Juonittelupelien suomenmestaruuskisat

Tervetuloa vihkiytymään juonittelupelien maailmaan, saamaan opastusta ongelmiin ja löytämään tietoa uusimmista säännöistämme. Uusien kyläläisten kannattaa aloittaa foorumiin tutustuminen täältä, ja Propagandatoimistoon he voivat kirjoittaa itsestään esittelyn.

Juonittelupelien suomenmestaruuskisat

ViestiKirjoittaja Halima » 28.07.2017 21:54:48

Virallinen kisakutsu on nyt tehty, ja lähetetty jo monelle yhteisölle. Tässä siis teillekin:

Halima kirjoitti:Hei juonittelupelien ystävät!

Haluamme kutsua teidät juonittelupelien suomenmestaruuskisoihin syys-lokakuussa 2017. Juonittelun SM-kisat järjestetään Kylässä, ja tarkoitus on löytää Suomen nokkelin ja etevin juonittelija. Jokainen osallistuva yhteisö saa valita 1-3 edustajaa edustamaan yhteisöään mittelössä.

Tässä viestissä kysymme alustavaa kiinnostustanne osallistua kisoihin, sekä tietoa montako osallistujaa teiltä olisi osallistumassa. Vastaukset saatuamme suunnittelemme turnauksen pelisuunnitelman (eli tuleeko alkukarsintoja ja montako, ja monenko pelaajan pelejä tulee). Finaalipeli on tarkoitus pelata 2.10. alkaen. Mikäli finaalia ennen tarvitaan karsintapelejä, ne pelataan syyskuussa.

Toivomme, että lähetätte meille tiedon halustanne osallistua kilpailuun 15.8. mennessä. Ilmoitattehan samalla kuinka monta edustajaa teiltä olisi alustavasti osallistumassa kilpailuun. Tämän jälkeen teillä on aikaa valita omat edustajanne itsevalitsemallanne tavalla. Suosittelemme joko karsintapelin järjestämistä tai demokraattista äänestämistä, mutta tyyli on vapaa. Edustajat tulee olla valittuna (ja ilmoitettuna meille) 31.8. mennessä.

Osallistujien vaatimukset pelissä tulevat olemaan
  - vähintään 3 viestiä joka pelipäivä (pelipäivä kestää 4 vuorokautta).
  - yötoimintojen tekeminen joka yö, mikäli päätyy pelaamaan erikoisroolihahmoa (yön pituus 1 vuorokausi).

Pelit pelataan hyvin perinteisellä juonittelupeliroolikokoonpanolla, eli mukana tulee olemaan pelin koosta riippuen näitä rooleja:
  - kertakäyttöinen ennustaja
  - suojelija
  - vapaamuurarit
  - pahiksia
  - taviksia

Toivottavasti innostutte tästä yhtä paljon kuin me ja otatte osaa ensimmäisiin juonittelun SM-kisoihin!

Ystävällisin terveisin, vastausta odotellen
Halima, Kylä

PS. Mielestämme kylän foorumi on helppokäyttöinen ja pelikäytänteemme selkeitä, mutta kisaedustajanne ovat tietenkin tervetulleita testaamaan foorumillamme pelaamista jo ennen SM-kisoja. Tietoa tulevista peleistä löytyy Kirjastosta.

PPS. Olemme kutsumassa kisoihin kaikki tällä hetkellä tietämämme juonittelupelejä pelaavat/pelanneet tahot. Emme kuitenkaan varmasti tiedä kaikkia Suomalaisia juonariyhteisöjä, joten mikäli mieleenne tulee jokin taho, joka voisi olla kiinnostunut osallistumaan, toivomme että ilmiannatte tämän tahon meille. Mielellämme laajennamme pelejä kutsumalla heidätkin mukaan!


Nyt tarvitaan siis vapaaehtoisia ehdokkaita Kylän edustajiksi näihin mittelöihin. Mikäli pystyt pelaamaan lokakuun aikana ja haluaisit edustaa Kylää SM-kisoissa, ilmoita halukkuutesi tähän ketjuun. Ilmoittautujamäärän mukaan sitten katsotaan, miten osallistujat valitaan. (1-3 halukasta -> pääsevät suoraan edustajiksi, 4-8 -> äänestyksellä, 9+ -> voidaan järjestää karsintapeli).
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 833
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Palkinnot: 1

Re: Juonittelupelien suomenmestaruuskisat

ViestiKirjoittaja Ares » 28.07.2017 22:03:59

Ei liity ilmoittautumiseen, mutta ketkä kaikki on kutsuttu mukaan? En tunne määrällisesti juonittelufoorumeita, joten olisi kiva tietää esim. kutsuttujen yhteisöjen lukumäärä. :D
Avatar
Ares
Kyläläinen
 
Viestit: 227
Liittynyt: 14.06.2017 20:20:56

Re: Juonittelupelien suomenmestaruuskisat

ViestiKirjoittaja Halima » 28.07.2017 22:10:56

Ares kirjoitti:Ei liity ilmoittautumiseen, mutta ketkä kaikki on kutsuttu mukaan? En tunne määrällisesti juonittelufoorumeita, joten olisi kiva tietää esim. kutsuttujen yhteisöjen lukumäärä. :D


Kutsutut yhteisöt:
Kylä
FinFanFun
Vuotis
Pokémonfoorumi
Pistepotti
Lautapeliseuran foorumi
Resetti
Kisafoorumi
Final Fantasy Finland
Facebookin juonittelupeli-ryhmä
Yksittäispelaajia englanninkielisiltä foorumeilta
Ropeconista livepeliyhteisö
ANC

Niin ja jos ei halua ilmoittaa halukkuuttaan tähän ketjuun, voi myös ilmaista halukkuutensa edustaa Kylää yksityisviestinä minulle. :)
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 833
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Palkinnot: 1

Re: Juonittelupelien suomenmestaruuskisat

ViestiKirjoittaja Halima » 14.08.2017 13:21:52

Huomiseen asti aikaa ilmoittautua, ja tähän mennessä Kylästä on vain kaksi ilmoittautunutta! Tokihan me nyt saadaan kolme edustajaa foorumilta, missä kisat järjestetään? Nyt hopi hopi ilmoittautumaan joko tähän ketjuun tai minulle yksityisviestillä. :)
Avatar
Halima
Ylläpitäjä
 
Viestit: 833
Liittynyt: 22.02.2016 20:02:26
Palkinnot: 1


Paluu Tietotoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa