19. Koriste

"Hirsipuu, hirsipuu / tuuless' narahtaa / Kylän pikku ryökäleet / Ne hiljaa kikattaa..."
Täältä löytyy joulukalenterin luukut!

19. Koriste

ViestiKirjoittaja Joulumafioso » 19.12.2013 21:39:28

Olemme saapuneet jo yhdeksänteentoista luukkuun, mikä tarkoittaa sitä, että aatto on jo ihan pian ^__^. Sen kunniaksi minä, joulumafioso, muistutan teille kodin sistamisen tärkeydestä. Eihän oma koti ole jouluinen, jos sinne ei saa jouluista tilpehööriä!

Joulu on vuoden pimeimpänä aikana, ja valoa antavat koristelut ovat kaikki kaikessa. Kynttilät ovat perinteisiä ja lämmittävät mieltä ja sydäntä. Muista kuitenkin paloturvallisuus etteivät liiaksi pääse lämmittämään! Jouluvalot sisällä ja ulkona piristävät kummasti. Laita ne vaikka kanervapuskaa koristamaan. Kuistilla riippuva lyhty kutsuu vieraat Ky-kylään.

Joillekin kasvit ovat juuri ne, jotka joulun tekevät. Joulutähti ja hyasintti (myös kukkivana!) ovat perinteisiä joulukukkia, samoin kuin ikivihreätkin, joulukuusta unohtamatta. Kokeile myös muita kuin perinteisiä kasveja, jouluisiin koristeisiin yhdistettynä.

Lopun tunnelmasta tekevät erilaiset joulukoristeet. Punainen liina pöydällä, olkipukki, joulusukka tai vaikkapa hiukan vähemmän perinteinen helmikoriste ovat hyviä ideoita.

Näin Joulumafioson luona, mutta miten teillä koristellaan koti? Mikä on se, joka tekee sen ah-niin-ihanan jouluntunnun?

Kuva
Avatar
Joulumafioso
Mafian liittolainen
 
Viestit: 60
Liittynyt: 02.11.2013 18:06:46

Paluu Joulukalenteri 2013

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron