Kylä vaihtoi toimenkuvaansa eli aprillipila 2014

Neuvot Sen Ainoan Oikean pyydystämiseen löydät täältä. Voit myös jakaa onnelliset hetkesi parisuhteessa, hehkutella omaa kultaa ja ylipäätään kaikkea mikä liittyy rakkauteen. Ah, rakkaus! ♥

Kylä vaihtoi toimenkuvaansa eli aprillipila 2014

ViestiKirjoittaja Sukka » 31.03.2014 23:00:14

Olemme pohtineet koko mafian toimin taas Kylän hiljaisuutta. Ketään ei tunnu enää kiinnostavan pelata juonittelupelejä, muttemme silti halua lopettaa Kylää tämän takia. Olemmekin löytäneet tilanteeseen toisen ratkaisun. Kaikkialla netissä etsitään nykyään treffiseuraa, joten olemme päättäneet seurata trendin mukana. Kylän päätarkoitus onkin tästä eteenpäin johdattaa ihmisiä yhteen, auttaa kyläläisiä löytämään se ainoa oikea. Päätöksen seurauksena olemme perustaneet Treffitoimiston, joka näkyy suoraan Tietotoimiston alapuolella. Sieltä löytyy erilaisia keskusteluketjuja, jotka toivottavasti auttavat sen ainoan oikean metsästyksessä.

Koska pelit vievät vain turhaan energiaa ja rakkauden etsiminen on sitä tärkeämpää, juonittelupelit lopetetaan Kylästä. Ilmoittautumisvaiheessa olevat pelit pidetään, mikäli pelit täyttyvät. Tulevista ei kuitenkaan enää pelejä peluuteta. Pelien loputtua Keskusaukio, Kirjasto ja Hautausmaa siirtyvät museoon, jossa voi käydä lukemassa pelejä. Samoin tapahtuu Kahvilalle.

Toivottavasti tutustutte Treffitoimiston palveluihin ja otatte sen aktiiviseen käyttöön, sekä mainostatte muillekin Kylän palveluja rakkauden saralla.
Avatar
Sukka
Ylläpitäjä
 
Viestit: 118
Liittynyt: 19.10.2013 13:38:02

Re: Kylä vaihtoi toimenkuvaansa

ViestiKirjoittaja Zey » 01.04.2014 23:03:39

Aprillia! :> Treffitoimisto siirtynyt Museoon pölyttymään, siellä voi käydä katselemassa, jos haluaa.
Fiksubjs dilmaattinen
Avatar
Zey
Kyläläinen
 
Viestit: 2505
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16


Paluu Treffitoimisto eli aprillipila 2014

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron