IRC-pelit

Kaikki juonittelu- tai kylä-aiheinen keskustelu kuuluu yökerhoon. Höpise harhalynkkauskaavasta, kylän tulevaisuudesta ja kylämiiteistä sydämesi kyllyydestä! Muista kuitenkin, että käynnissä olevista peleistä puhuminen on kielletty!

Milloin irc-peli?

Voit valita maksimissaan 7 vaihtoehtoa

 
 
Näytä tulokset

IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Mus » 02.11.2013 22:34:09

Tässä topicissa sovitaan ajankohdat IRC-peleille, jotka pelataan #juonittelupelit kanavalla. Tässä viestissä on ensin perustiedot peleistä :).

---

Yleistä irc-pelistä:

- Nimensä mukaisesti pelataan Kylän irc-kanavalla #hirsipuu Quakenetissä.

- Pelisäännöistä on toki ircissäkin mahdollista tehdä monia variaatioita, mutta yleisen selvyyden takia päätimme koota ohjeistuksen ”perussäännöistä irc-peleihin”. Kun ircissä siis pelataan, voidaan suoraan viitata tähän säännöstään, eikä sääntöjä tarvitse alkaa joka kerta erikseen miettimään Irc-pelien tavaksi muodostunut systeemi on KKÄ ei Kahden kierroksen systeemi. Muutkin ovat mahdollisia, mutta tämä on yleisin.

- Perinteistä ingamea on ircpelissä yleensä vähemmän, myös pj:n viesteissä, jotka ovat jo ajallisten rajoitteiden takia (toivottavasti) huomattavasti lyhyempiä kuin foorumimuotoisten pelien viestit.

- Ircpeli on nopeatempoista ja vaatii lähestulkoon koko huomion pelaajiltaan. Ei siis kannata yrittää samaan aikaan vetää viittä mesekeskustelua – päädyt vain putoamaan täysin kärryiltä pelin suhteen ja epäilyksenaliaseksi hiljaisuutesi takia. Näissä peleissä tosiaan odotetaan ihmisten puhuvan paljon, jo ihan siksi, että peli tosiaan kulkee reaaliajassa ja pelaajia on niin vähän.


Kahden kierroksen systeemi:

Pelissä vuorottelevat tavallisen tapaan päivä ja yö, mutta erona on, että päivä jakaantuu vielä kahteen kierrokseen, joiden käytännöt eroavat hiukan toisistaan.

Päivä (2 kierrosta)
Kummallakin kierroksella ääni merkitään ++NIMI (siis ++ eteen ja ISOLLA. Ircissä keskustelu on nopeaa, joten äänet voidaan muuten vahingossa missata). Kerran annettua ääntä ei saa vaihtaa kierroksen sisällä – sen sijaan 1. ja 2. kierroksen välissä on mahdollisuus muuttaa mielensä, koska kierroksen vaihtuessa äänet nollaantuvat ja lasku alkaa alusta.

1. kierros on yleensä kestoltaan n. 15 minuuttia. Pyydettäessä siihen on ollut tapana antaa 5 minuutin lisäaika. (Poikkeuksena on pelin aloittava päivä, jonka 1. kierros yleensä kestää n. 20 minuuttia plus mahdollisen lisäajan).

Kierroksen lopussa kaksi eniten ääniä saanutta (tai saman äänimäärän ensin saanutta) päätyvät 2. kierrokselle syytetyiksi. Jos ainoastaan yksi henkilö on saanut ääniä, hänet lynkataan suoraan.

2. kierroksella ei ole määrättyä kestoa. Tällä kierroksella vain syytetyt saavat puhua – kumpikin pitää lyhyen puolustuspuheen, jonka lopuksi heidän sopisi sanoa LOPPU, jotta pj tietää antaa luvan muille aloittaa äänestys, jossa siis vaihtoehtoina ovat vain nämä kaksi syytettyä. Muut pelaajat eivät puhu tällä kierroksella, pelkästään äänestävät kierroksen lopuksi (eivät siis edes perustele ääniään). 2. kierroksella äänestäminen on pakollista, sillä kierros loppuu vasta, kun kaikki ovat äänestäneet. Poikkeuksena tästä ovat syytetyt itse, jotka eivät saa äänestää.

2. kierroksen lopuksi lynkataan eniten ääniä saanut tai se, joka sai äänensä ensin, ja pj kertoo hänen roolinsa.

Yö:
Yöllä erikoishahmot lähettävät tavallisen tapaan nimet pj:lle. Ircpelissä lähetys tapahtuu privakeskustelussa pj:n kanssa, ennustaja saa myös vastauksensa tätä kautta. Varanimiä ei anneta. Yöllä ei ole määrättyä kestoa, vaan se kestää niin kauan kuin erikoishahmoilta kestää laittaa nimet (heitä pyydetään yleensä olemaan suht nopeita, koska muista on tylsähköä odotella yön loppumista pitkään). Aamulla pj ilmoittaa, onko joku kuollut, ja jos on, niin kuka, sekä antaa seuraavan päivän 1. kierroksen deadlinen.

Irc-pelit ovat yleensä pelaajamäärältään melko pieniä, vähin varsinaiseen peliin osallistunut määrä taitaa olla 6. 8 ja 10 pelaajalla tulee jo hyvin toimeen, mutta yleensä (=aina) peleissä ollaan varsin iloisesti ottamassa mukaan niin paljon väkeä kuin vain paikalla sattuu olemaan.

Pelin voittaminen:
Voimassa on joko tavallinen pahisten voittoehto (eli että pahiksia täytyy olla saman verran kuin hyviksiä, jotta he voittaisivat) tai pienissä peleissä (6 tai 7 henkeä), että pahisten täytyy saada kaikki paitsi yksi hyvän puolen väestä hengiltä.

Erikoishahmot:
Irc-peleissä on yleensä melko tavanomainen erikoishahmovalikoima. PJ määrittelee mukana olevat hahmot ennen peliä pelaajamäärän mukaan. Mahdollinen on myös järjestelmä, jossa kerrotaan, että mukana on niin ja niin monta pahista mutta hyvisten erikoisista kerrotaan vain, että mukana on jokin seuraavista vaihtoehdoista, mutta ei sanota tarkemmin mikä: - ennustaja ja suojelija - ennustaja - suojelija - ei kumpaakaan

KKÄ Ircpelin hahmojen oletuskuvaukset
(voimassa kaikissa KKÄ irc-peleissä, ellei toisin sanota):

pahikset (yleisin 2 kpl) – saavat jutella keskenään privassa, tappavat joka yö jonkun.
petturi – saa jutella pahisten kanssa, tietää nämä ja nämä tietävät hänet. Näkyy pahis/hyvis-akselin mukaan tietoja saavalle ennustajalle hyviksenä, jos petturia ei lasketa mukaan pahisten voittoon pelin lopussa (yleensä ei lasketa, jos lasketaan, siitä ilmoitetaan erikseen. eli yleensä petturi näkyy viattomana).
ennustaja – kysyy joka yö jostakin pelaajasta ja saa tietää onko tämä pahis vai hyvis. (Joissain peleissä saa tietää tarkan roolin, mutta tästä ilmoitetaan erikseen, jos näin on.)
suojelija – voi joka yö suojella jotakuta pahisten yötapoilta. Ei voi suojella itseään eikä samaa useampaa yötä peräkkäin. (Ellei pelissä ilmoiteta erikseen, että saa.)
vamaapuunarit (aka. vapaamuurarit) - tuntevat toisensa, tietävät toisensa viattomiksi ja voivat jutella privana.


Massamurha

IRC:ssä suosituksi tulleen päivälynkkauksettoman massamurhayöäänestyksen idea:

Pelissä on X määrä osapuolia ja jokaisella puolella on X määrä pelaajia. Jokainen saa tietää vain ja ainoastaan oman roolinsa. Saman puolen ihmisillä on samanlaiset roolit, niin että esim. yhdellä puolella olevat ovat kaikki kuolonsyöjiä, toisella puolella kiltalaisia ja kolmannella ministeriöläisiä. Tarkoituksena on päivän aikana koittaa päätellä, että ketkä ovat omalla puolella ja jättää heidän rauhaan yöllä. Yöllä jokainen antaa sellaisen ihmisen nimen, jonka haluaa lynkata. Aamulla jatkavat ne, jotka ovat edelleen hengissä. Peli jatkuu kunnes vain yhden puolen pelaajia on enää jäljellä. Mikäli kaikki kuolevat, ovat kaikki häviäjiä.

Tarkoituksena siis olisi pitää itsensä ja oma puolensa hengissä. Haasteena se, että oman puolen pelaajat eivät ole tiedossa sekä se, että jos kertoo oman roolinsa liian paljastavasti, on melko takuuvarmasti vastapuolen tappolistalla seuraavana yönä. Ainoastaan elossa olevat pelaajat voivat siis olla voittajia. Jotta pieni vihjailu olisi mahdollista niin, että vain oman puolen ihmiset tajuavat kuka olet, ei olemassaolevia puolia kerrota, eikä kuolleiden rooleja paljasteta.

Kenelläkään ei ole erikoisia kykyjä, vaan ainoastaan puoli jolla he ovat. Omaa puoltaan ei saa kertoa pelin aikana selkosanaisesti. Pelaaja ei saa myöskään myöntää eikä kieltää, jos joku kysyy häneltä suoraan, että oletko puolella X.


Anonyymipeli:

Anonyymipelistä on kaksi pääversiota. Käydään läpi ensin molemmille yhteiset säännöt:

Yhteiset säännöt
Peli siis aloitetaan niin, että jokainen saa valenickin (joko PJ:ltä tai sitten keksii itse) ja kirjautuu sillä #juonittelupeleihin. Irkissä pelatessa PJ ei ole välttämätön, sillä PJ:n ainoa tehtävä on jakaa pelaajille valenickit ja aloittaa peli plus mahdollisesti tehdä jonkinlainen yhteenveto rooleista lopussa, jos sattuu olemaan ahkeralla päällä. (Ohjeet anonyymina kirjautumiseen löytyvät myöhemmin tästä artikkelista.)

Valenickin perään laitetaan varmuuden vuoksi (ja selkeyden takia) 123. Eli: esim. Sipuli123. Kannattaa ottaa järkevän pituisia nickejä, että 123 mahtuu perään.
Pelin pointti on, että toisten pelaajien henkilöllisyyksiä ei tiedetä ja niitä täytyy yrittää päätellä. Siksi pitää tehdä kaikkensa, ettei henkilöllisyys vahingossa paljastu jostakin peliin kuulumattomasta syystä. Siksi ensimmäisen valenickin kirjauduttua sisään, kukaan pelissä mukana oleva ei saa enää puhua ennen kuin peli alkaa. Valenickeillä ei myöskään saa kirjautua ennen kuin kaikki ovat kuitanneet ja on yhdessä päätetty aloittaa.

Ennen peliä kannattaa kokeilla anonyymina kirjautumista, kunnes ollaan varmoja, ettei itse pelin aikana tule ongelmia. Etenkin alussa niitä nimittäin taatusti tulee, etenkin, jos osa ei ole ennen pelannut.

Valepahispeli

Säännöt:
Pahiksia on yksi ja hänet päätetään jo ennen pelin alkua ja kaikki tietävät, kuka hän on pelin ulkopuolella. Pahiksen voi valita esim. ihan vain päättämällä tai sitten arpomalla, jos ei päästä sopuun. Pelissä pyritään esittämään pahiksen pelaajaa mahdollisimman hyvin. (Esim. jos Tuulensisko on pahis, kaikki yrittävät käyttäytyä mahdollisimman samalla tavalla kuin Tuulensisko.) Pahiksen tarkoitus on säästyä lynkkaukselta. Muiden pelaajien (=valepahikset) tarkoitus on joko saada pahis kiinni, tai esittää pahiksen pelaajaa niin hyvin, että muut lynkkaavat pahiksena.

Äänestys:
Kierroksia pelissä on vain yksi, joten peli päättyy kokonaan, kun äänet on saatu kokoon. Yötä ei siis yllättäen ole. Pelissä toimii minipelin äänestyssysteemi: Kierroksella ei ole määrättyä kestoaikaa. Peli päättyy heti, kun joku kyläläinen on saanut yli puolet kylän äänistä. Jos kyläläiset eivät näytä pääsevän sopuun lynkattavasta, voi pelinjohtaja määrätä deadlinen. Mikäli deadlineenkaan mennessä ei olla mihinkään tulokseen päästy lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä tai tasatilanteessa ensimmäisenä saman äänimäärän saanut.

Ääni merkitään ++NIMI. Kokonaan isolla. Ääntään saa vaihtaa pelin aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään --NIMI. Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Jotta kaikkien olisi helppo pysyä perillä siitä, paljonko ääniä kenelläkin on milläkin hetkellä, postataan äänestyksen kuluessa "väliaikalaskentoja"

Hahmot:

1 Pahis
Valitaan ennen pelin alkua. (Ilmoittautumisvaiheessa voidaan päättää, miten valinta tapahtuu. Mahdollisesti äänestyksellä tai arvonnalla tilanteesta riippuen.) Pyrkii olemaan lynkkautumatta.

Epämääräinen määrä valepahiksia
Esittävät pahiksen pelaajaa ja yrittävät saada muut lynkkaamaan itsensä. Jos se ei onnistu, yrittävät lynkata aidon pahiksen.

Voittaminen:
Pahis: Voittaa, jos on hengissä pelin lopussa. Valepahikset: Voittavat, jos saavat pahiksen kiinni. Yksittäinen valepahis: Voittaa, joko edellä mainitussa tapauksessa tai jos tulee itse lynkatuksi.

Mahdollisia lopputilanteita on siis kaksi: 1. Pahis saadaan kiinni, jolloin pahis häviää ja valepahikset voittavat. 2. Joku valepahiksista lynkataan, jolloin lynkattu ja pahis voittavat molemmat ja muut valepahikset häviävät.


[size=110]Tahoma
Pelin idea on, että kaikki ovat toisiaan vastaan ja pyritään pudottamaan toiset pois pelistä arvaamalla heidän henkilöllisyytensä. Viimeiset kaksi, jotka jäävät jäljelle, ovat voittajia.

Peli on yötön ja täysin rooliton. Kaikki ovat taviksia, jos näin halutaan sanoa. Ingameroolit saa kukin keksiä täysin vapaasti pelin edetessä ja niiden käyttöä suositellaan. Niitä kannatetaan, koska niiden taakse on hyvä piilottaa oma henkilöllisyytensä. On siis pelaajan kannalta järkevää luoda mahdollisimman erikoinen ingamerooli, jotta toiset eivät osaa päätellä, kuka hän on.

Äänestys:
"Äänestys" tapahtuu priva-viesteillä. Tarkoitus on siis arvata, kuka joku on. Jos esimerkiksi epäilet, että Sipuli123 on Tuulensisko, niin privaat Sipuli123:lle omalla valenickilläsi, ja kysyt häneltä "Oletko Tuulensisko?" Jos arvaus on väärin, Sipuli123 lähettää sinulle vastauksen, jossa hän kertoo (tässä ei tietenkään saa huijata, ja sehän paljastuu pian, jos joku huijaa), että väärin meni. Ei tarvitse sanoa, kuka oikeasti on, riittää vain "Väärin." (Saa toki sanoa muutakin, jos haluaa.) Tällöin arvaaja itse putoaa ja ilmoittaa peliin pudonneensa ja kertoo putoamisviestissään oikean nickinsä.

Jos arvaus oli oikein, Sipuli123 vastaa "oikein" tai jotain vastaavaa ja menee kirjoittamaan peliin, että putosi ja kertoo oikean nickinsä. "Putosin. Olen Tuulensisko." -tyyliin.

Eli tiivistettynä: Jos sinut arvataan, putoat, jos itse arvaat väärin jonkun toisen, putoat. Putosi kummasta syystä tahansa, pitää kertoa pelissä, että putosi ja ehdottomasti pitää muistaa ilmoittaa oma oikea nick putoamisviestissä, jotta muut tietävät, keitä vielä on mukana.

Epäaktiivisuudesta:
Tätä kohtaa ei kai yleensä IRC-pelien säännöissä ole, mutta pakko vain muistuttaa, että tässä pelissä pitää olla aktiivinen, muuten koko idea menee pieleen. Ja on liian helppo voittaa vain olemalla hiljaa. Hiljaisia kannattaa muidenkin vähän häiriköidä, jos nämä eivät tunnu heräävän.

Voittaminen:
Kaksi viimeistä jäljelle jäänyttä voittavat. (Tästä voi tietenkin tehdä sellaisenkin version, jossa jos lopussa kaksi ihmistä vaikka äänestää yhtä aikaa, niin että periaatteessa vain yksi jäisi jäljelle, niin voidaan sopia, että hän on voittaja.)


----

Ohjeita kanavalle liittymiseen anonyymipeleissä

Anonyymipeliin tullaan yleensä webircillä (oma nickisi jää kanavalle mircillä tai mitä ohjelmaa käytätkään.) Webircin saaminen sopivan anonyymisti kanavalle voi olla kuitenkin työlästä, joten tässä muutama ohje.

Perusolettamus: Tiedät kanavan ja sen sijaintipaikan. Olet kertonut osallistuvasi peliin, ja sinulle on annettu nimi. Esimerkkitapauksessa "Testi"

Jos haluat käyttää webirciä
Mene osoitteeseen http://www.mibbit.com/chat/
Katso ylintä laatikkoa (sitä missä lukee "irc")
Täytä korvaten "Testi" sinulle annetulla nimellä
Valitse laatikon otsikosta alasvetovalikosta "Quakenet" (eli vaihda IRC: Mibbit -> Irc: Quakenet)
Klikkaa sen oikealla puolella olevaa "server"-sanaa
Täytä ilmestyneeseen server-laatikkoon: irc.quakenet.org
Täytä nick: Testi123
Channel: #juonittelupelit
Paina "go"
Odottele, että yhteys syntyy ja peli alkaa.

Jos mibbit ei toimi ja internet-selaimessasi on Java-tuki - Selviää kokeilemalla, onko.
Mene osoitteeseen Hiillos.org/irc
Täytä korvaten "Testi" sinulle annetulla nimellä
Nimimerkkisi: Testi123
Oikea nimesi: Testi
Palvelin: fi.quakenet.org
Oletuskanava: #juonittelupelit
Portti: 6667
Tyylin voit valita itse.
Raksita "Muista asetukset"
Paina "Yhdistä"
Odottele, että yhteys syntyy ja peli alkaa.

Jos tämäkään ei onnistu, mutta sinulla pitäisi olla Java-tuki
Kokeile webirk.dy.fi osoitetta
Täytä kohdat

Jos sinulla ei ole Java-tukea eikä irc-ohjelmaa
Mene osoitteeseen Mirc.com
Lataa itsellesi Mirc ja asenna se
Käynnistä kyseinen ohjelma
Jos sinulla on Mirc käytössäsi ja haluat käyttää sitä
Avaa uusi mIrc normaalin mircisi rinnalle
Avaa Options (Ensimmäisellä käyttökerralla avautuu automaattisesti)
Täytä Connection-välilehdelle korvaten "Testi" nimelläsi
Full name: Testi
E-mail address: Testi
Nickname: Testi123
Alternative: Testi125
Välilehti Connection - Servers
Valitse "IRC Network"-pudotusvalikosta Quakenet
Välilehti Connection - Identd
Kohtaan User ID: Testi
Välilehti IRC - Highlight
Rasti "Enable highlight"
Paina "Add"
Kirjoita kohtaan "Highlight lines which contains these words" $me (Pasteta vaikka, ei ole dollarimerkki)
Paina "Ok"
Connection-välilehti
Paina Connect
Kirjoita /j #juonittelupelit
Jos ei toimi, kysele kanavalla. :)
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 328
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja piikkisiili » 15.04.2015 22:18:01

Miltä kuulostaisi pelata joskus viikonloppuiltana?
Tuhahtele vapaasti! -Omalla vastuullasi.
"-- oli ehdottomasti kiinnostava tuttavuus, vaikka aikaisempi tutkailu olikin jättänyt Piikkisiilistä vähän kyseenalaisen kuvan."- lautapeliopas.fi
Avatar
piikkisiili
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 233
Liittynyt: 15.11.2013 00:12:35
Paikkakunta: lehtikasassa
Palkinnot: 15

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 15.04.2015 22:22:30

Kelpais! Mulla on vaan tiukat aikataulut, koska oon tunkenu itteni sataan harrastukseen ja muuhun toimintaan... :'D 8.5. ois eka viikonloppuilta, joka sopii, sinä viikonloppuna käy mikä päivä vaan. Siitä seuraava onki 29.5. ja sillon käy myös mikä päivä vaan :DD (Ainaki näillä näkymin)
Paras hiljaisten vuosien peli (Salemin kylä), kulta
Paras ingame & virallinen whatsappaaja, hopea
Pelien ilopilleri, pronssi
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 783
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja piikkisiili » 15.04.2015 22:27:24

Miisa: Nyt ei ole siis puhe irc-galleriasta, jos sitä tarkoitit eikä tunnuksia siis tarvitse.
Tuhahtele vapaasti! -Omalla vastuullasi.
"-- oli ehdottomasti kiinnostava tuttavuus, vaikka aikaisempi tutkailu olikin jättänyt Piikkisiilistä vähän kyseenalaisen kuvan."- lautapeliopas.fi
Avatar
piikkisiili
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 233
Liittynyt: 15.11.2013 00:12:35
Paikkakunta: lehtikasassa
Palkinnot: 15

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Vampire » 15.04.2015 22:30:51

Mä en oikein osaa viikonlopuistani osaa sanoa, mutta jos en ole kumppanin luona, niin melkein mikä tahansa viikonloppu varmaan sopii mun puolesta pelailulle. Ei ookaan tullut pelattua irkissä pitkään aikaan (tai käytyä muutenkaan Kylän irkissä, pitäis irkata enemmän :3)
心配ないからね。
Avatar
Vampire
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15.11.2013 00:56:15
Paikkakunta: Pohjois-Karjala
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 8

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 15.04.2015 22:35:34

Kun ihmiset sekottaa ircin ja irc-gallerian, kissanpentu kuolee jne...

Eikö arkena kävis? :D Oisin enemmän koneen äärellä...
Paras hiljaisten vuosien peli (Salemin kylä), kulta
Paras ingame & virallinen whatsappaaja, hopea
Pelien ilopilleri, pronssi
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 783
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja piikkisiili » 15.04.2015 22:39:54

Niin onhan arkikin mahdollisuus :) Ajattelin vain rajata jonkin ehdotuksen
Tuhahtele vapaasti! -Omalla vastuullasi.
"-- oli ehdottomasti kiinnostava tuttavuus, vaikka aikaisempi tutkailu olikin jättänyt Piikkisiilistä vähän kyseenalaisen kuvan."- lautapeliopas.fi
Avatar
piikkisiili
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 233
Liittynyt: 15.11.2013 00:12:35
Paikkakunta: lehtikasassa
Palkinnot: 15

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Vampire » 15.04.2015 22:42:10

Arki käy kyllä mulle kanssa noin yleensä, illalla tietty parhaiten ja toukokuussa oon töissä, joten sillon se ei ainakaan käy
心配ないからね。
Avatar
Vampire
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15.11.2013 00:56:15
Paikkakunta: Pohjois-Karjala
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 8

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Jitachi » 15.04.2015 22:49:10

En oo tainnu mäkään; tää viikonloppu on aika kiireinen joten ei oikeen ehtisi. Itse asiassa yleisesti lauantait ovat kuitenkin mulle vapaita ellei oo jotain isompaa tapahtumaa johon osallistun ja unnuntaitkin on iltapäivästä alkaen :D Ja arkisin käy jos osuu täydellisesti aikataulut, eli ei ole keskiviikko, peli-ilta, työvuoro tai tapaaminen kaverin kanssa.
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jitachi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 740
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Zey » 15.04.2015 23:04:26

Itsellä ei ole mitään tekemistä huhti- tai toukokuussa (kiitos siitä, että kirjoituksen on kirjoitettu ja mun hakupaikkoihin ei ole pääsykokeita <3), joten mulle käy periaatteessa kaikki, niin arjet kuin viikonloput. :D Kunhan sovitaan sen verran ajoissa, etten kerkeä muuta sopimaan. :)
Uskomattoman hykerryttävän tyrmistyttävä.
Avatar
Zey
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1432
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Zey » 15.04.2015 23:22:56

Ehdottomasti uudetkin ovat tervetulleita! :> Mikäli irkki on uusi tuttavuus niin täältä löytyy lisää tietoa asiasta.
Uskomattoman hykerryttävän tyrmistyttävä.
Avatar
Zey
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1432
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 15.04.2015 23:27:41

Irc-peli, jee! En oo nimittäin jostain ihmeen syystä yhtäkään ikinä pelannu :D

Mulle käy viikolla (kunhan ei aamuyöllä pelata), viikonloppusin vähän vaihtelevasti kun on aika paljon menoa. Torstaisin käy vasta kasin jälkeen o/
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 322
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja piikkisiili » 16.04.2015 17:11:05

Summarum sopiiko ensi maanantaina klo 19->?
Tuhahtele vapaasti! -Omalla vastuullasi.
"-- oli ehdottomasti kiinnostava tuttavuus, vaikka aikaisempi tutkailu olikin jättänyt Piikkisiilistä vähän kyseenalaisen kuvan."- lautapeliopas.fi
Avatar
piikkisiili
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 233
Liittynyt: 15.11.2013 00:12:35
Paikkakunta: lehtikasassa
Palkinnot: 15

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Vampire » 16.04.2015 17:12:09

Käy )
心配ないからね。
Avatar
Vampire
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15.11.2013 00:56:15
Paikkakunta: Pohjois-Karjala
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 8

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 16.04.2015 17:19:18

Käy! :) Saatte sitten selittää amatöörille miten homma toimii :D
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 322
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Jinmuru » 16.04.2015 17:40:20

Mulla ei sovi maanantait koska vastuut :D Mut jos saatte tarpeeks pelaajia tullon ni ei sillä oo väliä vaikken mää pääse!
Paras hiljaisten vuosien peli (Salemin kylä), kulta
Paras ingame & virallinen whatsappaaja, hopea
Pelien ilopilleri, pronssi
Avatar
Jinmuru
Kyläläinen
 
Viestit: 783
Liittynyt: 03.02.2014 17:06:38
Paikkakunta: Oulu
Palkinnot: 6

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Ropsus » 16.04.2015 18:34:31

Täähän kuulostaa jännältä, vois itekin tulla joskus mukaan (koskaan en oo siis aiemmin ollu irkki pelissä mukana). Tosin tohon ens maanantaihin en uskalla vielä lupautua, koska aikaero ja joustavat työajat, niin saatan olla vielä töissä.
Let's go poke it with a stick!
Avatar
Ropsus
Kyläläinen
 
Viestit: 82
Liittynyt: 15.11.2013 08:34:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Zey » 17.04.2015 09:50:41

Maanantai sopii. :>
Uskomattoman hykerryttävän tyrmistyttävä.
Avatar
Zey
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1432
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Iku » 17.04.2015 10:47:58

Buu! Mulla alkaa viimeinen tunti 18.45 -> Liityn mielelläni seuraan jos joku jaksaa ottaa vielä 21.00 jälkeen erän (tai 17.15-18.45 välillä)
Iku
Kyläläinen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 13.04.2015 17:11:25

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Jitachi » 17.04.2015 16:20:25

Ää, kaikki ne joiden kanssa haluaisin pelata ei pääse pelailemaan joten mua ei oikeen innostaisi hirveesti ja ainakin mä oletan et Piikkis ois PJ :/
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jitachi
Ylläpitäjä
 
Viestit: 740
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 17.04.2015 22:59:02

Pitäiskö tuota sit vielä siirtää jos muutamille ei käy? :) Ite oon tosin kiireinen ti-ke -illat ens viikolla..
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 322
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 17.04.2015 23:09:21

Vaikka toisaalta aika vaikeaahan se on saada tietty aika sopimaan kaikille. :P
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 322
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Vampire » 18.04.2015 11:53:26

Mulle taas toi maanantai olis melkeinpä ainoo sopiva kerta, kun muuten on kaikkee muuta menssa/en ole koneella.
心配ないからね。
Avatar
Vampire
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15.11.2013 00:56:15
Paikkakunta: Pohjois-Karjala
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 8

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja piikkisiili » 18.04.2015 17:25:19

Ideaaliahan olisi, että saisi noin kahdeksan pelaajaa paikalle, mutta viidelläkin on pelejä pelattu ihan hyvin. Pitäydytään vaikka siinä maanantaissa, ja katsotaan ketkä ehtivät. Jatkossahan muutkin voivat aina ehdottaa pelaamispäiviä, jotta jokainen halukas voisi ainakin jollakin kerralla ehtiä pelaamaan. (Olisiko periaatteessa mahdollista saada tähän topiciin äänestyslaatikko, josta voisi valita silloisenkin viikon päivistä sopivimmat?)
Tuhahtele vapaasti! -Omalla vastuullasi.
"-- oli ehdottomasti kiinnostava tuttavuus, vaikka aikaisempi tutkailu olikin jättänyt Piikkisiilistä vähän kyseenalaisen kuvan."- lautapeliopas.fi
Avatar
piikkisiili
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 233
Liittynyt: 15.11.2013 00:12:35
Paikkakunta: lehtikasassa
Palkinnot: 15

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Zey » 18.04.2015 20:52:05

Yleispätevä äänestys tehty, jota nollaillaan kun on sovittu irc-peli pelattu. :)
Uskomattoman hykerryttävän tyrmistyttävä.
Avatar
Zey
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1432
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja piikkisiili » 20.04.2015 17:04:04

Tosiaan, irkkipeli klo 19 alkaen :)
Tuhahtele vapaasti! -Omalla vastuullasi.
"-- oli ehdottomasti kiinnostava tuttavuus, vaikka aikaisempi tutkailu olikin jättänyt Piikkisiilistä vähän kyseenalaisen kuvan."- lautapeliopas.fi
Avatar
piikkisiili
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 233
Liittynyt: 15.11.2013 00:12:35
Paikkakunta: lehtikasassa
Palkinnot: 15

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Horaaneko » 20.04.2015 19:59:16

No voihan hitto, unohin koko jutun!
voi veljet
Avatar
Horaaneko
Kyläläinen
 
Viestit: 322
Liittynyt: 15.11.2013 11:34:05
Paikkakunta: Voi pojat
Palkinnot: 3

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja piikkisiili » 20.04.2015 21:07:37

Roolit: 2 tavista, yksi suojelija, 1 pahis ja 1 petturi
Äänestyssyteemi: KKÄ

[20:51] <piikkisiili> "Aurajuustopankin pensaskaaos"
[20:52] <piikkisiili> Jo muinaiset roomalaiset tiesivät, että se mitä ei saa houkuttaa eniten. Toiset voisivat sanoa myös kielletty omena, mutta näitä siileä kiinnosti enemmän aurajuusto. Heidän hieno suunnitelmansa oli naamioitua pensaiksi ja iskeä aurajuustopankkiin...
[20:52] <piikkisiili> Mutta.
[20:53] <piikkisiili> Pankin kissat osoittivat taas ylivoimaisuutensa älyssä koiriin ja olivat varautuneet tähän
[20:54] <piikkisiili> Myös heillä oli pensaspuku. Kun Siilet hyökkäsivät ja uhkasivat jauhotoukilla kissapankkiireja valot sammuivat. Poks.
[20:54] <piikkisiili> Kun valot saatiin takaisin oli pensaita kaksi enemmän.
[20:54] <piikkisiili> Siilet tiesivät, mitä heidän tulisi tehdä....
[20:55] <piikkisiili> Päivä alkaa nyt ja se päättyy21.10
[20:55] <piikkisiili> Niin ja tuff
[20:55] <Zey> :>
[20:55] <Vampire> söpö ingame kyl :>
[20:55] <Xanie> ^^
[20:55] <Zey> oli juu n___n
[20:56] <musmus> saa nähä osaako tätä enää ollenkaa, ollut kamala tauko
[20:56] <Jite> äh, näköjään en ehdikään suihkuun niin, että oon ennen klo 22 käyny siel :/
[20:56] <musmus> ja joo ingame oli söpö :3
[20:56] <Vampire> mulla vähän samat fiilikset, varmaan vuosi tai pari edellisestä irc-pelistä
[20:56] <Jite> mut tykkäsin ingamesta
[20:56] <Zey> hmm, mus ja vam yrittää tehdä itsestään pikkuisia avuttomia ja viattomia?
[20:57] <Vampire> eiku mä oon pallokala
[20:57] <Zey> väittää, että kaikki on unohtunut, jotta heidän mokailunsa vaan ohitettaisiin?
[20:57] <musmus> vähän kankeea kampelakala on olotilana
[20:57] <Vampire> öh... lol :D
[20:57] <Jite> #pallokala?
[20:58] <Xanie> mitä kaloja täällä nyt yhtäkkiä on! Yrittääkö ne naamioitua naamioitumisen päälle?
[20:58] <Zey> ja nyt sitä sitten mennään kaloihin!
[20:58] <Vampire> fugut on ihan parhaita kaloja
[20:58] <Zey> Piiloutuvat, mokomat!
[20:58] <musmus> Zey taas selvästi lähtee heti hyökkäyskannalle :D
[20:58] <Zey> luikkivat varjoissa!
[20:58] <Jite> No onhan kissakaloja olemassa
[20:58] <musmus> kuten on nähtyä
[20:58] <Vampire> Zey on salee pahis, kun noin innokkaasti on hyökkäyskannalla ja siirtää huomiota muualle :<
[20:59] <Zey> mut ei se huomio mussa ollut aikaisemmin, että turhaan mä olisin sen takia hyökännyt. :(
[20:59] <Zey> Mutta missä Miisa?
[20:59] <Xanie> Vampire: miten Zey siirtää huomiota muualle?
[20:59] <Vampire> mut kato ettei se huomio edes tule suhun :D
[20:59] <musmus> varmistus ettei se huomio kiinnityisi alkuunkaan
[20:59] <Vampire> Miisa näköjään uinahti
[20:59] <Zey> Ei, vaan varmistus, että huomio varmasti tulee muhun. :>
[20:59] <Xanie> hmph
[20:59] <Jite> joo mä uskon Zeytä, ei olisi pahikselle edullista kiinnittää huomiota
[21:00] <musmus> hmmh
[21:00] <Vampire> tai sit pahis laskee just sen varaan, että ei oo edullista herättää huomiota ja käänteispsykologioi
[21:00] <Zey> Ei kai Miisa vain peittele pahisrooliaan pysymällä hiljaa?
[21:00] <Zey> Mutta Vam, eikös sun mua koskemat epäilyt luo epäilyjä sua kohtaan?
[21:00] <Zey> Kun kerran heti kun epäilin sua, niin lähdit vastaepäilemään?
[21:01] <Zey> Etkai koita viedä huomiota pois itsestäsi, se kun oli jo sinussa?
[21:01] <Vampire> pakkohan näin pienessä pelissä on epäillä
[21:01] <Miisa> Jooh. Katotaan osaanks mä muuta kuin pudota, koska eka irkkipeli :D
[21:01] <Zey> Ja muskin lähti samaan kelkkaan huomiota heti viemään pois itsestään.
[21:01] <musmus> Miisasta voisi kyllä kuulua jo, hyvä saada kaikkien puhua -- ah hän tulikin
[21:01] <Zey> Rohkeasti vain puhelet!
[21:01] <musmus> puhumaan vaan, siitä se lähtee kyl
[21:01] <Zey> Ei me purra, ainakaan ihan vielä. :D
[21:01] <Xanie> Miisa: ei irkkipeli eroa perusteiltaan foorumipelistä. On vain nopeatempoisempi :D
[21:02] <Jite> Miisan viattomuuden esittäminen hieman särähti mun korvaan
[21:02] <Vampire> ja mä nyt yleensä tykkään viihtyä siellä huomion keskiössä, että ei mulla tässä mitään hätää ole enkä halua edes siirtää huomioya mihinkään
[21:02] <Zey> Jiteltä hyvä pointti. Tuli heti kumoamaan epäilyt ja viittamaan aloittelijuuteen.
[21:02] <Vampire> Zey on salee pahis, kun tollain jeesii Miisaa :>
[21:02] <musmus> ...Vampiren viimesin kommentti on jotenkin vähän aggtessiivisen olonen
[21:02] <musmus> siis toi pidempi, ei kommentti miisasta
[21:02] <Vampire> jos joku ei oo sattunut huomaamaan, mä pelaan aina aggressiivisesti :D
[21:03] <Zey> noh, hyvähän se niitä uusia on rohkasta. :>
[21:03] <Vampire> tai sit oon vaan niin pihalla ircissä, että siitä ei tuu mitään
[21:03] <Miisa> Joo enköhän mä vielä ala puhuun. :D
[21:03] <Jite> Mä rupeaisin heti epäilemään Vampirea siitä että hän EI ole aggressiivinen :P
[21:03] <Vampire> uusista saa kanssa kivasti reaktioita, hmm
[21:03] <Zey> mä en kyllä nähnyt tossa kommentissa mitään aggressiivista?
[21:04] <Vampire> mua jotenkin huvittaa, että mua tavataan epäillä jos olen aggressiivinen ja jos en ole... Alan siis seistä päälläni
[21:04] <musmus> Mul vaan srähti vähän korvaan toi "ei mulla tässä mitään hätää ole" osio juuri sen jälken kun Zey vhän epäili
[21:04] <musmus> päälläseisonta on vaikea harrastus :<
[21:04] <Zey> mutta hiljasista uusista, ei saa reaktioita sitten lainkaan. ;)
[21:04] <Vampire> eikä se kommentti mustakaan mitenkään aggressiivinen ole, mä vaan en jaksa hymiöidä joka lainin jälkeen... Ja yhteen lainiin on kiva tunkea paljon asiaa
[21:04] <Zey> ooh, vampire jopa alkaa liioitella ja käyttää huumoria!
[21:05] <Vampire> mitääääh? Missämissä :D
[21:05] <Zey> Näinkö sitä pötkitään pälkähästä?
[21:05] <Zey> toi päällä seisonta. :D
[21:05] <Vampire> mulla kyllä on oikeasti melko omituinen (ja sarkastinen huumorintaju)
[21:05] <Vampire> mä en edes osaa nykyään sulkeutua oikein
[21:05] <Zey> viisi minuuttia enää aikaa, hmm...
[21:05] <Vampire> Xaniekin katosi jonnekin, puhumaan, hop
[21:05] <Miisa> Mun ihana älyluuri pisti etanavaihteen päälle :/ M
[21:06] <Jite> anteeks, nyt en pysy perässä :D pälkähöstä pötkimistä päällä seisomalla?
[21:06] <musmus> Njaa, en mä päälläseisontaa suurenmoisena huumorina pidä
[21:06] <Zey> Niin, Xanie, minne menit?
[21:06] <Zey> sä et ainakaan aloittelija ole!
[21:06] <Xanie> mää oon vaan ihan pihalla tästä nyt x) En tajua miten päälläseisomiset tai muutkaan liittyy mihinkään niin tuijotan vaan ruutua :D
[21:06] <Vampire> :D en mäkään
[21:06] <Zey> joo, Jite. Huumorin avulla. ;)
[21:06] <Xanie> Zey: en ookaan, vaan tämmönen dementoitunut höperö x)
[21:06] <piikkisiili> NELJÄ MINUUTTIA AIKAA. MAHDOLLISTA ÄÄNTÄÄ %MIN LISÄAIKAA JO KAIKKI TAHTOO
[21:06] <musmus> tässä olis ilmesesti neljä minuuttia kierroksen loppuun?
[21:07] <piikkisiili> *5
[21:07] <musmus> % minuuttia?
[21:07] <musmus> ah
[21:07] <Vampire> prosenttiminuuttia, uusi aikayksikkö :D
[21:07] <Zey> ++VAMPIRE
[21:07] <musmus> hmmh
[21:07] <Xanie> voitais pelaa vaan prosenteilla ja todennäköisyyksillä
[21:07] <Jite> apua, jos sil koitetaan saada huomiota itsestään pois, aika moni siihen taitaa syyllistyy :D
[21:07] <Vampire> mistäs toi nyt Zey pulpahti?
[21:07] <Zey> Nyt niin siirretään huomiota, että kiinnittää mun huomioni.
[21:07] <musmus> Miisa, Jite ja Xanie on ollut vähän hajuttomia ja mauttomia
[21:07] <Xanie> en oo hajuton :( en oo käyny suihkussa koko päivänä :(
[21:07] <Vampire> musta kaikki on ollut vähän hajuttomia, ainakin tälläin ruudun läpi
[21:08] <musmus> Zey on selvästi yrittäny ottaa jonkinlaista johtoroolia ja Vampire on vähän tehnyt omiaan
[21:08] <Zey> Xanie, miksi haluat pelata prosenteilla?
[21:08] <Xanie> ette vaan haista sinne asti
[21:08] <Vampire> (yyh, voisin sulkea huumorihanan, lauon tyhmiä vitsejä)
[21:08] <Xanie> Zey: koska % ja typot ja silleen :D
[21:08] <Zey> Ovatko ne kenties sinulle edullisemmat kuin normi juonarityyli?
[21:08] <musmus> halutaan ne ylimääräiset viisi minuuttia varmaan?
[21:08] <musmus> täs on muuten alle kaksi minuuttia enää
[21:08] <Jite> Hei, mun pitäisi miettiäkin, eikä vaan naureskella viesteille :D
[21:08] <Jite> ++LISÄMINSAT
[21:08] <Xanie> ei kai me mitään ylimääräisiä minuutteja tarvita, äänikin saatiin jo :D
[21:08] <Vampire> mä en oo kyllä vieläkään oikein perillä Zeyn perusteista mun äänestämiselle
[21:09] <piikkisiili> MINUUTTI: ÄÄNET: VAMPIRE (ZEY)
[21:09] <Xanie> eiks seuraavana päivänä sit oltais vaan fiksumpia ja mnii :D
[21:09] <musmus> haluttiin viisi minuuttia pelinjohtaja :)
[21:09] <Zey> Xanien kommentti oli epäilyttävä!
[21:09] <piikkisiili> ++LISÄMINSAT jos haluaa
[21:09] <Zey> Hän tahtoo tappaa Vampiren ilman, että tekee mitään itse asian eteen!
[21:09] <musmus> ++LISÄMINSAT
[21:09] <Miisa> jep :D
[21:09] <Xanie> Zey: mikä oli epäilyttävä?
[21:09] <piikkisiili> hyväksyn jos enemmistö
[21:09] <musmus> kolmas vielä antamaan lisäminsat
[21:09] <Vampire> ++LISÄMINSAT
[21:09] <musmus> no niin hjyvä
[21:09] <Xanie> pöh tein kanssa
[21:10] <Zey> Toi sun kommenttisi siitä, ettei ylimääräistä aikaa tarvita, kun vampire kuolee
[21:10] <Vampire> Zeyy, mä en kyllä vieläkään oo perillä niistä sun perusteista
[21:10] <piikkisiili> LISÄMINSAT MYÖNNETTY
[21:10] <piikkisiili> AIKAA 21.15!!!!!!!
[21:10] <musmus> Xanien kommentti on kyl hassu :D
[21:10] <Xanie> Zey: no lähinnä aattelin että tän päivän pallokalailusta ja päälläseisonnasta ei saa kukaan nyt oikein mitään irti ja yhden yön jälkeen tilanne ois kovin toinen ja mnii
[21:10] <Zey> toi sun huomion kääntäminen pois itsestäsi. Mutta älä huoli, toi Xanien kommentti oli sen verran epäilyttävä, että hänestä tuli mun ykkösepäilty
[21:10] <Vampire> Xanie kyl mietityttää, kun on sitä mieltä, että ei mitään lisäminsoja, kun 2. kiekalle menossa vasta yks, jollon se kai tippus automaattisesti
[21:10] <Vampire> ++XANIE
[21:11] <Zey> tosin harmi vaan, että kerkesin jo antaa ääneni. :D
[21:11] <Vampire> ei kannata hätiköidä :D
[21:11] <musmus> Zeyppä on toisaalta ollut aika agressiivinen pelissä, mikä vois olla rohkea taktiikka
[21:11] <Jite> Mua mietityttää kanssa kieltämättä Zey just sen takia
[21:11] <piikkisiili> ÄÄNET: 1VAMPIRE (ZEY) & 1XANIE(VAMPIRE)
[21:11] <Xanie> no jaa, pääsispäs sitten ajoissa ainakin nukkuun jos tippuis jo nyt ^^
[21:11] <musmus> pahikselle. Jite ja Miisa olleet suht hiljaa, samoin Xanie paitsi sit tuli toi outo loppukommentti
[21:11] <piikkisiili> XANIE JA VAMPIRE OVAT MENOSSA TOISELLE KIERROKSELLE
[21:11] <Zey> Xanie: miten tilanne olisi eri, pari kuollutta, vähemmän puhetta, mutta muuten?
[21:11] <musmus> Marttyyrointia?
[21:12] <Xanie> ei :D
[21:12] <musmus> silt se vähän kuulosti :D
[21:12] <Jite> ja aikasemmista päivistä voi aina analysoida jotain?
[21:12] <Vampire> toisaalta toi "pääsis ainakin nukkuun" vois viitata siihen, et Xan ei ole pahis, mutta toisaalta se kuulostaa myös marttyroinnilta
[21:12] <musmus> hmmh...
[21:12] <Zey> ei tässä kauheesti ole aikaa analysoida. :D
[21:12] <Jite> ++ZEY
[21:12] <Zey> Sitä paitsi silloin pahikset voi massata
[21:12] <Xanie> noh, mulla on herätys kuuden jälkeen ja tarttee vielä käydä suihkussa ja tartten paljon unta, eli joo "jee, pääsee sit ainakin nukkuu ajoissa" :D
[21:13] <Vampire> haluttomuus lisäminsoihin kuitenkaan hämmentää, koska pahikselle on edullista ettei tokalle kiekalle oo menossa ketään muuta
[21:13] <Xanie> voi pestä hampaat ja silleen kun muut vaan pelailee :)
[21:13] <musmus> zey, ellei suojelija osu oikein
[21:13] <Zey> miksi, Jite?
[21:13] <Miisa> ++XANIE
[21:13] <Zey> niin, mutta parempi olla pessimisti. :D
[21:13] <Xanie> haluttomuuteni syyt kerroinin jo, niihin on turha palata :D
[21:13] <musmus> Miisa tulee antamaan äänen yllättäen
[21:13] <Jite> Zey, sanoin jo, sun taktiikkasi on hieman epätavallinen sulle
[21:13] <Vampire> ja mus kuulostaa urheiluselostajalta :D
[21:14] <musmus> :D
[21:14] <piikkisiili> AIKAA MINUUTTI!!!! ÄÄNET: 1VAMPIRE (ZEY), 2XANIE(VAMPIRE, MIISA) ja 1ZEY(JITE)
[21:14] <Zey> hmm, Miisalta tosiaan yllättävä ääni. Miksi anoit tämän äänen?
[21:14] <musmus> referoin tapahtumia ääneen
[21:14] <Xanie> miksi? :D
[21:14] <Zey> Jite, ainahan mä oon tämmönen :D
[21:14] <piikkisiili> VAMPIRE JA XANIE MENOSSA TOISELLE KIERROKSELLE
[21:14] <Vampire> Miisalta olis kyllä kiva saada perusteluja
[21:14] <musmus> ++MIISA
[21:14] <Zey> Otan pelin haltuuni, oli peli mikä vain. :>
[21:14] <Jite> ja et oo viel menossa tokalle kierrokselle, ainoostaan jos joku muukin tahtoo sult puheenvuoron :D
[21:14] <Vampire> se on kyllä ihan Zeytä
[21:14] <musmus> pahikselle aika normaali taktiikka olisi odotella ja sitten antaa ääni
[21:15] <musmus> kun on ns. selkeillä vesillä
[21:15] <piikkisiili> TUFF!)839!=)(+9
[21:15] <musmus> siksi ääni miisalle
[21:15] <piikkisiili> Noniiin krmhm
[21:15] <piikkisiili> Toiselle kierrokselle joutuivat Vampire ja Xanie
[21:16] <piikkisiili> MOlemmat voivat puolustautua ennen kuin muut päättävät kumpi putoaa
[21:16] <piikkisiili> kun olette puolustautuneet loppuun, merkatkaa LOPPU
[21:16] <piikkisiili> Vampire aloittaa
[21:17] <Vampire> Xanien äänestäminen olis mun mielestä tässä tilanteessa järkevämpää, koska tämä on hämmentänyt haluttomuudellaan lisäminuutteihin ja sitten marttyrioinut lievästi.
[21:17] <Vampire> ja koitan nyt etsiä noita perusteita mun epäilylleni, hmm, hetki
[21:18] <Vampire> mä en ole oikeastaan halunnut kääntää huomiota pois itsestäni, koska viihdyn pitkälti huomion keskellä se kun saa panostamaan peliin enemmän ja saan sillon itsestäni parhaiten irti kaiken
[21:18] <Vampire> eipä mulla varmaan ole oikein muuta, joten LOPPU
[21:18] <piikkisiili> Sitten Xanie
[21:19] <Xanie> Eli joo, en nähny näillä saaduille lisäminuuteille mitään tarvetta, kellon ollessa näinkin paljon oisin mieluummin aikaa säästääkseni siirtynyt yöhön ja seuraavaan aamuun ja sitten saatujen faktojen pohjalta pohtinut peliä eteenpäin. Ei kait mua muusta epäiltykään sitten? Paitsi marttyyroinnista? Oikeesti tartteis vaan päästä iltapesuille ja pisuille ja nukkuun :D LOPPU
[21:20] <piikkisiili> Lupa äänestää
[21:21] <Zey> ++XANIE
[21:21] <Jite> ++XANIE
[21:21] <musmus> ++XANIE
[21:22] <piikkisiili> Miisa?
[21:23] <Miisa> ++XANIE
[21:23] <piikkisiili> Noni.
[21:24] <piikkisiili> "Huooh, nukuttaa", Xanie-pensas huokaisi
[21:24] <piikkisiili> "Kuinkas niin?" toinen pensas kahisutti lehtiään
[21:25] <piikkisiili> "Nythän on yö! Ei siilejä pitäisi nukuttaa!" toinen pensas nyökytteli niin rivakasti, että puku tahtoi mennä sijoiltaan
[21:26] <piikkisiili> "KISSA KISSA!" Pensaat villiintyivät ja menivät joukkopsykoosiin. Sitä se aurajuustottomuus teettää
[21:26] <piikkisiili> "Mutta eikö kissatkin kulje öisin...?" Xanie ihmetteli
[21:26] <piikkisiili> "SE TIETÄÄ KISSOISTA! SE ON KISSA! KUOLEMA KISSOILLE!"
[21:27] <piikkisiili> Ja niin Xanie- siili kuoli. Kenties ikuisesti? Mutta äkkiä muitakin pensaita alkoi nukuttaa, alkoihan päivä sarastaa.
[21:27] <piikkisiili> Zzzzz
[21:28] <piikkisiili> Xanie oli tavllinen. Nyt alkaa yö ja yönimet minulle. Tuff.
[21:28] == diff [~diff@a91-153-80-99.elisa-laajakaista.fi] has left #juonittelupelit [Leaving]
[21:31] == Miisa [webchat@mobile-net-c1d10a-20.dhcp.inet.fi] has quit [Quit: Page closed]
[21:32] == Miisa [webchat@mobile-net-c1d10a-20.dhcp.inet.fi] has joined #juonittelupelit
[21:32] <piikkisiili> Voimme vain ihmetellä, mistä siilit olivat aurajuustopakkomielteensä saaneet... Tämä mitä hienostunein maitotuote saattoi kenties edustaa heille jotain tavoittamatonta, jotain niin kullanhohtoista kuin uni. Vai oliko tämä kosto kaikista niistä youtube videoista, joissa kissa tökkii siiltä? Oli miten oli, aurajuustoiset unet häiriintyivät tuskalliseen tuhinaan. Miisa oli kuollut ;_; Heidän tavllinen rikollistoverinsa sai odottaa juustojaan. Kenties ikuisesti?
[21:33] <piikkisiili> Nyt alkoi 2. päivä ja se päättyy 21.48 j
[21:33] <piikkisiili> Tuff.
[21:33] <Zey> Hmm.
[21:33] <Zey> Eli jäljellä vielä minä, Vam, mus, Jite?
[21:34] <musmus> joo
[21:34] <Vampire> ja mitä rooleja oli vielä jäljellä?
[21:34] <Jite> Laskujeni mukaan
[21:34] <Zey> suojelija esiin?
[21:34] <musmus> tais olla pahis, petturi, suojelija ja tavis?
[21:34] <Jite> joo
[21:34] <Zey> sitten on tavis, petturi ja pahis
[21:34] <musmus> sanosin et joo, suojelija esiin
[21:34] <musmus> auttaa tilantees
[21:34] <Zey> Jite on suojelija?
[21:34] <Jite> Moi.
[21:35] <Vampire> Jite ei ole suojelija, mä oon suojelija
[21:35] <musmus> tuliko täs nyt kaksi suojelijaa esiin vai mitä tääl oikein tapahtuu
[21:35] <Jite> Vau, enkä mä edes ehtinyt sanoa mitään.
[21:36] <Zey> vähän siltä näyttää - vai Jite, oletko suojelija vai et?
[21:36] <musmus> no sä sanoit joo kun zey kysy suojelijaa
[21:36] <Vampire> ja Jite sanoi moi Zeyn kysyessä onko Jite suojelija (mihin totesin, että Jite ei ole suojelija, koska se olen mie)
[21:36] <Zey> tai siis, itse sain tosta moista kuvan
[21:36] <Zey> että hän sanoisi olevansa suojelija
[21:36] <musmus> Jite katosi nyt johonki?
[21:36] <Jite> joo, Vampire valehtelee
[21:36] <Zey> Jite?
[21:37] <Zey> Okei
[21:37] <Vampire> en kyllä valehtele!
[21:37] <musmus> hmmh
[21:37] <Zey> Hmm
[21:37] <Vampire> ++JITE
[21:37] <Jite> ++VAMPIRE
[21:37] <musmus> täs on nyt kyl aika lail sana sanaa vastaa
[21:37] <Jite> Ainakin tästä tulee hauska nöyryytys jos ei muuta
[21:37] <Vampire> suojelin viime yönä Zeytä, enkä olis kyllä pahiksena todellakaan tappanut Miisaa, koska sen olis saanut pudotettua päivälläkin varsin helposti
[21:37] <piikkisiili> ÄÄNET: 1JITE (VAMPIRE) & 1VAMPIRE (JITE)
[21:38] <musmus> tää on nyt vähän omituine tilanne omalta kannalta, toinen noista on suojelija, ja sit toinen olis varmaan kai petturi. Täl logiikal Zey on siis mun silmissä varma pahis
[21:38] <Vampire> Jite taas ei varmasti ole suojelija, koska tiedän oman roolini, joka on suojelija ja mun yönimenä oli Zey, joten jos olisin pahis niin Zey olisi kuollut (ja as I said, en olis kyllä Miisaa tiputtanut pahiksena)
[21:38] <Jite> Vampire, kenet olisit tiputtanut pahiksena?
[21:39] <musmus> en näe miksi oikea pahis tulisi esiin suojelijana (ellei sit oo jokin älytön veto)
[21:39] <Vampire> Zeyn tai Jiten
[21:39] <Vampire> luultavimmin Zeyn
[21:39] <Zey> Sori, uskon Vamia. Koska pahiksena Vam ei olisi väittänyt olevansa suojelija, sillä hän oli toinen mahd. kuoleva eilen -> olisi ollut suojelijana järkevää tulla esiin -> pahis ei mokaisi näin -> uskon vamia.
[21:40] <musmus> mäkin olisin taipuvainen uskomaan vamia
[21:40] <Jite> Itse näkisin, että pahis saattaisi koittaa tappaa oikeaa suojelijaa
[21:40] <Zey> Eli vam, kumman uskot olevan pahis?
[21:40] <Vampire> koska Zey olis suurmpi uhka, minkä takia Zeytä myös suojelin ja Zeystä on tullut mulle hyvismäisempi fiilis, jollon myös mun suojelu osui Zeyhyn ja samalla tavalla olis ollut mun tapponimenä, jos pahis olisin ollut
[21:40] <piikkisiili> AIKAA %min
[21:40] <piikkisiili> jos ymmärrätte mitä tarkoitan
[21:40] <musmus> % minuutit taas
[21:40] == Miisa [webchat@mobile-net-c1d10a-20.dhcp.inet.fi] has quit [Quit: Page closed]
[21:40] <musmus> joo
[21:41] <Vampire> eli Zey, kumpi olis pahis kenestä?
[21:41] <Zey> käänteispsykologiaa, milloin Jite on pahis, vai Mus on pahis?
[21:41] <musmus> Vamilla on kyl sinutkin vaihtoehtona
[21:41] <Zey> jep, mutta haluun kuulla hänen mielipiteensä tästä, koska lähden sitten sen perusteella miettimään.
[21:41] <Jite> periaatteessa Vamilla olisi ollut myös Mus vaihtoehtona
[21:41] <Vampire> paitsi, että Zeystä on tullut mulle hyvismäinen fiilis, jolloin Jite nyt on salee pahis, mutta kaksikosta mus ja Zey, pahis vois olla periaattessa kumpi vaan
[21:41] <musmus> no sen Zey taisi jo sanoa
[21:41] <Zey> Plus sikäli uskoisin, että Vam ei suojelisi mua, jos epäilisi hirvittävästi mua. :D
[21:42] <Zey> Mutta uskotko vam, että tässä on käänteispsykologiaa, milloin pahis tuli suojelijana esiin, koska näin ei ajateltaisi?
[21:42] == Miisa [webchat@mobile-net-c1d10a-20.dhcp.inet.fi] has joined #juonittelupelit
[21:43] <Vampire> vähän olin ajatellut esiintuloa jo edellispäivänä ollessani kakkoskiekalla, mutta en halunnut tarjota itseeni pahikselle tarjottimella, koska olin melko varma, että selviän yön yli
[21:43] <Zey> Mut periaatteessa sillä ei taida olla väliä. Koska jos äänestän Musia, niin sillä ei ole merkitystä, koska Mus ei äänestä itseään.
[21:43] <Zey> Eli mus ei ainakaan ole kuolemassa.
[21:43] <Vampire> ja kun on Jitestä kysymys, niin voin ihan hyvin kuvitella, että vois olla käänteispsykologiaa ihan hyvin (Jitestä ei koskaan tiedä)
[21:43] <Zey> Eli pakko tappaa Jite.
[21:44] <musmus> no mun kannalta Zey on todennäkösin pahis, mut ilmesesti Zey saanu vakuutettua Vamin toisesta
[21:44] <Jite> odotan puolustukseen
[21:45] <Zey> Milloin jos jite on petturi, niin me ollaan hävitty peli. Koska Vam kuolisi sitten ensi yönä -> jäljellä tavis ja pahis -> pahikset voittaa
[21:45] <Zey> Aka peli on hyvisten kannalta jo hävitty, ellei tässä ole käänteispsykologiaa mukana.
[21:45] <musmus> paljonko sitä aikaa oli piikkis
[21:45] <Vampire> toisaalta jos miettii kaksikkoa mus ja Zey, niin sillon fiilispohjalta pahis voi olla kumpi vain, mulla ei ole oikein mitään fiilistä
[21:45] <Zey> ++JITE
[21:46] <musmus> ++JITE
[21:46] <Vampire> ja toisaalta tässä on aika hyvä sauma sillekin, että Jite tosiaan on petturi ja pahikset on voinu laskea sen varaan, että tää menee just tähän
[21:46] <piikkisiili> AIKAA 2MIN
[21:46] <Zey> Vam, sulle se on ihan sama, kumpi meistä on pahis. Koska jos Jite ei ole pahis, niin peli on hävitty.
[21:46] <musmus> uskoisin Jiteä enemmän kuin Vamia, vaikka vam jaZey pelaa nyt selvästi yhteispeliä, ja mä tiedän et Zey pahis täs tapaukses
[21:47] <Zey> jos uskot Jiten hyvikseksi, niin miksi äänestit häntä, mus?
[21:47] <musmus> piti siis kirjoittaa et uskon enemmän vampirea x)
[21:47] <Vampire> mä taas tiedän varmaksi sen, että mie en ole pahis, koska oon jo selittänyt, miks en tosiaankaan antais yönimenä Zeytä
[21:47] <musmus> ei muu osa viestistä olisi looginen muuten
[21:47] <Zey> Mut joo, veikkailisin, että tässä on just juonittu tällä tavalla lopputulos. :D
[21:47] == Jinmuru [webchat@dyn3-82-128-188-203.psoas.suomi.net] has joined #juonittelupelit
[21:48] <Zey> Eli aiheutetaan toi kahden suojelijan tilanne, milloin ne äänestää toisiaan -> peli voitettu
[21:48] <Vampire> ja jos sitä ehtis keittää teetäkin jossain välissä ennen nukkumaanmenoo, koska tee♥
[21:48] <Jinmuru> (Mikäs tilanne täälä?)
[21:48] <piikkisiili> TUFF
[21:48] <piikkisiili> Noni puolustautukaa
[21:49] <piikkisiili> ensin vaikka Vampire
[21:49] <Vampire> mä en pahiksena tosiaankaan olis nimennyt Miisaa, koska tämän olis voinut varsin helposti tiputtaa päivällä. Olisin pahiksena tappanut Zeyn, ja suojelijana Zey oli mulle järkevä yönimi, koska mulle on tullut Zeystä hyvismäinen fiilis
[21:50] <Vampire> Jättämällä Miisan henkiin olisin myös pahiksena voinut laskea sen varaan, että tämä ei ehkä osaisi tehdä järkeviä päätöksiä tiputettavan ja äänestettävän suhteen, kun taas kokeneempi pelaaja on pahikselle uhkaavampi, koska osaa ehkä nähdä paremmin kriittiset paikat
[21:51] <Vampire> LOPPU
[21:51] <piikkisiili> Jite
[21:51] <Jite> Elikkä siis, tässä on oikeesti hirveen paha ruveta sanomaan yhtikäs mitään, kun on sana sanaa vastaan. Uskon kyllä, että ehkä Vampire olisi hyviksenä todellakin suojellut Zeytä. Toisaalta ei mullakaan ole mitään järkeä tappaa Miisaa.
[21:52] <Jite> Hän olisi ollut todella helppo kohde, ja pahikset haluavat yleisesti helppoja kohteita tapettavakseen. Miksi siis olisin totta puhuen tappanut häntä pahiksena?
[21:52] == Miisa [webchat@mobile-net-c1d10a-20.dhcp.inet.fi] has quit [Quit: Page closed]
[21:54] <Jite> Olen aika varma, että Vampirekaan ei ole pahis, vaan se löytyy jostain muualta, eli siis joko Zey tai Mus; oikea pahis ei mielestäni ole riittävän rohkea yrittämään leikkiä suojelijaa tuosta vain
[21:55] <Jite> rehellisesti sanoen katsoisin pahista siltä akselilta. Ja suojelukohteeni oli muuten Vampire.
[21:56] <Jite> LOPPU
[21:56] <piikkisiili> Äänet.
[21:56] <musmus> ++VAMPIRE
[21:56] <Zey> ++JITE
[21:56] <piikkisiili> dudih
[21:58] <piikkisiili> Siileillä oli identiteettikriisi. Oltuaan pensaina jo toista päivää he eivät enää olleet varmoja, keitä olivat. Berkowitz on tutkinut, että naamioituminen johtaa epäyksilölistymiseen. Tätä siilet (kissoista en ole varma) eivät tieneet.
[22:00] <piikkisiili> Kun kaksi pensasta väittivät olevansa suojelijoita eivät pensaat lopulta tieneet mitä tehdä. Tässä pimahtaneina he tappoivat ensin sen varenhimoisemman ja sitten jotain tapahtui silel toisellekin, joka paljastui isoimmaksi siilijengin aurajuustottajaksi. Poks. Valot sammuivat.
[22:00] <piikkisiili> "Tuff?" toinen pensas ihmetteli.
[22:01] <piikkisiili> "Krrr..."kuului pimeydestä karmiva kehräys, joka kaikui pankin seinistä.
[22:01] <piikkisiili> Pieni valo syttyi.
[22:02] <piikkisiili> Tai se ei ollut valo, vaan kaksi paria silmiä kiilsi pimeydessä. Se oli Siilen viimeinen näky. Ehkä ikuisesti?
[22:03] <piikkisiili> Kissa sytytti valot ja herätti Jite- kaverinsa. Onhan kissoilla useampi elämä. Mus mus- kissalle tuli kauhea nälkä. Mitä tekisi. Hmm.. jostain voisi hakea keksejä mussutettavaksi
[22:03] <piikkisiili> THE END
[22:03] <piikkisiili> voittajia ovat petturi Jite ja pahis Mus mus
[22:03] <piikkisiili> jätin yön suosiolla väliin
[22:04] <musmus> >:)
[22:04] <Vampire> buhuu, mä arvasin sitten lopulta, että Jite ja mus on pakosti pahiksia, viimeistään äänestyksestä...
[22:04] <Jite> piikkis, mä siis olinkin petturi, lol
[22:05] <Jinmuru> Pelataanko toinen?
[22:05] <musmus> (meil ei ollut oikeesta mitää hienoa kaksi suojelijaa vastakkain tilannetta suunniteltuna, se vaan tuli)
[22:05] <Jinmuru> Ois kivaa pitkästä aikaa
[22:05] <musmus> jos toinen, PJ:tän sitä :)
[22:05] <Jinmuru> Pitäis kerrata äkkiä säännöt
[22:05] <piikkisiili> Jite: joo mä vahingossa väitin sut siilijengiläiseksi :D Se identiteettikriisi hommeli sekoitti kaikkien päät
Tuhahtele vapaasti! -Omalla vastuullasi.
"-- oli ehdottomasti kiinnostava tuttavuus, vaikka aikaisempi tutkailu olikin jättänyt Piikkisiilistä vähän kyseenalaisen kuvan."- lautapeliopas.fi
Avatar
piikkisiili
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 233
Liittynyt: 15.11.2013 00:12:35
Paikkakunta: lehtikasassa
Palkinnot: 15

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Zey » 20.04.2015 21:41:50

Oli kivaa päästä pelaamaan taas irc-peliä (eikä ollut enää edes niin hankalaa, mitä eka peli oli!). :> Mutta miten, riittäiskö kyläläisten innot vielä toiseen erään tällä viikolla? Kun mitä katselen, niin lauantaina ja sunnuntaina olisi neljä pääsemässä, että jos muutama vielä innostuisi ja pääsisi..? :)
Uskomattoman hykerryttävän tyrmistyttävä.
Avatar
Zey
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1432
Liittynyt: 01.11.2013 22:46:23
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 16

Re: IRC-pelit

ViestiKirjoittaja Vampire » 20.04.2015 22:25:20

Mä tulisin muuten, mutta oon poissa koneen ulottuvilta aikalailla toukokuun alkuun asti (ja sitten mulla alkaa työt)
心配ないからね。
Avatar
Vampire
Kepitetty kyläläinen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15.11.2013 00:56:15
Paikkakunta: Pohjois-Karjala
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 8

Seuraava

Paluu Yökerho

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa