Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

Tervetuloa vihkiytymään juonittelupelien maailmaan, saamaan opastusta ongelmiin ja löytämään tietoa uusimmista säännöistämme. Uusien kyläläisten kannattaa aloittaa foorumiin tutustuminen täältä, ja Propagandatoimistoon he voivat kirjoittaa itsestään esittelyn.

Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

ViestiKirjoittaja Sukka » 08.07.2017 20:16:44

Tästä topicista löydät listan henkilöistä, jotka ovat vastuussa Kylän pyörittämisestä. Tunnistat heidät nickin väristä (Ylläpito=vihreä, moderaattorit=punainen) ja nickin alla olevasta tittelistä. Kun joku mafian jäsenistä on saavuttamattomissa, hän laittaa tähän topiciin asiasta ilmoituksen.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia foorumin kanssa, mafia auttaa miellelään. Katso kuitenkin ensin, löytyisikö kysymykseesi vastaus Tietotoimistosta.YA aka ylläpitäjät aka adminit

Admineita eli ylläpitäjiä on Kylässä kaksi ja heillä on moderaattorinoikeudet kaikkiin osastoihin ja käyttäjiin. Heidät tunnetaan vihreästä väristä ja tittelistä "Ylläpitäjä".
YA:n jäsenet ja heidän päävastuualansa:

Halima - aktiivisuusvastaava, muun muassa mainostus, tervetuloviestit ja IV-luvat ovat hänen alaa.
Jita - tekniset asiat, kuten nimien vaihdot ja rekisteröitymisongelmat.
Zey - kaikki sekalainen, josta edelliset ei ole vastuussa. LOMALLA, ota yhteyttä jompaan kumpaan edellä mainittuun tarpeen mukaan.

Lisäksi Kylässä on käyttäjä numero yksi ja ylin arvovaltainen henkilö nimeltä Sukka. Sukka on ylläpidon yhteistili, jota käytetään erilaisiin tiedotuksiin. Mikäli sinulla on jotain asiaa ylläpidolle, mutta et ole varma kenelle ylläpitäjälle asia kuuluu, niin kätevintä on laittaa yksäriä Sukalle, niin oikea ylläpitäjä saa asian tietoonsa.

Sukalla on myös oma sähköposti, johon kaikki ylläpito-ongelmat toivotaan osoitettavan, jos niitä ei pysty syystä tai toisesta foorumilla ilmaisemaan (esim. rekisteröintipulmat yms, joskin niistä suositellaan kirjoittamaan Tietotoimistossa olevaan Avunhuuto-topiciin, johon myös vieraat voivat postailla.)
juonittelupelit@outlook.com

Ethän lähetä kiertokirjeitä, mainoksia tai muita foorumiin liittymättömiä viestejä ylläpidon sähköpostiin!

*****

Muu mafia eli moderaattorit

Lisäksi Kylässä on tällä hetkellä 5 mafiosoa, jotka auttavat foorumin pitämisessä siistinä, valvovat pelejä ja neuvovat mielellään kaikissa (Kylään liittyvissä) pulmissanne. Mafiosoilla on oikeudet moderoida kaikkia osastoja, ja lisäksi he jakautuvat edelleen suunnilleen seuraaviin töihin:
- Yleismafiosot, jotka valvovat keskusteluosastoja. Käytännössä kaikki mafiosot ovat yleismafiosoja.
- Pelimafiosot, jotka auttavat ja valvovat pelien kulkua pj:n apuna.
- Tulevien tarkistajiin, jotka lukevat läpi pelejä Tulevissa peleissä.

Mafian tunnistaa punaisesti nickistä ja tittelistä "Mafioso".

Cameron - pelimafioso, tarkistaja
Violet - tarkistaja
Niacin - pelimafioso

***

Mafian liittolaiset

Mafialla on lisäksi yhteistilejä, jotka näkyvät violetteina foorumilla. Näiden tilien takana ei siis ole ketään henkilöä, vaan ne ovat tekninen ratkaisu erilaisten aktiviteettien järjestelyyn.
Mafian liittolaiset ovat:

Keppi - KEPPI-gaalan organisointiin (tiedotteet, ääntenlaskenta) käytetty tili
Nenänlämmitin/Rumpu - Erilaisiin akviteetteihin ja tapahtumiin käytetty tili (Menneitä esimerkkejä ovat rintamerkkitilaus ja syysvapaamuurariaktiviteetti vuodelta 2009)
Joulumafioso - Nenänlämmittimen pikkuserkku, joulukalenterin tekoon käytetty tili
(Sukka - ylläpidon virallisten asioiden tili, josta mainittiinkin jo aiemmin)
Avatar
Sukka
Ylläpitäjä
 
Viestit: 118
Liittynyt: 19.10.2013 13:38:02

Re: Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

ViestiKirjoittaja Sukka » 20.08.2019 12:50:46

Elämä saapui jälleen

Kesän helteet ovat houkutelleet Kylään auringonottajien lisäksi Elämän, jokaisen juonaripelaajan vihollisen. Tällä kertaa joudumme ilmoittamaan, että Elämän kynsiin ovat joutuneet Jinmuru ja justy. Toivotammekin heille aurinkoisia eläkepäiviä ja kiitämme heitä heidän ajastaan mafiassa.

Toivottavasti Elämä välillä hellittää otettaan ja näemme vielä pelien parissa!
Avatar
Sukka
Ylläpitäjä
 
Viestit: 118
Liittynyt: 19.10.2013 13:38:02


Paluu Tietotoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron