Tietoa torista

"Torilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista." Torille tulevat nopeatempoisemmat pelit, joissa kommunikaation nopeus on tärkeässä osassa.

Tietoa torista

ViestiKirjoittaja Sukka » 01.12.2017 00:22:49

Mikä on Tori?

Tori on tarkoitettu peleille, jotka saadaan pelattua alle vuorokaudessa.

Miten Torilla pelataan?

Torilla halukkaat pelinjohtajat ilmoittavat heille sopivia ajankohtia lyhyelle pelille. Pelistä kiinnostuneet pelaajat ilmoittavat mitkä näistä ajankohdista sopivat heille. Eniten ääniä saanut alkamisaika voittaa.

Kuka saa johtaa peliä torilla?

Kuka tahansa saa toimia pelinjohtajana torilla pelattavissa peleissä. Pelejä ei myöskään tarvitse lähettää tarkastettavaksi etukäteen. Tarjoamme kuitenkin ehdotuksia peleistä, jotka mielestämme sopivat hyvin nopeatempoiseen pelaamiseen.

Ohjeet pelinjohtajalle

Kun olet keksinyt hyvän peli-idean, luo uusi ketju Torille ilmoittautumista varten.

Kerro lyhyesti millaista peliä aiot vetää. Tärkeitä tietoja ovat ainakin:
- pelaajamäärä (ellet aio vetää peliä johon kaikki ilmoittautuneet pääsevät mukaan)
- päivän ja yön kesto (nämä kannattaa valita siten, että pelin kokonaiskesto sopii aikatauluihisi)

Laadi lista sopivista päivistä ja kellonajoista, jolloin olet valmis johtamaan peliä. Voit ehdottaa sopivia aikoja korkeintaan seitsemälle peräkkäiselle päivälle (mutta myös vain yhdelle päivälle, jos se sopii parhaiten aikatauluusi).

Mieti myös kuinka pitkä ilmoittautumisaika peliisi on (eli kuinka monen päivän päästä tarjoat ensimmäistä mahdollista alkamisaikaa). Suosittelemme 5 päivän ilmoittautumisaikaa, mutta voit halutessasi myös lyhentää sitä. Pidempi ilmoittautumisaika ei ole suotavaa, koska silloin aikaisin ilmoittautuneet pelaajat voivat helposti unohtaa pelin alkamisen.

Useiden pelien aikatauluttaminen
Yhdeltä pelinjohtajalta voi olla vain yksi peli kerrallaan ilmoittautumisessa.
Torilla voi olla vain yksi peli käynnissä kerrallaan.
Jos kaksi pelinjohtajaa tarjoaa samoja ilmoittautumisaikoja peleilleen, ensin pelinsä Torille lisänneen pelinjohtan peli on etusijalla.

Peli A ja Peli B ovat molemmat tarjonneet alkamisajaksi lauantain 6.1. klo 14. Peli A saa 7 ilmoittautumista ja peli B 10 ilmoittautumista kyseiselle ajalle. Jos peli A oli ensin tarjolla Torilla, sen pelinjohtaja saa aloittaa pelinsä kyseisenä ajankohtana.

Huomatkaa kuitenkin, että peli tulee aloittaa aikana, joka sai eniten ääniä. Eli jos yllä olevassa esimerkissä peli A olisi saanut kahdeksan ilmoittautumista lauantaille klo 16 alkaen, olisi hänen aloitettava pelinsä silloin. Peli B ei kuitenkaan voisi tässäkään tapauksessa alkaa la klo 14, koska se menisi myöhemmin alkavan, mutta aiemmin ilmoitetun pelin päälle.


Esimerkki pelinjohtajan ensimmäisestä viestistä omassa pelitopikissaan

Pelin nimi: Tosi rakkaus (8 pelaajaa)
Peli-info: Pelissä on kaksi mafioosoa ja kuusi kyläläistä. Kaikki pelaajat on arvottu rakastavaispareiksi. Jos toinen rakastavaisista lynkataan, toinen kuolee mukana.

Mafioosot eivät voi olla rakastavaisia keskenään. Heillä ei ole myöskään käytössään yötappoa.

Rakastavaiset voivat keskustella keskenään yksityisviestein. Mafioosot voivat keskustella keskenään yksityisviestein.

Pelissä on käytössä uusi äänestystapa. Pelissä ei ole varapelaajasysteemiä, eikä pelistä voi pudota antiaktiivisuuteen.

Pelaajilta edellytetään asiallista kielenkäyttöä. Ei kiroilua, ei henkilöön meneviä loukkauksia. Pelinjohtaja voi poistaa häiritsevän pelaajan pelistä.

Yksi pelipäivä kestää 40 minuuttia. Vaikka pelissä ei ole öitä, päivien välissä on 20 minuutin tauko (mm. ääntenlaskentaa varten).

Tarjolla olevat peliajat (kopioi tämä vastatessasi viestiin ja lisää nimesi niiden aikojen perään, jotka sinulle sopivat)
- 3.12. klo 14 alkaen
- 3.12. klo 16 alkaen
- 3.12. klo 18 alkaen

Ilmoittautumisaika peliin on kaksi päivää ja päättyy 2.12. klo 23.59. Ilmoittautumiset vastauksena tähän viestiin.
Avatar
Sukka
Ylläpitäjä
 
Viestit: 118
Liittynyt: 19.10.2013 13:38:02

Paluu Tori

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron