Juonittelun SM - finaali 2017 on päättynyt, pahikset vei!

Vuoden 2017 SM-kilpailut

Juonittelun SM - finaali 2017 on päättynyt, pahikset vei!

ViestiKirjoittaja Halima » 01.10.2017 12:36:32

Suomen mestaruus 2017

Pelinjohtajat: Jitachi ja Halima
Apulaispelinjohtajat: Zey
Pelaajamäärä: 13
Äänestystapa:
Pelin valvoja: Zey


Tiesittekö, että Kylässä on ravintola, ihan kaupungintalon kupeessa? Siellä työntekijät, Halima ja Jita ilahduttavat nälkäisiä hyviksiä ja pahiksia joka ilta loihtimalla kaiken näköisiä herkullisia ruoka-annoksia. Mutta edes he eivät tienneet keittiön salaisuutta: silloin kun henkilökunnan silmä vältti, jääkaapin sisältö heräsi henkiin pelaamaan peliä joka kerta kun jääkaapissa on kanaa. Peliä jonka häviäjät päätyvät illan pääruoan ainesosiksi. Eräänä lokakuisena iltana Jita toi kaupasta tullessaan pari pakettia kanapihvejä. Arvaatte varmaan, mitä loppujen lopuksi kävikään.


Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 4 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi. Vain oikein kirjoitetut äänet lasketaan. Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista.
Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan. Tasatilanteessa saman äänimäärän voimassa olevat äänet ensin saanut lynkataan.

Yö:
Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan yönimi, eli kyseisen yön kohde, mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen. Mikäli yönimeä ei ole käytettävissä tuntia ennen yön päättymistä, eivät erikoishahmot toimi.

Epäaktiivisuutta koskevat säännöt:
Pelissä on puhepakko. Jokaisen pelaajan tulee kirjoittaa vähintään kolmesti pelipäivän aikana. Mikäli pelaaja ei täytä puhepakkoa, hänet korvataan varapelaajalla varapelaajajonon mukaisessa järjestyksessä. Ellei varapelaajaa ole, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.
Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.

Muut tärkeät säännöt:
  - Kun olet mukana, et saa puhua pelistä missään muualla kuin pelitopicissa. Poikkeuksena pahikset, jotka saavat puhua toisilleen pelitopicin ulkopuolella, kuitenkin niin, ettei kukaan muu pääse viestejä kesken pelin lukemaan.
  - Kun olet kuollut, et saa enää puhua pelitopicissa, mutta pääset silloin keskustelemaan Katsomon puolelle.
  - Viestejä ei saa missään nimessä muokata.
  - Rooliviestiään ei saa kopioida kokonaan tai osittain pelitopickiin.
  - Kielenkäytön tulee olla asiallista.
  - Pelinjohtajalla on oikeus poistaa pelaaja pelistä, mikäli hän rikkoo pelin sääntöjä.
  - Pidetään peli kaikille mukavana. :)


Hahmot:

Hyvät:
1 kertakäyttöinen ennustaja (bataatti) voi tarkistaa jonkun pelaajan kerran pelin aikana ja saa tietää onko tämä pahisten vai hyvisten puolella.
1 suojelija (porkkana) ilmoittaa pelinjohtajalle, ketä hän suojelee yöllä. Jos joku hyökkää suojellun kimppuun, tämä ei kuole. Suojelija voi suojella itseään, mutta ei samaa pelaajaa kahtena peräkkäisenä yönä.
8 tavallista kyläläistä (perunat) nukkuvat yöt ja yrittävät päivällä löytää joukostaan pahikset ja äänestää nämä hirteen.
Hyvisten tavoite on saada kaikki pahikset pois pelistä.

Pahat:
3 pahista (kanafileet) tuntevat toisensa ja voivat puhua keskenään yksityisviestein tai muulla valitsemallaan tavalla. Joka yö he valitsevat yhden muista pelaajista tapettavaksi ja päivällä he yrittävät esittää viatonta ja saada samalla hyvikset äänestämään jonkun viattoman kuolemaan.
Pahisten tavoite on tappaa niin monta hyvistä, että pahiksia on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä.

Voittaminen:
Hyvikset voittavat, kun kaikki pahikset ovat kuolleet.
Pahikset voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä.

Osallistujat ja heidän edustamansa yhteisö:
Cameron (Kylä) - tavis (1.yö)
Hukka (Kylä) - tavis (4.yö)
Jonttu (Pistepotti) - tavis (1. päivä)
Kiirsu (FinFanFun) - tavis
Kuula (Lautapeliseuran foorumi) -> Lauchuo (FinFanFun) - tavis
Nego (Vendetta Strada) -> Shirokami (Vendetta Strada) - pahis
Nevski (FinFanFun) -> jeekaka (Kylä) - tavis (5. päivä)
Odo (FinFanFun) - suojelija (2. yö)
Pivot (Personality Cafe) -> justy (Kylä) - pahis (4.päivä)
Rappio (Vuotava noidankattila) -> miina (Kylä) - tavis (3. päivä)
raynpelikoneet (Teamliquid-mafia) - pahis
Violet (Kylä) - kertakäyttöinen ennustaja (3. yö)
Xatalos (Teamliquid-mafia) - tavis (2. päivä)

Peli alkaa maanantaina 2.10. klo 21:00. Ketjuun ei saa kirjoittaa vielä!
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1702
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Halima » 01.10.2017 20:31:21

Kaikki rooliviestit on nyt lähetetty. Mikäli et saanut rooliviestiäsi tai sinulla on jotain kysyttävää rooliviestiisi liittyen, laita yksityisviesti minulle. Peli alkaa siis huomenna klo 21:00. Onnea peliin!
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1702
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Halima » 02.10.2017 20:00:06

Keittiön valojen sammuttua alkoi tapahtumaan. Perunat, bataatti ja porkkana olivat huomanneet uudet tulokkaat. Uteliaana eräs perunoista meni tutkimaan, millaisia tulokkaita Jita oli tällä kertaa tuonut. Jotain muovipaketissa. Se on lihaisaa, varmuudella ei kuitenkaan lohta. Näyttää pihviltä, mutta ei myöskään jauhelihapihvi. Mitä se siis voisi olla? Kauhistus, kyseessä on varmasti kanapihvi! Koko Kylä jääkaappia myöten tiesi faktan, että kana on hyvinkin pahismaista joten kyseinen hirvitys oli pakko saada ulos: eihän sitä tiedä, millaisia koiruuksia mokoma voisi saada aikaan.

Pelissä mukana:
Cameron
Hukka
Jonttu-Ankka
Kiirsu
Kuula
Nego
Nevski
Odo
pivot
Rappio
raynpelikoneet
Violet
Xatalos


Päivä alkaa nyt ja päättyy perjantaina 6.10. klo 21:00.
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1702
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Odo » 02.10.2017 20:16:25

Morjes vaan kaikille, hauska päästä pelaamaan ja niin edelleen, mutta eiköhän hypätä näiden alkulöpinöiden ylitse. Tiedättehän te, ettei pelikoneisiin voi luottaa? Aina ne ottaa enemmän kuin antaa. raynpelikoneet on varmasti pahis.
Avatar
Odo
Kyläläinen
 
Viestit: 40
Liittynyt: 21.09.2014 13:24:38
Kotiyhteisö: Finfanfun
Palkinnot: 1

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Pivot » 02.10.2017 20:28:13

Heippa kaikki! Musta alkuhöpinät on yleensä kivoja ainakin vähän aikaa. Vaikka ehkä mun kotifoorumilla onkin vähän keskimääräistä pidemmät alkuvaiheet kuin monilla muilla, ainakin mitä olen kuullut ja nähnyt.

Pelikoneista en tarkemmin tiedä, kun en niitä koskaan paljon ole käyttänyt.
Avatar
Pivot
Kyläläinen
 
Viestit: 30
Liittynyt: 04.08.2017 06:40:21
Kotiyhteisö: Personality Cafe
Palkinnot: 1

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Violet » 02.10.2017 20:29:45

Hyvää iltaa, arvon kanssapelitoverit. Pelilistalla näyttää olevan niin tuttuja kuin tuntemattomiakin nimiä. Ottaen huomioon, että pelaajakannan pitäisi olla melko kokenut ja koska roolit ovat yksinkertaiset, en ihmettelisi, jos erikoishahmokeskustelut jäisivät melko vähälle, ainakin ennen esiintuloja. Ennustajan kannattanee ennustaa mielummin ennemin kuin myöhemmin ja suojelijan kannattaisi epävarmassa tilassa suojella ennemmin itseään kuin muita, ja jos tulee tapoton yö, niin suojelijalla on tiedossa lähes varma hyvis, jolloin hänen esilletuloaan voisi pitää järkevänä. Erikoishahmot kuitenkin itse tietävät oman pelitilanteensa parhaiten, joten he saavat puolestani toimia kuinka parhaaksi näkevät. Enempää ei nopealla vilkaisulla tule hahmoista oikein mieleen.

Jos joku haluaa jossain vaiheessa verrata peliäni aikaisempiin peleihini, niin hautausmaalta löytyy pari uudempaa kappaletta. Kaikissa viimeaikaisissa peleissä olen kuitenkin ollut tavallinen hyvis, ja silti joka pelissä on vedottu siihen, että pelitapani on erilainen, niin luotettavaa vertailutulosta ei välttämättä saa katsomalla vain yhtä peliä.

Sanon vielä sen verran, että etenkin tämän viikon ajan olen kiireinen, ja vasta ensi viikolta vähän hellittää. Pyrin siihen, että saisin kirjoitettua vähintään yhden hieman kokoavamman irl viestin per päivä näin alkupuolella.

Odon avaus tähän peliin vähän ihmetyttää, sillä hän tavallaan hyökkää rayn kimppuun, mutta ei sitten kuitenkaan, kun äänestys puuttuu. Mikä sai sinut jättämään äänestämättä?
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1392
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Kiirsu » 02.10.2017 20:40:06

En tunne muiden pelityylejä, mutta en tiedä lähdenkö edes vanhoja pelejä selaamaan, koska porukkaa on niin monesta eri suunnasta, että aika paljon saisi työtä tehdä, jos kaikkien tyyleihin haluaisi tutustua. Toistaiseksi menen vaan niillä fiiliksillä, joita ihmisistä tämän pelin pohjalta jää.

Odolla on kyllä erittäin hyvä pointti pelikoneista! Luulenpa että näissä epäilyissä on jotain perääkin.

++raynpelikoneet
Avatar
Kiirsu
Kyläläinen
 
Viestit: 57
Liittynyt: 19.09.2017 22:27:05
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Violet » 02.10.2017 20:51:22

Eli Kiirsu ei tunne muiden pelityylejä, vaikka tulee kahden muun kanssa samasta yhteisöstä, käyttää boldia Odon tavoin (molemmat samasta yhteisöstä) ja lähtee tukemaan Odon pointtia. Hyvin kummallista, jos hän puhuu totta.

++Kiirsu
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1392
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Kiirsu » 02.10.2017 21:01:13

No toki minä oman yhteisöni pelaajien tyylit tunnen, mutta oletin tämän olevan sanomattakin selvää. Olisi varmaan pitänyt sitä erikseen korostaa. Tiedän myös Odon pelityylin ja kyllä olen tottunut tiettyihin samoihin maneereihin, kuten boldaus, joten ei ihme, jos on yhteneväisyyttä.
Avatar
Kiirsu
Kyläläinen
 
Viestit: 57
Liittynyt: 19.09.2017 22:27:05
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Odo » 02.10.2017 21:08:17

Violet pidän hieman kummallisena viittaustasi aiempiin peleihisi, kun itsekin sanot ettei niistä voi juurikaan päätellä mitään. Miksi nostaa asia esille? En näe mitenkään fiksuna kiinnittää huomiota vanhoihin peleihin, vaikka suurin osa pelaajista onkin tuntemattomia. Mielestäni vanhojen pelejen tutkiminen vie huomiota vain turhan paljon "ylimääräiseen" tämän pelin sijaan ja olen nähnyt ihan liian monta peliä, missä lynkataan joku "koska pelaat eri tavalla!!!11" ja sillä ei oikeasti ole ollut mitään tekemistä roolin kanssa. Tietysti jokainen tekee tavallaan, kuten mielestäni erikoisetkin saa tehdä, viitaten nyt samalla tuohon Violetin pohdintaan erikoisrooleista.

Sitten kysymykseen, miksi en äänestänyt. Mietin sitäkin vaihtoehtoa, mutta ajattelin kuitenkin jättää lopulta äänestämättä, vaikka sille ei suurempaa perustetta olekaan. Mielenkiintoista kuitenkin huomata, että Kiirsu antoi äänen, jonka itse jätin antamatta, joten tämä oli ihan hauska ratkaisu näin jälkiviisasteltuna. Ja voin vannoa, että itsekin kyllä tulen vielä ääniä antamaan, älä huoli Violet siitä.

// Oho, Violet ja Kiirsu kiilasivat väliin ja tämähän menee jännäksi. Nyt vuollaan tikkuja siihen malliin, että kyllä on pelastettava kaveri pulasta, ++Violet joka hyökkäsi heti ensimmäisen rohkean äänestäjän kimppuun, kun vasta epäili, miksi minä en äänestänyt.
Avatar
Odo
Kyläläinen
 
Viestit: 40
Liittynyt: 21.09.2014 13:24:38
Kotiyhteisö: Finfanfun
Palkinnot: 1

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Violet » 02.10.2017 21:27:39

Mainitsin aikaisemmat pelit oikeastaan kahdesta (kolmesta) syystä. Ensinnäkin, joku saattaisi jossain vaiheessa peliä katsoa jotain aikaisempaa materiaalia. Ei sen vuoksi, koska siitä voisi välttämättä päätellä mitään roolista, vaan jotta saa yleisen kuvan pelityylistä. En tiedä paljoakaan pelaajien pelityyleistä, mutta esim. Xatalos ja ray pelaavat tyylillä, joka on suosittu monilla englanninkielisillä foorumeilla, eli tempo on paljon nopeampi. Viimeksi kun pelasimme pelin kylässä, varastivat erilaiset pelityylit kaiken huomion pelipäivältä, mitä kannattanee ehkä välttää tällä kertaa. Toinen syy oli se, että minun täytyi ensin mainita aikaisemmat pelit, jotta voisin todeta, ettei niistä saa pääteltyä kovinkaan paljoa. Kuten itse totesit, näitä "koska pelaat eri tavalla!!!11" ääniä tulee aivan riittävästi, ja ne harvoin johtavat haluttuun lopputulokseen. Kolmas syy on oikeastaan se, että jos joku tulee viittaamaan aikaisempaan peliin (kuten nyt tässä viestissä jo viittasin peliini rayn ja Xataloksen kanssa), niin tiedätte mistä etsiä.

Mitä tulee Kiirsuun, niin hän ratsasti täysin sinun epäilyperusteillasi ja epähuomiossa valehteli, tai ainakin yksinkertaisti siten, ettei puhunut enää täysin totta. Lisäksi hän ei lähde selaamaan vanhoja pelejäni, mikä surettaa minua suuresti. Vielä enemmän minua surettaa, jos joku tämän viestin lukija omaa heikon sarkasminlukutaidon.
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1392
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 21:35:06

Violet kirjoitti:Hyvää iltaa, arvon kanssapelitoverit. Pelilistalla näyttää olevan niin tuttuja kuin tuntemattomiakin nimiä. Ottaen huomioon, että pelaajakannan pitäisi olla melko kokenut ja koska roolit ovat yksinkertaiset, en ihmettelisi, jos erikoishahmokeskustelut jäisivät melko vähälle, ainakin ennen esiintuloja. Ennustajan kannattanee ennustaa mielummin ennemin kuin myöhemmin ja suojelijan kannattaisi epävarmassa tilassa suojella ennemmin itseään kuin muita, ja jos tulee tapoton yö, niin suojelijalla on tiedossa lähes varma hyvis, jolloin hänen esilletuloaan voisi pitää järkevänä. Erikoishahmot kuitenkin itse tietävät oman pelitilanteensa parhaiten, joten he saavat puolestani toimia kuinka parhaaksi näkevät. Enempää ei nopealla vilkaisulla tule hahmoista oikein mieleen.

Jos joku haluaa jossain vaiheessa verrata peliäni aikaisempiin peleihini, niin hautausmaalta löytyy pari uudempaa kappaletta. Kaikissa viimeaikaisissa peleissä olen kuitenkin ollut tavallinen hyvis, ja silti joka pelissä on vedottu siihen, että pelitapani on erilainen, niin luotettavaa vertailutulosta ei välttämättä saa katsomalla vain yhtä peliä.

Sanon vielä sen verran, että etenkin tämän viikon ajan olen kiireinen, ja vasta ensi viikolta vähän hellittää. Pyrin siihen, että saisin kirjoitettua vähintään yhden hieman kokoavamman irl viestin per päivä näin alkupuolella.

Odon avaus tähän peliin vähän ihmetyttää, sillä hän tavallaan hyökkää rayn kimppuun, mutta ei sitten kuitenkaan, kun äänestys puuttuu. Mikä sai sinut jättämään äänestämättä?


++Violet

Liikaa ennenaikaista puolustelua makuuni.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 21:39:37

Violetin roolijutuista en nyt osaa sanoa... rayn varmaan taas sanoisi että tuossa on "ristiriita" (eli roolipohdiskelua ja sitten se "tämä oli kuitenkin merkityksetöntä") mutta sitä en vieläkään niele. Lisäksi teit saman viimeksi hyviksenä joten siinäkin mielessä turha pointti :P

Tosiaan en kuitenkaan pidä siitä että tuossa on useampikin ns. ennenaikainen puolustus mahdollisia syytöksiä vastaan (ajankäyttö, pelityyli jne.).
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 21:40:50

Ikään kuin kokisit olevasi heti alusta alkaen "puolustuskannalla"? Useammin tuon näkee pahiksilta IMO.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Odo » 02.10.2017 21:42:49

Huomenet Xatalos, sulla on hyvä pointti ennenaikaisen puolustelun suhteen. Pisti itselläkin silmään, varsinkin, kun juuri annoin äänen.
Avatar
Odo
Kyläläinen
 
Viestit: 40
Liittynyt: 21.09.2014 13:24:38
Kotiyhteisö: Finfanfun
Palkinnot: 1

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 21:44:12

Näköjään äänestitkin. En kyllä ihan tajunnut syytäsi sille? :P
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 21:46:10

No olihan tuossa muutamia epäilyksiä Violetin suuntaan. Pikkaisen satunnaiselta tuntui aluksi Violet-ääni, mutta ei enää niin kovin.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Odo » 02.10.2017 21:56:52

Minusta on hassua, että minun antamani ääni meni ohi. Mutta siis äänessäni oli pieni huumorinpilkahdus ja tökkimistä, mutta ei se ihan hupiääni ollut. Nostin esille sen, että Violet lähti hassusti Kiirsun kimppuun, kun Kiirsu antoi äänen. Violet osoitti minua, koska en antanut ääntä, mutta sitten kuitenkin kiinnitti huomionsa heti ensimmäisen äänen antajaan. Aika pikkuseikka, mutta jostain on lähdettävä liikkeelle, ei peli muuten etene.

Tuossa sinun nostamassasi asiassa on pointtia, kuten sanoinkin äsken. Annoin ääneni osittain myös siksi, että saisin aikaan reaktiota ja sellaisen sainkin. Eikä se mielestäni kallistanut vaakakuppia suinkaan positiiviseen suuntaan, kun sieltä tuli tosiaan nuo isot puolustuspuheet, vaikka niille ei oikeastaan ollut minkäänlaista tarvetta. Vaikka ääneni oli pitkälti reaktion hakua, aion pitää sen yllä mainituista syistä.
Avatar
Odo
Kyläläinen
 
Viestit: 40
Liittynyt: 21.09.2014 13:24:38
Kotiyhteisö: Finfanfun
Palkinnot: 1

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 22:00:22

Ok. Vähän kumma tuo Violetin ääni kyllä siinä mielessä että Kiirsun ääni vaikutti aika vitsiääneltä? Hieman outoa kutsua sitä "vääristelyksi" kun ei siinä oikein mitään syytäkään alun alkaen ollut.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 02.10.2017 22:17:51

Anteeksi nyt Violet mutta ei ole mitään järkeä katsoa kenenkään aikaisempia pelejä jos ei ole itse niissä ollut mukana. Btw jos teet saman kun viime pelissä tulen 100% varmuudella äänestämään sinua, koska sellaisista asioista -- joita et pidä pelin etenemisen kannalta järkevänä -- puhuminen on parhaimmillaankin hyvin anti-town.
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1501
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 02.10.2017 22:19:15

En ymmärrä miksi joku ottaa RVS votet vakavasti, voisitko avata tätä Violet?
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1501
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 22:28:21

raynpelikoneet kirjoitti:Anteeksi nyt Violet mutta ei ole mitään järkeä katsoa kenenkään aikaisempia pelejä jos ei ole itse niissä ollut mukana. Btw jos teet saman kun viime pelissä tulen 100% varmuudella äänestämään sinua, koska sellaisista asioista -- joita et pidä pelin etenemisen kannalta järkevänä -- puhuminen on parhaimmillaankin hyvin anti-town.


Viimeksi tosin oli hyvis ja teki sen yhtä kaikki... Joten en pitäisi sitä kovin hyvänä perusteena. Lisäksi tavallaan ymmärsin sen että halusi lausua mielipiteensä rooleista aluksi vaikka ei pitänyt sitä kovin hyödyllisenä. Joka tapauksessa tuossa nyt on pari muuta omituista kohtaa kuten hyperaktiivinen puolustelu ja nopea ääni Kiirsun ei-vakavan (siltä ainakin vaikutti) äänen perusteella.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 22:30:12

Btw sanoit "jos", mutta etkö lukenut Violetin aloitusviestiä...?
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Violet » 02.10.2017 22:35:24

Kun tuota viestiä katsoo jälkeenpäin, niin kyllä, onhan siinä ennenaikaisen puolustuksen merkkejä. Tarkoitukseni oli kuitenkin mainita aikakiireet, mitkä suurin osa pelaajista kyllä mainitsi ilmoittautumisketjussa. Itse mielummin kyllä ilmoitan olennaisesti pelaamiseeni vaikuttavista itse peliketjuun. Voisin huomauttaa, että itsekin ilmoittautumisketjussa mainitsit kiireet, enkä ainakaan itse näe suurta eroa sen suhteen, mainitseeko ne täällä vai ilmoittautuessa.

Odon äänestämistä kyllä mietin ihan vain reagoinnin vuoksi, mutta Kiirsu tuntui pääsevän vähän turhan helpolla, ottaen huomioon, että hänen perustelunsa olivat Odolta ja kun hän antoi totuudenvastaisen lausuman muiden pelityylien tuntemisesta.

ray tuli, eikä aggressiivinen aloitus oikein yllätä. RVS (Random Voting Stage?) ääniin en suhtaudu itse järin vakavasti, minkä vuoksi osaltani ihmettelinkin sitä, että Odo ei sellaista heittänyt. Oma ääneni Kiirsulle kuuluu osaltaan myös tähän kategoriaan sopiva ääni tarkoituksensa puolesta. Mä toivon, että tällä kertaa vältytään edellisen pelin kaltaiselta yhteenotolta (taustoitukseksi muille: kahden hyviksen välinen yhteenotto, joka varasti koko shown pelipäiväksi), koska se ei todellakaan ole hyvisten edun mukaista, mutta jos näkemyksemme siitä, mikä pelissä on hyviksille edullista ja mikä ei risteää, en anna äänestysuhkasi estää minua esittämästä asiaani.
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1392
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 02.10.2017 22:42:12

Ei se noin mene Xatalos. En jaksa edes keskustella tästä enempää. Sanottakoon kuitenkin se, että minä tulen äänestämään sellaisia pelaajia joiden "train of thought" (en nyt saa päähäni mitään hyvää suomennosta tuolle) ei vastaa -- tai näytä vastaavan -- sitä, mitä ulosanti antaa ymmärtää. Se on aina se syy minkä vuoksi joku on mafia, koska sitä on mafiosona aivan mahdotonta välttää (jollet sitten halua bussata kaikkia tiimiläisiäsi -- feel free to do that ^^). Jos joku ajattelee tai sanoo, että asia X on aivan turhaa pelin etenemisen kannalta ja siltikin tekee X, mafia. Jos joku tekee noin kaupunkilaisena, ansaitsee tulla lynkatuksi.

Mielestäni Violet ei kuullosta anteeksipyytelevältä millään tavalla. Kyllä minäkin postaan aika usein aikatauluni mikäli tiedän, etten pääse pelaamaan "kunnolla" vähän pidempään aikaan. Esim mulla on tällä viikolla iltavuoro joten en tule todennäköisesti olemaan paikalla ennen 2300 minään päivänä ennen lauantaita. Yritän toki puhelimella pelata sen minkä voin töissä, mutta ei voi taata mitään. Koen RVS votet aivan typerinä (joten propsit noille kahdelle siitä että valitsivat varmaan huonoimman targetin RVS:leen :P ), samalla myös ymmärrän Violetin reaktion kaupunkilaisen näkökulmasta (ellei nyt sitten joku tule ja kerro että RVS on tällä foorumilla myös arkipäivää).
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1501
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 22:42:18

Vähän kyllä pelkään että rayn takertuu siihen rooliasiaan roolistaan riippumatta... Mutta saa nähdä. Itse en pidä sitä kovinkaan merkitsevänä asiana.

Totta kyllä että taisin itsekin puhua jotain kiireistä ennen pelin alkua. Se oli kuitenkin pitkään ennen roolin saamista joten tilanne on vähän eri. Lisäksi et maininnut vain kiireistä vaan lisäksi muilta suunnilta myös yritit hälventää epäilyjä.. Heti roolin saatuasi.. Mikä hieman laittoi miettimään.

En tiedä onko tuossa Kiirsu-pointissa hirveästi perää. En tulkinnut sitä ihan niin että Kiirsu sanoi "en tunne ketään täällä" vaan "en tunne useimpia täällä"? Mutta tiedä häntä, näen nyt ehkä lievästi paremmin miksi äänesit hänelle laitoit.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 02.10.2017 22:44:14

Xatalos kirjoitti:Btw sanoit "jos", mutta etkö lukenut Violetin aloitusviestiä...?

En ymmärrä, avaa vähän?
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1501
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 22:45:39

raynpelikoneet kirjoitti:Ei se noin mene Xatalos. En jaksa edes keskustella tästä enempää. Sanottakoon kuitenkin se, että minä tulen äänestämään sellaisia pelaajia joiden "train of thought" (en nyt saa päähäni mitään hyvää suomennosta tuolle) ei vastaa -- tai näytä vastaavan -- sitä, mitä ulosanti antaa ymmärtää. Se on aina se syy minkä vuoksi joku on mafia, koska sitä on mafiosona aivan mahdotonta välttää (jollet sitten halua bussata kaikkia tiimiläisiäsi -- feel free to do that ^^). Jos joku ajattelee tai sanoo, että asia X on aivan turhaa pelin etenemisen kannalta ja siltikin tekee X, mafia. Jos joku tekee noin kaupunkilaisena, ansaitsee tulla lynkatuksi.

Mielestäni Violet ei kuullosta anteeksipyytelevältä millään tavalla. Kyllä minäkin postaan aika usein aikatauluni mikäli tiedän, etten pääse pelaamaan "kunnolla" vähän pidempään aikaan. Esim mulla on tällä viikolla iltavuoro joten en tule todennäköisesti olemaan paikalla ennen 2300 minään päivänä ennen lauantaita. Yritän toki puhelimella pelata sen minkä voin töissä, mutta ei voi taata mitään. Koen RVS votet aivan typerinä (joten propsit noille kahdelle siitä että valitsivat varmaan huonoimman targetin RVS:leen :P ), samalla myös ymmärrän Violetin reaktion kaupunkilaisen näkökulmasta (ellei nyt sitten joku tule ja kerro että RVS on tällä foorumilla myös arkipäivää).


Toki näin, mutta en ulottaisi sitä niin absoluuttiseksi totuudeksi että aina kun tekee jotain vastoin sitä mitä toteaa hyödylliseksi -> pahis. Etenkin kun tuo on selvästi sellainen asia mitä Violet tykkää tehdä myös hyviksenä, eikä se ole yhtään tärkeä asia vaan vain jotain mukavien jutustelua ihan alkuun.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja Xatalos » 02.10.2017 22:47:22

raynpelikoneet kirjoitti:
Xatalos kirjoitti:Btw sanoit "jos", mutta etkö lukenut Violetin aloitusviestiä...?

En ymmärrä, avaa vähän?


Sanoit "jos tekee saman kuin viime pelissä". Kuitenkin teki jo ekassa viestissään about saman, tosin pienemmässä mittakaavassa. Ihmettelin miten missasit tuon vaikka olit niin kiinnittynyt kyseiseen aiheeseen.
TL (Team Liquid) Mafia
- aina oikeassa, paitsi aina väärässä raynpelikoneet:n suhteen
Avatar
Xatalos
Kyläläinen
 
Viestit: 824
Liittynyt: 09.08.2017 20:13:32
Palkinnot: 3

Re: Juonittelun SM - finaali

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 02.10.2017 22:49:07

Ymmärrän Violetin pointin äänelleen, en ole samaa mieltä siitä, että se tekee Kiirsusta mafian.
(on muuten hienoa kun joutuu googlettamaan käännöksiä englannista suomeksi :P )

Sanoit "jos tekee saman kuin viime pelissä". Kuitenkin teki jo ekassa viestissään about saman, tosin pienemmässä mittakaavassa. Ihmettelin miten missasit tuon vaikka olit niin kiinnittynyt kyseiseen aiheeseen.

Nimenomaan sen takia toinkin asian esille, "älä jatka tällä linjalla".
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1501
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Seuraava

Paluu Juonittelun SM 2017

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron