Sivu 1/1

Löytötavaratoimiston tiski

ViestiLähetetty: 19.10.2013 20:23:21
Kirjoittaja Sukka
Puuttuuko varapelaajia? Onko sinulla hyvä idea peliin, mutta ei halua/aikaa pelin johtamiseen itse? Oletko jo johtamassa peliä, mutta haluaisit apulaisen tai tarvitset sijaista lomasi ajaksi? Löytötavaratoimiston tiski on oikea paikka kaikenlaisille peliin liittyville kyselyille, tarjouksille ja hakuilmoituksille.

Mitä kaikkea voit hakea:
- Pelinjohtajaa / pelinjohtajakaveria johtamaan peliä, johon sinulla on idea
- Varapelinjohtajaa hoitamaan peliäsi sillä välin kun olet lomalla. (Haettava ennen pelin alkua.)
- Apulaispelinjohtajaa / pelinjohtajakaveria, joka johtaa peliä kanssasi ja auttaa sinua koko pelin keston ajan laskemalla ääniä ja puuhailemalla muuta mukavaa.
- Kirjailijaa kehittämään sinulle pelin idean, säännöt, hahmot tai jotakin muuta vastaavaa
- Apulaiskirjailija / kirjailijakaveria auttamaan sinua peli-idean kehittelyssä.
- Varapelaajaa korvaamaan pelistä antiaktiivisuuteen pudonneet.

Sen sijaan yleiset keskustelut ideoista ja muista ja niiden kommentoinnit kuuluvat muualle.

Toivomme, että kun teette ilmoituksen, laittaisitte selvästi siihen näkyviin, millaisesta ilmoituksesta on kyse. Esim. "haetaan varapelinjohtajaa" tai "vapaaehtoinen pelinjohtaja". Samoin on hyvä, jos kerrotte mitä toiveita teillä on aikataulujen suhteen tai millaista apulaista / kirjailijaa / pelinjohtajaa haette (eli mitä toivoisitte tämän tekevän).

Kun vastaat ilmoitukseen, laita vastaus ilmoituksen jättäneelle yksäreitse, ei tähän topiciin (näin tämä topic pysyy siistinä ja mukavana lukea). Samoin muut kysymykset yksärillä, ei tähän topiciin. Ilmoituksen jättäneiden taas toivomme muokkaavan viestiinsä selvästi näkyviin, kun ovat löytäneet haluamansa, jotta vanhoja ilmoituksia voidaan poistaa. Yli puoli vuotta vanhat ilmoitukset poistetaan, mutta ne saa halutessaan uusia.

Re: Löytötavaratoimiston tiski

ViestiLähetetty: 15.03.2021 23:25:11
Kirjoittaja Violet
Peli nimeltä pieni peruspeli ihmemaassa hakee yhtä varapelaajaa!