
Go! Escort!

*Serial Killer used Stab*
It was super effective!
*Escort used Beg For Your Life*
It's not very effective...
Escort died!
Spoiler:
Seuralainen palveluksessanne!

Ensimmäisenä yönä pidin seuraa Horaanekolle, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna se ei välttämättä ollut se kaikkein viisain teko, koska Horaaneko paljastuikin vartiomieheksi. No minkäs sille mahtaa.

Toisena yönä vierailin Arielin luona. Meedio otti minuun nimittäin yhteyttä ja kertoi, että sheriffien tutkimuksien mukaan hän on osa mafiaa. Toivottavasti häntä ei ole lavastettu. Jospa me kyläläiset näin välttyisimme karmealta kohtalolta! Meedio myös kertoi, että helvetinliekoista jo kärsivät ystävämme epäilevät mafiakolmikoksi Arielia, Halimaa ja Flyraa.

Näin kolmantena yönä menen takaisin vierailulle Arielin luo, koska viime yönä mafia ei onnistunut tappamaan ketään, mistä päätellen Ariel on mafioso. Toivottavasti tapaamme kaikki aamulla!

Toivottavasti tätä viestiä ei kenenkään tarvitse lukea, mutta kaiken varalta sanon vielä, että antakaa köniin niille mafiosoille!


Meanwhile on route 12...

*A Pokémon is sprawled out in a deep and comfortable slumber.*
Spoiler:
Hoitakaa homma kotiin mafia, kyllä te pystytte siihen!!

Oon muuten niin kateellinen tän pelin meediolle, imo pelin mielenkiintosin rooli kun tässä pelissä on oikeasti aikaa keskustellakin :D

Ei mulla mitään oikeeta asiaa ollu, kissat on kivoja moi


Kuolleet:
1. yö: Lenune, Meedio (tappaja: mafian jäsen)
1. yö: Violet, Sheriffi (tappaja: Sarjamurhaaja)
1. yö: Arese, Tohtori (pudotettu pelistä)
2. päivä: Raegan, Vanginvartija (antiaktiivisuuskuolema)
2. yö: flyra, Lavastaja (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö: Ropsus, Seuralainen (tappaja: Sarjamurhaaja)
3. yö, aine, Kummisetä (antiaktiivisuuskuolema)

Puhepakot:
Ariel

Poissa:
Ei ketään

Päivä alkaa nyt ja päättyy tiistaina 19.7. kello 21.
Viimeksi muokannut Jinmuru päivämäärä 14.04.2020 15:40:06, muokattu yhteensä 1 kerran
Kunpa voisin tatuoida taivaan iholleni
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 1105
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 16.07.2016 20:31:08

Tää peli ei kyllä mee putkeen :'D

Mutta kaipa sitä voisi aloittaa heti äänestyksellä: ++Halima, meidän sarjamurhaajamme. :> Arielia suosittelen lämpimästi äänestämään myös Halimaa, sillä no, muuten hänestä tulee äänien kohde. Ja vaikka kävisikin niin, että tänään tapettaisiin joku musta, Horaasta ja justysta, niin huomenna onkin sitten vaikeampi juttu, sillä yöllä nyt kuolee ainakin yksi meidän kolmikosta, millon huomenna pelissä olisi yksi meistä jäljellä, SM ja sinä, milloin se, kumpi teistä voittaa seisoo tän yhden meistä olevan käsissä. Ja vaikka kukaan ei kuolisikaan huomenna, niin kun se viimeinenkin tästä kolmikosta on kuollut, niin SM voittaa, koska on tilanne, missä on kummisetä vs SM. Eli jos mafian voittoa kaipailet Ariel, niin nyt täytyy Halima hoitaa pois päiviltä. :>

Olisin uskonut, että mä kuolen yöllä jos joku hyviksistä kuolee, kun kuitenkin pystyin selvittämään yöllä, et kumpi Halimasta ja justysta on se SM. Mut no, ihan kiva näinkin. Tosin vieläkin hämmästelen sitä, että te molemmat ihan oikeasti kerroitte oikeat roolinne, olin niin varma huijauksesta. :D

Ja nyt kun tiedän SM:n niin haluunkin osittain siirtyä pelin jälkipuinti asioihin (koska niitä odotan innolla!), eli luitko Halima edes noita mun hienoja SM:n voitto laskelmia 2.päivänä, vai teinkö ihan turhaa työtä? Mä kun käytin aikaa tohon, että saisin noi laskelmat näyttämään suht luotettavilta, mutta samalla vähän kaunisteltua sieltä täältä, että SM:n voittomahkut näyttäisi paljon paremmilta meidän hyvisten kelkassa. Ihan oikein hävetti niiden laskelmien lähettäminen, kun tiesi miten pielessä ne oli. Ja pelkäsin, että joku hyvis vois tulla möläyttämään, että eihän noi edes pidä paikkaansa, mutta oli pakko yrittää. :D
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja justy » 17.07.2016 08:20:23

++Horaanekon

Nyt mafian ja sarjamurhaajan kannattaa äänestää mun mukana, antaa teille molemmille vielä mahdollisuuden voittaa ja Halimalle myös mahdollisuuden elää.
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 2166
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja justy » 17.07.2016 08:21:54

--Horaanekon
++Horaaneko
Avatar
justy
Kyläläinen
 
Viestit: 2166
Liittynyt: 24.05.2016 14:34:33
Palkinnot: 12

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 17.07.2016 10:18:04

Jos Horaaneko tapetaan, niin ainakin se pahentaa mafian voittomahdollisuuksia. Koska tällöin yöllä olis jäljellä minä, justy, Halima ja Ariel. Ainakin yksi kuolee yöllä, milloin se on joko justyn tai mun käsissä, että kumpi SM vai mafia voittaa, eli aika lailla tuuripeliä. Ja minä ainakin tuossa tilanteessa äänestäisin Arielia, eli mafialle ei tulis voittoa, jos mä olen se hengissä oleva. Jos taas sekä mut ja justy tapetaan yöllä, niin silloin Halima voittaa, koska tilanteessa, jossa on SM ja kummisetä jäljellä, SM voittaa. Eli mafian täytyisi toivoa, mikäli tappaa nyt Horaanekon, että Halima jostain syystä päättäisi tappaa myös mut seuraavana yönä, mikä on nyt aika epätodennäköistä kun oon sanonut lähteväni hänen messiin jos oon hengissä. Ei siis tuu voittoa. :> Eli mafian mahdollisuudet voittoon tulee jos joko tapetaan Halima tai sitten tapetaan mut. Mutta koska mun tappaminen vaikuttaa aika epätodennäköiseltä, kun justy haluaa kerta tappaa horaan ja horaa tuskin haluaa tappaa mua, niin sitten jää vaan Haliman tappo mahdolliseksi.

Halimalle kyllä tois olis tällä hetkellä parempi, sillä hän pysyis hengissä. Mut oon kyllä valmis äänestämään Arieliakin hänen kanssaan, jos sikseen on, kun ainoa miksi tänään halusin Halimaa lähteä yrittää tappamaan, oli viimeinen epätoivoinen teko hyvisten puolesta, mutta koska justy tuli nyt avoimesti kertomaan kohteensa, niin se viimeinen suunnitelma ei enää toimi. :D Lisäksi Arielin tappaminen tänään olis Halimallekin parempi vaihtoehto kuin Horaaneko.

--Halima

Eli joo, nyt on varmaa, että hyvikset ei voi voittaa, ellei joku mokaa pahasti (tai halua paljon jännitystä peliin :D). justy taas on varma voittaja ja Haliman ja mafian välillä on vielä epäselvää.
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Halima » 17.07.2016 14:41:35

Öö, justyhän voittaa vain jos me lynkataan Horaaneko. Tai jos Horaaneko kuolee yöllä ja sitten tapetaan justy. Eli ei mun mielestä mitenkään varma voittaja. Voisin silti lähteä mukaan lynkkaamaan Horaata, jospa vaikka saatais se kolmaskin mukaan. :)

++Horaaneko

Selitäpä vähän Zey, miks Arielin tappaminen tänään ois mulle parempi kuin Horaanekon tappaminen? Eipä sillä, mä vähän luulen että tästäkin päivästä tulee tapoton, koska näyttää olevan aika vaikeaa saada kolmea ääntä yhdelle (varsinkin kun Arielin heräämisestä tähän päivään ei oo mitään takuita).
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Salemin kylä, 3. yö päättyy 16.7. kello 21

ViestiKirjoittaja Zey » 17.07.2016 15:00:19

Halima, siten Arielin tappaminen olisi sulle parempi, että huomenna ei tulisi sitä arvuuttelua kumpi susta tai Arielista voittaa. Jos lähdet tappamaan tänään Arielia, niin pystyt yöllä tappamaan mut ja tadaa voitto on oikeastaan siinä, koska seuraavana päivänä on jäljellä horaaneko, justy ja sinä, jolloin ei tule olemaan mitenkään vaikeaa tappaa horaanekoa, kun kerran sinä ja justy molemmat voitatte sillä tavalla. Jos taas tapat horaanekon tänään, niin huomenna on jäljellä Ariel, sinä ja justy/minä (toinen meistä on varmasti hengissä, sillä Ariel ei tapa, koska se tappaminen tarkoittaisi suurta riskiä hävitä) milloin on mahdollista, että justy/minä hypätään Arielin kelkkaan ja äänestetään sua, milloin se voitto meni siihen.

Eli joo, justy on aika varma voittaja, kun kerran sekä sulla että Arielilla on aikamoiset motiivit pitää sekä horaa, että justy hengissä (mikäli ette erehdy jo tänään tekemään justysta voittajaa), jotta vikana päivänä tulisi varmasti voitto. :D

Ja kuten toit itsekin tappamisen vaikeuden esille, niin eikö senkin takia ole paljon kannattavampaa äänestää Arielia? Tai siis vaikka on varmaa, ettei hyvikset voi voittaa, niin on myös varmaa, ettei hyvikset äänestä toisiaan. Eli äänestämällä Arielia saisit jo kaksi ääntä hyviksiltä mukaasi + justyn äänen, koska tuskin hänellä nyt sellaista kiirettä on, ettei hän voisi voittoaan huomiseksi jättää. Toisin sanoen kolme muuta ihmistä olis valmis äänestämään Arielia, verrattuna siihen, että horaata tappaessa täytyy tosiaan ootella, huomaako Ariel koko juttua - ja senkin jälkeen huomenna olisi se epävarma tilanne, että kumpi susta ja Arielista voittaa.

++Ariel, perustelinko tarpeeksi Halima, vai kaipaatko lisää? :>
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2506
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

EdellinenSeuraava

Paluu Hautausmaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 70 vierailijaa

cron