Anonymous - Onnea pahat pahikset!

Anonymous - Onnea pahat pahikset!

ViestiKirjoittaja Mus » 12.11.2013 19:47:12

Pelattu: 17.9 - 6.10

Mus mus kirjoitti:Anonymous
PJ: Mus mus
APJ/VPJ: piikkisiili
Pelityypi: Kokeellinen peli
Pelaajamäärä: 13
Äänestystapa:
Pelimode: Söpö Zey :>.

Oletko kerta kaikkiaan kyllästynyt siihen, että sinua epäillään peleissä perusteella ”No, kun se pelaaja X on aina pahiksena tuollainen!” Tavallisesti vastauksena tähän on ollut anonyymipelit, mutta niissäkin juttu menee usein linjalle ”no pelaaja X on mukana tässä pelissä, ja sinä käyttäydyt aivan samoin kuin se pahiksena!” Tässä on vaihtoehtoinen ratkaisu ongelmaan, Anonymous. Anonyymipeli, jossa sinä et tiedä kuka pelaa kanssasi, eikä kukaan tiedä, että sinä pelaat mukana.

Anonyymipelin erikoissäännöt, ja ilmoittautumiseen liittyvä kokeellisuus:
Peli on anonyymipeli, ja pelataan salatileillä. Rooliviesteissä pelaajalle annetaan hänen salatilinsä nimimerkki ja salasana, jota he sitten käyttävät pelitopicissa puhumiseen. Oikeilla tileillä ei topicissa puhuta. Tämä pätee myös toisinpäin, eli anonyymitileillä ei puhuta muissa topiceissa.

Pelin kokeellisuutena pelissä on poikkeava ilmoittautumiskäytäntö, jolla pyritään lisäämään anonyymiteemaa pelissä. Sen sijaan, että pelaajat ilmoittautuisivat topicciin, niin he tekevät sen PJ:lle (minulle) yksityisviestillä. Pelaajalistaa ei paljasteta ennen pelin päättymistä, joten pelaajat eivät voi tietää, ketkä pelaavat heidän kanssaan. Tämän avulla varmistetaan, että pelaajat eivät tiedä, keitä muita pelissä pelaa, alleviivaten anonyymipelin ideaa. Edes pahikset eivät saisi mielellään paljastaa toisilleen oikeaa henkilöllisyyttään, vaan yhteiset keskustelut suositellaan pitämään salaisten nickien takana :).

Myöskin kaikki poissaolot ilmoitetaan PJ:lle ja APJ/VPJ:lle yksityisviestinä. Poissaolotopiciin ei ilmoitusta saa tehdä.

Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 4 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista.
Tässä pelissä äänestettäessä ei tarvitse laittaa nimimerkin edessä olevaa tähteä (*) mukaan, mutta muuten äänestettävän nimi on kirjoitettava täsmälleen oikein. Eli esimerkiksi ++Mus mus käy ++*Mus mus sijasta, mutta ++mus mus tai ++Mus muuuuuus ei käy.
Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan.
Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.


Yö:
Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan nimet mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen. Erikoishahmot laittavat jokaiseen yöviestiinsä kaksi nimeä. Ensimmäinen on kyseisen yön kohde, seuraava varanimi. Tämä varanimi ei siis ole mikään virallinen, vaan mukana ainoastaan siltä varalta, että erikoishahmo ei jostain syystä pääse koneelle seuraavan yön aikana. Ensimmäisen yön varanimi annetaan PJ:lle pelin alussa vastaamalla hahmoviestiin.
Pelinjohtaja käyttää varanimeä vasta kun vuorokausi on umpeutunut (aiemmin vain siinä tapauksessa, että pelinjohtaja on yön alkaessa ilmoittanut, että kyseisen yön umpeutumisaika on lyhyempi). Varanimiä voidaan käyttää myös siinä tapauksessa, että erikoishahmo on ilmoittanut olevansa koko yön ajan poissa.
Mikäli varanimeäkään ei jostain syystä ole käytettävissä aamunkoittoon mennessä, menettely riippuu erikoishahmosta:
Pahikset: Tappavat sen, jota joku heistä viimeksi on äänestänyt.

Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:

Poissaolot ilmoitetaan tässä pelissä suoraan PJ:lle ja APJ/VPJ:lle yksityisviestinä, ei poissaolotopiciin.

Kaksi kierrosta äänestämättä olleet poistetaan pelistä toisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.
Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.
Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitetun poissaolon kierrokset vähennetään välistä. Siis esim. jos henkilö ei ole äänestänyt kierroksella 1 ja on kierroksen 2 poissa, hänen täytyy äänestää kierroksella 3 tai hän lentää pelistä ulos sen päivän iltana. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään 2 peräkkäisen kierroksen ajan.

Huomatkaa kuitenkin, että anonyymiyden vuoksi poissaoloja ei virallisesti julkaista topicissa (ne ovat kuitenkin PJ:llä/APJ/VPJ:llä tiedossa). Tämän vuoksi toivotaan, että pelaajat miettisivät tarkkaan ennen ilmoittautumistaan, onko heillä tulossa pitkiä poissaoloja, jotka haittaisivat peliin osallistumista.

HAHMOT:

Pahikset (2kpl) Tappavat jonkun joka yö, antaen yksityisviestiä pelinjohtajalle. Saavat keskustella toistensa kanssa yksityisviestein tai muulla vastaavalla tavalla. Pahiksille kuitenkin suositellaan olemaan paljastamatta identiteettejään toisileen, vaan anonyymitilejä suositellaan käytettäväksi myös pahiskeskusteluissa.

Tavalliset kyläläiset (11kpl) Eivät omaa mitään erikoisvoimia. Puhuvat ja äänestävät päivisin, ja nukkuvat öisin.

Voittotavat:
Pahikset voittavat, kun heitä on puolet pelaajista.
Hyvikset voittavat, kun pahikset on lynkattu.

Pelissä mukanaolevien lista (Kaikki tilit ovat vanhoista anonyymipeleistä):

*Objektive
*Kermavaahto - Tavallinen - 3.Päivä
*Samus Aran - Tavallinen - 4.Päivä
*Snake - Tavallinen - 1.päivä
*Lionsai - Tavallinen - 4.Päivä
*Hattara - Tavallinen - 4.Päivä

*Link - Tavallinen - 2.Yö
*Lenzen - Tavallinen - 3.Yö
*Ratchet - Tavallinen - 1.yö
*Kinder - Tavallinen - 2.päivä
*Scozewhi - Tavallinen - 3.Yö (antiaktiivisuus)
*Master Chief - Tavallinen - 2.Yö (antiaktiivisuus)
*Kaakao


Mus mus kirjoitti:1.Päivä

Kolmetoista henkilöä seisoi ringissä, katsellen toisiaan. Kukaan ei tunnistanut toista, eikä kenestäkään voinut tehdä päättellyjä henkilöllisyyden suhteen. He olivat todella täysin anonyymejä toisilleen.

- Mutta silti kaksi meistä on murhaajia?

Näin asiat todella olivat. Kaksi paikallaolleista henkilöistä olivat vankilasta paenneita rikollisia, jotka tuskin epäröisivät tappamaan. Paikka, jossa kaikki kolmetoista seisoivat, oli lukittu toimistohalli. Sieltä ei tultaisi pakenemaan ainakaan lähiaikoina. Tilanteelle näyttikin olevan vain yksi ratkaisu…

- Meidän on tapettava joukossamme olevia, kunnes murhaajat paljastuvat. Ennen sitä emme tule olemaan turvassa…

1.Päivä on alkanut, kestän Lauantaille 20.00 saakka.

Muistutetaan vielä kerran, että vain salatileillä puhutaan. Oikeaa henkilöllisyyttän ei saa myöskään paljastaa missään nimessä.


*Lionsai kirjoitti:Terve.

Pelin idea on varsin mielenkiintoinen. On virkistävää pelata peliä, jossa epäilyt ja pelin kulku ylipäätään ei perustu ennakkoluuloihin ja oletuksiin muista pelaajista ja näiden pelityyleistä. Miten uskotte tämän vaikuttavan peliin? Onko pahiksia vaikeampaa saada kiinni, kun heitä ei voi jahdata aikaisemman kokemuksen pohjalta?


*Kermavaahto kirjoitti:Hiiah! Alkoihan tämä.

En nyt oikein tiedä, miten tämä täydellinen anonyymiys vaikuttaa peliin, tuskin mitenkään kovin radikaalisti, vaikka toki nyt ei voi lähteä vetämään spekulaatioita siitä, kuka pelaa mahdollisesti ketäkin, koska sitä ei tiedetä. Pahiksia en usko olevan vaikeampi napata, koska eihän se pelaajan identiteetti paljasta pahista vaan ne teot ja ne ovat yhä olemassa, joten ihan normaalisti uskoisin pahisten nappuun sujuvan tässä(kin) pelissä :D


*Samus Aran kirjoitti:Päivää, arvon juonittelijat. Vaikka peli onkin anonyymipelin kehittyneempi versio, eikä kukaan tiedä teidän oikeita henkilöllisyyttä, käyttäydytäänhän silti siivosti, eikö vain? ^^


*Ratchet kirjoitti:Lionssi, pidin itse asiassa juuri siitä tässä pelissä, ettei ole oman pelaamisen takia sidottuna omaan nikkiin, ja epäilyssä on pakko käyttää muutakin kuin pelaajan metaa, aka normaaliin pelityyliin vertailua. Tietenkin se tarkoittaa, et pelaajilla on yksi keino vähemmän arvata pahikset, joten kaikkien sanomisiin on pakko tarttua vakavammin. Kaiken kukkuraksi tässä ei ole normi anonyymipelin pelaajalistaa, eli vertailukaan ei ole mahdollista. Ne vaikuttavat todennäkösesti hieman, mutta en uskoisi sen ratkaisevan peliä kumpaankaan suuntaan.


*Snake kirjoitti:Iltaa iltaa! Pelit lähtevät kovin usein pyörimään sen ympärillä, että yksi pelaaja käyttäytyy erilailla kuin yleensä - ehkä hän on pahis, ehkä hän yrittää vaihtaa pelityyliään. Sitten puhellaan juupas-eipäs ja lopulta päädytään siihen, että pakkohan se on lynkata, että saadaan varmuus kummasta oli kyse. Mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon tämä anonyymius vaikeuttaa peliä, etukäteen voisi kuvitella että vaikeuttaa, mutta tekee myös pelistä jollain tavalla mielenkiintoisempaa. Ei ole oman pelityylinsä vanki, eikä muut odota tätä tiettyä pelityyliä.

Samus Aran kirjoitti:Vaikka peli onkin anonyymipelin kehittyneempi versio, eikä kukaan tiedä teidän oikeita henkilöllisyyttä, käyttäydytäänhän silti siivosti, eikö vain? ^^


Hieman erikoinen avausviesti peliin? Miksi koit tämän ilmoittamisen jotenkin niin tärkeänä, että viestistäsi huokuu sen olleen sen ainoa pointti? Lionsai oli heittänyt joitain muitakin kysymyksiä ilmoille. Ja tietääkseni henkilöllisyydet paljastetaan varmaankin pelin loputtua, joten eiköhän täällä siististi käyttäydytä? :D


*Kaakao kirjoitti:Hipsan keikkaa!

Tulleepi mielenkiintoinen peli, kun ei tiiä yhtään kenen kanssa pelaa. On kivaa lähtee myös veikkailemaan pelin aikana, kuka kukin on. ^_^

Lionsai vois olla Nepece. Ja ekana tulee Kermavaahdosta mieleen Gomhog. Samus Aran vois olla horaaneko. Ratchetista ei tuu ketään muuta mieleen kuin Zey. :DD Snake puolestaan vois myös olla Hagrid tai Vaniljapilvi.

Snake: Onko susta Samus Aranin aloitusviesti ainoa, jossa sust on erikoinen aloitusviesti?


*Scozewhi kirjoitti:Moi kaikille,
todellakin olettaisin että tulee mielenkiintoinen peli! Kaakaolle (ja muillekin) kuitenkin esittäisin toiveen ettei ihmisiä nickejen takana pohdittaisi ainakaan topicissa, koska ensinnäkin menee idea koko hommasta ja toisekseen pahisten nappaaminen on painopiste, ei pelaajien todellisten identiteettien selvittäminen.

Mutta arvatkaas kuka kärvistelee Kylän sinisella teemalla ettei sekaannusta kävisi oman nickin kanssa... hahaa saa nähdä kauanko kestän! :D


*Lionsai kirjoitti:Scozewhi ilmaisikin tuossa ylempänä omia ajatuksiaan Kaakaon sanoista ja olen ehdottoman samaa mieltä hänen kanssaan. Miksi turhaan alkaa miettiä pelaajien henkilöllisyyksiä, etenkään ääneen pelitopickissa, kun tämän pelin keskittyy täydellisen anonyymiyden ympärille? Toki tätä voi omassa pääkopassaan pohtia, mutta kun asian heittää ilmoille itse pelissäkin, on vaarana se, että peli alkaa pyöriä turhan paljon pelaajien henkilöllisyyksien arvaamisessa. Ja mikä pahinta, aletaan epäilyjä pohjustaa näiden kuviteltujen identiteettien ja heidän käytöksensä pohjalle, mikä taas on erityisen vaarallista silloin, kun tämän pelaajan henkilöllisyys ei ollutkaan se oletettu.

Oikeastaan Kaakaon sanoissa ja pohdinnoissa on puhuttavaa paljonkin tämän kritisoinnin lisäksi. Kun asiaa alkaa pohtimaan hiemankin tarkemmin, nousee ensimmäiseksi mieleen ajatus siitä, että Kaakao yrittäisi johdatella muita pelaajia luulemaan mainitsemiaan pelaajia hänen mainitsemikseen henkilöiksi. Ja johdattelulla en suinkaan tarkoita mittavaa analyysia ja pitkään kestävää manipulointia, jo pieni huomautus riittää siihen, että muut alkavat huomata tiettyjä piirteitä muissa pelaajissa. Ainakin itse kiinnitin huomiota näihin Kaakaon mainitsemiin henkilöihin, ja uskon että tulen huomaamaan tahtomattani tiettyjä piirteitä heissä jatkossakin Kaakaon pohdintojen takana. Eihän tämä sinällään ole kovin paha asia, mutta voisiko Kaakao ajaa tällä pienellä maininnallaan huomiota näihin pelaajiin? Tämähän olisi hänelle melkeinpä ideaalein mahdollinen tilanne; pienen pieni maininta ja muut pelaajat alkavat tahtomattaan yhdistää tietyt nimimerkit tiettyihin henkilöihin, jolloin heillä on myös mahdollisuus perustaa epäilyjään jo ensimmäisessä viestissäni mainitsemiini ennakkoluuloihin ja pelityyleihin. Tämä kaikki taas vähentää Kaakaohon kohdistettua huomiota ja siten pienentää hänen lynkkaamisensa todennäköisyyttä. Kerrassaan nerokasta...


*Snake kirjoitti:Mielestäni joo ei pidä ollenkaa lähteä pohtimaan sitä kautta pahiksia, että oletetaan ja arvaillaan jonkun olevan joku ja sitten vertaillaan pelityylejä. Pelin idea on nimenomaan se, että ei tiedetä osallistujista mitään etukäteen - ennakkoluulot pois.

*Kaakao kirjoitti:Snake: Onko susta Samus Aranin aloitusviesti ainoa, jossa sust on erikoinen aloitusviesti?


Eipä muut viestit mitenkään erityisesti pompsahtaneet silmille. Kermavaahdon viesti oli toisaalta jotenkin hieman pelokas, vähän sellaista juupas eipäs, en oikein tiedä -tyylistä, kumoaa vähän omaa väittämäänsä anonyymiuden vaikuttamisesta peliin.

Lionsain Kaakao -epäilystä osittain samaa mieltä. Muiden nickien arvailu vaikuttaa jotenkin huolettomalta ja ns. "muutakaan ei keksinyt" -aloitukselta. Pahiksena koittaa yleensä väkisinkin keksiä viestiin jotain ns. ylimääräistä, vaikka järkevää sanottavaa ei olisikaan. Lisäksi koska pelissä ei ole tosiaan edes pelaajalistaa, on mielestäni todella epämääräistä sen kummemin lähteä veikkailemaan ketä muut on. Voihan toki omassa pääkopassaan näin tehdä, mutta itse en edes lähde siihen - vaikka joku henkilö muistuttaisi jotain toista, en anna sen häiritä vaan pyrin pitämään pelaajaa täysin omana itsenään, sellaisena, jona on tässä pelissä näyttäytynyt. Lionsain maininta Kaakaon suunnitelmasta yrittää saada muut näkemään arvaamansa pelaajat arvaamissaan henkilöllisyyksissä ja näin keräämään heistä jo tietty mielikuva, on mielestäni vähän kaukaa haettu suunnitelma.


*Kaakao kirjoitti:Lionsai: Tuo on kyllä mielenkiintoinen teoria ja onhan se totta, että psykologisesti pystyy vaikuttamaan, jos osaa muotoilla sanomansa ja varsinkin kysymykset. Mutta heitän ajatuksen ilmaan, joka ei varmastikaan ole vieras meistä kellekään. Jokainen meistä, tietoisesti tai ei, pohtii pelaajien oikeaa henkilöllisyyttä. Eikö vain?

Itselläni kuitenkin ajatuksena on ainakin ollut se, että kaikki informaatio, mikä voisi helpottaa pahisten löytämistä, on tärkeetä. Anonyymipelihän on vaikeampi kuin tavallinen, koska tavallisessa voi verrata pelaajan käytöstä, joka usein paljastaa paljonkin. Eikös silloin pelaajan henkilöllisyys auttaisi pohtimaan hänen tarkoitusperiään? Jos siis kaikki kävisivät pelaajien nimiä läpi, niin sitä varmempaa tietoa voitaisiin saada pelaajista, mikä taas auttaa pahisten kiinnisaamista. Siksi musta henkilöllisyyden pohtiminen on järkevää.

Yleisesti nyt sitten kaikille: Pitäisikö meijän pohtia pelaajien oikeaa henkilöllisyyttä topassa, vai pitäköön kaikki tiedon itsellään. Ja miksi näin?


*Hattara kirjoitti:Päiviä kaikille!

Itse olen sitä mieltä, että pelaajien henkilöllisyyksiä ei kannata pohtia täällä, eikä oikein muutenkaan. A) Se tuhoaa pelin idean, B) jos päättelee henkilöllisyyden väärin, on hukassa epäilyineen, ja C) se vie huomion pois pahisten nappaamisesta, nimien arvailusta kun nyt ei voi hirveästi päätellä.

Mä en usko että peli on vaikeampi anonyymiuden takia - päin vastoin, on mukavampi pelata kun ei tarvitse koko ajan tutkia vanhoja pelejä ja pohtia, onko tämä tyypillistä käytöstä kyseiselle henkilölle vai ei =D


*Ratchet kirjoitti:Komppaan Hattaraa. En tullut peliin mukaan pelatakseni Tahomaa, jonka osallistujia ei tunneta :P Lisäksi anonyymipelit ovat omasta mielestäni loistavia mahdollisuuksia kokeilla jotain uutta leimautumatta, toisin kuin normipeleissä. Osittain sekin fakta saattaa omasta mielestäni hankaloittaa pahisjahtia, jos alkaa miettimään pelaajien oikeita tunnuksia.


*Kaakao kirjoitti:Heräämättä vielä muutama pelaajista: Objective, Link, Lenzen, Kinder, Master Chief. Missä luuraatte?

Nyt kun ei muuten oo erikoisia niin voi helpommin antaa herätysääniä eli alkuun järkässä ++*Objective.


*Kinder kirjoitti:Heissan! Olen siis paikalla, vaikka elämä yrittääkin viedä mennessään :)

Omasta mielestäni parempi olisi, jos jätetään muiden henkilöllisyyksien arvailu. Itse en usko, että siitä olisi kovinkaan paljoa hyötyä, vaikka saisitkin arvailtua nimiä. Ja jos arvaat nimen väärin, niin sotkeudut vain pahemmin. Ja nyt kun kerran Kaakaoo kysyi, niin jos ylipäätänsä joku alkaa arvailemaan muiden henkilöllisyyksiä, niin mielummin pitää ne omana tietonaan, sillä jos ne tuotaisiin topikkiin, niin arvattu henkilö todennäköisesti kommentoi, että arvaaja on väärässä (PJ: ainakaan ei suosittele oman henkilöllisyyden paljastamista, joten tuskin kukaan tekee niin ja hankala tuollaiseen "syytteeseen" olisi jättää kommentoimatta.), ja tästä voi alkaa pitkät väittelyt turhahkosta aiheesta. Itse en kuitenkaan näe muiden henkilöllisyyksien arvailua peliä edistävänä.

Offtopic: Liian herkulliset avat vievät huomion ja nostavat ruokahalua. Onko kellään muulla sama ongelma? :P


*Scozewhi kirjoitti:
*Kaakao kirjoitti:... kaikki informaatio, mikä voisi helpottaa pahisten löytämistä, on tärkeetä. Anonyymipelihän on vaikeampi kuin tavallinen, koska tavallisessa voi verrata pelaajan käytöstä, joka usein paljastaa paljonkin. Eikös silloin pelaajan henkilöllisyys auttaisi pohtimaan hänen tarkoitusperiään?

Periaatteessa ehkä joo, mutta koska tämä on anonyymipeli, on jokainen osallistuja hyväksynyt sen tosiasian ettei toisen identiteettiä tiedä ja musta on täysin pelistä hakoteille lähtevää pohtia toisten oikeita nickejä. Pohtia niitä toki saa, jos siitä tuntee hyötyvänsä, mutta mielellään itsekseen topicin ulkopuolella.

No, minussa ei tuo nickejen utelu niinkään herätä epäilyksiä, mutta mitä on tuollainen herätysäänien jakelu (järkässä??) tässä vaiheessa peliä? ++Kaakao, näennäisaktiivisuutta?


*Lenzen kirjoitti:Samus ei se noin mene. Anonyymius, aka herra X:nä esiintyminen oikeuttaa just siihen ihanaan asiaan mitä SoMessa ihmiset harjoittavat; elämän dissaamiseen.
Mietin kyllä, miksi toit tämän seikan esille? (taidan myös siinä samassa kompata jotakuta mutten nyt jaksa tarkistaa)

Minäkään en oikein ymmärrä miksi Kaakao otti esille pelaajien nimeämisen koska pelin idea ei ole saada selville kuka kukin on, ja vaikka huomaisitkin että kas, hänhän on aivan kuin se siitä pelistä mitä tekisit sillä tiedolla?
Sanon että ei pohdita nimiä, anonyymisyys kunniaan. Tällä ainakin räjähtää pää jos pitää alkaa miettiä niin monimutkaisia.

Olen muuten tyytyväinen - erittäin tyytyväinen - tähän ideaan. Kylän pelit pyörittää samaa vanhaa kalkkikiveä ja tämä tuo nyt jotain uutta.

Minusta tuntuu että Kaakao ei vain ymmärtänyt pelin ideaa täysin tai oletti nimien arvailun hyväksi puheenaiheeksi enkä näe häntä kovin pahamaisena, koska hän suhtautui epäilyksiin rauhallisesti. Anonyymiprofiili voi kyllä helpottaa panikointia, mutta Kaakao ei herätä minussa epäilyksiä miinusasteille asti. Scozewhi on oikeassa, Kaakao menee yliaktiivisen puolelle, mutta ei kai Scozewhi vain ole aloittelemassa pientä massausta huomattuaan markkinaraon "Ihmiset Epäilee Kaakaota"?

Pelin nimet ovat kyllä omaa luokkaansa.


*Kaakao kirjoitti:Scozewhi: Sulle tuosta järjestyksestä ja ajankohdasta. Jollakin perusteella heräämättömistä tulee valita herättelyääntä antaessa. Ja niistä ei voi päätellä mitään, koska eivät ole puhuneet sanaakaan. Yksi tapa on nopanheitto, toinen on valita jokin logiikka, kuten järjestys listalta. Samassa arvossahan kaikki on.

Ja ajankohdallahan ei sinäänsä ole merkitystä, koska pelaaja heräilee, jos on heräilläkseen. Ja äänen voi tunnetusti poistaa tai vaihtaa, jos joku alkaa epäilyttämään.

Muista myös, että jos haluat äänestää minua, niin kirjota nimimerkki oikein. Muutamia pelejä sitten päädyttiin tarkkaan äänestysformaattiin, jossa pitää nimi olla pilkulleen oikein. Nickini kirjoitetaan tähdellä. (*Kaakao)


*Snake kirjoitti:
*Kaakao kirjoitti:Muista myös, että jos haluat äänestää minua, niin kirjota nimimerkki oikein. Muutamia pelejä sitten päädyttiin tarkkaan äänestysformaattiin, jossa pitää nimi olla pilkulleen oikein. Nickini kirjoitetaan tähdellä. (*Kaakao)


Tätä muuten pohdin kanssa, että eikös tuo * tarkoita vain sitä että tilit erottuvat salatileinä normaaleista ja näin pelissä voisi hyvin sopia, että tuota tähteä ei tarttis väkisin muistaa tunkea joka ääneen? Ei sillä, mutta kun se unohtuu niin helposti kun muuten nimimerkeistä puhutaan ilman tähtiä kuitenkin.


*Samus Aran kirjoitti:Okei, nyt kaikki näyttivät kummasti ottavan kantaa tohon mun ekaan viestiin: Ei se mikään erityinen viesti ollut, enemmänkin vain heräämisviesti ja kirjoittelin jotain ihan rändömiä. Tsees.

Mielestäni ei ole mitään järkeä pohtia mitään sellaista, joka ei vie peliä eteenpäin, niin kuin pelaajien oikeita henkilöllisyyksiä.

++*Link liittyisitkö joukkoomme? :)


*Kermavaahto kirjoitti:Pahoittelen hiljaisuutta, mutta IRL päätti kaatua niskaan. Eikä täällä topicissa ole oikeastaan tapahtunut mitään sellaista, mistä saisi sanottavaa juuri nimeksikään.

Kaakao tuntuu tällä hetkellä siltä, että olisi hyvis, koska pahis ehkä aloittaisi vähän varovaisemmin eikä suorastaan hyppäisi valokeilaan tekemällä jotain, mihin kaikki peliin osallistuvat nimenomaan kiinnittävät huomiota (aka tässä tapauksessa henkilöllisyyksien pohtiminen). Toki aloitusviestissä huomion herättäminen on hämmentävää, mutta silti valitettavan yleistä - ihan hyvisten ja miksei pahistenkin keskuudessa. Koko viestin pointti oli vain mainita jotain ajatuksia pelaajien identiteeteista tahoma-tyyliin. Ehkä vähän turha, näennäisaktiivisuuden suuntaan kallistuva, varsinkin kun Kaakao tuntuu muutenkin pelaajan ehkä hiukkasen yliaktiivisesti.

Lionsai taas lähti ehkä vähän turhan korkealentoista salaliittoteoriaa vääntämään Kaakaosta. Joo, voi olla mahdollista että tilanne on tuo, mutta silti se menee jo vähän siihen suuntaan, että on ehkä turhan utopistista tähän väliin. Tuskin pahiksilla mitään ultimate-pahisjuonta on heti ensimmäisestä pelipäivästä alkaen, vaan uskoisin että se sniiki juoni kehittyy vasta vähitellen, vaikka toki voi olla että pahikset on jo jotain keksinyt, en tiedä. Kaikki on mahdollista, mutta siitä huolimatta tuo mahdollisuus tuntuu ihan liian utopistiselta.

Joo, muita ajatuksia ei ole oikeastaan syntynyt. Eli tähän viestiin ei ole enää mitään tähdellistä kirjoitettavaa.


Mus mus kirjoitti:Sääntötarkennus:

Ääntä merkittäessä Nimimerkissä olevaa tähteä ei tarvitse laittaa mukaan ääneen. Muuten äänestettävän nimimerkki on kuitenkin oltava kirjoitettu täysin oikein.

Eli: ++Mus mus käy ++*Mus mus sijasta, mutta esimerkiksi ++mus mus tai ++Muuus mus ei käy.

Jatkakaa.


Mus mus kirjoitti:Väliaikalaskentaa:

*Objektive 1 (*Kaakao)
*Kaakao 1 (*Scozewhi)
*Link 1 (*Samus Aran)

*Objektive on putoamassa yhdellä äänellä.

Päivä päättyy yhä 21.9 klo 20.00.


*Master Chief kirjoitti:Hellurei!

Päätän herätä nyt nokosiltani :) vähän ihmetyttää tuo että kaakao otti henkilöllisyydet esiin, anonyymipelissä se tuntuu tyhmältä kun pelin idea on ettei henkilöllisyyksiä tiedetä :D

Mutta joo, mun laskujen mukaan joku/jotkut nukkuu, mutta onhan tässä vielä päivää jäljellä. Ehkä helpompaa kun tuota äänestystä tarkennettiin niin ettei tarvi muistaa sitän *-merkkiä. Koska ihan takuulla itse unohdan sen :D

En oikein osaa sanoa vielä mitään järkevää, mutta yritän jotain tulla vielä hölisemään ennen päivän loppua :)


*Objektive kirjoitti:Huomentapäivää vain kaikille.

*Samus Aran kirjoitti:Okei, nyt kaikki näyttivät kummasti ottavan kantaa tohon mun ekaan viestiin: Ei se mikään erityinen viesti ollut, enemmänkin vain heräämisviesti ja kirjoittelin jotain ihan rändömiä. Tsees.
Täältä katsottuna näyttää vain siltä, että muutama ihminen on vähän vastannut viestiisi. Kuten yleensäkkin pelin ensimmäisiin viesteihin, siihenkin kiinnitettiin huomiota kun ei muutakaan topassa ollut. Miksi vastauksesi sitten vaikuttaa minun silmääni hermostuneelta?

Lionasin teoria on aika lentävä, erityisesti kun se perustuu vain yhteen viestiin. Ja Kaakao voi hyvin olla vain nyyppä, joka ei ajatellut asioita loppuun. Pitäisin sitä todennäköisempänä kuin että hän olisi rikollinen nero, jonka Lionas tuossa maalaili.


*Kaakao kirjoitti:Objectivekin heräili, --Objective

Objektive: Ei oo kivaa, että sanotaan nyypäks. :( Otetaan Samus Aranin neuvosta vaari: ollaanhan kiltisti?

Link taitaa olla sitte vissiin ainoo, joka ei oo heräilly. Turha siis antaa herättelyääntä siihen suuntaan, kun Samus Aran näytti sen tehneen jo.


*Kaakao kirjoitti:PJ Mus mus: Hetkoken! Miksi Objectiven nimi kirjotetaan on k:lla?? Menee ihan sekasin englannin kanssa. Tossa tapauksessahan mun ääntä ei lasketa, koska oon äänestäny Objectivea enkä Objektivea.


Mus mus kirjoitti:Kaakao: Kaikki mukana olevat tilit ovat vanhoista anonyymipeleistä, joten niiden nimiin en ole voinut/voi enää vaikuttaa. Mutta tuo äänen hyväksyminen oli oma moka, anteeksi siitä x).


*Link kirjoitti:Mjaah, jospa sitä. Myöhäiset huomenet vain kaikille!

Samus Aran: jos en olisi herännyt, olisitko jättänyt äänesi? Saman kysymyksen voisin oikeastaan esittää Kaakaolle koskien Objektivea.


*Kaakao kirjoitti:Link: Tietty. Eikös herätysäänen tarkoitus oo herätellä? o.O


*Snake kirjoitti:Jahas, pitäisi pikku hiljaa päättää äänestettävästä.

Hieman värittömiksi ovat jääneet suurin osa pelaajista, harmittavaa koska siihen sekaan pahisten on helppo piiloutua.

Kaakao on aktiivinen, mutta tuntuu keskittyvän vähän muuhun kuin pahisjahtiin; aluksi arvailee henkilöllisyyksiä, puhuu äänestyksen oikeasta muodosta ja on kilvan mukana herättelyäänestelemässä. Vähän tuollaista näennästä aktiivisuutta. Ei ole ottanu kantaa oikein muihin pelaajiin nimenomaan pahista etsittäessä. Oletko unohtanut tämän homman, vai etkö uskalla lähteä painostamaan ihmisiä? Pahikselle pelin koko idea on olla näennäisaktiivinen, eli paljon tekstiä mutta mahdollisimman vähän peliä edistävää sellaista - tai parhaimmat lähtevät rohkeasti johdattamaan ihmisiä ihan hakoteille. Mutta mutta, katsellaan.

++Samus Aran, lienet tältä kierrokselta tähän asti epäilyttävin, avausviesti jotenkin pisti silmään ja selittelysi siitä eivät juurikaan vakuuttaneet (yleistystä, "kaikki näyttävät ottavan kantaa" sekä vähättelyä "se nyt vaan oli jotain randomia").

Samus Aran kirjoitti:Mielestäni ei ole mitään järkeä pohtia mitään sellaista, joka ei vie peliä eteenpäin, niin kuin pelaajien oikeita henkilöllisyyksiä.


Vähän kalskahtaa siltä ettei oikein uskalla sanoa mitään itse, vaan mennään porukan jonon jatkona :D Ei mitään, tottahan tuo on, mutta liiankin totta; vaivautuisiko hyvis puhumaan että ei ole järkeä pohtia sellaista, mikä ei vie peliä eteenpäin - se on jokseenkin kaikille niin selviö. Mut joo.

Lisäksi loppuun vielä isket herättelyäänen, ehkä a) omaksi suojaksi b) koska viestisi oli muuten niin selittelevä ja ei hirveästi ollut sanottavaa, halusit näyttää aktiiviselta c) massan mukana, moni muukin oli herätellyt.

Katsellaan nyt, mutta tähän asti Samus lienee kirjoissani epäilyttävin henkilö. Muista kaakao on vähän fifty-sixty ja loppujoukosta kaipaa (kuten myös Samusta ja kaakaostakin) lisää informaatiota. Kovin niukaksi on jäänyt varsinaiset epäilyt ja näistä syntyvät konfliktit jotka avaavat hyvin paljon tietoa pelaajista. Nyt on vähän kaarreltu äänestyssäännöissä ja herättelyäänissä, päivä loppuu kuitenkin huomenna, joten toimeen tässä on alettava :)


*Kermavaahto kirjoitti:Minusta herättelyäänet ovat kuitenkin ensisijaisesti niitä herättelyääniä ja herättelyääni poistetaan, jos kohde herää ja minusta myös silloin, kun päivä on loppumassa, mutta kohde ei ole herännyt vielä. Herättelyäänen pitämisessä helposti tulee vastaan dilemma, että onko se hyvismäistä tiputtaa antiaktiivi vai onko herättelyääni vain keino pahikselle saada äänestyspakko pois mahdollisimman viattomalla syyllä.

Snake taas lähti varsin reippaasti jo äänestelemään, enkä kyllä voi sanoa olevani kaikesta samaa mieltä. Minusta sinulla on paremmat perusteet Kaakaon äänestämiselle kuin Samus Aranin, mutta päädyt silti äänestämään jälkimmäistä. Toisaalta on aina olemassa tämä "toisaalta"-kohta ja sitä on kiva käyttää. Eli tällä kertaa tämä kuuluisa toisaalta on se, että tässä on ensimmäinen päivä, joten on minusta melko kohtuutonta lähteä vaatimaan muilta pelaajapohdintoja, kun kaikki eivät olleet heränneet tai materiaalia ei muutenkaan ole kovin ruhtinaallisesti. Toisekseen en nyt sanoisi, että yleistys ja vähättely olisivat epäilyttäviä asioita - ne ovat tyylikeinoja, joilla saa omiin sanoihin painoa, myönnän käyttäneeni itsekin niitä joskus. Se ei siis tee kenestäkään pahista, jos yleistää/vähättelee tehokeinomielessä. Toki en voi Samus Aranin motiiveista puhua, koska en niitä tiedä. Vähän ehkä tunnut vääntävän epäilyjä tyhjästä, vään sellainen "kaikki mitä se on sanonut on pahismaista"-fiilis herää tässä suunnassa. Ja tuo "loppuun heität vielä herättelyäänen" on jotenkin kamalan syyllistä ja jotenkin alentuva. Vaihtoehto ei siis voi olla se, että joku tässä pelissä heittäisi peliin herättelyääntä ihan äänen konkreettisessa merkityksessä, herätelläkseen, koska siltä nämä tähän mennessä heitetyt herättelyäänet vaikuttavat. Plus, Samus Aranin herättelyäänihän toimii todella hyvin näennäisaktiivisuutena/itsensä suojelulta, kun hän poisti äänensä Linkin herättyä. Melko kaukaahaettua siis sinun epäilysi tällä hetkellä. Plus jotenkin tulee sellanen fiilis, että yrität nyt itse jotenkin tulla esiin sillain, että katsokaa kuinka olen suuri ja hyödyllinen. Eli jonkinasteista piilohyvistelyä. Suureksi osaksi tämä fiilis syntyy siitä, kuinka harmittelit, että monet ovat harmaata massaa ja siitä on etua pahiksille. Joo, totta, mutta emmeköhän me kaikki tiedä sen varsin hyvin ilman, että siitä täytyy ensimmäisenä ja siten luonnostaan verkkaisena päivänä erityisesti tuoda esille.

Itse pidän tällä hetkellä epäilyttävimpinä näitä suuria teoreetikkoja tällä hetkellä. Eli tähän kategoriaan menevät lähinnä Lionsai ja Snake, jotka molemmat tuntuvat jotenkin kovin utopistisilta suurine "paljastan pahiksen ovelan juonen, olen siis hyvis"-palopuheineen. Voisin toistaa itseäni ja todeta, että taitaa olla aika epätodennäköistä, että pahiksilla on joku hieno ultimate masterplan ensimmäisenä pelipäivänä. Muut ovat sitten kaunista harmaata massaa, josta on paha lähteä sanomaan oikein mitään. Kaakao hämmentää myöskin, koska puhuu paljon, mutta sekin tuntuu pyörivän lähinnä kaikessa muussa kuin siinä pelin kannalta relevantissa asiassa, mikä saa viestit vaikuttamaan näennäisaktiivisuudelta.

Voisin tässä selailla topicin pikapikaa läpi ja kurkata olisiko siellä vielä jotain relevanttia sanottavaa, että pääsisin nukkumaan ja syömään tässä jossain välissä. :3

Samus Aran on minusta ei-pahismainen tämänhetkisen näytön perusteella. Aloitusviesti näyttää ihan tavalliselta kevytmieliseltä aloitusviestiltä, kivaa tunnelmankohotusta. En myöskään Snaken tavoin koe tuota "se oli vaan jotain rändömiä"-kommenttia vähättelevänä, siinä vain todetaan asia oman kokemuksen perusteella ja siinä se. Plus, omasta mielestäni Samusin viestit ovat varsin normaaleja ensimmäisen päivän viestejä ja olisi syytä ottaa huomioon, että on oikeasti ensimmäinen päivä ja varsinkin siinä vaiheessa, kun Samus puhui oli materiaalia hyvin niukasti minkään pelaaja-analyysin täytteeksi.

Kermavaahdon viesti oli toisaalta jotenkin hieman pelokas

Snake, saanen pyytää selvennystä? Millä tavalla pelokas? Olin nimittäin kirjoittanut tasan yhden viestin tähän peliin, enkä itse ainakaan näe siinä minkäänlaista oman väittämän kumoamista, vaan pysyttelin samalla linjalla. ^_^

++Snake, tällä hetkellä kaikkein epäilyttävin, yllä mainituista syistä ja tulipa mieleeni, että tällainen Snaken harrastama toiminta olisi varsin suosiollista pahiksille, koska täälaisella äänestyksellä ja pelaamisella pahis saisi varsin helposti itselleen sellaisen aseman, että pystyisi lopulta kontrolloimaan peliä ja silti pitämään itsensä hyvismäisenä muiden mielissä. Pahikselle on aina edullista äänestää mahd. aikaisin, koska sitä harvemmin pahisten taidetaan ajatella tekevän (kiroan sitä ajatusta, että pahis on hiljainen). Snake häiritsee mua aivan liikaa tällä hetkellä. Jotenkin liian sellainen ihme asenne, josta Snake-kohdassa ylempänä jo puhuin.

Nyt voisin painua tekemään iltapalaa ja nukkuun, nukahdan kohta pystyyn. ZZzzzZzzz....


*Kermavaahto kirjoitti:Plus pakko sanoa, että aloin nauraa, kun luin Snaken herätysäänipalopuheen viimeisen kohdan "massan mukana, koska moni muukin äänestänyt". Okei, mielipide tuokin, mutta jos miettii tarkkaan, niin ääniä tuossa vaiheessa oli taidettu antaa 2, joista toinen oli ei-hyväksyttävä. Ja se ainoa hyväksyttävä ääni ei edes ollut herättelyääni. En siis sanoisi, että siinä on juuri massaa, jonka mukana mennä ellei sitten yhden äänen jälkeen herättelyäänestäminen ole jotain valtavaa "änestän, koska muutkin tekee niin ja kappas, tässä on massa suojana"-meininkiä. Oikeesti, ootko sä tosissasi näiden epäilyperusteiden kanssa?!


*Kaakao kirjoitti:Snake: Omien sanojesi takia. ++Snake eli itse toimit aivan yhtä lumeaktiivisesti. Komppaat muita mun suhteen ja sun äänes Samus Aranille ei vaikuta tulokseen ollenkaan.

Miten olisi muuten semmonen, että kaikki pyrkis äänestämään joka päivä, vaikka selvää ehdokasta ei olisikaan? Näin saatais taas tärkeää informaatiota muista. Sitten pahiksetkaan ei voisi olla äänestämättä, koska yhteissopimuksesta äänestämättä jättämistä katsottaisiin pahalla. Pahikset tottakai joutuis taktikoimaan ääniään, mutta äänestäminen on kuitenkin yksi konkreettisimpia materiaaleja, mitä pelistä voi löytää. Kannatusta "Äänestä joka päivä!" idealle?

// Kermis väliin. :)

Kermavaahto kirjoitti:Kaakao hämmentää myöskin, koska puhuu paljon, mutta sekin tuntuu pyörivän lähinnä kaikessa muussa kuin siinä pelin kannalta relevantissa asiassa, mikä saa viestit vaikuttamaan näennäisaktiivisuudelta.

Olen eri mieltä siitä, että puhun "ohi pelin", koska kaikki, mitä olen sanonut, on liittynyt peliin. TIetääkseni omien tekojen selittäminen kuuluu asiaan, varsinkin jos toiset pelaajat epäilevät toimiasi. Minun tapauksessani herättelyääniä ja erilaisten taktiikoiden esilletuomista.

PS. Etuilit äänes kanssa! Ilkeetä! :(


*Snake kirjoitti:Köykäisethän nuo perusteluni ovat, materiaalia on niin kovin vähän. Koitin vain tuoda esille omia ajatuksiani. Haluan kuitenkin käyttää ääntäni, ja käytän sitä epäilyttävimpään pelaajaan. Se on tällä kertaa Samus Aran, perusteluilla joista itse löydän pahismaisia merkkejä ja joista voi syntyä keskustelua. Eli äänestämällä saan kenties jonkin reaktion Aranilta ja näin lisää informaatiota. Kaakaossakin on omat pahismaiset piirteensä, mutta tällä kertaa päätin valita Samus Aranin. Ehkä sitten jollain intuitiotasolla.

Kermavaahto kirjoitti:Eli tällä kertaa tämä kuuluisa toisaalta on se, että tässä on ensimmäinen päivä, joten on minusta melko kohtuutonta lähteä vaatimaan muilta pelaajapohdintoja, kun kaikki eivät olleet heränneet tai materiaalia ei muutenkaan ole kovin ruhtinaallisesti.


No jos kerrot missä kohtaa olen vaatinut jotain tälläistä? Puhuin vain sitä, että täytyy itse aloittaa pohdinnat jostakin ja päästä tuumasta toimeen, koska omalta näkökannaltani peli ei ole oikein tässä edennyt ja kahdesta muita hieman epäilyttävimmästä pelaajista parin pointin perusteella äänestin toista. Harmittelin sitä, että epäilyt ovat olleet vielä tähän asti vähissä. Mutta pelin idea on kuitenkin se epäily ja informaation kerääminen toisista pelaajista jolloin alkaa pahikset erottumaan akanoista ja ensimmäinen päivä alkaa kääntyä lopuilleen, joten kyllä tässä nyt pikku hiljaa olisi kiva saada jotain epäilyjä, konkreettisia mietteitä toisista pelaajista, oli ne sitten oikeastaan mitä tahansa.

Yleistys ja vähättely on mielestäni pahismaisia piirteitä usein. Näemmä olemme erimieltä siitä.

Pakko epäilyt on jostain aloittaa, Kermavaahto. On aina parempi heittää edes muutama mielestään epäilyttävä pointti ja äänestää kaveria, kuin olla mainitsematta asioita. Outoa, että puhut siitä miten kohtuutonta nyt on vaatia epäilyjä - sitten tunnut vaativan minulta jotain täydellistä epäilystä mahtavine perusteluineen. Sorry, niitä ei nyt ole. Samus ja Kaakao olivat ainoat, joista jotain konkreettisesti epäilyttävää löytyi.

Snake kirjoitti:Kermavaahdon viesti oli toisaalta jotenkin hieman pelokas


Kermavaahto kirjoitti:Snake, saanen pyytää selvennystä? Millä tavalla pelokas? Olin nimittäin kirjoittanut tasan yhden viestin tähän peliin, enkä itse ainakaan näe siinä minkäänlaista oman väittämän kumoamista, vaan pysyttelin samalla linjalla. ^_^


Viestisi:

En nyt oikein tiedä, miten tämä täydellinen anonyymiys vaikuttaa peliin, tuskin mitenkään kovin radikaalisti, vaikka toki nyt ei voi lähteä vetämään spekulaatioita siitä, kuka pelaa mahdollisesti ketäkin, koska sitä ei tiedetä.

Vähän oli tuollaista, en oikein edes tiedä millä sanalla tuota kuvailisi.. Pelokas lieni se adjektiivi joka tuolloin kirjoittaessa tuota viestiä pälkähti päähäni :D Vähän vaikutti yleissilmällä tuollaiselta huopaamiselta tuo kohta. Siksipä puhuinkin jotenkin hieman pelokkaasta avausviestistä :)

//

Kermavaahdon viimeisimpään viestiin; herättelyääni on kuitenkin helppo tapa perusteetta näyttää aktiiviselta. Voit täysin perustelematta heittää äänen, sinua ei siitä tuomita. Voit istua tämän äänen takana niin kauan, kunnes äänestettävä herää. Varsin hyvä keino pahikselle pysyä piilosalla ensimmäisenä päivänä. Massan mukana vielä enemmän piilossa. Mielenkiintoista, että tämä naurattaa :P

Kermavaahto kirjoitti:Oikeesti, ootko sä tosissasi näiden epäilyperusteiden kanssa?!


No häh, heitän pointteja jotka tarttuivat silmään topicia lukiessa ja ovat mielestäni jokseenkin pahismaisia. Kylläpä nyt taas vaaditaan sitten paljon. Mieluummin tuon asiani esille, oli ne sitten sinun mielestäsi kuinka heikkoja epäilyjä tahansa kuin istun kirjoittamatta mitään ja pelaan näin pahisten pussiin.

Kaakao kirjoitti:Snake: Omien sanojesi takia. ++Snake eli itse toimit aivan yhtä lumeaktiivisesti. Komppaat muita mun suhteen ja sun äänes Samus Aranille ei vaikuta tulokseen ollenkaan.


En äänestä tulosta tässä kohtaa vaan epäilyttävintä henkilöä. Pelissä jokaisella on ääni per päivä, jonka tämä käyttää epäilyttävimpänä näkemäänsä pelaajaan, jos olen oikein ymmärtänyt? Tuloksena syntyy enemmistön mielestä epäilyttävin henkilö ja tämä tiputetaan. Näin tarpeellisena lähteä itse tässä kohtaa valitsemaan henkilöä jota aion äänestää, koska huomenna en välttämättä ole paikalla ainakaan illalla. Perustelut ovat luokkaa ensimmäisen päivän hatarat perustelut, sen myönnän, mutta mielestäni Samus Aran on noiden seikkojen takia epäilyttävin.


*Link kirjoitti:
*Kaakao kirjoitti:Link: Tietty. Eikös herätysäänen tarkoitus oo herätellä? o.O


Riippumatta siitä, että myös sulla oli ääni? ;)

Odottelen Samus Aranin vastausta mun kysymykseen ennen kuin palailen aiheeseen enemmän.

Sillä välin teen sellaisen huomion, että Kaakao juuri pelasti itsensä putoamisvaarasta äänestämällä Snakea, perusteena oikeastaan tämän toimiminen juuri niin kuin Kaakao ehdotti meidän kaikkien toimivan. ++Kaakao


*Kermavaahto kirjoitti:Link, mä mietin kanssa, että oikein näppärästi Kaakao just pelasti itsensä mun perässä äänestämisellä. Lisäksi ei oikein vakuuttunut noista Kaakaon äänestysperusteista. Toki näyttäis siltä, että Kaakao oli lähettämässä ääntään ennen kuin ehdin kiilata, mutta siitä ei voi olla varma, koska varsin helposti tollanen kiilaukommentti olis helppo feikata ja kukaan ei voi oikein mennä todistamaan millään, kuka oli lähettämässä viestiä ensin.

Olen eri mieltä siitä, että puhun "ohi pelin", koska kaikki, mitä olen sanonut, on liittynyt peliin.

Eli sinusta pelaajien oikeiden identiteettien nappaaminen on jollain tavalla pahisten nappaamista edistävää ja siten kovinkin relevanttia?

oma heräämisviestini kirjoitti:En nyt oikein tiedä, miten tämä täydellinen anonyymiys vaikuttaa peliin, tuskin mitenkään kovin radikaalisti, vaikka toki nyt ei voi lähteä vetämään spekulaatioita siitä, kuka pelaa mahdollisesti ketäkin, koska sitä ei tiedetä.

Eli miten mun olisi pitänyt tuo muotoilla? Hienosti myös boldasit sieltä ne yksittäiset sanat, jotka sitovat virkkeen eri osat toisiinsa. ^_^ lauseen sidosteisuushan tosiaan kertoo kamalasti jostain suuresta epävarmuudesta ja huopaamisesta..

Itse asiassa Snake mä pidän siitä, että eka päivä on aktiivinen enkä vaadi ekalta päivältä keneltäkään oikeastaan mitään, mutta taisit jättää sen pointin huomioimatta. Oon tainnut ainakin muutaman kerran tuossa epäilyviestissäni mainita, että sun epäilyt tuntuvat vähän vääristelyltä ja epäilyn kaivamiselta tikusta. Okei, tänään on eka päivä, mutta silti esim. tuo herätysääni-kommentti "meni massan mukana" on jotain ihan ihmeellistä. Koska sitä massaa ei todellakaan ollut, kun yksi oli äänestänyt ei-hyväksyttävästi ja toinen annettu ääni ei ollut edes herättelyä eikä siten oletettavasti lukeudu sinun "massaasi", kun puhuit spesifisti herättelystä.

Äh, en jaksa kirjoittaa tällä hetkellä enempää, koska oon kipee ja mun niskat on niin jumissa, että se säteilee jo päähän aiheuttaen tuhottoman päänsäryn.


*Samus Aran kirjoitti:Snake: Ensinnäkin, komppasin muita koska se oli täysin sama asia mitä itse ajattelin. Jos sanoisin jotain mikä on juuri kielesi päällä, jättäisitkö sen sanomatta vaan koska et halua kompata ketään?

Link: Mitä järkeä pistää herättelyääni jos herätelty tietää ettei kumminkaan tule tippumaan heräsi tai ei
--Link

Snaken pelityyli on pelottavan agressiivistä. kirjoitan pidemmän viestin kotiin päästyäni..


*Samus Aran kirjoitti:Katos kuinka feilasin.

--Link


*Link kirjoitti:Itse henkilökohtaisesti suhtaudun skeptisesti herättelyäänien herättelytarkoitukseen, koska jos pelaaja ei ole edes huomannut pelin alkaneen ei tämä huomaa sitä äänen saatuaankaan, ja jos pelaaja on herätäkseen niin herää varmaan muutenkin. (Itse jopa viivyttelin omaa ekaa viestiäni ihan vaan nähdäkseni, mitä Objektiven herättyä tapahtuu jos mulla on yhä ääni :D)

Sinänsä siis musta on ihan hyvä lähtökohta, että jos ei eka päivänä löydy ketään tarpeeksi epäilyttävää, pudotetaan joku antiaktiivi, varsinkin tällaisessa erikoishahmottomassa pelissä. Koska sehän on ihan tuttua, että melkein joka pelissä on lopussa on joku hiljainen, jonka roolista ei osaa sanoa juuta eikä jaata, koska panos peliin on ollut tyyliä heräämisviesti ja äänestäminen kun on äänestyspakko. Lisäksi, jos heräämätön on pahis, on toisen pahiksen melkein pakko toimia. Siksi mun mielestä vesittää koko idean, jos oletus on se, että herätysääni poistetaan päivän päättyessä (ja aika moni oikeasti myös poistaa sen äänen tai ainakin olettaa, että se tullaan poistamaan).

En sitten tiedä, oliko mun kysymyksellä varsinaista pointtia, paitsi että ainakin Samus ja Kaakao molemmat reippaasti myönsivät, että olisivat olleet myös valmiit myös oikeasti tiputtamaan heräämättömän.


*Kinder kirjoitti:Aika paljon ääniä, vaikka nyt on vasta ensimmäinen päivä. Anonyymisyys saattaa antaa jonkin sortin "lisäuojaa", ja sen takia ihmiset uskaltavat äänestellä enemmän.

Mutta asiaan. Itseäni epäilyttää tällä hetkellä monet henkilöt, mutta eniten mietityttää kermavaahdon sekä kaakaon kortit.

Kermavaahto vaikutti hätääntyvän tuosta Snaken Samus-äänsetä. Tässä saattaa olla takana pahiskaveriin osuminen.

Kermavaahto kirjoitti:++Snake, tällä hetkellä kaikkein epäilyttävin, yllä mainituista syistä ja tulipa mieleeni, että tällainen Snaken harrastama toiminta olisi varsin suosiollista pahiksille, koska täälaisella äänestyksellä ja pelaamisella pahis saisi varsin helposti itselleen sellaisen aseman, että pystyisi lopulta kontrolloimaan peliä ja silti pitämään itsensä hyvismäisenä muiden mielissä.

Mielestäni sinä tässä enemmänkin haet jonkin sortin asemaa. Itselleni ainakin tuli mieeen, että haet ns. dominoivaa asemaa tässä pelissä, jottaa pääset hallitsemaan päivän äänestyksiä.++Kermavaaahto

Kaakaossa taas ihmetyttää monet teot. Ensin hän alkoi tutkimaan muiden henkilöllisyykiä. Tämän jälkeen hän antoi herätysäänen Objektivelle ja nyt hän pelasti itsensä epäsuorasti. Ääni voisi kyllä ihan hyvin mennä tähänkin osoitteeseen, mutta kermavaahto vaikuttaa suuremmalta uhalta.

Ja kommentoin vielä nopeasti Samusta ja Snakea. Samus ei itseäni epäilytä ja hänen pelaamisensa vaikuttaa minusta tavalliselta. Snake epäilyttää lievästi, mutta hän on kyllä vienyt peliä eteenpäin. Hänen Samus äänensä perustelut eivät kyllä minua vakuuttaneet.

//Link

Link kirjoitti:Sinänsä siis musta on ihan hyvä lähtökohta, että jos ei eka päivänä löydy ketään tarpeeksi epäilyttävää, pudotetaan joku antiaktiivi

Minusta ainakin skenaario siitä, että vaikkapa 10 herännyttä henkilöä eivät pidä toisiaan yhtään epäilyttävänä, ja että he tämän vuoksi lynkkaavat hiljaisen, on epätodennäköinen. Pystyisitkö itse pitämään henkilöä, joka ei epäile kettään herännyttä pahikseksi hyvismäisenä? Ja jos he taas epäilevät joitakuita muita, jolloin he eivät olisi muiden mielestä epäilyttäviä, niin miksi he äänestäisivät hiljaista, eivätkä henkilöä, jota epäilevät. Toivottavasti edes joku sai tästä jotain selvää.


*Link kirjoitti:
*Kinder kirjoitti:Minusta ainakin skenaario siitä, että vaikkapa 10 herännyttä henkilöä eivät pidä toisiaan yhtään epäilyttävänä, ja että he tämän vuoksi lynkkaavat hiljaisen, on epätodennäköinen.


Sanoinkin, että se on nimenomaan lähtökohta. Ei sen silti tarvitse olla mikään todennäköinen lopputulos. Mun mielestä on ainakin parempi heittää oikea tarjous tiputettavaksi kuin ääni, joka on ihan läppä ja poistetaan riippumatta siitä reagoiko äänestetty siihen vai ei.

*Kinder kirjoitti: Pystyisitkö itse pitämään henkilöä, joka ei epäile kettään herännyttä pahikseksi hyvismäisenä?


Miksipä en? :D Ei pahikset välttämättä tee mitään epäilyttää vielä ekana päivänä, ja pahiksille olisi jopa tärkeämpää saada epäillyt suuntautumaan muihin.


*Kaakao kirjoitti:
Link kirjoitti:Riippumatta siitä, että myös sulla oli ääni? ;)

Nyt Link sitten taas vääristää asiaa. Minä herättelin Objectivea ennen itselleni tullutta ääntä. Ja poistinkin äänen hänen herättyään, vaikka jouduin sen kautta potuamisvaaraan. Joten tuossa sun väitteessä ei ole mitään perää.

Ja kyllä, äänestämällä Snakea pääsin pois tippumisvaarasta. Etkö itse pelastaisi itseäsi? Kaiken lisäksi äänen perusteena on se, että Snake toimii eri tavalla kuin neuvoo muita, joten mieleen ei putkahda ensimmäisenä hyvisajatuksia hänestä.

Kermavaahto kirjoitti:Eli sinusta pelaajien oikeiden identiteettien nappaaminen on jollain tavalla pahisten nappaamista edistävää ja siten kovinkin relevanttia?

Vastasinkin kyseiseen kohtaan jo kauan sitten. Mielestäni se on relevanttia, vaikka muut eivät tätä ajatusta jakaisikaan keskeni.
Kaakao kirjoitti:Itselläni kuitenkin ajatuksena on ainakin ollut se, että kaikki informaatio, mikä voisi helpottaa pahisten löytämistä, on tärkeetä. Anonyymipelihän on vaikeampi kuin tavallinen, koska tavallisessa voi verrata pelaajan käytöstä, joka usein paljastaa paljonkin. Eikös silloin pelaajan henkilöllisyys auttaisi pohtimaan hänen tarkoitusperiään? Jos siis kaikki kävisivät pelaajien nimiä läpi, niin sitä varmempaa tietoa voitaisiin saada pelaajista, mikä taas auttaa pahisten kiinnisaamista. Siksi musta henkilöllisyyden pohtiminen on järkevää.


// Kinder väliin.

Kinderiltä tuli melko mielenkiintoinen havainto Kermavaahdosta. Tosin itse en taas Kermavaahtoa mitenkään itsensä korottajana. Ehkä mun ajatuksiani puoltaa sekin, että Kermavaahto on monesta asiasta samaa mieltä kuin minä. Itselleni muutenkin Kermavaahdon viesteistä jäänyt rehellisimmän oloinen kuva. Näyttäis ettei hän pelaa mitenkään taktiikan mukaisesti ja tuo omat mietteensä rohkeasti esiin, joten uskoisin hyvikseksi. Voisin ihan hyvin lähteä pelastamaan Kermavaahtoa oman henkeni uhalla, jos hän ois putoamisvaarassa. (Kyllä, mielummin minä kuin Kermavaahto.)

// Link väliin. (ette anna niinku ollenkaan rauhaa sendata viestejä?) :D


*Link kirjoitti:
Kaakao kirjoitti:Nyt Link sitten taas vääristää asiaa. Minä herättelin Objectivea ennen itselleni tullutta ääntä. Ja poistinkin äänen hänen herättyään, vaikka jouduin sen kautta potuamisvaaraan. Joten tuossa sun väitteessä ei ole mitään perää.


Se oli vaan neutraali huomio siitä, että pitämällä äänen Objektivella olisit pelastanut itsesi tuossa äänitilanteessa :D En usko, että olisit pitänyt ääntä Objektivella tämän herättyä pahiksenakaan, koska se vasta olisi ollut epäilyttävää. Sinänsä toi herätysääniepisodi ei kallista vaakaa hyvis- tai pahissuuntaan, paitsi että sen myöntäminen että toisessa tapauksessa olisit pitänyt äänesi oli ainakin rehellistä.


*Snake kirjoitti:
Kermavaahto kirjoitti:Eli miten mun olisi pitänyt tuo muotoilla? Hienosti myös boldasit sieltä ne yksittäiset sanat, jotka sitovat virkkeen eri osat toisiinsa. ^_^ lauseen sidosteisuushan tosiaan kertoo kamalasti jostain suuresta epävarmuudesta ja huopaamisesta..


No en minä tiedä miten olisi pitänyt muotoilla. Viestisi sai vain sellaisen hieman pelokkaan ja huopaavan vaikutelman itselläni juuri tuon "en nyt tiedä" yms. lauseen vuoksi. Yleissilmäys/vaikutelma se oli, en osaa selventää sitä sen enempää. Tai varsinkaan syytä sinua mistään, että viestisi olisi pitänyt olla muotoiltu eri tavalla. Aivan käsittämätöntä, että olen kokoajan korostanut tuossakin asiassa sitä, kuinka vaikutit HIEMAN pelokkaalta. Ja nyt puhut "suuresta epävarmuudesta ja huopaamisesta." Et suotta yhtään ylidramatisoi?

Kermavaahto kirjoitti:Okei, tänään on eka päivä, mutta silti esim. tuo herätysääni-kommentti "meni massan mukana" on jotain ihan ihmeellistä.


Lue uudestaan...

Snake kirjoitti:Herättelyääni on kuitenkin helppo tapa perusteetta näyttää aktiiviselta. Voit täysin perustelematta heittää äänen, sinua ei siitä tuomita. Voit istua tämän äänen takana niin kauan, kunnes äänestettävä herää. Varsin hyvä keino pahikselle pysyä piilosalla ensimmäisenä päivänä. Massan mukana vielä enemmän piilossa.


...ja pohdi hetki, miksi pointtini ei mielestäni ole "jotain ihan ihmeellistä". Yksi herätysääni oli annettu, ja Kaakaolle oli myös yksi ääni annettu, vaikka tämä ei sitä herättelyä ollutkaan. Eli "massa" ei kovin suurta tässä tapauksessa ollutkaan, niin oli se silti turvallinen rako pahikselle käydä iskemässä herättelyääni.

Samus Aran kirjoitti:Snake: Ensinnäkin, komppasin muita koska se oli täysin sama asia mitä itse ajattelin. Jos sanoisin jotain mikä on juuri kielesi päällä, jättäisitkö sen sanomatta vaan koska et halua kompata ketään?


Mielestäni hyviksenä kaikki kannattaa sanoa, mitä kielenpäällä liikkuu. Viestisi kokonaiskuva oli vaan niin turvallisen oloinen, että alkoi herättämään epäilyjä.

Kaakao kirjoitti:Ja kyllä, äänestämällä Snakea pääsin pois tippumisvaarasta. Etkö itse pelastaisi itseäsi? Kaiken lisäksi äänen perusteena on se, että Snake toimii eri tavalla kuin neuvoo muita, joten mieleen ei putkahda ensimmäisenä hyvisajatuksia hänestä.


Mutta kannattaako hyviksen tuossa kohtaa miettiä niin paljon itseään, että alkaa varmistelemaan sitä ettei ainakaan itse tipu? Näen tämän itse vasta ns. viimeisenä mahdollisuutena, koska itsensä tietää hyviksenä aina hyvikseksi ja vastustaja voi aina olla pahis. Niimpä onkin hieman pahismaista alkaa jo tuossa kohtaa (kun vain pari-kolme oli äänestänyt) jo pelastamaan omia asemiaan. Kirjoitat myös, että olisit äänestänyt minua joka tapauksessa ja harmittelet, että Kermavaahto ehti ensin. Kumpi nyt on totuus? Se vai itsensäpelastaminen? Koska mikäli se on ensimmäisenä mainittu, eihän sinun pitäisi edes ajatella mitään että teit sen pelastaaksesi itsesi tippumisvaarasta. Jos taas teit sen tuon tippumisseikan vuoksi, miksi kirjoitat, että olisit tehnyt sen joka tapauksessa?

Toimin eri tavalla kuin neuvon muita. Nyt ei aukea? Kauheasti en tietääkseni neuvoja ole jaellut, taisin siitä puhua että olisi kiva jos alkaisi tulla ääniä, konflikteja ja näin lisää informaatiota. Ja toimin itse näin, joten mitä tämä lauseesi nyt oikein tarkoitti?

Kaakao kirjoitti:Voisin ihan hyvin lähteä pelastamaan Kermavaahtoa oman henkeni uhalla, jos hän ois putoamisvaarassa. (Kyllä, mielummin minä kuin Kermavaahto.)


--Samus Aran, ++Kaakao

Täyttä oman hyvikseyden korottamista ja hyvispisteiden hakemista. KUKAAN hyvis ei ajattele noin. Jos olet hyvis, tiedät itsesi hyvikseksi -> kaikki muut voivat olla pahiksia, olivat sitten kuinka hyvismäisiä tahansa. TOTTAKAI tiputat ennemmin sen toisen, kuin uhraat itsesi. Tämä nyt viimeistään kallistaa vaa'an Kaakaon puolelle. Aikaisemminkin löytyi seikkoja, jotka puolsivat pahismaisuudesta.


*Kaakao kirjoitti:
Link kirjoitti:Se oli vaan neutraali huomio siitä, että pitämällä äänen Objektivella olisit pelastanut itsesi tuossa äänitilanteessa :D En usko, että olisit pitänyt ääntä Objektivella tämän herättyä pahiksenakaan, koska se vasta olisi ollut epäilyttävää. Sinänsä toi herätysääniepisodi ei kallista vaakaa hyvis- tai pahissuuntaan, paitsi että sen myöntäminen että toisessa tapauksessa olisit pitänyt äänesi oli ainakin rehellistä.

Siis täh!? Sun alkuperänen huomio oli, ettei mun herättely ääni ois vaikuttanu mihinkään ja lähtisin pelastelemaan itseäni, vaikka totuudessa näin ei ollut sekä asetin itseni nimenomaan putoamisvaaraan. Lisäksi ite lähet puhumaan itteäs pussiin sillä, että toteat pahisten kääntävän huomiota muihin ja nyt käännät sitä olemattomalla perusteella nyt muhun. Huomaatko logiikassasi puutetta?

Myöskin Snake lähtee massaamaan mua pihalle. Tässä voisi hyvinkin olla nyt Snaken pelastusyritys.

Snake kirjoitti:TOTTAKAI tiputat ennemmin sen toisen, kuin uhraat itsesi.

Itsensä pelastaminen ja omasta hengestään luopiminen: molemmat sulle pahismaista. Etkö sinäkään huomaa tekojesi ja puheidesi ristiriitaa? Miksi en saisi puolustaa mielestäni hyvismäistä pelaajaa?


*Snake kirjoitti:Kaakao: Puolustaa saa hyvismäistä pelaajaa, mutta ei hyvis uhraa itseään toisen vuoksi ellei se toinen ole erikoishahmo. Pahis voi tällaista puhetta viljellä hyvispointsien muodossa. Miksi hyvis tekisi tällaista ja oikein erikseen korostaa, että kyllä, olisin valmis putoamaan henkilön x puolesta? Missään tilanteessa en näe hyvikselle järkevänä tätä toimintaa, etenkään ensimmäisenä päivänä, jolloin suurta informaatiota ei loppupeleissä kenelläkään kenestäkään ole. Ja ainakin asian korostaminen oikein on niin pahismaista kuin voi vain olla.

Itsensä pelastamisessa näin sen pahismaisena, että aloitit sen suht aikaisin eli varmistelit sitä hyvissä ajoin ja puhuit siitä vasta jälkikäteen. Kerroit ensin, että olisit äänestänyt minua so matter what, eli vaikka Kermavaahto ei olisi ehtinyt ensin, mutta nyt puhuit jälkeenpäin siitä, että teit sen, että oma nahkasi säästyy. Eli kumpi on nyt totta?

Kaakao kirjoitti:Myöskin Snake lähtee massaamaan mua pihalle.


Epäilytit jo eilen, mutta kallistuin Samus Araniin silloin. Tämän päiväiset viestit käänsivät tilanteen niin, että sinä olet, oikeastaan nyt huomattavasti, epäilyttävämpi kuin Aran.


*Kaakao kirjoitti:Edelleen olen puhunut vain ja ainoastaan siitä, että olisin antanut äänen muutenkin. Jälkeenpäin huomautettiin, että pelastautuminen olisi mahdollista, jolloin totesin, että kuka tahansa pelastais itteensä.

"Marttyrisointia" on se tämäkin. Oletan siis, että tipun, koska olen tippumassa, eikä muut ole käyny topassa sanomassa mitään. Kannattaa tarkistaa Snaken rooli mun putoamisen jälkeen, kun näätte ensin omani. Hiukan kärkkäästi lähti liikkeelle, kun huomasi itse olevansa tippumassa. Link voisi hyvinkin olla pahispari, kun lähti pohjustamaan Snakea. Linkin odottaminen herätysääneen on omalla tavallaan myös mielenkiintoinen. Miksi odotit?

OFFIA: Itse en pääse enää tän päivän aikana koneelle, joten toivotan hyvikselle onnea pelin jatkossa. Taas on "kiva" olla ensimmäisenä lynkattu. Ihan sama miten pelaa, niin aina. Ainakin viimeset pelit. Ikihyviksestä ikilynkatuksi. Onhan sekin titteli. :D


*Snake kirjoitti:No et kommentoinut tuohon mitään että uhraudut mielelläsi Kermavaahdon puolesta. Se oli se isoin pointti, joka ei tee mitään järkeä hyviksen kantilta. ("Kyllä, mieluummin minä kuin Kermavaahto") En vaan näe tuossa mitään ideaa että hyvis sanoisi tuollaista. Ääneni pysyy kyllä sinulla.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Anonymous - Onnea pahat pahikset!

ViestiKirjoittaja Mus » 12.11.2013 19:50:09

*Link kirjoitti:
Kaakao kirjoitti:Siis täh!? Sun alkuperänen huomio oli, ettei mun herättely ääni ois vaikuttanu mihinkään ja lähtisin pelastelemaan itseäni, vaikka totuudessa näin ei ollut sekä asetin itseni nimenomaan putoamisvaaraan.


Ei ole ollut :-D Ääni Objektivelle suojasi sua, ja jos olisi suojannut sua edelleen, jos Objektive ei olisi herännyt. Se ei ollut mikään epäilys, vaan random huomautus. (Ja kuten sanoin myöhemmin, sen myöntäminen että olisit muutoin pitänyt äänen oli rehellistä, pahis olisi tuossa tilanteessa voinut myös väittää että ei olisi halunnut heräämättömän tippuvan vaan olisi poistanut äänen joka tapauksessa.)

Se puolestaan, että asetit itsesi putoamisvaaraan, ei kerro roolistasi mitään, koska äänen jättäminen olisi herättänyt varman "Objektive heräsi ja et poista ääntä, oot saleen pahis" -reaktion.

Snaken äänenvaihdon myötä mun pitäisi varmaan poistaa ääneni sulle (kyllä, se oli osittain myös Snaken reaktion hakemista), mutta pakko myöntää että provosoidun hieman tästä marttyyriksi heittäytymisestä :-D Tässähän on kumminkin vielä päivää jäljellä, ja Snake kuitenkin teki aika selkeän siirron joka saattaisi keikauttaa vaa'an hyvin nopsakkaan siihen suuntaan että Snake lynkattaisiin itsensä pelastamisen takia.

//Snake


*Kermavaahto kirjoitti:Kinder, okei? Miten mulla on sellanen fiilis, että toi sun äänesi mulle tuli jotenkin puskista? Tai siis, kun sun ainoa peruste sille, että oon sun mielestä pahis on se, että äänestin Snakea. Itse nimittäin en halua dominoivaa asemaa, en tykkää muiden manipuloinnista tai vallan kahvassa seisomisesta. Plus tuo hätääntyminen, mielipide sekin, mutta itse en sanoisi nauramista hätääntymiseksi. Periaatteessa oon vähän helppo äänestyskohde, mutta en toisaalta voi sanoa yllättyneeni järin suuresti siitä, että joku minuun tarttuu, koska olin siitä varma silloin kun tuota pidempää viestiäni kirjoitin (huom, äänen puskista tulemisella meinaan sitä, että ääni on vähän öh ja sellanen out of blue, tarttumisen ennakointi ei tarkoita sitä, että ajattelisin, että "no nyt joku varmasti äänestää mua, iik" vaan enemmänkin sitä, että tiedän sanovani asioita, joihin joku varmasti tulee kiinnittämään huomiota) Plus Kinder, ihan vaan tiedoksi, tykkään huomiota herättävästä pelityylistä, mutta silti en halua olla dominoivassa asemassa.

Mielestäni se on relevanttia, vaikka muut eivät tätä ajatusta jakaisikaan keskeni.

Mahdollisesti näin, mutta huomioithan, että varmasti kaikki pelaajat (myös minä) arvioivat tämän pelin tapahtumia omasta näkövinkkelistään jolloin yhdelle pelaajalle relevantti asia ei ole toiselle relevanttia. Enkä kyllä itse näe anonyymipelissä kovin relevantiksi miettiä ketä tilien takana on, kun pelin pointti on se, että niitä ei tiedetä.

Aivan käsittämätöntä, että olen kokoajan korostanut tuossakin asiassa sitä, kuinka vaikutit HIEMAN pelokkaalta. Ja nyt puhut "suuresta epävarmuudesta ja huopaamisesta." Et suotta yhtään ylidramatisoi?

En ^_^ Olen sarkastinen. Plus, onko ihan mahdotonta, että käyttäisin "ylidramatisoituja" ilmauksia ihan vain provosoidakseni? Koska rehellisesti sanottuna vaikutat helposti provosoitavalta.

Enkä viitsi alkaa tappelemaan tuosta oliko masaus-kommentti jotain ihan ihmeellistä vai ei. Meillä molemmilla on mielipiteet ja vaikka lukisin ton kohdan vaikka kuinka monta kertaa (usko pois, olen lukenut) se ei silti muuta mitenkään sitä, millaisena sen itse näen.

Huoh, kylläpä tämä peli menee tässä kohtaa sekavaksi. Tuntuu että kaikki panikoivat ja heittelevät ääniä sinne sun tänne ihan miten sattuu... Kipeä kermavaahto ei pysy enää perässä, ei. Ja saan vikan pelipäivän sählistä päänsärkyä. Onneks ei oo sentään erikoisia hämmentämässä soppaa entisestään ja pahentamassa iltasähliä.

Puolustaa saa hyvismäistä pelaajaa, mutta ei hyvis uhraa itseään toisen vuoksi ellei se toinen ole erikoishahmo.

Miksi ei? Pahisko sitten uhraisi itsensä? (okei, kärjistystä ja saivartelua, mutta got my point?) Okei, leikitään vähän. Oletetaan, että A on rooliltaan hyvis ja B on rooliltaan tuntematon (A on myön rooliltaan tuntematon muille kuin itselleen), A päättää uhrautua ja suostuu tippumiseen. Tilannehan voi olla se, että A kokee tilanteen sellaiseksi, että uhrautumalla hän itse voisi selventää muiden pelaajien mielipiteitä muista pelaajista, jotka ovat jäljellä pelissä. Varsinkin, jos A on ollut päivällä tilanteessa, joka aiheuttaa sen, että hänen roolinsa selviäminen selventäisi monien muidenkin rooleja - esimerkiksi rajaisi pahismahdollisuuksia. Se, että joku on valmis uhrautumaan ei tee tästä pahista, vaan kertoo minusta lähinnä siitä, että kyseinen pelaaja yrittää auttaa muita kertomalla oman roolinsa kuollessaan selventääkseen vielä elossa olevien heppujen mahdollisia rooleja. Eli Snake, en oikein näe päättelyketjussasi järkeä. Oon muistaakseni itse joskus jossain pelissä uhrautunut voidakseni tehdä sillä tavalla oman osani pahisten nappaamisessa. Ja sitä useammin olen ollut täysin valmis uhrautumaan, jotta oman roolini selviämisen myötä voitaisiin tehdä pitävämpiä päätelmiä jonkun toisen roolista. Hyvis voi ihan hyvin päättää itse uhrautua, jos kokee siitä olevan enemmän hyötyä kuin siitä että hän olisi elossa.

Tällä hetkellä tää tilanne täällä näyttää kovasti siltä, että Kaakao massataan pihalle keinolla millä hyvänsä, koska "se ei vaan voi olla hyvis". Okei, Kaakao kummeksuttaa muakin, mutta tämä tän hetkinen massaus alkaa saada mut vakuuttuneeksi siitä, että Kaakao on hyvis ja pahikset yrittää saada hyviksen massattua pois. Eli tällä hetkellä kallistuisin ainakin siihen, että Snake on pahis, toinen tuskin on kukaan massaajista, voisi olla jo liian riskialtista. Varsinkin, jos paljastuu että Kaakao on hyvis (olettaen että äänestys päättyy siihen, että Kaakao putoaa)

Snakessa tökkii nyt vielä sekin, että ei suostu millään käsittämään, että nimenomaan hyvis olisi valmis uhrautumaan toisen pelaajan puolesta. Vai kuinka monta kertaa Snake olet nähnyt pahiksen uhrautuvan kenenkään puolesta?

Äh, mä niin toivon tällä hetkellä, että ihmiset vetäis äänensä Kaakaolta (koska alan olla melkein 100% varma että Kaakao ei ole pahis) ja estäis massaamisen.


*Hattara kirjoitti:Kermavaahto, sanot ettet halua dominoivaa roolia, mutta edellinen viestisi oikein huutaa dominointiyrityksiä. Kerrot olevasi melkein varma pahiksesta ekan päivän aikana ja vielä oikein kehotat muita vetämään äänensä kaakaolta. Mistä tällainen varmuus? Lisäksi olen eri mieltä hyviksen uhrautumisesta. Anna konkreettinen esimerkki siitä miten hyviksen kuolema voi paljastaa toisista mitään? Mun mielestä ei ikinä hyviksenä kannata uhrautua sillä toiset on aina isommalla mahdollisuudella pahiksia, eikä toisteen rooleja voi tietää varmasti vaikka näihin kuinka luottaisi. Oon siis samaa mieltä siitä, että kaakaon kommentti vaikuttaa hyvistelyltä. Siis en sun vaan ko. kommentin sanoneen kanssa.
oon nyt kännykkä liikenteessä, palaan asiaan kunhan pääsen koneelle. Tää on näin supervaikeaa.


*Kermavaahto kirjoitti:
Kermavaahto, sanot ettet halua dominoivaa roolia, mutta edellinen viestisi oikein huutaa dominointiyrityksiä. Kerrot olevasi melkein varma pahiksesta ekan päivän aikana ja vielä oikein kehotat muita vetämään äänensä kaakaolta. Mistä tällainen varmuus? Lisäksi olen eri mieltä hyviksen uhrautumisesta. Anna konkreettinen esimerkki siitä miten hyviksen kuolema voi paljastaa toisista mitään? Mun mielestä ei ikinä hyviksenä kannata uhrautua sillä toiset on aina isommalla mahdollisuudella pahiksia, eikä toisteen rooleja voi tietää varmasti vaikka näihin kuinka luottaisi.

En yritä dominoida, yritän saada ihmiset käsittämään mun kannan, koska sillon ehkä siitä vois olla jotain hyötyä. Mikä siinä oli nyt niin dominoivaa? Sekö, että ilmaisin toiveeni siitä, että Kaakaolta vedettäisiin ääniä pois, kun itse uskon tämän olevan hyvis? Okei joo, se voi olla vähän tyhmää, mutta vihaan iltasählejä ja varsinkin massaamista (tosin ihmisten provosoiminen on kivaa, samoin reaktioiden kalastelu) Varmuus tuli lähinnä siitä, että kuten jo sanoin, tää tilanne täällä vaikuttaa siltä, että pahikset yrittää saada hyviksen massattua pihalle (äkisti paljon ääniä Kaakaolle, epäilyttävää mun mielestä) ja jotenkin Kaakaosta on tunnuttu tekevän joku yleinen syntipukki kaikelle. Ja millä tavalla konkreettisen esimerkin haluat? Ihan pelitarkkuudella vai ihan vaan selkeämmin selitettynä?

Mutta siis, jos nyt vaikka olettaa, että Kaakao haluais uhrata itsensä, niin itse ajattelen että silloin Kaakao, jota on yleisesti epäilty täällä pelissä, haluaa osoittaa roolinsa muille ja samalla selventää muiden pelaajien mielipiteitä siitä, että jos hän on hyvis, niin silloin hänen kauttaan ei löydy pahislinkkejä, vaan niitä pitää etsiä muualta. Silloin myös näitä häntä äänestäneitä voi tutkia samalla tavalla eri tavoin, jolloin sieltä ehkä löytyy pahis tai useampi. Joo, jos uhrauslinjalle lähtee, niin okei on mahdollisuus että se uhrautuvuuden kohde on pahis, mutta en nyt sanoisi että se on isompi todennäköisyys. itse asiassa on 10 kertaa suurempi todennäköisyys uhrautua hyviksen puolesta kuin pahiksen, joten toi toimis argumenttina vasta pelin loppupuolella eikä ensimmäisenä päivänä. Toki olen sitä mieltä, että uhrautuminen toisen puolesta on aina se viimeinen vaihtoehto, mutta en sano että se olisi pahismaista.


*Link kirjoitti:Mutta hyviksen puolesta uhrautuminen on ihan plusmiinus nolla, koska joka tapauksessa kuolee hyvis - ja uhrautuessaan ottaa aina myös riskin että pelastaakin pahiksen, ellei kyseessä ole oma vapaamuuraripari.

En muutenkaan tiedä, mitä pitäisi ajatella. Mun mielestä Kaakaon käytös putoamisuhkan alla on epäilyttävää, mutta nyt alkaa myös herätä epäilys siitä, että Kermavaahto hakee kovasti taskuhyvistä Kaakaosta. Fakta on toki myös, että Snake pelasti itsensä Kaakaon kustannuksella, mutta mun mielestä Snake on kuitenkin käyttäytynyt loogisesti ja rauhallisemmin kuin Kaakao ja näin emotionaalisesti ajateltuna pudottaisin mieluummin Kaakaon kuin Snaken.

Mutta tehdääs nyt näin: --Kaakao ++Kermavaahto


*Link kirjoitti:Ja olen kyllä nyt oikeasti hyvin hämmentynyt tästä Kaakaon ja Kermavaahdon keskinäisen kaveruuden kerhosta :D En mitenkään voi uskoa, että molemmat on pahiksia, mutta miten voi olla mahdollista että molemmat ovat niin vakuuttuneita toistensa hyviksyydystä?


*Kermavaahto kirjoitti:Öö, okei? Link siis äänestää mua ihan vaan sillä perusteella, että satun olemaan eri mieltä tosta uhrautumishommasta ja siten "haen Kaakaosta taskuhyvistä". Ookayy? If that's the case, I'll sacrifice myself so you guys can figure out who's the baddie. :P Koska tää menee nyt niin utopistiseks, että ei mitään rajaa. Just tän takia vihaan iltasählejä, kohta joku kuitenkin tulee sähläämään vielä jotain sillain "oh, look at me, I can vote!" ja sitten koko tilanne kaatuu niskaan. Koska miten mulla on sellanen fiilis, että mua äänestetään ihan vain sen perusteella, että satun olemaan eri mieltä jostain pienestä asiasta, joka ei oikeestaan ole edes kamalan relevantti.


*Kermavaahto kirjoitti:Mua kyllä alkaa kyrsiä se, että jostain syystä saan kamalasti epäilyjä niskaani jos satun oleen massan kanssa eri mieltä, jostain asiasta joka ei edes liity varsinaisesti peliin sillain, että se olis edes mitenkään maata mullistavan tärkeetä.. Jos mulla ei voi olla omia, erilaisia mielipiteitä johonkin asiaan liittyen, niin en kyllä ala. Anteeksi, mutta mua ärsyttää, koska ilmeisesti oon pahismainen sen takia, että satun ajatteleen omilla aivoillani. Ja kohta joku tulee sanoon, että halus provosoida ja oon kyl ajatellut sitä, mutta halusinpa puhua suuni puhtaaks. Koska mua ketuttaa...


*Snake kirjoitti:Ymmärrän Kermavaahdon pointin, että uhrautumisesta voi olla jossain vaiheessa jollain tasolla hyötyä, jos peli oikein kimurantiksi menee. Mutta se aika ei ole nyt ensimmäisenä päivänä ja eritoten Kaakaon toitotus siitä, että kuinka hän mielellään sen tekisi, on täyttä hyvistelyä.

Kermavaahto, eikö sitten esimerkiksi minulla ole tuota samaa tunnetta, mistä itse olet noin kettuuntunut? Avaan hieman ajatuksiani ja päätän jopa lähteä äänestämään, niin kahdessa seuraavassa viestissä on heti äänet niskassa ja valittelut kuinka helvetin surkeita mun perustelut oli. Nice. Mutta tämä oli tiedossa, pidin kuitenkin tärkeämpänä pelin saamista käyntiin kuin sitä mahdollista pelkoa, että nyt niitä ääniä sitten tulee niskaan.

Tää sun viimeinen hätäilysi on todella outo ylipäätään kettuuntumisesi ja iltasähläyspelkoinesi. Sinulta aikaisemmin iha järkevää peliä ja pohdintoja, joistakin olet toki eri mieltä kuin minä ja yhtäkkiä yksi ääni lisää ja alat panikoimaan ja avautumaan täydeltä sydämmeltä?

On kyllä jotenkin outo tilanne, Link hakee ilmeisesti vielä tässäkin kohtaa jotain reaktioääntä ennemmin kuin äänestäisi tiputettavasta (puhuit Kaakao vs. minä ja pidit Kaakaota epäilyttävämpänä)? Vieläpä molemmat, Kermavaahto että Kaakao on marttyyrikorteilla liikkellä. Voivoi.


*Link kirjoitti:Mun mielestä te kaikki kolme olette oikeasti sellaisia, joiden roolin selvittäminen olisi ihan hyvä idea, en vaan tiedä missä järjestyksessä se olisi järkevintä. En kyllä haluaisi sitäkään, että huominen päivä menee Kaakaon ja Kermavaahdon puimiseen, varsinkin kun tuntuu niin dramaattiselta :P


*Objektive kirjoitti:Oho, viestejä on taas tullut jostain nurkan takaa. Selvä. Sanon tähän väliin nopeasti, että ensimmäisenä päivänä lynkataan aina joku pikaseen, ja siksi uhrausmieliala on aika ööh.

Tietysti seuraavan päivän alku menee aina enismmäisen päivän puimiseen, mutta se on kuitenkin parempi kuin ensimmäinen päivä jolloin ei ole mitään edes puolifiksua sanottavaa.


*Kermavaahto kirjoitti:
Tää sun viimeinen hätäilysi on todella outo ylipäätään kettuuntumisesi ja iltasähläyspelkoinesi. Sinulta aikaisemmin iha järkevää peliä ja pohdintoja, joistakin olet toki eri mieltä kuin minä ja yhtäkkiä yksi ääni lisää ja alat panikoimaan ja avautumaan täydeltä sydämmeltä?

Toi avautuminen oli vaan fiilisten purkua, eikä se oikeestaan muuta mihkään sitä etten esim. pelais järkevästi tästä eteenpäin, esim. seuraavassa viestissä. Mulla on tapana pitää kettuuntumiset mahd. lyhyinä, koska pidemmän päälle se rasittaa.

//Link
//Objektive


*Snake kirjoitti:
*Link kirjoitti:Mun mielestä te kaikki kolme olette oikeasti sellaisia, joiden roolin selvittäminen olisi ihan hyvä idea, en vaan tiedä missä järjestyksessä se olisi järkevintä.


Niin, ketä jää jäljelle? Sinä itse ja ne, jotka eivät ole juurikaan osallistuneet keskusteluun. Fakta on se, että mitä enemmän puhuu, sitä enemmän on mahdollisuuksia löytää niitä pahismaisia juttuja niistä viesteistä. Sinänsä hassua, että haluat tiputtaa käytännössä meidät kaikki aktiiviset, jotka ovat tänään olleet esillä.

Kermavaahto ei itseäni epäilytä samalla tasolla mitä Kaakao, vaikka Kermiksessäkin tämä viime hetken hätäily ja aggressiivinen ote tuohon pikku mainintaani kuinka hänen avausviestinsä oli pelokas yms yms ja itse vielä puhuu, kuinka pikkuheitoista hänet äänestetään ulos, tuntuu vähän oudolta.

--Kaakao
++Kermavaahto


*Kermavaahto kirjoitti:Link, miä en ainakaan halua junnatata samoissa tyypeissä huomenna, joten ajattelin nykerrellä jotain kivaa pientä kokoomaa, olettaen, että en kuole


Mus mus kirjoitti:Päivä on päättynyt.


Mus mus kirjoitti:1.Ilta

*Snake 2 (*Kermavaahto, *Kaakao)
*Kermavaahto 2 (*Link, *Snake)
*Kaakao 1 (*Scozewhi,)

*Snake sai kaksi ääntään ensin, minkä vuoksi kuolee. *Kinderin ääni oli kirjoitettu väärin, joten sitä ei voida hyväksyä.

Oli päätetty erään henkilön kuolemasta. Henkilön, joka käytti itsestään mystistä nimeä *Snake.

- Miten voitte olla varmoja, että minä muka olisin yksi murhaajista?

Seurasi epämääräistä mutinaa, ja päiden pudistelua, joku kuitenkin kohotti kätensä ilmaan. ”Tämä on demokraattisesti päätetty asia! Nyt voit vain tunnustaa tekosi!”

*Snake tyytyi tuhahtamaan. ”Tästä on kyllä demokratia kaukana.” Silloin käden ilmaan kohottanut avasi nyrkkinsä, paljastaen siellä olleen myrkkypiikin. ”Oliko tuo tunnustus?!” Sitten hän mäiskäisi piikin suoraan *Snaken niskaan. Lynkkauksen kohteeksi joutunut ei päästänyt edes minkäänlaista inahdusta, vaan romahti ainoastaan maahan.

- Oliko tuo sittenkin hieman häitköityä? En minä ainakaan kuullut mitään tunnustusta…


Elossa: 12
Kuollut: 1

1.Päivä: *Snake (Tavallinen)


1.Yö päättyy 22.9 klo 20.00. Pahisten yönimi minulle siihen menneessä.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Anonymous - Onnea pahat pahikset!

ViestiKirjoittaja Mus » 12.11.2013 19:54:38

Mus mus kirjoitti:2.Aamu

Toisilleen tuntemattomat ihmiset olivat taas kerran kokoontuneet yhteen ryhmään. Yö oli ollut varsin unelias, vaikka muutaman murhaajan kanssa ei voi sanoa samaa.

- Meitä puuttuu yksi.
- Terävä huomio, jos saan sanoa?

Kadonnut henkilö oli käyttänyt itsestään nimeä *Ratchet koko eilisen ajan. Lyhyt etsintä tuotti hedelmää vain muutamassa minuutissa, kun joku alkoi viittilöidä käsiään. ”Täällä! Täällä hän on…!”

*Ratchet makasi rauhallisena maassa. Ruumiin käsivarrella oli epäilyttävän näköinen punainen piste… ”Näyttäisi olevan kyse myrkkyruiskeesta…”

Kaikki kääntyivät nopeasti pois ruumiin luota suputtaakseen murhaajien kauheudesta. Kukaan ei edes huomannut, että kuolleen anonyymin kasvoilla oli jälkiä ruhjeista. Hänen kuolemansa oli ollut kaikkea muuta, kuin rauhallinen.


Elossa: 11
Kuollut: 2

1.Päivä: *Snake (Tavallinen)
1.Yö: *Ratchet (Tavallinen)

Äänestyspakot:
*Objektive, *Samus Aran, *Lionsai, *Hattara, *Lenzen, *Kinder, *Master Chief

Muistakaa kiinnittää huomiota siihen, että kirjoitatte äänet oikein :>!

2.Päivä päättyy torstaina 26.9, 20.00


*Kinder kirjoitti:Jaahas. Näköjään täytyy olla erittäin tarkkana, kun lähettää viestejä läppärillä (en mitenkään totu tähän näppäimistöön). Kermavaahto epäilyttää edelleen eilisillä perusteilla, ja Snaken paljastuminen hyvikseksi ei ainakaan nostanut hänen osakkeitaan. ++Kermavaahto


*Link kirjoitti:Äsdf. Odotin viime minuutille asti Snaken reaktiota, ja kun olin vaihtamassa ääntäni takaisin Kaakaolle niin väliin tuli niin monta viestiä etten ehtinyt. No, kerrankos sitä kompastuu omaan nokkeluuteensa :( Eipä se sitten olisi kuitenkaan lopputulosta muuttanut, kun tuota yhtä väärinkirjoitettua ääntä ei laskettukaan. (Mä olen kyllä oikeasti sitä mieltä, että ääni pitäisi hyväksyä jos siitä vaan tajuaa ketä sillä on tarkoitettu, koska kiireessä helposti tekee virheitä + on helppo taktikoida sillä että kirjoittaa äänen tahallaan väärin, mutta tää nyt ei tietysti kuulu tähän.) Oikeastaan silti parempi näin, koska tuon viimeiselle minuutille jätetyn tempauksen jälkeen olin aivan valmis pitämään Snakea nimensä veroisena käärmeenä, ja olinkin sitten kumminkin väärässä.

Mä olisin tänään taipuvaisempi pitämään sekä Kermavaahtoa että Kaakaota hyviksinä, elleivät sitten molemmat ole pahiksia. Kermavaahto olisi voinut turvata asemansa äänestämällä Kaakaota, ja Kaakaon pahiskaveri olisi voinut tulla pelastamaan Kaakaon joko Snaken tai Kermavaahdon kustannuksella.


*Link kirjoitti:Tai siis, toki pahikset olisivat voineet vain riskinkin ottaa, mutta tilanteessa jossa kuka tahansa pystyy ratkaisemaan pudotettavan luulisi että pahikset ottaisivat ensimmäisen siirron jos yksi heistä on tippumassa.


*Kermavaahto kirjoitti:
Näköjään täytyy olla erittäin tarkkana, kun lähettää viestejä läppärillä (en mitenkään totu tähän näppäimistöön). Kermavaahto epäilyttää edelleen eilisillä perusteilla, ja Snaken paljastuminen hyvikseksi ei ainakaan nostanut hänen osakkeitaan. ++Kermavaahto

Okei, eli sä epäilet mua edelleen sillä perusteella, että satun olemaan jostain asiasta eri mieltä ja satuin osumaan ensimmäisenä päivänä väärään pelaajaan epäilyideni kanssa? Eikö se ala olla jo vähän kohtuutonta? Vaatia absoluuttista tarkkuutta tai sitä, että kaikki on jostain asioista samaa mieltä? Plus musta ei näytä kauheen hyvismäiseltä, että lähdet äänestämään 40 minuutin päästä siitä, kun päivä on alkanut, etkä vaivaudu edes vastaamaan asioihin, joista satuin eilen mainitsemaan.

Mä olen edelleen samaa mieltä Kaakaosta, kyseessä on kaikista luultavimmin hyvis. Kinder ei nostata yhtään hyvispisteitä tässä suunnassa, periaatteessa Link voisi mennä äänestyksen perusteella samaan kategoriaan, mutta tälle ei ole sen kummempia perusteluita. Kuumetokkura ja ilta yhdeksän ei tee hyvää mun aivoille, joten pidempi viesti saa jäädä odotteleen parempaa oloa. Haluisin kyllä Kinderiltä jotain kommenttia.


*Kinder kirjoitti:
Kermavaahto kirjoitti:Okei, eli sä epäilet mua edelleen sillä perusteella, että satun olemaan jostain asiasta eri mieltä ja satuin osumaan ensimmäisenä päivänä väärään pelaajaan epäilyideni kanssa?

Epäilen sinua siksi, koska vaikutat pahismaiselta. Syitä tulee sitten kohta.

Kermavaahto kirjoitti:Vaatia absoluuttista tarkkuutta tai sitä, että kaikki on jostain asioista samaa mieltä? Plus musta ei näytä kauheen hyvismäiseltä, että lähdet äänestämään 40 minuutin päästä siitä, kun päivä on alkanut,

Ja mistä asiasta olimmekaan niin eri mieltä? En missään vaiheessa ole vaatinut sinua olemaan samaa mieltä kanssasi, ja en oikein ymmärrä, mihin tuolla kommentilla tähtäät. Ja en kyllä vaadi keneltäkään absoluuttista tarkkuutta ensimmäisenä päivänä, mutta Snaken paljastuminen pahikseksi olisi kyllä pönkittänyt asemaasi. Ja itse mieluusti annan muille aikaa reagoida ääniini, ja mitä aikasemmin ne annetaan, sitä enemmän niistä voi puhua. Tuntuisiko sinusta paremmalta, jos äänestäisin sinua viisi minuuttia ennen päivän loppua?

Kermavaahto kirjoitti:etkä vaivaudu edes vastaamaan asioihin, joista satuin eilen mainitsemaan.

Mitä niin tärkeää minulta on jäänyt huomaamatta? Kyllä, mainitsit, ettet hae dominoivaa asemaa, mutta viestisi taso puhuu tätä vastaan. Uhraamis puheissasi olen jonkin verran samaa mieltä, sillä itsensä uhraaminen voi joskus olla hyödyllistä, mutta harvemmin tälläistä korttia joutuu pelaamaan. Viesteissäsi oli myös martyroinnin vivahteita, mikä ei yleensä ole hyvismäistä ja hätäännyit mielestäni useaankin otteeseen. Tosin, on ihan luonnollista hätääntyä tuolla äänimäärällä päivän lopun lähestyessä. Kuitenkin, olet mielestäni tällä hetkellä epäilyttävin pelaaja, joten ääni voi ihan hyvin pysyä sinulla.

Olisi muuten kiva kuulla Schotzewin, Lionsain ja Lenzenin kannat, kun heistä on kuulunu aika vähän, ja enimmäkseen pelin alkupuolella.


Mus mus kirjoitti:SUPER (Se Uskomattoman Perusteellisen Erikoisen Ripeä) väliaikalaskenta.

*Kermavaahto 1 (Kinder)

*Kermavaanhto on putoamalla yhdellä äänellä.


Äänestyspakot (Yliviivautut suorittaneet)
*Objektive, *Samus Aran, *Lionsai, *Hattara, *Lenzen, *Kinder, *Master Chief

Teitä on vielä huolestuttavan paljon :<. Puhukaa hupukaa :>.

Päivä päättyy 26.9 klo 20.00 vieläkin.


*Samus Aran kirjoitti:Hmmh, onpas hiljaista, mihin porukka on kadonnut?

Mun mielestä Kinder ja Link pistää tällä hetkellä pahasti silmään. Tulen perustelemaan myöhemmin, kun olen lukenut topan läpi huomenissa, jotta saan mukavasti tekstiä ja kun mun ajatus ei katkeile kokoajaan.


*Kermavaahto kirjoitti:
Hmmh, onpas hiljaista, mihin porukka on kadonnut?

Elämä hyökkäs niskaan.

Ja mistä asiasta olimmekaan niin eri mieltä?

Siitä, että minusta uhrautumisvalmius on hyvismäistä? Ja okei, reagointiajan antaminen on kivaa ja okei, mutta silti siitä, että nakkaa äänen välittömästi pelin alettua tulee vähän hätänen fiilis. Samoin siitä tulee pahismainen fiilis, että jostain syystä tunnut kauheen hermostuneelta siitä, että kiinnitän suhun huomiota.

Ei mitään erityisen tärkeää, mutta jos et sattunut huomaamaan, niin yritin kyllä puolustautua jo aikaisemmin, mutta ilmeisesti et noteerannut sitä mitenkään, kun heität samoilla perusteilla äänen minulle edes kommentoimatta sanallakaan sitä, mitä sanoin, vaan sen saa nyhtää siusta. Marttyrointivivahteet joo myönnän ja ajattelin, että ehkä on kaikkien kannalta edullisinta, että sanon mitä ajattelen sen sijaan että nyhjään nurkassa ja sitten harmittaa, kun en sanonut suoraan omia fiiliksiäni.

oon kyllä edelleen vähän erimieltä sun perusteista (toki, olenhan niiden kohde), mutta olisi kivaa, jos huomioisit muitakin pelaajia, koska emme satu pelaamaan tätä peliä kaksin ja pahiksia ei löydä keskittymällä yhteen pelaajaan ja jotenkin sulta tuntuu jäävän muut huomiotta ihan kokonaan. Pahis taas keskittyy yleensä nimenomaan siihen yhteen pelaajaan ja yrittää saada tämän ulos pelistä keinolla millä hyvänsä.

Ja jos jätän tämän aiheen sikseen tähän hätään, niin voisin kyllä mainita olevani hämmentynyt yötaposta. Ei ihan sitä, mitä olisin ehkä odottanut. Toisaalta, eipä yötapot yleensä ekana yönä ole mitenkään loogisia.


*Kinder kirjoitti:
Kermavaahto kirjoitti:Siitä, että minusta uhrautumisvalmius on hyvismäistä?

En ollut koskenut tähän aiheeseen kertaakaan ennen viestiäsi, jossa kysyit erimielisyyksiä. Olet kyllä oikeassa siinä, että minun täytyy suunnata huomiota muuallekkin. Kunhan nyt muutkin tulisivat puhumaan.


*Kaakao kirjoitti:Siis täh?! Miksi mä oon elossa? Täytyypi lueskella, mitä ihmettä te ootte oikeen säätäny illalla. Olin ihan saletti omasta kuolemastani, kun oli jo ääniä alla ja yks vielä uhku äänestävänsä.


*Objektive kirjoitti:
*Kinder kirjoitti:Ja en kyllä vaadi keneltäkään absoluuttista tarkkuutta ensimmäisenä päivänä, mutta Snaken paljastuminen pahikseksi olisi kyllä pönkittänyt asemaasi.
Mitä tarkoitat tällä? Eikö ole kaksi eri vaihtoehtoa, joko Kermavaahto on hyvis ja hän ei tiedä Snaken roolia tai hän on pahis ja pahiksen lynkkaaminen ensimmäisenä päivänä ei ole optimaalista hänelle? Vai luinko nyt ihan päin honkia mitä yrität sanoa?

*Kermavaahto kirjoitti:Pahis taas keskittyy yleensä nimenomaan siihen yhteen pelaajaan ja yrittää saada tämän ulos pelistä keinolla millä hyvänsä.
Henk. koht. olen eri mietä, pahikselle on oikeastaan aivan sama kuka lentää pihalle kunhan se ei ole asteikolla itse-kaverit, joten eikö sille olisi loogisinta syytellä vähän kaikkia? Sen lisäksi pahis ei oikeasti halua pahisten kuolevan, joten jos hän onnistuu saamaan haluamansa pihalle ne ovat kaikki hyviksiä, mikä taas vie häneen epäilyksiä.


*Hattara kirjoitti:Olkoonkin eilisen asioita, tutkiskelin niitä nyt kun pääsen vihdoin keskittymään peliin :) Sitä paitsi kauhean hiljaista on ollut tänä pelipäivänä - huhuu??

Samus Aran kirjoitti:Okei, nyt kaikki näyttivät kummasti ottavan kantaa tohon mun ekaan viestiin: Ei se mikään erityinen viesti ollut, enemmänkin vain heräämisviesti ja kirjoittelin jotain ihan rändömiä. Tsees.

Vähän vaikuttaa minusta hermostuneelta vastaukselta: varsinkin kun kovin moni ei tosiaan ollut viestiin edes tarttunut. Pahikset panikoivat nopeasti, jos omaa viestiä aletaan tutkia tarkemmin edes vähän?

Lionsai oli aluksi mukana hyvin, mutta hiljeni sitten. Pelästyikö sitä, että monet pitivät hänen ajatuksiaan liian monimutkaisina pahissuunnitelmina?

Master Chef kirjoitti:Päätän herätä nyt nokosiltani :)

Hassu sanavalinta - oliko sattumaa, vai oikeinko tarkasti pohdit, milloin sinulle olisi edullisinta lähettää aloitusviesti?

Sitten eilisen äänekkäisiin. Oli sellaista sählinkiä, että melkein tulee mieleen, että jotakuta yritettiin nyt kovasti pelastaa. Kaakao epäilyttää minua eniten. Minusta ehdotus siitä, että jokainen äänestäisi joka päivä on hyvä, mutta Kaakao kuitenkin heti toimi itse sitä vastaan moittimalla Snakea äänestämisestä. Double standards? :D Vielä palaan myös siihen, että olisit "ollut valmis kuolemaan pelastaaksesi Kermavaahdon". Miksi ihmeessä hyvis sanoisi noin? Tilanne ei ollut käsillä, joten tuo vaikuttaa ainoastaan hyvistelyltä, ei muulta.

Kermavaahtokin on ollut äänekäs, joten hänen viestinsä herättivät kysymyksiä. Ensinnäkin: miksi pahikset ei voisi toteuttaa pahissuunnitelmaa jo ensimmäisenä päivänä? Hyvät pahikset pelaa suunnitelmaansa alusta asti, ja tuntuu vaaralliselta ajatukselta, että näin ei olisi. Lisäksi en ymmärrä Kermavaahdon suhtautumista Kaakaoon (enkä toisaalta Kaakaon varmuutta Kermavaahdon hyvikseydestä). Alusta asti oot sanonut, että Kaakao on hyvismäinen, viime päivän lopulla tosi vahvasti, mutta silti melkein jokaisesta Kaakaota käsittelevästä viestistäsi löytyy myös epäilyjä ja toisaalta-kohtia. Jos Kaakaosta löytyy niin paljon mietittävää, miksi luokittelet hänet hyvikseksi etkä pidä auki mahdollisuutta, että hän voisi olla pahis?

Ja sitten nämä hiljaiset. Pliis aktivoitukaa :)

Alustavasti ++*Kaakao etten vain missaa äänestyspakkoani huolimattomuuttani, mutta yritän kyllä ehdottomasti vielä palata keskustelemaan ja arvioimaan pelaajia.


*Kermavaahto kirjoitti:Okei, kiireiltä on pieni hengähdystauko, joten ehdin kirjoittaakin tänne jotain. Mitään kovin perusteellista viestiä en kuitenkaan ehdi kirjoittaa, koska mulla ei oo kovin pitkää hengähdystaukoa tässä.

En ollut koskenut tähän aiheeseen kertaakaan ennen viestiäsi, jossa kysyit erimielisyyksiä

Mun muistaakseni olit siitä jotain kommentoinut, mutta ei olisi ensimmäinen kerta, kun mulla menee pelaajat sekaisin.

Henk. koht. olen eri mietä, pahikselle on oikeastaan aivan sama kuka lentää pihalle kunhan se ei ole asteikolla itse-kaverit, joten eikö sille olisi loogisinta syytellä vähän kaikkia?

Toki, mutta itse oon kyllä huomannut sen, että jostain syystä pahikset tuntuu silti kovin helposti lähtevän vain yhden pelaajan perään unohtaen ne muut pelaajat siinä sivussa jonnekin.

miksi pahikset ei voisi toteuttaa pahissuunnitelmaa jo ensimmäisenä päivänä?

Kyllä voi, mutta en pidä sitä kovin todennäköisenä. Ainakaan sitä, että pahiksilla olisi mitään kovin hienoa ja pitävää suunnitelmaa. Omien kokemuksien mukaan ainakin aikaisemmissa peleissä se suunnitelma on ollut ainakin alussa todella hatara tai vielä yleisemmin täysin olematon.

Jos Kaakaosta löytyy niin paljon mietittävää, miksi luokittelet hänet hyvikseksi etkä pidä auki mahdollisuutta, että hän voisi olla pahis?

Kaikki voi olla pahiksia tai hyviksiä, mutta jokaisen kohdalla toinen mahdollisuus on todennäköisempi kuin toinen. On totta, että Kaakaosta löytyy paljon mietityttävää, mutta paljon myös pikkujuttuja, joista nousee hyvisvibaa.


piikkisiili kirjoitti:Väliaikalaskentaa:
*Kermavaahto 1 (Kinder)
*Kaakao 1 (*Hattara)

*Kermavaahto on putoamassa yhdellä ensimmäiseksi saadulla äänellä.


Äänestyspakot (yliviivatut suorittaneet):
*Objektive, *Samus Aran, *Lionsai, *Hattara, *Lenzen, *Kinder, *Master Chief


Päivä päättyy huomenna 26.9 klo 20.00.


*Kaakao kirjoitti:Ei oo mulla kovin vakuuttavaa peliä, kun olin eilen vielä kipee, nii ei oo jaksanu peliin keskittyä kovinkaan tarkkaan.

Itseään pohdituttaa yötappo. Miksi antiaktiivi aktiivisen sijasta? Itelle tuli siitä tunne, että me ollaan kaikki hyviksiä ja tapellaan keskenämme. Näin pahiksille ois ollu hyödyllistä äänestää antiaktiivi ja antaa meijän tapella toisiamme vastaan. Tietty yötappo voi olla myös ihan randomilla valittu ilman sen suurempia taktiikoita, mut uskois, et pahikset jollakin tavalla ees pohtis tappoaan ja sen taakse jotakin strategiaa.

Ilmeisesti Kinder-Kermavaahto tappelu jatkuu. En sinäänsä vieläkään ymmärrä täysin, miksi Kinder epäilee Kermavaahtoa. Ilmeisesti ei vaan ajatukset kohtaa näillä kahdella. Kinder laittoikin heti päivän aluks ääntä Kermavaahdolle. Kinderin kanssa samaa mieltä, että hiljasemmista olis kiva kuulla myös lisää.

Samus Aran käy vaan kääntymässä epäillen Kinderiä ja Linkiä. Olisi kiva kuulla myös perusteluitasi näille epäilyille. Tuommoinen kommentti vaan saa ihmiset ajattelemaan, että "hei, niin ne vähän onki outoja", vaikka et oo perustellut väittämääs. Miksi pakoilet mielipidettäs?

Hattara kirjoitti:Sitten eilisen äänekkäisiin. Oli sellaista sählinkiä, että melkein tulee mieleen, että jotakuta yritettiin nyt kovasti pelastaa. Kaakao epäilyttää minua eniten. Minusta ehdotus siitä, että jokainen äänestäisi joka päivä on hyvä, mutta Kaakao kuitenkin heti toimi itse sitä vastaan moittimalla Snakea äänestämisestä. Double standards? :D Vielä palaan myös siihen, että olisit "ollut valmis kuolemaan pelastaaksesi Kermavaahdon". Miksi ihmeessä hyvis sanoisi noin? Tilanne ei ollut käsillä, joten tuo vaikuttaa ainoastaan hyvistelyltä, ei muulta.

Jokapäivä äänestämisestä. Miten niin moitin heti Snakea yleisesti äänestämisestä? Moitin häntä siitä, että hänen äänensä oli tekoaktiivinen, koska se ei vaikuta tilannetta. Olin tyytyväinen, että hän ylipäänsä äänesti ja oon edelleen sitä mieltä, että kaikkien olis hyvä äänestää joka päivä.
Uhrautumisesta vielä sen verran, että musta se on jossakin tapauksissa järkevää. Esimerkiksi luulin itseni kuolevan eilen illalla ja pidin kermistä hyviksenä. Mun eloon jäädessä olisitte taas jääneet pohtimaan mua (kuten moni pohtiikiin), mikä on kaikki pois pahisjahdin huomiosta, koska olisitte jäänyt vaan mua pohtimaan. Siihen, että eilen äänestys meni tolleen, en voinu vaikuttaa enää millään tavalla ja ilmettelinkin Snaken ja Linkin äänestysvaihdoksia. Mistä äkillinen mielenmuutos? Sen minäkin haluaisin tietää.


En tiiä, mikä Linkin äänenvaihdon takana oikeen on. Se hämää minkälaisella ihmeellisellä taktiikalla Link on pelissä. Myös Samus Aran häiritsee, koska hän on toistaseks vapaamatkustellut.
Itse en taas pääse loppuillaksi, koska on seurakunnan juttuja. :) Joten laitampa nyt häiritsevälle pelaajalle ääntä ++Kinder. Syinä siis melko aggressiivinen pelaaminen ja outo perustelu äänelleen (en vieläkään oo kunnolla perillä, miksi hän äänesti Kermavaahtoa) ja nopealle sellaiselle näin toisena päivänä.


*Kermavaahto kirjoitti:Alright, mun ajatukset on tällä hetkellä niin sekaisin kaikesta mahdollisesta sekä tähän peliin liittyen että sen ulkopuolella, että keskittymisestä ei tahdo tulla mitään (koska pitäis opiskella).

Tää päivä on ollut sen verran hiljainen, että mulla on pahoja aavistuksia. Päivä kuitenkin loppuu tunnin (vähän päälle) päästä ja vain kaksi äänestyspakkolaista on käyny äänestämässä. Joko tässä tippuu nyt miljoona ihmistä äänestyspakkoon tai sitten syntyy iltasähli jälleen, joka tarjoaa varsin hyvän sauman pahiksille päästä massaamaan tai sitten osa ihmisistä herää ja äänestää ja osa ei. Kaikki on mahdollista, mutta toivon että ainakaan iltasähli ei toteudu. Se olis jo liian edullista pahiksille.

Mua epäilyttää tällä hetkellä eniten Kinder, ja oon niitä syitä muistaakseni maininnut jo aikaisemmissa viesteissäni, joten en lähde niitä toistelemaan nyt, kun yhteenkään ylimääräiseen sanaan ei ole yksinkertaisesti aikaa. Lionsai on toinen, joka tökkii.

Mutta siitä huolimatta (ja siitäkin huolimatta, että tää ääni saattaa näyttää itseni pelastamiselta, mitä se ei ole, olisin äänestänyt samaa tyyppiä joka tapauksessa, mutta ehdin vasta nyt tänne ja Kaakao oli jo ehtinyt antaa äänen samalle kohteelle) äänestän näin:

++Kinder


*Kinder kirjoitti:Ette kyllä ole ainoita, joita pelin äänestystilanne tökkii (tarkoitan tällä äänestyspakkojen toteutumattomuutta, en omaa puoamisuhkaani).

Objektive kirjoitti:Mitä tarkoitat tällä? Eikö ole kaksi eri vaihtoehtoa, joko Kermavaahto on hyvis ja hän ei tiedä Snaken roolia tai hän on pahis ja pahiksen lynkkaaminen ensimmäisenä päivänä ei ole optimaalista hänelle? Vai luinko nyt ihan päin honkia mitä yrität sanoa?

Tarkoitin sitä, että jos Snake olisi paljastunut pahikseksi, niin kermis olisi melko varma hyvis.

Kaakao kirjoitti:Itseään pohdituttaa yötappo. Miksi antiaktiivi aktiivisen sijasta? Itelle tuli siitä tunne, että me ollaan kaikki hyviksiä ja tapellaan keskenämme. Näin pahiksille ois ollu hyödyllistä äänestää antiaktiivi ja antaa meijän tapella toisiamme vastaan. Tietty yötappo voi olla myös ihan randomilla valittu ilman sen suurempia taktiikoita, mut uskois, et pahikset jollakin tavalla ees pohtis tappoaan ja sen taakse jotakin strategiaa.

Tämä kohta tuntuu olevan ristiriidassa sinun äänesi kanssa. Myöskään yötappojen analysointi ei kyllä omasta mielestäni ole kovinkaan hyvismäistä, sillä pahikset voivat yrittää selittää omia tappojaan täällä johtaen meitä harhaan.

Kermavaahto kirjoitti: ja oon niitä syitä muistaakseni maininnut jo aikaisemmissa viesteissäni

Enemmänkin viesteistäsi löytyi valituksia siitä, kun en viestissäni maininnut lukeneeni puolustusviestiäsi. Tämä johtunee siitä, että puolustusviestisi ei vakuuttanut minua. Et kylläkään ole antanut mitään suurta konkreettista syytä, miksi minä olen pahismainen. Suoraan sanoen, olet maininnut minut pahismaiseksi melko monilla kiertoilmauksilla ja kaarteilla. Kaipaisin nyt jotain perusteita äänellesi.

Kermavaahto kirjoitti:että nakkaa äänen välittömästi pelin alettua tulee vähän hätänen fiilis. Samoin siitä tulee pahismainen fiilis, että jostain syystä tunnut kauheen hermostuneelta siitä, että kiinnitän suhun huomiota.

Et ollut kiinnittänyt minuun paljoakaan huomiota ennen tämän päivän äänestysviestiäni. Miten siis olisin voinut olla hermostunut tai hätäinen sinun huomiostasi johtuen, kun olit ääntäni ennen tehnyt vain yhdessä kommentissa huomion minusta? Tästä jäi selittämisen maku suuhun.

Kaakao kirjoitti:Syinä siis melko aggressiivinen pelaaminen ja outo perustelu äänelleen (en vieläkään oo kunnolla perillä, miksi hän äänesti Kermavaahtoa) ja nopealle sellaiselle näin toisena päivänä.

Äänestin Kermavaahtoa, sillä pidin häntä pelin ensimmäisen päivän perusteella pahismaisena. Tähän syitä on ensimmäisen päivän äänestysviestissäni, ja hänen martyrointinsa. En ole siirtänyt ääntäni, sillä hän puhuu kierrellen, sekoittaa asioita ja vaikuttaa erittäin hermostuneelta. Lisäksi, hänellä on ontuvat äänestysperusteet minua kohtaan. Mitä taas äänen ajankohtaan, niin kiitän sinua parin tunnin reagointiajasta, kun itse annoin usean päivän pituisen ajan.


*Objektive kirjoitti:
*Kermavaahto kirjoitti:ja siitäkin huolimatta, että tää ääni saattaa näyttää itseni pelastamiselta, mitä se ei ole
Siis mitä vikaa itsensä pelastamisessa on, sekä hyvikset että pahikset tekevät sitä. Yleensäkkin on outoa vastata syytöksiin ennen kuin niitä annetaan.

Hmm, äänestyspakko, pitäisi varmaan tehdä asialle jotain. Silmäilen tässä topaa vielä, ja palaan asiaan puolen tunnin päästä.


*Objektive kirjoitti:Kukaan ei ole tullut sanomaan mitään tässä välissä ja äänestyspakkoja on kaikilla, bleurgh. ++*Lenzen jotta saadaan tämä pakko nyt pois. On mahdollista, että vielä äänestämättömät henkilöt tulevat iltakaaokseilemaan, joten en halua äänestää ketään jolla on ääniä, sillä olen heistä kaikista hyvin epävarma.

Kermavaahto ei muuten tehnyt koskaan sitä kokoumaa minkä hän meille lupasi. Miksei?


*Link kirjoitti:Selvennän tota mun eilisiltaista ajatuksenjuoksua ehkä huomenissa, mutta tänään haluan äänestää vähän ennen viime sekunteja X)

Mitä viime yötappoon tulee, mahdollisuudet menevät joko niin, että
a) pahikset ovat aktiivisten joukossa ja haluavat myös pitää pelin aktiivisena
b) pahikset haluavat meidän uskovan, että ovat aktiivisten joukossa
c) pahiksille on hyödyllistä, että aktiiviset ovat toistensa kimpussa
d) yötappo on varanimi tai arvottu

Mun mielestä Samus Aran sopii parhaiten hiljaisen taustapirun rooliin, osoittaen kiinnostusta peliin ottamatta sen ihmeemmin kantaa ja samalla tuoden epäilyksiä niitäkin aktiivisempia pelaajia kohtaan, joita ei ole vielä eilen pahemmin epäilty. Lisäksi voimme nyt luottaa Snakeen, joka äänesti Samusta eilen.

++Samus Aran

//Objektive


Mus mus kirjoitti:Päivä on päättynyt.


Mus mus kirjoitti:2.Ilta

*Kinder 2 (*Kaakao, *Kermavaahto)
*Kermavaahto 1 (Kinder)
*Kaakao 1 (*Hattara)
*Lenzen 1 (*Objektive)
*Samus Aran 1 (*Link)

*Kinder lynkkautuu kahdella äänellä.

Äänestyspakot (yliviivatut suorittivat)
*Objektive, *Samus Aran, *Lionsai, *Hattara, *Lenzen, *Kinder, *Master Chief

Eli *Samus Aranin, *Lionsain, *Lenzenin ja *Master Chiefin käyttäjät putosivat antiaktiivisuuteen. Heidän alkuperäisille käyttäjilleen etsitään varapelaajia yön yli. Alkuperäisillä omistajilla on mahdollisuus anoa paikkaansa takaisin, mutta varapelaajaehdokkaat ovat etusijalla.

Kuulutuslaitteet räpsähtivät päälle…

Kas niin… koska olitte kovin hiljaisia tänään, päätämme esittää teille paheksuntamme. Illan toiminnastamme tullaan siis esittämään hyvin lyhyt versio… jokaista käyttämäänne puheenvuoroa vasten käytämme yhden sanan!

Kuulutus räpsähti pois päältä kaikkien ihmetykseksi. Kinder oltiin päätetty tappaa, joten siinäpä mentiin tuumasta toimeen. Hän paljastui tavikseksi, mikä—

Tsop! Siinä oli jo yksi sana liikaa :<. Nukkumaan siitä, anonyymit.

Elossa: 10
Kuollut: 3

1.Päivä: *Snake (Tavallinen)
1.Yö: *Ratchet (Tavallinen)
2.Päivä: *Kinder (Tavallinen)

2.Yö päättyy huomenna 27.9 klo 20.00. Pahiksilta yönimeä siihen mennessä.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Anonymous - Onnea pahat pahikset!

ViestiKirjoittaja Mus » 12.11.2013 20:01:58

Mus mus kirjoitti:3.Päivä

- Oho… onko se kuollut?
- Senkin idiootti, siltähän on leikattu kurkku auki. Mitäs ihmettä luulit?

Joku ei kuitenkaan voinut malttaa mieltänsä, vaan yritti kokeilla hyvin kuolleen *Linkin pulssia, mutta ilman tulosta. ”Joo, kuollut se on.” Useampi anonyymi pudisti päätään hiljaa mielessään. Heitä oli paikalla enää yhdeksän kappaletta… paitsi että huoneessa seisoskeli vain kahdeksan. ”Se on se *Master Chief! Mokoma ei viitsinyt edes nousta uniltaan koko eilisen aikana!”

”Chief! Ylös nyt siitä, senkin—ööh?” *Master Chief kyllä makasi rauhallisena maassa, mutta ei reagoinut, vaikka kahdeksan henkilöä oli ravistelemassa häntä hereille. Syykin tähän löytyi nopeasti, sillä hänenkään pulssinsa ei toiminut.
- Mitäs ihmettä tämä on nyt olevinaan? Ei kai kukaan nyt laiskotteluun voi kuolla?
- Kyllä sekin näyttäisi olevan mahdollista… mutta tuskin murhaaja näin laiska olisi, eikö?

Elossa: 8
Kuollut: 5

1.Päivä: *Snake (Tavallinen)
1.Yö: *Ratchet (Tavallinen)
2.Päivä *Kinder (Tavallinen)
2.Yö *Link (Tavallinen)
2.Yö *Master Chief (Tavallinen – antiaktiivisuuskuolema)


*Lenzen ja *Lionsai ovat saaneet uudet omistajat ja *Samus Aranin alkuperäinen omistaja sai anottua vanhan pelipaikkansa takaisin.

Päivä päättyy tiistaina 20.00Äänestyspakot:
*Scozewhi

Pelissä vielä mukana:
*Objektive
*Kermavaahto
*Samus Aran
*Lionsai
*Hattara
*Lenzen
*Scozewhi
*Kaakao


*Lenzen kirjoitti:Mystinen tähti Kinderin takaa nousee ottamaan uuden hahmon. Olen siis Kinder, ja jaan edellisen inkarnaationi mielipiteet.

++Kermavaahto syyllistän sinua monista rikoksista ja murhista (ei niin runollisesti = epäilen sinua pahikseksi edellisten päivien toiminnan perusteella. Edellisissä viesteissäni (lue: Kinderin viesteissä) olen antanut tarpeeksi epäilyjä).

Samus Aranilla ei ole tänään äänestyspakkoa, mutta jos hän haluaa näyttää hyvältä silmissäni, niin hänen on parempi viimein käyttääkkin ääntään.


*Kermavaahto kirjoitti:Ookeii? Miksi en ole yllättynyt siitä, että Lenzen äänestää mua jälleen kerran vajaat 50min päivän alun jälkeen? Varsinkin, kun nyt Kinderiä pelannut heppuli pelaa Lenzeniä. Joo, not very surprising. Edelleenkään en oikein tiedä, mikä on tarkalleen se syy, jonka takia mua epäilet (ilmeisesti se, että satuin olemaan väärässä Snaken kohdalla) ja yleensä ekana päivänä ei onnistutta osumaan oikeaan, so don't blame me. Me kaikki ollaan ihmisiä, myös minä, ja ihmiset on erehtyväisiö (ja lehmät märehtiväisiä :D) On todella vaikea puolustautua ääneen, joka nakataan päivän alussa vähän sen oloisella mentaliteetilla, että varmistellaan tässä nyt vähän, että tämä ja tämä tyyppi kuolee varmasti, jos tulee ristiääniä. Olisi niin kiva tietää, mikä sulla oikein on mua vastaan, koska tää alkaa tuntua pikkuhiljaa joltain vainolta O_o

Ja sinä, joka kyselit siitä kokoomaviestistä miksei sitä tullut (en jaksa tarkistaa, kuka se kyselijä oli); vastauksena se, että mulla on pikkusen ollut kiire tässä viimeaikoina opintojen kanssa.


*Lionsai kirjoitti:Ilmoittelen vaan että olen uusi Lionsai ja valmiina uuteen päivään, ja että palaan kommenttieni kanssa kunhan ehdin lukea pelin läpi.


*Samus Aran kirjoitti:Noniin, päivää. Olen ollut unessa pelin aikana, mutta kyllä minä tästä nousen. Lähden kaupungille parin minuutin päästä, joten en nyt kirjoita mitään romaania, mutta multa voi kysyä kysymyksiä, niin vastailen kun ehdin.

Kyselen tässä itsekkin pari kysymystä:

Kermavaahto: Pitäisitkö itseäsi yhtään epäilyttävänä, jos katselisit peliä ulkopuolisen (kyläläinen joka ei ole mukana pelissä) silmin?

Lenzen: Miksi äänestit Kermavaahtoa aivan päivän alussa? Pelkäsitkö että sinut äänestettäisiin pois ja halusit antaa ensimmäisen äänen? (kaukaalta haettu teoria, mutta sinänsä voisi olla ihan osuva.)


*Kermavaahto kirjoitti:Samus Aran, olen vähän sitä mieltä, että joo toi sun teoriasi on vähän kaukaa haettu, koska edellinen Kinder kuoli jo, joten siinä ei voi olla samalla tavalla taustalla jotain systemaattista pyrkimystä saada yks pelaaja pois pelistä, ainakaan pahisroolin kannalta. Toisaalta se ei rajaa pois sitä, että taustalla olis jotain muuta (esim. muuten vaan halu saada yks pelaaja pois, joko jostain henkilökohtaisista syistä (unlikely) tai sitten sen takia, että uskoo tosiaan, että olisin pahis eikä suostu vakuuttumaan mistään puolustuksista ollessaan niin varma. Ja tollanen varmuus sokaisee, koska silloin ei enää huomaa niitä hyvismäisiä asioita tai peliä auttavia asioita, vaan kaikki näyttää osalta pahisjuonta)

Ja tässä tuli jo vähän pohjustusta mulle esittämääsi kysymykseen. Myönnän, että en oo toiminut koko ajan ihan sillain, että itse ulkopuolisena pitäisin itseäni hyviksenä (esim. ekan päivän myrttyrisointi), mutta muuten olisin ulkopuolisena(kin) sitä mieltä, että Lenzen (ja entinen Kinder) on jostain syystä niin vakuuttunut siitä, että oon pahis, ettei enää pysty tai suostu näkemään mitään, mikä puhuisi sitä vastaan. Toki tällainen "pitäisitkö itseäsi ulkopuolisena hyvismäisenä?"-kysymys on aina sellainen, että totta kai kaikki vastaa siihen puolueellisesta, vaikka mahdollisimman neutraaliin pyrkisivätkin, koska se tieto omasta roolista vaikuttaa kuitenkin aina taustalla. Mutta, ulkopuolisena pitäisin itseäni lievästi hyvismäisenä, koska olen äänestellyt rohkeasti, olen tuonut mielipiteitä esiin niin paljon kuin näin alussa on mahdollista (enemmän kuin jotkut muut) ja olen tehnyt osani auttaakseni peliä ja pahisten nappaamista.

Toki äänekkäistä on eniten materiaalia, joten on mahdollisuuksia kahden leirin muodostumiseen, mutta silti se ei ole koskaan kovin kivan tuntuista, että tulee fiilis että joku on joka tapauksessa äänestämässä, mitä tahansa sanookin, kun äänestäjä on niin kovin vakuuttunut siitä, että hänen oma mielipiteensä on se oikea.


*Lenzen kirjoitti:Kermavaahto: Epäilen sinua monistakin syistä, jotka olen maininnut edellisissä viesteissäni. Joitakin olet selitellyt, mutta tökerösti. Tuntuu, että yrität vältelä minun kysymyksiäni.

Ensimmäisen päivän äänen syy oli se, että näytit hakevan dominoivaa asemaa. Se oli melko lailla vibapohjaista, mutta päivän loppupuolella aloit martyrosoimaan ja hätääntymään.

Kinder kirjoitti:
Kermavaahto kirjoitti:
että nakkaa äänen välittömästi pelin alettua tulee vähän hätänen fiilis. Samoin siitä tulee pahismainen fiilis, että jostain syystä tunnut kauheen hermostuneelta siitä, että kiinnitän suhun huomiota.


Et ollut kiinnittänyt minuun paljoakaan huomiota ennen tämän päivän äänestysviestiäni. Miten siis olisin voinut olla hermostunut tai hätäinen sinun huomiostasi johtuen, kun olit ääntäni ennen tehnyt vain yhdessä kommentissa huomion minusta? Tästä jäi selittämisen maku suuhun.

Et ole vastannut tähän.

Kermavaahto kirjoitti:Mua epäilyttää tällä hetkellä eniten Kinder, ja oon niitä syitä muistaakseni maininnut jo aikaisemmissa viesteissäni

Ainut epäilysyysi oli se, että annoin äänen nopeasti ja sinun mielestäsi vaikutin hermostuneelta sinun minulle antavan huomion takia. Ennen ääntäni et kuitenkaan ollut antannut minulle paljoakaan huomiota, niin kuinka olisin voinut olla hermostunut? Nyt, kun ristiriidat kumoavat tämän epäilyn, niin et ollut antanut yhtään syytä äänelleni. Tämän takia pidän sitä sinun pelastusäänenäsi tai sitten äänestit minua mielipide eroista. Hassua kyllä, että sinä väität minun äänestävän sinua jatkuvasti mielipide eroista, kuhn itse teet samalla tavoin.

Kermavaahto kirjoitti:Edelleenkään en oikein tiedä, mikä on tarkalleen se syy, jonka takia mua epäilet (ilmeisesti se, että satuin olemaan väärässä Snaken kohdalla) ja yleensä ekana päivänä ei onnistutta osumaan oikeaan, so don't blame me

kermavaahto kirjoitti: Myönnän, että en oo toiminut koko ajan ihan sillain, että itse ulkopuolisena pitäisin itseäni hyviksenä (esim. ekan päivän myrttyrisointi)

Ensimmäisessä viestissä olet kuin kellään ei ole mitään syytä epäillä sinua ikinä, mutta seuraavassa viestissä myönnät, että ulkopuolisena pitäisit joitakin tekojasi pahismaisena. Miten voit siis ihmetellä jonkun äänestysperusteita, kun itse näytät jo tietävän, että olet toiminut epäilyttävästi? Lisäksi näiden kahden viestin ristiriitaisuus hämärtää. Ääni pysyy.


*Hattara kirjoitti:Kiva nähdä, että Samus Aran lupaa aktivoitua, odottelen lisää sulta innolla :)

Lenzeniä taasen pitäisin jokseenkin hyvismäisenä, sillä hän tuli suoraan kertomaan olevansa eilinen Kinder, ja jatkoi vielä samalla linjalla, joka kerran jo tiputti hänet. Pahiksena tämä olisi melko uhkarohkeaa, sillä helpointa olisi tainnut olla vain pelata uudella tilillä tavalla, joka olisi hieman vähemmän huomiota herättävä. Osa hänen pointeistaan Kermavaahtoa kohtaan on hyviä - odotan innolla Kermiksen reaktiota esimerkiksi Lenzenin pointtiin huomionannosta ennen/jälkeen äänestämisen.

Kaakao ja Kermavaahto näyttää vieläkin niputtautuvan yhteen. Lisäksi Kaakao epäilyttää mua edelleen, ja eilisen yötappoanalysointi ei juuri asiaa auttanut - se kun vaikutti musta melko pahismaiselta. Mun kokemuksen mukaan hyvisten ei usein liikaa kannata klikkailla yötappojen miettimisellä, sillä silloin joutuu helposti hakoteille. Voi olla, että pahikset menee joskus varanimellä, joskus taas tarkoituksena voi nimenomaan olla hämätä hyviksiä ym.

Scozewhistä ja Lionsaista ei juuri ole mitään sanottavaa - tulkaa juttelemaan, jotta peli etenisi! Alan kohta miettiä, miksi ihmeessä ootte niin hiljaa ettekä halua auttaa hyviksiä. Lionsai tuli jo ilmoittamaan tulevansa pian puhumaan, ja Scozewhillä on äänestyspakko, joten toivottavasti nähdään pian :)


*Samus Aran kirjoitti:Lenzen, vastaisitko kysymykseeni?


*Lenzen kirjoitti:Samus Aran: En vastannut. Se jäi jotenkin huomioimatta, kun kirjoitin viestiäni. Laitetaas se kysymys tähän, niin kaikki tietää missä mennään.

Samus Aran kirjoitti:Lenzen: Miksi äänestit Kermavaahtoa aivan päivän alussa? Pelkäsitkö että sinut äänestettäisiin pois ja halusit antaa ensimmäisen äänen? (kaukaalta haettu teoria, mutta sinänsä voisi olla ihan osuva.)

Halusin antaa jälleen kaikille mahdollisimman pajon reagointiaikaa. Jos tiedän jo päivän alussa, ketä haluan äänestää, niin ei se äänen panttaaminen paljoakaan hyödytä. Teoriasi taas vaikuttaa kaukaa haetulta, sillä kukaan ei varmaankaan olisi äänestänyt minua ensimmäisenä edellisen Lenzenin yhden viestin perusteella.


piikkisiili kirjoitti:Väliaikalaskenta:
1 *Kermavaahto (*Lenzen)

*Kermavaahto on putoamassa yhdellä äänellä.

Äänestyspakot:
*Scozewhi

Päivä päättyy tiistaina 20.00. Tuff.


*Kaakao kirjoitti:Heipä hei taas. Vähän on kiirettä pukannu (ja pukkaa), joten käyn päivän viestit järjestyksessä lävitse.

Lenzen kirjoitti:Mystinen tähti Kinderin takaa nousee ottamaan uuden hahmon. Olen siis Kinder, ja jaan edellisen inkarnaationi mielipiteet.

++Kermavaahto syyllistän sinua monista rikoksista ja murhista (ei niin runollisesti = epäilen sinua pahikseksi edellisten päivien toiminnan perusteella. Edellisissä viesteissäni (lue: Kinderin viesteissä) olen antanut tarpeeksi epäilyjä).

Samus Aranilla ei ole tänään äänestyspakkoa, mutta jos hän haluaa näyttää hyvältä silmissäni, niin hänen on parempi viimein käyttääkkin ääntään.

Hyvä Lenzen (Kinder), kertaisitko omin sanoin vielä sun perusteesi äänellesi Kermavaahdolle. Minä olen vielä toistaiseksi pihalla niistä. Ainoa mitä oon saanu irti, on se, että olet eri mieltä Kermavaahdon kanssa. Voisitko selventää onko se ainoa perusteesi vai joku muu ja onko niitä enemmänkin? Olisi kiva kuulla niistä semmosessa muodossa, että mäkin ymmärrän.

Ilmeisesti Kermavaahto pohtinut samaa kuin minkä. Muuten Kinder/Lenzen: Ottaisitko myös muitakin pelaajia huomioon kuin vain Kermavaahdon? Tuntuu vähän oudolta, että haluat yhden hyngiltä hinnalla millä hyvänsä.

Uusi Lionsai, tervetuloa! Toivottavasti saat sitä pohdintaasi ajoissa peliin eikä ihan illan viimesellä minuutilla. :)

Samus Aran: Onko toi jokin taktiikka vai ootko ihan muuten vaan/kiireiden takia ollut osallistumatta? Minusta sun sietäis tippuakin, jos aijot jatkaa "vapaamatkustajana".

Kermavaahto vastaa Samus Aranille ja pohtii myös kysymyksen asettelua. Tottahan on, että tuollaiseen kysymykseen kaikilla olisi puolueellinen kanta.

Kinder/Lenzen palaa kertomaan syitään äänelleen/epäilyksilleen.
Lenzen kirjoitti:
Kinder kirjoitti:
Kermavaahto kirjoitti:että nakkaa äänen välittömästi pelin alettua tulee vähän hätänen fiilis. Samoin siitä tulee pahismainen fiilis, että jostain syystä tunnut kauheen hermostuneelta siitä, että kiinnitän suhun huomiota.

Et ollut kiinnittänyt minuun paljoakaan huomiota ennen tämän päivän äänestysviestiäni. Miten siis olisin voinut olla hermostunut tai hätäinen sinun huomiostasi johtuen, kun olit ääntäni ennen tehnyt vain yhdessä kommentissa huomion minusta? Tästä jäi selittämisen maku suuhun.

Et ole vastannut tähän.

Kinder/Lenzen. Jos et sattunut huomaamaan, niin Kermavaahto pohtikin sun äänesi jälkeistä käyttäytymistä (ainakaan minä en saanut muuta käsitystä). Lisäksi on kiva, jos lainaisit jatkossa koko virkkeen, etkä vain osaa lausetta. Siitä tulee mieleen, että yrität vääristellä toisen sanomisia. Puolestaan sinulta ei ole pahemmin tullut syitä ja perusteluja äänellesi. Tämmöinen kommenttisi jäänyt mieleen sinusta.
Kinder vastaa Kermavaahdolle kirjoitti:Epäilen sinua siksi, koska vaikutat pahismaiselta. Syitä tulee sitten kohta.

Tästä seuraa edelleen kysymys: Missä ja milloin olet kertonut syyt äänellesi? Yritätkö vain mustamaalata Kermavaahtoa perusteetta?
Lenzen jatkaa viestiään selvästikin tunnekouhun vallassa. Voisivat kyllä molemmat, Kermavaahto ja Kinder/Lenzen, ottaa vähän takapakkia ja lukea viestinsä _järjestyksessä_ ennen kuin syyttelevät toisiaan. Varsinkin Kinder on väistellyt pitkään perusteidensa kertomista äänestään Kermavaahdolle (kertoi vasta nyt ja nekin perusteet ovat paljon kauemmin luotuja ennen ensimmäistä ääntään). Kermavaahto puolestaan voi myös vähän tutkia asiaa rauhassa ja katsoa pienet ristiriitaisuutensa, jotta voisi tuoda näkemyksensä ehkä helpommin esille.

Hattaraakin näkee. Sinäänsä itse en kauheasti odota Kermavaahdolta vastausta tuohon huomionannosta ennen/jälkeen äänien, koska kronologisesti Kermavaahto on selkeästi ollut loogisempi ja tuonut asiat heti pöytään toisin kuin Kinder/Lenzen, joka pantannut tietoaan ja selvästi luonut niitä tunnekuohuissa jälkeenpäin. Musta kaikki pohtiminen on hyvästä, koska se avaa ajattelua boksin ulkopuolelta. Mieluiten 20 teoriaa, josta on varaa valita omasta mielestään paras kuin 1, jota noudattaa sen takia, kun muut ei oo avoimia niille. Kaikilla on oma mielipide ja ilman niitä on väistämättäkin vaikea arvioida toisen roolia.

Samus Aran jatkaa pakoilua ja tulee vain vaatimaan vastausta omaan kysymykseensä, johon Kinder/Lenzen palaa vastaamaan.
Lenzen kirjoitti:Halusin antaa jälleen kaikille mahdollisimman pajon reagointiaikaa. Jos tiedän jo päivän alussa, ketä haluan äänestää, niin ei se äänen panttaaminen paljoakaan hyödytä. Teoriasi taas vaikuttaa kaukaa haetulta, sillä kukaan ei varmaankaan olisi äänestänyt minua ensimmäisenä edellisen Lenzenin yhden viestin perusteella.

Oon samaa mieltä sun kanssa tuosta, ettet oo pelännyt tippuvasi Lenzenin viestin takia. Mutta tuo reagointiaika on täyttä puppua, koska, jo monen päivän kokemuksellakin, voidaan todeta, ettei sulla oo tarkoitustakaan muuttaa mielipidettäsi Kermavaahdosta.

Lyhyesti:
Lionsaista ja Samus Aranista ei oikein ole mielipidetää, kun eivät pahemmin ole osallistuneetkaan. Scozewhi kuuluu samaan kategoriaan.
Kinder/Lensen hämmentää, koska en vieläkään tiedä, miksi hän äänestää Kermavaahtoa. Perusteet omin sanoin kunnollisessa aikajärjestyksessä esiin, kiitos.
Kermavaahto puolestaan jatkaa minusta hyvismäistä pelaamistaan ja on muutenkin rehdin oloinen tyyppi vastauksissaan Kinder/Lenzenille.
Objektivekin voisi pitkästä aikaa näyttäytyä ja tuoda myös pelaajista omaa pohdintaa, joka on jäänyt melko vähäiseksi. Hattarakin voisi kertoa vähän enemmän myös muista pelaajista omia pohdintojaan.


*Lenzen kirjoitti:
Kaakao kirjoitti:Kinder/Lenzen. Jos et sattunut huomaamaan, niin Kermavaahto pohtikin sun äänesi jälkeistä käyttäytymistä (ainakaan minä en saanut muuta käsitystä). Lisäksi on kiva, jos lainaisit jatkossa koko virkkeen, etkä vain osaa lausetta. Siitä tulee mieleen, että yrität vääristellä toisen sanomisia. Puolestaan sinulta ei ole pahemmin tullut syitä ja perusteluja äänellesi. Tämmöinen kommenttisi jäänyt mieleen sinusta.


Tässä on alkuperäinen lause:
Kermavaahto kirjoitti:Ja okei, reagointiajan antaminen on kivaa ja okei, mutta silti siitä, että nakkaa äänen välittömästi pelin alettua tulee vähän hätänen fiilis. Samoin siitä tulee pahismainen fiilis, että jostain syystä tunnut kauheen hermostuneelta siitä, että kiinnitän suhun huomiota.

Ensimmäinen lause kertoi päivän alusta. Toinen lause alkaa sanalla samoin, joten näen sen enemmänkin lisäyksenä tuohon ensimmäiseen lauseeseen. Tämän voi tulkita monella tavalla, eikä yksikään ole enemmän tai vähemmän oikea, kunnes kirjoittaja tarkentaa näkemystään.

Jotenkin minusta tuntuu, että kaakao ja kermavaahto niputtautuvat tällä hetkellä täydellisesti yhteen. Katsotaanpas tämä:
Kaakao kirjoitti:Lenzen jatkaa viestiään selvästikin tunnekouhun vallassa. Voisivat kyllä molemmat, Kermavaahto ja Kinder/Lenzen, ottaa vähän takapakkia ja lukea viestinsä _järjestyksessä_ ennen kuin syyttelevät toisiaan. Varsinkin Kinder on väistellyt pitkään perusteidensa kertomista äänestään Kermavaahdolle (kertoi vasta nyt ja nekin perusteet ovat paljon kauemmin luotuja ennen ensimmäistä ääntään). Kermavaahto puolestaan voi myös vähän tutkia asiaa rauhassa ja katsoa pienet ristiriitaisuutensa, jotta voisi tuoda näkemyksensä ehkä helpommin esille.

Jos tätä lukee tarkemmin, niin tästä saa sellaisen kuvan, että olen tunnekuohun vallassa, eikä mitään sanomaani voi ottaa todesta, kun taas kermavaahdon täytyy vain korjata"pienet" ristiriitansa.

Kaakao kirjoitti:Mutta tuo reagointiaika on täyttä puppua, koska, jo monen päivän kokemuksellakin, voidaan todeta, ettei sulla oo tarkoitustakaan muuttaa mielipidettäsi Kermavaahdosta.

Jos olen päivän alussa varma siitä, että aion äänestää kermavaahtoa, niin varmaan on järkevämpi äänestää kermavaahtoa päivän alussa, sillä a) voi olla, että kermavaahdosta irtoaa tietoa enemmän, kun hänellä on äänipaineita, b) voi olla, että hän ehtii vakuuttaa minut syyttömyydestään tai C) en edesauta iltakaaosten syntymistä. kerro, mitä hyvikset oisivat hyötyneet siitä, että äänestänkin viime hetkellä?

Okei, halusit siis perusteluja aikajärjestyksessä. Laitetaan sitten.

Ensimmäisenä päivänä äänestin kermavaahtoa, sillä hän näytti hakevan dominoivaa asemaa. Hän kyllä kiisti sen aseman hakemisen, mutta viestin sävy vaikutti vastakkaiselta. Tässä on hänen kiistämisensä.
Kermavaahto kirjoitti:Tai siis, kun sun ainoa peruste sille, että oon sun mielestä pahis on se, että äänestin Snakea. Itse nimittäin en halua dominoivaa asemaa, en tykkää muiden manipuloinnista tai vallan kahvassa seisomisesta.

Jos kirjoitin viestiini, että pidän häntä epäilyttävänä, koska hän hakee dominoivaa asemaa, niin mitä ilmeisimmin hänen Snake ääni ei ollut syyni äänestää häntä. Tässä kohti hän on siis vääristänyt viestiäni. Vaikka hän itse väittäisi, että ei pidä dominoivasta asemasta, niin ei se muuta sitä, että äänestin häntä aseman haun vuoksi.

Ensimmäisen päivän loppua kohtaan Kermavaahto hätääntyi ja alkoi martyrosoimaan. Kummatkin ovat yleisiä pahismaisuuden merkkejä, vaikka voi hyviskin tehdä niin.

Tästä alkaa seuraava päivä:

Kermavaahto kirjoitti:Okei, eli sä epäilet mua edelleen sillä perusteella, että satun olemaan jostain asiasta eri mieltä ja satuin osumaan ensimmäisenä päivänä väärään pelaajaan epäilyideni kanssa?

Ei, vaan epäilin sinua ensimmäisen päivän syistä sekä martyroinnista sekä hermostuneisuudesta.

Kermavaahto kirjoitti:Eikö se ala olla jo vähän kohtuutonta? Vaatia absoluuttista tarkkuutta tai sitä, että kaikki on jostain asioista samaa mieltä? Plus musta ei näytä kauheen hyvismäiseltä, että lähdet äänestämään 40 minuutin päästä siitä, kun päivä on alkanut, etkä vaivaudu edes vastaamaan asioihin, joista satuin eilen mainitsemaan.

Minusta kermavaahto vaikutti tässä erittäin hätääntyneeltä tuosta äänestään. Tässä kohtaa kermavaahto myös sekoitti minu ensimmäistä kertaa muihin. Tämä on ainut kohta, jossa hän minut mainitsi ensimmäisenä päivänä:

Kinder, okei? Miten mulla on sellanen fiilis, että toi sun äänesi mulle tuli jotenkin puskista? Tai siis, kun sun ainoa peruste sille, että oon sun mielestä pahis on se, että äänestin Snakea. Itse nimittäin en halua dominoivaa asemaa, en tykkää muiden manipuloinnista tai vallan kahvassa seisomisesta. Plus tuo hätääntyminen, mielipide sekin, mutta itse en sanoisi nauramista hätääntymiseksi. Periaatteessa oon vähän helppo äänestyskohde, mutta en toisaalta voi sanoa yllättyneeni järin suuresti siitä, että joku minuun tarttuu, koska olin siitä varma silloin kun tuota pidempää viestiäni kirjoitin (huom, äänen puskista tulemisella meinaan sitä, että ääni on vähän öh ja sellanen out of blue, tarttumisen ennakointi ei tarkoita sitä, että ajattelisin, että "no nyt joku varmasti äänestää mua, iik" vaan enemmänkin sitä, että tiedän sanovani asioita, joihin joku varmasti tulee kiinnittämään huomiota) Plus Kinder, ihan vaan tiedoksi, tykkään huomiota herättävästä pelityylistä, mutta silti en halua olla dominoivassa asemassa.

Mihin tärkeään esille nostamaasi seikkaan en vastannut?

Kermavaahto kirjoitti:
Kinder kirjoitti:Ja mistä asiasta olimmekaan niin eri mieltä?


Siitä, että minusta uhrautumisvalmius on hyvismäistä?

En ollut koskenutkaan koko aiheeseen. Tälläinen sekoilu ei nosta hyvispisteitä.

Kermavaahto kirjoitti:Mua epäilyttää tällä hetkellä eniten Kinder, ja oon niitä syitä muistaakseni maininnut jo aikaisemmissa viesteissäni

Perusteesi olivat "tuntuu hermostuneelta", antoi äänen aikaisin ja ollaan erimieltä asioista. Oliko sinulla mitään muutakaan syytä epäillä minua? Kahta noista perusteista voit soveltaa jokaiseen henkilöön ( aina löytyy erimielisyyksiä ja kaikkia voi väittää hermostuneeksi), joten äänesi jäi aika tyhjäksi.

Kermavaahto kirjoitti:Mutta siitä huolimatta (ja siitäkin huolimatta, että tää ääni saattaa näyttää itseni pelastamiselta, mitä se ei ole, olisin äänestänyt samaa tyyppiä joka tapauksessa, mutta ehdin vasta nyt tänne ja Kaakao oli jo ehtinyt antaa äänen samalle kohteelle) äänestän näin:

"Perusteilla, joilla voisin äänestää ketä tahansa, päätän äänestää sitä, jonka kustannuksella voin pelastaa itseni". Missä mielessä tuo ei ollut pelastusääni?

Kolmas päivä

kermavaahto kirjoitti:Edelleenkään en oikein tiedä, mikä on tarkalleen se syy, jonka takia mua epäilet


Tämän jälkeinen viesti;

Kermis kirjoitti:Myönnän, että en oo toiminut koko ajan ihan sillain, että itse ulkopuolisena pitäisin itseäni hyviksenä

Aluksi et pysty löytää itsestäsi epäilyttävyyksiä, mutta hetken kuluttua myönnät pelanneesi epäilyttävästi. Ristiriita?

Siinä on pitkä listaukseni, jossa käyn läpi Kermavaahdon toiminnan epäilyttävyyksiä. Jos haluat, että tiivistän ne sinulle Kaakao, niin lyhyesti: Hätäilyä, hermostuneisuutta, martyrosointia, perusteettomia mielipiteitä, huonot äänestysperusteet, ristiriidat ja sekaantumiset.

Muista pelaajista minua ihmetyttää Samus Aran, joka on pysynyt aivan liian neutraalina ja Kaakao, joka on sidoksissa Kermavaahtoon. Schozewhistä ja Lionsaista ei ole mitään kuvaa. Objektivelta olisi kiva saada mielipiteitä. Hattara on ainut, jota pidän lievästi hyvismäisenä, mutta tämä vaikutelma voi johtua siitä, että hän on hyvismäisempi kuin te muut, jotka olette joko hiljaisia tai epäilyttäviä.

Muuten, huomasin vasta nyt tärkeän pointin:

Kermavaahto kirjoitti:Kinder vastaa Kermavaahdolle kirjoitti:
Kinder kirjoitti:Epäilen sinua siksi, koska vaikutat pahismaiselta. Syitä tulee sitten kohta.


Tästä seuraa edelleen kysymys: Missä ja milloin olet kertonut syyt äänellesi? Yritätkö vain mustamaalata Kermavaahtoa perusteetta?

Tuo on edellisen Kinderin viesti, joten siitä ei voi suoraan repiä johtopäätöksiä minun nykyiseen rooliini. Vietätkö paljonkin aikaa tonkimalla kuolleitten hyvisten pahismaisuuksia tai niiden tulosten avulla toisten mustamaalaamiseen? Ei tipu hyvispisteitä.


*Lenzen kirjoitti:Olen erittäin pahoillani. Olen kirjoittanut tuon viimeiseen lainauksen kirjoittajaksi kermavaahdon kaakaon sijaan. Olen näköjään kirjoittanut kermavaahdon nimen jo niin monta kertaa lainauksiin, että se tulee tottumuksesta.


*Kaakao kirjoitti:Lenzen: Nyt oon kyllä erittäin hämilläni, koska ne kyllä on Kermavaahdon tekstejä, ei minun. Olen nyt kyllä aivan sekaisin siitä, mitä oot yrittänyt hakea takaa. Ja odottelen edelleen sun perusteluitas äänelles, mutta sitä varmaan joutuu odottamaan, koska luultavasti joudut lukemaan pelin uudestaan läpi, että huomaat missä mennään.


*Lenzen kirjoitti:Kaakao: Kyllä, otin kermavaahdon teksteistä näytteitä joissa perustelin hänen epäilyttävyyttään. Mitä asiaa et kykene/halua ymmärtää?


*Lenzen kirjoitti:Tässä on nyt jokin pielessä. kaakao vaatii koko ajan perusteluja äänelleni, vaikka olen niitä antanut. Listaan tähän nyt perusteluni yksitellen ilman lainauksia, niin ehkä saan hänetkin käsittämään jotain.

1. perustelu: Kermavaahto on martyrosoinut ja vaikuttaa alati hermostuneelta.

2. perustelu: Kermavaahto äänesti minua syillä, joilla olisi voinut äänestää ketä tahansa.

3. perustelu: Hän on ainakn kerran vääristellyt sanomaani.

4. perustelu: Hän on monesti sekoittanut henkilöitä keskenään.

5. perustelu: Kermavaahdon viesteistä löytyy ristiriitoja.

Kaikki tämä löytyi pitkästä viestistäni.

kaakao kirjoitti:Tämmöinen kommenttisi jäänyt mieleen sinusta.
Kinder vastaa Kermavaahdolle kirjoitti:
Epäilen sinua siksi, koska vaikutat pahismaiselta. Syitä tulee sitten kohta.


Tästä seuraa edelleen kysymys: Missä ja milloin olet kertonut syyt äänellesi? Yritätkö vain mustamaalata Kermavaahtoa perusteetta?


Tämä on se kohta, jossa lainasin kaakaon ja kermavaahdon väärin. Nyt korjasin asian. Tästä näkyy, että kaakao yrittää mustamaalata minua etsimällä asioita kuolleen hyviksen pahismaisuuksista. Kinderhän on varma ja kuollut hyvis, joten voiko hänen pahismaiset seikat vaikuttaa uuteen hahmooni?


*Kermavaahto kirjoitti:
1. perustelu: Kermavaahto on martyrosoinut ja vaikuttaa alati hermostuneelta.

2. perustelu: Kermavaahto äänesti minua syillä, joilla olisi voinut äänestää ketä tahansa.

3. perustelu: Hän on ainakn kerran vääristellyt sanomaani.

4. perustelu: Hän on monesti sekoittanut henkilöitä keskenään.

5. perustelu: Kermavaahdon viesteistä löytyy ristiriitoja.

Okei, missä kohtaa olen sekoittanut henkilöitä keskenään? En nimittäin muista ainuttakaan kohtaa, jossa olisin tässä pelissä puhunut vääristä tyypeistä. Enkä ole kyllä vääristellyt kenenkään sanomisia, olen vain tehnyt omat tulkintani niistä. Ja jos lähtee halkomaan hiusta, niin en ole edes juuri kommentoinut sun viestejä. Kinderin kyllä, mutta en Lenzenin, joten en sanoisi tuota pointtia kovin validiksi, koska Kinder ei ole Lenzen, rooli ei ehkä ole sama. Ja omasta mielestäni en ole alati hermostunut. Sana alati tuo sellaisen mielikuvan, että panikoisin täällä koko ajan, mikä ei kyllä pidä paikkaansa ja jotenkin mua alkaa jälleen turhauttaa tää homma. Mikä on osasyynä siihen, että oon ollut hiljaa. Koska mua ei vaan innosta sanoa mitään, kun sillä ei kuitenkaan ole minkäänlaista vaikutusta, vaan ennemminkin siitä vedetään lisää todisteita sille, että muka olen pahis. Mut on ajettu nurkkaan ja tähän mennessä oon päätynyt vaan sellaseen tulokseen, että turha edes sanoa mitään, kun ei sillä ole mitään vaikutusta mihinkään.

Plus en tykkää sun viime viestin sävystä ollenkaan. Jotenkin siitä tulee varsinkin alusta sellanen mielikuva, että muut on kamalan tyhmiä, kun eivät tajua mitä ajat takaa, vaan pyytävät tarkennusta ja perusteluja asioille, jotka eivät kaikille ole itsestään selviä. Varsinkin toi "ehkä saan hänetkin käsittämään jotain" on kamalan halventava mun mielestä. Plus heijastat Kaakaon kommentin Kaakaoon (Viitaten nyt tuohon "tästä näkyy, että kaakao yrittää mustamaalata minua") etkä edes tunnu yrittävän puolustautua itse muuten kuin heittämällä minä olen kaikkitietävä -asenteen kehiin ja kääntämällä kaiken ympäri.

Sorry vaan, mutta tällä hetkellä mun mieliala tän pelin suhteen on lähinnä sillä kivalla "ei vois vähempää kiinnostaa"-alueella syistä, jotka oon jo luetellut. Lenzen ei oo todellakaan vakuuttanut mua hyvismäisyydellään, vaan tuntuu ottaneen ennemmin missiokseen saada mut mahdollisimman nopeesti pelistä pihalle. Okei, fine for me, koska tällä hetkellä mua ei enää kiinnosta koko peli. Enkä halua panostaa peliin, jossa päälimmäisenä fiiliksenä mulla on se, että ihan sama mitä teen, niin sillä ei kuitenkaan oo mitään merkitystä varmaan missään vaiheessa.

Lenzen, heitän sulle haasteen. Koska oot koko ajan toitottanut sitä, että ole pahis, niin mitä sitten tapahtuu, jos paljastuu että olen hyvis? Miten se vaikuttaa sun mielipiteisiin muista pelaajista? Miten mun jahtaaminen on silloin edistänyt hyvisten peliä, jos tuloksena on että yksi hyvis kuolee?

Sorry, en ala tätä enempää kirjoittamaan, koska mitä enemmän keskityn tähän peliin niin sitä enemmän mua alkaa vituttamaan ja tunteet lähtee kiipeemään sinne suuttumisen puolelle. Joten voi olla, että en puhu enää tän päivän aikana, jos tää mun fiilis pysyy samana. Melkein tekis mieli äänestää itteeni tai tiputtautua, koska vitutus, mutta en tee niin, koska se ei oo reilua eikä oikeestaan auta hyviksiä (kuten ei oikeestaan Lenzenkään., kun ei keskity kehenkään muuhun kun vain takomaan päätä pöytään ja jankuttamaan kuinka oon salee pahis. Jos vaihteeksi puhuisit muistakin pelaajista, koska vaikka olisin pahis, niin tässä elissä pahisia on kaksi.)

Kiitos ja anteeksi. Häivyn jonnekin koloon yrittään pitää tunteet kurissa, koska vittuileva Kermis ei ole kivaa seuraa.


*Lenzen kirjoitti:kermavaahto: Toisena päivänä taisit kyllä sekoittaa minut johonkuhun, kun sanoit minun kommentoineen uhrauspuheia.

Myönnän kyllä, etteivät nuo edeliset viestit olleet mitään mukavia. Minua vaan alkoi todellä ärsyttämään, kun Kaakao tivasi koko ajan perusteita, kun minä niitä yritin hänelle selittää.

Tuo kermavaahdon viimeisin viesti - siinä ei itse asiassa ole mitään epäilyttävää. Oikeastaan, pidän sitä erittäin hyvismäisenä reaktiona. Tehdäänpäs nyt näin --Kermavaahto Ennen kuin kukaan järkyttyy tästä mielipiteen muutoksesta, nin laitan siihen syyt.

1. Viimeinen viesti oli hyvismäinen.
2. Pelin alkupuolella löytyy yleensä paljonkin asioita, jotka näyttävät myöhemmin pelissä pahismaisena. En nyt väitä, että äänestyssyyni olisivat olleet huonot, mutta kaikkein vanhempia viestejä ei välttämättä kannata katsoa pelin lopussa.

Jos pelataan oletuksella, että kermis onkin hyvis, niin ketkä olisivat silloin pahiksia? Schotzhewhista ja Lionsaista on liian vähän materiaalia, Objektive ja Samus aran vaikuttavat pysyvän tahalteen neutraaleina ja hattara voi periaatteessa olla mitä vaan. Kaakao olisi silloin hämärämpi kortti, mutta hän kallistuisi ehkä hieman enemmän hyviksen puolelle. Kaakaolle ja Kermavaahdolle kysymys: Keitä itse epäilette pahiksiksi?

++Samus Aran saat olla putoamisuhan alla niin kauan kunnes otat asioihin kantaa tai joku muu ohittaa äänimääräsi.


*Kaakao kirjoitti:Lenzen: Oho. Oon tosiaan anteekspyynnön sulle auki. En huomannu sun pidempää viestiä ollenkaa.

Lenzen kirjoitti:Jos tätä lukee tarkemmin, niin tästä saa sellaisen kuvan, että olen tunnekuohun vallassa, eikä mitään sanomaani voi ottaa todesta, kun taas kermavaahdon täytyy vain korjata"pienet" ristiriitansa.

Siitä saa semmosen kuvan, että neuvona voisitte ottaa takapakkia ennen kuin peli menee tohon, mitä Kermavaahto jo totesi: ei peli kiinnosta enää ja fiilikset pelistä on jostain muualta ku hyvästä. Oon ite nähnyt ja kokenut tuollaisen kahden tappelun olemalla se toinen osapuoli, joten yritin varottaa asiasta. Samassa quotessa mielestäni selvästi huomautan _molempia_ asiasta. Kermavaahdon asennoituminen oli yhtä turhauttavan näköistä.

Lenzen kirjoitti:Ensimmäinen lause kertoi päivän alusta. Toinen lause alkaa sanalla samoin, joten näen sen enemmänkin lisäyksenä tuohon ensimmäiseen lauseeseen. Tämän voi tulkita monella tavalla, eikä yksikään ole enemmän tai vähemmän oikea, kunnes kirjoittaja tarkentaa näkemystään.

Mä näin, että eka virke liittyy sun ääneen päivän alussa ja toinen virke sun äänen jälkeisiin viesteihin.

Lenzen kirjoitti:kerro, mitä hyvikset oisivat hyötyneet siitä, että äänestänkin viime hetkellä?

Huomioin koko sun kappaleesi tekstistä. Ohitan saman myös, koska kukaan ei ole sanonut, että pitäisi äänestää viime hetkellä. 4 päivää vs 3 päivää on silti aika hyvä aika reagoida. Siksi päivän alussa tullut ääni voidaan katsoa ittensä suojelemiseksi enemmin kuin keskellä päivää annettu ääni. Se, että äänestää toista jatkuvasti huomioimatta suuremmin toisen puolustuksia, kertoo taas musta siitä, että sulla ei oo voinut olla ajatustakaan siitä, että Kermavaahto voisi vakuuttaa sua millään tavalla. Tämä on minun näkymykseni äänestä, ei välttämättä sinun.

Kiitän sua hyvästä selvityksestäsi. Itselleni ainakin avasi hiukan motiivejasi.

Viimeiseen lainaukseen vielä semmosta, että tuo ilmaus "Epäilen sinua siksi, koska vaikutat pahismaiselta. Syitä tulee sitten kohta." viittasi siihen, ettet vielä itsekään tiennyt syytäsi epäilyille, vaan lähdit keksimään niitä jälkeen päin. Sillä ei ole mitään tekemistä nykyisen Lenzenin kanssa, vaan Kinderin kanssa, jonka äänestysperusteita en ymmärtänyt. Se puolestaan automaattisesti herätti ihmetystä, että Lenzeninä äänestät Kermavaahtoa samoin perustein kuin ennenkin (joista minulla ei siis ollut tietoa vielä, nyt on).

Tuo, että jouduit tekemään vielä numerolistauksen, oli täysin mun moka, etten tajunnu kännykällä kelaa tekstiä ylemmäs tarkistaakseni kirjoittajan.

Lenzen kirjoitti:Kinderhän on varma ja kuollut hyvis, joten voiko hänen pahismaiset seikat vaikuttaa uuteen hahmooni?

Vieläkin kohdennettuna: Eivät Kinderin toimet vaikuta millään tavalla Lenzenin rooliin. Niin en ole myöskään missään kohdassa väittänyt. Epäilin vain perusteitasi äänellesi (koska niitä ymmärtänyt).


Näin ollaan saatu pitkä selityskierros välitse varmisti keneltäkään missaamatta pilkkuakaan. Selvensi asioita melko paljon. Toivon myös, että Kermavaahto ottaa iisisti ja palaa peliin Lenzenin painostuksesta huolimatta. Omalta osaltani pahoittelen tätä osittaisesta väärinkäsityksestä johtuvaa tappelua. Haetaan kaikki kuppi kuumaa näin tuulisen syyspäivän varalle ja rentoudutaan hetki. Se tekee varmasti kaikille hyvää. :)

// Lenzen väliin.

Lenzen kirjoitti:Kaakaolle ja Kermavaahdolle kysymys: Keitä itse epäilette pahiksiksi?

Periaatteesta en haluis uskoo, että pahikset ois vaan antiaktiiveja. Siinä mielessä Samus Aran on epäilyttävin vaihtoehto, koska on vapaamatkustellut koko pelin ajan. Muut on ollu liian hiljaisia sanoakseni heistä suuntaan tai toiseen mitään. Kylän antiaktiivien määrä on ollu turhanki suuri nyt syksyn alla. Mutta sua tai Kermavaahtoa en pitäis pahiksina. Kermavaahdosta mun mielipide ei oo muuttunut ja oon samaa mieltä, että viimesin viesti tuntuu enemmä hyvikseltä. Samoin pohdin, että tuskin sinäkään oisit jaksanut tivata asioista noin kauaa pahiksena. Jäljelle jää siis hiljaisemmat.


*Lenzen kirjoitti:Kaakao: Joo, minäkin olen pahoillani. Tuntui välillä siltä, että jätit minut huomiotta. Nyt kun asiat on selvillä, niin on vielä se pahistennappaus.


*Lionsai kirjoitti:Onpas täällä ollut sanasotaa o.O

Mun mielestä Hattara ja Objektive on olleet pelissä mukana aina neutraalilla asenteella, eivät ole herättäneet epäilyksiä mutta ovat olleet kuitenkn kohtuullisen aktiivisia. Teille kahdelle kysymys: ketkä ovat pelin kolme epäilyttävintä henkilöä? Miksi? (muutkin saavat toki vastata, mutta olisi kiva saada erityisesti teiltä jotain mielipidettä).

Scowechi on ollut täysin näkymätön ja hiljainen, toivottavasti ei putoa antiaktiivisuuteen.

Samus Aran sitten, hieman epäilyttää se että kaikki ovat nyt vuoron perään häneen tarttumassa. Miksi moinen mielipidemassaus, hiljaisia ja puoliaktiivisia on kuitenkin muitakin? Samus Aran. sulta kysyisin, miksi et äänestänyt edellisenä päivänä ja miksi halusit paikkasi takaisin? (Voi olla itsestäänselvää, mutta haluan silti kuulla mitä sanot). Lisäksi säkin voisit jakaa epäilyjäsi meidän kanssa? ^^

Sitten tämä äänekäs kolmikko. Mä en ymmärrä, mikä symbioosi Kermavaahdon ja Kaakaon välillä on, ja suoraan sanottuna en ymmärrä, miksi Lenzen kymmenistä epäilyistään huolimatta poisti äänen Kermavaahdolta. Lenzen, epäilyttääkö sua sitten joku enemmän? Jos ei, miksi poistit äänen kuitenkin epäilyttävimmältä pelaajalta?

Mun omiin silmiini Kermavaahto on (omista sanoistaan huolimatta) vaikuttanut tosi dominoivalta, plus hätääntyneeltä aina kun on vaarassa tippua, ja on marttyroinutkin jo kahteen otteeseen. Se on musta erittäin pahismaista. Jotenkin tuntuu, että koko peli pyörii hänen ympärillään, ja voitaisiin saada selville muutakin, jos kaikki ei koko ajan keskittyisi häneen. ++Kermavaahto Kysymys sulle: millainen on sun mielestä dominoiva pelaaja? Onko dominoinnista hyötyä/haittaa hyviksille sun mielestä? Näätkö omassa toiminnassasi tällaisia piirteitä, sillä sua on niistä moni syyttänyt?

Kaakaosta on jäänyt mieleen oikeastaan ainoastaan Kermavaahdon puolusteleminen. Miksi oot niin varma Kermavaahdon hyviksyydestä, että puolustat häntä jatkuvasti?


*Kermavaahto kirjoitti:
Jotenkin tuntuu, että koko peli pyörii hänen ympärillään, ja voitaisiin saada selville muutakin, jos kaikki ei koko ajan keskittyisi häneen.

Ja tämäkö on pelkästään musta johtuvaa?

Marttyroinnista oon erimieltä, mutta tällä hetkellä mun fiilikset on muutenkin tällä hetkellä tän pelin suhteen sellaset, että mua ei enää kiinnosta puolustautua, koska kuitenkaan sillä ei oo mitään merkitystä ja suoraan sanottuna mulla on parempi olo sillon, kun en ajattele tätä peliä ollenkaan. DOminoiva pelaaja on mun mielestä sellanen, joka pystyy manipuloimaan muiden pelaajien mielipiteitä ja voisin sanoa, että mulla tuskin on sellasta asemaa tässä pelissä.

Melkein voisin äänestää itteeni nyt, koska tällä hetkellä rehellisesti sanottuna koen paremmaks vaihtoehdoks hyvisten pelin kannalta tiputtaa mut ja jatkaa kolmantena päivänä pahisjahtia puhtaalta pöydältä ilman, että tarvis käyttää kolmatta päivää mun ympärillä pyörien. Koska en ole pahis ja mua alkaa turhauttaa se, että tässä pyöritään monta päivää samojen tyyppien ympärillä ja kaikki muut saa olla rauhassa.

++Kermavaahto

En muuten näin radikaaliin vetoon lähtis, mutta tällä hetkellä katson parhaaksi, että mä tipun. Koska muuten tää peli jatkaa pyörimistään mun ympärillä eikä etene koskaan mihinkään ennen kun pahikset saa mut tiputettua päivällä tai mikä pahempaa, kulutettua yhä vaan useempia päiviä tähän samaan malliin eli koko päivä pyöritään mun ympärillä ja sitten illalla ehkä äänestellään naurettavilla perusteilla joku muu kuolemaan ja jatketaan samaa kaavaa sitten seuraavana päivänä. Oon valmis uhrautumaan ihan jo tän takia (toki se "ei vois vähempää kiinnostaa"-fiilis on taustalla, mutta oon miettinyt tätä ympäri ja ämpäri ja päätynyt siihen, et mun tiputus on paras vaihtoehto ja kun se kerran ei tunnu muuten onnistuvan niin annetaan sitten oma-alotteisesti potku)


*Lenzen kirjoitti:Kermavaahto: Jos kuolet nyt, niin menetämme viimeisen harhalynkkauksemme. Schozewhin äänestyspakon hoito ei ole tiedossa, joten pahimmillaan meillä on huomenna viisi pelaajaa, joista kaksi on pahiksia. Tilanne olisi paljon mukavempi, jos nyt saisimme tapettua jonkun oikeasti epäilyttävän, jolloin huomenna osumme todennäköisemmin pahikseen.


*Kermavaahto kirjoitti:Mulle käy sekin, että tapetaan joku muu kuin mie, mutta sitten tän tilanteen on oikeasti muututtava. Me ei voida jankata enää mussa, koska mä en ole todellakaan pahis (vaikka kukaan mua tuskin uskookaan) ja meillä on kaks pahista napattavana. Meillä ei vaan ole varaa roikkua mussa montaa päivää (se ollaan jo kinda käytetty ne mahdollisuudet) ja kuten jo Lionsaille kommentoin, niin tää mussa roikkuminen ei ole todellakaan asia, jota olisin halunnut tai itse aiheuttanut.

Mä en kuitenkaan poista ääntä iteltäni ennen kun tähän tilanteeseen saadaan joku roti. Koska mä en anna tän ajautua siihen tilanteeseen, että mussa roikutaan monta päivää - kolme päivää on jo kolme päivää liikaa - mutta poistan äänen, jos tää tästä ryhdistäytyy. Voitte ottaa siis mun äänen itselleni myös yleisenä ryhdistäytymiskäskynä.


*Kaakao kirjoitti:Kermavaahto: Se, että susta on puhuttu, antaa hiljaisille helpon äänen kohteen. Siten Lionsaikin tuli vähän puun takaa taas peliin sinua äänestää. Tää peli vähän hajoaa antiaktiivisuuteen. :/

++Samus Aran koska uskon Kermavaahdon olevan hyvis. Pahikselle vois olla aivan järjetöntä lähteä tollasella taktiikalla mukaan.


Mus mus kirjoitti:Päivä on päättynyt


Mus mus kirjoitti:3.ilta

*Kermavaahto 2 (*Lionsai, *Kermavaahto)
*Samus Aran 2 (*Lenzen, *Kaakao)

*Kermavaahto kuolee, sillä sai kaksi ääntään ensin.
*Scozewhi putoaa antiaktiivisuuteen :(. Varapelaajaa etsitään.


- Sinä!
- Minä?
- Niin sinä! Sinä olet varmasti murhaaja!
- Hoh? Millä perustelet tämän!
- Sinulla on Kermavaahtoa poskillasi!
- ….Logiikkanne on pistämätön.
- KUOLE!

Tällä maailmaa muuttavalla logiikalla anonyymit kerääntyivät potkimaan poloista *Kermavaahtoa. Päivän uhri oli pian mustelmilla, mutta ei vielä oikeastaan kuollut. ”Ettekö parempaan pysty…? Sittenpä… potkin itse itseäni!” Silloin *Kermavaahto potkaisi itseään taidokkaasti kurkkuun, tajuamattaan, että hänen kenkänsä kärki oli kovin terävä, puhkaisten kaulavaltimon auki.
- Ugghhhhhh….!
Sen enempää sanomatta *Kermavaahto menehtyi sisäsiististi verenhukkaan.

- Jaa.
- Niin.
- Aivan totta.
- Ei tainnut hän murhaaja olla?

Elossa: 7
Kuollut: 6

1.Päivä: *Snake (Tavallinen)
1.Yö: *Ratchet (Tavallinen)
2.Päivä *Kinder (Tavallinen)
2.Yö *Link (Tavallinen)
2.Yö *Master Chief (Tavallinen – antiaktiivisuuskuolema)
3.Päivä *Kermavaahto (Tavallinen)

Yö päättyy keskiviikkona 2.10 klo 20.00
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Anonymous - Onnea pahat pahikset!

ViestiKirjoittaja Mus » 12.11.2013 20:07:53

Mus mus kirjoitti:4.Aamu

- Minä vannon, ei voi olla mahdollista, että ihmiset kuolevat täällä liikkumattomuuteen!

Näin oli kuitenkin käynyt taas kerran. Henkilö, joka oli opittu tuntemaan *Scozehina, makasi kovin kuolleena. Ruumiin kasvoille oli hyytynyt virne, joka ilmaisi täyttä laiskuutta. ”Hän ei viitsinyt ilmaista mielipidettään sitten ensimmäisen päivän, niin mitäs oikein luulit?”

- Hän taisi olla tavallinen…
- Mistä näin päättelit?
- Koska minä arvasin oikein!

*Scozewhin ruumiin löydyttyä suoritettiin paikalla olevien laskeminen. Tämän kaksi tuntia kestäneen operaation jälkeen tultiin mutkikkaakseen tulokseen, että anonyymejä oli jäljellä enää viisi kappaletta. ”Mutta meitähän oli eilen vielä seitsemän! Joten joku on kuollut *Scozewhin lisäksi!”

- Ei tarvitse elämöidä! Löysin jo toisen kuolleen…

Tämä toinen kuollut oli *Lenzen, jonka selässä törrötti luonnottoman kokoinen samuraimiekka. ”Joku meni tämän tapon kanssa hieman liian pitkälle, jos voi sanoa?” *Lenzen ja *Scozewhi vietiin nopeasti muiden kuolleiden seuraan. Tämä ruumiskasa oli kasvanut jo melkoisen suureksi.

- No niin... taitaapi olla pakkorako edessä?


Elossa: 5
Kuollut: 8

1.Päivä: *Snake (Tavallinen)
1.Yö: *Ratchet (Tavallinen)
2.Päivä: *Kinder (Tavallinen)
2.Yö: *Link (Tavallinen)
2.Yö: *Master Chief (Tavallinen – antiaktiivisuuskuolema)
3.Päivä: *Kermavaahto (Tavallinen)
3.Yö: *Lenzen (Tavallinen)
3.Yö: *Scozewhi (Tavallinen – antiaktiivisuuskuolema)


Äänestyspakot:
*Objektive, *Samus Aran, *Hattara


Päivä päättyy sunnuntaina 6.10 kello 20.00


Mus mus kirjoitti:PJ puhaltelee yksinäisenä saippuakuplia

Ei ääniä

Äänestyspakot:
*Objektive, *Samus Aran, *Hattara

Päivä päättyy yhä sunnuntaina 20.00


*Hattara kirjoitti:Huhuu, missä ihmeessä kaikki on? Nyt ei saa luovuttaa! ++Samus Aran, sua ei ole näkynyt ikuisuuksiin, miksi niin? Entäs Samus Aran, Lionsai, Kaakao? Tänään on pakko saada pahis kiinni!

Samus Aran voisi sopia hiljaisen pahiksen muottiin, ja lisäksi hän on usein ollut vaarassa pudota, mutta on kuitenkin selvinnyt. Lisäksi rooli tuntui Samus Arania kiinnostavan niin paljon, että hän halusi pitää kiinni siitä huolimatta siitä, että ei ole senkään jälkeen juuri pelannut.

Kaakao epäilyttää kuitenkin myös edelleen, sillä vaikka Kermis olikin hyvis, saattoi Kaakaon suunnitelmana yksinkertaisesti olla se, että Kermiksen kuoleman myötä myös häntä pidettäisiin hyviksenä. Olen aiemmissa viesteissäni jo kertonut, mikä Kaakaossa epäilyttää, mutta toisaalta nyt uudella lukukerralla vaikuttaa siltä, että hänen viestinsä ovat myös vilpittömän kuuloisia. Ja toisaalta taas Kaakao on ennen ollut aktiivinen ja nyt yhtäkkiä hiljeni täysin. Oon sekaisin.

Objektivsta ja Lionsaista ei vieläkään ole suurempaa kuvaa, hämmentävää...


*Kaakao kirjoitti:Hattara: Innostus kieltämättä laskee, kun muut ei pelaa mukana.

Meitä on siis enää 5 jäljellä, näistä 3 hyvistä ja 2 pahista, eli pahis on tosiaan saatava kiinni. Etsintää kylläkin vaikeuttaa se, ettei teistä kukaan ole paljoakaan osallistunut peliin.

Samus Aran on käynyt muutaman kerran heittämässä jotain ja antamassa äänen. Samoin myös Objektive. Lionsai oli ekana päivänä enemmän äänessä, mutta hiljentynyt kokonaan pelin jatkuessa. Hattara puolestaan oli alussa hiljempaa ja nyt vasta herännyt peliin käymällä äänestämässä muita. Lyhyesti: olette kaikki olleet melko antiaktiiveja, joten teistä on todella vaikeeta pohtia roolia. Näin hiljasessa pelissä pahikselle toki voisi olla hyvä äänestämässä ensimmäisten joukossa ja pahisten massausyrityskin voi onnistua helposti, koska kaikkien kolmen hyviksen tulisi tällöin äänestää vastaan, tai pahikset on voinu hyvinkin leikkiä antiaktiiveja olla taka-alalla. En tykkää tilanteesta ollenkaan.

Voisivat kaikki aktivoitua vähän.


*Kaakao kirjoitti:Eivät sitten ole tulleet sanomaan mitään. Pelottaa kyllä Hattaran rooli ekan äänen takia, mut hän voi ihan hyvin ollakin hyvis. Olettaen, että ois pahis, niin silloin Samus Aran on hyvis, jolloin toinen pahis ois Objektive tai Lionsai. Jos taas Hattara on hyvis, niin kaks pahista löytyy joukosta Samus Aran, Objektive, Lionsai. Aikalailla tyhjästä on paha nyhjästä, joten 50/50 tilanteella mennään.

Hattaralla ollut pientä pohdintaa sentään edellisistä pelaajista, mutta jäljellä olevista ei näyttänyt olevan oikeen mitään.
Samus Aran ei oo ottanut kantaa suuntaan tai toiseen.
Objektivella samoin hyvin vähäistä kannanottoa edellisistä, mutta ei jäljellä olevista.
Uusi Lionsai puolestaan luokitteli jäljellä olevista Hattaran ja Objektiven neutraaliin kastiin kertoen, että he ovat olleet kuitenkin kohtuullisen aktiivisia. (ovat kyllä olleet kaikki todella hiljaisia)

++Lionsai, koska oot ainoa, joka luokitellut pelaajia edes johkin suuntaan. Kohtuullisen aktiivisista luulis olevan enemmänkin mielikuvaa. Tulehan siis kertomaan niitä myös meille.


*Lionsai kirjoitti:Melkein kukaan ei ole vastannut kysymyksiini :/ Vähän tylsä pelata kun kaikki ignooraa.

Kuvittelisin, että pahiskaverit olisi jo tulleet massaamaan ja pelastamaan Samus Arania, jos tämä olisi pahis. Kaakaosta mulle on tullut melko positiivinen kuva, varsinkin kun puolusti Kermavaahtoa, ja jotenkin myös Hattara on vaikuttanut hyvikseltä, oli tänäänkin puhumassa ensimmäisenä ja yritti mielestäni viedä peliä eteenpäin. Hämmentävää, jos tähän joukkoon pitää mahtua kaksi pahista o.O

++Objektive, oot mun logiikalla pahismaisin, koska oot vähiten hyvismäisin.


*Lionsai kirjoitti:Kaakao väliin, kommentoin kohta.


*Lionsai kirjoitti:Kaakao, tuolla "kohtuullisen aktiivisilla" tarkoitin sitä, että muistan heidän nickinsä topicista eli ovat jotain sanoneet (esim. Scowezista mulla ei ollut minkäänlaista mielikuvaa), mutta samalla heistä ei ole mitään suurta jäänyt mieleen. Ei tiukkoja mielipiteitä tai kannanottoja. Siksi kyselin heiltä mielipiteitä -> tuntuu hassulta, että ei ole suuria epäilyjä, vaikka kuitenkin selvästi lukee topiccia. Toisaalta tää peli on kyllä tosi hankala, kun on vain hiljaiset jäjellä...

Saanko kysyä, miksi sun mielestä on pahismaista luokitella pelaajia?

Olisikohan se pahiksen pelastusyritys sittenkin ollut Kaakaon äsköinen?


Mus mus kirjoitti:*Samus Aran 1 (*Hattara)
*Lionsai 1 (*Kaakao)
*Objektive 1 (*Lionsai)

*Samus Aran on kuolemassa ensimmäisenä saatuun ääneen.

Äänestyspakot (yliviivatut suorittaneet)
*Objektive, *Samus Aran, *Hattara


Päivä päättyy n.30 minuutin kuluttua.


*Objektive kirjoitti:++Samus Aran


Mus mus kirjoitti:Päivä on päättynyt.


Mus mus kirjoitti:4.Ilta


*Samus Aran 2 (*Hattara, *Objektive)
*Lionsai 1 (*Kaakao)
*Objektive 1 (*Lionsai)

*Samus Aran kuolee. Tämän lisäksi *Samus Aran putoaa antiaktiivisuuteen (jo toisen kerran).


- Jo on…
- No näinpä on! Eikö kenelläkään ole enää mitään sanottavaa?

Keskustelu oli jäänyt kovin vähäiseksi viimeisten viiden henkilön välillä. Kaksi heistä oli murhaajia, mutta se ei tuntunut kiinnostavan enää ketään. He olivat kaikki… kuin vaipuneet horrokseen. Tästä huolimatta *Hattara ja *Objektive murahtivat: ”Kenties *Samus Aran on yksi heistä, vai mitä luulette?”
- …
- …
Kukaan ei ainakaan väittänyt vastaan, lukuun ottamatta itse *Samus Arania, joka vinkaisi peloissaan. Samus yritti juosta pakoon, mutta ei pystynyt nousemaan ylös istuma-asennostaan, sillä hän ei ollut käyttänyt puheenvuorojaan pitkään aikaan. Häntä napattiin kiinni kainaloista ja raahattiin hieman kauemmaksi. *Hattara otti esiin veitsen osoittaen sillä *Samusta. ”Tunnustatko?”
- En ole tehnyt mitään väärää!
- Valehtelet!

Yksi väkivaltainen hutaisu, ja *Samus Aran kaatui maahan. Veitsi oli luonut ammottavan haavan *Samuksen kaulaan, aiheuttaen selvästi suurta tuskaa Aranille. ”Nngghhhhh---!” Sen enempää sanomatta hän kuoli.

- Hän ei tunnustanut…
- Tavallinen siis hänkin…?
Loput neljä katselivat toisiaan. Jos *Samus Aran ei ollut murhaaja, se saattoi tarkoittaa vaan sitä, että elossa olevista puolet oli pahiksia. ”Ja se tarkoittaa…”
- Teidän kahden kuolemaa!

*Objektive ja *Kaakao olivat nousseet ripeästi ylös, vetäisten pistoolit taskuistaan. Näillä tuliaseilla he osoittivat *Hattaraa ja *Lionsaita, jotka olivat tilanteesta häkeltyneitä.
- Ettehän te nyt meitä tappaisi… ettehän?
- Laittakaa nyt ne aseet vain pois!
Murhaajat vain hymyilivät häijysti *Lionsain ja *Hattaran aneluille. ”Luulitteko te muka, että selviäisitte tästä hengissä?”

Kuului kaksi kovaäänistä laukausta minkä seurauksena *Lionsai ja *Hattara mätkähtivät kuolleina lattialle.

Elossa: 2
Kuollut: 11

1.Päivä: *Snake (Tavallinen)
1.Yö: *Ratchet (Tavallinen)
2.Päivä: *Kinder (Tavallinen)
2.Yö: *Link (Tavallinen)
2.Yö: *Master Chief (Tavallinen – antiaktiivisuuskuolema)
3.Päivä: *Kermavaahto (Tavallinen)
3.Yö: *Lenzen (Tavallinen)
3.Yö: *Scozewhi (Tavallinen – antiaktiivisuuskuolema)
4.Päivä: *Samus Aran (Tavallinen)
4.Päivä: *Lionsai (Tavallinen)
4.Päivä: *Hattara (Tavallinen)

Eloon jääneet murhaajat:
*Kaakao (Murhaaja)
*Objektive (Murhaaja)

Peli on päättynyt Pahisten voittoon! Paljon onnea heille :>.


Nepece kirjoitti:Sori toi oli vähän ilkee veto tos lopus. <3


zeremi kirjoitti:Hehe! Eka true pahispeli voittajana! :D

Alussa oli itellä vähän tarkotuskin sekottaa porukkaa arvailemalla kuka on kukakin. Siihen tartuttiin tiukoin käsin alussa, ja ihmettelen suoraan sanoen muutenkin, miten sain teidät vakuutettua syyttömyydestäni. Olin tokana päivänä ihan saletti, että tuun tippumaan. :D
Mutta näin lopussa arvasin kyllä Kermavaahdon olevan Vampire (sori, mut alat olee aika läpinäkyvä). :D Pahiskaveriani, Objektive-Nepeceä en ois kyllä tunnistanut pelaajien joukosta. Linkistä kävi mielessä Jii, en ees muistanu enää jeekakaa, enkä kyllä ois osannu yhdistää Linkiä häneen. Kinder-Violetkin ois ollu viimesiä arvauksiani, mutta näin jälkeenpäin ajatellen kuulostaa järkevältä. :)

PS. Kuka on Metsämarja? Oletko uusi vai vanha tuttavuus? :)


Vampire kirjoitti:
PS. Kuka on Metsämarja? Oletko uusi vai vanha tuttavuus? :)

Vanha tuttavuus, oli Kylässä jo sillon, kun ite rekkasin.

Mutta näin lopussa arvasin kyllä Kermavaahdon olevan Vampire (sori, mut alat olee aika läpinäkyvä).

Pöhmöh, paraskin puhuja :) Olin nimittäin ite jostain 2./3. päivästä lähtien varma siitä, että oot Kaakao (itse olet läpinäkyvä :P) Jotenkin Kaakao oli vaan niin kovin zereminen, että ei ole tosikaan. Mutta joo, jossain vaiheessa olin kyllä aika varma, et jos jollain oli jotain epäilyksiä Kermiksen identiteetin suhteen, niin ne kyl karis varmasti jossain vaiheessa, viimeistään sitten kun aloin marttyroimaan kunnolla ja vetään tätä Vampiremaista "yhyy, en jaksa enää"-show'ta ja provosoituessani oikein kunnolla jostain yksittäisestä asiasta (esim. äänestä 50min päivän alun jälkeen)

Ite menin vähän hukkaan tässä pahisten suhteen (ja onnistuin näköjään tappeleen taas uusien ihmisten kanssa, hupsis. Selvästi pitäis keskittyä siihen, että en provosoidu niin herkästi, pöh. Tai sit pitäs pysyä kaukana Kylästä sillon, kun sattuu oleen jo muutenkin huono päivä, koska yhdistelmä huono päivä+Vampire on jo IRL huono ja vaarallinen yhdistelmä, mutta sit kun sen siirtää Kylään, niin erinäisten estojen kadotessa paketti on vielä valmiimpi räjähtämään.) Lähdin ehkä vähän turhan kärkkäästi hiillostamaan ja provosoimaan niitä yksittäisiä pelaajia ja sitten menin vähän turhan laput silmillä, esim. Kaakaon suhteen. Lopussa taas alko olla niin kyrsiintynyt fiilis, että ihan tosissani heitin hanskat tiskiin (ja unohdin sitten tulla heivaamaan ääneni iteltäni vekeen, piti kyl poistaa se...)


jeekaka kirjoitti:Ärh kun piti tosiaan kompastua omaan nokkeluuteensa ekana päivänä :D Oli tosiaan tarkoitus vaihtaa ääni Kaakaolle takaisin, mutta sitten loppuun paukkui niin monta viestiä etten saanut omaani läpi ennen päivän päättymistä. Sori Snake :( Ihmettelen kyllä jos ei ollut ihan itsestäänselvää ton tempun jälkeen että mä oon mä :-D

Arvasin muuten Kermavaahdon ja Kaakaon olevan Vampire ja zeremi :D Kaakao alkoi epäilyttää mua uudestaan kun puolusti Kermavaahtoa niin innokkaasti, vähän samasta syystä kuin epäilin Kermistä ekana iltana, mut no can do kun kerrankin mut lynkattiin yöllä eikä päivällä :-D


zeremi kirjoitti:Vampire: Paljastin itseni ekana päivänä. Se on ehkä syy, miks olit varma musta. :D

Kaakao kirjoitti:OFFIA: Itse en pääse enää tän päivän aikana koneelle, joten toivotan hyvikselle onnea pelin jatkossa. Taas on "kiva" olla ensimmäisenä lynkattu. Ihan sama miten pelaa, niin aina. Ainakin viimeset pelit. Ikihyviksestä ikilynkatuksi. Onhan sekin titteli. :D


Nepece kirjoitti:Mä en arvannu ketään. zeremi, sä ansaitsit ton voiton, kannoit käytännössä koko pahispelin. Kiitos, olit tosi ihana ja innokas pari. (olis siit kai pitäny arvata.)

Mä voisin pastee pahischattii jos jotakuta kiinnostaa? Mua aina kiinnostaa hirveesti, nii tarjoon. :D


zeremi kirjoitti:Voithan sitä pastee, mutta aika laihaks se kylläkin jäi :D


*Kaakao kirjoitti:No joo.. Tässä itseasiassa ois pahischat, jos ketään kiinnostaa lukee. :D

Spoiler:
*Kaakao kirjoitti:Millasella taktiikalla lähdettäis liikenteeseen?

*Objektive kirjoitti:Keksi sinä, mulla ei oo taktiikkaa yleensä. Ekoina päivinä ainakaan. Sä saat tässä aika hyvin hyvispisteitä, joten etäännyttämiseen ei oo tarvetta. Ainoo oli, et kirjotin (peli)eilen illalla yhen viestin et näkee et mä oli paikalla mutta en pelastamassa sua, jos jompi kumpi putoo nii sitä voi käyttää hyväkseen.

Aina on parempi tietty jos joku muu sanoo sen eka, nii ei ole oman metan pöytään tuomista.

*Kaakao kirjoitti:Toi "ei taktiikkaa" on hyvä siinä mielessä, ettei sitte siitä jää kii toisen pudotessa. Ei ainakaa samaa lähetä tiputtaa kuitenkaa missää vaiheessa. Pelastusyritys tosiaan on turhaa, koska siinä voi helposti narahtaa toinenki.

Yritän huomenna päästä takasin peliin. Mulla on muutenkin ollu tässä kiireitä, nii osallistuminen jääny iha nollaan. Mut huomenna pitäis olla pari tuntia aikaa keskittyä, et pystyn lukee noi viestit kunnolla läpi. Nopeasti selailin, niin vissiin Linkistä ja Kermavaahdostakaa ei tykätä.

Mietin, että pitäiskö mun nostaa aihe esille, että me voidaan hyvinkin olla hyvisten porukka syyttelemässä toisiamme, kun suurin osa on ollu iha hissukseen?

*Objektive kirjoitti:Jos on joku, jota haluaisit että äänestän niin sano. Muuten äänestäisin Kermavaahtoa, mutta sille on tullu jo nii monta ääntä et vaikuttais massaamiselta.

Meille on hyötyä jos kermavaahto joutuu ulos pelistä ilman että me ollaan ajamassa sitä ulos tai yötappamassa sitä. Sen yötappo veis sen kuolemasta sulle kiliseviltä hyvispisteiltä, ja sen lisäks vaikuttaa siltä et se lynkataan jossai vaihees.

*Kaakao kirjoitti:Empä kyllä yhtään tiiä, mitä pitäis tehä. Enkä kyllä kerkeä nyt ajattelemaankaan, koska pitää yliopiston puolesta suunnitella oppitunti ja sillee. Ehkä huomenna illasta kerkeen viestittelee, jos oot paikalla. Laitan lyhyet mielipiteet nyt pelaajista, jotka jääny mieleen.

Sinäänsä oon vähän erimieltä Kermavaahdosta. Koska jos mä kuolen jossain välissä, niin kukaan ei katokaan suhun vaan Kermikseen. Saadaan siitä mun kuoleman jälkeen ilmanen päivätappo. (jos siis ees kuolen) :D

Link taas puolestaan ei enää usko kummankaan pahikseuteen, joten sinäänsä sen hyväuskosuutta voisi vielä käyttää hyväkseen?

Hattaran tappo taas ois liian ilmiselvää mun osalta.

Samus Aran voi hyvinkin tippua huomenna päivällä, tai ainakin on yksi mahdollisista.

Loput onki sitte vissiin melko antiaktiiveja. Voipi olla, että saadaan ainakin kolmen hyviksen massayö. :D


Elikkä tällä hetkellä ei kannata ainakaan tappaa antiaktiivia, koska kuolevat kuitenkin ja jos pahikset ois antiaktiiveja, niin ne kuolis itekin. Joten tän yön jälkee pahiksia aletaan saletisti muutenki ettii aktiivisista. Eli sinäänsä Kermavaahto, Link tai Samus Aran pihalle. Ite en suosittelis Kermistä tai Linkiä, koska ovat tällä hetkellä niin hyödyks ku voi olla. Tosin sehän voipi vahvistaa myös mun pahikseutta. Ehkäpä se Kermis ois tosiaan paras vaihtoehto. Voisin myös päivällä vedota siihen, että ei mun ois pahiksena ollu mitää järkee tiputtaa mua puolustavaa pelaajaa..

Jätän tän pallon nyt sulle. Valitse parhaas mukaan joku: Kermavaahto, Samus Aran tai Link.

// muokkaus:

Luin ihan väärin sun viestin eilen uninuhasena. Siis et vissiin halua yötappaa Kermavaahtoa. No kumpi tippuu, Samus Aran vai Link? Jos et oo kertomassa mielipidettäs kohta puoliin, niin heitän noppaa Samus Aranin ja Linkin välillä.

*Kaakao kirjoitti:Onko ideoita tapettavalle? :D

// Edit

Periaatteessa, jos me tapetaan Lenzen, niin me voitetaan jo senkin takia, että porukka on niin antiaktiivia.

// Edit 2.

Jos ei ideoita, niin pistän PJ:lle Lenzenistä viestiä. :)

*Objektive kirjoitti:Mä oon paha ihminen ja äänestän Samus Arania viime hetkellä. Tuu mukaan jos oot paikal.

*Kaakao kirjoitti:Sori. Mulla on ihan sikana vielä hommaa huomiseks, että menee varmaan taas yö valvoessa (ei oo eka kerta). :D
Voitettiin kuitenkin ilman tappioita. Hurraa, vaikkakin vähän ei hurraa, koska niin antiaktiivi peli. Itelleni kuitenkin eka pahisvoitto. :)


Kreach kirjoitti:Tein pitkästä aikaa comebackin Kylään, ja voin suoraa sanoa että jäi taas hampaan koloon. Raivostutti tuo että 1. päivänä sitä yhtä ääntä ei hyväksytty ja oma pelini päättyi sitten siihen. Ja oikeesti mitä ihmettä, tuo Kaakao/zeremin "mieluummin minä kuin Kermavaahto".. Seurailin koko loppupelin, miten käsittämättömästi jätitte Kaakaon eloon. Aivan käsittämätöntä, oikeasti :D

Omasta pelistäni; aina, kun avaan pelin eli lähden äänestämään ja saan keskustelun avattua, olen se joka tippuu. :) En ikinä selviä kuin maksimissaan toiseen päivään. :D En edes anonyymipelissä. Ja en mielestäni edes tee mitään sen epäilyttävämpää; aina perustelu on se, että haen perusteluita "tyhjästä". Mutta niinhän ensimmäisenä päivänä on tehtävä! Ja osuimpahan Kaakaossa oikeaankin, että ei se ihan turhaa ole ne vähän heikommatkin epäily-yritykset.

Ylipäätään Kaakaon pahikseudesta olin aivan saletti viimeistään tuo uhrautumiskäsittelyn takia, mutta ei - joku lähtee leikkimään äänillään ja meikä saa hatkat. En oikeasti tässäkään kohtaa voinut käsittää, miten näin selvää juttua ei ymmärretty - ei hyvis ikinä uhraudu erikoishahmottomassa pelissä, vaikka muistaakseni joku sitäkin kiivan koitti puolustella. 1. päivänä Kaakao olisi saatu ulos ja peli olisi ollut hyvin erilainen.

Objektiveen en edes ehtinyt 1. päivänä kiinnittää mitään huomiota, mutta onnea toki hänelle ja Kaakaolle voitosta!

Omaan peliini nyt olin sinänsä ihan tyytyväinen, että en tiedä mitä olisin voinut tehdä paremmin. Vampire/Kermavaahdon epäilyt olivat omaan silmääni jotenkin ihan outoja, en oikein tiedä mitä olisi pitänyt tehdä, etten olisi sua epäilyttänyt.. :D Käsket, että epäillään ja kaikki äänestää ja näin, ja kun tämän aloitin niin olenkin pahis. Just :) Ja Kaakao pahiksena tietty toimi ihan oikein, että pelasti itsensä mua äänestämällä. Helpolla tuolta kyllä ekana päivänä saa porukkaa pihalle, olin pettynyt siihen että reilusti alle puolet äänesti.


Hagrid kirjoitti:Mitä mulle on tapahtunut minä kauhea ihminen. Mä lähetin toissa päivänä viestin äänestyksineen mutta päätin olla niin laiska etten lähetä sitä uudelleen, vaikka huomasin ettei se ollut ilmestynyt forkalle. Oli sitte kokoajan tarkotus lähettää, mut se vähän jäi :D
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17


Paluu KEPPI 2014 Pelit K3:sta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron