Switch to full style
Tervetuloa vihkiytymään juonittelupelien maailmaan, saamaan opastusta ongelmiin ja löytämään tietoa uusimmista säännöistämme. Uusien kyläläisten kannattaa aloittaa foorumiin tutustuminen täältä, ja Propagandatoimistoon he voivat kirjoittaa itsestään esittelyn.
Lähetä vastaus

Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

08.07.2017 20:16:44

Tästä topicista löydät listan henkilöistä, jotka ovat vastuussa Kylän pyörittämisestä. Tunnistat heidät nickin väristä (Ylläpito=vihreä, moderaattorit=punainen) ja nickin alla olevasta tittelistä. Kun joku mafian jäsenistä on saavuttamattomissa, hän laittaa tähän topiciin asiasta ilmoituksen.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia foorumin kanssa, mafia auttaa miellelään. Katso kuitenkin ensin, löytyisikö kysymykseesi vastaus Tietotoimistosta.YA aka ylläpitäjät aka adminit

Admineita eli ylläpitäjiä on Kylässä kaksi ja heillä on moderaattorinoikeudet kaikkiin osastoihin ja käyttäjiin. Heidät tunnetaan vihreästä väristä ja tittelistä "Ylläpitäjä".
YA:n jäsenet ja heidän päävastuualansa:

Halima - aktiivisuusvastaava, muun muassa mainostus, tervetuloviestit ja IV-luvat ovat hänen alaa.
Jita - tekniset asiat, kuten nimien vaihdot ja rekisteröitymisongelmat.
Zey - kaikki sekalainen, josta edelliset ei ole vastuussa. LOMALLA, ota yhteyttä jompaan kumpaan edellä mainittuun tarpeen mukaan.

Lisäksi Kylässä on käyttäjä numero yksi ja ylin arvovaltainen henkilö nimeltä Sukka. Sukka on ylläpidon yhteistili, jota käytetään erilaisiin tiedotuksiin. Mikäli sinulla on jotain asiaa ylläpidolle, mutta et ole varma kenelle ylläpitäjälle asia kuuluu, niin kätevintä on laittaa yksäriä Sukalle, niin oikea ylläpitäjä saa asian tietoonsa.

Sukalla on myös oma sähköposti, johon kaikki ylläpito-ongelmat toivotaan osoitettavan, jos niitä ei pysty syystä tai toisesta foorumilla ilmaisemaan (esim. rekisteröintipulmat yms, joskin niistä suositellaan kirjoittamaan Tietotoimistossa olevaan Avunhuuto-topiciin, johon myös vieraat voivat postailla.)
juonittelupelit@outlook.com

Ethän lähetä kiertokirjeitä, mainoksia tai muita foorumiin liittymättömiä viestejä ylläpidon sähköpostiin!

*****

Muu mafia eli moderaattorit

Lisäksi Kylässä on tällä hetkellä 5 mafiosoa, jotka auttavat foorumin pitämisessä siistinä, valvovat pelejä ja neuvovat mielellään kaikissa (Kylään liittyvissä) pulmissanne. Mafiosoilla on oikeudet moderoida kaikkia osastoja, ja lisäksi he jakautuvat edelleen suunnilleen seuraaviin töihin:
- Yleismafiosot, jotka valvovat keskusteluosastoja. Käytännössä kaikki mafiosot ovat yleismafiosoja.
- Pelimafiosot, jotka auttavat ja valvovat pelien kulkua pj:n apuna.
- Tulevien tarkistajiin, jotka lukevat läpi pelejä Tulevissa peleissä.

Mafian tunnistaa punaisesti nickistä ja tittelistä "Mafioso".

Cameron - pelimafioso, tarkistaja
justy - pelimafioso, tarkistaja
Violet - tarkistaja
Niacin - pelimafioso, tarkistaja

***

Mafian liittolaiset

Mafialla on lisäksi yhteistilejä, jotka näkyvät violetteina foorumilla. Näiden tilien takana ei siis ole ketään henkilöä, vaan ne ovat tekninen ratkaisu erilaisten aktiviteettien järjestelyyn.
Mafian liittolaiset ovat:

Keppi - KEPPI-gaalan organisointiin (tiedotteet, ääntenlaskenta) käytetty tili
Nenänlämmitin/Rumpu - Erilaisiin akviteetteihin ja tapahtumiin käytetty tili (Menneitä esimerkkejä ovat rintamerkkitilaus ja syysvapaamuurariaktiviteetti vuodelta 2009)
Joulumafioso - Nenänlämmittimen pikkuserkku, joulukalenterin tekoon käytetty tili
(Sukka - ylläpidon virallisten asioiden tili, josta mainittiinkin jo aiemmin)

Re: Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

19.12.2018 05:03:58

Surusanoma kyläläisille

Talvi toi Kylään tullessaan jotain muutakin kuin lumen, nimittäin Elämän, tuon ketkun vihollisen. Tällä kertaa Elämän kynsiin päätyi rakas Jitachimme, joka jää viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä. YA:n ja mafian puolesta haluankin ilmaista ison kiitoksen näistä menneistä vuosista ja tämän kiitollisuuden haluankin osoittaa tällä hienolla eläköitymislahjalla! *Ojentaa kullatun hirttosilmukan*

Toivottavasti Elämä välillä hellittää otettaan ja näemme vielä kylädiskossa ja muualla Kylässä. :3

Jo ikävöiden,
Zey

Re: Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

10.01.2019 21:01:20

Taas muutoksia mafiassa!

Haku mafiaan on tosiaan päättynyt ja kiitokset kaikille hakemuksensa lähettäneille! Tällä kertaa mukaan tarttui kaksi uutta mafiosoa, nimittäin Jinmuru, joka nappasi pelimafioson pestin, sekä Niacin, joka aloittaa sekä pelimafioson että tarkistajan hommat. Onnittelut vapaa-aikanne lynkkaamisesta!

Lisäksi jo mafiassa olleilla on hommissa tapahtunut muutosta: Zey on tosiaan napannut foorumin teknisen puolen itselleen hoidettavaksi, eikä häntä enää tulla näkemään pelimafiosona tai tarkistajan roolissa. justy sen sijaan laajensi aluettaan myös tarkistuksen puolelle.

Re: Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

01.02.2019 22:10:28

Ilosanoma kyläläisille!

Iloksemme voimme todeta, että olemme saaneet napattua Elämältä Jitachin takaisin! Jitachi palaa siis alkuperäisiin tehtäviinsä, eli vastaa teknisestä puolesta ja hoitaa pelimoden hommia. Näin ollen Zey ei enää teknisestä puolesta vastaa ja sen sijaan Zeytä voidaan taas nähdä tarkistajan ja pelimoden hommissa.

Re: Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

29.06.2019 21:18:26

Zey lomalla 29.6.-31.7. Ylläpidollisissa asioissa voi olla yhteyksissä Halimaan ja Jitaan. :>

Re: Mafia (ylläpitäjät ja moderaattorit)

16.07.2019 03:53:47

Niacin lomailemassa 16.-24.7. B)
Lähetä vastaus