S/S Amelia

Haluatko ilmoittautua peliin? Täältä löydät kaikki pelaajia tällä hetkellä etsivät pelit, sekä oppaat pelaamiseen. Tai ehkäpä haluat vetää oman pelisi? Täältä löytyy ohjeita sen tekoon ja jätä se sitten jonoon täältä löytyvään Tulevien pelien topiciin.

S/S Amelia

ViestiKirjoittaja Violet » 20.03.2020 01:26:49

PJ: Violet
VPJ/APJ: Cameron
Pelityyppi: Erikoispeli
Pelaajamäärä: X - kaikki pääsevät mukaan
Äänestystapa:
Pelimode: Cameron

"S/S Amelia on modernin ajan suurimpia luksuslaivoja. Sen neljää kantta koristaa lukuisat uima-altaat juomabaareineen sekä kylpylälaitos. Kolmannella kannella on jopa minigolfrata. Buffetpöydän äärellä gastronomian suurimmat tähdet loihtivat gurmee-elämyksiä päivästä toiseen. Iltaisin kannella on elävää musiikkia sekä tanseja yön pikkutunneille asti Luksuselämään tällä loistoristeilijällä ei varmasti kyllästy."

Katsot huvittuneena tavaroidesi joukosta löytynyttä S/S Amelian mainoslehtistä, vaikka hupi tästä tilanteesta on jo kaukana. Kukaan ei enää uskalla olla uima-altailla, buffetpöytä on vaihtunut säilykeruokiin ja tanssijoiden sijaan laivan kansilla jyllää koronavirus. Laiva on jo kaksi kuukautta etsinyt turvallista satamaa, mutta yksikään valtio ei ole halunnut otta teitä satamaan. Resurssit ovat käymässä vähiin ja pelkäät tilanteen eskaloituvan eloonjäämiskamppailuksi.

Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 4 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi. Ääni lasketaan, jos pelinjohtaja tietää ketä äänellä tarkoitetaan. Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista.
Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan.
Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.

Yö:
Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan yönimi, eli kyseisen yön kohde, mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen. Lisäksi Kylässä on käytössä varanimisysteemi, johon pääsee tutustumaan varanimisysteemi -topicissa. Mikäli yönimeä ei ole käytettävissä kun vuorokausi on umpeutunut (aikaisemmin vain, jos pelinjohtaja on erikseen ilmoittanut kyseisen yön umpeutumisajan olevan lyhyempi), eivät erikoishahmot toimi lukuun ottamatta varanimisysteemi -topicissa mainittuja rooleja.


Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:
Kaksi kierrosta äänestämättä olleet poistetaan pelistä toisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.
Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.
Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitetun poissaolon kierrokset vähennetään välistä. Siis esim. jos henkilö ei ole äänestänyt kierroksella 1 ja on kierroksen 2 poissa, hänen täytyy äänestää kierroksella 3 tai hän lentää pelistä ulos sen päivän iltana. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään 2 peräkkäisen kierroksen ajan.

Koronavirus!

Laivalla on havaittu koronavirusta. Pelin alussa osalla pelaajista on koronavirus. Kyseiset pelaajat ovat pelin ensimmäisellä kierroksella oireettomia. Ensimmäisen yön jälkeen he kuitenkin havaitsevat oireilevansa ja saavat tietää tartunnastaan. Kaikki pelaajat, jotka ovat kohdistaneet heihin kyvyn tai joihin tarttuneet ovat kohdistaneet kykyjä ovat nyt vuorostaan oireettomia taudinkantajia ja saavat vasta seuraavan yön jälkeen tietää tartunnastaan. Kun koronavirustartunta on selvillä, pelaaja oireilee yöllä niin paljon, että ei kykene käyttämään erityisvoimiaan yön aikana.

Yötappo on poikkeus tähän sääntöön ja on aina käytettävissä. Yötappo voi kuitenkin myös levittää viruksen siihen pahikseen, joka toteuttaa yöllä tapon. Tässä pelissä pahisten tulee määrätä yötapon toteuttaja uhrin lisäksi!

Kuolleiden hahmojen sairastumistilannetta ei paljasteta. Pelin alussa sairastuneet arvotaan. Viirus itsessään ei johda pelaajan kuolemaan, ellei roolikortissa muuta lue. Niin oireettomat kuin jo oireilevat pelaajat levittävät viirusta jos heihin kohdistetaan yökykyjä.

Hahmot:

Peli tullaan skaalaamaan pelaajamäärän mukaisesti. Pelissä tulee olemaan keskimääräistä enemmän erikoishahmoja koronavirusmekaniikan vuoksi. Roolilista tulee olemaan salainen, jotta pelaajat eivät voi ennakoida taudin leviämistä. Seuraavat tiedot kuitenkin tulevat pitävän paikkansa:

- Pelissä ei ole kolmansia (tai neljänsiä) osapuolia tai erikoisia voittoehtoja alla lueteltujen lisäksi
- Pelissä ei tule olemaan tapporooleja
- Pahiksilla voi olla erikoisvoimia
- Pelissä ei ole kiertäviä esineitä

Voittaminen:
Hyvikset voittavat, kun kaikki pahikset ovat kuolleet.
Pahikset voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä.

Ilmoittautuminen päättyy 27.3. klo 23.59!
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1389
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: S/S Amelia

ViestiKirjoittaja jeekaka » 20.03.2020 16:50:46

/in
Avatar
jeekaka
Kyläläinen
 
Viestit: 915
Liittynyt: 17.07.2017 16:12:42
Palkinnot: 3

Re: S/S Amelia

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 21.03.2020 01:45:26

Ping! Mie tokana
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 562
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1


Paluu Kirjasto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa