22. paketointikatastrofin pelastusluukku

"Hirsipuu, hirsipuu / tuuless' narahtaa / Kylän pikku ryökäleet / Ne hiljaa kikattaa..."
Täältä löytyy joulukalenterin luukut!

22. paketointikatastrofin pelastusluukku

ViestiKirjoittaja Joulumafioso » 22.12.2013 04:35:01

Jouluaatto lähestyy ja joulumafioson pajassa on kova huiske ja hälinä. Lahjoja pitäisi saada paketoitua, mutta missä lahjapaperi? Kadonnut taikka pöllitty, sitä ei moni tiedä ja vielä harvempi arvaa, mutta hätä ei tokikaan ole tämän näköinen: Joulumafioso näyttää miten katastrofin partaalla olevat joulut pelastetaan!

Näitä tarvitset (tekstillä kirjoitetut osuudet vapaaehtoisia):

Kuva

Eikö esseiden kirjoittelu huvita? Ei se mitään, nyt se on vain hyvä asia: kääri lahjat esseepaperiin! Teemaan sopii kun piirrät lahjanarut suoraan paperiin. Henkilökohtaisemmaksi lahjan saa, kun piirtelet paperille juuri niitä juttuja joita tiedät ystäväsi piirtelevän tylsistyessään ;)

Kuva
Kuva
Kuva

Leikkimielisyyttä pakettiin saa, kun käärit lahjan sarjakuviin! Lisäksi joku erikoinen nauha (esimerkiksi iloisen värinen villalanka) kruunaa paketin!

Kuva

Tuliko viime vuonna joululahjaksi kirja joka ei kiinnosta vai tarttuiko kirpparilta mukaan kirja joka ei sitten napannutkaan? Ei hätää! Joulumafioson vinkki on: käytä sitä paketointiin! Arvatkaapa kumpi seuraavista pakettiin päätyy?

Kuva

Aivan oikein, R.L. Stine joutaa riepoteltavaksi.
Lisäksi voit pyöräyttää paperista nätin koristeen kakuksi kerman päälle (tai vähemmän nätin, kuten allaoleva esimerkkikuva osoittaa...)

Kuva

Ja lopuksi; älkää stressatko paketoinnista. Pianhan se paperi jo revitään pois!
Avatar
Joulumafioso
Mafian liittolainen
 
Viestit: 60
Liittynyt: 02.11.2013 18:06:46

Paluu Joulukalenteri 2013

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron