Kyläläiset alan ja ammatin mukaan

Kaikki juonittelu- tai kylä-aiheinen keskustelu kuuluu yökerhoon. Höpise harhalynkkauskaavasta, kylän tulevaisuudesta ja kylämiiteistä sydämesi kyllyydestä! Muista kuitenkin, että käynnissä olevista peleistä puhuminen on kielletty!

Kyläläiset alan ja ammatin mukaan

ViestiKirjoittaja Sukka » 02.11.2013 22:35:24

Nianore kirjoitti:Olipa kerran pieni Kylä. Kyläläisistä kerrottiin monta lynkkausrikasta tarinaa, joissa eri ammatit ja muut ominaisuudet vilisivät - ihmissusia oli aika monta ja niin oli leipureita ja maanviljelijöitäkin ja se yksi tyyppi joka kuoli aina alussa. Sitten iski kamalan paha tauti nimeltä nykyaikaisuus ja naapurin ihmissusius ei olekaan enää niin yleistä ja tärkeää kuin yleispätevä pahikseus, mutta! Kiinnostus tovereiden ammatteihin ei ole vähentynyt ja siksi Kylän Naapurivahtiyhdistys ylpeänä esittää: ammattilistaus!

Elikkä tähän topiciin voi tulla hihkumaan opiskelupaikkasi/ammattisi/jonkin vastaavan, niin se päivitetään listaan. Voi kertoa joko ihan tarkasti tyylillä Essi Esimerkki Esimerkkikylän Esimerkkikoulusta 3E tai sitten vähän vähemmän tarkasti. :>


Kyläläisten ammatit aakkosjärjestyksessä:
Jitachi - Turun AMK, liiketalous
Lotazi - Metropolian ammattikorkeakoulu, Radiografia ja sädehoito ko
Teresa - työharjoittelija yrityksessä Espoon kaupunki.
Vampire - yliopisto, biologia
Zey - Rauman Lyseon Lukio, 3. vuosi
Avatar
Sukka
Ylläpitäjä
 
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2013 13:38:02

Paluu Yökerho

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa