Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 5/6)

Haluatko ilmoittautua peliin? Täältä löydät kaikki pelaajia tällä hetkellä etsivät pelit, sekä oppaat pelaamiseen. Tai ehkäpä haluat vetää oman pelisi? Täältä löytyy ohjeita sen tekoon ja jätä se sitten jonoon täältä löytyvään Tulevien pelien topiciin.

Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 5/6)

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 28.08.2019 16:54:52

PJ: raynpelikoneet
APJ/VPJ: --
Pelityyppi: Kokeellinen
Pelaajamäärä: 6
Äänestystapa: IML (lue lisää kohdasta "Päivä ja äänestys")
Pelimode: Cameron

Päivä ja äänestys (IML):
Päivä kestää maksimissaan 5 vuorokautta.
Päivän aikana äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi. Ääni lasketaan, jos ääni on riittävän ymmärrettävästi kirjoitettu, ehdotonta oikeinkirjoitusta ei siis vaadita. Äänenvaihdon yhteydessä vanhaa ääntään ei tarvitse poistaa ennen uuden pelaajan äänestämistä. Päivä päättyy välittömästi, kun jollain kohteella on enemmän kun 50% elossa olevien pelaajien äänistä. Mikäli enemmistöä ei saavuteta, ketään ei lynkata. Pelaajien ei ole pakko lynkata ketään päivän aikana ja ++ei lynkkausta on validi ääni (mikäli enemmistö elossa olevista pelaajista äänestää ei lynkkausta, päivä päättyy, eikä ketään lynkata). Itsensä äänestäminen on sallittua.
Viestien muokkaaminen on ehdottomasti kiellettyä!

Yö:
Yö kestää aina 2 vuorokautta.
Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan nimet mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen (minun puolestani yönimen saa laittaa jo päivän aikana mikäli kokee sen yön aikana mahdottomaksi). Mikäli yönimeä ei yön lopussa ole, kyseinen hahmo ei käytä voimaansa. Normaaleista Kylän peleistä poiketen yön aikana pelaajat saavat keskustella topicissa ja toistensa kanssa.

Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:
Antiaktiivisuussääntöjä ei ole. Lisäksi pelin luonteesta johtuen varapelaajia ei ole, muuta kuin äärimmäisissä hätätapauksissa (sairastuminen jne). Mikäli koet ettet pysty pelaamaan peliä loppuun asti, ole hyvä äläkä liity peliin, sillä pelin luonteesta johtuen pelaajan korvaaminen toisella pelaajalla voi pahimmassa tapauksessa pilata koko pelin.

Pelitopicin ulkopuolinen keskustelu:
Pelaajien on sallittua keskustella pelitopicin ulkopuolella yksityisviestein, quicktopicissa, whatsapissa, discordissa, livenä, tai vaikka savumerkein. Pelitopicin ulkopuolisia keskusteluja koskevat seuraavat säännöt:
- Suora viestien lainaaminen (copy/paste) tai kuvankaappausten lähettäminen toisille pelaajille on kiellettyä, keskustelun omin sanoin lainaaminen on sallittua
- Pelaajien lisääminen keskusteluryhmiin (esim kahden pelaajan quicktopic linkin antaminen kolmannelle pelaajalle) on kiellettyä, mikäli haluatte aloittaa esim kolmen pelaajan ryhmän, älkää lisätkö kolmatta pelaajaa jo valmiiksi olemassaolevaan kahden pelaajan keskusteluun, vaan aloittakaa uusi.
- PJ:n on tietysti täysin mahdotonta valvoa tämän toteutumista, joten ollaanpa kaikki herrasmiehiä / hienoja naisia ja noudatetaan sääntöjä. :)

Hahmot:

Hyvät:
Suojelija -- saa suojella yhtä pelaajaa yön aikana yötapolta (1 KP* -- ks. alla). Saa suojella myös itseään.
Kallonkutistaja -- saa kohdistaa voimansa yhteen pelaajaan yön aikana. Kallonkutistajan kohde on immuuni käännytykselle kyseisen yön aikana. Voi kohdistaa voimansa myös itseensä.
Vainoharhainen asehullu -- Tappaa jokaisen (1 KP) joka kohdistaa minkä tahansa yövoiman häneen (passiivinen).

Pahat:
Yakuza -- Voi kerran, yöllä, käännyttää haluamansa pelaajan pahikseksi. Käännytyksen yhteydessä, riippumatta sen onnistumisesta, yakuza luonnollisesti myös suorittaa sudokun, eli itsemurhan (1 KP). Mafialla on myös käytössään normaali yötappo (1 KP).

Kolmannet osapuolet:
Narri -- haluaa tulla lynkatuksi päivän aikana
Pyöveli -- saa kohteen pelin alkaessa (joku hyviksistä), mikäli kyseinen kohde lynkataan päivän aikana, Pyöveli voittaa pelin

Voittaminen:
Hyvikset voittavat, kun kaikki pahikset ovat kuolleet.
Pahikset voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin muita pelaajia yhteensä.
Narri voittaa, mikäli tulee lynkatuksi minä tahansa päivänä.
Pyöveli voittaa, mikäli hänen kohteensa tulee lynkatuksi minä tahansa päivänä hänen ollessaan elossa.

Selvennyksiä rooleihin ja voittoehtoihin:
- Edellä esitetyllä KP:lla tarkoitetaan ns. "tappopisteitä" (KP = kill power = tappopiste). Kaikki tappopisteen omaavat (tai suojelevat) toimet on esitetty rooleissa.
- KP kasaantuu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos esimerkiksi suojelija suojelee yakuzaa, joka on käännyttämässä suojelijaa, ja yötappamassa asehullua, yakuza kuolee, koska suojelija suojelee 1 KP:lta, mutta itsemurha + vierailu asehullun luona = 2 KP. Mikäli tästä on epäselvyyksiä, kysykää niin selvennän.
- Kolmannet osapuolet eivät ole samaa joukkuetta
- Kun ensimmäinen pelaaja (tai pelaajat) saavuttaa voittoehtonsa, peli päättyy. On mahdollista, että useampi kuin yksi joukkue saavuttaa voittoehtonsa samaan aikaan, eli siis on mahdollista että useampi kuin yksi joukkue voittaa.
- Kolmannet osapuolet eivät vaikuta hyvisten voittoehtoon. Mikäli esimerkiksi pelissä on jäljellä vain yksi hyvis, pyöveli ja narri, hyvikset ovat voittaneet, koska pahikset ovat kuolleet.
- Mikäli pyövelin kohde yötapetaan, hän muuttuu tavikseksi.
- Kaikki hyvikset pitävät alkuperäiset roolinsa käännytettäessä. Kolmannet osapuolet eivät. Voit siis mahdollisesti olla esim mafia + asehullu, mutta et voi olla mafia + narri. Kolmansista osapuolista tulee käännytettäessä tavallisia mafiosoja.


HUOM!! Tässä pelissä nimensä mukaisesti ei tarvitse noudattaa alkuperäistä voittoehtoaan. Mikäli esim koet että missä tahansa tilanteessa voitat pelin pahiksena helpommin, on esim hyvikselle täysin sallittua tehdä diili pahiksen kanssa, että tämä käännyttää sinut.
Viimeksi muokannut raynpelikoneet päivämäärä 17.09.2019 06:05:41, muokattu yhteensä 9 kertaa
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1455
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 4/6)

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 28.08.2019 16:56:40

Deadline = klo 23:00. Mikäli päivä päättyy ennenaikaisesti, seuraava yö kestää 2 päivää + aika jäljellä deadlineen.

Ilmoittautuminen on auki seuraavat kaksi viikkoa tästä postista alkaen.
Peli alkaa heti pelin täytyttyä seuraavana deadlinena.

Pelaajalista:
1. jeekaka
2. Violet
3. Marzzuu
4. Slendie
5. Horaaneko
6.
Viimeksi muokannut raynpelikoneet päivämäärä 17.09.2019 06:04:49, muokattu yhteensä 4 kertaa
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1455
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 0/6)

ViestiKirjoittaja jeekaka » 28.08.2019 18:09:34

No niin, haluan pitkästä aikaa pelaamaan. Älkää jättäkö roikkuun :D
Avatar
jeekaka
Kyläläinen
 
Viestit: 915
Liittynyt: 17.07.2017 16:12:42
Palkinnot: 3

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 0/6)

ViestiKirjoittaja Violet » 28.08.2019 22:20:37

Mukana
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1387
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 29.08.2019 15:46:52

Mie kolmantena mukana! :)
Toiset kolme pelaajaa mahtuu vielä tämän laivan kannelle :)
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 563
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja jeekaka » 29.08.2019 18:22:49

Koska oon blondi bimbo, haluan myös varmistaa että mitä tapahtuu, jos sekä suojelija että yakuza tähtää asehulluun? Vain suojelija kuolee, koska 1KP ja yötoimien järjestys vai molemmat kuolee, koska kaikki jotka lähestyy asehullua kuolee?
Avatar
jeekaka
Kyläläinen
 
Viestit: 915
Liittynyt: 17.07.2017 16:12:42
Palkinnot: 3

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 29.08.2019 19:07:12

jeekaka kirjoitti:Koska oon blondi bimbo, haluan myös varmistaa että mitä tapahtuu, jos sekä suojelija että yakuza tähtää asehulluun? Vain suojelija kuolee, koska 1KP ja yötoimien järjestys vai molemmat kuolee, koska kaikki jotka lähestyy asehullua kuolee?

Pelissä ei ole minkäänlaista yötoimien järjestystä (poislukien suojelijan suojelu, joka menee kaikkien tappavien voimien edelle), kaikki muu tapahtuu samanaikaisesti. Kaikki jotka lähestyvät asehullua kuolevat. Eli:
1) jos tarkoitat pahisten yötappoa yakuzan tähtäämisellä, tapahtuu seuraavaa; suojelija kuolee, yakuza kuolee, asehullu on hyvis ja hengissä päivän alussa
2) jos tarkoitat käännytystä yakuzan tähtäämisellä, tapahtuu seuraavaa; suojelija kuolee, yakuza kuolee, asehullu on hengissä mutta pahis päivän alussa
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1455
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja jeekaka » 29.08.2019 19:49:31

raynpelikoneet kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:Koska oon blondi bimbo, haluan myös varmistaa että mitä tapahtuu, jos sekä suojelija että yakuza tähtää asehulluun? Vain suojelija kuolee, koska 1KP ja yötoimien järjestys vai molemmat kuolee, koska kaikki jotka lähestyy asehullua kuolee?

Pelissä ei ole minkäänlaista yötoimien järjestystä (poislukien suojelijan suojelu, joka menee kaikkien tappavien voimien edelle), kaikki muu tapahtuu samanaikaisesti. Kaikki jotka lähestyvät asehullua kuolevat. Eli:
1) jos tarkoitat pahisten yötappoa yakuzan tähtäämisellä, tapahtuu seuraavaa; suojelija kuolee, yakuza kuolee, asehullu on hyvis ja hengissä päivän alussa
2) jos tarkoitat käännytystä yakuzan tähtäämisellä, tapahtuu seuraavaa; suojelija kuolee, yakuza kuolee, asehullu on hengissä mutta pahis päivän alussa


Joo lähinnä varmaan hain ykkösskenaariota, kakkosessahan yakuza ois dööd eniveis :D Mutta tää ilmeisesti myös tarkoittaa, että jos sekä kallonkutistaja ja yakuza tähtää asehulluun, käännytys epäonnistuu ja molemmat kuolee?
Avatar
jeekaka
Kyläläinen
 
Viestit: 915
Liittynyt: 17.07.2017 16:12:42
Palkinnot: 3

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 29.08.2019 21:24:03

Kyllä
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1455
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja Slendie » 06.09.2019 12:29:14

/mukana !
Avatar
Slendie
Kyläläinen
 
Viestit: 238
Liittynyt: 10.11.2017 22:09:53

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 14.09.2019 15:41:58

jos ilmo viel auki ni mukana :D
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 415
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 2/6)

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 17.09.2019 06:04:18

No pidetään nyt sitten auki jos saatais se viimeinenkin pelaaja.
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1455
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Yksi yhden ja kaikki itsensä puolesta (ilmo auki 5/6)

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 17.01.2020 01:39:18

Onko nyt se tilanne tän pelin kanssa, että vastapelaajana on superkoskamävoinpelaaja nimeltä Elämä? Rayn PJ:n valtaistuimen haltijana sanokoon pelataanko - 1 kokoonpanolla vai lyödäänkö peli lukkoon? :(
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 563
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1


Paluu Kirjasto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron