Kylä muualla internetissä

Tervetuloa vihkiytymään juonittelupelien maailmaan, saamaan opastusta ongelmiin ja löytämään tietoa uusimmista säännöistämme. Uusien kyläläisten kannattaa aloittaa foorumiin tutustuminen täältä, ja Propagandatoimistoon he voivat kirjoittaa itsestään esittelyn.

Kylä muualla internetissä

ViestiKirjoittaja Sukka » 08.07.2017 20:13:58

Täältä näet missä kaikkialla muualla Kylä on (ja mistä muista paikoista voit siis myös stalkkailla Kyläläisiä)! :>

Facebookin Kylä-ryhmä, jossa kerrottaa aina uusimmista peleistä. Muutenkin sinne tulee tietoa Kylän asioista ja siellä voi myös tutustua kanssakyläläisiin. Rohkeasti vain juttelemaan!

Kylällä on myös oma WhatsApp-ryhmä. Sinne pääsee laittamalla yksityisviestiä Halimalle. Halima antaa sinulle kutsulinkin ryhmään.

Ja totta kai meillä on myös oma Discord.

Kylän nettisivut, jossa on myös kyläläisten pitämä blogi. Mikäli mielessäsi on jokin aihe, josta voisi blogitekstin kirjoittaa, voit olla yhteydessä Kylän mafiaan. Voit joko itse kirjoittaa tekstin tai vain tarjota sitä niin, että joku mafialaisista sen kirjoittaa. Mikäli kirjoitat tekstin, saat itse päättää haluatko, että blogitekstissä lukee kirjoittajana sinun nimimerkkisi, vai haluatko kirjoittaa anonyymisti. Valmiit tekstit annetaan mafialle, joka sitten päivittää ne blogiin.
Avatar
Sukka
Ylläpitäjä
 
Viestit: 118
Liittynyt: 19.10.2013 13:38:02

Paluu Tietotoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron