Turkulainen Junamafia (2/12) Ilmo päättyy 10.8. klo 23:59

Haluatko ilmoittautua peliin? Täältä löydät kaikki pelaajia tällä hetkellä etsivät pelit, sekä oppaat pelaamiseen. Tai ehkäpä haluat vetää oman pelisi? Täältä löytyy ohjeita sen tekoon ja jätä se sitten jonoon täältä löytyvään Tulevien pelien topiciin.

Turkulainen Junamafia (2/12) Ilmo päättyy 10.8. klo 23:59

ViestiKirjoittaja Jita » 31.07.2019 23:40:07

Turkulainen junamafia

PJ: Jitachi
VPJ/APJ:
Pelityyppi: Kokeellinen peli
Pelaajamäärä: 12
Äänestystapa: Muokattu UÄ
Pelimode:

Pelin ingamet ovat tarpeetonta junatriviaa ja hyvin Jitamaista huumoria liittyen aiheeseen.

Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 5 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi. Vain oikein kirjoitetut äänet lasketaan. Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista.
Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos joku pelaajista saa kesken pelipäivän vähintään puolet elossa olevien pelaajien äänistä, tämä lynkataan välittömästi mutta päivä ei pääty siihen. Sen sijaan, kuolleen roolia ei paljasteta ja äänestys alkaa uudelleen nollatilanteesta. Jos ääniä ei ole päivän lopuksi, lynkattava arvotaan, mikäli kukaan ei ole kuollut päivällä. Jos päivän aikana vähintään yksi on lynkattu ja päivän lopussa ääniä ei ole, ei päivän lopussa lynkata muita pelaajia.
Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.

Yö:
Pelissä ei ole yötä.

Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:
Pelissä on puhepakko joka pelipäivä. Jokaisen pelaajan tulee siis kirjoittaa peliketjuun vähintään kerran pelipäivän aikana. Mikäli pelaaja ei täytä puhepakkoa, hänet poistetaan sen päivän iltana ulos äänestetyn pelaajan mukana. Tällöin puhepakkoaan suorittamattomalle pelaajalle haetaan varapelaajaa. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.
Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.
Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään yhden kierroksen ajan.

Hahmot:

Hyvät:
10 tavallista kyläläistä nukkuvat yöt ja yrittävät päivällä löytää joukostaan murhaajat ja äänestää nämä hirteen. Kyläläisten tavoite on saada kaikki pahikset pois pelistä.

Pahat:
2 pahista tuntevat toisensa ja voivat puhua keskenään yksityisviestein. He yrittävät esittää viatonta ja saada samalla hyvikset äänestämään jonkun viattoman kuolemaan. Pahisten tavoite on tappaa niin monta hyvistä, että pahiksia on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä tai vaihtoehtoisesti selvitä 4 päivää elossa. Pahiksilla ei ole käytössään minkäänlaista tappoa.

Voittaminen:
Hyvikset voittavat, kun kaikki pahikset ovat kuolleet.
Pahikset voittavat välittömästi, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä. Pahikset voittavat myös jos yksikin heistä on elossa päivän 4 päätteeksi.

Lipun reissuun ostaneet (Mukana):

Horaaneko
Marzzuu
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 808
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: Turkulainen Junamafia (0/12) Ilmo päättyy 10.8. klo 23:5

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 01.08.2019 16:11:37

No voisha sitä taas vaihteeks pelaa :D
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 415
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: Turkulainen Junamafia (1/12) Ilmo päättyy 10.8. klo 23:5

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 02.08.2019 20:49:56

Pom, mukana :) kun
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 560
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: Turkulainen Junamafia (2/12) Ilmo päättyy 10.8. klo 23:5

ViestiKirjoittaja Jita » 11.08.2019 23:41:22

Peli on peruutettu vähäisen ilmoittautujamäärän johdosta.
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 808
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7


Paluu Kirjasto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron