Opettajainhuoneessa [14/17] Peruttu.

Haluatko ilmoittautua peliin? Täältä löydät kaikki pelaajia tällä hetkellä etsivät pelit, sekä oppaat pelaamiseen. Tai ehkäpä haluat vetää oman pelisi? Täältä löytyy ohjeita sen tekoon ja jätä se sitten jonoon täältä löytyvään Tulevien pelien topiciin.

Opettajainhuoneessa [14/17] Peruttu.

ViestiKirjoittaja Tetradynamia » 01.10.2017 07:52

Opettajainhuoneessa


PJ: Tetradynamia
VPJ/APJ: ??
Pelityyppi: Kokeellinen peli
Pelaajamäärä: 17
Äänestystapa:
Pelimode: Jitachi

Kylässä, kuten muuallakin, on toimielin nimeltä koulutoimi. Tai oli ainakin ennen, sillä näinä uudistusmielisinä aikoina, joina tehtävät uudistukset sisältävät lähinnä nimenmuutoksia, koulutoimen hyvä ja kuvaava nimi muutettiin uuteen ja raikkaaseen, joskin vähemmän kuvaavaan: Kylän Sivistysprosessi.

Kylän Sivistysprosessin toimialaan kuuluu Kyläläisten sivistäminen. Sivistysprosessin alaisuudessa toimivat varhaiskasvatus, perusopetus ja lukiokoulutus. Kustannustehokkuuden nimissä toiminta on keskitetty KyläCampus -alueella. Samassa rakennuksessa toimivat niin lastentarha, perusaste kuin lukiokin. Käytännössä jokainen Kyläläinen lapsi astelee tähän sivistyksen tehtaaseen ja viettää siellä koko lapsuutensa ja suuren osan nuoruuttaankin. Tehdas jauhaa sisuksistaan vuosiluokka toisensa perään kelpo kansalaisia täyttämään yhteiskunnan heille varaamia rooleja ja positioita.

Tässä tehtaassa prosessinhoitajia nimitetään opettajiksi ja keskusvalvomoa opettajainhuoneeksi. Mutta mitä tapahtuukaan opettajainhuoneen suljetun oven takana?

Pieni osa tehtaan tuotteista kulkeutuu kaikista paikoista aina Kaupunkiin ja, voitteko uskoa siellä sijaitsevaan yliopistoon saakka. Pienestä osasta heitä koulitaan uusia prosessinhoitajia, mikä on tavallaan julmaa, mutta sellainen on yhteiskunta. Jotkut onnettomat päätyvät sitten takaisin Kylän Tehtaaseen, josta he juuri niin kovasti pyristelivät pois!

Koska talouskasvu hidastuu, yhteiskunta reagoi nostamalla eläkeikää. Kylän Tehtaassakin suuri osa prosessinhoitaja-opettajista on jo vanhoja ja toisinaan sattuu, että joku heistä onnistuu keplottelemaan itsensä eläkkeellekin. Enimmäkseen tämä tarkoittaa, että opettajakuntaa supistetaan, vakanssi jätetään heitteille ja lopulta unohdetaan, että sellaista koskaan oli olemassakaan. Joskus, äärimmäisen harvoin, mutta kuitenkin Kylän Tehtaaseen palkataan (!!) uusi opettaja.

Yhtä hitaasti, mutta samalla yhtä varmasti, kuin mannerlaatat liikkuvat on muutos saavuttanut myös Kylän Tehtaan Keskusvalvomon. Ennen niin homogeeninen opettajakunta on jakautunut kuppikuntiin ja supinapiireihin.

Pienenä vähemmistönä ovat ”uudet opettajat”. Naiivin idealistiset kansankynttilät. Sydämet innosta läpättäen ja päät ahdettuina täyteen ajatuksia konstruktivismista ja tutkivasta, sosiaalisesta oppimisesta [sekä siitä, että hyvä opetustilanne sisältää aina vähintään yhden Applen tuotteen, mielellään kaksi]

Suurena enemmistönä ”vanhat opettajat”, joiden Facebook-profiileissa lukee koulutuksen kohdalla ”Elämän kova korkeakoulu” ja jotka kyllä tietävät, miten asiat on aina täällä tehty. [”Minä opetan murtolukujen jakolaskun aina hyvin! Oppilaat vain eivät tajua sitä!”]

Mikä opettajainhuoneessa tapahtuu, se opettajainhuoneeseen jää.

Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 3 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi. Vain oikein kirjoitetut äänet lasketaan. Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista. Väliaikalaskennoista selviää myös puhepakon eteneminen.
Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan.
Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.

Yö:
Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan nimet mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen. Pahisten on nimettävä, kuka heistä suorittaa yötapon. (mikäli tätä ei ole ilmoitettu, suorittaja arvotaan) Erikoishahmot voivat halutessaan antaa myös varanimen Tämä varanimi ei siis ole mikään virallinen, vaan mukana ainoastaan siltä varalta, että erikoishahmo ei jostain syystä pääse koneelle seuraavan yön aikana. Ensimmäisen yön varanimi annetaan PJ:lle pelin alussa vastaamalla hahmoviestiin.
Pelinjohtaja käyttää varanimeä vasta kun vuorokausi on umpeutunut (aiemmin vain siinä tapauksessa, että pelinjohtaja on yön alkaessa ilmoittanut, että kyseisen yön umpeutumisaika on lyhyempi). Varanimiä voidaan käyttää myös siinä tapauksessa, että erikoishahmo on ilmoittanut olevansa koko yön ajan poissa.
Mikäli varanimeäkään ei ole käytettävissä aamunkoittoon mennessä, menettely riippuu erikoishahmosta: 
Pahikset: Tappavat sen, jota joku heistä viimeksi on äänestänyt. Jos tällaista ei löydy, tapettava arvotaan.
Muut erikoihahmot eivät tee mitään.
Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:

Pelin aktiivisuuden turvaamiseksi sovelletaan tässä pelissä tiukennettua aktiivisuussäännöstöä. Pelaajan on kirjoitettava vähintään yksi (1) viesti pelitopiciin jokaisena pelipäivänä. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi osoittaa aktiivisuutensa pelipäivän osalta yksityisviestillä PJ:lle. Poissaolo suojelee pelaajaa samoin, kuin äänestämisen suhteen (kts. jäljempänä). Yhden pelipäivän puhumatta olleet poistetaan pelistä kyseisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.

Kaksi kierrosta äänestämättä olleet poistetaan pelistä toisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.
Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.
Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitetun poissaolon kierrokset vähennetään välistä. Siis esim. jos henkilö ei ole äänestänyt kierroksella 1 ja on kierroksen 2 poissa, hänen täytyy äänestää kierroksella 3 tai hän lentää pelistä ulos sen päivän iltana. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään 2 peräkkäisen kierroksen ajan.

Hahmot:

Tässä pelissä hahmot määräytyvät seuraavan taulukon mukaan:

Kuva


Ennen pelin alkua pelinjohtaja arpoo yo. taulukosta jonkin rivin (1-6) TAI sarakkeen (A-F). Peliin tulevat kyseisellä rivillä / sarakkeessa olevat hahmot. Lisäksi tulee kaksi pahista ja taviksia siten, että pelaajamäärä on 17.

Esimerkki:
Spoiler:
PJ arpoo sarakkeen C, joten roolit ovat seuraavat:

Pahisennustaja
Pahis-vanginvartija
2 Pahista

Suojelija
Jäljittäjä
Hyvistappaja
10 tavista


Pelin roolilista on salainen ja pelaajan rooli paljastetaan tämän kuollessa. Pahikset tuntevat toisensa ja voivat keskustella keskenään yksityisviestein.


Roolien kuvaukset:

Ennustaja: Voi, niin halutessaan, tarkistaa yhden valitsemansa pelaajan roolin joka yö. Saa tietoonsa tarkan roolin. 3-käyttöinen ennustaja voi suorittaa edellä kuvatun toiminnon valitseminaan öinä korkeintaan kolmesti pelin aikana.

Ennustaja, jolla hyvis-yö0 -tarkistus: Saa pelin alussa tietoonsa yhden, pelinjohtajan arpoman, varman hyviksen. Tämä hyvis voi olla joko tavallinen tai jokin erikoisrooli. [ennustaja ei saa tietää kumpi] Voi, niin halutessaan, tarkistaa yhden valitsemansa pelaajan roolin joka yö. Saa tuloksen tarkkuudella hyvis / pahis.

Hyvistappaja: Voi, niin halutessaan, tappaa valitsemansa pelaajan joka yö.

Jäljittäjä: Voi, niin halutessaan, tarkkailla valitsemaansa pelaajaa joka yö. Saa tietoonsa, keneen tämä pelaaja käytti yötoimensa sinä yönä. Voi halutessaan tarkkailla samaa pelaajaa peräkkäisinä öinä.

Kertakäyttöluotiliivit: Pelaaja (hyvis tai pahis), jolla on kertakäyttöluotiliivit, selviää ensimmäisestä häneen kohdistuvasta yötaposta hengissä ja tietää sen. Ei saa tietää, että hänet on yritetty tappaa.

Marttyyri: Voi, niin halutessaan, valita itselleen yhden suojeltavan. Mikäli suojeltava yritetään tappaa päivällä tai yöllä, marttyyri kuolee suojeltavan puolesta. Marttyyri voi vaihtaa suojeltavaa niin usein kuin haluaa.

Pahisninja: Mikäli tämä pahis suorittaa yötapon, Jäljittäjä tai Vahtaaja eivät pääse hänen jäljilleen. Ei voi suorittaa yötappoa peräkkäisinä öinä. [Poikkeuksena tilanne, jossa Pahisninja on viimeinen pahis]

Pahis yhdellä supertapolla: Kun tämä pahis käyttää supertapponsa, tappo onnistuu varmasti. Käyttäessään supertapponsa on tämä pahis immuuni kaikelle muiden roolien itseensä kohdistamalle manipuloinnille (roolinlukitsija, vanginvartija), sekä kaikelle hänen kohteeseensa kohdistuvalle manipuloinnille (luotiliivit, suojelija), sekä kaikille edellä mainittujen tapausten yhdistelmille.

Roolinlukitsija: Voi, niin halutessaan, lukita valitsemansa pelaajan roolin joka yö. Tällöin valittu pelaaja ei voi suorittaa yötoimiaan. Ei voi lukita itseään, eikä samaa pelaajaa peräkkäisinä öinä. 2-iskuinen roolinlukitsija voi suorittaa edellä kuvatun toiminnon valitseminaan öinä korkeintaan kahdesti pelin aikana.

Suojelija: Voi, niin halutessaan, suojella valitsemaansa pelaajaa joka yö. Ei voi suojella itseään, eikä samaa pelaajaa peräkkäisinä öinä.

Vahtaaja: Voi, niin halutessaan, tarkkailla valitsemaansa pelaajaa joka yö. Saa tietoonsa kaikki ne pelaajat, jotka kävivät tämän pelaajan luona sinä yönä. Voi halutessaan tarkkailla samaa pelaajaa peräkkäisinä öinä.

Vanginvartija: Voi, niin halutessaan, joka yö laittaa yhden pelaajan vankilaan. Vangittua pelaajaa ei voida tapaa sinä yönä, mutta vangittu pelaaja ei myöskään pääse suorittamaan omia yötoimiaan. Vanginvartija ei voi vangita itseään, eikä samaa pelaajaa peräkkäisinä öinä.

Vapaamuurarit (2): Kaksi pelaajaa, jotka tietävät toisensa varmasti hyviksiksi ja voivat keskustella keskenään yksityisviestein (tai muita menetelmiä esim. pulloposti tai savumerkit käyttäen)

Viaton lapsi: Tavallinen hyvis, joka voi missä tahansa pelin vaiheessa yksityisviestitse pyytää pelinjohtajaa vahvistamaan viattomuutensa. Tällöin pelinjohtaja tulee viipymättä kertomaan, että viaton lapsi todella on viaton. (yön aikana tapahtuva pyyntö vahvistetaan aamuviestissä) Pelaaja voi halutessaan peruuttaa tekemänsä pyynnön, mikäli pelinjohtaja ei ole ehtinyt sitä toteuttaa.


Huomioitavaa: Pahisten on nimettävä yötapon suorittaja. Yötappo voidaan jäljittää, roolilukita tai vahdata.Voittaminen:
Hyvikset (”Vanhat opettajat”) voittavat, kun kaikki pahikset ovat kuolleet.
Pahikset (”Uudet opettajat”) voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä.

Ilmoittautuminen päättyy 10.10. klo 23:59. Peli alkaa 12.10. 17.10. klo 23:59. Peli alkaa 19.10. Pelin rakenteesta johtuen pelin pienentäminen on vaikeaa, joten jos peli ei täyty sitä todennäköisesti pelata lainkaan.


Mukana:
Ariel
Cameron
flyra
Halima
jeekaka
Jeku
Jinmuru
Jonttu
Lenune
Meiz
mosaiikki
Mursumus
Violet
Zey

Varalla:
justy
miina

(?): Pelaajalta odotetaan vahvistusta osallistumisesta
Viimeksi muokannut Tetradynamia päivämäärä 18.10.2017 06:17, muokattu yhteensä 23 kertaa
Tetradynamia
paras pahis
 
Viestit: 214
Liittynyt: 15.11.2013 09:24

Re: Opettajainhuoneessa [0/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Meiz » 01.10.2017 09:32

Ilman muuta mukaan :]
Avatar
Meiz
Kyläläinen
 
Viestit: 339
Liittynyt: 16.11.2013 10:33

Re: Opettajainhuoneessa [0/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Jeku » 01.10.2017 12:20

Mulle vieraampi pelityyppi, mutta ainakaan en mätkähdä luudan varrelta maahan vaikka kokeilisinkin, eli mukana. :)
Varoitus!
Olen Jack Sparrow'n suojeluksessa!
Ja Johnny Depp on suosikkini! :)
Avatar
Jeku
Kyläläinen
 
Viestit: 199
Liittynyt: 09.08.2016 15:31
Paikkakunta: Mäntyharju

Re: Opettajainhuoneessa [0/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Violet » 01.10.2017 12:27

Tämähän menee SM kisojen kanssa päällekkäin, mutta enpä näe siinä suurta estettä pelaamiselle. Eli mukana.
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 820
Liittynyt: 15.11.2013 08:17
Kotiyhteisö: Kylä

Re: Opettajainhuoneessa [0/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Halima » 01.10.2017 12:49

Tämän mäkin haluan pelata. :)
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 518
Liittynyt: 22.02.2016 21:02

Re: Opettajainhuoneessa [0/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja jeekaka » 01.10.2017 13:08

Joo!
Avatar
jeekaka
Kyläläinen
 
Viestit: 207
Liittynyt: 17.07.2017 17:12

Re: Opettajainhuoneessa [5/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja flyra » 01.10.2017 23:02

Jeejee!
Avatar
flyra
Kyläläinen
 
Viestit: 46
Liittynyt: 09.09.2014 21:04

Re: Opettajainhuoneessa [6/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja justy » 02.10.2017 16:31

Mukana! On niin houkutteleva taustatarina.
Avatar
justy
Mafioso
 
Viestit: 544
Liittynyt: 24.05.2016 15:34

Re: Opettajainhuoneessa [7/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Zey » 05.10.2017 03:03

Ei kai tässä muukaan auta, kuin pelata, kun mun asemaani Kylän eniten postanneena törkeästi uhataan.
Uskomattoman hykerryttävän tyrmistyttävä.
Avatar
Zey
Ylläpitäjä
 
Viestit: 780
Liittynyt: 01.11.2013 23:46
Kotiyhteisö: Kylä

Re: Opettajainhuoneessa [8/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Lenune » 05.10.2017 11:02

Mukaan!
Lenune
Kyläläinen
 
Viestit: 21
Liittynyt: 22.04.2014 20:03

Re: Opettajainhuoneessa [9/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja justy » 07.10.2017 10:10

Mä tiputtaudun tässä varalle. Olen käytettävissä sitten kun SM-peli on osaltani ohi.
Avatar
justy
Mafioso
 
Viestit: 544
Liittynyt: 24.05.2016 15:34

Re: Opettajainhuoneessa [8/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Jeku » 07.10.2017 19:35

Vähän näyttää, että Kylän koulu joudutaan sulkemajan ennen avajaisiaan. :(
Pelaajia on mun laskujen mukaan 8 + justy varalla eli lisäpelaajia tarvittaisiin. :)
Varoitus!
Olen Jack Sparrow'n suojeluksessa!
Ja Johnny Depp on suosikkini! :)
Avatar
Jeku
Kyläläinen
 
Viestit: 199
Liittynyt: 09.08.2016 15:31
Paikkakunta: Mäntyharju

Re: Opettajainhuoneessa [8/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Cameron » 07.10.2017 22:05

Mukana :)
- There will come a time when you have a chance to do the right thing.
- I love those moments! I like to wave at them as they pass by.
Avatar
Cameron
Mafioso
 
Viestit: 243
Liittynyt: 08.03.2016 12:38

Re: Opettajainhuoneessa [9/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Mursumus » 09.10.2017 00:00

On kyllä kaunis teema pelille. Mukana.
Mursumus Walruski, the self-proclaimed walrus king
Avatar
Mursumus
Kyläläinen
 
Viestit: 32
Liittynyt: 23.05.2017 17:38

Re: Opettajainhuoneessa [9/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.1

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 09.10.2017 03:28

Pakko kai se on. :D
This is the story of how I died.
Ava (c) Okakettu
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 361
Liittynyt: 03.02.2014 18:06
Paikkakunta: Oulu

Re: Opettajainhuoneessa [11/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.

ViestiKirjoittaja Ariel » 09.10.2017 08:11

Mukaan.
Avatar
Ariel
Kyläläinen
 
Viestit: 30
Liittynyt: 27.09.2015 16:31

Re: Opettajainhuoneessa [12/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.

ViestiKirjoittaja miina » 10.10.2017 20:03

Voisin tulla varalle ja jos vielä sellaisella ehdolla, että vasta kuhan tuo helkkarinmoinen monsteri-SM päättyy miun osalta..
Avatar
miina
Kyläläinen
 
Viestit: 140
Liittynyt: 27.05.2017 21:39

Re: Opettajainhuoneessa [12/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.

ViestiKirjoittaja Jonttu » 10.10.2017 20:44

Mukana ollaan, jos vaan saadaan peli pystyyn.
Jonttu
Kyläläinen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 28.09.2017 01:01
Kotiyhteisö: Pistepotti

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 10.

ViestiKirjoittaja Tetradynamia » 11.10.2017 07:14

Peli ei ole täyttynyt ja ilmoittautumisaika on päättynyt. Nyt on kaksi vaihtoehtoa: joko jätetään peli kokonaan pelaamatta tai pidennetään ilmoittautumisaikaa ja siirretään pelin alkuaikaa. Kuinka moni haluaisi pelata / pystyisi pelaamaan tämän pelin, jos se alkaisikin 19.10? Uudet ilmoittautumiset siis tästä viestistä alkaen tähän ketjuun, ja ilmoittakaa myös mikäli ette pysty pelaamaan niin ei tarvitse huudella perään.
Tetradynamia
paras pahis
 
Viestit: 214
Liittynyt: 15.11.2013 09:24

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja Meiz » 11.10.2017 07:40

Olen edelleen mukana. Hyvässä lykyssä SM pelistä saadaan lisää porukkaa mukaan tällä aikataululla.
Avatar
Meiz
Kyläläinen
 
Viestit: 339
Liittynyt: 16.11.2013 10:33

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja jeekaka » 11.10.2017 08:55

Mukana + ehkä parempikin näin :D
Avatar
jeekaka
Kyläläinen
 
Viestit: 207
Liittynyt: 17.07.2017 17:12

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja Halima » 11.10.2017 10:26

Mukana ja samat toiveet Meizin kanssa. :)
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 518
Liittynyt: 22.02.2016 21:02

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja flyra » 11.10.2017 11:02

Haluaa ja pystyy!
Avatar
flyra
Kyläläinen
 
Viestit: 46
Liittynyt: 09.09.2014 21:04

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja justy » 11.10.2017 13:30

Edelleen varalla ja käytettävissä SM-pelin jälkeen.
Avatar
justy
Mafioso
 
Viestit: 544
Liittynyt: 24.05.2016 15:34

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja Violet » 11.10.2017 15:05

Kyllä, olen valmis osallistumaan muuttuneilla ajoilla.
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 820
Liittynyt: 15.11.2013 08:17
Kotiyhteisö: Kylä

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 11.10.2017 15:06

Myöhempi alotusaika sopii!
This is the story of how I died.
Ava (c) Okakettu
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 361
Liittynyt: 03.02.2014 18:06
Paikkakunta: Oulu

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja Jeku » 11.10.2017 18:50

Pidempi ilmoittautumisaika käy, varoitan tosin jo nyt, että 19.10. on itselleni vähän huono aloitusaika, mutta haluan silti jatkaa pelissä mukana, mietin vielä olisiko tyhmää ottaa ekalle päivälle poissaolo, vai yritänkö keretä puhelimella kurkkimaan meininkiä.
Varoitus!
Olen Jack Sparrow'n suojeluksessa!
Ja Johnny Depp on suosikkini! :)
Avatar
Jeku
Kyläläinen
 
Viestit: 199
Liittynyt: 09.08.2016 15:31
Paikkakunta: Mäntyharju

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja Ariel » 11.10.2017 22:20

Edelleen mukana.
Avatar
Ariel
Kyläläinen
 
Viestit: 30
Liittynyt: 27.09.2015 16:31

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja Jonttu » 11.10.2017 23:50

Ajankohta sopii.
Jonttu
Kyläläinen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 28.09.2017 01:01
Kotiyhteisö: Pistepotti

Re: Opettajainhuoneessa [13/17] Ilmoittautuminen päättyy 17.

ViestiKirjoittaja miina » 12.10.2017 02:33

Edelleen varalla SM-pelissä olo ajan, todnäk kyllä jo SM:stä ulkona tuohon mennessä :D Aloitusaika sopii paremmin mitä myöhöisempi.
Avatar
miina
Kyläläinen
 
Viestit: 140
Liittynyt: 27.05.2017 21:39

Seuraava

Paluu Kirjasto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa