Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 20:21:28

Pelattu 20.5 - 13.6.2013

Jite kirjoitti:Constuck

PJ: Jite
VPJ/APJ: Vuorna Nepece
Pelityyppi: Peruspeli
Pelaajamäärä: 15
Äänestystapa:
Pelimode: Mus mus :>

Pahin painajaisesi on käynyt toteen. Ei olisi pitänyt sittenkään uskoa, että Desuconiin pääsisi tänä vuonna ilmaiseksi, vaikka siitä ei ollut mitään mainintaa virallisilla nettisivuilla. Nyt olet jumissa Sibeliustalolla 15 muun kävijän kanssa, kaikki ovet ovat lukittuina. DeSuNoTe ilmoittaa, että ainoa keino saada oikeus poispääsyyn on kaikkien ohjelmien katsominen, joka ei edes aikataulullisesti ole mahdottomuus. Valitettavasti tässä on pieni jekku mukana. Satut inhoamaan Homestuckia yli kaiken... Ja jostain kumman syystä kaikki ohjelmat sattuvat liittymään siihen. Ja kaikki muutkin teistä ovat samaa mieltä kanssasi.

Lyhyen keskustelun jälkeen selviää, että joukossanne on myös ne idiootit, jotka varasivat tämän massiivisen rakennuksen ainoastaan tätä tyhmää tapahtumaa varten, mutta he ovat piiloutuneet cossiasujen suojaan, joten ette pysty näkemään, keillä on päällä DeSuCoN-paita. Ainii, ja olihan joukossa myös Piraattipuolueen edustaja, mutta ei sillä niin suurta väliä ole. Olette kaikki pelanneet juonittelupelejä, joten päätätte ratkaista tapauksen sen avulla. Sovitte kokoontuvanne Metsähalliin tunnin välein keskustelemaan, kuka porukasta saattaisi olla järjestäjä, ja äänestätte, kenet viedään myyntisaliin pieneksi hetkeksi. Jossa on niin ikään vain Homestuck-tuotteita. Eihän kukaan muu kuin järjestäjä pysy siellä kauaa selväjärkisenä, joten jos se on järjestäjä, sidotte myyntisaliin joutujan, ja lukitsette hänet loppuconin ajaksi vessaan. Ai niin, ja otatte häneltä löytyvän avaimen. Onneksenne teillä on kyllä apuna kaksi legendaarista conittajaa, jotka tulivat myös vahingossa tänne, mutta... Kuinka kauan?


Päivä ja äänestys (UÄ):

Päivä kestää aina 4 vuorokautta.

Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin -- Nimi Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista.

Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan.

Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.

Yö:

Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan nimet mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen. Erikoishahmot laittavat jokaiseen yöviestiinsä kaksi nimeä. Ensimmäinen on kyseisen yön kohde, seuraava varanimi. Tämä varanimi ei siis ole mikään virallinen, vaan mukana ainoastaan siltä varalta, että erikoishahmo ei jostain syystä pääse koneelle seuraavan yön aikana. Ensimmäisen yön varanimi annetaan PJ:lle pelin alussa vastaamalla hahmoviestiin.

Pelinjohtaja käyttää varanimeä vasta kun vuorokausi on umpeutunut (aiemmin vain siinä tapauksessa, että pelinjohtaja on yön alkaessa ilmoittanut, että kyseisen yön umpeutumisaika on lyhyempi). Varanimiä voidaan käyttää myös siinä tapauksessa, että erikoishahmo on ilmoittanut olevansa koko yön ajan poissa.

Mikäli varanimeäkään ei jostain syystä ole käytettävissä aamunkoittoon mennessä, menettely riippuu erikoishahmosta:
Ennustaja: Kysyy siitä, jota viimeksi äänesti. Jos tämä henkilö on kuollut tai tästä on jo kysytty, kysyy edellisestä äänestämästään henkilöstä. Jne. Jos kaikki henkilön äänestämät ovat kuolleet tai heistä on jo kysytty, kysyy yleisten äänestysten perusteella. (Viimeisimmän äänestyksen toinen, kolmas... sitä edellisen toinen jne.)
Pahikset: Tappavat sen, jota joku heistä viimeksi on äänestänyt.
Suojelija: suojelee viimeisintä aiemmin suojelemaansa, johon hänellä on mahdollisuus. Jos tällaista hahmoa ei ole, arvotaan suojeltava niiden kesken, joita ei ole äänestetty lainkaan kahden edellisen päivän aikana.
Kultisti: Ei käännytä ketään, voih :'(


Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:

Kaksi kierrosta äänestämättä olleet poistetaan pelistä toisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.

Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.

Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitetun poissaolon kierrokset vähennetään välistä. Siis esim. jos henkilö ei ole äänestänyt kierroksella 1 ja on kierroksen 2 poissa, hänen täytyy äänestää kierroksella 3 tai hän lentää pelistä ulos sen päivän iltana. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään 2 peräkkäisen kierroksen ajan.

Hahmot:

Hyvät:

1x Elffi, yksi Suomen tunnetuimpia cossaajia. On ollut jopa cosplayn mukana WCS2011:ssa Suomen edustajana, ja omaa sen vuoksi paljon faneja. Voi joka yö pelin aikana mihin porukkaan joku pelaajista kuuluu (näet tuloksen akselilla uhka/ei uhka, jossa uhaksi lasketaan järjestäjät, ja Piraattipuolueen rekrytoija). Suomeksi ennustaja.

1x Slayer, THE keräilykorttipelaaja. Haastaa jonkun pelaajan joka yö korttimatsiin, koska hänellä on yöaikaan tylsää. Tästä syystä järjestäjä ei löydä kohdettaan, jos päättää kaapata Slaykan vastustajan. Ei voi kuitenkaan haastaa itseään matsiin, eikä myöskään samaa pelaajaa peräkkäisinä öinä. Slaykka-setä pahastuu, jos joutuu pelaamaan samaa pakkaa vastaan kahdesti peräkkäin. Suomeksi suojelija.

9x Tavallinen conkävijä, joka haluaa ainoastaan ennen kesäloman loppumista takaisin kotiin. Koittavat päästä pois conalueelta eliminoimalla conjärjestäjät.

Pahat:

2x Conjärjestäjä, joka on vain saanut päähänsä, että kaikkien on käytävä joka ohjelmassa, ennen kuin päästävät ulos conalueelta. Nappaavat joka yö jonkun conittajan mukaansa, ja aivopesevät hänet Homestuckilla. Koska conissa kaikki ohjelma liittyy Homestuckiin... Voittekin jo arvata, että hänestä on yhtä paljon iloa kuin vainajasta. Toisin sanoen hänellä on kiire mennä katsomaan ohjelmaa, ja on siten poissa pelistä.

1x Vänkäri, joka hoitaa juoksevia asioita. On conittaja, mutta rahapulan vuoksi haki vänkäriksi, jotta voisi osallistua, ja joutuu tottelemaan conjärjestäjiä. Voittaa heidän kanssaan, mutta vänkäriä ei tarvitse lynkata, jotta hyvikset voittavat. Suomeksi petturi.

3.osapuoli

1x Piraattipuolueen rekrytoija, conkesä on sinulle ihanaa aikaa, ja conit otollisia värväyskanavia puolueeseen. Värväät siis joka yö uuden jäsenen Piraattipuolueeseen, ja, ugh, politiikan maailmaan. Piraattipuolueen jäsenet tuntevat toisensa, joten he voivat keskustella keskenään. Ainiin, ja jos piraattipuoluen rekrytoija eliminoidaan, osapuoli voi enää lisätä Piraattipuolueen jäsenten määrää. PS. Piraattipuolueen rekrytoija ei voi käännyttää pahiksia tai erikoishahmoja Piraattipuolueen jäseneksi.

Voittaminen:

Conittajat voittavat, kun kaikki uhat (järjestäjät ja rekrytoija) conkansalle on eliminoitu.
Järjestäjät voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin conittajia/piraattipuoluelaisia.
Vänkäri voittaa järjestäjien kanssa.
Vänkäriä ei tarvitse saada hengiltä conittajien voittoon ja tätä ei lasketa järjestäjäksi järjestäjien voitossa.
Piraattipuolue voittaa, kun heitä on enemmistö.

Coniin ilmoittautuneet: (8/15)
(kuolleet boldattu)

Gomhog piraattipuolueen jäsen, yö 3
horaaneko
Iku
Jii -> Zey -> Isch
Kayu
keira piraattipuolueen rekrytoija, päivä 4
Lotazi
Nepece conittaja, päivä 2
piikkisiili
Ropsus
Thymegirl
Vampire järjestäjä, päivä 3
Violet conittaja, yö 2
zeremi conittaja, päivä 1
Zey conittaja, yö 1


Jite kirjoitti:Järjestäjät olivat mystisesti kadonneet, kun kansalle alkoi valjeta totuus DeSuCoNista. "Ne yrittää aivopestä meidät! Mitä me tehdään?" Porukka tuumii yhdessä mahdollista ratkaisua, mutta sitä ei vain synny. Yhtäkkiä pitkä, silmälasipäinen blondi, teidän muistaaksenne yhteistyövastaava Jite, raahautui pitkin metsähallia, hokien vain sanoja: "Metsähalli... Homestuck... Juonittelupelit..." Viimeinen sana tarttui yhden kävijän korviin. "Niinpä tietysti! Savustetaan ne juonittelupeleillä ulos! Kokoonnumme säännöllisesti tähän päättämään, kuka joutuu myyntisaliin. Vain järjestäjä selviäisi siitä sekoamatta. Ja voimmekin sen jälkeen tarvittaessa lukita järjestäjän vessaan :3" Muut kannattivat ehdotusta.

Sota vapaudesta oli alkanut!

Kuolleet:
-Jite, yhteistyövastaava

Sibbellä eksyksissä (poissaolot)
Iku 18.5-22.5

Homestuckin maailmaan katoamassa (äänestyspakot)

Ei ole :>


Gomhog kirjoitti:Tervehdyksiä kaikille, pelataan hauska peli. Varoitus, hieman peliteknisyyksiä seuraa.

Erikoishyviksinä meillä on ennustaja ja suojelija, jotka ovat itselleni melkoisen tuttuja kasvotusten pelatuista peleistä. Ainoa kommenttini on, ettei ennustajan välttämättä kannata luottaa turhan paljoa hyvistulokseen. Jos ymmärsin säännöistä oikein, niin petturia ei taideta uhaksi, joten hän näkyy hyvänä, ja lisäksi pelaaja voi tulla rekrytuksi kulttiin myöhemmin. Kai muuten pelaaja, joka liittyy samana yönä kulttiin, ennustuu pahiksena?

Pahiksista tulee mieleen, että mitä käy, jos petturi jää yksin, mutta kulttia on jäljellä? Silloinhan petturi ei voi voittaa, joten jääkö hän peliin pelkäksi painolastiksi?

Ja sitten on kultti. Siitä ei ole kovinkaan hyviä kokemuksia. Huonoimmassa tilanteessa hyvikset voivat menettää enemmistönsä jo kolmantena päivänä (kaksi lynkattua hyvistä, kaksi yötapettua hyvistä, kaksi rekryttua hyvistä, jolloin hyviksiä olisi viisi, pahiksia kolme ja kulttia kolme), ja tämä on jotenkin saatava vältettyä. Niinpä sanon pahiksille: liittykää kulttijahtiin, tai muuten me massaamme kultin kanssa teidät ulos myöhempinä päivinä. Jos hyvikset menettävät enemmistönsä, niin voittaminen on lähes mahdotonta, ja siksi kultin avittaminen ei haittaisi ollenkaan huonoimmassa tilanteessa. Etenkään pahisten EI pidä tappaa erikoisia, jotka eivät voi koskaan kääntyä kultiksi, eikä kultti mahda erikoisille mitään ilman pahiksia.

Tämä on ehkä vähän raju tapa aloittaa peli, mutta on tärkeää päästä rekrytoijasta nopeasti eroon. Uhkaus kultin puolella äänestämisestä pitäisi olla riittävän tehokas uhka pahikselle, että suostuvat jonkinlaiseen yhteistyöhön, koska pahisten näkökulmasta rekrytoija vastaa ennustajaa, joka ottaa hyvistuloksensa vapareiksi.


Violet kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Kai muuten pelaaja, joka liittyy samana yönä kulttiin, ennustuu pahiksena?


Yötoimien järjestys kirjoitti:1. Manipulaatioroolit, jotka toimivat yöllä. (1a. kohteenvaihtaja 1b. roolinlukitsija 1c. kohtalonvaihtaja 1d. lavastaja)
2. Suojelijat
3. Tiedustelijat
4. Käännyttäjät (4a. noobikultti 4b. ystävystyjä 4c muut)
5. Tappajat (kaikki yhtä aikaa ^_^)

Ei ainakaan kylän yötoimien järjestyksen mukaan. Kultista voi siis tlla suurikin ongelma, jos sen leviämistä ei estä tarpeeksi nopeasti. Kultti on kuitenkin helpompi saada kiinni, kun se suurenee. Syinä mm. suurempi joukko pelaajia tekee todennäköisemmin virheitä ja pelaajien mielipiteet saattavat muuttua (esim. jos pelaaja b värvää pelaaja a:n kulttiin, niin ei pelaaja a halua enää lynkata tätä, vaikka olisikin tätä edellispäivänä epäillyt).


Jite kirjoitti:Gomhog, ennustaja saa tuloksen vain järjestäjistä ja rekrytoijasta.


Gomhog kirjoitti:Kiitokset oikaisusta. Siinä tapauksessa kannattaa vielä vähemmän luottaa hyvistulokseen.

Violet: Hyvä pointti, mutta en usko, että kultti kovin mielellään värvää niitä, jotka joutuisivat muuttamaan mielipiteitään rajusti. Ja suuremmassa kultissa on pienempi todennäköisyys osua rekrytoijaan, jos jonkun möhlin takia saamme useita epäiltyjä. Miten uskoisit pahisten pelaavan tässä pelissä?


zeremi kirjoitti:Hereillä!

En oo ihan niin aktiivinen tän pelin aikana kuin yleensä, koska alkaa kesäduunit tänään ja teen suurimmaks osaks yövuoroa, joka vähän sekottaa normaalin iltapelaamisen, mut ei se mitään. :)

Kultti voi olla aika paha, jos saa levittäytyä rauhassa, mutta eipä siihenkään oo oikeen muuta kuin, että ennustaja ennustakoon ja olkoon onni hänen kanssaan. :D
Muuten tää näyttää ihan peruspohjalta.


Vampire kirjoitti:Hereillä, en ehdi nyt (tai kovin paljon paremmin ennen torstaita) panostaa yliopiston valintakoestressin takia. Peliteknisyyksiä en lähde kommentoimaan, koska mun aivoni ei toimi tällä hetkellä eikä ole oikein aikaakaan.


Nepece kirjoitti:Tre ihmisille! Ensinnäkin haluaisin sanoa, että Homestuck on hieno, lukekaa se!

Toiseksi, olen sitä mieltä, että ennustaja on lähes hyödytön hahmo - paitsi ettei häntä voi saada kulttiin. Siksi ehdottaisinkin, että ennustaja ei tulisi esiin, paitsi jos hän onnestuisi samaan pahistuloksen tai olisi välittömässä vaarassa tulla lynkatuksi.

Gomhog: Mutta toisaalta kultin kokeneemmat jäsenet saattavat syöttää pelaajille, jotka "muuttavat mielipidettään" tavan, jolla he voivat tehdä sen orgaanisesti. Sen lisäksi tuollainen pelottelu ajaa tavallisetkin conittajat pitämään kovempaa kiinni huonoistakin mielipiteistä/päättelyistä peläten, että heitä luullaan kulttilaisiksi. En tässä sano, missä menee henkilökohtaisesti minulla huolestumisen raja, sillä muuten kultti pystyy välttämään sitä.

Mä pidän randomäänistä. ++Vampire


piikkisiili kirjoitti:Ei Gomhogin ehdotus kauhean raju ole, koska siinä ei ole mitään konkreettista. Petturi voisi tulla esille, jotta hyvikset ja pahikset voisivat neuvotella. Vastalahjaksi ennustaja voisi tarkistaa petturin valitseman kohteen tai jotain sellaista.


Vampire kirjoitti:Neoece: mihin tulokseen ajattelit päästä randomäänelläsi, kun olen jo ilmaissut, että mun panostukseni lienee hieman vajavaista valintakokeiden lähestyessä?


Lotazi kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Pahiksista tulee mieleen, että mitä käy, jos petturi jää yksin, mutta kulttia on jäljellä? Silloinhan petturi ei voi voittaa, joten jääkö hän peliin pelkäksi painolastiksi?

Conittajat voittavat, kun kaikki uhat (järjestäjät ja rekrytoija) conkansalle on eliminoitu.
Järjestäjät voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin conittajia/piraattipuoluelaisia.
Vänkäri voittaa järjestäjien kanssa.
Vänkäriä ei tarvitse saada hengiltä conittajien voittoon ja tätä ei lasketa järjestäjäksi järjestäjien voitossa.
Piraattipuolue voittaa, kun heitä on enemmistö.

Petturi voittaa pahiksien kanssa, mutta häntä ei tarvitse tappaa hyvisten voittoon. Eli jos pahikset on kuolleet niin kai hänet perjaatteessa voi laskea "hyvikseksi", koska kultti ei voi käännyttää häntä. Hyvikset voittaa kun kultti ja pahikset on kuolleet eli petturista ja käännytetyistä ei tarvitse välitää (jos siis ymmärsin oikein). Kultti ja käännytetyt voittaa kun heitä on enimmistö.

Pelistä en vielä oikein osaa sanoa, mutta kai se tästä lähtee kun ihmiset tulee puhumaan :> Voin kertoo että en kattonu roolilistaa tähän ilmottauessa ja kiva huomata vähän erilainen peruspeli. Viime pelaamisesta onkin vierähtänyt aikaa...


Nepece kirjoitti:Vampire: Ajattelin heittää ensimmäisen kiven, niin se joka haluaa oikeasti äänestää voi tehä nii ilman paineita. Ja ehkä joku muu lähtee leikkiin mukaan!


horaaneko kirjoitti:Whii. Ensinnäkin ihana teema ja komppaan Nepeä, vilkaskaahan Homestuck!

Piikkisiilellä ja Gomhogilla on jännä pointti: jonkinasteinen hyvisten ja pahisten yhteistyö. Tosin mä en nyt tässä kello kahdeksan väsyneillä aivoilla oikein ymmärrä että miten se käytännössä toimisi. Piikkis, haluisitko avata tuota, että mitä petturin esille tuleminen auttaisi? Ja mitä kultin jahtaaminen oikeastaan on? Etsitään kulttimaisia pelaajia, mutta minkälaisia sellaiset on? En tiedä kyllä suostuuko pahikset tällaiseen systeemiin koska onhan siinä riski että sen pahiskaverit paljastuu siinä neuvottelujen ohella? Mut on aika jännä ajatus kyllä.

Ennustajan hyvistulokseenhan ei tosiaan voi luottaa petturin kannalta mutta tulos uhka meinaa sekä pahista että kulttia joten uhkatulokset kandee tulla huutelemaan.

Oon ihan huono peliteknisyyksissä. :D Pelaajista ei ole mitään ihmeellistä noussut esiin. Gomhogia en pidä hirveen todennäköisenä kulttina koska otti noin rohkeasti kulttijutun esille. Muu puhe ollu aika neutraalia joten odotellaan lisää. :>

//Nepe


Vampire kirjoitti:Nepe, yleensä ne kyllä tippuu aika nopeesti, jotka äänestää ekana, varsinkin randomäänestää, tai sitten ihmisillä on vaan todella huono toleranssi sen suhteen, et mie rändöilen.

Hora tuntuu ekan viestinsä perusteella vähän hassulta. Lähinnä siks, että sekoilee jotain kultin kanssa. (ja salee pahis, kun tollain Homestuckia hehkuttaa!!11)


Gomhog kirjoitti:Nepece: Erittäin nepecemäinen viesti noin ylipäätään. Liittyen kulttiin: juuri tuo orgaaninen mielipiteen muuttaminen oli sitä, mitä ajattelin puhuessani rajuista mielipidemuutoksista. Ja siinä olet oikeassa, että tavisten on uskallettava kääntää kelkkansa tilanteen muuttuessa. Nepecen randomäänestä en saa hänestä kuvaa hyviksen tai pahiksen suuntaan, mutta sopii tyyliin.

piikkisiili: Pidän ehdotuksesta neuvotteluihin, jos pahikset suostuvat siihen. Ja laitetaan omalle ehdotukselle konkreettisuutta: jos pahikset eivät suostu yhteiseen kulttijahtiin, johon kuuluu esimerkiksi erikoishyvisten jättäminen rauhaan ja epäiltyjen kultistien yötappaminen, lähden massaamaan kultin kanssa pahiksia ulos myöhempinä päivinä. Ketkä muut on mukana tässä pahisten taivuttelussa?

Lotazi: Tarkoittavatko nuo säännöt siis, että voittajia voi olla useita? Jos oletetaan, että olisi aamutilanteena hengissä tavis, kaksi käännytettyä kultistia (käännyttäjä kuollut) ja pahis, ja päivällä lynkataan tämä pahis. Silloin kaikki uhat on eliminoitu, mutta piraateilla on enemmistö: tarkoittaisiko tämä, että sekä hyvikset että kultti voittavat? Kuulostaa jotenkin kummalliselta.

Ja jos petturi jää yksin, niin silloin on mahdoton sanoa, kumpaa puolta hän edes haluaa äänestää. Hänen tilanteensa olisi vielä huonompi kuin aiemmin mainitsemani hyvisten enemmistönmenetys: enemmistön voi periaatteessa (joskaan ei luultavasti) saada takaisin, jos yötapot ja lynkkaukset menevät oikein.

horaaneko: Ehdotus osittaiseen yhteistyöhön pahisten kanssa perustuu ainakin omalta kohdaltani kingmaker-ilmiöön, jossa joku kolmas päättää, kumpi kahdesta muusta voittaa. En halua kuulostaa pessimistiseltä, mutta jos pahikset eivät suostu yhteistyöhön, mahdollisuutemme säilyttää enemmistö ovat sangen heikot. Mutta ilman enemmistöäkin hyviksiä on riittävän paljon vaikuttamaan äänestystuloksiin, joten tässä tapauksessa hyvikset saavat lähes valita, voittavatko pahikset vai kultti. Ja yritän saada tästä epäedullisen vaihtoehdon pahiksille, jotta yhteistyö houkuttelisi.

Kukaan pelaajista ei vielä oikeastaan vakuuta puoleen tai toiseen, mutta itseäni kiinnostaa tällä hetkellä piikkis ehdotuksensa vuoksi. Haluaisitko siis kertoa, miksi pahikset kuuntelisivat ehdotustasi ja ottaisivat petturin esiin? Voin kuvitella kyllä itse syyn suostumiselle, mutta mikä on oma näkemyksesi?

Niin joo, ja Nepecen ja horaanekon kaikuna: kannattaa tutustua Homestuckiin.

//Vam väliin. En itse pidä ensimmäistä ääntä sen epäilyttävämpänä kuin muitakaan. Ja miten horaa "sekoilee jotain kultin kanssa"?


piikkisiili kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Ketkä muut on mukana tässä pahisten taivuttelussa?

Minä! Pahikset haluavat lähteä ideaan mukaan, koska ovat lukeneet sarjiksia, jossa Musta Pekka ja Mikki voittavat yhteistyöllä yhteiset viholliset ennen oman kisansa jatkamista. Hyviksillä ei ole syytä pudottaa petturia, koska hän ei vaikuta ainakaan suoraan kokonaistulokseen eikä häntä pystyttäisi käännyttämään. Petturin pudottaminen antaisi kultille lisääaikaa. Sitten kun kultti olisi voitettu, ei petturin pudottaminen muutenkaan välttämättä kannata, koska on kiire löytää ne oikeat pahikset. Petturi voisi myös näin välttää jättämästä kommentoimatta pelaajia/pahistovereitaan kulttimielessä, joten hän ei pääsisi vahingossa lipsauttamaan pahistovereitaan esille niin kuin tavallisessa pelissä voisi käydä.


piikkisiili kirjoitti:
minä kirjoitti: Petturi voisi myös näin välttää jättämästä kommentoimatta pelaajia/pahistovereitaan kulttimielessä

Tuossa pitäisi lukea "jättää kommentoimatta pelaajia/pahistovereita muuten kuin kulttimielessä"

Gomhog: Mikä sinun näkemyksesi on?


Violet kirjoitti:Tuo pahisten ja hyvisten yhteistyö kulttia vastaan kuuostaa kiinnostavalta, mutta se toimii vain, jos pahikset suostuvat siihen. Odotamme siis yhteydenottoanne :) Ongelmana on sitten se, että miten löytää kulttilaisen.

Gomhog kirjoitti: Miten uskoisit pahisten pelaavan tässä pelissä?

Varmaankin pahikset tähtäävät kulttilaisiin, jotta kultti ei vie voittoa heidän nenän edestään?


Nepece kirjoitti:Gomhog: halutaanko me antaa pahiksille lisää stragedioita? Koska se on mitä ilmeisin seuraus tosta kysymyksestä.


Gomhog kirjoitti:
piikkisiili kirjoitti:Gomhog: Mikä sinun näkemyksesi on?


Ajattelin hieman samansuuntaisesti siinä, että petturi ei olisi todennäköinen lynkattava, jos tulee esiin. Lisäksi itse näen petturin esiintulon pahisten juonittelumahdollisuutena, mutten usko, että pahikset tarttuvat siihen ainakaan ensimmäisenä päivänä. Kaiken kaikkiaan, jonkinasteinen yhteistyö olisi myös pahiksille edullista, koska hyvisten tappiollinen enemmistönmenetys olisi pitkälti pahisten syytä (kultti ei voi tehdä öisin pahiksille mitään, ja lynkkaukset onnistuvat isolla porukalla paremmin) eikä hyviksillä olisi silloin mitään syytä antaa pahisten voittaa.

Violet: Itsekin arvelen samaa. Pahisten ei oikeastaan edes kannata lähteä tappamaan erikoisia, jos käännyttäjä on hegissä: kulttihan ei voi erikoisille mitään, ennustaja etsii myös käännyttäjää ja suojelija ainakin yrittää olla suojelematta kulttilaisia.

On vielä vähän aikaista sanoa, mutta piikkis ei vaikuta tällä hetkellä pahikselta. Katsotaan, miten tilanne kehittyy.

//Nepece. Tarkoititko kysymystä Violetille vai piikkisiilelle?

Jos piikkis: Jos pahikset eivät saa perusteluja sille, miksi ehdotus olisi heille hyvä, eivät he luultavastikaan suostu siihen. Itsekin jätin tarkoituksella omasta näkemyksestäni "juonittelumahdollisuuden" erittelemättä, joten pahikset joutuvat itse keksimään oman strategiansa.

Jos Violet: Kysymyksen tarkoituksena oli lähinnä saada esille keskusteluna, että pahisten kannattaa tosiaan tehdä yhteistyötä kulttia vastaan. Ja siinä vaiheessa ei ollut paljoakaan, josta lähteä liikkeelle. Enkä uskonut, että kysymyksestä tulisi esille mitään sellaista, jota pahikset eivät itse miettisi.


Ropsus kirjoitti:Ai tää alkoki jo, hih :) Oon siis valveilla, mut nyt en ehdi lukemaan kaikkia viestejä tai kommentoimaan peliä, koska tunti alkaa. Peli vaikuttaa kyllä ihan jännältä, ennen kun en ole kultin kanssa pelannut x) Toivottavasti vielä ehdin myöhemmin tänään tulla sanomaan jotain järkevääkin.


Thymegirl kirjoitti:Hyvää huomenta!
Nepe ja horaa on ihan selvästi Homestuckin puolella tässä nyt :'D

Mut joo. Mun mielestä tuo Gomin ja piikkiksen ehdotus ei kuulosta pöllömmältä. Jos pahikset suostuu siihen. Olen mukana.
Ja siis kulttijahdissahan on kyse sen rekryn löytämisestä, ei käännytettyjen karsimisesta.
Aika hyvältä näyttää Gomin puolelta mun mielestä. Tiedän tosin, että Gom on kokeneempi juonittelija kuin viestimäärä antaa ymmärtää, enkä muista häneltä pahispelejä. Voisin kuitenkin jo varauksella luottaa Gomiin tässä vaiheessa.

Tuli vaan tämmönen kysymys mieleen: jos pahikset saadaan lynkattua ja kultin rekry on vielä elossa, jatkuuko peli, kunnes kulttikin on päihitetty? Vai loppuuko peli automaattisesti, kun pahikset on lynkattu?

Nepen randomääni Vampirelle oli aika Nepemäinen, täytyy myöntää.
Vampiren reaktio tuon äänestyskommentin kanssa oli vähän hassu. Se, että ekat äänestäjät tippuis varhain, on mun mielestä kiinni aika lailla siitä mentaliteetista, mikä täällä Kylässä vallitsee: silloin kun äänestetään, äänestetään vakavasti, ja sitä voi myöhemmin käyttää hyväksi äänestänyttä vastaan. Äänestämiskäyttäytymistä tutkiessa olis hyvä ottaa huomioon myös ainakin pelaajan persoonan ja olosuhteet. Pelkästä äänen olemassaolosta ei voi kovin paljoa päätellä.


keira kirjoitti:Huomenia :> Kiva päästä pelaileen taas pitkästä aikaa! Mut saa nähä miten tää oikein tästä lähtee :--D
Ihana että täällä ollaan oltu aktiivisia ( ^__^ )

Gomhog otti heti aluksi esille kultin poissaamisen mahdollisimman nopeasti. Olen kyllä täysin samaa mieltä, sillä pahimmassa tapauksessa kultti voisi voittaa jo neljäntenä yönä. Pahiksetkaan eivät voi voittaa niin nopeasti, joten heidän kannattaisi kyllä lähteä mukaan kultin nappaamiseen yhdessä kanssamme.
Toisaalta tämä voi olla joku tosi ovela juoni, jolla kultti vain saisi esille pelaajia, joita ei kannata yrittää käännyttää. Jos petturi tulee esille, se lisää kultin mahdollisuuksia osua tavikseen. Hmm.... Tätä pitää pohtia vielä enemmän.
Tässä vaiheessa tuntuu hassulta, että pahis tulisi heti ehdottelemaan tuollaista yhteistyötä. Itse en ollut ainakaan tajunnut edes miettiä sitä. Tämäkin voi kyllä sitten olla pahisten kannalta ovela juoni, jolla he saavat kultin pois. En vielä osaa sanoa oikein mitään muuta kuin että tuo ehdotus on hyvä ja kannatan yhteistyötä pahisten kanssa.

Miten piikkisiili muuten ajatteli tuon, että petturin tullessa esille ennustaja sitten tarkastaisi tämän pyytämän pelaajan? Pitäisikö ennustajankin tulla sitten esille ilmoittamaan tuloksensa, jotta pahikset saisivat ennustajan selville? Tässä kyllä nyt haiskahtaa jokin, vai etkö vain ajatellut loppuun asti? Kun kultti on lynkatty, ennustajastahan on pahiksille vain haittaa. Onhan meillä suojelijakin, mutta se ei voi suojella useampaa yötä peräkkäin ja pelkistä tavistuloksesta ei sinänsä ole hyötyä, sillä kultti on voinut/voi käännyttää heidät samantien :/

Sitten horaaneko, joka ainakin tuolla viestillään vaikutti hirveän epäileväiseltä sen suhteen, ettei pahisten kannattaisi ruveta yhteistyöhön. Miksi näin? Sain viestistäsi kuvan, ettet edes yritä saada pahiksia esille ja mahdollisesti pois pelistä? Gomhogistakin totesit vain, ettei tämä ole todennäköinen kultti. Onko pahiksilla nyt vain kultin poissaaminen mielessä :>? Vai oletko kultti, joka yrittää vain saada tietoonsa ennustajan + tuloksia jotta pääsisi käännyttelemään? Nyt sanoisin että ++horaaneko. Tulehan vastailemaan ja kirjottelemaan lisää!

Vampire ja zeremi tulivat vain ilmoittelemaan, etteivät ehdi kiinnittää huomiota peliin hirveästi ainakaan näin aluksi. Vampire on kuitenkin ahkerasti käynyt kirjoittelemassa topaan. Hassu tuo puolustautuminen Nepen ääntä vastaan. Tuliko ja hätä, että joudut lynkatyksi?

.....Oonkohan vain liian vainoharhanen?

//Thyme väliin. Tuolla voittoehdoissa lukee ainakin, että meidän täytyy saada myös rekrytoija eliminoitua ennen kuin voidaan voittaa.


piikkisiili kirjoitti:keira: Ajatus oli tarkoituksella jätetty loppuunsaattamatta, koska en ollut selvittänyt asiaa itselleni. Pointtina oli, että pitäisikö tässä jotaon vaihtokauppaa tehdä pahisten kanssa. Erikoishahmojen esilletuleminen eikuulu niihin, koska pahiksiin ei voi sellaista luottoa olla ja se vain auttaisi kulttia.

Gomhogia en pitäisi pahiksena vaan pikemminiin käännyttäjänä, jos näin olisi. En sen suhteen horaanekon logiikkaa ymmärtänyt.


Vampire kirjoitti:Thyme, ainakin sillon, kun oon ite randomäänestellyt, niin oon sit ollut silmätikkuna sen jälkeen. Mutta sitten kaikkien muiden randomäänet jostain syystä hyväksytään tai pidetään jopa hyvismäisinä kun taas musta ne tekee aina saleen pahiksen. Ilmeisesti kaikki vaan haluaa äänestää mut mahdollisimman nopeasti peleistä pihalle, vaikka sen takia, että satun nakkaamaan puhtaan pelinherättelyäänen jollekulle.

keira, en ehdi kamalasti pölistä ennen ylihuomista, mitä nyt silloin välillä, kun satun koneilemaan. Eikä tullut mitään hätää siitä, että tulisin lynkatuksi, vähän vaan kummastelen Nepen ääntä ja sitä, että porukka tuntuu olevan sen suhteen myönteisempi kun olis sen suhteen, jos ite nakkaisin vastaavan äänen. Kyllä, olen katkera, koska kyllähän se ketuttaa, kun itse joutuu suojelijana esille ekana päivänä toisessa pelissä randomäänen takia ja kaikki muut selviävät leikiten. Ja ihmettelen myös, mitä Nepellä on ton äänen takana, koska itse randomäänestellessäni ainakin poistan sen äänen heti saatuani vastauksen siihen, koska idea on random.

Gomhog, lähinnä horaan sekoilu oli sitä, et tuntuu olevan täysin kujalla kultista ja puhe kultista tuntuu vähän epämääräiseltä sinkoilulta.

Ja saleita pahiksia nää Homestuckin kannattajat täällä!


Zey kirjoitti:Tulen olemaan alkupelin hieman normaalia hiljaisempi sillä ylihuomenna alkaa koeviikko, ja siihen täytyisi lukea. Yritän kuitenkin olla mahdollisimman aktiivinen, tästä huolimatta :)

Gomhog kirjoitti:Siinä tapauksessa kannattaa vielä vähemmän luottaa hyvistulokseen.

Miksi? Ymmärrän kyllä, ettei hänen sanomiinsa voi luottaa, koska ei ole varma hyvis, mutta häntähän ei tarvitse ainakaan saada pois pelistä, kun ei kerran ole uhka.

Ja ylempänä olevasta syystä olen Nepecen kanssa erimieltä. Musta ennustajan kannattaa tulla myös hyvistuloksen kanssa esiin, sillä tätä pelaajaa ei tarvitse tappaa -> yksi vähemmän mietittävänä.

Kannatan myös petturin esille tuloa, onpahan yksi pelaaja vähemmän mietittävänä. Eikä tuo, että ennustaja ennustaisi petturin sanoman pelaajan, ole idealtaan sen hassumpi. Tarkoittaisihan tämä, että ennustaja ei voisi osua pahiksiin, mutta ainakin silloin olisi todennäköisempää osua kultistiin, mikä taitaa olla se joka voi aikaisemmin voittaa.

Horaanekon ensimmäinen viesti ihmetyttää tuon osalta, että perusteli hieman miksei petturin kannattaisi tulla esiin. Miksi hyvis yrittäisi näin auttaa pahiksia, eikä pysyisi hiljaa tuosta? Kultilla olisi syytä yrittää sanoa pahiksille kaikki maailman asiat, mitkä voisi tässä mennä pieleen, niin ettei pahikset suostuisi tähän ja näin kultille tulisi rennommat oltavat.

Gomhogista olen samaa mieltä horaan kanssa, enkä pidä siis häntä kultistina. En näe mitään syytä tuoda esille tuollaista kulttia jahtaavaa suunnitelmaa esiin kultistina, varsinkin kun tuollaista ei ole ainakaan minun tietääkseni kylässä ennen käytetty.

Nyt täytyy kiiruhtaa ->


Thymegirl kirjoitti:Kultisti ei voi käännyttää pahiksia. Täten voisi olettaa, että kultti pelaisi näennäisesti hyvisten pussiin. Lynkkaamalla pahiksia he saisivat pelistä pois hutilaukaisuja. Toisaalta he eivät voi käännyttää myöskään erikoishahmoja, joten sillä saralla he yrittänevät saada myös heidät pelistä ulos. Jos sitä miettii näin, kultista on sekä haittaa että hyötyä niin pahiksille kuin hyviksillekin.
(juu yritän tässä jäsennellä omia ajatuksiani...)

Kun ennustaja tulee esiin, se aika varmasti lynkataan heti kun kultti on saatu pois. Sen takia kaikki uhka-tulokset on tärkeä saada esille. Noista hyvistuloksista en menis puhumaan kuin vasta esilletulon yhteydessä. Uskoisin, että Zeykin tarkoitti näin. Toivottavasti :'D Pelkkien hyvistulosten kanssa ei mun mielestä olis mitään järkeä tulla esiin, oli kuinka paljon tahansa kyse kultin metsästyksestä.


keira kirjoitti:piikkis: Ymmärrän tuon, että ajatus oli jätetty kesken, mutta jotenkin nyt hämmentää tuo kommenttisi lopussa
piikkisiili kirjoitti:Erikoishahmojen esilletuleminen eikuulu niihin, koska...
Öö niin siis mitä? Oletko nyt sittenkin sitä mieltä, että ennustajan ei kannata tulla esille vaikka aiemmin sitä ehdotit? En nyt ihan pysy kärryillä :>

Vampire: Ymmärrän kyllä kantasi ja ihmettelen miksei Nepe poista ääntään, mutta toisaalta myös sinun reaktiosi on vähän hurjaa. Toisaalta olisin itsekin varmaan ärsyyntynyt, ja tässä tapauksessa halusin vain reaktion!
Nepeä odottelen nyt sitten kertomaan vähän lisää perusteluja, ellei sinulla ole jotain syytä olla poistamatta random!ääntäsi vampirelle (joka reaktionsa jo selitti). Esimerkiksi se, että olet horaanekon pahiskaveri etkä halua hänen tippuvan~?

Sitten, Zey hämmentää tuolla viestillään. Onpas sinulla hurja hinku saada petturi ja ennustaja esille. Sulla on kyllä perusteena se, että olisi vähemmän mahdollisia mietittäviä mutta toisaalta kultistin olisi sitten taas helpompi saada värvättyä jäseniä kulttiin kun olisi niitä varmoja tiedossa (ennustaja+petturi+ennustajan tarkistamat). En tiedä mitä kultisti itse ajattelee tilanteesta (ellet se ole sinä), mutta itse näen ennustajan+tulosten sekä petturin esiintulon kultistin hommaa huomattavasti helpottavana. Lisäksi ennustajan esiintulo helpottaisi pahiksia, sillä saattavathan he lynkata ennustajan heti tilaisuuden saatuaan?

Tässä on nyt vaan se, että ennustajan+petturin esilletulossa on sekä positiivisia että negatiivisia puolia, kuten Thyme tuossa edellä totesi. Meidän kannalta olis ehkä paras, että ennustaja tulisi esille vain, jos hänellä on pahistulos. Tällöin on 2/3 mahdollisuus saada pois pahis ja 1/3 mahdollisuus osua kultin rekrytoijaan. Näin saataisiin pois joko pahis (helpottaisi meitä+kulttia) tai kultti (helpottaisi meitä+pahiksia). Toisaalta jos ennustaja tulee esille vain hyvistulosten kanssa, on siitäkin hyötyä epäilyjen karsimisessa, mutta se helpottaa kultin rekrytointia huomattavasti ja pahikset saavat tietää ennustajan + pelaajat jotka eivät ole kultin rekry. Minä näen siis ennustajan esilletulon meille hyödyllisimpänä vain jos hänellä on pahistulos.
Petturista en oikein osaa sanoa mitään, sillä hän voi kyllä varmistaa pahisten tekevän yhteistyötä kultin poissaamiseksi ja vähentää meiltä yhden epäillyn, mutta toisaalta kultti saa tällöin tietää pelaajan, jota ei kannata yrittää värvätä :/

Mitäs mielipiteitä muilla?


piikkisiili kirjoitti:keira: En minä ehdottanut ennustajan esilletuloa. Se että petturi päättäisi ennustettavan ei vaadi ennustajan esilletuloa. Silloin ei vain sinäänsä tietäisi, mitä se ennustaja sitten tekee.
Sanoisin itse Gomhogia mukaillen, että petturi voisi tulla seuraavana päivänä esille. Tämä päivä menee kumminkin asioiden pyörittelyyn ja yksi yö olisi käännyttäjällä aikaa osua mahdollisesti petturiin.


Zey kirjoitti:Thyme: Joo, siis esille tulessa ennustaja vois kertoa hyvistuloksen, en ymmärrä miten hän vois kertoa sen ilman tulematta esiin? :D

keira kirjoitti:Onpas sinulla hurja hinku saada petturi ja ennustaja esille.

En mitään suurempaa hinkua tunne, mutta kyllä, jossakin vaiheessa näkisin hyväksi heidän esille tulonsa. Petturin esille tulosta en näe muita miinuspuolia, kuin tuon, että kultisti ei tähtää petturiin, mutta mielestäni se, että meillä on suurempi mahdollisuus tappaa kultisti päivällä + se, että tämä osoittaa, että pahikset jahtaa kulttia, on suurempi hyöty, kuin tuo aiheutuva haitta. Ennustaja taas voisi tulla esiin silloin kun kultti tai pahis on todella lähellä voittoa, ja olisi pakko napata jompi kumpi (en osaa mitään tarkkaa miten kannattaisi toimia, kun en ole vielä laskeskellut sitä, miten tämä tulee menemään), niin näkisin hänestä suuremman hyödyn tulemalla esiin, kuin piilottelevan jossain varjoissa.

keira, eikö sinun mielestäsi erikoisen kannattaisi tulla missään vaiheessa peliä esiin? Vai johtuuko tuo esilletulo vastaisuus siitä että luulet (?) piikkiksen ehdottaneen ennustajan tässä lähiaikoina esille tuloa? (Tai siis mun korviini kuulostaa, että olet jotenkin ymmärtänyt väärin piikkiksen idean tuosta ennustajasta.)

Kannatan petturin esille tuloa huomenna, tänään voi olla liian sekavaa sellaiseen.


Gomhog kirjoitti:Vampiren parista viimeisestä viestistä ei tule kovinkaan hyvä tuntuma. Jotenkin tuntuu, että valittelut Nepecen randomäänestä verrattuna Vampiren aiempiin (joista en sitten itse osaa sanoa) menevät vastalauseen puolelle enemminkin kuin reaktioksi. En sitten kyllä tiedä, onko tämä sitten Vampiren toistuva pelityyli, mutta ei se ainakaan peliä edistä. Hän myös tökkii hieman horaanekoa kulttipohdinnan epämääräisyyksistä, mutta mielestäni ne eivät kerro mitään suuntaan tai toiseen: kolme osapuolta sekoittavat peliä huomattavasti, joten sekoilu voi tulla miltä puolelta tahansa.

Thymegirlin puheet ennustajan hyvistuloksista vastaavat omia ajatuksiani, siis että hyvistulosten takia ei kannata tulla esille, mielestäni edes silloin, jos tulosta oltaisiin lynkkaamassa. Tietenkin se riippuu tilanteesta, voihan periaatteessa ennustaja saada riittävän monta elossaolevaa ei-uhkaa, jotta voi päätellä uhat. Tosin tuo kultin hyvistely-pahistelu nostattaa hieman kulmakarvoja, mutta Thymen mukaan se oli myös omien ajatusten jäsentelyä.

Zey ja keira ovat nostaneet horaanekoon huomiota siitä, että hän kyseli pahisten hyödystä. Vaikka ymmärrän perustelut, itse pidän myös mahdollisena, että hän ei uskonut sillä hetkellä pahisten suostuvan ilman selkeää hyötyä. Itse en osaa tällä hetkellä sanoa horaan puolta mihinkään suuntaan.

Ja siitä päästäänkin keiraan. On toki totta, että petturin ollessa esillä kultti tietää jonkun, jota ei voi rekryta, mutta näen silti, että hyödyt olisivat suuremmat kuin haitat. Jos pahikset haluavat tuoda petturin esiin jo tänään, niin sehän sopii, mutta voimme odottaa huomiseen. Petturin esiintulo ja ehdotuksen tekeminen eivät vaadi ennustajan esiintuloa. Hyvistuloksen ennustaja voi pitää omana tietonaan, jolloin voimme arvata, ettei kyseinen pelaaja ole uhka. Joten en ole aivan varma, mitä keira tarkoittaa sillä, että Zey haluaa ennustajaa esille. Ja miksi nostit myös zeremin heräämisen esille, kun puhuit olennaisesti vain Vampiren kirjoittelusta?

piikkisiili kirjoitti:Gomhogia en pitäisi pahiksena vaan pikemminiin käännyttäjänä, jos näin olisi. En sen suhteen horaanekon logiikkaa ymmärtänyt.


Miksikäs näin?

Nepece: Esitä ajatuksiasi, meillä ei ole vielä sinulta paljoa muuta kuin randomääni. Onko esimerkiksi sellaista pelaajaa, jota tällä hetkellä epäilet vähiten?


Vampire kirjoitti:Gomhog, mukisen randomääniä vastaan nykyään jo ihan sen takia, että oon katkera. Mutta miten tämä vastustus saisi aikaan sen, että olisin pahis? Miksei hyvis voisi vastustaa randomääniä. Horaan tökkiminen on joo vähän niin ja näin, mutta ilmoitin vain asian, joka pompahti topicia lukiessa mieleen ja melko paha tässä vaiheessa peliä on mitään kovin pitävää saati fiksua mielipidettä oikein kenestökään, varsinkin julmetun stressin keskellä, kun suurin osa ajatuksista on lähinnä "apua, apua, apua, failaan pääsykokeet, apua, apua, apua." Siinä on vähän paha alkaa kovin järkevästi ajattelemaan yhtään mitään. 24. päivä kuitenkin aion ottaa paremmin otetta peliin.


Nepece kirjoitti:
Zey kirjoitti:Ja ylempänä olevasta syystä olen Nepecen kanssa erimieltä. Musta ennustajan kannattaa tulla myös hyvistuloksen kanssa esiin, sillä tätä pelaajaa ei tarvitse tappaa -> yksi vähemmän mietittävänä.
Mutta kyseinen henkilö voi olla petturi tai kulttilainen (itseasiassa sanoisin, että kultti saattaa käännyttää hänet suuremmalla todennäköisyydellä sen jäkeen) ja kokemuksesta voin sanoa, että vaikka nyt mietitään ettei "hyvikseksi" ennustetulle anneta ylimääräistä luottoa, tulee hän sen saamaan. (Olen myös henkilökohtaisesti yhden pelin kansalle hävinnyt ennustamalla petturin. Pikkasen pänni) Samalla myös poistamme todennäköisyyden, että kultti yrittää käännyttää ennustajaa ja täten menettää käytännössä yhden jäsenen.

keira kirjoitti:Nepeä odottelen nyt sitten kertomaan vähän lisää perusteluja, ellei sinulla ole jotain syytä olla poistamatta random!ääntäsi vampirelle (joka reaktionsa jo selitti). Esimerkiksi se, että olet horaanekon pahiskaveri etkä halua hänen tippuvan~?
Myönnän, ei minulla ole mitään syytä. --Vampire ++Keira
Koska toi oli tosi agressiivinen moottorisahapuolustus (puolustetaan toista pelaajaa hyökkäämällä sitä vastaan, joka häntä syyttää) ottaen huomioon, että kyseessä oli myönnetty randaääni ja käynnissä oli vasta eka sivu. Ja tälläisissähän tilanteissa aina äänestetään sitä puolustajaa. (Myönnän että tämäkin ääni on 50% koska äänestäminen on hauskaa.)

Thymegirl kirjoitti:Kun ennustaja tulee esiin, se aika varmasti lynkataan heti kun kultti on saatu pois.
Yötapetaan? Vai missasinko jotain oleellista?

Gomhog kirjoitti:Nepece: Esitä ajatuksiasi, meillä ei ole vielä sinulta paljoa muuta kuin randomääni. Onko esimerkiksi sellaista pelaajaa, jota tällä hetkellä epäilet vähiten?
Ongelmana on se, että mukana on kaksi eri pahisporukkaa, joiden molempien ideaalistrategia on ihan erilainen, joten yleisesti on vaikea sanoa kuka on hyvis ja kuka ei. Sen lisäksi olen hyvin epäileväinen sanomaan, kuka on mielestäni hyvis, koska kultti käännyttää ne kuitenkin nenäni edestä. Kauheen vaikeeta muuten, koko ajan pitää kulttia varoa.

piikkisiili kirjoitti:Gomhogia en pitäisi pahiksena vaan pikemminiin käännyttäjänä, jos näin olisi. En sen suhteen horaanekon logiikkaa ymmärtänyt.
Itse olen täysin vastaista mietä. Ensimmäisenä päivänä lynkataan aina joku äänekäs, joten Gomin tapainen kaiken tökkiminen olisi imho huono idea käännyttäjälle, joka on kuitenkin aika haavoittuvainen ensimmäisinä päivinä.


keira kirjoitti:Ahaaaa, eli siis ette ole ajamassa ennustajaa esille heti :D? Sain jotenkin sellaisen kuvan, että piikkis ja Zey haluaisivat ennustajan esille heti huomenna. Tämä selkeytti nyt huomattavasti!

Zey, en sanonut ettei erikoisten kannata tulla esiin missään vaiheessa, sanoin vain että olisi paras, jos ennustaja tulisi esille pahistuloksen kanssa. Tällöin saisimme varmasti pahiksen tai kultin pois. Suojelija pysyköön piilossa ja lynkkautymatta jos (ja kun) häntä tarvitaan ennustajan suojeluun myöhemmin, ellei ole sitten itse lynkkautymassa. Pahikset ja kultisti voivat toki vapaasti ilmoittautua :)))
Mielestäni petturin esiintulossa ei ole mitään pahaa jos hän on vaarassa lynkkautya, mutta ennen sitä en näe sitä tarpeelliseksi elleivät pahikset päätä sitä tehdä. Ajattelen tätä nyt siltä kannalta että kultti tulisi saada eliminoitua pois ensin, sillä hänen voittomahdollisuutensa kasvavat päivä päivältä ellei häntä saada pian pois hengiltä. Jos petturi on esillä, kultilla on paremmat mahdollisuudet osua tavikseen. Mutta joo, kaipa se kultisti saadaan pian pois vaikka petturi olisikin esillä.

Gomhog, nostin molemmat esille sillä, että kumpikin kommentoi vain olevansa kiireinen pelin (alun) aikana. Vampiresta puhuin enemmän sen vuoksi, että hän on kuitenkin käynyt useasti kommentoimassa, mikä hämmentää tuollaisen kommentin jälkeen.

Missäs horaaneko luuraa :>? Odottelen edelleen vastausta.

//Nepe väliin just ku olin rantannu siitä että et oo vastannu :p
Mut siis joo, onpas jännä ääni nyt minulle! Sanoisin, että tuo aggressiivinen moottorisahapuolustus on vähän mielenkiintoinen peruste, sillä jos olet lukenut postauksiani olet nähnyt että hyökkään aika monen muunkin kimppuun (mm. Vampiren itsensä). Enkä edes äänestänyt sinua joten.... :D No mutta, jos tykkäät äänestämisestä niin mitäs jos alkaisit etsiä sitä kulttia ja pahiksia ja äänestelisit niitä :>?


Zey kirjoitti:Gomhogille korjaus, että en kiinnittänyt huomiota horaanekoon sen takia, että hän kyseli pahisten eduista, vaan siksi, että toi esille pointin, miksi pahisten ei kannattaisi ottaa petturia esille. Kun miksi hyvis miettisi, että millä tavoin pahiksille voi käydä tässä huonosti ja vaikka tällainen tulisikin mieleen, niin miksi hyvis sitten vielä topassa sanoisi sen, kun sehän vain auttaisi pahiksia ja kulttia (koska pahikset ei ehkä tarttuisikaan tähän ehdotukseen).

Nepece kirjoitti:Mutta kyseinen henkilö voi olla petturi tai kulttilainen

Niin voi olla, mutta itse ajattelen lähinnä siltä kannalta, että koska heitä ei tarvitse tappaa, on heidän lynkkauksensa sitten vain päivätapon tuhlaamista.

Keira: ei, emme ole ajamassa ennustajaa heti esiin :D

Nyt kiireen vilkkaa lukemaan ->


horaaneko kirjoitti:Anteeksi Keira että luuraan (onpa muuten jännä verbi :D) mutta mulla on tänään ja huomenna kaikki keskittyminen ammattiosaamisen näytöissä. Yritän saada tänään illemalla kuitenkim ees jotain viestiä aikaan. :)


Thymegirl kirjoitti:Nepe: Juu siis yötapetaan. Osaan puhua oikeilla termeillä ja silleen.
Zey: yrititkö siis kysyä jotain liittyen mun näkemykseen hyvistulosten ilmoittamisesta, vai oliko muuten vain jotain epäselvää? En oikein saanut kiinni...

Tuosta Gomhogin ja Nepecen sananvaihdosta alan pikkuhiljaa tajuta, miksi Gom väittää välttävänsä kulttipelejä :'D
Joku tuossa sanoikin (piikkis? -ko? -kö?) että jos pahikset suostuvat kultinsavuttamiseen, petturi voisi tulla esiin ensi päivän aikana. Eikö me siis vai tehdä tämän päivän aikana paljoa muuta kuin katsellaan vierestä, mitä tapahtuu? Ei kuulosta hyvältä. Eka päivä on aina eka päivä ja ehkä vähän enemmän observointia varten, mutta ei kannata alkaa pitää sitä jotenkin vähempiarvoisena toiminnallisuuden kannalta.


zeremi kirjoitti:Kivasti taas viestiä :)

Säännöt kuulostaa kyllä selviltä, että voi olla kaksikin voittajaa, kuten Gomhog esimerkillään selitti.

// En vielä oo lukenut toista sivua

Sitte varsinaiseen asiaan. Olenko minä sitten kultisti, kun aijon kaataa täällä hyvis-pahis välisen yhteistyön?

Musta toi petturin esille tuleminen ei auta oikeen mitään. Ensinäkin kultti saa varman henkilön, jota ei yritä käännyttää, jolloin heidän käännytysprosentti kasvaa. Lisäksi petturia voisi esittää itse pahis, jolloin häntä ei välttämättä tapettaisi kultin kuoleman jälkeen. Näin ollen myös ennustaja joutuisi käyttämään vähän pakonkin edessä yhden ennustuksen esille tuleeseen petturiin, koska tämä voi hyvinkin olla pahis. Itse en myöskään nää pahiksille edullista sitä, että hyvikset antaisi petturin valita ennustettavaa, koska taas hyvikset luultavasti menettäisivät yhden ennustuksen ja valittu henkilö tuskin on pahis, jolloin pahisten kiinnisaaminen taas kasvaa. Näinpä siis petturin esille tuleminen saattaisi olla edullisinta jopa kultille itselleen, vaikka yhteistyöllä yritettäisiin saadakin kulttia kiinni.


zeremi kirjoitti:// Nyt on tokakin sivu luettu.

Musta on vähän liian aikasta lähtee pohtimaan pelaajien rooleja. Täällä on paljon mielipiteitä esilletulon puolesta ja vastaan. Tosi moni näytti olevan puolesta, joten tuskinpa kaikki on pahiksia tai kultteja.

Täytyypi kattoa tän päivän jälkeen, missä mennään ja sitte alkaa pohtimaan tulevaa. Näyttää kuitenkin melko sekavalta verkolta loppujen lopuksi vielä.


Gomhog kirjoitti:zeremi: Lyhyesti, olet mielestäni lähes täysin hakoteillä. Ennustaja ei ennusta esiintullutta petturia missään tilanteessa ja petturin valitseman ennustus auttaa ei-kulttilaisia.

zeremi kirjoitti:Olenko minä sitten kultisti, kun aijon kaataa täällä hyvis-pahis välisen yhteistyön?


Olet. Tai et ainakaan kovin hyvismäinen. ++zeremi

Vampire: En sanoisi, että vastustus tekee sinusta automaattisesti pahiksen, kunhan totesin, ettei se juurikaan edistä peliä. Jäämme siis odottamaan tätä parempaa otetta?

Nepece kirjoitti:Ongelmana on se, että mukana on kaksi eri pahisporukkaa, joiden molempien ideaalistrategia on ihan erilainen, joten yleisesti on vaikea sanoa kuka on hyvis ja kuka ei. Sen lisäksi olen hyvin epäileväinen sanomaan, kuka on mielestäni hyvis, koska kultti käännyttää ne kuitenkin nenäni edestä. Kauheen vaikeeta muuten, koko ajan pitää kulttia varoa.


Hyvä on, onko sitten muita epäilyttäviä kuin keira?

Lisäksi: jokin tässä kohdassa keiran viestiä:

keira kirjoitti://Nepe väliin just ku olin rantannu siitä että et oo vastannu :p
Mut siis joo, onpas jännä ääni nyt minulle! Sanoisin, että tuo aggressiivinen moottorisahapuolustus on vähän mielenkiintoinen peruste, sillä jos olet lukenut postauksiani olet nähnyt että hyökkään aika monen muunkin kimppuun (mm. Vampiren itsensä). Enkä edes äänestänyt sinua joten.... :D No mutta, jos tykkäät äänestämisestä niin mitäs jos alkaisit etsiä sitä kulttia ja pahiksia ja äänestelisit niitä :>?


jää vaivaamaan. Saan vähän hämmentävää vibaa.

Ja Thymellä on pointti siinä, että petturin esiintulo aiemmin hyödyttää sitä enemmän, mitä aiemmin se tapahtuu (myös pahiksia: emme jätä pahikseksi ilmoittautuvaa uhkatulosta henkiin, sillä muuten kultisti voisi piilotella samalla tavalla). Mutta se riippuu paljolti pahiksista, ja jos pahikset riskeeraavat päivän, niin ei sille oikein mitään voi.

//zeremiltä uusi viesti


zeremi kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Ennustaja ei ennusta esiintullutta petturia missään tilanteessa ja petturin valitseman ennustus auttaa ei-kulttilaisia.

Jos ennustaja ei koskaan äänestä esille tullutta petturia, niin se tarkottaisi sitä, että pahisten kannattaisi täysvaltasella pahiksella esittää petturia, jolloin hyvikset häviää, kun äänestävät lähtevät äänestämään lopuksi muita pois.

Lisäksi Gomhog: Miksi muut yhteistyön epäilijät eivät mielestäni ole äänen arvoisia? :D Sulla on aika vähäiset perusteet tällekin äänelle. Mistä tämä hätiköinti?


Musta tuo yhteistyöjuttu vain kuulostaa aivan päättömältä, kun pahikset saavat siitä mielestäni automaattisesti enemmän etua kuin hyvikset. Myöskään ennustajan esiintulon jälkeen en usko pahisten jättävän tätä eloon, vaikka kultisti olisi vielä elossa, koska ennustaja on aina pahikselle uhka.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 20:39:56

piikkisiili kirjoitti:Nepece: Jos Gomhog olisi pahis, olisi hän voinut toteuttaa ajatuksensa paljon suoremmin. Käännyttäjän mahdollisuus siinä mielessä, että hänellä olisi jokin taka-ajatus.

Thymegirl: Missä kohtaa minä kehoitin pelaajia vaikenemaan?

zeremi: Käsittääkseni mainitsit tuossa yhden käännyttäjää hyödyttävän edun. Seikka on hyvä huomioida ja sen takia kannatankin tuota toisena päivänä esilletulemista. Tässä on ollut ongelmana, että sopimus ei välttämättä olisi houkutteleva pahiksille, mutta ehkä tuo huomiosi parantaa sitä seikkaa :)

Olen ihan tarkoituksella jättänyt kommentoimatta tuota randomäänestystä, mutta näköjään siitäkin syntyy draamaa. Keskustelu vaan tuntuu niin tutulta ja ehkä se johtuu siitä, että yksi osapuoli on Vampire. Nepecen äänen pitämisen uskon olleen provosointia ja ainakin sai aikaan keirassa reaktiota (pahistoveri?).

//Ohops, viestejä väliin.
zeremi: Ai koska sinä alat pohtimaan mahdollisia pahiksia?


Thymegirl kirjoitti:Et varsinaisesti kehottanutkaan. Myönnän että tuo huomioni oli ehkä hiukan kärjistetyksi viety, mutta pointti oli se, ettei annettaisi kultin viedä ekaa päivää ainakaan yhtään enempää asioiden pyörittelyksi.


piikkisiili kirjoitti:Asioiden pyörittelyllä tarkoitin näin yleensä pelin käynnistämistä. Mutta joo siinä on pointti, että höpsöä vain tästä ideasta olisi vääntää, jos petturi ei tulisikaan esille.


Gomhog kirjoitti:zeremi: Nämä kohdat alla saavat minut arvelemaan, että tarkastelet peliä jokseenkin erilaisesta lähtökohdasta, josta voi konjekturoida, ettet ole hyvis. Ja ketkä muut ovat noin suoraan yhteistyötä vastaan? Millä tavoin tämä on siis hätiköintiä?

zeremi kirjoitti:Lisäksi petturia voisi esittää itse pahis, jolloin häntä ei välttämättä tapettaisi kultin kuoleman jälkeen. Näin ollen myös ennustaja joutuisi käyttämään vähän pakonkin edessä yhden ennustuksen esille tuleeseen petturiin, koska tämä voi hyvinkin olla pahis.


zeremi kirjoitti:Jos ennustaja ei koskaan äänestä esille tullutta petturia, niin se tarkottaisi sitä, että pahisten kannattaisi täysvaltasella pahiksella esittää petturia, jolloin hyvikset häviää, kun äänestävät lähtevät äänestämään lopuksi muita pois.


Ja huomaa, että jos esiintullut petturi määrää ennustettavia, niin pahiksille ei tule hätää siitä, että heitä ennustetaan. Ja vaikka ennustaja on uhka pahiksille, niin kultin rekrytoija on vielä suurempi uhka: kuten aiemmin sanottua, pahiksille hän on kuin ennustaja, joka kerää hyvistuloksistaan vapaamuurareita. Ennustaja ei juurikaan ole uhka pahiksille, jos petturi on esillä ja kertoo kenet tutkia.

Nepe epäilee keiraa ja piikkis arvelee samaa suuntaa. Itseäni zeremi häiritsee enemmän, mutta ei keiran kyttääminen mitenkään huonolta ajatukselta kuulosta. En ole nyt aivan varma muiden perusteluista sille, että petturi tulisi vasta toisena päivänä esille. Varhaisempi esiintulo hyödyttää molempia osapuolia enemmän ja kultin lievä haittaminen rekrytoinnissa pitämällä petturin piilossa vaikuttaa lähinnä marginaaliselta hyödyltä, mutta pahiksethan lopulta tästä päättävät.

//Thyme ja piikkis väliin


zeremi kirjoitti:Gomhog: Ajatushärö. Tossa tokassa quotessa tulee olla äänestämisen tilalla ennustaminen. Tietenkin ennustajan on pakko ennustaa petturia jossain vaiheessa, jos halutaan tietää onko hän pahis. (vai näkyykö petturi ennustajalle uhkana?)


Iku kirjoitti:Hei vain kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet! Minäkin löysin sitten takaisin Suomeen.

En ole aikaisein pelannu pelissä jossa olisi kultti tai jossa ääniään pystyy vaihtamaan, joten kiva päästä kokemaan nekin käytännössä. Peli on näköjään lähtenyt ihan mukavasti käyntiin.

Olen samaa mieltä Nepecen kanssa ettei ennustajan kannata tulla esille. Esille tultuaan ennustaja tuskin selviää kovin kauan. Pahikset tuskin ottavat sitä riskiä, että ennustaja osuisi heihin etsiessään rekrytoijaa. Petturin esille tuleminen on sen sijaan yhdentekävää, koska en usko minkään osapuolen hyötyvän hänestä merkittävästi.

Random äänet ovat jotenkin erikoisen tuntuinen ilmiö.(Tiedän kyllä että teille ne ovat tavallisia.) Kokeillaan hakea toiselta reaktioita äänestämällä, vaikka tuntuu että omalle kohdalle sattuessa jokainen roolista riippumatta vetää syvää henkeä ja vastaa äänestäjän kysymyksiin tai ottaa kantaa hänen mielipiteisiinsä. Vaikean tilanteesta tekee se, jos äänestäjä ei ole antanut äänelleen mitään muuta syytä kuin vain randomin, koska mihin silloin pitäisi edes reagoida. Herättelyäänet ymmärrän kyllä, mutta random äänestely. Se vaikuttaa järjettömältä toiminnalta.

Strategioiden jakaminen edistää mielestäni peliä, koska ne tuovat esiin mahdollisuuksia, joita muut eivät välttäättä ole ajatelleet. Pahisten kannalta strategioden jakaminen ei tietenkään kannata, koska joku niistä voi osua oikeaan, jolloin hyvikset voivat päästä heidän jäljilleen ja pahikset joutuvat muuttamaan strategiaa. On totta että välillä strategioiden jakaminen voi tuntua vaaralliselta, mutta en usko että pahikset oikeasti hyötyisivät niistä enemmän kuin hyvikset.

Luin ketjun pari kertaa läpi, mutta suomi tuntuu (vaikka äidinkieleni onkin) aivan yhtä vaikeasti ymmärretävältä, mitä saksa-englanti-ruotsi sekoitus jolla olen yrittänyt viikonlopun pärjätä. Luen sanat, ymmärrän ne, mutta silti niiden merkitys on hukassa. Lähden tästä parantelemaan kulttuurishokkia ja matkaväsymystä ja yritän ottaa huomenna virkeänä paremmin kantaa kaikkeen.


Zey kirjoitti:
Thyme kirjoitti:Zey: yrititkö siis kysyä jotain liittyen mun näkemykseen hyvistulosten ilmoittamisesta, vai oliko muuten vain jotain epäselvää? En oikein saanut kiinni...

Se oli siis tähän vastaus:
Thyme kirjoitti:Noista hyvistuloksista en menis puhumaan kuin vasta esilletulon yhteydessä. Uskoisin, että Zeykin tarkoitti näin. Toivottavasti :'D


zeremiltä ihan hyvä pointti sinänsä, en tullut ajatelleeksi, että pahis voisi esittää petturia. Kuitenkin näkisin sen olevan riskialtista, kun oikea petturi voisi kuolla päivällä -> menisi petturi + paljastuisi pahis. Eli en usko että noin kuitenkaan käy + aina on mahdollisuus että ennustaja voi tarkistaa petturin, varsinkin nyt kun tämä tuli puheeksi, niin nyt en ainakaan tähän usko. Mutta sikäli näkisin, että zeremi ei ole pahis, kultti kyllä voi olla. Pahiksen zeremin olisi kannattanut vain olla hiljaa tästä petturi mahdollisuudesta täällä topassa ja ehdotella sitä pahiskavereille.

zeremi kirjoitti:Olenko minä sitten kultisti, kun aijon kaataa täällä hyvis-pahis välisen yhteistyön?

Miksi olet noin hyökkäävä ja rupeat jo "ennustelemaan" mitä tästä huomiostasi mahdetaan olla mieltä? Oletko kenties hermostunut? Ja miksi aijot kaataa hyvisten ja pahisten välisen yhteistyön? Käsittääkseni petturin esille tulo ei ollut se olennaisin osa tässä yhteistyössä, vaan se, että pahikset yrittävät öisin tappaa kulttia. Et kuitenkaan perustellut ainoalla sanallakaan, miksi tämä olisi huono juttu.

piikkiksellä on hyvä pointti Gomhogin ei pahikseuden takia. Jos pahis tajuaisi, että voittoon tähdätessä kannattaisi tappaa kulttia, niin tuskin hän sitä tänne tulisi sanomaan ja ehdottelemaan, vaan juttelisi pahiskaverille. Eli uskon Gomhogin olevan hyvis tuon ja sen takia, että kultistina tuskin ajaisi kulttia ahtaalle.

Tuli myös mieleen, että mikäli piikkisiili olisi pahis, petturi ehkä olisi tullut jo esille? Piikkis kuitenkin toi idean esille ja näin olisi varmaan pahiskeskusteluissakin sitä ajanut. Tietysti mikäli kaikki eivät ole heränneet (en siis yhtään tiedä onko joku heräämättä :D) niin petturi voi olla heräämättömissäkin, mikä selittäisi sen, miksei hän ole tullut esiin. Nyt kuitenkin pienesti luotan siihen, ettei piikkis ole pahis.

Iku kirjoitti:Olen samaa mieltä Nepecen kanssa ettei ennustajan kannata tulla esille.

Missään tilanteessa?


Jite kirjoitti:Lounastauko, ja välilaskenta!

1 Nepece (keira)
1 keira (Nepece)
1 zeremi (Gomhog)

Nepece siis putoamassa ensimmäisenä saadulla äänellä♪

Karaokehuoneessa (Poissaolot)

keira 22.5. - 24.5.
Lotazi 22.5. - 24.5.

Pesterchumia koneelleen lataamassa (äänestyspakot)

Ei kukaan :3

Päivä päättyy huomenna kello 19.


Vampire kirjoitti:Mulla ei ole vielä mitään järkevää sanottavaa, kunhan ajattelin ilmaista, että oon saanut valintakokeet nykerrettyä ja ajattelin nollata aivot biologiasta ja tulla sitten jossain vaiheessa turisemaan.


Gomhog kirjoitti:Ei sillä oikeastaan ole väliä sen suunnitelman osan kannalta, tuleeko esiin oikea petturi vai valepetturi, kunhan kyseessä on joku, joka tietää pahisporukan ja keskustella heidän kanssaan yksäreillä. Jos pahikset haluavat hämätä siinä asiassa, sanoisin, että jätetään se pohdinta siihen vaiheeseen, kun ei enää tarvitse huolehtia kultista. Mielestäni ilmoittautuneen petturin ennustaminen on täysin ajanhukkaa verrattuna muiden pelaajien ennustamiseen, sillä ainakin yksi pahis ei ilmoittaudu petturiksi ja ennustajan kannattaa etsiä mieluummin häntä kultin jälkeen.

Tulee jotenkin zeremin viestejä lukiessa sellainen olo, että zeremi on joko kultisti tai toivoo tulevansa käännytetyksi. Kummassakin tapauksessa olen täysin sujut zeremin lynkkauksen kanssa, sillä en pidä tästä pelityylistä alkuunkaan. Iku herää ja jättää toivomaan jatkoa. Jii ja Kayu voisivat heräillä kohtapuoliin.

Ellei keira saa jostain syystä äänestää topan ulkopuolella, hänen äänensä on tällä hetkellä horaanekolla.


horaaneko kirjoitti:Vähän jotain epämääräistä pohdintaa. Sori että kesti. Kiire on! Mä en oikeen vieläkään saa mitään irti teknisyyksistä joten jotain pelaajista:

Gom tuskin on ainakaan kultti. Pahis voi kyllä olla. En ihan älynny miks piiks ei pidä pahiksena.

zeremi taas tuntuu hyvismäiseltä koska niinku joku (Zey?) sanokin jo, pahis olis luultavasti pitäny ton taktiikan omana tietonaan. Kultti voi kyllä olla.

Tähän väliin vastaan vihdoin Keiralle: en mä epäileväinen ollut, en vaan oikein tajunnut että miten koko homma toimii. Ja musta on ihan tärkeetä miettiä pelaajia tässä pelissä kahdelta kannalta: kulttikannalta ja pahiskannalta. :> En usko Gomin kulttiuteen, mutta pahikseudesta en voi olla varma.

Vam vaikuttaa taas hirmu hätäiseltä, mikä on aika outoa kun Nepe laitto vaan herätysäänen. Jotain pientä marttyyrisointiakin ilmassa Thymelle vastatessaan.

Ja tosiaan eihän ennustajan kande tulla vaan hyvistulosten kaa esille, sehän auttais vaan kulttia valitsemaan hyvikset käännytettäviksi. Rajaishan se sitä joukkoa missä kultti on, mutta ainakin pelin alussa melko turhaa.

Zeyn innosta pelaajien esilletuomiseen tuli mieleen että kun peli aloitettiinkin rohkeasti, niin kultti!Zey saattoi innostua niin että meni heti kannustamaan petturin ja ennustajan+ennustettujen esilletuloa. Toisaalta tää vähän lieventyy seuraavassa viestissä, et en sit tiiä.

piikkisiili on aika innoissaan näistä suunnitelmista... En oikein osaa sanoa vielä suuntaan taikka toiseen, mutta pistin vaan merkille että harvinaisen innoissaan on.

Nepe kyllä tykkää äänestää rohkeasti mutta oli kyllä kummallista miten kovasti lähti keiraa vastaan (äänestikin) kun tämä heitti epäilyä Nepellä. En mä nähnyt tuossa viestissä mitään moottorisahapuolustusta ainakaan, joten aika kumma reaktio. Loppuun kuitenkin lieventää ääntä vähän. Mut tuo jäi häiritsee.

keirastakin on vaikee sanoa. Ei taida haluta petturia niin kovasti esille mut vaikee siitä päätellä koska kultti kai toisaalta haluaa petturin esille rajatakseen joukkoa ja toisaalta ei halua koska petturi liittyy hyviksiin kulttia vastaan. Humhumm. Pahikseudesta en osaa sanoa mitään.

Nyt sammuu aivot koska unilääkkeet joten huomisiin! Sori sekavuus mut en vaan pysy hereillä :'D


Iku kirjoitti:Zey: Ennustajan ei kannata tulla esiin, jos hän ei ole kuolemassa. Pahistuloksen kanssa hänen kannattaisi ensin yrittää saada muut äänestämään pahista ja vasta sitten tulla esiin jos muut eivät vihjettä meinaa tajuta.

Pelaajien mielipiteet siitä, mitä minkäkin hahmon kannattaa/ei kannata tehdä (numerojärjestys satunnainen):

Gomhog:
1) Ennustajan ei kannata tulla esiin hyvituloksen kanssa, koska siihen ei voi luottaa.
2) Pitäsi keskittyä kultin jahtaamiseen
3) Pahisten tulee pidättäytyä erikoisjahdi
4) Petturia ei tarvi lynkata.
5)Petturin pitäisi tulla esiin.
6) Ennustajan ei tarvi tulla esiin hyvistuloksen kanssa.
Gomhogin "suunnistelmat" vaikuttaa hyviksille edulliselta.

Violet:
1) Kultin leviäminen estettävä
2)Kultti on helpompi napata hieman myöhemmin
3) kannattaa yhteistyötä
Violetin "suunnitelma" on aika neutraali, ehkä hivenen hyvismäinen.

zeremi:
1)Petturin esiintuleminen ei auta.
2)Ennustajan pitäisi ennustaa esille tullut petturi
3)Ei usko yhteistyöhön

Nepece:
1)Ennustaja on hyödytön ilmn pahistulosta
2)Hyvistulokseen ei voi luottaa, koska kultti ehtii väliin kuitenkin.

Piikkisiili:
1) Petturi voisi tula esiin
2) Erikoishahmojen esiintuominen auttaa kulttia.

horaneeko:
1)Ennustajan hyvistulokseen ei kannata luottaa. Sen kanssa ei myöskään kannata tulla esiin.

keira:
1)Kultti poistettava nopeasti
2) suojelija pysyköön piilossa

thymegirl:
1)Ennustaja pysyköön hyvistuloksen kanssa poissa.

zey:
1) Luottaisu ennustajan tuloksiin
2) Ennustajan kannattaa tulla esiin!
3) Petturin kannattaa tulla esiin.
Kantaa ottaneiden "suunnitelmista" kaikken edullisin kultille.

Ne joista en erikseen maininnut mitään ovat neutraaleja ja arviohan perustuu siis ihan omiin mielipiteisiini siitä mikä on järkevää kenenkin kannalta ja mikä ei. Lotazin, Ropsusin ja Vampiren viestestä en oikein löytänyt kannanottoa roolien tekemisiin, joten he jäävät hieman varjoon tästä listauksesta. Vielä on ehkä hieman aikaista pohtia pelaajien tekemisiä, varsinkin kun monella näyttää painavan irl-kiireet päälle, mutta niihin täytyy sitten jossain välissä syventyä kunnolla.

Herätys ++Kayu! Aktiivinen pahis on parempi pelin kannalta kuin antiakti hyvis.


Jii kirjoitti:Heipa heipa. Ilmottelen tässä vaan olevani hereillä. Tänään oleva pääsykoe on vienyt nyt aikalailla kaiken ajan (etenkin se henkinen valmistautuminen) eikä ole ollut aikaa tulla tänne isoja puhumaan. Luen kuitenkin seuraavana pelipäivänä nämä viestit kunnolla läpi ja sanon sitten enemmän ajatuksia pelaajista ja esilleolevista asioista yleensäkin.


Nepece kirjoitti:
Zey kirjoitti:Keira: ei, emme ole ajamassa ennustajaa heti esiin :D
Ja Zey tietää mitä piikkis on tekemässä miten?

zeremi kirjoitti:Näin ollen myös ennustaja joutuisi käyttämään vähän pakonkin edessä yhden ennustuksen esille tuleeseen petturiin, koska tämä voi hyvinkin olla pahis. Itse en myöskään nää pahiksille edullista sitä, että hyvikset antaisi petturin valita ennustettavaa, koska taas hyvikset luultavasti menettäisivät yhden ennustuksen ja valittu henkilö tuskin on pahis, jolloin pahisten kiinnisaaminen taas kasvaa.
Mun on jotenkin tosi vaikee tajuta mitä yrität tässä sanoa. Oletatko, että ennustaja ennustaa "petturin", "petturin" osoittaman vai jonkun randomin?

Pahikset siis haluaa, että ennustaja ennustaa käännyttäjän, ja ei halua että hän äänestää pahiksia. Miksi siis taviksen ennustaminen pahentaa pahisten kiinnijäämismahista? Koska se ennustus ollaan käyttämässä johonkin ja ilman YYA-sopimusta ennustaja saattaa osua pahikseen.

Gomhog kirjoitti:Hyvä on, onko sitten muita epäilyttäviä kuin keira?
Pfft, ensimmäinen päivä, hyvä jos Keira on epäilyttävä. Tälläisissä peleissä muistan aina miksi livepelit alkavat yöstä.

--Keira, ku se ei sanonu mitää kiinnostavaa toisin kuin Vampire. Sen sijaan ++zeremi, puhu jostain muusta kuin peliteknisyyksistä.


Zey kirjoitti:
Nepece kirjoitti:Ja Zey tietää mitä piikkis on tekemässä miten?

Siten, että hän ei ole ollut täällä puhumassa mistään, että ennustaja tulisi 2.päivänä esiin? :D


Kayu kirjoitti:Onnistuinpa deletoimaan ne kaks lausetta joita kirjotin kymmenen minuuttia koska tabletti lagaa totaalisesti. Jes..
Molen kumminkin hereillä, mutta älkää odottako älyttömän pitkiä viestejä. Koska aivotkaan ei toimi.

Mmuttta. Olenko me ainut joka tykkää peleistä joisson kultti? Son uhka, mutta silti.

... ja tähänin kiva kymmenen min. Koitan saada velä tänään jotain aikaseksi, mutta men lupaa mitän.


Lotazi kirjoitti:Gomhog: Mielestäni tuossa tilanteessa sekä piraattipuolue (enemmistö) että conittajat (uhat eliminoitu) voittavat.

Pahiksien ja hyviksien yhteistyö kuulotaa ihan kivalta, koska molempien tavoitteena on saada kultisti pois. Nyt pitää vaan odotella mitä pahikset päättää. Petturin esiintulo helpottaisi hyviksien työtä, mutta samalla kultisti saisi tietoonsa yhden ketä ei kannata yrittää käännyttää. Plus-miinus tilanne.

mut nyt en ehdi kirjottaa enempää ->


Iku kirjoitti:Olin varautunut illalla vielä miettimään tätä, mutta sitten tajusin että päivähän loppuu jo seitsemältä, eikä yhdeksältä. --Kayu heräsikin jo ja Jiikin näyttää olevan valveilla.

Zey herättää ihmetystä vastailemalla kysymyksiin ihmeellisin lauserakentein. Muutenkin jokin hänessä vaivaa minua, mutta en kerta kaikkiaan tiedä mistä se johtuu, joten parempi varmaankin vain antaa olla ja katsella sitten huomenna tarkemmin.


Jite kirjoitti:Ffuuu, unohdin itse päivän loppumisen D: Viimeistelen päiväraportin palattuani kotiin.


Jite kirjoitti:Myyntihalliin joutumassa

2 zeremi (Gomhog, Nepece)
1 horaaneko (keira)

zeremi siis lynkataan 2 äänellä.

Syytökset kaikuivat pitkin Metsähallia. Lopulta conittajat olivat päässeet edes jonkin asteiseen sopuun siitä, että zeremi joutuu myyntipöydille. Porukka pakotti onnettoman conittajan huoneeseen, ja lukitsi oven. Tämän jälkeen he jäivät kuuntelemaan ovelle, milloin on taas turvallista. Hetken päästä ovesta astui ulos hermoraunio zeremi, hokien ainoastaan: "John Egbert... Trollit... Alternia..." Tästä pystyikin päättelemään, että huti tuli, ensimmäinen conittaja poissa pelistä.

Kuolleet:

Jite, yhteistyövastaava, yö 0
zeremi, conittaja, päivä 1

Eväitään viimein nauttimassa (poissaolot)

Lotazi 22.5-24.5
keira 22.5-24.5Välttelee Lil' Calia (äänestyspakot)

ei kukaan :>

Yö 1 loppuu 25.5. kello 19:00. Toivoisin saavani nimet ja varanimet ennen sitä :3
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 20:46:04

Jite kirjoitti:Järjestäjät löysivät Zeyn, ja sanoivat sadistisesti: "Antakaa, kun kerromme teille hieman Homestuckista!" Zeyn katse oli kauhistunut, aivan kuin oli nähnyt haamun. Hetken päästä hän hokikin jo zombimaisesti "Et voi paeta Homestuckia".

Tällä välin muut aloittelivat uutta päivää ^^

Kuolleet:

Jite, yhteistyövastaava, yö 0
zeremi, conittaja, päivä 1
Zey, conittaja, yö 1

Eväitään viimein nauttimassa (poissaolot)

Nope :>


John Egbertiksi muuttumassa (äänestyspakot)

horaaneko, Iku, Jii, Kayu, piikkisiili, Ropsus, Thymegirl, Vampire, Violet

Päivä 2 loppuu 29.5. kello 21:00.


Iku kirjoitti:Pj:Miten lynkatulla Zeyllä voi olla äänestyspakko?

Äänestyspakko + ei mitään hajua oikeasta kultista tai pahiksista = Ei kovin mukava tilanne. En eilen ehtinyt saada kenestäkään oikeen minkäänlaista kuvaa Zeytä ja Gomhogia lukuunottamatta. Nyt kun Zeystä saamani kuva osottautui vääräksi, tuntuu että olen ihan pihalla. Paras lähteä tarkastelemaan viestejä, ehkä jotain yksinkertaista on jäänyt huomaamatta. Lukaisin ne jo äsken läpi, mutta ehkä olen liian sinisilmänen kun mikään ei tunnu nostavan ketään toisten ylä- tai alapuolelle.


Violet kirjoitti:Miten olisi, jos jokainen tekisi joka päivänä pienen pelaajalistauksen, jossa pohtii muita? Tällä tavalla voidaan yrittää saada selville keitä kultti värvää muuttuvien mielipiteiden takia. Aion itsekkin tänä pelipäivänä tehdä listauksen, mutta sitä ennen haluan lukea viestit kunnolla.


Jite kirjoitti:Oho, jäi vahingossa :3 Tein listan ennen kuin tiesin kenet pahikset lynkkaavat. Mut joo, kuolleilla ei oo äänestyspakkoa.


Iku kirjoitti:Violetin ehdotus kuulostaa hyvältä. Jos kaikki hyvikset lähtevät mukaan on myös pahisten ja kultistin lähettävä mukaan, etteivät he paljastu. Sitten kun yks löytyy niin muut on paljon helpompi löytää. Toki se tietää jonkin verran työtä kaikille, mutta on hyvä ettei kukaan pääse elelemään muiden siivellä.


horaaneko kirjoitti:Jahassss. Nepece lähti eilisessä äänestyksessä Gomin perään. Jos kyse olisi eri pelaajasta, vaikuttaisi toisen pelaajan varjossa kulkemiselta, mutta Nepe on niin rohkea äänestelijä, etten osaa sanoa.
Viestejä lukiessa Lotazi jäi mieleen, koska ei oikein tunnu kunnolla kommentoivan kulttia mutta jotain kuitenkin niin että näyttää ottavan osaa tähän keskusteluun. Pelkää puhua kultista, koska on itse?
Kayu aloitti pelin aika sekavalla viestillä. Kommentoi vähän jotain muttei kuitenkaan mitään ja kuitenkin sanoi että viestin kirjoittamisessa kesti kymmenen minuuttia. Eh? :D
Ikusta jäi vilkaisulta vähän hyvismäinen kuva tuon listailunsa takia. Tai ainakin epäkulttimainen, koska vaikea uskoa että kultti panostaisi noin paljon tähän asiaan. Vaikuttaa enemmänkin avuliaalta hyvikseltä.
Miten musta tuntuu että suojelija on unohdettu peliteknisyyksistä kokonaan? Vai oonko vaan sokee enkä näe sitä. :D Mutta siis periaatteessa kun on joka yö ennustava ennustaja ja joka yö suojeleva suojelija, niin joskus kolmannen päivän tienoilla (esim) ennustajan varmaan kannattais tulla nimiensä kanssa esiin koska silloin tilanne olisi 11 pelaajaa joista 2 pahista + petturi ja 1 kultti (+pahimmassa tapauksessa 2 käännytettyä) ja petturi esillä, jos pahikset suostuu tähän suunnitelmaan. Eli silloin, jos ennustaja olisi saanut hyvistuloksia 2, jäisi 8 epävarmaa joista 2 olisi pahiksia ja yksi kultti (+2 käännytettyä). Eli jo aika hyvä tilanne saada uhka kiinni. (jos petturi saisi päättää yöllä äänestettävät, ei olisi epäreilua pahiksillekaan.) Tai sitten neljäntenä päivänä. Tietty uhkatuloksen saadessaan edelleen heti esiin, on mun mielipide. Sitten suojelija voisi suojella näitä esilletulleita. Jos pahikset on edelleen juonessa mukana, niin eihän niiden kannattaisi näitä nimettyjä tappaa, koska kultin kiinni saaminen on jo siinä vaiheessa tosi tärkeetä. (koska kultilla mahdollisuus voittoon jo neljäntenä päivänä)
Joo, en oo varma onko joku jo näitä mietteitä ottanut esiin, selventelin vähän nyt itsellenikin kuitenkin tässä samalla. C:

Ei muuta nytten!

Ps: kirjotan ekaa kertaa Kylä-viestiä Wordilla (siis ylipäätään koneella) ja tää on ihanaa verrattuna kännykällä räpeltämiseen. *___* <3 Sais jo oman koneen, ajatukset luistaa tälleen paljon paremmin! Yay!

Pps: Violetilla ihan hyvä idea, kannatan. :)


Vampire kirjoitti:Violetin idea on sinällään ihan hyvä, mutta ite vähän veikkaan, että en pysty joka ikisenä päivänä vääntämään listausta, ainakaan jos haluaa sen olevan vähääkään kattavampi. Mulla kun menee sellasen ihan keskiverto listauksen tekemiseen 1,5-3 tuntia. Ja uskoisin, että pelin edetessä pelaajien mielipiteet muuttuu jo muutenkin eikä pelkästään sen takia,miten kultti toimii. Toki listauksien avulla pystyy ehkä päätteleen jotain, mutta kovin paljon informaatiota siitä ei saa. Anteeksi, jos oon joku killjoy, mutta itse näen joka päivä listaamisen vähän kiistanalaisena. Siitä on toki hyötyä, mutta ei loppujen lopuksi ihan vatlavasti.

Dodiin, palailen pelin pariin seuraavan kerran pelaaja mielipiteiden kanssa, nyt kun ei ole enää edes niin kauheata kiirettä. Tosin ajattelin mainita, että ensi viikko on edelleen vähän kiireinen, koska pitäis valmistautua lakkiaisiin. Pyrin silti osallistumaan peliin, vaikka sitten puolivaloilla. Mutta enihuu, seuraavalla kerralla saatte jotain mielipidettäkin.


keira kirjoitti:Nonni, nyt on Suomea kierretty ja vihdoinki pääsin palaamaan netin ääreen ihan ajan kanssa. Palaan vielä tuohon edelliseen päivään kun en ennen päivän loppumista paikalle ehtinyt.

Gomhog, miksi ihmeessä ennustaja ei ennustaisi esiintullutta petturia missään tilanteessa? Totta kai tämä kannattaa ennustaa viimeistään kultin lynkkaamisen jälkeen. Oikea pahis voi nimittäin ihan hyvin esiintyä petturina. Mieti sitä turvaa jonka pahi(k)s(et) saisi esittämällä petturia? Ja Zey, voihan oikea pahis kuolla joka tapauksessa päivällä petturin sijasta, sillä eihän petturi voi määrätä miten muut äänestävät päivällä.

Nepen ääni sai aikaan minussa huvittuneen reaktion vain siinä mielessä, että sain Vampiren reaktion epäilyihini ja halusin nähdä myös Nepen reaktion (joka oli ääni minulle hänen itsensä epäilemisensä ja huvin vuoksi :D?). En kyllä tässä vaiheessa peliä voi sanoa luottavani vielä keneenkään tarpeeksi epäilemättä heitä. Vaikka jätin Vampiren rauhaan (ainakin eilen), ei se tarkoita että puolustaisin häntä.
Nepe muuten, mitkäs sun perusteet loppujen lopuksi oli zeremille? Se, että hän puhui vain peliteknisiä asioita? Vai se, että hänellä oli jo yksi ääni, joten toinen aiheuttaisi hänen lynkkauksensa horaanekon puolesta?

horaaneko muuten, minä ainakin eilen kommentoin tuota suojelijaa sanomalla että pysyy vain piilossa. Minulle vaan iskee taas silmään viestissäsi se, että korostat ettet ymmärrä peliteknisyyksiä -> et kommentoi niitä etkö toisaalta ehdota mitään. Tämä kuulostaa vain näiden kommentoinnin välttelyltä. Eikö sinulla ole mielipiteitä petturin ja ennustajan esiintulosta vai mistäs nyt on kyse? Toteat tuolla kuitenkin myöhemmin ettei ennustajan kannata tulla pelkästään hyvistulosten kanssa esille, aivan kuten moni muukin pelaaja.

Lotazilla ei myöskään tunnu olevan erityisiä mielipiteitä asiasta. Olet oikeastaan vastaillut vain voittoehtoja koskeviin kysymyksiin. Oletko jostain syystä joutunut perehtymään niiihin erityisen tarkasti? Minulle ainakin riittää tieto siitä, että voitamme kun pahikset ja kultin rekry on saatu pois ellei käännytettyjä ole siinä vaiheessa jäljellä olevista pelaajista yli puolet. Jään odottelemaan lisää viestejä.

Zeyn yölynkkaus on muuten aika jännä. Mikähän hänestä teki niin uhkaavan? Zey kannatti petturin ja ennustajan esiintuloa. Tosin se kuulosti melko kulttimaiselta... Onko tämä siis osoitus siitä, että pahikset suostuvat yhteistyöhön?


Iku kirjoitti:hora: En mä ainakaan ole unohtanut suojelijaa. Tuntuu vain että suojelijalle ei kertakaikkia ole muita hyviä strategioita kuin pysyä piilossa niin kauan kuin ei itse ole välittömässä vaarassa tippua. En sitten tiedä onko liikaa oletettu, että kaikki muutkin ovat samaa mieltä. Itse en ole koskaan tainut muihin suojelijastrategioihin törmätä. (off. Viestin kirjoittaminen wordilla. Loistava idea, taidan lainata sitä.)

keira: Minä ainakin näkisin tuon Zeyn lynkkauksen suostumisena yhteistyöhön, sillä zeytä oli useampi epäillyt ja itse en ainakaan nähnyt häntä vähääkään erikoishyvismäisenä.

Kayu
Herännyt, mutta uinuu vielä

Jii
Herännyt, muttei vielä saanut suutaan kunnolla auki

Vampire
Hereillä, mutta pelaaminen kärsii irl-elämästä, eikä mutään peliin liittyvää ole oikein vielä kuultu.

Lotazi
Melko hiljainen hänkin.

Ropsus
Hereillä, mutta taisi nukahtaa uudelleen.

Violet
Melko hiljainen, unohtui odottelemaan pahisten yhteydenottoa ja palsi nyt sitten ehdottamaan listauksien tekemistä.Näkee kultin nappaamisen helpommaksi sen kasvettua hieman. Vetää jotenkin sanattomaksi. Haluan ehdottamasti kuulla sinusta ja mietteistäsi lisää.

Sitten päästäänkin aktiivisempiin pelaajiin.

Gomhog
On vaikeuttanut kultin toimintaa huomattavasti pyrkimällä tehokkaaseen kulttijahtiin. Minusta tuntuu että kukaan tuskin haluaisi vaikeuttaa omaa "työtään" näin paljon, joten ainakin kultin suhteen olen valmis luottamaan Gomhogiin. Pahisten suhteen en oiken tiedä. Gomhog keskittyy kulttiin, mutta tuntuu muistavan myös pahisten olemassa olon.

horaneeko
Oli alussa hieman hukassa, mutta on nyt päässyt peliin paremmin sisään. horaneeko on lähinnä tuonut esiin mietteitä listauksissa, eikä ottanut suoraa tilanteisiin kantaa. Irl-kiireitä voi kuitenkin ilmeisesti pitää syypäänä tähän. Kokonaisuudessa hora on yhä neutraali.

Keira
Keira käyttää kysymysmerkkiä paljon ja haluaa selvästi tietää mahdollisimman paljon. Toisessa viestissään hän malttas jo itsekkin pohtia ennustajaa ja ottaa pohtiessaaan hyvin kaikki osapuolet huomioon. Tuntuu että Keira huomioi kaiken ehkä liiankin hyvin. Hän voisi olla aktiivinen hyvis tai sitten hyvin peliä seuraava pahis/kultisti.

Nepece
Nepece voisi olla petturi. Hän tuntuu suhtautuvan kaikkeen jotenkin niin negatiivisesti ja väliinpitämättömästi. Kuitenkaan hän ei itse näytä tarjoavan parempia vaihtoehtoja. Toki myös muut roolit ovat mahdollisia, mutta käsitykseni petturista tuntuu vain sopivan jotenkin Nepeceen.

Piikkisiili
Osallistuu keskusteluun lyhyillä viesteillä ja tuntuu pelaavan varjoissa hyvisten pussiin. Kaipaisin kuitenkin enemmän pohdintaa ja osallistumista. Piikkisiilin sijoittaisin neutraalin ja lievästi hyvimäisen rajalle.

Thymegirl
Jalat maassa ja järki kädessä. Thyme ottaa kantaa ja toimii muutenkin kuin taviksen perikuva. En ollutkaan kiinnittänyt häneen huomiota aiemmin erityisemmin. Ei nouse erityisesti esiin hyvässä eikä pahassa, neutraali siis.

/käytännössä hora, keira ja Vampire kiilasivat väliin, mutta yritin huomioida uudetkin viestit.

Mulla näköjään kestää listauksen tekemisessä suunnilleen pari tuntia.


Nepece kirjoitti:Oh wow. Nyt ymmärrän mikseivät jotkut halua pelata kulttipelejä, tai muita pelejä joissa on kaksi eri ryhmää, koska wow.

Zeremi oli hyvä saada ulos pelistä, hän tunki jalkaa suuhunsa tavalla, joka häiritsi minun juonitteluani. Keira tekee sitä täsmälleen samaa nyt, mutta en usko, että saan häntä lopettamaan äänestämällä, joten. En kai voi asialle mitään.

Horaaneko: Yksi pahistulos on niin paljon arvokkaampi, kuin neljä hyvistulosta, että sanoisin hänen kannattavan pysyä piilossa. Ainoaastaan tilanteessa, että suojelija on sekä elossa, että piilossa ja ollaan siinä päivässä, että seuraavana päivänä kultti voisi aloittaa massaamisen kannattaa tulla ulos pelkästään hyvistulosten kanssa. Tietenkään en voi ennustajaa pakottaa, mutta tässä pelissä hyvistulokset ovat yhtä tyhjän kanssa.

Sanoisin, että Keira on tuskin kultin rekry, kulttilainen saattaa olla, pahis suuremmalla todennäköisyydellä (jos mitään).

Itse en käytännössä pysty kirjoittamaan listaa näin isossa pelissä johtuen siitä, miten listat mieluiten teen (kiinnostuneet tsekatkoot tämän). Jos kylässä olisi mahdollista MafiaScumin tapaan saada jokaisen pelaadan kaikki viestit liittyen yhteen peliin helposti nähtäviksi (HINT HINT) olisi helpompaa. Tai no, jos listaa rupeaa tekemään tälleen aikasin, saattaa olla jopa mahdollinen joskin työläs pitää yllä. Katsoo miten jaksaa.

Olen myös hyvin paljon eri mieltä siitä, että yhden kultistin perusteella voi saada rekry kiinni.


Suru kirjoitti:
Nepece kirjoitti:Jos kylässä olisi mahdollista MafiaScumin tapaan saada jokaisen pelaadan kaikki viestit liittyen yhteen peliin helposti nähtäviksi (HINT HINT) olisi helpompaa.


Aloitelaatikko & Tyytyväisyyskysely lie yleensä paras paikka tämmöisille ehdotuksille, koska sieltä ne huomataan ja niihin pystytään paremmin reagoimaan. Tällä kertaa hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä kyseinen toiminto on jo olemassa, ollut uuden Kylän alusta saakka ja muistaakseeni vanhassakin... Minkäänlaista adressia ei siis asian puolesta tarvitse kerätä. :)

Järjestäminen tapahtuu simppelisti valitsemalla viestiketjun alhaalta pudotusvalikosta "Järjestä" kohdan "Kellonaika" tilalle "Kirjoittaja". :>

(((Siirtäjän huomio: Linkki ei atm. toimi. Korjataan ehkä joskus)))


Thymegirl kirjoitti:Ikun ja horaan suojelijakeskusteluun: Siinä mielessä olen Ikun kanssa samaa mieltä, ettei suojelijan kannata tulla esiin muuten kuin pakon edessä. Pelin loppupuolella, jos on käynyt tapottomia öitä (ja jos kultti on pois), niin suojelijan kannattaisi ehkä julkistaa suojelemansa kohteen. Tietty tilannetta hankaloittaa se, jos kultti on hengissä kovin pitkään. Silloin en oikein tiedä, kannattaako suojelijan tehdä yhtään mitään, kun kultti voi olla kuka tahansa suojelluista.

Pelaajalistauksia. Mua aletaan aina epäillä siinä vaiheessa kun alan niitä tehdä. Just viime pelin (Sis Venefica!) kanssa totesin, ettei mun kannata tehdä niitä ainakaan perinteisellä listaustavalla, koska silloin mä alan miettiä liikaa ja listasta tulee loppujen lopuksi täysin mitäänsanomaton.
Kun nyt kuitenkin pyydettiin, niin voisi sen sit tehdä. Sit kun on aikaa, näin keskellä yötä ei oikein toimi :'D Ehkä vois kokeilla tällä kertaa enemmän fiilispohjalta kuin ylianalysoiden :'DD


Violet kirjoitti:Tässä siis minun listaus.

Gomhog on pelannut aika kultinvastaisesti, joten tuskin hän ainakaan kulttia on. Hän on myös ajanut hyvisten ja pahisten yhteistyötä eteenpäin, joten en usko että hän on pahis. Jos itse olisin saanut tuollaisen idean pahiksena, niin olisin pyytänyt petturia esittämään sen. Laittaisin Gomhogin lievästi hyvismäisiin pelaajiin.

horaanekon viimeisessä viestissä hänellä oli aika paljon mietteitä, mutta suurin osa niistä koski kulttia. Hänellä oli kuitenkin ihan hyvä listausviest, vaikkei se koskenutkaan kaikkia pelaajia. Laittaisin hänet nyt lievästi hyvismäiseksi, mutta haluan mietteitä myös muista pelaajista.

Ikusta on jäänyt mieleen avuliaan hyviksen kuva. En usko, että pahis eikä ainakaan kultti olisi halunnut tehdä tuollaisia listauksia. Hänen kokoamis viestinsä muiden mielipiteistä erikoishahmojen kannalta oli ihan hyvä, ja en usko, etää pahis tai kultti olisi sen sitten haunnut julkaista tänne. Ikun laittaisin hyvismäisiin.

Jii Heräilyviesti

Kayulta tullut vain heräilyviesti, jossa valittelua viestien lähettämisen vaikeudesta.

keiralta on tullut vähemmän viestejä, mutta ne ovat olleet laajoja. Hän on kuitenkin kommentoinut pelaajia sekä osallistunut keskusteuun tuoden mielipiteitä eri kannoilta. En Keiran pelitapaa tunne, mutta laittaisin hänet lievästi hyvismäisiin.

Lotazilta ei ole tullut paljoa viestejä. Vastaili vain voittoehtoihin sekä sanoi petturin esiintulon olevan plus miinus nolla. Olisiko sinulla kenties mielipiteitä pelaajista?

Nepecen äänestyskäyttäytyminen on ollut aika erikoista. Ensin randomääni Vampirelle, sitten Keiralle, koska hän hyökkäsi tämän kimppuun ja lopulta vaihtaa äänensä zeremiin. Tämä kuvio on mielestäni ollut aika mielenkiintoinen. Nepeceä on vaikea sijoittaa, joten pysyköön neutraalissa, kunnes pystyn ajattelemaan asiaa paremmalla ajalla.

piikkisiili on tehnyt paljon lyhyitä viestejä, joissa on kysynyt kysymykksiä. Kysymysten esittäminen on peliä eteenpäinvievää toimintaa,mutta hänen viesteissään on aika vähän mielipiteitä.

Ropsukselta tulut vain heräilyviesti.

Thymegirlistä en ole vielä muodostanut selvää mielipidettä.Mielestäni niin hyvis kuin pahiskin voisi pelata tuolla tavoin.

Vampire: Ensimmäisenä päivänä Vampiresta jäi mieleen hänen saamansa randomääneensä reagointi, joka vaikutti melko neutraalilta. Muuten hän on keskustellut aika paljon randomäänistä ensimmäisenä päivänä ja tänään oli listausideaa vastaan, muttei oikein kommentoinut pelaajia. laittaisin Vampiren lievästi pahismaiseksi, sillä hän puhuu niin vähän asiaa.

Siinä se lista sitten olikin. Toivottavasti olen nyt tehnyt selväksi mielipiteeni pelaajista. Jos minun pitäisi tällä hetkellä äänestää jotakuta, niin äänestäisin joko Vampirea tai Piikkistä vähäisten mielipiteiden takia.


horaaneko kirjoitti:Mäkään en ottais suojelijaa esille pelin alussa. Sitten jos päästään tilanteeseen että pelaajia on huomattavasti vähemmän ja suojelija (plus vielä mahd. ennustaja) elossa niin sitten sitä voi harkita uudestaan. Mut kokopelitoiminen (joo, se on nyt sana tästä lähtien xD) suojelija on sen verran arvokas, että kannattaa pitää piilossa. Hei muuten suojelijan kiroukselta vältyttiin, ei kuollut ekana päivänä! Jee!

Vampire, ei kai siinä mene pitkään jos listaa jokaisen pelaajan muutamalla sanalla, niin kuin ihmiset nyt on tässä tehneet? Ja jos listauksen avulla pystyy jo kuitenkin päättelemään jotain, niin kuin sanoit, niin eikö sekin hyöty kannata käyttää?

Keira, en ainakaan pelin alussa tajunnut oikein noita peliteknisyyksiä joten niihin oli vaikea ottaa kantaa. Mutta olen mä mielestäni tässä sanonut oman mielipiteeni petturin ja ennustajan esiintuloon? Kommentoin sitä äskeisessäkin viestissä, että sieltä vaan lukemaan.

Toteat tuolla kuitenkin myöhemmin ettei ennustajan kannata tulla pelkästään hyvistulosten kanssa esille, aivan kuten moni muukin pelaaja.


Onko siinä jotain väärää että kommentoi asioita joita muutkin on kommentoinut? Tuli sellainen fiilis tästä sun viestistäsi. Mutta niin, mä kuitenkin olen sitä mieltä.

Iku, harvoinhan suojelijoille mitään strategioita keksitään. (ainakaan kokopelitoimisille! tää oikeesti jonnekin sanakirjaan nytten) Tuntui vaan jotenkin että se oli unohdettu keskusteluista ihan kokonaan, mut mä taidan sit olla vaan sokea. :D

[quote=Nepece]Zeremi oli hyvä saada ulos pelistä, hän tunki jalkaa suuhunsa tavalla, joka häiritsi minun juonitteluani.


Ehkä vähän offtopic, mutta olipa raaka ilmaus. Ja tuosta sun kommentista jäi kuva että sulle on ihan sama onko keira kultti, hyvis vai pahis mutta hän häiritsee juonittelukuvioitasi joten pitäisi saada pois pelistä? Ei ehkä kovin peliä edistävää.

Sry Violet, tuo listauksenpoikanen tehty ennen sun ehdotusta ja ajattelin kommentoida vaan pelaajia joista on jotain erityisempää sanottavaa. Laitan seuraavaks kasaan listauksen jossa kaikista jotain. :)

Sisko tuli trollaamaan mun elämää joten pitää lopettaa. Jatkan myöhemmin :'D[/quote]

Jite kirjoitti:Jii on pudottautunut pelistä. Hänelle ei kuitenkaan etsitä varapelaajaa, koska sellainen löytyi välittömästi :3 Toivottakaa Zey tervetulleeksi takaisin <3


Lotazi kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Viestejä lukiessa Lotazi jäi mieleen, koska ei oikein tunnu kunnolla kommentoivan kulttia mutta jotain kuitenkin niin että näyttää ottavan osaa tähän keskusteluun. Pelkää puhua kultista, koska on itse?

Ei, en pelkää puhua kultista. Irl menojeni tähden en ole koneelle paljon päässyt ja kun pääsin, niin yritin ottaa kantaa johonkin kuten esimerkiksi pahisten yhteistyö vaihtoehtoon.

keira kirjoitti:Lotazilla ei myöskään tunnu olevan erityisiä mielipiteitä asiasta. Olet oikeastaan vastaillut vain voittoehtoja koskeviin kysymyksiin. Oletko jostain syystä joutunut perehtymään niiihin erityisen tarkasti? Minulle ainakin riittää tieto siitä, että voitamme kun pahikset ja kultin rekry on saatu pois ellei käännytettyjä ole siinä vaiheessa jäljellä olevista pelaajista yli puolet. Jään odottelemaan lisää viestejä.

Voi keira, en oo pahemmin ehtinyt koneelle, joten miten siinä nyt ottaa kantaa asioihin :> Ajattelin vastata kysymyksiin kun niistä kysyttiin ja ketään muu ei vastannut. Ja ei, en ole joutunut perehtymään sen tarkemmin kuin moni muukaan tässä pelissä, kunhan vain kerroin Gomhogille oman mielipiteeni :> Itse en ollut lukenut ilmottautuessani edes mitä rooleja tässä pelissä on, joten tein sen vasta pelin alettua kuten myös voittomahdollisuudet siinä samalla.

Violet kirjoitti:Lotazilta ei ole tullut paljoa viestejä. Vastaili vain voittoehtoihin sekä sanoi petturin esiintulon olevan plus miinus nolla. Olisiko sinulla kenties mielipiteitä pelaajista?

Pahoittelen viestien määrää, mutta jos ei pääse koneelle, niin on vaikeaa kirjoittaa. Nyt kun kerran kysyit mielipiteitäni pelaajista (kuten myös kysymyksiä heille), niin tässä on:

Gomhog (8)
-ehdotti hyvisten ja pahisten yhteistyötä, jäänyt hyvismäisenä mieleen peliä eteenpäin vievänä pelaajana.

Ellei keira saa jostain syystä äänestää topan ulkopuolella, hänen äänensä on tällä hetkellä horaanekolla.

Mitä? Mä en oikein ymmärtänyt mitä tarkotit tossa kursivoidulla kohdalla. Voisitko vähän avata?

horaaneko (5)
Ennustajan hyvistulokseenhan ei tosiaan voi luottaa petturin kannalta mutta tulos uhka meinaa sekä pahista että kulttia

Ennustajahan näkee pahikset ja kultin käännyttäjän uhkana ja muut ei uhkana. Tätäkö meinasit? Mutta hyviksienhän ei tarvitse saada pois kuin vain uhat, joten sehän on ihan sama vaikka ennustaja saa petturista ”ei uhka”-tuloksen koska tämä ei vaikuta hyviksien voittoon.

Ja tosiaan eihän ennustajan kande tulla vaan hyvistulosten kaa esille, sehän auttais vaan kulttia valitsemaan hyvikset käännytettäviksi. Rajaishan se sitä joukkoa missä kultti on, mutta ainakin pelin alussa melko turhaa.

Miksi ajattelit, että ennustaja tulisi pelin alussa esiin?

Iku (6)
Olen samaa mieltä randomäänistä, että jos perusteena on random, niin on vaikeaa puolustautua. Sekä randomäänien taakse on helppo piiloutua, vaikuttavat mielestäni sellaisilta, joita kultti/käännytetty voisi käyttää.
Teki listausta pelaajien mielipiteistä, mitä hahmon kannattaa/ei kannata tehdä ja kenelle kunkin pelaajan arvio olisi edullista.

Jii (1)
Ei ole muuta kuin herännyt. Ketä/ketkä ovat mielestäsi epäilyttäviä ja onko ketään ketä pidät hyvismäisenä?

Kayu (1)
Kertonut, että pitää kulttipeleistä, mutta siihen se juttu sitten jäikin. Mitä mieltä olet pelistä? Ketä epäilet? Entä ketä pidät hyvismäisenä?

keira (4)
.....Oonkohan vain liian vainoharhanen?

Mitä tällä tarkoitit?

kun selasin viestejä, niin niistä ei löytynyt mitään hirveän pahismaista, jotenkin neutraali minun silmissäni.

Nepece (6)
-Miksi ehdotat ettei ennustaja tulisi esiin muuten kuin pahistuloksen tai mikäli on vaarassa tulla lynkatuksi? Eikö mielestäsi hyvistuloksilla ole mitään virkaa?
-Vastasit Vampiren kysymykseen randomäänestämisestäsi siten, että äänestit ettei muilla olisi paineita äänestää ja että jos joku muukin lähtisi mukaan randomäänestykseen. Miksi halusit muidenkin yhtyvän randomäänestelyyn?
-Yritätkö varmistaa ääntenvaihtelulla sen, että sinua ei epältäisi kulttina/käännytettynä? Ajattelitko, että jos olet äänestäisit montaa eri ihmistä, niin ketään epäilisi sinua? Monihan on sanonut, että äänestämisesi on ”nepecemäistä”, turvaudutko siihen?
-Sitten tuo sinun äänesi keiralle, annoit sen koska hän puolusti Vampirea ja ”hyökkää” sinua vastaan + koska äänestäminen on kivaa??? Eli periaatteessa äänestät keiraa, koska tämä syytti sinua?

piikkisiili (7)
ehdotti petturin esiintuloa sekä hyvisten ja pahisten yhteistyötä. Kertoi myös hyvät perustelut miksi petturi voisi tulla esiin. piikkisiilestä on jäänyt jotenkin hyvismäinen fiilis.

Ropsus (1)
Vain herännyt, ei mitään jäänyt mieleen. Ketä mielestäsi on epäilyttävä ja ketä ei?

Thymegirl (5)
hyvä huomio, että kulttijahdissa on kyse rekryn löytämisetä, ei käännytettyjen karsimisesta. Mutta käännytettyjen karsiminen vaikeuttaa kultin voittoa, tulitko ajatelleeksi sitä?

Joku tuossa sanoikin että jos pahikset suostuvat kultinsavuttamiseen, petturi voisi tulla esiin ensi päivän aikana. Eikö me siis vai tehdä tämän päivän aikana paljoa muuta kuin katsellaan vierestä, mitä tapahtuu? Ei kuulosta hyvältä.

Et kuitenkaan itse tehnyt oikein mitään sen eteen, että uhat saataisiin pois. Sinä vain päivittelit, mikset itse lähtenyt toimimaan ja epäilemään kanssa pelaajia?

Vampire (7)
ollut katkera ja valittanut randomäänestyksestä sekä selitellyt, ettei ehdi pölistä mutta silti käynyt useaan otteeseen (jaetulla toisella sijalla viesti määrän suhteen) kirjoittamassa viestiä. Jos et ehdi mitään hyödyttävää kirjoittamaan, niin miksi ehdit pölistä sellaista jolla ei edistä peliä?

Violet (4)
Listausehdotus kuulostaa hyvältä, mutta jaksaako/ehtiikö kaikki tehdä sitä joka päivälle?

Hyvismäiset: Gomhog, piikkisiili
Neutraalit: keira, Thymegirl, Iku, Violet, horaaneko
Epäilyttävät: Nepece, (Vampire?)
Ne kenestä en osaa sanoa mitään: Jii, Ropsus, Kayu

//tulipa piiitkä viesti :> jaha Jii pudottautui, mutta Zeylle tervetuloa takaisin :>


piikkisiili kirjoitti:Minä kun luulin päivän loppuvan myöhemmin kuin seiskalta :p.

Jos pahikset oikeasti haluavat auttaa siinä kultin jahtauksessa (viitaten Zeyn putoamiseen), niin petturi tulisi vaan esille. Tämä kehoitus ei ole mikään ansa... Eikö siitä tule tietoa, että kääntyykö joku pelaaja yöllä?

Nepece: Epäiletkö oikeasti keiraa, kun noin helposti vaihdoit, vai äänestitkö aluksi lämpimiksesi?

Ei listauksien teko joka päivä ole kauhean käytännöllistä tai en ole itse sellaiseen tottunut. Toki siinä voisikin olla ideaa, että kaikki tekee omansa, voisin jotain tämän päivän sisällä.


Thymegirl kirjoitti:Lotazi: Toki asia on näin, mutta rekryn löytäminen on se pääjuttu siinä hommassa. Käännytettyjen käytöstä tarkkailemalla saadaan hyvää infoa, mutta ei heitä kuitenkaan mun mielestä kannata ruveta lahtaamaan vain sen takia.
Hei, voittaako kultti silloinkin, jos rekryn tippumisen jälkeen tulee tilanne, jossa kulttia on enemmän? Silloin tilanne on tietysti vähän eri.

Ja sitä listausta ^_^"

Gomhog on ollut aika aktiivinen ja ajanut omaa asiaansa. Yrittänyt viedä peliä myös aktiivisesti eteenpäin. Vaikuttaa olevan hyvin omistautunut kultin poissaamiseksi, eli pitäisin joko hyviksenä tai pahiksena. Kallistuisin hyvikseen.

horaaneko on pistäytynyt paikalla kertomassa epäilynsä petturin esiintulon hyödyllisyydestä. On myös jonkun verran ehtinyt miettiä pelaajia. Neutraali.

Iku lähti peliin mukaan viimeisten joukossa, mutta hyvin päässyt kärryille. On pohtinut peliä ja yrittänyt edistää sitä. Tehnyt listauksen pelaajien mielipiteistä erikoishahmoja koskien ja analysoinut niitä aktiivisimpien osalta. Vaikuttaisi hyvikseltä.

keira on myös aika aktiivisesti peliä eteenpäin vievä pelaaja. Tekee havaintoja pelaajista ja pohtii peliä. Vaikuttaisi hyvikseltä.

Lotazi oli alkuun aika hiljainen eikä sanonut paljoa mistään mitään, mutta toisen päivän listauksessa alkoikin jo kysellä pelaajilta ja viedä peliä eteenpäin. Lievästi hyvikseltä vaikuttaa.

Nepece on käyttäytynyt aika lailla siten, mihin olen tottunut. Ensin tökitään kaikkia hereille radikaaleilta tuntuvilla keinoilla ja sitten kun on saatu reaktioita aikaan, siirrytään pelin vakavampaan analysointiin.
Nepe perustelee mielipiteidensä vähyyttä kultin aiheuttamalla huonolla asemalla. Olisi se kuitenkin kiva tietää, mikä kuva sinulla muista pelaajista on, vaikka olisikin väliaikaista. Myös tuo zeremin lynkkaus sen takia, että "pelitapa häiritsee omaa peliä" oli jotenkin hassu. Suhtaudun vähän varauksella tähän.

piikkisiili näyttäisi olevan aika aktiivisesti kulttijahdissa mukana, tuskin siis ainakaan kultti. Lyhyitä viestejä, joissa lähinnä käsitellyt Gomhogia ja tämän ideoita sekä vastaillut kysymyksiin. Neutraalin oloinen.

Vampire närkästyy Nepecen random-äänestä. Vetoaa siihen, että hän itse on saanut aina epäilyjä niskaansa, jos on tehnyt samaa. Joutuu hiukan selittämään tätä ja väittää IRL-kiireiden painavan päälle. On kuitenkin osallistunut peliin, joten en pidä vielä kovin uhkaavana. Toisen päivän rauhoittuminen teki paljon. Lievästi hyviksetä tuntuu hän, tarkkailen tilannetta.

Violet on ehtinyt puhua aika vähän, mutta on tuonut listausehdotuksen. Tästä päätellen on siis kuitenkin pelissä mukana. Aika neutraali vielä.

Eli hyviksen oloisia: Gomhog, horaaneko, Iku, keira, Vampire (?)
Neutraaleja: Lotazi, piikkisiili, Violet
Epäilyttäviä: Nepece
Ja sitten on Jii->Zey, Kayu ja Ropsus, jotka eivät ole ehtineet kuin herätä.

Hui hirvitys ku hyviksiä piisaa :'D En paljoa tajunnut miettiä sitä, kuka on kultti ja kuka ei, eka kulttipeli jossa olen mukana.


horaaneko kirjoitti:
Lotazi kirjoitti:Ennustajahan näkee pahikset ja kultin käännyttäjän uhkana ja muut ei uhkana. Tätäkö meinasit? Mutta hyviksienhän ei tarvitse saada pois kuin vain uhat, joten sehän on ihan sama vaikka ennustaja saa petturista ”ei uhka”-tuloksen koska tämä ei vaikuta hyviksien voittoon.


Niin siis eihän se periaatteessa vaikuta, pointtina lähinnä se että ei ole varmaa onko hyvis vai petturi. Periaatteessa ei väliä, periaatteessa on. Onhan petturistakin haittaa pelin loppupuolella jos pääsee mukaan mahdolliseen pahismassaukseen, eikä tällaista pelaajaa ole kiva pitää varmana hyviksenä, jos ennustaja sen ennustaa. Ongelmaahan ei tietenkään ole jos (ja kun?) petturi tulee esille.

Miksi ajattelit, että ennustaja tulisi pelin alussa esiin?


En mie kyllä muistaakseni oo tälleen ajatellu? O: En ainakaan muista, enkä tosiaan sitä kannatakaan.

Mitä nuo numerot muuten sun viestissä meinaa Lotazi? Viestimääriä tai jotain?

Jos nyt jotain pientä listaa vaikka sitten :3

Gomhog

Mielipide ei ole muuttunut. En pitäisi kulttina, pahikseudesta sitten en tiedä. Periaatteessa pahiksenakin aika rohkeaa olisi pelaaminen mutten tiedä miten Gom pelaa siinä roolissa joten en osaa sanoa. Ei ole muuten vielä tänään näkynyt. Oletko kenties puhelemassa pahiskaverien kanssa? ;)
>> eniten hyvis

Nepece

Pelaaminen on aika nepecemäistä, vaikka kyllä mua häiritsee tuo lähes randomäänien heitteleminen. En tiedä uskoisinko pahikseksi, tuntuu liian sooloilevalta pelaamiselta. Kultti voisi olla. Peliä randomäänillään sekoitteleva kultti, miksei.
>> voisi olla kultti / tosi kummalista peliä pelaava hyvis

Keira

Keirasta en osaa sanoa edelleenkään. Ei ole tuonut mitään super pahiksen- tai kultintappo -masterplaneja topiciin joten ei voi sanoa kovinkaan varmasti mihinkään kastiin. (toisin kuin esimerkiksi Gomhogin) Päällepäin näyttää peliä edistävältä, mutta tuntuu kokeneelta pelaajalta, joten en uskalla sanoa hyvikseksikään.
>> en osaa vielä sanoa

Vampire

Joku (Lotazi?) mainitsikin, että on aika jännää että Vampire valittelee jatkuvasti ettei ole aikaa mutta postailee silti topiciin vähän väliä. Ymmärrän kyllä toisaalta, antiaktiivin tekee mieli käydä lupailemassa topicissa parempaa viestiä (teen tätä ite ihan liikaa :D), mutta Vamilta niitä on tullut vähän tiuhempaan. Toisaalta viime pahispelissään oli aktiivisempi. Ensimmäisen päivän randomääni-juttu kyllä häiritsee vieläkin.
>> kolmesta vaihtoehdosta eniten pahis

Piikkisiili

Tuntuu jotenkin erilaiselta tässä pelissä. Innokkuus tuohon ideaan voi olla ihan puhdasta(kin), toisaalta ihan mielenkiintoinen taktiikka olisi kultiltakin innostua noin kultinvastaisesta ideasta.
>> en osaa sanoa

Jii >> Zey

Welcome back Zey! o/ Mietin tässä tuota tiputtautumista, uskaltaisiko pahis tai kultti tiputtautua, varsinkaan kultti, kun se on vähän niin kuin tän pelin "pääpointti". Mutta pahahan tiputtautumisista on yleensä sanoa, kun ainakin 98% niistä johtuu IRListä. Jii ei sanonut mitään erikoisempaa joten Zeytä odotellessa.
>> hiljainen

Kayu

Lupasi muistaakseni jo eiliselle jotain asiarikkaampaa viestiä. Huhuu?
>> antiaktiivi

Ropsus

Halloota? Ollaanko sielä vielä elossa? (:O
>> antiaktiivi

Lotazi

Alku vaikutti hämmentävän neutraalilta, mutta selittelikin sitä IRLiltä. Nyt aktivoitui listaamaan. Jotkut johdat jäi häiritsemään (esim VIolet ja minä itse) kun ei kommentoinut mitään oikeastaan itse pelaajasta tai siis mitä tästä tuumii. Mutta lisää odotellessa.
>> enemmän tuntuu ehkä pahikselta/kultilta kuin hyvikseltä

Thymegirl

Menee siellä neutraalin hyviksen (mää opin tän zerryltä :D) suunnilla. Tullut ihan kivasti viestejä ja pohdintaa, mutta luottamaan en uskalla vielä mennä. Ja ihan rohkeesti vaan sitä listausta kehiin!
>> en osaa sanoa

Horaaneko

Sori on pakko, ihan aina. xD
>> Horaa-setä

Dundundun oliks siinä kaikki? Luulen että oli. :D

Osa pelaajista on vielä kokonaan heräämättömiä tähän päivään, joten ei voi olla varma onko pahikset suostunut petturin esilletulo-ideaan. Sanoisin että se alkaa olla jo viisasta, koska ennustaja ennustaa joka yö, ja jos tulee uhkatulos, täällä lynkataan se. Jos petturi tulisi esiin ja saisi päättää ennustettavan, ei pahikset olisi vaarassa.

//Thyme ja listaus. C:

horaaneko on pistäytynyt paikalla kertomassa epäilynsä petturin esiintulon hyödyllisyydestä.


En mä kyllä omasta mielestäni sitä epäillyt. Ja mitä epäiltävää siinä edes olisi? Mie kyselin koska en saanut ideasta vielä oikein kiinni.
Miten mä muuten pomppasin neutraalista yhtäkkiä sun hyvislistaan? :D


horaaneko kirjoitti:Oho, Iku unohtui!

Eli, Iku:
tuonut ihan hyvää pohdintaa peliin. Ei ehkä kaikkein eniten, mutta herättää pieniä hyvisviboja.

Jos nyt olis kaikki. :^D


Violet kirjoitti:Nyyh. Nyt tuli paha mieli, kun horaa unohti minut listauksestaan.

Itse olen miettinyt pelaajien esiintuloa, ja uskon, että suojelijan ja ennustajan kannattaisi tulla vain silon, kun meidän on pakko osua joko pahikseen tai kulttiin. Noina päivinä ei voida riskeerata. Jos tilanne on siinä, että on pakko tappaa kulttilainen, niin ennustajan ja suojelijan esiintulosta olisi hyötyä myös pahiksille, sillä hekin yrittävät pakon edessä osua kulttiin yötapollaan, vaikka ennustaja olisikin tarjolla. Poikkeuksena tähän se, jos ennustaja saa Uhka-tuloksen. Tällöin ennustajan kannattaisi tulla esille. Ja petturi voi tulla esile pahisten harkinnan mukaan. Hetkinen, ehkä petturinkin kannattaisi tulla esille silloin, jos on pakko osua kulttilaiseen? Tällöin saisimme ainakin yhden varman ei kulttilaisen, ja kuttilaiseen osuminen voi muutenkin olla helpompaa hänen esilletultua. Mitä mieltä olette?


Zey kirjoitti:Täällä taas ollaan ja heräillään :) Tänään ei suurempaa juttua tule, koska viimehetken opiskelut enkun kokeeseen. Huomenna tulen sitten puhumaan vähän asiaakin :>

//Violet kurvaa eteen :(


Iku kirjoitti:Listauksien huonopuoli: kukaan ei keskustele mistään kunnolla, mutta silti keneltäkään ei voida vaatia enempää.

Mitä mieltä pelaajista ollaan

Kayu, Jii->Zey ja Ropsus ovat kaikki edustettuina pelkillä heräämisviesteillä. (Voisitte heräillä oikeasti!) 1) merkitty mielipide on poimuttu omasta listauksestani, 2) violet, 3)lotazi, 4)thymegirl ja 5) horaneeko. Suluissa olevat ovat listaajan tekoja, eivät mielipiteitä. (Avautuisikohan listaus jo näillä ohjeilla?) Ai niin hakasulkeissa omia tarkennuksiani/oletuksia/tulkintoja

Gomhog
1)Tuskin kultti, hyvä ja aktiivinen pelaaja
2) Kulttivastainen ja lievästi hyvismäinen
3)(Mitäänsanomaton)
4)Hyvis tai pahis, enemmän ehkä hyvis
5)[Pelaajista] eniten hyvis

Horaneeko
1)Neutraali
2)lievästi hyvis
3)(kysyy mielipidettä)
4)Neutraali
5)[itse]

Keira
1) Kysele...
2)Laajoja, aktiivisia [siis kommentoi ja esittää mielipiteitä ja osallistuu keskusteluun ym.] viestejä
3)Neutraali
4)Vie peliä eteenpäin, pohtii, hyvismäinen
5)(ei osaa sanoa)

Lotazi
1)Hiljainen
2)Hiljainen
3) [Itse]
4) Lievästi hyvis
5) Enemmän pahis kuin hyvis

Nepece
1) Pelityyli ikävä
2) Mielenkiintoinen, vaikeasti sijoitettava
3) (kyselee)
4) Nepecemäinen (suhtautuu varauksella)
5) kultti / kummallisesti pelaava pahis

piikisiili
1)piilohyvis
2) vie peliä eteenpäin, muttei kerto mielipiteitä
3) hyvismäinen
4) neutraalin oloinen
5)(ei osaa sanoa)

Thymegirl
1) Ei erotu hyvässä eikä pahassa
2) (ei mielipidettä)
3) (kyselee)
4) [Itse]
5) (ei osaa sanoa)

Vampire
1) nuokkuu
2) ei puhu asiaa
3) Käy pölisemässä, vaikkei ehdi
4) lievästi hyvis
5) eniten pahis [näistä kolmesta vaihtoehdosta. Mutta ketä nämä muut kaksi ovat hora?]

Violet
1)Osallistuu, muttei kuitenkaan osallistu.
2)[Itse]
3)(kommentoi listausideaa
4) netraali
5) (unohti violetin olemassa olon. :(

/Ja miten aloinkaan ongelmaa ratkaisemaan, uudella listauksella. Jotkut ideat taitavat syntyä kuolleena, eikä ehkä kannattaisi mennä valittamaan, kun ei kerran itsekkään saa muuta keskustelua aikaan.

Haluaisin kuulla Lotazilta (ja Keiralta) oikeita mielipiteitä pelaajista, en kertausta heidän toimistaa, kysymyksiä pelaajille, kommentteja peliteknillisyyksiin tai kommentteja pelaamiseen, muttei pelaajiin liittyvistä aiheista (esim. random äämet)

Eroaako muutes jonkun pelaajan yleiskuva omasta mielipiteestänne huomattavasti? Mulle tuli vähän yllätyksenä tuo Vampiren todellinen aktiivisuus ja sitten olen tainut sekoitta lotazia ja keiraa keskenään. Luulin jo lukevani keiran listausta, mutta sitten aloin tarkistamaan jotakin ja huomasin listauksen kuuluvan lotazille. Tää peli tuntu alkavan jotenkin niin aktiivisena, että hämmästytti myös huomata miten vähän oikeasti aktiivisia pelaajia on.

Hora: ketkä muutes ne sun toiset pahisehdokkaat vampiren lisäksi ovat?
Violet: En olekkaan tullut vielä ajatelleeksi mitä erikoisroolien kannattaisi tehdä pelin loppupuolella. Se tuntuu jotenkin tosi kaukaiselta ja osittain turhaltakin vielä, koska me ehitään osua harhalynkkauksella ennustajaan, suojelijaan ja pahikseen vielä niin monesti. Jos kaikki sattuvat elossa säilymään, niin sitten pitää ruveta harkitsemaan kannattaako ennustajan tulla esiin. Petturi on mulle melko samantekevä ja suojelijan pitäisin piilossa.

Violet ja Zey väliin


Thymegirl kirjoitti:horaa: Viesti jätti pikkuisen semmoisen olon, ettet uskonut siitä olevan hyötyä. Ehkä se sit olin vaan minä... Ja tuntumasta: joku härö jossain päin? Myönnän että mietin uskallanko luottaa, ja pallottelin neutraalin ja lievän hyviksen välillä vielä juuri ennen postausta. Näemmä jätin viestin epähuomiossa ristiriitaan, mutta päädyin siis pitämään sua vielä neutraalina.


Lotazi kirjoitti:
Thymegirl kirjoitti:Hei, voittaako kultti silloinkin, jos rekryn tippumisen jälkeen tulee tilanne, jossa kulttia on enemmän?

Mielestäni kyllä
horaaneko kirjoitti:Mitä nuo numerot muuten sun viestissä meinaa Lotazi? Viestimääriä tai jotain?

Joo viestimääriä, unohdin vissiin mainita mitä ne on :>
horaaneko kirjoitti:Lotazi

Alku vaikutti hämmentävän neutraalilta, mutta selittelikin sitä IRLiltä. Nyt aktivoitui listaamaan. Jotkut johdat jäi häiritsemään (esim VIolet ja minä itse) kun ei kommentoinut mitään oikeastaan itse pelaajasta tai siis mitä tästä tuumii. Mutta lisää odotellessa.
>> enemmän tuntuu ehkä pahikselta/kultilta kuin hyvikseltä

Siis vaikutinko mä alussa neutraalilta koska en puhunut oikein mitään muuta kuin peliteknillisyyttä ja nyt kun puhun pelaajista niin en enää? :D Mitä tarkotit tolla "hämmentävän" neutraalilla? Jäi itelle vähän auki. Ja miten tunnun enemmän ehkä pahikselta/kultilta kuin hyvikseltä? Koska en tehnyt sinusta sellaista listausta kuin halusit? :>

Iku, millä perusteella luet listauksia läpi? :) Koska kun luin yhteenvetoasi, niin heti Gomhogin kohdalla olit laittanut jotain ihan muuta kuin minä olin listauksessani sanonut. En sanonut häntä mitäänsanomattomaksi vaan hyvismäiseksi:
Lotazi kirjoitti:Gomhog (8)
-ehdotti hyvisten ja pahisten yhteistyötä, jäänyt hyvismäisenä mieleen peliä eteenpäin vievänä pelaajana

joten minua vähän ihmetyttää miten luet vai teetkö omat mielipiteet vaivautumatta lukemaan mitä toinen on oikeasti mietä. :> Ja lopussa minulla oli listattuna kaikki pelaajat ja minkälaisena heidät tällä hetkellä näen, joten noihin "kyselee" kohtiin olisit saanut laitettua esim horaanekon kohdalle neutraalin :)

Iku kirjoitti:Haluaisin kuulla Lotazilta (ja Keiralta) oikeita mielipiteitä pelaajista, en kertausta heidän toimistaa, kysymyksiä pelaajille, kommentteja peliteknillisyyksiin tai kommentteja pelaamiseen, muttei pelaajiin liittyvistä aiheista (esim. random äämet)

Mitä ovat niin sanotut "oikeat mielipiteet"? :> Ja eikö listauksissa saa esittää ihmisille kysymyksiä? :o Ainakin ennen on saanut. Ja mun pitää kysellä ihmisiltä asioita ennen kuin voin muodostaa heistä mitään mielipiteitä. Ja kyllähän minä olen noista randomäänistä olen puhunut Nepecen kohdalla, koska ne liittyvät häneen.

Iku kirjoitti:Eroaako muutes jonkun pelaajan yleiskuva omasta mielipiteestänne huomattavasti? Mulle tuli vähän yllätyksenä tuo Vampiren todellinen aktiivisuus ja sitten olen tainut sekoitta lotazia ja keiraa keskenään. Luulin jo lukevani keiran listausta, mutta sitten aloin tarkistamaan jotakin ja huomasin listauksen kuuluvan lotazille. Tää peli tuntu alkavan jotenkin niin aktiivisena, että hämmästytti myös huomata miten vähän oikeasti aktiivisia pelaajia on.

Oliks tää kysymys vielä mulle/keiralle? Tarkoitatko tuolla yleskuvalla ihmisten listauksia? Joo, tein listauksen eikä keira (ainakaan vielä?) ja miten sä sekotit meijät? :D Ei me mun mielestä kirjoteta samalla tavalla tai mitään :D


Zey kirjoitti:Violetin ehdotus listailusta on hyvä, mutten tiedä auttaako juuri tuohon asiaan (tai siis itsestä tuntuu hankalalta seurailla että muuttuuko jonkun mielipide ja onko siinä syynä ihan oikeat syyt vai ei), mutta ainahan se on hyvä, mitä enemmän mielipiteitä saadaan. Mutta joka päivä voi olla hankala tehdä listausta, esim. itse en ainakaan kerkeä tämän päivän aikana listailemaan koeviikon takia :/

keira kirjoitti:Ja Zey, voihan oikea pahis kuolla joka tapauksessa päivällä petturin sijasta, sillä eihän petturi voi määrätä miten muut äänestävät päivällä.

Tarkoititko siis tilannetta, missä pahis esittäisi petturia vai häh? Mikäli tarkoitit, niin en näkisi petturin tappoa kannattavana puuhana vain sen takia, mielummin vaikka antaa ennustajan ennustaa.

Nepece kirjoitti:Zeremi oli hyvä saada ulos pelistä, hän tunki jalkaa suuhunsa tavalla, joka häiritsi minun juonitteluani.

Et siis epäillyt häntä pahikseksi/kultistiksi?

Nepece kirjoitti:Sanoisin, että Keira on tuskin kultin rekry, kulttilainen saattaa olla, pahis suuremmalla todennäköisyydellä (jos mitään).

Miksi ajattelet näin?

Nepece kirjoitti:Olen myös hyvin paljon eri mieltä siitä, että yhden kultistin perusteella voi saada rekry kiinni.

Häh? Kultisti=rekry, joten jos kultisti saadaan kiinni, niin eikös rekrykin ole kiinni?

Iku: Tuossa listauksessasi, niin miksi katsoit juuri noiden henkilöiden mielipiteet muista? Mikset saman tien kaikkien pelaajien? En muutenkaan ymmärrä mitä haet tuolla. Katsotko miten kyseisten henkilöiden mielipiteet eroavat omastasi vai mitä?

Ja ei kun lukemaan kokeisiin ->


Vampire kirjoitti:Juups, ei olis vieläkään oikein aikaa lukea topicia kunnolla läpi, koska lakkiaiset ja lakkiaisvalmistelut, mutta ajattelin nyt lukea sen topan läpi, kun en sitä muuten saa koskaan tehdyksi.

Gomhog lähtee peliin vähän hassusti. Jotain ihan fiksuakin asiaa seassa, mutta jotkut ilmaukset tökkivät. Muunmuassa se, että pahisten ei tulisi tappaa erikoisia. Oho, siis oikeesti? :D Eikö yleensä hyvikset juuri toivo tätä, että pahikset eivät tapa erikoisia? Ja toisekseen, voisin veikata, että tuskin pahiksetkaan kovin tehokkaasti kaikkia erikoisia tässä pelissä tietää. Mutta joo, ihan hyviä ajatuksia siitä, että kultti pitäis saada nopeasti pois. Tuntuu ottaneen jotenkin dominoivan asenteen tässä pelissä. Tuntuu laittavan Nepecen toiminnan vain Nepecemäisyyden piikkiin sen kummemmin erittelemättä. Muiden sanomisiin kyllä tuntuu tarttuvan suht herkästikin, mutta Nepece pääsee helpommalla, koska pelaa Nepecemäisesti. Jotenkin tuntuu keskittyvän enemmän peliteknisyyksiin ja petturiin ja kulttiin kuin pelaajiin, vaikka osa pelaajista on jo ollut sen verran paljon äänessä, että olisi materiaalia mieliiteiden pohjaksi. Ja onko vastalauseessa jotain vikaa? Jos en tykkää randomäänistä yleisesti, niin tekeekö se musta yhtään vähempää hyvistä kuin jostain muusta, joka mahdollisesti sattuu randomäänistä tykkäämään. Joo, mun randomäänivastahankaisuuden takana on todella pitkälti kyllästyminen siihen, että kaikki haluaa jostain syystä aina heittää randomäänen just mulle ja kyllä, tän vastahankasuuden taustalla on kokemus siitä, että oon suojelijana kuollut sen takia, että oon heittänyt peliin randomäänen haluten herätellä pelin. Ei siis oikeestaan kovin suuri ihme, että en niistä pidä.

Violet herää tarkentamaan, että ennustaja saa tietää kulttiin kääntyneen olevan hyvis, jos rekrytoija ja ennustaja osuvat samaan pelaajaan. Violet tuntuu jollain tavalla samanlaiselta kuin pahispellissään. Jotenkin sellaiselta hiljaiselta, mutta puhuu kuitenkin aina silloin tällöin, jotta ei ihan häviä massaan. Jostain syystä oon aika pihalla nyt, kun en yhtään muista millanen sitten on hyvisViolet. Violet ei kuitenkaan oo nyt sanonut mitään selkeästi pahismaista, enemmänkin tuntuu vain olevan vähän sneaky.

Nepece heräilee suhteellisen mitäänsanomattomalla viestillä ja randomäänestää minua. Nepece, mitä meinaat sillä, että kultin jäsenet voivat syöttää muille pelaajille tavan vaihtaa mielipidettä orgaanisesti? Meni ihan ohi (ja mahdollisesti tulevana biologian opiskelija nillitän tuota "orgaaninen" sanaa. Se ei liity tähän mitenkään, koska orgaaninen tarkoittaa eloperäistä.) Ja selitys mun äänestämiselle on vähän jännä. Ja koska randomäänesti, niin ehkä jotain kommenttia kohteen reaktiosta voisi sanoa. Nyt toi tuntuu vähän pöhlöltä. Eikä vieläkään kerro sitä, mihin johtopäätökseen tuli randomäänensä perusteella. Eikä ole myöskään poistanut ääntä (luen kronologisesti!), joten kummastuttaa. Sen sijaan kokee olennaiseksi kommentoida johonkin ihan muuhun kuin siihen, mitä voisi ehkä odottaa. Ja mystinen äänenvaihto Nepeceltä. Ei kommentoi mitään musta, vaikka mua äänesti ensin ja vaihtaa sitten lennosta keiraan, koska tämä sattui "moottorisahapuolusti" minua. (olen eri mieltä tästä, koska itse näin, että keira olis jollain tasolla kummastellut mua)

piikkisiililtä ihan hyvää pointtia petturista. Tosin, kuten zeremi jo ilmaisi, tuo suunnitelma ei ole ongelmaton. Toki petturin esilletulo selventäisi pahisporukkaa jo todella paljon ja mikäli kultti onnistutaan kitkemään pois, niin petturista pääsisi helposti jahtaamaan pahiksia. Jotenkin piikkisiili tuntuu olevan jotenkin saippuapalamainen taas kerran. Jollain tapaa sellainen nihkeä, ei oikein kommentoi kuin peliteknisyyksiä ja niitäkin vähän slyly (suomenkielinen sana hukassa, jälleen kerran) ja on hämmentävän hiljainen. Sinällään vähän vaikea siis lähteä mitään fiksua sanomaan. piikkikseltä kuitenkin tulee aina, kun piikkis tulee suunsa avaamaan ihan hyvää pointtia.

Lotazi herää peliin vähän ehkä turhalla viestillä. Kai kaikki osaavat katsoa eri puolien voittoselitykset itse.

Ja horaa sekoilee jotain kultin kanssa. Ja jostain syystä sanoo randomääneä herättelyääneksi, vaikka olin kuitenkin tainnut herätä ennen Nepen ääntä. Muutenkin tuntuu nyt vähän sähläävän nurkasta toiseen puolihuolimattomasti. Toisaalta jotkut viestit ovat fiksuja (aka hyvismäisiä ja peliä edistäviä)

Ja Ropsus heräilee ja nukahtaa saman tien.

Thymegirlkin heräilee. Jotenkin vähän tökkii toi suhtautuminen ääneen, mutta ehkä se on vaan jotain mun omaa katkeruutta, joten siitä ei oikein pääse perille.

keira on vähän hassu pelaaja. Ääni horaalle jäi ainakin itselle vähän mysteeriksi. Tosin mun aivoni on tänäänkin niin unessa, että ei puhettakaan. Vaikuttaa ainakin näin ihan pelin alkuun hyvikseltä, hyviä pointteja mukana yleisesti pelistä ja pelaajista. Joku pieni särmä kuitenkin tökkii sieltä lomasta. En tiedä miksi, oonko jotenkin ylivainoharhainen vai jotain.

Zey. Jotenkin en osaa sanoa mihinkään oikein mitään. Aivot lagaa urakalla ja tekis mieli heittää tän listauksen kohdalla pyyhe kehään (en tykkää vääntää listausta tokana päivänä, varsinkaan stressin keskellä, keskittymiskyky juoksee karkuun)

Iku on yksi mitäänsanomaton tapaus. Tosin se johtunee suurelta osin mun lagittavista aivoista. Jotenkin en vaan saa otetta oikein mistään. Ikun listaukset tuntuvat vähän sellaisilta, että voisin uskoa pahiksen tekevän sellaisia. Vähän tollasia, et näytetään aktiiviselta, mutta se todellinen hyöty jää jonnekin luuraamaan.

Tähän kohtaan tössähti keskittymiskyky, joten voisin jättää tämän listauksen nyt tähän ja paneutua peliin paremmin silloin, kun mun aivonikin ovat mukana. Ajattelin kuitenkin vastata niihin kysymyksiin mulle, jotka huomasin. Ja summa summarumaan jonkun pienen koosteen mun aatoksistani, kaikki ei mene yksiin tässä listassa esitettyihin aatoksiin, koska mukana on myös ne tutinat, joita on kolmos ja kakkossivuilta tulleet. (hyvismäiset: Zey, piikkis, keira, Lotazi (enemmän myöhempien viestien myötä) Neutraalit: Ropsus, hiljaiset, horaa pahismaiset: loput, enemmän tai vähemmän)

Sitten niihin kysymyksiin.

Violet, koet siis minut pahiksena, koska mulla sattuu olemaan irl-kiireitä ja stressiä niiden takia?

Vampire, ei kai siinä mene pitkään jos listaa jokaisen pelaajan muutamalla sanalla, niin kuin ihmiset nyt on tässä tehneet? Ja jos listauksen avulla pystyy jo kuitenkin päättelemään jotain, niin kuin sanoit, niin eikö sekin hyöty kannata käyttää?

Mulla menee sellaseenkin kevyesti sellanen tunti ja vähän päälle (myös tähän poikaseen meni), varsinkin jos yritän saada listauksesta edes jollain tapaa hyödyllisen. Ja joo, jos listauksesta on edes jotain hyötyä, niin kannattaa käyttää hyödyks. Mun mielestä se hyöty tästä joka päivä listaamisesta tulee oikeestaan vaan sillon, jos jokainen tekee sen listauksen joka päivä, mikä tuntuu vähän kohtuuttomalta vaatimukselta. Ja musta aika pieni todennäkösyys on siinä, että joku sattuis muuttamaan mielipidettään vain sen takia, että on otettu kulttiin, kun ne mielipiteet muuttuu muutenkin pelin myötä. Eli joo, sinällään vähän turhaa listailla.

Zeremi oli hyvä saada ulos pelistä, hän tunki jalkaa suuhunsa tavalla, joka häiritsi minun juonitteluani

Pakko nostaa tämä Nepen sanoista ylös, koska tökkii, tökkii. Eli jos joku sattuu häiritseen sua, niin pihalle vaan? ++Nepece, ihan vaan sen takia, että tökkii nyt urakalla ja on tuntunut koko pelin olevan se kaikkein pahismaisin. Joo, perusteet ovat surkeat, mutta Nepece on ainoa, joka näyttäytyy tällä hetkellä selkeiten pahismaisena ja jonka roolin haluaisin oikeasti selvittää. On nimittäin laukonut vähän jänniä viestejä pitkin pelin ja nyt sitten tämä kommentti.

Jos et ehdi mitään hyödyttävää kirjoittamaan, niin miksi ehdit pölistä sellaista jolla ei edistä peliä?

Mulla ei ole sen vertaa aikaa, että ehtisin kirjoittaa mitään, minkä kirjoittamiseen ei mene yli 5min. Ja koska jostain syystä tällä hetkellä pelaajien pohtimiseen ja sen kirjoittamiseen menee se yli tunti, niin helposti se jää tekemättä, koska ei vain ole aikaa ryhtyä siihen rupeamaan.

Joo, vähän jäi köykäiseksi (eli paljon), mutta nyt ei onnistu keskittyminen.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 20:58:27

Thymegirl kirjoitti:Ihan vaan koska en voi olla varma, pääsenkö koneelle kovin useasti tämän viikon aikana. Mua häiritsee se, ettei kunnolla heränneistä juuri kukaan (Nepeceä lukuunottamatta enkä siitäkään ihan varmasti) aiheuta mulle kunnollista oloa siitä, että hei toi ei oo kyl hyvis. Hiljaisia on vähän liikaa.
++Ropsus, tule sanomaan jotain.


piikkisiili kirjoitti:Mnjaah vähän into lopahti, kun ei ole petturista kuulunut ja ajatukset kuljeskelee muualla. Tässä nyt jonkinmoinen listaus, vaikka minusta tämä on turhan varhainen vaihe sille:

Gomhog: Ei ole kuulunut mitään tänä päivänä jostakin syystä. Kantani häneen perustuu tuohon (eli epätodennäköinen pahis) kulttijahtaussuunitteluun + hän ei tyytynyt vain sitä vääntämään, vaan sitä kautta herätellä pelaajistakin keskustelua. Tuossa huomioitiin hänen reaktiotaan Nepecen suhteen, niin hänen kaverinaan hän voi todeta Nepecen luonteesta noin. Eikö Nepece sitten toimisi noin ihan pahiksenakin (siis eilinen äänestystoiminta)?

horaaneko: Tarttui minusta hassusti tuohon kulttikeskusteluun. Toki vastaan saa väittää, mutta meillä on sitten joko ihan eri ajatusmaailmat asiasta tai roolit. Miksi erikseen valitella suojelijan perään, jos itsellä ei ollut siihen mitään kommentoitavaa?

Iku: Kivasti aloittanut uudeksi pelaajaksi (tai ilmeisesti jo ehtinyt aikasemmin pelaa) ja kyhäili tämän listauspuuhailun ympärille ilmapiirimittausta.

Jii -> Zey: plöö

Kayu

keira: Ensinnäkin kiva avatar :). Kaipa ihan hyvismäistä vastustaa ennustajan esilletuloa, vaikka asiaa ei edes ehdotettu :p. En muista hänen pelityylistä mitään, mutta sillai kivaa pohdintaa, että eipä ole hänestä valittamista. Vampiren puolustelu pahistoveriuden takia yhä mahdollisuus.

Lotazi: Jos hankaluuksia olla koneelle, niin sitten on hankaluuksia olla koneella. Eikö sitten kumminkin voisi tehdä täsmäiskuja ja kommentoida juuri niitä hektisimpiä asioita? Kuva asioita sivusta kommentoivasta

Nepece: Vielä odotan vastausta kysymykseeni. Sillai häiritsevä lausunto, että pudottaa pelaajan, jos kyseinen pelaaja häiritsee häntä.

Ropsus: Käynyt Kylässä heräämisviestinsä jälkeen. Ei kai pudonnut kärryiltä?

Thymegirl: Vähän tuommoinen väkisin viestin tekemisen maku.

Vampire: Ekanä päivänä Vampire vaan väänsi siitä randomäänestä. Luonteva asia johon tarttua, jos oma keskittyminen on rajattua, mutta ei olennainen. Hän tuntuu olevan vähän herkkä tämmöselle näin yleensä ja pahiksena ei paras tapa vetää itseensä huomiota.

Violet: Olisi voinut tehdä listauksen muille esimerkiksi ennen ehdotustaan. Haluat eka katsoa, mitä muut tykkäävät, niin ei itse vahingossa lipsauttele jotain epäsopivaa?


Iku kirjoitti:Lotazi: Mulla ei oo aavistustakaan miten teidät sekoitin, mutta niin nyt kävi ja sekoiluni taisi olla isompi kuin luulin. Tajusin juuri nimittäin että puolet sun mielipiteinä esitetyistä kohdista on keiran edellisestä viestistä, joka ei ole edes listaus. (Hävettää, haluan vajota maan alle... sori) Toki listauksessa saa esittää kysymyksiä. Oikeat mielipiteet ovat sellaisia, missä pelaaja kertoo mitä mieltä hän on henkilöstä x tai miltä x hänen mielestä vaikuttaa. Yleiskuva oli tarkoitettu kaikille. Yleiskuvalla tarkoitan oman mielipiteen suhdetta muiden mielipiteisiin. (Pidätkö esimerkiksi ytä hyviksenä, vaikka muut pitävät häntä kultistina)

Zey: Katsoin juuri noiden henkilöiden mielipiteitä, koska he olivat tehneet listauksen. Listauksista on huomattavasti helpompi poimia pelaajien mielipiteet. Niiltä, jotka eivät ole listausta tehneet olisin joutunut lukemaan kaikki viestit läpi ja virheet olisivat olleet huomattavasti todennäköisempiä kuin listauksesta poimittujen. Tein listauksen itselleni, koska halusin saada paremman kokonaiskuvan siitä millaisena pelaajia yleensä pidetään. Ehkä listaus ei auttanut sinua, mutta itse ainakin löysin pelaajista sellaisia mielipiteitä, jotka olen aiemmin ohittanut täysin epähuomiossa. Kun kerran listauksen tein niin päätin sen tänne nakata teidänkin iloksenne.

(olen muutes 29. päivän oulussa, joten en usko pääseväni netin ääreen)

/Piikkisiili väliin


keira kirjoitti:Okhei, jos sitä vaikka sais kasattua jonkinmoisen listan. Haluaisin sanoa heti ekana, että en aio luokitella pelaajia mitenkään erityisesti hyviksiin/neutraaleihin/pahiksiin tms, sillä en voi vielä sanoa ketään erityisen hyvismäiseksi. Tällä hetkellä kategoriat ovat epäilyttävät ja vähemmän epäilyttävät. Mutta joo, asiaan.

Gomhog: Ekanakin haluaisin että tulisit puhumaan tänäänkin jotain. Olit eilen viemässä peliä eniten eteenpäin hyvisten&pahisten yhteistyön kannalta, mutta tänään sinua ei ole näkynyt. Ovatko mielipiteesi muuttuneet vai kehitteletkö tapaa muuttaa niitä johonkin suuntaan? Esimerkiksi kultille hyödyllisempään suuntaan? Tällä hetkellä arvaisin, että kultti on käännyttänyt sinut viime yönä tämänpäiväisen hiljaisuuden vuoksi.

horaaneko: Eilen epäilytit, mutta nyt kun noita viestejäsi selailin niin ei niistä jäänyt oikeastaan mitään erityistä mieleen. Jäit jotenkin ihan hämärään. Hämärään jääneissä pelaajissa on se juttu, että pahisten (&kultistin tässä pelissä) on tosi helppo piilottautua sinne joukkoon.
En muuten tarkoittanut tuota viestiäni sillä, ettet saisi olla samaa mieltä. Hain sillä enemmänkin vain sitä, että toisten mielipiteiden toistaminen (ja niiden esittäminen ns. ominaan) ei tuo peliin mitään uutta. Se vain saa kirjoittajan näyttämään aktiivisemmalta ja siltä, että hän osallistuisi peliin. Loppujen lopuksi peliin osallistuminen on mielestäni kuitenkin sitä, että tuo peliin myös omia (&uusia) ideoita.

Iku: Vaikutat viesteinesi hirmu avuliaalta. Minä ainakin sain hieman selkoa vielä kaikkien mielipiteisiin verratessani niitä listaasi :>. Olet kyllä tällä hetkellä vähiten epäilyttävin. Tosin tämäkin voi vain olla joku tosi hieno pahisjuoni, sillä tällä hetkellähän pahisten kannattaisi olla mahdollisimman avuliaita pelin etenemisen kannalta, ainakin kun mietin pahisten ja kultistin mahdollisia vastauksia heidän kiinnisaamisekseen. (aka aktiivinen pelaaja johon luotetaan->ei lynkata päivällä eivätkä pahikset lynkkaa tätä yöllä kultistin kiinnisaamisen takia)
Minulla ei ole hirveästi hyvismäisiä mieleipiteitä pelaajista, sillä tällä hetkellä tiedän vain oman roolini ja voin luottaa vain itseeni pahisten ja kultistin nappaamisessa. Joten ihan tarkoituksella esitän kysymyksiä ja kommentoin pelaajia sillä haluan reaktioita, jotta voin muodostaa heistä kantani.

Lotazi: Tuo lainaus, jossa kysyin että olenkohan liian vainoharhainen tarkoitti vain sitä, että luulin miettiväni liikaa sillä kaikkien pelitapa alkoi vaikuttamaan pahismaiselta hyvine taktiikoineen (aka pelaaja tuo esille hyviä taktiikoita->luotetaan->ei lynkata). Toisaalta näytän harrastavan sitä edelleen että..... Totean olevani liian vainoharhainen.
Tykkään sun tavasta esittää pelaajille kysymyksiä! Helpottaa mun pelaamista, sillä tykkään myös esitellä kysymyksiä. Tuot myös esille kysymyksiä, joita en ite olis välttämättä ajatellu. Oon ehkä sokea tälle pelitavalle kun pelaan samoten mutta tällä hetkellä kuulut niihin vähemmän epäilyttäviin :>
(Me ei muuten kirjoteta yhtään samallalailla sillä nään kirjotustavasta että Lotazi on jostain Turun lähistöltä kun taas mää oon Pohojois-Pohjammaalta)

Nepece: En ookkaan pelannu sun kanssa ennen, niin en oo päässy tutustumaan tähän "nepecemäiseen" tapaan millä esim. Gomhog tuntuu perustelevan puolestasi?! Jotenkin vähän hämmästytät minua. Ehdottomasti kuulut sinne epäilyttävämpiin palaajiin tässä minun listassani. Mutta jään odottelemaan vastausta näihin kysymyksiin.
keira kirjoitti:Nepe muuten, mitkäs sun perusteet loppujen lopuksi oli zeremille? Se, että hän puhui vain peliteknisiä asioita? Vai se, että hänellä oli jo yksi ääni, joten toinen aiheuttaisi hänen lynkkauksensa horaanekon puolesta?

piikkisiili: <3 Sylveon on kiva :>> En malta oottaa X:ää ja Y:tä!! Sit asiaan. Piikkiksellä tuntuu olevan paljon viestejä joissa ei sitten olekaan niin hirmu paljoa asiaa. Sinusta jäi mieleen vain se, että luotat Gomhogiin ja kannatat yhteistyötä pahisten kanssa. Kuulut kanssa vähän sinne harmaaseen alueeseen, mutta ehkä kuitenkin vielä enemmän sinne ei-niin-epäilyttävien rajalle.

Thymegirl: Jokun tässä tuntuu nyt mättäävän. Viestejä lukiessa tuli semmoinen kuva, että sinun pelisi pyörii lähinnä pahisten ympärillä. Okei, et ole pelannut kulttipelejä aiemmin mutta sain enemmänkin sellaisen kuvan, että vahingossa välillä lipsauttelet pahismaisia juttuja. Esimerkiksi tuo ennustajan lynkkaus ja
Thymegirl kirjoitti:Lynkkaamalla pahiksia he saisivat pelistä pois hutilaukaisuja
Niin anteeksi mitä? He-siis hyvikset?- saisivat pois hutilaukaisuja? Etkö kuulu hyviksiin kun puhut meistä kolmannessa persoonassa? Tällä perusteella nyt ainakin kuulut sinne epäilyttäviin.

Vampire: No tästä olen jo puhunut. Alussa hämmästytit (edelleen mietin tätä), mutta nyt tunnut päässeen jo paremmin perille pelistä. IRL kiireet joo ymmärrän koska itselläkin niitä aina välillä on, mutta silti hassua että ehdit käydä kirjoittelemassa niin paljon (turhiakin) viestejä. Tänään sain viesteistäsi sitten paljon pelin kannalta aktiivisemman kuvan, tosin sekin voi olla vain käsky pahiskaverilta/kultistilta(?) parantaa tavat. Hmmm, sinäkin kyllä kuulut sinne harmaalle alueelle, vaikka hyviä pointteja aiemmin esititkin.

Violet: Jäät vähän pimentoon vähien viestien vuoksi. Tuntuu, että kaipaat hirveästi hyväksyntää jokaiselle ehdotuksellesi. Vähän hämää tuo. Mikset vain vie mielipiteistäsi eteenpäin? Enemmän pahismaista on mielestäni tuo jatkuva hyväksynnän varmistelu. Jatkan sinusta huomenna, sillä koneesta meinaa loppua akku. Tällä hetkellä kuitenkin sinne harmaaseen poppooseen menet.

Jii/Zey : Jep, tarkoitin just sitä, että oikea pahis tulisi petturin sijasta esille. Tämähän kannattaisi juuri sen takia, että petturia ei oltaisi lynkkaamassa pois :D? Eikä petturia tässä tapettaisi ellei lynkkaus osuisi päivällä häneen. Mutta joo, pahikset ei näytä tulevan esille joten en tiedä onko näistä enää kannattavaa jauhaa... Jiistä ei jäänyt minkäänlaista kuvaa, joten tulepas sitten juttelemaan lisää mahdollisimman pian, joohan?
Harmaataharmaata.

Harmaata ovat myös Kayu ja Ropsus, jotka ovat unohtaneet herätä tähän(kin) päivään. ++Kayu, minulle ei pelkkä heräämisviesti sitten riitä. Itken muuten, oon kirjottanu tätä yli kolme tuntia.........
Ja nyt akku loppuu että huomiseen. Pahoittelen mahdollisia ajatusvirheitä joita tulen huomenna sitte korjailemaan :D ->


horaaneko kirjoitti:Lotazi: Sun neutraalius muihin verrattuna jäi häiritsee koska tuntui, miten sen ny sanos, suunnitellummalta neutraaliudelta. Niinku sanoin, ku vaikuttaaksesi sanovasi jotain vaikket oikeesti paljon sano. Ja kultti/pahis juuri sen takia enemmän kun hyvis koska et oo vielä mun silmään tehny mitään erityisen hyvismäistä.
Missä mä olen sanonut ettei sun listaus miellytä mua? :>

Mun aivot hyppää kohta korvasta ja alkaa tanssia kansantanhuja joten pitää jättää Violet (sori :'D) ja muut myöhemmäks. Aika hauskaa (tai siis ei oo hauskaa, ei sit yhtään) muuten et unohan listausesta just sut joka ehdotat listaamista.

Ps. Keira: mut oothan säkin puhunut näistä jo esitetyistä jutuista? :D Tai siis voinhan sanoa et "komppaan tätä pelaajaa a ja vielä tuota y:ta ja tota x:ää tässä" mut se olis melko rasittavaa, ja kai kaikki tietää et ei oo "oma" ehdotus. Haluun kuitenki tuoda omat mielipiteet esiin, oli ne sit vanhoja tai uusia. :).


Iku kirjoitti:Ropsus tuuppa sanomaan jotakin. (Kayukin sais tosiaan suunsa avata) Kylässä ollaa (yleensä) melko aloittelija ystävällisiä, eivät nuo "vanhat" pelaajat minuakaan syöneet. Mitä mieltä olet esimerkiksi listausideasta? onko se työläs ja turha vai hyödyllinen ja vaivan arvoinen? Mitä mieltä olet Nepecestä? tai horaneekosta? (tai kenestä tahansa pelaajasta?)

Hora: Et vastannut mun kysymykseen. Kysyin keitä muut kaksi epäilyttävää pelaaja on? (Vampiren lisäksi.)

++Nepece Random ääni tökki. Kenelle tahansa muulle olisin sen voinut ymmärtää, mutte miksi Vampire, joka juuri oli ilmoittanut olevansa tämän viikon kiireinen lakkiasten takia. Vaihdoit äänesi kuitenkin keiraan, mm. hänen huomautettua, mikset ottanut Vampiren ääntä pois. Perustelet ääntä ja sitten toteatkin sen olevan random. Miksi? Jos sinulla oli aavistuksia Keiran pahismaisuudesta, niin mikset tuonut niitä rohkeasti esille (tai vastavasti antanu ääntä täysin randomina?) Lopulliset perusteet zeremin äänestämiselle eivät myöskään oikein vakuuta. Hyvis keskittyisi peliin eikä häiriintyisi toisen pelityylistä. Tuntuu ette välitä siitä onko lynkattava epäilyttävä vai ei. zeremi on vielä usein tuomassa peliin omia pohdintojaan ja edistämässä sitä hyvin, niin tuntuu tyhmältä, että hänet tapetaan heti, ilman kunnollisia perusteita. Valitat myös ette kykene tekemään listausta. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettekö voisi ottaa osaa peliin ja kommentoida muiden listauksia.


Thymegirl kirjoitti:keira: Ei hyvikset vaan kultti. Sanoin, että lynkkaamalla pahiksia kultti saisi pois niitä, joita ei voi käännyttää.


Ropsus kirjoitti:Olen vielä hengissä, irl kiireet vaan tulivat pelaamisen tielle (vuoden viimenen koeviikko ja IB…). Topaa olen kännykän välityksellä lueskellut, mutta sillä on hankala kirjoitella kunnon viestejä, joten se puoli on vähän jäänyt. Huomenna onneksi viimeinen koe ja toivottavasti pääsen sitten paremmin peliin mukaan.

Mutta siis vastatakseni Ikun kysymykseen tuosta listausideasta, niin veikkaan että itselleni ainakin varmaan olisi aika työlästä (ainakin aluksi). Koska siis en sellaisia ole ikinä tehnyt, enkä yhtään tiedä miten kauan yhden listauksen tekemiseen minulla menisi aikaa (ens viikolla alkaa nimittäin jo kesätyöt, sieltä ei vaan onneksi tule läksyä), joten luulen että ainakin näin pelin aluksi listaukset jäävät minun osaltani.

Muista sitten sen verran, että eniten mieleeni ovat jääneet Gomhog ja Nepece. Gomhog oli ensimmäisenä päivänä tosi aktiivinen kultista eroonpääsemis ideansa kanssa, mutta nyt häntä ei ole näkynyt. Voisin veikata, että hänen hiljaisuutensa on merkki siitä, että hänet on yöllä käännytetty, niin kuin joku taisi aikaisemminkin jo mainita (olen vielä vähän sekaisin siitä kuka on kuka kun kaikki ovat uusia tuttavuuksia). Toisaalta voihan tuolle hiljaisuudelle olla jokin muukin syy, mutta käännyttäminen vaikuttaisi jotenkin loogiselta (ainakin omasta mielestäni).

Nepece taas jäi mieleeni hieman aggressiivisena pelaajana jotenkin noiden viestien kautta. Joku mainitsi hänen pelaavan hyvin nepecemäisesti, mutta siihen en voi ottaa kantaa koska olen uusi täällä, joten nyt vain sanoisin, että itseäni jotenkin häiritsee nuo viestit. Nepece käyttää tosi voimakkaita ilmaisuja kuten tuo moottorisahapuolustus, mutta se voi tosiaan olla vain hänen tapansa pelata. Jäi vain mieleen noiden rajujen ilmaisujen takia.

Nämä kaksi laittaisin siis eniten mieleen jääneiden pelaajien listalle, muista en ole oikein ehtinyt vielä muodostaa kunnollista mielipidettä. Ehkä olen vain liian luottavainen, mutta tällä hetkellä minulle muut ovat suhteellisen neutraaleja, enkä saa kenestäkään oikein mitään uhkaviboja.


Gomhog kirjoitti:Aika ryhdistäytyä sen jälkeen, kun viime aikana olen ollu jumissa suursiivouksessa ja visual novelissa. Ja minusta on näköjään sen vuoksi tehty jo käännytetty kultisti. Tässä olisi kuitenkin pielessä parikin seikkaa, joten uskon rekrytoijan olevan joku kokenut pelaaja erinäisistä syistä.

Listauksen saatte, kun ja jos saan sen valmiiksi, mutta kommentoin nyt muutamaan asiaan, joita toisen päivän keskusteluista on noussut.

Suojelijan jättäminen vähälle huomiolle ensimmäisenä päivänä: oli tärkeämpi selvittää, miksi pahisten on keskityttävä kulttijahtiin. Zeyn yötappo sopii sinänsä siihen, että pahikset lähtisivät siihen mukaan. En tiedä, tappaisivatko pahikset sellaista, jonka joku pahiksista nostaa kulttimaiseksi, ja siksi Ikun puoli olisi kiintoisa tietää.

keira kirjoitti:Gomhog, miksi ihmeessä ennustaja ei ennustaisi esiintullutta petturia missään tilanteessa? Totta kai tämä kannattaa ennustaa viimeistään kultin lynkkaamisen jälkeen. Oikea pahis voi nimittäin ihan hyvin esiintyä petturina. Mieti sitä turvaa jonka pahi(k)s(et) saisi esittämällä petturia?


Jos tämä ei ole kaikille hyviksille vielä selvillä, niin kerron siiten, kun petturi on esillä, esilletullutta petturia kun ei voida ennustaa, jos sellaista ei ole.

Lotazi: se kursivoitu liittyi tähän:

Jite kirjoitti:1 Nepece (keira)


Tätä ääntä ei missään vaiheessa lukenut topassa.

Ja Vampirelta tämä kohta:

Vampire kirjoitti: Muunmuassa se, että pahisten ei tulisi tappaa erikoisia. Oho, siis oikeesti? :D Eikö yleensä hyvikset juuri toivo tätä, että pahikset eivät tapa erikoisia?


häiritsee todella paljon. Vaikka ensimmäinen vaistoni kehottaa äänestämään Vampirea saman tien, tämä tuntuu jotenkin sopivan Vampiren pelityyliin. Joten: jos kerran Nepeceä pitäisi äänestää huolimatta siitä, että toiminta on enemmän Nepecemäistä kuin pahismaista, niin miksei Vampiremaisuutta voisi yhtä hyvin unohtaa?

Ja piikkisiilille: kyllä Nepece voisi hyvin toimia pahiksenakin noin, ja siksi pidän Nepeceä lähinnä neutraalina tällä hetkellä.

Tietysti rekrytoija voi olla vältellyt huomiota, mutta juuri nyt oma arvaukseni mukaan rekrytoija olisi luultavasti joko horaaneko, Lotazi, Violet tai piikkisiili.


Kayu kirjoitti:.O. Mun suu on auki, mutta men varmaan mitään kauheen järkevää saa siltikään sanottua. Yritetään kuitenkin, kun sain toimivan tabletin käyttöön. Selvitykseksi niille, jotka sitä kymmentä minuuttia aiemmin ihmettelivät - oman tabuni näppäimet lagailevat täysin, ja sen kanssa saa värkkiä vaikka kuinka kauan ennen kuin se taas toimii puolisen minuuttia (: mutta joo, tarpeeksi offia, melkein. Koska ihan pakko mainita:

keira kirjoitti:Iku: Vaikutat viesteinesi hirmu avuliaalta.


Iku on AINA avulias, me puhun kokemuksesta. Vois toki olla avuliasta ja innokasta hyvistä näyttelevä pahiskin, who knows?

Ja...

Henkilökohtasesti (vaikka Iku kyselikin Ropsukselta), en tykkää listauksesta. Se selventää kyllä kummasti, mutta ite en semmosia osaa tehä vaikka puukolla uhattaisiin. Tai miekalla. Tai pyssyllä. Tai vaikka voileivällä. Joten jätän sellaiset hommat paremmille pelaajille, ja yritän antiaktiivisuudeltani esittää tosi järkevää.

Ja me voin tulla myöhemmin ehkä jauhamaan lisää jos vaan mahdollista, mutta nyt äänestyspakon alla pakko sanoa että ++Nepece ihan vaan koska susson jotain, joka mua häiritsee. Ainakin se äänestäminen randomisti (ja niinkun men ite sitä tekis, mutta anygays). Toki voi hyvinkin olla sitä perus-pelityyliäsi, mutta en sitä itse tunne, ja nyt vain häiritsee.

Se että molen hiljaa, ei tarkoita ettenkö pelitopaa seuraisi. Tajusin taas miten huono oikeasti olen ilmaisemaan itseäni tämmöisissä tilanteissa kirjoittamalla. Kiitos. Palaillaan. Joskus. Kai.


Violet kirjoitti:Olen pahoillani, jos olen antanut itsestäni sellaisen kuvan, että hakisin koko ajan muiden hyväksyntää. Olisin kyllä muutenkin tehnyt listan ja kehottanut muita tekemään listoja, vaikka olisitte kaikki teilanneet suunnitelman. Ei ole oikein tullut tarvetta mihinkään suurväittelyyn, kun kaikki ehdotukseni hyväksytään.

Minua itseäni kuitenkin mietityttää Nepece. En usko, että hän kultin rekrynä olisi aloittanut noin rajusti, sillä kultin tärkein tehtävä on selviytyä, ja sitä ei tehdä tekemällä itsestään maalitauua. Sama pätee myös pahiksiin. Jos pahis haluaisi tahalteen saada peliä eteenpäin tuolla tavoin, niin laittaisivat he todennäköisemmin petturin tekemään jotain. Silti Nepecen toiminta on häiritsevää ja joissain määrin pahismaista, mutta en ole varma pelaisiko hän pahiksena noin.


Jite kirjoitti:Ole välitilanne

3 Nepece (Vampire, Iku, Kayu)
1 Ropsus (Thymegirl)
1 Kayu (keira)

Lynkkautumassa siis Nepece 3 äänellä, jos olen laskenut oikein. (Virheistähän saa tunnetusti huomauttaa yksärillä :>)
Päivä päättyy huomenna klo 21.

Ole poissaolija

Ei ketään :>

Ole äänestyspakkolainen

horaaneko, Iku, Kayu, piikkisiili, Ropsus, Thymegirl, Vampire, Violet


Nepece kirjoitti:Anteeksi tilapäinen katoamiseni, edellinen viesti oli niin sekava ja ärtynyt, että päätin ottaa vähän etäisyyttä peliin. Luenpas tässä teidät kiinni, ja kommentoin tarvittavia.

Suru, oot mun sankari.

Violet kirjoitti:Ikusta on jäänyt mieleen avuliaan hyviksen kuva. En usko, että pahis eikä ainakaan kultti olisi halunnut tehdä tuollaisia listauksia. Hänen kokoamis viestinsä muiden mielipiteistä erikoishahmojen kannalta oli ihan hyvä, ja en usko, etää pahis tai kultti olisi sen sitten haunnut julkaista tänne. Ikun laittaisin hyvismäisiin.
Sis Veneficassa zeremi (petturi) teki myös hyvin hyödyllisen ja helppotajuisen listan pelaajien mielipiteistä koskien toisiaan. Se on nimeomaan epäilyttävää, helppo tapa olla aktivinen kertomatta mitä mieltä on itse pelaajista.

horaaneko kirjoitti:
Nepece kirjoitti:Zeremi oli hyvä saada ulos pelistä, hän tunki jalkaa suuhunsa tavalla, joka häiritsi minun juonitteluani.


Ehkä vähän offtopic, mutta olipa raaka ilmaus. Ja tuosta sun kommentista jäi kuva että sulle on ihan sama onko keira kultti, hyvis vai pahis mutta hän häiritsee juonittelukuvioitasi joten pitäisi saada pois pelistä? Ei ehkä kovin peliä edistävää.
Yeaah, mä todellakin tarvitsin sen tauon. Anteeksi zeremille ja Keiralle mahdollisesta aiheutuneesta mielipahasta.

Lotazi kirjoitti:Nepece (6)
-Miksi ehdotat ettei ennustaja tulisi esiin muuten kuin pahistuloksen tai mikäli on vaarassa tulla lynkatuksi? Eikö mielestäsi hyvistuloksilla ole mitään virkaa?
-Vastasit Vampiren kysymykseen randomäänestämisestäsi siten, että äänestit ettei muilla olisi paineita äänestää ja että jos joku muukin lähtisi mukaan randomäänestykseen. Miksi halusit muidenkin yhtyvän randomäänestelyyn?
-Yritätkö varmistaa ääntenvaihtelulla sen, että sinua ei epältäisi kulttina/käännytettynä? Ajattelitko, että jos olet äänestäisit montaa eri ihmistä, niin ketään epäilisi sinua? Monihan on sanonut, että äänestämisesi on ”nepecemäistä”, turvaudutko siihen?
-Sitten tuo sinun äänesi keiralle, annoit sen koska hän puolusti Vampirea ja ”hyökkää” sinua vastaan + koska äänestäminen on kivaa??? Eli periaatteessa äänestät keiraa, koska tämä syytti sinua?

1) Kuten olen jo sanonut, hyvikseksi ennustetut luultavasti napataan heti kulttiin, niin ne ovat lähes hyödyttömiä siinä, että katsotaan ketä kannattaa kuunnella.
2) En ensimmäinen päivä on tylsä, sain siihen vähän väriä. Ja ensimmäisenä päivänä en voi olla käännytetty, joten en ymmärrä mitä sillä haet.
3) Keiran puolustelut tekivät Vampiresta silmissäni epäilyttävän, mutta filosofiani on aina tuollaisissa tilanteissa äänestää puolustajaa, joten äänestin Keiraa.

piikkisiili kirjoitti:Nepece: Epäiletkö oikeasti keiraa, kun noin helposti vaihdoit, vai äänestitkö aluksi lämpimiksesi?
Katso ylempi. Vähän molempia.

Thymegirl kirjoitti:Lotazi oli alkuun aika hiljainen eikä sanonut paljoa mistään mitään, mutta toisen päivän listauksessa alkoikin jo kysellä pelaajilta ja viedä peliä eteenpäin. Lievästi hyvikseltä vaikuttaa.
Hyvä huomio. Eka käännytetty?

Tässä vaiheessa kauheesti epäilyjä mua kohtaan (no kaks on kauheesti hei) mutta ei ääniä. Jos teillä on mielipiteitää, seisokaa niiden takana ja äänestäkää.

Zey kirjoitti:
Nepece kirjoitti:Zeremi oli hyvä saada ulos pelistä, hän tunki jalkaa suuhunsa tavalla, joka häiritsi minun juonitteluani.

Et siis epäillyt häntä pahikseksi/kultistiksi?

Nepece kirjoitti:Sanoisin, että Keira on tuskin kultin rekry, kulttilainen saattaa olla, pahis suuremmalla todennäköisyydellä (jos mitään).

Miksi ajattelet näin?

Nepece kirjoitti:Olen myös hyvin paljon eri mieltä siitä, että yhden kultistin perusteella voi saada rekry kiinni.

Häh? Kultisti=rekry, joten jos kultisti saadaan kiinni, niin eikös rekrykin ole kiinni?
1) No aika pahiksia auttavaa peliä hän pelasi, eli parempi kuin arpominen tai minä. (Joka olisin siin PJ:n virheen takia tippunut)
2) Koska Keira jatkoi samalla pahiksia auttavalla linjalla, kuin zeremi, ja olettaisi, että rekry olisi ensimmäisen päivän aikana saanut mietittyä asiat läpi. Toinen mahdollisuus siis on se että hän on ajattelematon tavis.
3) Tässä kultisti = käännytetty jäsen tai rekry ja rekry = rekry.

Vampire kirjoitti:Nepece, mitä meinaat sillä, että kultin jäsenet voivat syöttää muille pelaajille tavan vaihtaa mielipidettä orgaanisesti? Meni ihan ohi (ja mahdollisesti tulevana biologian opiskelija nillitän tuota "orgaaninen" sanaa. Se ei liity tähän mitenkään, koska orgaaninen tarkoittaa eloperäistä.)
Sori, anglismi. Luonnollisesti ois parempi. Siis sillä tavalla, että se vaikuttaa tulevan jostain muualta, kuin siitä että henkilö on juuri käännytetty kulttiin.

Thymegirl kirjoitti:Mua häiritsee se, ettei kunnolla heränneistä juuri kukaan (Nepeceä lukuunottamatta enkä siitäkään ihan varmasti) aiheuta mulle kunnollista oloa siitä, että hei toi ei oo kyl hyvis.
No mikset sitten äänestä mua? eiks ois parempi pudottaa joku, joka on edes vähän epäilyttävä eikä randomia?

keira kirjoitti:Minulla ei ole hirveästi hyvismäisiä mieleipiteitä pelaajista, sillä tällä hetkellä tiedän vain oman roolini ja voin luottaa vain itseeni pahisten ja kultistin nappaamisessa. Joten ihan tarkoituksella esitän kysymyksiä ja kommentoin pelaajia sillä haluan reaktioita, jotta voin muodostaa heistä kantani.
Ihme puolustelut aivan keskellä listaa. Kai nyt oletetaan, että hyvikset tietävät vain omat roolinsa?
Useampi ihminen on tullut ottamaan kiinni sanasta häiritä, jota käytin. Jaa, okei. Koska tiedän olevani itse hyvis, niin tietenkin laitan omat juonitteluni etusijalle, ja ajattelen että kaikki jotka ovat sen tiellä pelaavat pahisten pussiin.

Iku kirjoitti:Random ääni tökki. Kenelle tahansa muulle olisin sen voinut ymmärtää, mutte miksi Vampire, joka juuri oli ilmoittanut olevansa tämän viikon kiireinen lakkiasten takia. Vaihdoit äänesi kuitenkin keiraan, mm. hänen huomautettua, mikset ottanut Vampiren ääntä pois. Perustelet ääntä ja sitten toteatkin sen olevan random. Miksi? Jos sinulla oli aavistuksia Keiran pahismaisuudesta, niin mikset tuonut niitä rohkeasti esille (tai vastavasti antanu ääntä täysin randomina?) Lopulliset perusteet zeremin äänestämiselle eivät myöskään oikein vakuuta. Hyvis keskittyisi peliin eikä häiriintyisi toisen pelityylistä. Tuntuu ette välitä siitä onko lynkattava epäilyttävä vai ei. zeremi on vielä usein tuomassa peliin omia pohdintojaan ja edistämässä sitä hyvin, niin tuntuu tyhmältä, että hänet tapetaan heti, ilman kunnollisia perusteita. Valitat myös ette kykene tekemään listausta. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettekö voisi ottaa osaa peliin ja kommentoida muiden listauksia.
Aa, selittää. Ihmiset luulivat että siinä häiritsi se, miten hän sanoi, eikä mitä hän sanoi. Itse ajattelin sen niinkuin englanninkielisen sanan "interfere", tai tulla tielle. Siinä oli hienot suunnitelmat meneillään, ja zeremi tuli niiden tielle.

Ja Vampirea koskeva: perustelin ääneni Kayulle siinä viestissä itse. Ensimmäisenä päivänä puolivillainen ääni on parempi kuin ei ääntä ollenkaan, ja se oli puolivillainen.

Nyt kun minulla on ääniä, niin epäilyttää erityisesti ne kaksi ensimmäistä, Lotazi ja Thyme taisi olla, jotka kasasivat epäilyjä päälleni eivätkä sitten äänestäneet. Tulee vain sellainen mielikuva, että ainakin toinen heistä on pahis/rekry, joka ei halua huomiota itseensä äänestämällä, mutta haluavat minut kuitenkin ulos pelistä. Varsinkin kun erityisesti Thymellä olin ainoa listalla, joka oli kunnolla epäiilyttävä ja sitten hän äänesti heräämätöntä.

Näin ihan yleisesti: jos pahiksille/kultille annetaan jotain ohjeita topassa, niin ennen kuin tulette "korjaamaan" niitä, miettikää annettiinko ohjeet siksi, että ne ovat pohjimmiltaan hyväksi kansalle. Koska hirveän moni tekee tätä, ja te ette kaikki voi olla pahiksia.

Ja ihan kauheeta ku pelis on sekä Kayu että Keira, menee päässä ihmiset sekasin.

Tuli taas kilometriviesti, toisaalta tämän jälkeen en ole edes ärsyyntynyt, joten tarvetta toiselle ei pitäisi tulla.


Violet kirjoitti:Minusta tuntuu, että Piikkis voisi olla pahis tai rekry. Hänen viesteissään ei ole oikein mitään mieleenjäävää, ja hän tuntuu muutenkin välttävän huomiota. Ensimmäisenä päivänä hän kyllä osallistui suunnitelmaan kulttia vastaan, mutta tämä on turvallinen puheenaihe pahikselle, sillä siinä ei pidä kommentoida muita pelaajia ja siinä ollaan samassa asemassa hyvisten kanssa. Kultistikin olisi voinut osallistua siihen keskusteluun, jotta voi yrittää muuttaa suunnitelmaa hänelle edullisemmaksi, tai käänteispsykologian takia, ettei häntä epäillä rekryksi. ++Piikkisiili

Nepecestä olenkin jo kommentoinut. Hän on epäilyttävä, mutta en usko, että pahikset aloittaisivat pelin noin. Eikä ainakaan kultisti pelaisi noin. Voi edelleen olla, että hän on pahis, mutta en ainakaan itse olisi silloin pelannut noin.


Nepece kirjoitti:Waaah, kahen pahisryhmän peli on kauheeta. Yhden pahisryhmän pelissä toi Violetin viesti ois ollu suht selvä tapa pestä kätensä hyviksen lynkkauksesta, mutta kahen pahisryhmän pelissä edes pahikset eivät tiedä kuka on varma kansa.


Zey kirjoitti:Pikainen käynti ennen kuin alan lukemaan viimeiseen <33 kokeeseen.

Thymen ääni pienesti ihmetyttää. Nepece epäilyttää, mikset siis äänestä häntä? Haluaa vältellä mahdollista massausta? Vai epäilee pahiskaveria ihan vain sen takia, että muutkin epäilevät?

Keira: Okei. Olen vähän erimieltä, että tuon takia lähettäisiin tappamaan petturia (siis vain sen uhan takia, että se onkin ehkä pahis), kun kuitenkin ennustajakin olemassa ja näitä päivätappoja on kuitenkin aika vähän. Mut joo, petturi ei näytä halukkaalta tulemaan esiin, joten se taitaa olla sitten aika se ja sama, mitä petturin kanssa kannattaisi tehdä.

Kayussa häiritsee hieman se, ettei ole aikaisemmin puhunutkaan Nepecestä, sitten tulee ja äänestää tätä, eikä kommentoi ketään muuta. Pienesti tulee sellainen tunne, että nyt oltaisiin lähdetty vaan sen helpoimman kohteen perään.

Nepecen viesti selitti kivasti tuota zeremin tappoa, luulin että kyse olisi pelityylin ärsyttämisestä, mutta ei näköjään sentään.

Ja nyt lukemaan kemiaa ->


Ropsus kirjoitti:Siinä meni sitten meikäläisen ainoat "epäillyt". Eli siis en enää tiedä mistään mitään, kun molemmat Gomhog ja Nepece kävivät laittamassa viestiä ja tuli jotenkin sellanen olo, että nyt ovat kaikki pelaajat suht neutraaleja minusta. En tiedä. Mutta koska on äänestyspakko ja sen haluan suorittaa niin ääneni menee ++Thymegirl. Ihan vain siitä syystä ettei tullut poistamaan minulle laitettua herätysääntä vaikka on Kylässä käynyt tuon minun viestini jälkeenkin ja koska äänestyspakko ja jotain on pakko äänestää. Toivottavasti seuraavana pelipäivänä saan enemmän tuntumaa peliin ja pelaajiin ja pystyn laittamaan jotain järkevämpää viestiä ja ääntä. En tiedä ehdinkö tänään enää koneelle, mutta jos ehdin ja siihen on syytä saatan vaihtaa ääneni. Nyt kuitenkin mennään tällä.


Vampire kirjoitti:Gomhog, en ookaan sanonut, että pitäis ottaa huomioon tai jättää huomioimatta Nepecemäisyyksiä/Vampiremaisuuksia tms. kunhan se ainoa syy tai edes suurin syy äänestykselle tai luotolle ei ole se, että "no kun toi pelaa samalla tavalla kun aina, se on siis salee hyvis!".

Itelleni tuli lähinnä Nepecestä mieleen kultti. Nepece vähän tota zeremi-juttua selitteli, mutta silti jotenkin tollanen asenne on hyödyllinen pahiksille ja kultistille ja haitallinen hyvikselle. Tosi pahahan siitä on lopulta lähteä mitään pitävää teoriaa vetämään, mutta kummastuttaa edelleen. Jos olis pakko veikata, niin sanoisin että ennemmin Nepece olis kultti kun pahis. Toki tääkin vaan spekulaatiota ja voi osua aina vikaan.

Mun piti sanoa jotain muutakin, mutta onnistuin unohtaan sen, kun vastasin kaverin tekstariin, joten palannen asiaan jos muistan mitä piti sanoa. Ja koitan tässä saada siivoilujen lomassa aikaan jotain vähän tehokkaampaa pohdintaa, vaikka jos aikasemmasta jotain jäi mieleen, niin lähinnä se, et aivot tekee tenän kesken kaiken.


Thymegirl kirjoitti:Vastaan nyt Nepecelle ja Ropsusille (ja näemmä myös Zeylle) tässä samalla, koska olivat kaikki samalla asialla mun perässä.
Äänestin Ropsusta, koska halusin herätellä, ja jätin ääneni sikseen, koska mua jotenkin hämää jokin tässä asetelmassa. Nepece on pelannut hassulla tavalla, mutta en tiedä, pelaisiko hän noin rohkeasti ollessaan kultti tai noin omin päin ollessaan pahis.
Jätän ääneni edelleen Ropsusille, koska ei ole saanut sanottua paljoa mitään muista kuin Gomista ja Nepestä (joita on muutenkin setvitty) sekä musta (joka häntä äänesti), vaikka on ilmeisesti topaa selannut (eivätkä esim. keira tai Iku ole kovin hiljaisia olleet hekään?).

Kultti-näkökulmasta olen hitusen tätä peliä miettinyt, ja mun mielestä aika todennäköisiä ei-rekryjä ovat Gomhog (koska laittoi käyntiin koko kultinsavustamishomman ja on ajanut sitä niin paljon), Nepece (koska pelaa liian räikeästi jotta olisi kultille hyödyllistä), ja piikkisiili (koska oli niin innolla mukana Gomhogin ideassa). Muista en osaa sanoa paljoa muuta vielä.

Tulipa sulkeita :'D


piikkisiili kirjoitti:++ Thymegirl, myönnä vaan, että tuo on äänestyspakon hoitoa. Minä voin myöntää tämän olevan, joten miksi et sinäkin? Äänesi oli herättelyääni noilla nykyisillä perusteluillasi (olisit voinut miettiä Ropsun kurkkaisia Kylään jo silloin)


Thymegirl kirjoitti:Se, ettei sano pelaajista paljoa, voi johtua myös epävarmuudesta. Jos on pahis eikä ole tottunut pelaamaan pahista, saattaa arastella mielipiteen kertomista muista kuin muiden käsittelemistä pelaajista ja niistä, joihin on vain pakko ottaa kantaa.


Gomhog kirjoitti:Eikä, päivä loppuu kohta enkä ole saanut listausta valmiiksi.

Olkaa varuillanne Lotazin ja Ikun suhteen, puhun seuraavana päivänä enemmän. ++Lotazi


Jite kirjoitti:Zey on pudottautunut pelistä. Hänelle etsitään varapelaajaa.


Jite kirjoitti:Ja varapelaaja löytyikin nopeasti, toivottakaa Isch tervetulleeksi mukaan!


Isch kirjoitti:Terveppä terve. o/ Ikuinen iltadatistelija ja valmiina kahmaisemaan varapelaajan tittelin, nyt tosin seuraa aiempien sivujen läpilukeminen.


horaaneko kirjoitti:Ääää mulla on kamala (kirjotin kanala xD) kiirestressikakkakoulutehtäväpaniikki eikä aikaa nyt mihinkään muuhun. Mut perjantai(-iltana) helpottaa! Sori et oon ollu hiljaa enkä oo vastannu kymysyksiin.

Mut niistä äänestettävistä. Kun kulttia tässä pääasiassa jahtaillaan, kulttimaisimmilta tuntuu Nepece koska pelaa ihan kummallisesti ja Violet koska viba. Tosta Nepen viime viestistä ei tullu kulttiolo ja joku Violetissa ny häiritsee joten vibapohjalla tänään.

++Violet

Mää vihaan kiire/pakkoääniä >___<


Jite kirjoitti:Päivä on päättynyt.


Jite kirjoitti:PV 2 tulokset!

3 Nepece (Vampire, Iku, Kayu)
2 Thymegirl (Ropsus, piikkisiili)
1 Ropsus (Thymegirl)
1 Kayu (keira)
1 piikkisiili (Violet)
1 Lotazi (Gomhog)
1 Violet (horaaneko)

Nepece siis lynkkautui 3 äänellä.

"Tunnusta, näin sinut juttelemassa piraattien rekryn kanssa viime yönä!" Kovan luokan syytös valtasi Metsähallin. Nepece-nimistä conittajaa syytettiin petturuudesta, ja liittymisestä piraattipuolueeseen... "Se vain... Kysyi missä vessa on..." Nepece tiesi puhuvansa totta, mutta muut eivät kuunnelleet, vaan olivat kuskaamassa neitosta myyntisaliin. Saattoihan Nepece oikeasti olla myös järjestäjä. Hän oli liian omituinen muiden mielestä.

Myyntisalin oven sulkeuduttua kului hetki. Kului toinen, ja lopuksi kuului karmaisevaa musiikkia. Yksi juoksi sisään, kysyen: "Nepece, oletko kunnossa?" Myyntisalissa ollut vain naurahti. "Nepece? Jo on laimea nimi! Kutsukaa minua... turntechGodheadiksi!" Taas oli viaton conittaja seonnut tässä hullussa tapahtumassa.

Kuolleet@

Jite, yhteistyövastaava
zeremi, conittaja, päivä 1
Zey, conittaja, yö 1
Nepece, conittaja, päivä 2

Istuu nurkassa katsoen poneja (poissaolijat)

Ei ketään :>

Trollien lounaana (äänestyspakot)

horaaneko, Iku, Kayu, piikkisiili, Ropsus, Thymegirl, Vampire, Violet

Kaikki suorittivat pakkonsa, hienoa!

Yö 2 loppuu 30.5. Kello 21:00
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 21:05:11

Jite kirjoitti:Aamulla conittajia odotti jälleen kerran ikävä yllätys. Yksi heistä, Violet oli mystisesti kadonnut yön aikana. Pienen etsinnän jälkeen hän löytyikin, videosalista sidottuna tuoliin. Lienee tässä tarinassa turha kertoa, että videotykistä pyöriskeli Homestuck-aiheisia Youtube-videoita. Yksi jäljellä olevista vapautti Violetin, mutta he tajusivat tulleensa liian myöhään, kun Violet rupesi laulamaan: "You can't fight the Homestuck, you can't fight the Homestuck♪"

PJ:n huomio: Sanat eivät oikeasti mene noin, oikeasti lainaamani kohta menee:
"You can't fight the Homestuck! Though it's weird and random it's the greatest fandom!
You can't fight the Homestuck!
True, it's quite outrageous
But it's all contagious!"

Kiitokset Nepecelle korjauksesta!


Tälle farssille oli mahdollisimman nopeasti saatava loppu.

Kuolleet:

Jite, yhteistyövastaava
zeremi, conittaja, päivä 1
Zey, conittaja, yö 1
Nepece, conittaja, päivä 2
Violet, conittaja, yö 2

Nukkuu luvatta Sibeliustalolla (poissaolijat)

Ei ketään :>

turntechGodheadin jahtaamana (äänestyspakot)

Lotazi

Päivä 3 loppuu 3.6. Kello 20:00


Jite kirjoitti:Lol, triplaposti :3

turntechGodhead aka Nepece korvaa tästä lähin VPJ/APJ:nä mystisesti conpaikalta kadonneen Vuornan. Muistakaa totella häntäkin :3


Iku kirjoitti:
Thymegirl kirjoitti:Se, ettei sano pelaajista paljoa, voi johtua myös epävarmuudesta. Jos on pahis eikä ole tottunut pelaamaan pahista, saattaa arastella mielipiteen kertomista muista kuin muiden käsittelemistä pelaajista ja niistä, joihin on vain pakko ottaa kantaa.

Puhutko itsestäsi vai Ropsusista? Jos puhut Ropsusista, niin uskaltaisin veikata arastelun johtuvan siitä, että hän on aloittelija.( En tiedä oletteko huomanneet, mutta moni vanha pelaaja on pelien aikana varsin pelottava. Olette huomattavasti helpommin lähestyttäviä pelien ulkopuolella.)

Gomhog: Mitä viestilläsi tarkoitit? Minkä loistoidean olet saanut, kun sen mukaan täytyy äänestää, vaikkei ehdikkään perustella mitään? Miksi minua ja Lotazia tulisi varoa? Ja voitko perustella ääntäsi Lotazille jotenkin? (Vihaan odottelua, varsinkin silloin kun itse ei voi tehdä asian eteen mitään, joten tule jo selittämään viestisi.)


Vampire kirjoitti:Mulle tuli lähinnä mieleen Gomhogista, että olis kultisti. Se selittäis sen, miks Gom lähti äänestämään Lotazia, vaikka ei ollut aikaisemmin tähän kiinnittänyt huomiota. Sitä se ei kyllä selitä, miksi pitäs kiinnittää huomiota myös Ikuun. Lotazin äänestämiselle keksisin vain yhden syyn, jos Gom on kultisti: jos Gom on kultti niin ehkä on yrittänyt käännyttää Lotazia.

Iku: ei kai me ihan kamalan pelottavia olla :D tosin mä oon muistaakseni saanut kuulla, että oon pelottava :P se on se pelityyli, joka sen tekee (kai, toivottavasti)


Iku kirjoitti:Vampirea mukaillen; jos gom olisi kultisti (alku olisi täyttä hämäystä) ja olisi yrittänyt käännyttää lotazia, siinä onnistumatta (lotazi siis pahis tai erikoinen). Tämän mukaan gomin olisi pitänyt käännyttää minut, mutta ainakaan tietääkseni minua ei ole käännytetty. (anteeksi kaikki kirjoitusvirheet, kirjoitan kivikautisella kännykälläni)


Vampire kirjoitti:Hmm, miksi Iku tuli sanomaan saman asian kuin minä? Ja vielä ilmoittaen, että "Vampirea mukaillen". Taskuhyviksen hakua? Muutenkin Iku on ollut vähän hassu tässä pelissä, en nyt tiedä siitä sitten, että onko hyvis!hassua vai pahis!/kultisti!hassua. Jotenkin en vaan oikein ymmärrä Ikun tyyliä pelata, ainakaan tässä pelissä. Erinäisten listausten tekeminen saattaa vaikuttaa hyödylliseltä, mutta itselleni Ikun "kuka on mitäkin mieltä kenestäkin" yms. -listaukset vaikuttaa lähinnä joltain harmaalta massalta siellä hyvis- ja pahislokereoiden välissä. Ehkä koitan tässä siivoilujen lomassa lukea topicin kaikki Ikun viestit uudestaan samalla, kun tutkin muidenkin viestejä, jos jotain relevanttia sattuis näkymään, mikä vois auttaa pahisten löytämisessä.

Ja hassu äänestys eilen. Annoin äänen Nepelle, sitten siihen liittyy liuta muita pelaajia (olisko joku pahiskin joukossa?) ja sitten alkaa operaatio "äänestetään Thyme ulos syillä, jotka jäävät Vamille mysteeriksi". Nelkein voisin veikata, että jommasta kummasta näistä löytyis pahis, kultistin uskoisin äänestäneen itsenäisesti, vaikka mitenkään varmaa se ei ole, koska mun teoriani kultistista liikkuu lähinnä siinä, että uskoisin itse kultistin pelaavan itsekseen ja ehkä välttelevän massoja (vältellen samalla sitä kautta suurempaa huomiota).


Iku kirjoitti:Mukaillen tuntui vain oikealta sanalta, koska mietein hieman samansuuntaisia juttuja, mutta omalta kannaltani katsoen gomin kulttius/pahikseus ei vain täsmää. Siinä on jotain liikaa (tai ehkä liian vähän) ja halusin tarkentaa sitä. Jos taas olisin maininnut asiasta hieman eri sanoin, enkä olisi maininnut sinua, olisin saanut vanhat pelaajat syyttämään minua mielipiteen varastamisesta. (Kuten Jii moitti minua kanalassa, kun en ollut huomannut että joku oli jo tuonut kyseisen näkökannan esiin.)


Vampire kirjoitti:Mun mielestä se on ok, jos sanoo omina havaintoinaan jotain, vaikka joku muu olisi sen jo ehtinytkin sanoa. Se, että koko viesti on jotain "mukailen pelaajaa X" tökkii ainakin itselläni enemmän. Toki jokaisella on pelityyli ja musta kaikki voi vapaasti tehdä, miten haluaa kunhan peli sujuu. Komppaamisenkin pystyy tekemään niin, että sitä ei koeta pahismaisena. Sinällään tajuan, mitä ajat takaa, joku vaan siinä tökkii, joten ehkä siitä ei mitenkään sen kummempia "salee pahis!!!!1"-hihkuhihkuja voi vetää.


Vampire kirjoitti:Ja ihan mielelläni kuulisin jotain muistakin pelaajista kuin Ikusta. Missä kaikki on? Onko kaikilla niin kiireitä päättäjäisten kanssa, että ei ehdi puhua? (sinällään ymmärrettävää, koska hiljenen itsekin lakkiaisten takia koko huomiseks päiväks.) mutta silti, peli alko niin ihanan aktiivisena, että olis ihanaa, jos se olis joka ikinen pelipäivä samanlainen. (juu-u, Vampy on yliaktiivinen taas pitkästä aikaa)


Gomhog kirjoitti:Jos kultissa on nyt kolme jäsentä, lynkkaus ei ole enää hallinnassamme ja olemme käytännössä hävinneet pelin. Siinä tapauksessa kultti voi ihan hyvin ilmoittautua, jotta pääsemme toteuttamaan ensimmäisen päivän tarjouksen kääntöpuolen: liitymme kultin kanssa massaamaan pahikset ulos. Koska sellaisen sirkuksen vetäminen, jossa yksi osapuoli on käytännössä hävinnyt jo, on varsin epäurheilijamaista. Jos kultisteja on kolme, emme voi mitään: vaikka saisimme rekryn ulos tänään, niin jäljelle jäisi kaksi kultistia, jotka olisivat varmasti hyviksille kiukkuisia, ja he voivat siksi estää pahisten lynkkaamisen (3+2 ei-hyvistä vs. 4 hyvistä seuraavana päivänä). Kansan ja kultin yhteistyöllä pahisten kiinnisaanti on lähes triviaalia: kolme kultistia + ennustaja + suojelija + mahdolliset ennustajan tulokset takaavat, ettei pahiksille jää montaa piilopaikkaa. Öisin sekä rekry että ennustaja etsivät pahiksia, voidaan vaikka päivällä sopia, kuka rekrytaan ja kuka ennustetaan.

Postaan tämän tässä vaiheessa ennen muuta sanottavaa, sillä olisi erittäin raivostuttavaa yrittää pelastaa peliämme silloin, kun se on tosiasiassa mahdotonta. Tavallinen viesti tulossa piakkoin.


Iku kirjoitti:Gom: Ei peliä ole vielä menetetty! Aina on mahdollisuus että rekry on osunut erikoiseen, vaikka kakskin kertaa. Ei heitetä pyyhettä kehään ennen kuin on varmasti liian myöhäistä. Et muutes selittänyt edellistä viestiäsi vielä.


Vampire kirjoitti:En nyt jotenkin tiedä, mitä pitäis ajatella Gomhogista. Hyvikset ei sais koskaan luovuttaa, koska peli ei ole koskaan menetetty. Muuta roolia pelaava vois hyvinkin heittää pyyhkeen kehään, esim. pahis, koska no, pahiksille tilanne 3 kulttilaista, 3 pahista ja 5 hyvistä on paljon pahempi tilanne. Sinällään viimeisimmästä viestistään jotenkin hyvistuntumaa Gomista, mutta silti joku tökkii vastaan ja paljon.

++Gomhog

Ihan vaan tökkiäkseni muurahaiskekoa enemmän, haluan jotain konkreettista, eikä pelkkää "yhyy, luovutetaanko"- meininkiä.


Thymegirl kirjoitti:Pyydän anteeksi epäaktiivisuuttani tänään (ja huomenna), lakki on kiva ja juhlat, mut ne vie pirusti aikaa...

Gomhog, haluaisin minäkin kuulla, millä perusteella sanot pelin olevan jo mennyttä. Kultti on edelleen mahdollista saada ulos. Meitä on kymmenen jäljellä, joista kaksi on pahiksia ja kaksi hyvis-erikoisia, joita ei voi käännyttää. Pahikset saattavat seuraavana yönä osua kultin jäseneen, ja jos rekry saadaan ulos tänään, peli on vielä hyvinkin kesken. Plus kuten Iku mainitsi, emme tiedä, kuinka monta kulttilaista tällä hetkellä oikeasti on.

Höhhöh, meinasin ehdottaa, että pitäisikö erikoisten tulla esiin anonyyminä, mutta tajusin, että siitä olisikin vain haittaa :'D Ajattelenko liikaa vaimitähäh :'DD

Vähän tuli lyhyt viesti mutta ei voi mitään. Palaan syvällisemmin asiaan myöhemmin.


Gomhog kirjoitti:Iku: Ääni Lotazille? Nimesin aiemmin sinä päivänä, keitä arvelin kultin rekryiksi, ja Lotazi tuntui intuitiolla sillä hetkellä todennäköisimmältä. Enkä usko meidän menettäneen enemmistöä, ennen kuin kolme kultistia ilmoittautuu. Mainitsin, että sinua kannattaa varoa, sillä pahikset olivat ampuneet juuri sinun kulttiepäilysi.

Lisäksi: tässä viestissäsi on pienoinen möhkli, jos olet hyvis:

Iku kirjoitti:Vampirea mukaillen; jos gom olisi kultisti (alku olisi täyttä hämäystä) ja olisi yrittänyt käännyttää lotazia, siinä onnistumatta (lotazi siis pahis tai erikoinen). Tämän mukaan gomin olisi pitänyt käännyttää minut, mutta ainakaan tietääkseni minua ei ole käännytetty. (anteeksi kaikki kirjoitusvirheet, kirjoitan kivikautisella kännykälläni)


Tässä pelissä kannattaa harkita tarkkaan, mitä sanoo.

Vampire: Minulla on sinulle tasan yksi kysymys. Jos mellä ei ole enemmistöä, lynkkaukset eivät ole enää hallittavissamme. Joten meillä ei ole mitään tapaa tappaa ketään. Mitä tässä tilanteessa voi tehdä? Sikäli olet oikeassa, että kahdella osapuolella hyvisten peli ei milloinkaan ole oikeasti menetetty, muttet tainnut ottaa huomioon, että osapuolia on nyt kolme ja yhdelle osapuolelle toivottomia tilanteita voi syntyä helposti. Itse asiassa olen hämmästynyt, jos niitä ei synny yhtään tämän pelin aikana.

Ja edellinen viesti ei ollut suora luovutus. Totesin vain seuraavan tosiasian:

Jos kultissa on kolme jäsentä, niin hyvikset eivät saavuta mitään lynkkaamalla kulttia.

Hieman asioita, jotka vaikuttavat olevan yleisesti vähemmän selviä kuin toivoisi:
1) Käsitys siitä, että kolmen osapuolen peli muistuttaa hiukkaakaan hyvisten ja pahisten välistä peliä, on täyttä roskaa. Ainoa tapa saada peli totutun kaltaiseksi on eliminoida yksi osapuoli.
2) Jos osapuolen voittoa ei voi saavuttaa sen omin keinoin, mutta osapuoli on pelissä, ei edes voi puhua luovuttamisesta. Osapuolella on silti mekaanisia vaikutuksia peliin, erityisesti voi äänestää. Ja tätä valtaa emme missään tapauksessa jätä käyttämättä.
3) Ja lukiko kukaan edes tätä kohtaa Nepecen edellisen päivän viestistä?

Nepece kirjoitti:Näin ihan yleisesti: jos pahiksille/kultille annetaan jotain ohjeita topassa, niin ennen kuin tulette "korjaamaan" niitä, miettikää annettiinko ohjeet siksi, että ne ovat pohjimmiltaan hyväksi kansalle. Koska hirveän moni tekee tätä, ja te ette kaikki voi olla pahiksia.


En kiistä sitä, etteikö kultti hyödy kolmella jäsenellä esiintulosta enemmän kuin kansa, mutta onko kansalla siinä vaiheessa parempaa? Jos ei muuta, niin säästyy ainakin huomattavasti vaivaa.

Ja Vampirelle: pahiksille mainitsemasi tilanne (3,3,5, suojelija & ennustaja elossa) on todellakin huono, mutta suurimmaksi osin se johtuu esittämästäni skenaariosta, jossa hyvikset lähtevät kultin mukaan. Joten: pelkäätkö nyt pahiksena, että kultisteja on kolme?

Aion alunperin listata tänä iltana, mutta etenkin Vampiren viestin jälkeen tajusin, että tämä on paljon hyödyllisempi tapa käyttää tämän illan vapaa-aika. Siskon juhlien valmistelut ovat syöneet paljon aikaa tällä viikolla, palannen asiaan sunnuntaina.


Gomhog kirjoitti:Ja en huomaa Thymegirliä. Kuten sanottua: tuo suunnitelma ei lähde käyntiin, ellei kolmea kultistia ole. Ja jos kultisteja on nyt kolme eivätkä he ilmoita tästä, olen hyvin vihainen pelin loputtua. Ja meitä on yksitoista, joista kolme ovat pahikset+petturi, ja kaksi erikoista, ja yksi rekryaja, 0-2 rekryttua. Jos rekryttuja on kaksi, emme hyödy mitään kultin tappamisesta, sillä enemmistön menetys on lähes suoraan hävinnyt kansa.


piikkisiili kirjoitti:Vampire: Olisiko Iku iskenyt noin silmään, jos hän olisi mukaillut jotakuta muuta kuin sinua?

Jos Gomhog olisi kultisti sen takia, koska äänesti Lotazia, olisi hänen kannattanut toimia vakuuttavammin, Kuka lähtisi häntä mukailemaan sen takia, että hänellä ei ole aikaa selittää itseään?

En nyt ihan tajunnut Gomhodin pointtia pelin mahdollisesta menettämisestä. Vaikka kulttilaisia olisi kolme, ei se riittäisi kahdeksaa muuta vastaan. Jos kulttia on kolme, niin heillä on aika ison mahikset vaikuttaa jo lopputuloksiin.


Gomhog kirjoitti:Voi hyvänen aika. Ongelma ei niinkään ole kolme kultistia, vaan viisi hyvistä yhdestätoista pelaajasta. Enemmistöön yhdestätoista pelaajasta tarvitaan kuusi. Kansan ainoa kovan luokan ase kaikissa mafiosovarianteissa on pelaajaenemmistö. Siten:

Enemmistön menettänyt kansa on käytännössä hävinnyt pelin. Tämä ei ole mielipide, se on fakta.

Enemmistön menettänyt kansa on käytännössä hävinnyt pelin. Lynkkaus voidaan aina ajaa hyviksiä vastaan, jos heillä ei ole enemmistöä.

Enemmistön menettänyt kansa on käytännössä hävinnyt pelin. Siinä tilanteessa peli menee erilaisten pahispuolten väliseksi, tässä tapauksessa pahisten ja kultin. Jos pahispuolia on vain yksi, he voittavat automaattisesti.

Enemmistön menettänyt kansa on käytännössä hävinnyt pelin. Ainoa tapa saavuttaa enemmistö uudestaan vaatii, että pahispuolet haluavat jostain syystä kaikki auttaa hyviksiä, ja strategian perustaminen siihen on suoraan sanoen hölmöä.

Anteeksi saman lausahduksen toistaminen, mutta pelin alkuperäisenä ideana on tietämätön enemmistö ja tietävä vähemmistö vastakkain. Ylläolevan ei siis edes pitäisi olla tarpeellista.

Ja unohdin aiemmasta viestistä: tänään olisi petturilla viimeinen tilaisuus ilmoittautua ja osoittaa, että pahikset haluavat auttaa kulttijahdissa, huomenna voi olla liian myöhäistä.


Vampire kirjoitti:En ehdi nyt puhua kovin pitkästi, ajattelin vaan lakkiaistohinoiden jälkeen kvastailla lyhyesti muutamalle ihmiselle, ennen kun unohdan kokonaan.

Piikkis: Olisin kiinnittänyt huomiota Ikun mukailuun joka tapauksessa, se että Iku sattui mukailemaan minua ei oikeastaan ollut siinä se the Point.

Gomhog, mä otin kyllä huomioon sen, että tässä osapuolia on kolme. Mutta silti oon edelleen sitä mieltä, että peli ei todellakaan ole mennyttä ja veikkaisin, että ihmisen hajaäänestelee sen verran, että mitään sellaista "kultisti ja hyvikset massaa pahikset veke" tai "kultisti (plus kumppanit) ja pahikset äänestää hyvikset veke".

Juu, kiitos, nyt ajattelin lepuuttaa jalkoja ja aivoja ja palailla asiaan tuonnempana. Lakkiaishulinat vei sen verran mehut, vaikka valkonen lakki onkin kiva.


piikkisiili kirjoitti:Gomhog: ookei aivot eivät halunneet ajatella tuota noin

Vampire: Minusta on epäilyttävämpää myöntäillä epäsuorasti. Eikö Gomhog vastannut tyydyttävästi, koska pidit äänesi? (ja onnea lakista!)


Vampire kirjoitti:Piikkis: Musta on epäilyttävämpää se, että sanoo mukailevansa jotakuta ja se koko viesti koostuu siitä. Ihan tavallinen komppaaminen ei oo musta mitenkään erityisen epäilyttävää. Sen sijaan se, että erityisesti vielä korostaa mainitsemalla sitä, että mukailee jonkun toisen sanoja nostaa karvat pystyyn.

Ja kuten, ehkä huomasit edellisestä viestistäni, niin sanoinkin jo sen olevan vain nopeaa vastailua pariin asiaan, joihin halusin sanoa sanasen. Voin kuitenkin näin mutuillen sanoa, että tyydytti kyllä, mutta silti siellä on joku pieni aspekti tökkimässä, johon haluan vielä saada varmuuden ennen kuin lähden ääntäni poistelemaan tai äänestämään ketään muuta. Eilisen hulinan jälkeen oon sen verran puoliunessa (viimenen vieras lähti yhdeksän jälkeen illalla), että saattaa mennä huomiseen ennen kun saan mitään järkevää tehtyä (Doctor Whon katselemisen lisäksi)


Vampire kirjoitti:Mitä tässä nyt pläräilin Gomin tän päivän aikana tulleita viestejä, niin pisti silmään se, miten ensin ollaan jo kovasti luovuttamassa, mutta sitten kun siitä mainitaan, niin "ei se ollut luovutus". Siltä se vaan vähän näytti. Toinen mikä tökkii on se, että jotenkin Gom on tuntunut ottaneen jotenkin alentuvan suhtautumistavan muihin. Jotenkin tuntuu siltä, että Gomhog tuntuu enemmän keskittyvän siihen, että valittelee kuinka kolmen osapuolen peliä on mahdoton voittaa enää tässä vaiheessa (usko pois, on siitä ennenkin selvitty, hyvisvoittoon myös silloin, kun pahisjoukkoja on ollut kaksi) sen sijaan, että puhuisi juurikaan pelaajista. Jos kerran olet niin hirveän huolissasi siitä, että hyvikset eivät voi tätä peliä enää voittaa, niin miksi et tee omaa osuuttasi sen eteen, kuten muut yrittävät, vaan surkuttelet kuinka kaikki muut eivät onnistu nappaamaan niitä kulttilaisia? Hyvisten voitto olisi helpompaa, jos kaikki tekisivät oman osuutensa sen eteen. Ellet sitten satu olemaan kultisti tai käännytetty tai pahis, jotka eivät tietenkään halua voittoa hyviksille.

Gom ei ole nyt oikein pelannut edustavasti niin, että vaikuttaisi järin hyvismäiseltä. Ennemmin uskoisin jommaksi kummaksi osapuoleksi.

(ja jyt voisin hakea voileipäkakkua)


horaaneko kirjoitti:Jee, nyt on taas aikaa kirjotella. :> (kesäloma!! <3) Mut en oo nukkunut sitten yhtään ja oon suorittanut yhden pienen mutta sitäkin raskaamman muuton, joten en tiiä mitä tästä tulee. Jotain. Ehkä.

Iku kirjoitti:Tämän mukaan gomin olisi pitänyt käännyttää minut, mutta ainakaan tietääkseni minua ei ole käännytetty.


Tässä on sellainen kommentti, jollaisen voisi nähdä kulttipuolueen jäseneltä. (joko käännytetyn tai rekrytoijan) Eli pieni viaton viittaus siihen, että tietääkseni minua ei ole käännytetty, en siis ole yhtään perillä miten kulttipeli toimii enkä taida siis olla kulttia.

Toisaalta taas Vampiren seuraava kommentti oli vähän vainoharhainen:

Ja vielä ilmoittaen, että "Vampirea mukaillen". Taskuhyviksen hakua?


Milloin (ainakin omaan silmääni melko normaalista) komppaamisesta on tullut taskuhyvistelyä?

Gomhog, on totta että meillä on mennyt enemmistö, mutta mitä ihmeen hyötyä olisi lähteä kultin kanssa yhteistyöhön? Hyvikset ei voi voittaa kuin kaikki uhat eliminoimalla, eikä näin ollen kultin kanssa yhteistyön tekeminen ole kuin hyvisten häviön nopeuttamista. On kyllä totta että meille tilanne näyttää pahalta, mutta mun mielestä ei ole juonittelupelin henkeä, että ”kaikki päätökseen mahdollisimman nopeasti.” Jos se olisi pelin henki, niin mä en enää pelaisi.

Mä nyt laskeskelin kaikkia mahdollisia kaavioita yhteistyöjutun suhteen, mutten kehtaa julkaista niitä tässä koska ei-toivotut puolet (sekä kultti että pahikset) voisi junailla jotain. Mutta näin mietittyäni mä toivoisin edelleen pahiksilta yhteistyötä, esim kaikkien pahisten esilletuloa, koska silloin sekä pahiksilla että hyviksillä olisi vielä mahdollisuus voittoon. Toisin kuin kultilla ja hyviksillä, koska kultti kasvattaisi edelleen joukkojaan joka yö.

Nämä yhteistyöjutut alkaa kyllä tässä vaiheessa olla vähän niin ja näin. Mitäs sanotte erikoisten esiintulosta? Tuloksia olisi nyt ennustajalla 3. Se rajaisi etsittävien joukon kahdeksaan, eli 3 pahista + 3 kulttia (mahd.), aika hyvä todennäköisyys osua jompaankumpaan uhkaan? Tämä voisi innoittaa myös yhteistyöesiintulijoita.

Pelaajista jotain pientä mielipidettä tässä vaiheessa:

Gomhog:
(tykkään sun uudesta avista muuten, ihana piirtotyyli :D)
Gomhog pisti heti pelin alkuun tiukkoja mielipiteitä ja faktoja (mulle tuli mieleen joku armeijan komentaja, hah) kultin hävittämiseksi.
Hm, tämä pisti silmään:

Jos pahikset eivät suostu yhteiseen kulttijahtiin, johon kuuluu esimerkiksi erikoishyvisten jättäminen rauhaan ja epäiltyjen kultistien yötappaminen, lähden massaamaan kultin kanssa pahiksia ulos myöhempinä päivinä. Ketkä muut on mukana tässä pahisten taivuttelussa?


Eli Gom on todellakin suunnitellut tätä äsken ilmoille heittämäänsä juttua jo koko pelin ajan. Gom on hyvä hyvis, mutta miksei olisi sitten hyvä kulttikin, tai pahis. Mietin, että lähtisikö hyvis näin pitkälle ajattelemaan pelinkuvioita. Siis todellakin _pitkälle_, myöhempiin päiviin, ja vielä toteuttamaan näitä miettimiään juttuja? Hyviksiltä näkee usein spekulointia esim erikoisten esiintulon suhteen, mutta ne jää yleensä pelkiksi ajatuksiksi. Eli tämä vaikuttaa jotenkin liian, no en mä tiiä, järjestelmälliseltä. Voi tietenkin olla, että Gomhog on sellainen pelaaja joka ottaa kaiken vakavasti, tai sitten tosiaan kultti, jolla on selkeä visio pelinkulusta ja strategiasta. Se tässä vaan hämää, että tuo strategian näin näkyvästi esille.
Toisaalta taas se, että oli alussa enemmänkin pahis/hyvis-yhteistyön kannalla, vaikuttaa hyvismäiseltä. En usko että pystyi mitenkään ennakoimaan pahisten mielipidettä yhteistyöhön ja sisällyttämään koko ehdotuksen kulttistrategiaansa.

Tässä olisi kuitenkin pielessä parikin seikkaa, joten uskon rekrytoijan olevan joku kokenut pelaaja erinäisistä syistä.


Mistä syistä?

Sitten tulee jo tuo ehdotus. En mä tiedä, Gomista on tosi vaikeaa sanoa. On joko kultti tai hyvis, pahikseksi en usko. Eli sama mielipide edelleen. Mutta kylläpä häiritsee.

Horaaneko:
minä ellei toisin todisteta \../

Jii>>Zey>>Isch:
Hmm… Antiaktiivisuutensa vuoksi en usko täysivaltaiseksi pahikseksi enkä rekrytoijaksi. Onko varapelaajista edes kuulunut mitään? Oonko taas sokee enkä vaan nähnyt heidän viestejään? No en mä tiedä, mutta niin. Vaikea sanoa, kun niin antiaktiivi, mutta pääjehuksi en ehkä ekana menis pistämään.

Kayu:
mutta anygays

Ihanaa, joku muukin käyttää tätä. xD
Kanssa yksi hiljainen. Muutamia viestejä tullut joissa ei mitään asiaa. Miten mä muistelen että Kayu oli edellisessä pelissään aktiivisempi? Äänesti Nepeceä aika mitättömillä perusteilla. Kommenttia tulee jonkin verran, mutta jotenkin… Paras vertauskuva olisi varmaan laiskasti, mutta se kuullostaa vähän ilkeältä. Nihkeästi? Se on parempi. Et ole kuitenknaan ihan antiaktiivi, joten missä tökkii? Sattuiko kenties uhkapuolen rooli, josta et tykkää/et uskalla kommentoida sen takia?

Keira:
Hmm, pahikseksi en ainakaan usko, sillä otti esille esimerkiksi tuon että petturi pitää ennustaa. (jos petturia ei olisi ennustettu, pahiksilla olisi ollut mahdollisuus juonimiseen hyvisten pään menoksi) Keiralta on tullut paljon ja aktiivisesti kommenttia aikalailla kaikkeen mitä pelissä on puitu, myös pelaajiin. Yleisvaikutelma on hyvismäinen.

Lotazi:
Hmmhmm. Pelaaja jota oon koko pelin läpi pompotellut hyviksestä neutraaliin ja kulttiin ja välillä pahikseenkin, eli en tiedä. Viestejä läpi lukiessa pisti silmään tuo kolmannen sivun viesti, jossa pahoitteli kolmeen kertaan hiljaisuuttaan ja tuntui sillä kertovan, että ”ei saa epäillä, kun mä nyt olen ollut hiljaa.” Listaa kuitenkin pelaajia. Niin kuin aiemmin huomioinkin, jotkut mielipiteet jäi kokonaan kysymysten alle. Sitten on taas hiljentynyt. Taitaa olla melkein että tuon viestin jälkeen ei ole mitään kuulunut? Lotazi pistää edelleenkin silmään, pistäisin enemmän uhkapuolelle kuin hyvispuolelle mutten ole varma, että pahikseen vai kulttiin.

Piikkisiili:
Alkupelin muistan innokkuudesta. Tuntui vähän lannistuvan sen jälkeen kun petturi ei tullutkaan toisena päivänä esille. En pidä pahismaisena, koska tämä innokkuus ja sen jälkeinen lannistuminen tuntuivat melko aidoilta, ei suunnitellulta.

Miksi erikseen valitella suojelijan perään, jos itsellä ei ollut siihen mitään kommentoitavaa?


Koska mulle vaan tuli tunne ettei kukaan ollut edes huomioinut sitä. P: Mutta kyllä näköjään olikin, kun nyt tarkemmin selailin viestejä. Mun moka.

Hm. Sitten vähän hiljeni mutta tuli takaisin kommentoimaan Gomhogia. Mitään mielipidettä ei muista tullut, paitsi kysymys Vampirelle. Periaatteessa ihan hyvismäinen. Hiljeneminen (pieniasteinen tosin, mutta kuitenkin) voisi myös viitata käännytykseen.

Ropsus:
Ollut aika hiljaa, viestejä taitaa olla 3 tai 4. Tuntuu kuitenkin olevan ihan perillä pelistä, (ainakin enemmän kuin Kayu ja Jii&hänen iloiset seuraajansa) miettii Gomhogia käännytetyksi ja Nepeceä ei oikein luokittele mihinkään mutta huomioi tämän agressiivisuuden. Seuraavassa viestissään sitten vähän pyörtääkin mielipiteitään ja äänestää Thymegirliä. Olisiko kulteilta tai pahiksilta tullut ohjeita muuttaa mielipiteitä ja äänestää Thymeä? Siitä voisi päätellä joko kulttiin tai pahiksiin kuuluvaksi ainakin yhden dominoivan pelaajan. (Gomhog?) Mutta toisaalta mullakin oli pelejä aloittaessani tapana pyörtää mielipiteitäni melko helposti, koska mielipiteet ihmisistä muuttui niin helposti. Ääni Thymegirlille tulee aika puskista. Tosin vaikuttaa kostoääneltä. Tekisikö uhkapuolella pelaava noin? En usko, mutta paha sanoa.
Että niin, en tiedä. Mielenkiintoinen pelaaja, voisi olla tällä hetkellä mun silmään mikä vaan. :p

Thymegirl:
Thyme on pelannut tyylillään vähän siellä Lotazin ja Keiran välimaastossa: ollut Lotazia aktiivisempi mutta neutraalimpi kuin Keira. Mielipiteitä on tullut, jotkut vähän kyllä hymiöillä pehmennettyjä mutta se nyt kuuluu Thymen tyyliin. Ehkä vähän hiljentynyt? Käännytetty? Vaikea sanoa, en uskalla laittaa mihinkään kastiin. Ropsuksella äänen pitäminen voisi olla hyödyllistä, koska se ei herätä paljon huomiota ja saattaisi saada vaivihkaa pelaajan pois pelistä. Toisaalta, musta tuntuu että tässä pelissä pahikset jahtaa pääasiassa kulttia (yhteistyössä tai ei, se on heillekin järkevintä) ja kultti pahiksia+mahd.erikoisia. Näin ollen tuntuisi hassulta että Thymegirl ”hukkaisi” mielipiteensä johonkin melko hiljaiseen, ellei nyt saa tästä aivan jotain erityisiä viboja. (joita ei kylläkään kerro topicissa) Että tuo ääni nyt vähän sekoittaa pakkaa.

Vampire:
Vampire aloitti pelin pienellä säikähdyksen tapaisella, jankkasi sitä jonkin verran, mutta nyt kun katsoo jälkeenpäin tätä keskustelua, niin jotenkin tavallista rauhallisemmin. Voi olla että Vam on vaan ottanut opikseen siitä että saa aina kuulla miten lähtee viemään asioita liian pitkälle. Tuli nyt myös jälkeenpäin mieleen että kultti on aika harvinainen rooli >> sai roolin jota ei ole ennen pelannut ja päätti vähän muuttaa tapojaan neutraalimpaan suuntaan?
Tosin tätä ajatusta vastaan sotii se, että valittaa koko ajan irl-kiireitään, koska ainakin mulle se pistää pahasti silmään eikä oikein tue tätä ”pysynpä neutraalina” –ideaa, joka kultilla voisi mahdollisesti olla. Toisaalta sitten epäilyjä lieventää aika asiallinen listaus jossa on kattavasti asiaa. (tosin, toisista aika paljon vähemmän kuin toisista) Nyt on alkanut aktiivisemmaksi, asiaa tuntuu olevan jatkuvasti. Tuo mun kultti-idea tuolla nostelee päätään, mutta yhtä hyvin Vampire voisi pahiksena päättää alkaa neutraalimmaksi (varsinkin kun miettii viime pahispeliään), että en taas tiedä. Liian vähän informaatiota että osaisin tarkkaan sanoa. Jos pitäisi tässä ja nyt päättää, niin kallistuu enemmän uhkapuolelle sitten kuitenkin.

Iku:
Mä meinasin taas unohtaa sut! Kirjotin jo viestin lopunkin ja sitten aloin miettimään että joku puuttuu. Onko sun nimi niin pieni etten mä huomaa vai mitä? xD No anygays:

Pahikset tuskin ottavat sitä riskiä, että ennustaja osuisi heihin etsiessään rekrytoijaa. Petturin esille tuleminen on sen sijaan yhdentekävää, koska en usko minkään osapuolen hyötyvän hänestä merkittävästi.


Oonko mä vaan väsynyt vai miks mä näen tässä jotain ristiriitaa? Eikös tuo, ettei pahikset halua ottaa riskiä, ole juuri sitä että petturin pitäisi tulla esille sanelemaan yönimiä ennustajalle? Mutta petturin esilletuleminen taas on sitten yhdentekevää? Vai menikö mulla nyt jotain ohi, että liittyykö nämä kaks lausetta nyt samaan juttuun? :D
Hmm. Iku alkoi kyllä herättyään laittaa ihan aktiivisesti viestiä, mutta silmiin pisti miten tietyllä tavalla neutraalia se viestin sisältö oli. Eli, kommentoi yleisesti peliteknisyyksiä (ei huomioinut mitään pelaajia eikä tuonut oikein omaa kantaansa asiaan) ja sitten listasi mitä kukakin pelaaja on ollut mieltä kenestäkin ja mistäkin. Tämä vaikutti mun silmään aluksi aika hyvismäisen aktiiviselta, mutta voisi nyt tarkemmin miettien olla myös aktiiviselta näyttämisen yrittelyä. Koska ainakaan noissa kahdessa viestissä Ikun ei kätevästi tarvinnut tuoda omia mielipiteitään paljon esille. Sitten herätysäänestää Kayua, mikä sekin sopii tähän ”pysytään neutraalina” –kuvaan. Listauksessa mielipiteet pelaajista hyvin neutraaleja. Lotazistakin vain ”hiljainen” vaikka oli Lotazi nyt jotain sanonut.
Sitten tulee taas listaus, jossa on jo jonkun verran asiaakin. Tähän on ainakin käytetty vaivaa ja aikaa enemmän. Nostaa Ikua taas vähän hyvismäisemmäksi.

Hora: ketkä muutes ne sun toiset pahisehdokkaat vampiren lisäksi ovat?


Haa, muistan vastata vihdoinkin tähänkin. :’D Eli niin, joo. Se voisi olla Jii>>Zey>>Isch tai Kayu koska heistä ei ole minkäänlaista mielipidettä tai sitten Lotazi jota pidän edelleen uhkapuolelaisena. Hmm. Voisi olla myös Ropsus. Tai sinä. Jotenkin kulttia pohtimalla mulla on jäänyt pahislinkittymien pohtiminen (ihan liian) vähälle, mutta jotkut kaksi näistä voisi mahdollisesti olla. Poissulkutekniikalla katsoin omista mielipiteistäni, eli mitään erityisiä linkittymiä en pelaajien välillä näe.

Äänestää massan mukana Nepeceä. Perustelut on kyllä, mutta massailu aina häiritsee. Muut Nepeceä äänestäneet oli Vampire ja Kayu. Tässä voisi olla pahiskolmikko, mutta toisaalta en tiedä miten järkevää kaikkien pahisten olisi lähteä saman pelaajan perään. Mitään pelastusoperaation näköistäkään ei ollut vireillä eilen, joten en ehkä usko että kaikki pahikset lähtisivät mukaan. Mutta joku uhkaroolin omistava siellä voi olla, koska massan mukana äänestäminen on joillekin aina kivaa. Ehkä kaikkein pahismaisimman äänen tästä kolmikosta kyllä antoi Kayu, koska perusteet oli melko mitättömiä. Eikä vaan melko.

ELI TIIVISTETTYNÄ:

Gomhog: kultti / hyvis
Horaaneko: minä
Isch: hiljainen
Kayu: epämääräinen
Keira: hyvis
Lotazi: kultti / pahis
piikkisiili: kultti / hyvis
Ropsus: en osaa sanoa
Thymegirl: en osaa sanoa
Vampire: kultti / pahis
Iku: emt, mutta ehkä kultti / pahis

Ajattelin tehdä myös pelaajalinkittymistä sitten listauksen, mutta se myöhemmin. :3

… Eh… xD Huomasin just että tän piti olla ”pientä mielipidettä”… :D Pitäis valvoo useemminkin yön yli kun näin helposti tulee tekstiä. :’D Mut sori jos ajatukset on sekavia, annoin vaan tekstin tulla väsyneestä päästä näppäimille ja nyt oon niin naatti, etten jaksa edes lukea uudelleen. Että typoja voipi olla.


Vampire kirjoitti:Dodiin, nyt kun pysyn edes jossain määrin hereillä, niin ajattelin lukea topicin kertaalleen läpi ja tuherrella listauksen poikasta yrittäen päästä jyvälle siitä, kuka vois olla kultin rekry ja kuka käännytetty, tietenkään pahiksia unohtamatta. Ja haluan varoittaa: tämä viesti tulee olemaan julmetun pitkä.

Gomhog:
Pelin alussa ehdottaa pahiksille yhteistyötä hyvisten kanssa kultin äänestämiseksi pois pelistä. Jotenkin kuitenkin tuntuu unohtavan pitkin peliä, että pahikset eivät tiedä kulttia, hyvikset eivät tiedä pahiksia tai kulttia ja kultti ei tiedä hyviksiä tai pahiksia. Silloin tämä äänestyskuvio ei ole ihan niin suorasukainen. Tuntuu myös unohtaneen, että pahikset tuskin tietävät erikoisten henkilöllisyyksiä, jolloin näiden rauhaan jättäminen on mahdotonta. Suuret on suunnitelmat, mutta ei ehkä niin toteutettavissa. En kuitenkaan pidä suunnittelemista suoraan pahismaisena tai liioin hyvismäisenä. Kaikki osapuolet voivat laatia suunnitelmia vallan hyvin. Silti se, että Gomhog tuntuu koko ajan unohtavan, että osapuolet eivät tiedä toistensa henkilöllisyyksiä eivätkä näin kykene liittoutumaan välttämättä kovin helposti toista osapuolta vastaan tuntuu vähän kummalliselta (tai sitten itseltäni on mennyt joku olennainen pointti ohi). Tuntuu jotenkin ottaneen kontroilloivan ja dominoivan asenteen tähän peliin, mikä tuntuu ainakin itsestäni epämukavalta ihan jo sen takia, että pahimmassa tapauksessa yksi dominoiva pahis/osapuoli pystyy kaatamaan koko hyvisten pelin. Siksi yleensä olen vähän varovainen antamaan luottoa dominoiville pelaajille. Kummastelen sitä, miten se, että vastalausetta muistuttava kommenttini Nepecen randomääneen tekee minusta vähemmän hyviksen, omasta mielestäni näiden välillä ei ole selvää korrelaatiota. Gomhog tuntuu enemmän kommentoivan pelaajille eikä pelaajia. Mielipiteitä pitää tulkita rivien välistä ja etsiä kissojen ja koirien kanssa ja siltikin se jää vähän vähäiselle. Jotenkin tuntuu peilaavan muita pelaajia sitä kontekstia vasten, että mitä mieltä muut ovat hänen suunnitelmastaan. Miten se, mitä joku ajattelee suunnitelmasta kertoo kyseisen pelaajan roolista? Ei mitään? Uskoo kultistin olevan joku kokeneista pelaajista, mutta ei kerro syytä. Miksi? Pelkäätkö kenties palkastavasi jotakin? Tuntuu olevan kovin ihastunut omaan suunnitelmaansa ja tuntuukin pyörivän lähes koko ajan sen ympärillä. Voisiko huomion siirtää jo muualle? Kolmantena päivänä tuntuu lähtevän syyttämään pahiksia siitä, että hyvikset ovat menettäneet enemmistönsä. Eiköhän syy ole ohan molemmissa, hyviksissä ja pahiksissa. Pahiksissa, koska ovat tappaneet öisin hyviksiä. Hyviksissä, koska ovat tappaneet päivisin hyviksiä. Sinun viestistäsi tulee sellainen fiilis, että koko homma on pahisten syytä, koska eivät tulleet esille tai tehneet yhteistyötä hyvisten kanssa. Ja en oikein näe mitään järkeä siinä, että kultti jätettäisiin henkiin, jos he tulevat esille. Kultti on tässä pelissä suurin uhka, heidän jäsenmääränsä voi kasvaa joka yö, pahiksien määrä pysyy samana koko ajan. Ennemmin ottaisin pahikset esille ja tekisin heidän kanssaan yhteistyötä, koska silloin hyvikset ovat askelta lähempänä voittoa, koska mikäli kultti saadaan kiinni, pahikset on helppo äänestää pihalle. Ja jos pahikset ovat esillä, niin mahdollisuus osua kulttiin on suurempi. Melkein voisin sanoa, että Gom on joko kultistin käännyttäjä tai sitten käännytetty. Muutenkin koko ajan Gomhog tuntuu keskittyvän vain omiin suunnitelmiinsa sen sijaan, että pohtisi pelaajia. Ja koko suunnitelma että kultti tulisi esille tuntuu tähtäävän siihen, että kultti jätettäisiin henkiin (=saa jatkaa laajenemista) ja lopulta kultti voittaisi. Sopisi siis siihen vallan mainiosti, että Gom olisi kyseisen osapuolen jäsen. Koko Gomhogin peli tuntuu nyt pyörivän vain tuon suunnitelman ympärilä, mikä ei mielestäni ole enää hyvismäistä. Kolmannen päivän edetessä Gomhog tuntuu omaksuvan yhä enemmän "kansa on idiootti"-asenteen.

Ja ajattelin koota tähän Gomhogin kaikki mielipiteet pelaajista:
Vampire: ei kovin hyvä tuntuma
zeremi: epäili ja äänestikin
keira: hämmentävä
horaaneko, Lotazi, Violet, piikkisiili: mahdollisia kultisteja (ei kuitenkaan perustele käsitystään millään tavalla)

Joo, kuten tästä voi huomata, mielipiteitä itsessään on minimaalisesti. Kaikista viesteistään reippaasti suuri osa on lähinnä puhetta suunnitelmasta ja nyt kolmantena päivänä jokainen viesti on saman teeman käsittelyä vähän eri kuvakulmasta, mutta itsensä toistamista alusta loppuun. Asia tuli jo selväksi, voisitko nyt keskittyä pelaajiin?

Tämän jälkeen vojn sanoa, että olen vakuuttunut siitä, että Gomhog voisi olla kultin puolella. Pahikseksi en häntä usko, sillä tuo suunnitelma tuntuu ainakin minusta johtavan kultin voittoon. Hyvia on mahdollinen, mutta hyvin epätodennäköinen tämän näytön pohjalta. Jos Gom osoittautuu lultin jäseneksi, niin voisin veikata Lotazia hyvikseksi.

horaaneko:
Tuntuu aloittavan pelin täydellisesti kujalla. Ei tunnu tajuavan oikein mitään. Siitä ei oikeastaan itsessään voi sanoa juuta eikä jaata suuntaan tahi toiseen, joten katsellaan, katsellaan, josko sieltä tulisi jotain, joka kääntäisi mielipiteen selkeästi jonnekin. Ei usko Gomin olevan kultti, mutta muuten tuntuu olevan vähän nihkeä mielipiteissään. Vähän ehkä soutaahuopaa-meininkiä ilmassa, mikä viittaisi sen puolesta pahisrooliin. Toki kyseessä on ensimmäinen päivä, joka selittänee suuntaan ja toiseen huojumisen. Seuraavassa viestissäänkin havaittavissa jotain huojumista ja jotenkin tuota yhteen pötköön aseteltua tekstiä on ihan tuhottoman vaikea lukea. Alkaa rivit hyppiä ja tekee mieli pompata yli, koska lukeminen on kamalaa. Listaa jälleen (ehkä vähän turhan paljon, ehkä vähän tulee sellainen fiilis, että yrittäis vaikuttaa aktiiviselta hyvikseltä, vaikka sisältö ei sen puolesta välttämättä puhuisikaan). Tuntuu pitävän keiraa neutraalina, kun tämä ei ole tuonut peliin mitään ultimate Masterplaneja (kyllä, Master tarkoituksella isolla, Whovianit oletettavasti tajuavat, miksi). Mikä peruste se nyt on kenenkään hyvismäisyydelle? Pahis/kultistiko ei voi tuoda peliin uusia, näennäisesti hyvispeliä edistäviä suunnitelmia? Muutenkin soutaahuopaa koko kommenttinsa ajan keiran suhteen. Jos horaaneko on pahis, niin tämän perusteella keira voisi olla pahiskaveri. Mainitsee minut eniten pahismaisena kolmesta vaihtoehdosta, koska olen ollut antiaktiivinen ja valitellut sitä topiciin (mikä syy tämä on?). Ääni kuitenkaan ei lähde minulle, kuten listauksen perusteella voisi olettaa, vaan Violetille, jonka unohti listauksestaa kokonaan. Miksi näin? Miksi ääni Violetille? Eikö olisi ollut luontevampaa äänestää sitä epäilyttävintä? Koen tämän "epäilen, mutta äänestän jotakuta ihan muuta" epäilyttävänä, sitä en kyllä osaa sanoa, mikä on tälläisen toiminnan pyrkimyksenä. Tuntuu listaavan suurimman osan pelaajista neutraaleiksi, mikä voisi viitata paitsi pahisrooliin myös siihen, että peli on ihan alussa. (:D) Lotazin epäilyperusteet jäivät itselleni ainakin vähän mysteeriksi, tuntuu lähinnä siltä, että epäilee Lotazia, koska tämä sattui listaamaan ei-tyydyttävällä tavalla horaanekosta itsestään. Ei tainnut listata ketään hyvismäiseksi, ja vain kaksi tai kolme pahismaiseksi tai mahdolliseksi kultistiksi. Kohotuttelee hieman kulmia. Lupailee pohtivansa Violetia myöhemmin, mutta sitä pohdintaa ei koskaan kuulu, vaikka äänestääkin Violetia "koska viba". Lisäksi ääni 25 minuuttia ennen päivän loppua ei oikein lisää hyvispisteitä horaanekon pussiin.

horaa, se taskuhyvis-kommentti olikin vähän pilke silmäkulmassa heitetty kommentti. Ei ihan täysin tosissaan.

Ja listailee jälleen. Sanoo mielipiteensä pysyneen Gomista samana, mutta nyt onkin mahdollista, että Gom onkin kultti, vaikka aikaisemmin et horaa Gomia kultiksi uskonut. Mitä siinä välissä siis tapahtui? Onko pahistoveri kenties onnistunut vakuuttamaan, että Gom vois olla kultti?

Tässä kohtaa ajattelin lähteä siskoa hakemaan, joten jatkan listausta kunhan palaile. Koneen äärelle. horaaneko tuntuu kuitenkin tällä hetkellä ennemmin pahikselta kuin muilta.


Thymegirl kirjoitti:Ihmiset ovat hiljenneet D: Tulkaa puhumaan DDD:

Nyt hiukan selitystä saaneena ymmärrän Gomin näkemyksen siitä, mikä on hyviksille eniten eduksi. Tietysti jos mahdollisuudet voittaa kultti menevät, olisi parasta vain lynkata pahikset. Teoreettisesti näin. Vielä emme kuitenkaan tiedä tilannetta tarkasti. Käytännössä tilanne on siis eri.
Ja kuten Gom sanoikin, nyt olisi pahisten hyvä aika antaa mielipiteensä ilmi. Alkaa olla kiire, ja kultin päästyä valloilleen meidän on joka tapauksessa saatava teidät ulos. Kultti tietää toisensa, joten jos me ja he tekevät yhteistyötä, teidän voittomahdollisuutenne ovat nollassa.

Olen erittäin pahoillani, mutta pystyn seuraamaan vain tämän illan tätä päivää, huominen menee Tallinnassa D:

//Vampire kilometrin alullaan väliin.
Ihan totta kyllä puhut tuosta Gomin suunnitelman kulttivoittojutusta. Tuollaisen suunnitelman laittaminen liikkeelle olisi kuitnekin ollut kultille todella riskaapelia.


Nepece kirjoitti:-- arachnidsGrip on aloittanut ääntenlaskun --

AG: Ja taaaaaaaas on aika ääntenlaskun!!!!!!!!
AG: Katsotaanpas miten äänet ovat tippuneet.


1 Gomhog (Vampire)

FLARPpaamassa (poissaolot)
Thymegirl, 3.6.

Joutumassa Spidermomin kitaan (äänestyspakot)
Lotazi

AG: Näyttää siltä, että putoamassa ovat Gomhog, joka on saanut yhden äänen.
AG: Ja Lotazi, joka ei ole muistanut vielä äänestää.
AG: Älkääkä unohtako, päivä päättyy huomenna kello 20:00!!!!!!!!
AG: Lat8rs, losers! :::;D


-- arachnidsGrip on lopettanut ääntenlaskun --


horaaneko kirjoitti:
Vampire kirjoitti:Jotenkin tuota yhteen pötköön aseteltua tekstiä on ihan tuhottoman vaikea lukea. Alkaa rivit hyppiä ja tekee mieli pompata yli, koska lukeminen on kamalaa


Anteeks, mutta mun piti nauraa tälle kommentille aika pitkään. Ja kun sain naurettua, niin nauroin vielä lisää. Ja nauran nytkin. Katsoitko kenties juuri itse lähettämääsi viestiä? xD Siitä voi sanoa että tekstin lukeminen ei ole ”kamalaa” vaan ultimaattisen kamalaa. :DDD Joo, sori. Pisti vaan naurattamaan, koska sun viesti. Joo.

Tuntuu pitävän keiraa neutraalina, kun tämä ei ole tuonut peliin mitään ultimate Masterplaneja (kyllä, Master tarkoituksella isolla, Whovianit oletettavasti tajuavat, miksi). Mikä peruste se nyt on kenenkään hyvismäisyydelle?


En mä sanonut että se on perustelu hyvismäisyydelle? P: Ei mun mielestä neutraali ole hyvismäinen. Tarkoitin tällä sitä, etten voi muodostaa keirasta mitään niin vahvaa mielipidettä kuin esim. Gomhogista ja Piikkiksestä jotka näitä Masterplaneja laati (ahaha, mulla on Who:n lisäksi vielä Adam syynä kirjoittaa tää isolla, jes :D) koska hän kommentoi jo näitä valmiita planeja eikä enää keksinyt uusia. Eli ei niin vahvaa mielipidettä. Selkenikö nyt?

Mainitsee minut eniten pahismaisena kolmesta vaihtoehdosta, koska olen ollut antiaktiivinen ja valitellut sitä topiciin (mikä syy tämä on?)


Ihan hyvä syy.

Ääni kuitenkaan ei lähde minulle, kuten listauksen perusteella voisi olettaa, vaan Violetille, jonka unohti listauksestaa kokonaan. Miksi näin?


Koska pääpainoisesti täällä jahdataan kulttia. Ja Violet oli kulttimainen, sä taas pahismainen. Mites sulta tällainen unohtui?
(tietenkin pitää ottaa huomioon kaikki uhkapuolueet, mutta kultti on koko ajan itseään kasvattava puolue ja näin ollen ykkössijalla.)

tuntuu lähinnä siltä, että epäilee Lotazia, koska tämä sattui listaamaan ei-tyydyttävällä tavalla horaanekosta itsestään.


? Tää meni kyllä nyt ihan ohi. Ja oon mielestäni ihan hyvin esittänyt syyni epäillä Lotazia.

Ei tainnut listata ketään hyvismäiseksi


En oo varma mistä listauksesta puhuit, mutta äskeisessä listauksessa mulla on kyllä hyvisehdokkaita. Vahvimpana Keira.

Vam, en enää usko Gomhogin kulttiuteen koska esittämänsä teoriat ei hyödytä millään tavalla pahispelaajia, esimerkiksi tuo kultti/hyvikset-yhteistyö sai vakuuttumaan siitä, että tuskin Gom on pahis.

Mutta se, että ihmettelet nyt että meikä laittaa kaiken neutraaliksi tai ei osaa päättää, sotii nyt myös vähän omaa käyttäytymistäsi kohtaan. Viime listauksessasi et tiedä Violetista, et sano Nepeceä mihinkään tarkkaan kastiin, piikkiksestä et muodosta tarkkaa mielipidettä, Lotazista et sano melkein mitään, mun kanssa pompottelet sinne tänne, Thymegirlistä et osaa sanoa mitään, Keiraa sanot ensin hyvismäiseksi mutta sitten joku melkein samassa lauseessa tökkiikin etkä osaakaan sanoa, Zeystä et edes sano mitään vaan valitat vain miten aivot lagaa, eikä lopulta sun summa summarum tunnu menevän yksiin minkään kanssa. Että niin? :D

Hm, en usko Gomhogia ainakaan käännytetyksi, koska tuo ehdotus hyvisten ja kultin välisestä yhteistyöstä tuli muistaakseni jo ekassa (tai toisessa) viestissä. Hyvis ei voisi aavistaa tulevansa käännytetyksi ja en tiedä oikein, jatkaisiko saman teoriansa eteenpäin ajamista noin päättäväisesti, jos rooli vaihtuisi. Gomhog vaikuttaisi enemmän rekrytoijalta, jos on kulttikastia. Mutta jos on käännytetty, niin harvinaisen kylmäpäinen ja ennakoiva tapaus.

Mä en jotenkin tiiä, tällä hetkellä Gom on tippumassa, mutta en ole yhtään varma hänestä tällä hetkellä. Mulla ei ole oikein varmoja mielipiteitä kenestäkään, mutta pelottaa lähteä Gomhogia tappamaan. Toisaalta on tässä huomiseen asti aikaa muodostaa mielipiteitä. Mulla pyörii tällä hetkellä mielessä eniten ehkä Iku ja Lotazi.
Vampire, miks muuten pidät Lotazia hyviksenä, jos Gomhog on kulttilainen? Tää ei oikein auennut mulle? P:

Hahaa, porukat lähtee illaksi muualle ja mä pääsen pitämään Supernatural-maratoonia, moikka :---D


Vampire kirjoitti:Ja sitten palaan kilometrini pariin. Kaikkia tuskin ehdin käydä tänään läpi, mutta käyn niin monta kuin ehdin. Olin kirjottanut tän melkein valmiiksi, mutta sitten se katosi ja alotin alusta. Harmittaa, joten saatte ehkä ei-niin-pitkällisesti selittelevän viestin, ainakin alun osalta, koska ajatyelin mainita pääpointit ja jatkaa sitten eteenpäin.

Iku:
Jotenkin hassun vähän jää käteen, vaikka Iku on kohtuullisen aktiivisesti puhunut. Jotenkin listaukset, joissa kerrotaa, mitä muut ovat mieltä suunbutelmista tai muista ovat vähän turhia ja siten minusta näyttävät vähän näenääisaktiivisuudelta. Myös Ikun listauslistaus on vähän laihanpuoleinen. Iku voisi olla joko pahis tai sitten kultin rekry tai rekrytty. Eniten uskoisin pahisrooliin, koska jotenkin rekry tuntuu vähän tai enemmänkin epätodennäköiseltä vaihtoehdolta. Jotenkin kaikki tunnutaan kuittaavan joko hiljaisina tai sitten muuten enemmän tai vähemmän neutraaleina. Myös epäilyt tuntuvat vähän tekemällä tehdyiltä, erityisesti keiran kohdalla. Lähtee äänestämään Nepeceä muiden mukana, ehkä vähän massaten, koska perustelut ovat mitä ovat. Toisen pelaajan mielioiteen mukailu tökkii syistä, joita olen jo aikaisemmin tämän kolmannen pöivän aikana valottanut. Siitä en nyt siis puhu sen enempää. Ihan aktiivinen pelaaja, mutta yllättävän vähän mitään erityisen konkreettista. Lipsuu siis mielipiteissäni enemmän pahismaisen puolelle, vaikkakkaan ei ole aivan epäilyideni kärjessä.

Jii>Zey>Isch:
(eivät mene oikeassa järjestyksessä, koska menen kirjoittajan mukaan järjestetyssä moodissa topicia läpi, joten käyn pelaajat läpi aakkosten mukaan.)

Ischiltä ei ole tullut peliin muuta kuin heräämisviesti. Yhdistettynä edeltäkåjiensä hiljaisuuteen, toivoisin pikaista aktivisoitumista. Jiikin heräsi ja pudottautui sittemmin. Sitä on liian aikaista tai liian vähän materiaalia, jotta voisi sanoa tai päätellä yhtään mitään siitä, onko roolin vaihtuvuuden syynä pahisrooli tai rekrytyksi tuleminen tai rekryrooli. Epäilyttäväähän tällainen hiljaisuus sinällään on, vaikka materiaalin puutteen vuoksi pitääkin sanoa, että tämänhetkisten tietojen perusteella tämä kolmen pelaajan yhdistelmä menee neutraalien laatikkoon.

Kayu:
Seuraava hiljainen pelaaja. Aloittaa pelin valittelemalla kirjoittamisen hitautta ja seuraavassa viestissään liittyy sitten massaamaan Nepeceä pihalle. Perusteita äänelle on käytännössä hyvin lähelle nolla, joten näin puhdas massaaminen kohotuttelee kulmia, vaikka sinällään melkein veikkaisin, että pahis ei ehkä lähtis näin selkeästi massausliikkeeseen, koska se vetää vain huomiota kyseiseen pelaajaan. Silti tulee mieleen, että jos Iku ja Kayu vois ehkä olla pahispareja. Odottelen jotain viestiä, tällainen hiljaisuus ei saa sinua vaikuttamaan ainakaan kovin hyvismäiseltä. Mielipidekentällä sijoittuu pahiksen ja neutraalin rajamaille, ehkä hivenen enemmän neutraalin puolelle vähäisen materiaalin vuoksi.

//väliin Nepece äänenlaskuineen

keira:
Ottaa hyvin kontaktia peliin heti pelin alussa. Tuntuu tuovan ihan hyvin omia kantojaan peliin, tosin kommentoi varsin vähän yleisesti kaikkia pelaajia, keskittyy enemmän näihin, jotka ovat olleet enemmänkin esillä. Tuntuu vähän vihjailevan siihen suuntaan, että epäilisi minua ainakin jonkin verran (syitä olisi kiva kuulla, jos tilanne on tämä). Alkutuntuma on kuitenkin lievästi hyvismäinen. Listaus oli ihan kiva, selvensi keiran mielioiteitä muista. Tosin jotain pientä jäin vielä kaipaamaan. Monet tuntuvat luikahtavan harmaaseen massaan ja ketään erityisen epöilyttävää ei näytä olevan. Ääni Kayulle ei ole sinällään mitenkään yllättävä. Hiljainen pelaaja on kuitenkin aina helppo äänestyskohde ja kelpaisi siten pahikselle. Lupailit viestiä, joko sinulla olisi jotain sanottavaa? Tällä hetkellä keira on kuitenkin enemmän hyvismäinen pelaaja. Aktivistuminen olisi suotavaa, kulttia ja pahiksia on vaikea saada nalkkiin puhumatta.

Lotazi:
On kirjoitellut muutaman viestin peliin. Varsin vähän itse asiaa ja tuntuu kommentoivan enemmän sellaisia asioita, jotka voisi jättää vähemmällekin huomiolle. Laittaa listauksessaan monet pelaajat joko "ei osaa sanoa" tai "neutraalit"-kategoriaan. Pitää Nepeceä pahismaisena kuten myös minua vähän ja pitää Gomhogia ja piikkisiiliä hyvismäisinä. Molempien kohdalla perustelut ovat kuitenkin vähän mitä nyt sattuvat olemaan, lähinnä peliteknisyyksiin liittyvää. Olisi mukava kuulla, millainen nykytilanne on mielipiteiden suhteen. Kokonaisuutena hiljainen, neutraali pelaaja, vaikka kallistuukin enemmän hyviksen puolelle.

Nyt keskityn leffan katseluun ja palaan asiaan huomenna ja toivottavasti ehdin käydä läpi kaikki muut pelaajat. Sitten, kun olen saanut kaikki käytyä läpi koitan saada summattua kaikki yhteen tiivistelmään, koska näistä useasta viestistä on vähän haastavaa välillä lähteä etsimään mielipidettä jostain tietystä.

//horaanekokin kiilasi.

Itse asiassa minä kyllä pätkin tekstiäni niin, että yksi asia on yhdessä kohdassa. Sulla ne on kaikki samassa kasassa. :D

Ja kyllä, asia selveni, kiitos vain :)

Ja kyseinen asia, ei mitenkään "unohtunut" multa, mä itse vain koen yhtä tärkeäksi jahdata sekä kulttia että pahiksia, koska kummankin osapuolen unohtaminen voi osoittautua vaaralliseksi. Toki kultin jahtaaminen on ensiarvoisesti tärkeämpää, siitä olen itsekin samaa mieltä.

Edellinen listaukseni ei ole oikein suoraan verrattavissa sinun listauksiisi. Mun listaukseni kattaa vain ehkä sivun tai kaksi koko pelistä toisin kuin tämä, joka kattaa koko pelin ja viestien kirjoittamisen aikana tulleet viestit. Edellisen listaukseni summa summarumissa oli mukana myös jäljempien viestien mututuntumat, kuten taisin mainitakin. Et siis oikein pääse puusta pitkään tuon argumentin pohjalta.

Ja horaaneko, jos Gomhog on kultisti, niin uskoisin Lotazin olevan hyvis, koska silloin Gomhogin ääni Lotazille tuntuisi turhan riskaabelilta liikkeeltä rekrypuolueelle, koska olisi ihan mahdollista, että yksi omista tippuu. Toki se voi olla ihan hyvä juoni, jonka tarkoituksena on saada tämä näyttämään juuri tältä, mutta en usko.


keira kirjoitti:Raskaan työviikon ja muuton jälkeen voisin nyt vihdoinki palata kokoamaan ajatuksia. Oli siis tarkoitus postata vielä edellisen pelipäivän puolella, mutta ultimaattinen työväsymys vei voiton. Olen nimittäin nukkunu tässä viiden päivän aikana n. 3 tunnin päikkärit päivittäin...... :-D Silti edelleen väsyttää. Mut nyt loppu tämä offaus.

Elikkäs. Ekana nousi tässä esille horaaneko eilisellä äänellään Violetille. Epäilit myös Nepeceä, mutta päädyit kuitenkin äänestämään Violetia koska viba, vaikka tällä ei ollut yhtään ääniä toisin kuin Nepecellä. Aka mahdollisuus tulla lynkatuksi Nepen sijaan noin nolla.
Haluaisitko vähän valaista syytä tälle?
horaa on muuten hirmu ristiriitainen pelaaja, sillä aluksi epäilin sinua, sitten en ja nyt taas sekoitat ja pahasti. Tämänpäiväiset viestisi ovat olleet ihan hyviä, sillä toit esille tuosta yhteistyöstä kultin kanssa oman mielipiteen. On kuitenkin jännä, että laskeskeltuasi olet silti sitä mieltä, ettei yhteistyö kultin kanssa kannata. Minä taas päädyin aivan toiseen tulokseen. Säikähditkö pahiksena/kielsitkö heti kultin jäsenenä?

Olisi kaikkien kannalta parasta, jos joko kultti tai pahikset tulisivat esiin. Näin saisimme yhdessä lynkattua toiset pois pelistä. Jos kultti tulisi esiin, olisi meillä 5 varmaa (mikäli kulttiin kuuluisi nyt 3 jäsentä +minä itse +ennustajan tiedot), joten jäljelle jäisi 5 pelaajaa joista kaksi olisi pahista ja yksi petturi. Tästä olisi helppo alkaa etsimään pahiksia, ja yöllä pahikset luultavasti lynkkaisivat kultin jäseniä, sillä suojelija suojelisi ennustajaa. Näin kultissa olisi edelleen kolme (3. yönä käännytetty?) ja pahisepäiltyjen joukko pienentynyt neljään. Ja niin edelleen. Kultti voisi edelleen voittaa, jos rekryäjää ei lynkata, kun taas me voittaisimme kun rekry saadaan lynkattua.
Jos puolestaan pahikset tulisivat esille, olisi meillä myös 5 varmaa (+minä +ennustajan tulokset, joihin ei tavallisten osalta välttis voisi luottaa), joten jäljelle jäisi 5 pelaajaa joista mahdollisesti kolme kuuluisi kulttiin. Kultti saataisiin nopeasti pois ja pahiksilla olisi mahdollisuudet voittaa, jos kulttia ei eliminoitaisi heti puolessatoista päivässä onnistuneesti.

Haluaisivatko toiset siis saada helpon mahdollisuuden voittoon :>?

Sitten Vampire: Joo, monet kuuluvat harmaaseen massaan, sillä kuten sanoin, en oikeastaan luokittele tällä hetkellä ketään hyvikseksi :D En kultin takia uskalla mennä luottamaan keneenkään, sillä hänet voi olla ihan hyvin käännytetty. Uskon edelleen siihen, että Gomhog voisi olla käännytetty. Pahis voisi tietenkin kans lähteä pelaamaan rohkeaa peliä, sillä toisaalta tuo kultin esillesaaminen helpottaa myös pahisten yötappoja. Eli en oikeasti vain tiedä koska asioissa on monta puolta enkä sen takia luota kehenkään.
Jännä muuten, että ollaan asioista niin eri mieltä. Mun mielestä on parempi, että pelaaja myöntää komppailevansa jotakuta toista sen sijaan, että esittäisi tämän mielipiteen omanaan, koska niin on vain niin helppo näyttää hyödylliseltä. Sitten tuo, että hiljainen pelaaja on aina helppo äänestyskohde pahikselle. Minun mielestäni puolestaan pahiksen(/kultin) on niin helppo piiloutua hiljaisuuden taakse, kun niitä omia mielipiteitä ei silloin niin paljon tuo esille. Eli ++Kayu taas. Tuosta äänestä Nepelle olis kiva kuulla lisää. Missä perusteet, muut kuin se että Nepe häiritsee sinua? Itse näen tuon äänen nyt niin, että olet joko kulttiin/pahiksiin kuuluva ja joko Vampire tai Iku voisivat olla kavereitasi.
Sitten se, että jos sinulla ei ole aikaa/et kykene postaamaan niin et vaikuta mitenkään erityisen hyvismäiseltä. En usko, että Isch on pahis/rekry, sillä kyseisestä roolista ovat pudottautuneet jo sekä Jii että Zey. Kayu puolestaan on hiljaa, mutta seuraa vain peliä taustalla.

Entäs muuten Isch. Ekanakin tervetuloa :> Mutta, mihin olet jäänyt? Joko sait topan luettua? Tulehan sinäkin puhumaan!

Ropsukselta ja Lotazilta nyt ainakin odottelen vielä viestiä tälle päivälle ja Gomhog voisi tulla postaamaan listansa, jos sellainen nyt on tulossa?

//: yhyy mun piti mennä ennen 12 nukkumaan mut tääl mä vaan onnellisena kirjottelin viestiä taas kolmatta tuntia.......
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 22:48:23

Gomhog kirjoitti:Kukaan ei ole kertonut ainakaan vielä, ettemme mahda kultille mitään, joten voimme päätellä, että kultissa on enintään kaksi jäsentä, ja kultilla on jotain tietoa. Vaikkemme pääse tähän tietoon itse käsiksi, sen olemassaolo on syytä pitää mielessä.

Aluksi totaalinen vastaus Vampirelle.

Huonoimman tapauksen suunnitelma:

Tehdään tässä pieni ero. Hyvispeli on täysin toivotonta siinä vaiheessa, kun mikään jatko ei voi johtaa hyvisvoittaa. Esimerkki tällaisesta on seuraava tilanne: mikä tahansa hyvis, rekry, rekryttu ja pahis päivällä. Jos hyvis tai pahis lynkataan, kultti voittaa. Jos jompikumpi kultista lynkataan, pahikset
voittavat.

Hyvikset ovat avuttomia tilanteessa, jossa ei ole mitään järkevää tapaa eliminoida toista pahispuolta ilman apua. Lasken tämän avuttomuustilan käytännössä häviämiseksi, mutta toisten osapuolten valinnat voivat vielä kääntää tilanteen, vaikkemme itse pystykään vaikuttamaan siihen.

Sinun mukaasi siis voisimme tehdä itse jotain, vaikka kultisteja olisi kolme. Minä väitän, ettemme siinä tapauksessa voi tehdä kultille mitään järkevää. Oletetaanpa siis, että kolme kultistia ilmoittautuu nyt. Jos olet oikeassa ja voimme kerran tehdä jotain, niin lynkkaamme heistä yhden. Heitetään, että meillä käy tuuri ja osumme rekryyn. Yöllä pahikset tappavat yhden hyviksen. Aamulla jäljellä on neljä hyvistä yhdeksästä pelaajasta, mutta kaksi rekryttua kultistia ovat yhä hengissä. He voivat voittaa ainoastaan tilanteissa, joissa jäljellä ovat he ja yksi pahis (ei tule tapahtumaan) tai sitten he ja yksi hyvis (erittäin epätodennäköinen lopputulos, joka vaatii pahisten ja suojelijan pelaamisen osuvan juuri oikein kultin kannalta). Tällöin kultti ei voi itse voittaa, mutta voi ajaa haluamansa puolen etua.

Olet saanut lakin, onnea siitä. Selitä fiksuna siis seuraava: miten hyvikset voittavat tuossa tilanteessa, koska kultti tuskin on tyytyväinen edeltävään lynkkaukseen? Tapausta, jossa lynkattu kultisti ei ole rekry, ei varmaankaan tarvitse käydä läpi, sillä se ei voi mitenkään olla parempi.

Väitteet

1. Gomhog oli ehdottamassa luovutusta.

Vampire kirjoitti:Mitä tässä nyt pläräilin Gomin tän päivän aikana tulleita viestejä, niin pisti silmään se, miten ensin ollaan jo kovasti luovuttamassa, mutta sitten kun siitä mainitaan, niin "ei se ollut luovutus". Siltä se vaan vähän näytti.


Kingmaker ja luovutus ovat eri asioita. Luovutus olisi tässä tapauksessa sellaista, että hyvikset lakkaisivat äänestämästä ja puhumasta kokonaan. Luovutuksen jälkeen osapuoli ei tee aktiviisesti mitään. Kingmakerina ajamme aktiivisesti toisten etuja tilanteessa, jossa ei ole parempaa vaihtoehtoa. Ja kuten jo sanottua, tämä tapaus oli ehdollinen: emme ole kingmaker, ennen kuin olemme tosiaankin siinä tilassa.

2. Gomhog vain valittaa.

Vampire kirjoitti: Toinen mikä tökkii on se, että jotenkin Gom on tuntunut ottaneen jotenkin alentuvan suhtautumistavan muihin. Jotenkin tuntuu siltä, että Gomhog tuntuu enemmän keskittyvän siihen, että valittelee kuinka kolmen osapuolen peliä on mahdoton voittaa enää tässä vaiheessa (usko pois, on siitä ennenkin selvitty, hyvisvoittoon myös silloin, kun pahisjoukkoja on ollut kaksi) sen sijaan, että puhuisi juurikaan pelaajista. Jos kerran olet niin hirveän
huolissasi siitä, että hyvikset eivät voi tätä peliä enää voittaa, niin miksi et tee omaa osuuttasi sen eteen, kuten muut yrittävät, vaan surkuttelet kuinka kaikki muut eivät onnistu nappaamaan niitä kulttilaisia? Hyvisten voitto olisi helpompaa, jos kaikki tekisivät oman osuutensa sen eteen.


Suoraan sanoen tämä kohta siitä, etten tee mitään hyvisten eteen, on vale. Jos tämänpäiväinen suunnitelmani olisi osoittautunut ajankohtaiseksi, sen kertominen on tärkeysjärjestyksessäni ennen mitään listauksia. Sen vuoksi sen selittäminen niin, että kaikki ymmärtävät, oli ensiarvoisen tärkeää. Ja väität, että hyvisvoitto on tullut kahdella pahisjoukolla: kerrohan sitten, kuinka monessa niistä peleistä oli päivä, jona hyvikset olivat
vähemmistössä.

Jos tärkeää suunnitelmaa pitää selventää viisi kertaa, jotta kaikki ymmärtävät sen, selvennän sitä viisi kertaa.

3. Gomhog pitää kanssapelaajia tyhminä.

Vampire kirjoitti: Kolmannen päivän edetessä Gomhog tuntuu omaksuvan yhä enemmän "kansa on idiootti"-asenteen.


Vaikka edellisessä viestissä saatoin käyttää tehokeinona voimakkaita ilmauksia, en pidä kansaa idioottina. En myöskään usko Vampirea tyhmäksi, ja uskon, että hänellä on viesteissään taka-ajatus.

4. Gomhog pitää suunnitelmistaan.

Vampire kirjoitti: Tuntuu olevan kovin ihastunut omaan suunnitelmaansa ja tuntuukin pyörivän lähes koko ajan sen ympärillä.


Täysin totta.

Seuraavana horaaneko:

horaaneko kirjoitti: (tykkään sun uudesta avista muuten, ihana piirtotyyli :D)


(Kiva kun joku tykkää, voin pistää privana lähteen, jos kiinnostaa, ettei spämmätä pelitopaa sillä.)

horaaneko kirjoitti: Gomhog, on totta että meillä on mennyt enemmistö, mutta mitä ihmeen hyötyä olisi lähteä kultin kanssa yhteistyöhön?


Hetkisnen, tiedätkö jostain, että meiltä on mennyt enemmistö?

Jos oletetaan, että enemmistö on menetetty, niin edellinen selitykseni Vampirelle kertoo, miksemme voisi lynkata esilletulevaa kulttia. Siten voimme ainoastaan jahdata pahiksia, ja lopputuloksia on muutama erilainen. Lopullinen voittava osapuoli on silloin pahiksista kiinni, ja on myös mahdollista päätyä loppuun, jossa sekä kultti että kansa voittavat.

Ja mainitsemaasi pitkän tähtäimen suunnitteluun: mitä siitä sanoa, pidän suunnitelmien tekemisestä ja toteuttamisesta.

horaaneko kirjoitti: Mitäs sanotte erikoisten esiintulosta?


Ei vielä, jos ei ole uhkatuloksia.

horaalta on pahistiimin esilletulon ehdotus, jonka Vampire ja keira toistavat myöhemmin. En vastusta ajatusta, mutta siitä tuntuu puuttuvan puhtia.

Sekä horaa että Vampire kysyvät, miksi uskon rekryn olevan kokenut pelaaja. Ikävä kyllä sen kertominen hydöyttää kulttia välittömästi, pahiksia heti rekryn eliminoinnin jälkeen ja haittaa hyviksiä, joten en voi sitä jakaa. En voi oikein vaatia muita siis uskomaan tätä päätelmää, mutta itse teen johtopäätöksiä sen pohjalta.

Ja sitten pientä listaa:

Vampire: Pahis!Vampirella olisi täysi syy pelästyä tämän päivän ensimmäisestä viestistäni: jos kultti olisi täysikokoinen ja ilmoittautuu, kansan ei kannata lynkata heitä, jolloin huomio keskittyy pahiksiin. Ja jotenkin hän vaikuttaa sivuuttavan esittämäni perustelut pelkällä olankohautuksella. Lisäksi hän tässä kohdassa loukkaantuu pahisten puolesta:

Vampire kirjoitti: Kolmantena päivänä tuntuu lähtevän syyttämään pahiksia siitä, että hyvikset ovat menettäneet enemmistönsä. Eiköhän syy ole ohan molemmissa, hyviksissä ja pahiksissa. Pahiksissa, koska ovat tappaneet öisin hyviksiä. Hyviksissä, koska ovat tappaneet päivisin hyviksiä. Sinun viestistäsi tulee sellainen fiilis, että koko homma on pahisten syytä, koska eivät tulleet esille tai tehneet yhteistyötä hyvisten kanssa.


Mutta tulin myös ajatelleeksi, että Vampire voisi hyvinkin olla kultisti, joka yrittää vaikuttaa pahikselta ja vältellä lynkkausta yya-sopimuksemme pohjalta. En millään jaksa uskoa hyvikseksi. Tällä järkeilyllä siis paras valinta on ++Vampire.

horaaneko: Jaa-a. Sanoisin, että jos hän on pahis, niin hän ei ole samassa pahistiimissä Vampiren kanssa, ainakaan pienen kiistelyn perusteella, se ei vaikuta pahistenväliseltä. Toisaalta horaaneko nosti toisena päivänä suojelijan peliteknisyydet pöydälle, vaikkei niistä mitään ihmeellistä sanottavaa ole, kun ennustaja on paljon rikkaampi rooli pelillisesti. Tällä hetkellä olen melkoisen epävarma siitä, mitä ajatella hänestä.

Iku: Ikun viesteistä jää hieman ristiriitainen olo. Toisaalta hän kysyi minulta aivan järkevästi perusteluja äänelleni ja reagoi kolmannen päivän ehdotukseeni paljon hyvismäisemmin kuin Vampire, toisaalta osallisuus Nepecen lynkkaukseen voisi olla pahiksen pakotie. Taidan kallitua sille kannalle, että Iku on enemmän
hyvismäinen kuin pahismainen.

keira: Erittäin epämääräinen. Kysyy toisen päivän aikana saman kysymyksen, jolla zeremi osaltaan häiritsi hyvistavoitteista juonittelua. Toisaalta pohdinnat tuntuvat lievästi hyvismäisiltä, joten sanoisin häntä neutraaliksi. Keihin luottaisit tällä hetkellä?

piikkisiili: Ensimmäisenä päivänä lähtee mukaan suunnitelmien laadintaan, hyvä hyvä. Reaktiot ja pohdinnat tuntuvat sen verran hyvismäisiltä, että häntä epäilen vähiten.

Thymegirl: Jostain syystä en tunnu saavan tässä pelissä hänestä kunnollista kuvaa? Ehkä lievästi pahismainen neutraali, sillä viesteissä ei tunnu olevan hirmuisesti sisältöä.

Tänä pelipäivänä hiljaiset sietäisivät kyllä tulla puhumaan, kuten keirakin sanoi. Tämä koskee teitä, Isch, Ropsus, Lotazi ja Kayu. Itse olen maanantain paikalla, sillä kipeällä kantapäällä on vaikea lähteä minnekään.


Vampire kirjoitti:Vou, kostohenkeä ilmassa?

Gomhog, jotenkin tunnut olettavan, että jps kolme kultistia ilmoittautuu nyt, niin pahikset jättäisivät yöllä kulttilaisia henkeen. Itse veikkaisin, että pahikset tällaisessa tilanteessa osallistuisivat kultin lahtaamiseen, koska kultti seisoo myös pahisten voiton tiellä. Muutenkaan en menisi väittämään, että hyvisten peli on menetetty, vaikka niin kovasti tunnut itse olevan sitä mieltä. Muutenkin sinun suunnitelmasi tuntuu johtavan vain kultin voittoon, vaikka itse et näytä sitä huomaavan.

Enkä ole mitenkään sivuuttanut esittämäsiä perusteluita olankohautuksella, olen ottanut ne huomioon ja olen lukenut myös topicin. Se kuitenkin on fakta, että uskoisin sinua tällä hetkellä kultistiksi tai vaihtoehtoisesti rekrytyksi. Ja, jos ihan totta puhutaan, niin oletinkin, että lähdet minua äänestämään. Tunnut tekevän aina niin, että hyökkäät sen kimppuun, joka on sinua epäillyt, mikä ei ainakaan saa minua itseäni vakuuttumaan siitä, että olisit hyvis. plus, voisin myös sanoa, että ääneni sinulle oli myös rekationgakua, koska tiedän että sua on kohtalaisen helppo provosoida. Mielenkiintoisen reaktiosi jälkeen voin sanoa, että ääni ei ole lähdössä minnekään. Siihen vaikuttaa entisen lisäksi nyt myös kostoäänesi.

Kiva, jos sinusta olen loukkaantunut pahisten puolesta, vaikka mistään sellaisesta ei ole kyse. En ole tämän pelin aikana loukkaantunut mistään, olen vain kertonut mielipiteitäni. Jos tuolle kannalle lähdet, niin voit yhtä hyvin sanoa, että olen hyvis, koska loukkaannuin hyvisten puolesta samaisessa lainauksessa. Perustelusi ei siis ole järin validi, koska se toimii kahteen suuntaan ja näyttää siten vähän väkisin väännetyltä, jotta äänesi ei näyttäisi kostoääneltä.

Ja joku mututuntuma sanoo, että Thyme voisi olla rekrytty. Aika suuri mututuntuma vielä, mutta koitan tässä tämän päivän aikana saada luettua topicin loppuun ja tehtyä massiivisen listauksenikin loppuun ja puhunnen siellä lisää tästä mututuntumastani.


Vampire kirjoitti:Ja sanoisinko, että pineni ristiriita kenties ilmassa, kun Gomhog kovin paahtaa siitä, että kultti ensin pihalle, mutta äänestää sitten pelaajaa, jonka uskoo itse pahikseksi. Ristiriita? Plus se, että ei ota huomioon sitä, että pahikset luultavasti haluaa kultin myös pois, koska seisoo näidenkin voiton tiellä, joten oletettavasti lynkkaisivat kulttilaisen yöllä. Oon edelleen sitä mieltä, että Gomhog kuuluu kulttiin. Sitä en osaa sanoa onko rekry vai rekrytty, mutta enemmän vaikuttaa kulttilaiselta kn pahikselta.


Iku kirjoitti:Vielä tämän päivän tien päällä kännykän varassa, mutta kunhan illalla pääsen konellee, niin teen listauksen.

Hora: Ne kaksi lausetta eivät liity samaan juttuun(tai no molemmat ovat peliteknillisyyksiä). Ensimmäinen on kommenttia siihen, että jos pahikset saavat tietää ennustajan, he todennäköisesti tappavat tämän ja toinen on kommenttia petturin esille tuloon. Itse en ainakaan ole hoksannut että petturin esille tulemisesta joku osa puoli hyötyisi erityisesti, joten se on ihan sama pysytteleekö hän piilossa vai tuleeko esille. Tosta petturin sanelemat yö nimet ideasta en oikein tiedä. Varsinkaan tässä vaiheessa peliä en osaasen hyödyllisyyttä arvostaa. (Jos se edes hyödyllistä olisi.)

En muista kuka toi esille ennustajan esilletulon hyödyllisyyttä nyt. Täytyy muistaa ettei ennustaja välttämättä ole ennustanut sellaisia pelaajia, jotka ovat vielä hengissä, joten ei kannata liikaa luottaa siihen että tällä olisi kolme varmaa hyvistä. Kultti on voinut myös käännyttää jonkun ennustajan ennustamista. En ole ihan perillä ovatko myös käännytetyt tässä vaiheessa uhka vai ainoastaan rekrytoija. (Siis kultista) Haluaisko joku selventää tätä?

(pahoittelen viestini lyhyyttä ja kaikkia kirjoitusvirheitä, mutta kokeilkaa itse kirjoitaa perusnokialla tekstiviestikenttään.
:D)


Iku kirjoitti://Vampire tuplapostauksineen väliin.h


Gomhog kirjoitti:
Vampire kirjoitti:Vou, kostohenkeä ilmassa?


Äänestit siis minua heti suunnitelman kertomisen jälkeen sen sijaan, että kysyisit kuten muut, jotta voisit kuitata mahdollisesti tulevat epäilyni kostoäänenä ja muiden epäilyt pelasteluna?

Vampire kirjoitti:Gomhog, jotenkin tunnut olettavan, että jps kolme kultistia ilmoittautuu nyt, niin pahikset jättäisivät yöllä kulttilaisia henkeen.


Vampire kirjoitti:Muutenkaan en menisi väittämään, että hyvisten peli on menetetty, vaikka niin kovasti tunnut itse olevan sitä mieltä.


[citation needed]

Vampire kirjoitti:Ja, jos ihan totta puhutaan, niin oletinkin, että lähdet minua äänestämään.


Olet siis myös omasta mielestäsi selkeä pahis? Ja minäkö provosoidun helposti yhden pelin perusteella, jossa olin ärtynyt pelin ulkopuolisten tekijöiden seurauksena? Tämä ei ole kostoääni, vaan olet niin selkeästi paha, etten halua jättää sinua henkiin. Tämä on täysin harkittu ääni.

Vampire kirjoitti:Kiva, jos sinusta olen loukkaantunut pahisten puolesta, vaikka mistään sellaisesta ei ole kyse.


Vampire kirjoitti:Sinun viestistäsi tulee sellainen fiilis, että koko homma on pahisten syytä, koska eivät tulleet esille tai tehneet yhteistyötä hyvisten kanssa.


Käännös: "Älkää nyt pahiksia siitä syyttäkö, ettei kultti ole kiinni." Jos tämä on esimerkki mielipiteistäsi, niin kyllä ne aika pahismaisia ovat.

Vampire kirjoitti:Ja sanoisinko, että pineni ristiriita kenties ilmassa, kun Gomhog kovin paahtaa siitä, että kultti ensin pihalle, mutta äänestää sitten pelaajaa, jonka uskoo itse pahikseksi.


Olemmeko siis siinä vaiheessa, jossa yrität välttää lynkkausta ilmoittautumalla pahikseksi? Ja kuten sanottua, tulin ajatelleeksi, että ehkä pahistelusi on kultin yritys ratsastaa yya-sopimuksella ja vältellä lynkkausta tekeytymällä pahikseksi. En tiedä, oletko todella selkeä pahis vai hämäävä kultisti, mutta en välitä tällä hetkellä suuresti. Olet niin selkeä epähyvis, että se riittää minulle.


Vampire kirjoitti:En, vaan sen vuoksi, että uskoisin sua kultin jäseneksi (ekaan lainaukseen). Lainaamasi kommentti on lähinnä huvittunut heitto ja sarkastiseksi tarkoitettu. Ehkä olisi pitänyt laittaa ;)-hymiö sinne perään korostamaan, että se on tarkoitettu tarjoiltavaksi pilke silmäkulmassa. (jotenkin tuntuu, että joko mun huumorini on omituista tai sitten en osaa tehdä siitä riittävän selkeetä)

Ja oletuksellani viittasin siihen, että päätellen toiminnastasi aikaisemmissa peleissä, joissa olemme yhdessä pelanneet, niin oli oletettavaa, että äänestät minua.

Mä en ole missään vaiheessa ilmoittanut, että olisin pahis, koska en ole. Tunnut nyt olevan niin varma mun roolistani, että et suostu edes harkitsemaan sitä mahdollisuutta, että olet väärässä ja kehität jokaisesta asiasta, jolla puolustaudun jotenkin pahismaista. Ikävää, jos tilanne on sellanen, että en voi sun mielestä olla mitään muuta kuin pahis tai kulttilainen, mutta en halua alkaa riidellä. Jotenkin tökkii se, että jotenkin onnistut oman puolustautumisesikin kääntämään niin, että sen varjolla voi syytellä minua kun sua epäilen. (tai sitten en vaan sopeudu sun pelityyliisi)


Gomhog kirjoitti:Vampire: Ja jätät siis vastaamatta näihin kohtiin?

Gomhog kirjoitti:Sinun mukaasi siis voisimme tehdä itse jotain, vaikka kultisteja olisi kolme. Minä väitän, ettemme siinä tapauksessa voi tehdä kultille mitään järkevää. Oletetaanpa siis, että kolme kultistia ilmoittautuu nyt. Jos olet oikeassa ja voimme kerran tehdä jotain, niin lynkkaamme heistä yhden. Heitetään, että meillä käy tuuri ja osumme rekryyn. Yöllä pahikset tappavat yhden hyviksen. Aamulla jäljellä on neljä hyvistä yhdeksästä pelaajasta, mutta kaksi rekryttua kultistia ovat yhä hengissä. He voivat voittaa ainoastaan tilanteissa, joissa jäljellä ovat he ja yksi pahis (ei tule tapahtumaan) tai sitten he ja yksi hyvis (erittäin epätodennäköinen lopputulos, joka vaatii pahisten ja suojelijan pelaamisen osuvan juuri oikein kultin kannalta). Tällöin kultti ei voi itse voittaa, mutta voi ajaa haluamansa puolen etua.

Olet saanut lakin, onnea siitä. Selitä fiksuna siis seuraava: miten hyvikset voittavat tuossa tilanteessa, koska kultti tuskin on tyytyväinen edeltävään lynkkaukseen? Tapausta, jossa lynkattu kultisti ei ole rekry, ei varmaankaan tarvitse käydä läpi, sillä se ei voi mitenkään olla parempi.


Gomhog kirjoitti:
Vampire kirjoitti:Gomhog, jotenkin tunnut olettavan, että jps kolme kultistia ilmoittautuu nyt, niin pahikset jättäisivät yöllä kulttilaisia henkeen.


Vampire kirjoitti:Muutenkaan en menisi väittämään, että hyvisten peli on menetetty, vaikka niin kovasti tunnut itse olevan sitä mieltä.


[citation needed]


Vastaisitko ystävällisesti?

Vampire kirjoitti:Ja oletuksellani viittasin siihen, että päätellen toiminnastasi aikaisemmissa peleissä, joissa olemme yhdessä pelanneet, niin oli oletettavaa, että äänestät minua.


Jos olet tuota mieltä, niin miksi kostoääni kertoisi pahikseudesta eikä olisi neutraali reaktio?

Ja tuo loppu häiritsee. Jos olisit hyvis, niin sinun olisi saatava minut jossain vaiheessa vakuutettua siitä. Voin kuvitella vain yhden syyn sille, miksi hyvis pelaisi niin kuin nyt pelaat, mutta siinä tapauksessa ajoituksesi on täysin pielessä.


Nepece kirjoitti:-- uranianUmbra on aloittanut ääntenlaskun --

UU: hei taas kaikille, nyt tehdään ääntenlaskU!
UU: ja tilannehan on:


1 Gomhog (Vampire)
1 Kayu (Keira)
1 Vampire (Gomhog)

sarswapagUksessa nUkkUmassa (poissaolot)
Thymegirl, 3.6.

vaarassa tUlla mUrhatUksi Unissaan (äänestyspakot)
Lotazi

UU: kUolemassa ovat gomhog ensin saadUlla äänellä ja lotazi äänestypakon takia.
UU: pelipäivä päättyy tänään, joten sUorittakaapas äänestyspakot pois alta ja lynkatkaa jokU sopiva.
UU: ja muistakaa, että päivä päätyy kello 20:00!
UU: heippa vaan! ^u^


-- uranianUmbra on lopettanut ääntenlaskun --


horaaneko kirjoitti:
Vampire kirjoitti:Edellinen listaukseni ei ole oikein suoraan verrattavissa sinun listauksiisi. Mun listaukseni kattaa vain ehkä sivun tai kaksi koko pelistä toisin kuin tämä, joka kattaa koko pelin ja viestien kirjoittamisen aikana tulleet viestit. Edellisen listaukseni summa summarumissa oli mukana myös jäljempien viestien mututuntumat, kuten taisin mainitakin. Et siis oikein pääse puusta pitkään tuon argumentin pohjalta.


Mutta etkös sä juuri puhunut tässä ”Horaa listaa kaikki neutraaleiksi, yms.” –kommentissasi mun aikaisemmasta listauksesta? Uudesta listauksestani kommentoit vasta viestisi lopussa. Eli kyllä, vertailin suunnilleen samaan aikaan tekemiämme listauksia eli kyllä, mä pääsen puusta pitkään tuon argumenttini pohjalta.  Itseasiassa teimme nämä listaukset samalla sivulla, mie ensin ja sinä 6 viestiä sen jälkeen. Sivu 3, voit tarkistaa.

Ja horaaneko, jos Gomhog on kultisti, niin uskoisin Lotazin olevan hyvis, koska silloin Gomhogin ääni Lotazille tuntuisi turhan riskaabelilta liikkeeltä rekrypuolueelle, koska olisi ihan mahdollista, että yksi omista tippuu. Toki se voi olla ihan hyvä juoni, jonka tarkoituksena on saada tämä näyttämään juuri tältä, mutta en usko.


Okei, selkeni.

Keira kirjoitti:Elikkäs. Ekana nousi tässä esille horaaneko eilisellä äänellään Violetille. Epäilit myös Nepeceä, mutta päädyit kuitenkin äänestämään Violetia koska viba, vaikka tällä ei ollut yhtään ääniä toisin kuin Nepecellä. Aka mahdollisuus tulla lynkatuksi Nepen sijaan noin nolla.
Haluaisitko vähän valaista syytä tälle?


Me ei olla taidettu pelata yhtään (?) peliä yhdessä, mutta mun tyyliin kuuluu että panikoin päivän lopussa. :D Usein äänenvaihdon/äänestämisen perusteeksi riittää viba, koska mä alan loppupaniikissa aina (liian) vainoharhaiseksi ja koitan mennä intuitiolla. Niin kävi tässä. On totta että ääni ei vaikuttanut mihinkään, mutta mä en periaatteesta halua lähteä muuttamaan äänestyskäyttäytymistäni, koska ”eihän tää mihinkään vaikuta” vaan äänestän sitä kuka eniten epäilyttää. Nepecen ja Violetin erona oli juurikin se viba, intuitio, tunne, mikälie.

On kuitenkin jännä, että laskeskeltuasi olet silti sitä mieltä, ettei yhteistyö kultin kanssa kannata. Minä taas päädyin aivan toiseen tulokseen. Säikähditkö pahiksena/kielsitkö heti kultin jäsenenä?


Sitten jommallakummalla on tullut laskuvirhe. Mä päädyin siihen tulokseen että kultti joka yö voimiaan kasvattamalla päätyy lopulta voittamaan. Tilanne menee tasapeliin ja yöllä kultti voittaa viimeisellä käännytyksellä, kun hyviksiä on 3, jos kaikki menee ”näin se menisi pahimmassa tapauksessa” –teorian mukaan. Laskin muuten niin että pahikset tappaa yöllä kulttia, koska oletin tämän todennäköisemmäksi.

Gomhog kirjoitti:(Kiva kun joku tykkää, voin pistää privana lähteen, jos kiinnostaa, ettei spämmätä pelitopaa sillä.)


Jee, laita vaan! 

Hetkisnen, tiedätkö jostain, että meiltä on mennyt enemmistö?


Huono muotoilu, en voi tietää mutta pidän aina teknisyyspohdinnoissani yllä ”pahimmassa tapauksessa” –skenaarioita (onko tuo ees oikee sana) se tais jäädä siitä.

Iku kirjoitti:Hora: Ne kaksi lausetta eivät liity samaan juttuun(tai no molemmat ovat peliteknillisyyksiä). Ensimmäinen on kommenttia siihen, että jos pahikset saavat tietää ennustajan, he todennäköisesti tappavat tämän ja toinen on kommenttia petturin esille tuloon. Itse en ainakaan ole hoksannut että petturin esille tulemisesta joku osa puoli hyötyisi erityisesti, joten se on ihan sama pysytteleekö hän piilossa vai tuleeko esille.


Aa okei, tämä selvensi. Mutta mä näen petturin esilletulon hyödyttävän jollain tavalla kaikkia osapuolia. Kultti tietää kuka on petturi, ennustajan hyvistuloksia voi pitää satavarmoina, ja pahiksilla mahdollisuus jonkinasteiseen juonitteluun.

Hmhm, Gom ja Vampire on toistensa niskassa. Samalla puolle kuuluviksi en ainakaan usko, en pidä ainakaan Vampiren tyylisenä taktiikkana, enkä usko että Gomhoginkaan harrastavan tällaista oman puolelaisen kanssa. (noin vahvaa hirteen ajamista siis)
Joo mut tästä ^ vielä myöhemmin jos ehdin, nyt tuli irl-kiireitä. >_< (irl-kiireitä joiden nimi on sekopäinen sisko ja älkää kysykö)


Gomhog kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Mutta mä näen petturin esilletulon hyödyttävän jollain tavalla kaikkia osapuolia. Kultti tietää kuka on petturi, ennustajan hyvistuloksia voi pitää satavarmoina, ja pahiksilla mahdollisuus jonkinasteiseen juonitteluun.


Rekrytut kultistit lasketaan ei-uhiksi, joten hyvistulokset eivät ole satavarmoja silloinkaan.

Jotain muutakin pisti silmään Vampiresta:

Vampire kirjoitti:Ja horaaneko, jos Gomhog on kultisti, niin uskoisin Lotazin olevan hyvis, koska silloin Gomhogin ääni Lotazille tuntuisi turhan riskaabelilta liikkeeltä rekrypuolueelle, koska olisi ihan mahdollista, että yksi omista tippuu. Toki se voi olla ihan hyvä juoni, jonka tarkoituksena on saada tämä näyttämään juuri tältä, mutta en usko.


Mistä tiedät, ettei Lotazi olisi siinä tilanteessa pahis? Omien sanojesi mukaan:

Vampire kirjoitti:kultti ei tiedä hyviksiä tai pahiksia


Ja vaikka kolmijäsenisen kultin ja pahisten esilletuloehdotukset ovat keiran viestissä peräkkäin, niin on pakko sanoa, että niissä on merkittävä poikkeus. Kolmijäsenisellä kultilla hyviksillä ei ole minään päivänä varaa lynkata kulttia, kuten olen tainnut pariin kertaan selittää, joten kultti nauttii sen jälkeen täydestä päivälynkkausimmuniteetistä. Toki silloin pahikset saavat tietää kultin ja voivat yrittää ampua sitä, mutta en uskoisi ison kultin voivan pakoilla pahiksia muutenkaan enää kunnolla.

Loppujen lopuksi: jos iso kultti ja hyvikset yhdistävät voimansa, niin pahiksia on kolme, varmoja ei-pahiksia ovat kolme kultistia, suojelija &ennustaja (jotka voisivat siinä tilanteessa tulla samantien esiin), eli viisi kuudesta. Jos mukaan lasketaan ennustajan tulokset ja kultin seuraava käännytys, niin varmoja ei-pahiksia tulee niin paljon, etteivät pahikset voi voittaa. Joten peli menee pahisten ratkaistavaksi: ampuvatko he rekryn vaiko eivät?

Näen Vampiren kaikkein parhaana lynkkausvaihtoehtona, mutta en vastusta liiemmilti Kayun lynkkausta, sillä hän on ollut todella hiljaa. Jos Vampiren äänestys ei saa ollenkaan kannatusta, niin Kayu kelpaa varavaihtoehtona. Ja pahikset luultavasti yrittävät osua yöllä kulttiin. Tähän mennessä pahikset ovat ampuneet öisin sellaisia pelaajia, jotka ovat puhuneet kohtalaisesti ja joita ainakin joku on pitänyt mahdollisina kultisteina, joten seuraava yötappo voisi tähdätä niihin hiljaisempiin pelaajiin.

Ja tätä viestiä lukevalle: äänestä pelaajaa ja kerro, miksi äänestät häntä.


piikkisiili kirjoitti:Ehkä voisin vähän hereillä näin päivän loppuun.

Tuo Gomhogin ja Vampiren vääntö on hämäävää. Vampiren puolustautuminen nostattaa jostain syystä kulmakarvojani ehkä se että syyttää toista mustamaalamisesta tekemällä itse samaan tyyliin (siis ). Sinäänsä nuo Vampiren tekemät ennustelut toisen käyttäytymisestä ovat itselleni niin tuttuja, koska itsekin olen aina välillä lähtenyt niin ajattelemaan.
Ensimmäisen päivän toiminnalla en usko Gomhogia pahikseksi ja kultti epätodennäköinen. En usko, että Gomhogia olisi käännytetty, koska hänen toimintansa olisi voinut erota silloin liikaa hän paljastua.
++ Kayu, varoksi ettei Gomhog putoa sillä aikaa kun mietin vampiren pudottamisen järkevyyttä. Kayun pudottaminen tässä vaiheessa vaisuuden takia olisi aika meh, koska alkaa vähän kriittiseksi tilanne menemään (mistä mietin kuinka vakavasti keira meni oman äänensä antamaan).

//Gomhog, luen kohta


Iku kirjoitti:Yllätys Savon(?) reissun takia olen tällä hetkellä hieman pihalla siitä mitä tapahtuu ja apua tää päivä loppuu ennen kuin saan tän kunnolla valmiiksi, joten saatte tyytyä pika tekeleeseen

Kayu Seuraa peliä, muttei virko mitään. Huimat kaksi viestiä ja niissäkin ainoa konkreettinen asia on ääni Nepecelle perusteella häiritsee (Osittain äänestyspakon suorittamista?). En oikein tiedä mitä pitäisi sanoa. Kayu tuntuu pelaajalta joka olisi vain helpoin unohtaa (tai lynkata). Hän voi olla mitä tahansa.

Jii->Zey->Isch Jii nothing. Zey Ihmettelee thymeä, kertoo Kayun häiritsevä. Ei oikeastaan mitään selviä mielipiteitä. Isch nothing. Tämä rooli on selvästi pelaajille liian vaikea tai sitten se on kirottu. Käytännössä tämä poppoo voi olla mitä tahansa.

Vampire Ensimmäiset viestit miltein yhtä tyhjän kanssa, mutta sitten aktivoituu kivasti. Mielestäni Vampire vaikuttaa ihan perus Vampirelta. Epäilee ehkä enemmän mitä kanalassa (Vam oli pahis), joten roolit eivät välttämättä olisi niin hyvin tiedossa. Melko neutraali, ehkä aavistuksen hyvismäinen. Pitäisi perehtyä kunnolla ajan kanssa paremmin.

Lotazi On jäänyt minulta koko pelin ajan vähän huonolle huomiolle. Hän ei ole ollut kauhean aktiivisena ja viestit eivät oikein tunnu kertovan mitään ihmeellistä. Lotazi tuntuu olevan neutraalin ja ehkä lievästi pahismaisen rajalla. En oikein tiedä mitä hänestä tulisi ajatella.

Ropsus alussa kiireinen, sitten kertoo Nepecen ja Gomhogin jääneen mieleensä ja antaa (kosto)äänen thymelle. Ropsus vaikuttaa kokenemattomalle, joka ei uskalla tulla sanomaan meidä keskelle oikein mitään. Sinänsä ei anna mitään syytä epäillä, mutta mikä olisikaan parempi paikka uhkille piiloitella.

Gomhog Aloitti vahvasti kulttivastaisesti, mutta sitten käyttäytyminen alkaa ihmetyttää. Erityisesti se varokaa ikua ja Lotazia jäi vähän epämääräiseen valoon. Gomhog ohittaa sen miltein täysin. Jos perusteet Lotazin äänestämiselle todella olivat nuo, niin mikset olisi ehtinyt kirjoittaa niitä kymmenessä minuutissa. Kaiken tämän kukkuraksi Gom vaikuttaa jo luovuttavan ja sitten monta viestiä pohditaan eri puolten voitto mahdollisuuksia. Ei anna enää ainakaan hyvismäistä kuvaa. Jos alku olisi hämäystä, voisi olla kulttikin, mutten oikein silti usko tuohonkaan vaihtoehtoon. Pahis mahdollisesti?
Horaneeko On ollut alusta asti ihan kivasti mukana ja minulle on jäänyt hänestä positiivinen kuva. (, mikäli ei huomioida sitä, miten hän ei tunnu näkevän vietejäni :D) Tuon pahis kysymys meni ehkä hieman kiertelyksi, mutten näe siinä mitään suurempaa syytä epäillä.

Keira Keira on toinen niistä pelaajista, joihin en oikein ole kiinnittänyt huomiota. Aikaisemman sekoiluni takia en oikein tiedä mitä olet oikeasti sanonut ja mitä kuvittelen sinun sanoneen ja nyt en kerta kaikkia ehdi perehtyä siihen, joten olet neutraali ainakin kunnes ehdin lukemaan viestit kunnolla.
Piikkisiili On ollut aktiivinen ja ainakaan minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, joten olet ehkä hieman hyvismäinen, mutta kuitenkin melko neutraali.

Thymegirl on ollut kanssa mukana ihan hyvin. Melko neutraali pelaaja, Kommentti Ropsusista (?) jota ihmettelin jo aikaisemmin ihmetyttää edelleen. Sijoittaisin thymen ehkä hieman kulttimaiseksi.

En äänestä tänään ketään, koska kuten listauksestanikin näkyy olen liian pihalla pelistä, jotta voisin luottaa omiin mielikuviini täysin. Luesken viestejä irl-huomenna läpi ja lupaan olla peli-huomenna paremmin kartalla.


piikkisiili kirjoitti:Juu Kayun ja Vampiren välillä tämän valinnan ajattelin tehdä. Thymegirl yhä sinäänsä vaivaa eilisen äänestyksen takia ja tuo hiljaisuuden kauhstelu oli jotenkin teennäistä... Kayun en usko olleen käännytyksen uhri, koska hiljaisin pelaaja ei ole houkuttelevin vaihtoehto. Kultti toki arvotaan pelin alussa ja rooli olisi voinut saada hänet varovaiseksi. Kukaan ei vaikuta vastustavat Kayun pudotusta, joten miksi sitten häntä pudottaa (ei ole ainakaan niin tärkeässä asemassa muille). Vampirea miettiessä omat ajatukset nojaavat vahvasti siihen, että pidän Gomhogia hyvismäisenä. Sen suhteen Vampiren tarttuminen Gomhogin luovittamis olettamukseen olisi helppo pahikselle tarttua (itse siis en usko pahiksen/kultin noin lähtevän hyppimään, pahiksena sinäänsä noin olisi voinut yrittää huijata kulttia esille, mutta sillä ei olisi ollut merkitystä tulokselle, kuten Gomhog osoitti) ja samalla vaikuttaa hyvikseltä olemalla "me emme luovuta".
++ Vampire, tämä asetelma kuitenkin sen verran kiinnostuttaa


piikkisiili kirjoitti:-- Kayu
++ Vampire


Lotazi kirjoitti:Hitsi, en oo päässy koneelle moneen päivään ja näemmä äänestyspakkokin löytyy.

Jotekin Vampire vaivaa. Aluksi kauhea viattoman oloinen ja päivittelee vähää osallistumistaan peliin, mutta käy silti tasaisin väliajoin puhumassa ettei vain unohdettaisi. Tuntuu sellaiselta mitä pahis tai kultti voisi tehdä. Joku Vampiressa häiritsee.

++Vampire

Yritän päästä seuraavana päivänä paremmin koneelle.

//näemmä ihmisiä väliin


Gomhog kirjoitti:Ja näköjään pelko siitä, ettei kukaan tule puhumaan päivän lopussa, osoittautui turhaksi.

Iku: lue huolella, sillä kommentoin aiemmin väitettä "Gomhog on ehdottamassa luovutusta".

piikkisiili: Osaisitko sanoa horaanekosta suuntaan tai toiseen?

Lotazi: Vaikka hiljaisuus ei ole suotavaa, niin ei sille aina voi mitään. Toivon mukaan saat seuraavana päivänä osallistuttua paremmin keskusteluun.


Jite kirjoitti:Seis! Päivä on loppunut.


Jite kirjoitti:Kaikki: Seuraa äänenlaskua

-- caligulasAquarium on aloittanut ääntenlaskun --

CA: tervve taas kerran teille sibelle jumittuneille hävviäjille!
CA: vviimeinen äänestystuloksenne näyttää seuraavvalta:


3 Vampire (Gomhog, piikkisiili, Lotazi)
1 Gomhog (Vampire)
1 Kayu (Keira)

vvetelemässä taas luvvatta vvartin nokosia (poissaolijat)
Thymegirl, 3.6.

vvaarassa lakata olemasta täysissä hengenvvoimissaan (äänestyspakot)
Lotazi

CA: vvam siis lynkkautui kolmella äänellä.
CA: lotazi suoritti pakkonsa, joten hän selvvisi päivvästä elossa.
CA: seuraavvaan kertaan!


-- calligulasAquarium on lopettanut ääntenlaskun --

Kaikki toljottivat typerinä Sibeliustalon tietokonetta. Se oli osannut laskea oikein päivän äänestystuloksen. Seuraavaksi siis myyntisaliin joutui Vampire. Mutta hetkinen! Vampire oli kadonnut jonnekin.

Ole menneisyydessä

Vetäiset aikahypyn pari tuntia menneisyyteen.

Jite: Herää henkiin

Heräät henkiin pari tuntia ennen päivän päättymistä. Nimesi on Jite, ja käytät Pesterchumia chumhandlella ambidexVanguard (AV). Päätitkin herätä yhtäkkiä henkiin, koska tajusit, että sinulla on asioita hoidettavana.

Jite: Lataa Sburb ja Pesterchum metsähallin tietokoneelle

Latasit molemmat. Nyt pääset sekoilemaan vapaasti talon rakenteiden kanssa, ja ihanat trolliystäväsi pääsevät auttamaan ääntenlaskussa :3

Ole nykyhetken Vampire

Olet nykyhetkessä, ja Vampire. Paljastuit viimein conjärjestäjäksi, joten pakoilet vihaista conkansaa.

Vampire: Siirry kolmannen kerroksen parvelle

Siirryt kolmannen kerroksen parvelle, mutta väkijoukko menee perässäsi. Seuraavat portaat alas... Hetkinen! Joku älykääpiö olikin taikonut portaat kokonaan pois, joten sinulla ei ole pakokeinoa.

Conkansa: Vangitse Vampire

Vampire paljasti itsensä käytännössä juoksemalla karkuun. Varmuuden vuoksi repäisitte puvun pois, ja puvun alta löytyi ylläri ylläri DeSuCoN-paita. Olitte siis osuneet oikeaan, ja Vampire lukitaan loppuconin ajaksi miestenvessaan.

Ole kuolleiden muistotaulu

päivä 1: zeremi, conkansa
yö 1: Zey, conkansa
päivä 2: Nepece, conkansa
yö 2: Violet, conkansa
päivä 3: Vampire, järjestäjä

-- ambidexVanguard on aloittanut häiriköinnin --

AV: Ja ennen kun mie unohdan mainita, yö 3 loppuu 4.6. kello 20.
AV: Ei mulla muuta.


-- ambidexVanguard on lopettanut häiriköinnin --


Jite kirjoitti:-- ambidexVanguard on aloittanut häiriköinnin --

AV: Eli siis juu, täs yömyöhään tuli tajuttua
AV: En välttämättä pääse huomenna nettiin (en oikeasti tiedä, onko mahdollista),
AV: joten pyytäisin kaikkia lähettämään yönimet varmuuden vuoksi myös Nepecelle.
AV: Jos yönimeä on jo lähettänyt, olen jo laittanut tiedon siitä eteenpäin ^^
AV: Ei siis tarvitse uusiksi lähetellä♪
AV: Jos musta kuuluu huomenna jotain, olen itse tekemässä rapsaa, ei mul muuta (^_^)


-- ambidexVanguard on lopettanut häiriköinnin --


Jite kirjoitti:-- ambidexVanguard on aloittanut häiriköinnin --

AV: Ehehe, yöraportti tulee myöhästymään luultavasti parilla tunnilla, ruokapöydässähän ei saa kirjoitella ^_^

-- ambidexVanguard on lopettanut häiriköinnin --
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 23:02:46

Jite kirjoitti:Ole turntechGodhead

Muistisi alkaa palailla pätkittäin. Jostain syystä olit unohtanut oman identiteettisi, tullut coniin, ja haukkunut Homestuckia surkeaksi sarjaksi. Vasta käyntisi myyntisalissa palautti muistisi. Olet oikeasti Nepece, ja chumhandlesi on outwardlyOblivious. Tulit Jiten pyynnöstä tapahtuman järjestyksenvalvojaksi, mutta junamatkalla onnistuit lyömään pääsi ja menettämään muistisi. Millainen soppa tapahtumasta olikaan aiheutunut. Päätit ottaa läppärin esiin, ja häiriköidä Jiteä.

Nepece: Häiriköi Jiteä

-- outwardlyOblivious on aloittanut ambidexVanguardin häiriköinnin --

OO: tilanne on näköjään kehittynyt juonittelupeliksi asti, se oli kai arvattavissa, mutta miten haluat, että menettelemme asian suhteen?
AV: Emme mitenkään. Tää farssi on aivan liian hauskaa seurattavaa (^__^)
AV: IMO on kiva, että Homestuck-aiheinen con on olemassa, mutta...

OO: taidat olla hieman katkera vampirelle ja hänen kaverilleen, yrittää nyt tapattaa sut vain sen vuoksi, ettei mielestäsi kävijöiden kidnappaaminen ole oikein :|
AV: Niinhän se taisikin oikeestaan mennä :/
OO: muuten, yön aikana löysin gomhogin naistenvessasta, tajuttomana, ja eridaniksi pukeutuneena. häneltä löytyi myös jännästi piraattipuolueen jäsenlomake, aivan kuin hän olisi harkinnut puolueeseen liittymistä.
AV: Ilmeisesti järjestäjien tekosia O_O
AV: Mutta sen osasikin jo arvata, että he tulevat yöaikaan tekemään jotain tällaista :/


Muistele vainajia

zeremi, päivä 1, conittaja
Zey, yö 1, conittaja
Nepece, päivä 2, conittaja
Violet, yö 2, conittaja
Vampire, päivä 3, järjestäjä
Gomhog yö 3, piraattipuolueen jäsen

Ole poissa

Isch 3.6.-6.6.

Odottele pääsyä Alterniaan (äänestyspakot)

horaaneko, Iku, Kayu, Ropsus, Thymegirl

Päivä 4 loppuu 8.6. kello 21. Pitäkää hauskaa :3


Iku kirjoitti:Nyt kyllä menitte noitten peliteknillisyyksienne kanssa niin korkeatasoiseen ajatteluun,  etten pysy perässä. Eilen luulin että Gom lähti äänestämään Vampirea suunnillee viban perusteella ja sitten he käyvät siitä ja kaikesta muustakin vääntöä vampiren tyyliin, mutta nyt kun ehdein lukemaan nuo viestit oikeasti, niin aika pussiin Vampire itsensä puhui. (Jos oisin tajunnut tän eilen ei ois tarvinnut ottaa äänestyspakkoa. Harmi.)

Mitenkäs Gomin ja Vampiren tippuminen vaikuttaa hyvisten voitto mahdollisuuksiin? Eivätkö ne ole nyt paremmat mitä eilen (vain olenko ihan pihalla)? Tuossa Jiteä pari tuntia odottaessa alkoi Piikkisiili ihmetyttää. Hän on käsittääkseni niitä ainoita pelaajia, jotka olivat Vampirelle hyviamäisiä, mutta jota ei pidetty koskaan lievästi pahismaisena. Piikkis pysyttelee muutenkin neutraalina ja hieman varjossa. Piikkis voisi olla toinen pahis, mutta kultti on tässä vaiheessa huomattavasti uhkaavampi (jos oikein olen ymmärtänyt), joten jään vielä odottelemaan.


Iku kirjoitti:/Hups. yks pointti unohtui

Elikäs toisaalta Piikkis lähti äänestämään Vampirea siinä vaiheessa, kun tämä ei ollut vaarassa tippua. Pahis olisi varmaan odottanut kunnes kaverilla on ainakin kaks ääntä ennen kuin lähtee massaamaan tätä.


piikkisiili kirjoitti:Näköjään Gomhog oli sittenkin käännytetty tai hänet käännytettiin viime yönä. Täytyy varmaan katsoa noita hänen eilisiä arvioitaan skeptisemmin, mutta miksi hän olisi kulttina vetänyt tuommoita showta (että kulttilaiset hei tulkaa esiin). Sinäänsä voi juurikin olla pesäeron tekoa, mutta ehkä sen jossittelu ei auta. Täytyypä katsoa ne viestit vielä paremmalla ajalla niin kuin Vampirenkin.

Iku: Miksi olisin sitten äänestänyt Vampirea? Miksi koet tarpeelliseksi selittää noin kantaasi Vampireen?

//Ikupa se siinä


Thymegirl kirjoitti:Gom siis käännytettiin? Se selittää edellispäivän mentaliteetin. Ja rekry on edelleen vapaana.

Jäljellä on siis 9 pelaajaa, joista 2 erikoisia, 1 pahis + 1 petturi, 1 rekry, 0-3 käännytettyjä ja 1-4 taviksia.
Mitä mieltä ootte, mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä kultti/pahis-akselin suhteen? Jonkinlainen toimintasuunnitelma olis hyvä, koska tämä päivä alkaa olla oikeasti viimeisiä hetkiä saada kultti ulos. Yritämmekö edelleen löytää kultin, vai siirrytäänkö pahisjahtiin, nyt kun Vampirekin on paljastunut pahikseksi?

Huomenna on mulla pääsykoe, mut sen jälkeen pitäis olla pari päivää aikaa keskittyä tähän. 10. päivä eteenpäin onkin sit taas vähän niin ja näin.

//Ikulta tuplapostaus
Oletan siis, että olet kulttijahdin jatkamisen kannalla?

//ja piikkis


Iku kirjoitti:Vampiren ja Gomin keskustelu jäi päällimmäisenä eiliseltä mielen (peliteknillisyyksien lisäksi), siksi otin ne puheeksi, mutta mitä terkoitat kysymykselläsi? Ainakaan omasta mielestäni en ole selittänyt Vampiresta mitään (, paitsi että huolellisemmalla lukemisella ei olisi tarvinnu ottaa äänestyspakkoa.) Kuten edellisessä listauksessani mainitsin, en ole epäillyt Vampirea missään vaiheessa. Huomasin vasta jälkikäteen että syytä olisi ollut.

Tarkoitatko ensimmäisessä kysymyksessä miksi olisit äänestänyt jos olisit hänen pahistoverinsa?Tietenkin sen takia ettei sinua epäiltäisi kun Vampire paljastuu pahikseksi.

/Thyme väliin
Kyllä mielestäni meidän pitäisi jatkaa kulttijahtia, koska kultti on kai pahin uhka tällä hetkellä. Tämä Vampirea äänestänyt kolmikko voi olla kultti. En tiedä kuinka yhtenevää linjaa kultti yleensä noudattaa, mutta vanhoista peleistähän se selviää.*Sukeltaa arkistoon*


piikkisiili kirjoitti:Iku: Tuosta jälkiviisastelusta tuli vaan vähän tunne, että yrittäisit tehdä pesäeroa eilisiin lausuntoihisi. Vampiren pahiskaverina olisin voinut varmistaa, että hän ei putoaisi.

Pahisten suhteen ei tosiaan ole samanlaista hätää Vampiren kuoleman jälkeen. Vaikka Gomhog putosi voi kultti yhä massata, että sen suhteen erikoishahmojen esilletulo voisi vähentää sen riskiä. Ei vaan voi mitenkään tietää montako niitä sitten olisi, koska se kannattaisi vaan kriittisessä tilanteessa.


horaaneko kirjoitti:No huh. Nyt pitää alkaa käydä kaikkien viestejä uudestaan läpi. Tarkoittaako tuo "kultin jäsen" nyt sitä että tosiaan vaan käännytetty, ei rekrytoija? Vai ilmotetaankohan sitä ollenkaan että kumpi on jos kulttilainen kuolee. Mut siis nyt ei tarvii ainakaan pahisten puolesta olla huolissaan. Kultti sen sijaan on yhä ihan lähellä voittoa. Erikoisten+pahisten esiintulolla saatais nyt varmasti kultti esiin. Miten ois?


Iku kirjoitti:oora: Niin mä ainakin ymmärtäisin. Jos erikoiset tulis nyt esille, niin pahikset tappaisivat toisen ja kultin olisi paljon helpompaa arpoa sellainen käännytettävä, jonka he pystyvät kännyttämään. En ehkä kuitenkaan suosittele tämmöstä temppua.h


Thymegirl kirjoitti:Juuri tuon tajusin edellisenä päivänä, kun ajattelin esilletuloa. Siitä ei ole pitkällä tähtäimellä mitään hyötyä.

Tuossa ennen nukkumaanmenoa (en meinannut saada unta ajatuksilta, möh) aloin miettiä tätä meidän asetelmaa ja tulin siihen tulokseen, että hyvisten on edelleen hyvin mahdollista voittaa. Jos rekry saadaan ulos nyt eikä pahikset enää osu erikoisiin (tai ei-rekryttyihin taviksiin), that is.
Ajattelin pitää oman mielipiteeni salassa, kunnes kaikki ovat kysymykseeni vastanneet, mutta screw that. Kultti ulos ekaks, sit voidaan miettiä eteenpäin.

Huomasin muuten, että Gom oli 2. päivän lopussa kehottanut varomaan Lotazia ja Ikua, joista äänesti Lotazia. Kuvittelisin, että Gom käännytettiin vasta 2.yönä tuon radikaalin suunnanvaihdoksen vuoksi, eikä hän 3. päivänä sanonut kummastakaan mitään, vaikka niin lupasi. Olisiko niin, että kultti!Lotazi pelästyi äänestä ja käännytti Gomin pikapikaa, jotta saisi puolelleensa vahvan ja vaikutusvaltaisen pelaajan?


piikkisiili kirjoitti:Iku: Et kokenut tarpeelliseksi kommentoida tuota selvennystäni sinuun kohdistuneesta pohdiskelusta?

Thymegirl kirjoitti:Huomasin muuten, että Gom oli 2. päivän lopussa kehottanut varomaan Lotazia ja Ikua, joista äänesti Lotazia. Kuvittelisin, että Gom käännytettiin vasta 2.yönä tuon radikaalin suunnanvaihdoksen vuoksi, eikä hän 3. päivänä sanonut kummastakaan mitään, vaikka niin lupasi. Olisiko niin, että kultti!Lotazi pelästyi äänestä ja käännytti Gomin pikapikaa, jotta saisi puolelleensa vahvan ja vaikutusvaltaisen pelaajan?

Tuo on hyvä huomio. Itse mietin enemmän Ikua. Hän ei saanut Gomhogilta ääntä, mutta voisi uutena pelaajana herkemmin reagoida uhkiin. Iku kommentoi tokana päivänä Gomhogista:
Iku kirjoitti:Tuskin kultti, hyvä ja aktiivinen pelaaja

Kyllä tuommoisen arvion saava pelaaja kannattaisi käännyttää. Voisi olla myös, että Gomhog käännytettiin ekana yönä, jolloin tuo olisi Gomhogin tukemista.


Iku kirjoitti:Piikkisiili: Mitä selvennystä? Se on joko mennyt kokonaan ohi tai en ole tajunnut sen koskevan itseäni niin paljon, että minun odotetaan kommentoivan.


piikkisiili kirjoitti:
piikkisiili kirjoitti:Iku: Tuosta jälkiviisastelusta tuli vaan vähän tunne, että yrittäisit tehdä pesäeroa eilisiin lausuntoihisi.


Iku kirjoitti:Ai tuo. Mitä kommentoitavaa minulla siihen on? En voi vaikuttaa siihen mitä jostakin ajattelet tai miten tunnet. Mainitsin että minua harmittaa tilanne ja jos sinun mielestäsi yritän tehdä sillä pesäeroa eiliseen niin mitä muuta voi tehdä kuin vain todeta että no se on sun mielipide. Minulla ole ollut mitään tuollaisia ajatuksia, ihan puhtaasti harmitti vaan, tuntuu kuitenkin että kaiken tälläisen komentointi on turhaa, koska minun oletetaan sanovan tismalleen samat jutut roolistani riippumatta.


Lotazi kirjoitti:Lupasin tulla tänään puhumaan, olen ennustaja. Sen takia olen ollut vähän taka-alalla seuraamassa tilannetta. Mielestäni suojelijan ei kannata tulla tänään esiin mutta esimerkiksi huomenna voisi tulla. Ajattelin, että en nyt kerro ei uhka tuloksiani, koska se saattaa hepottaa kulttia. Ennustin keiran ja sain hänestä uhka tuloksen. Uskoisin hänen olevan Vampiren pahiskaveri, koska puolusti tätä ekana päivänä. Ja jos keira on pahis, petturi voisi tulla vaikka huomenna esiin.

++keira


Lotazi kirjoitti:jotenkin en vain usko että keira olisi kultti.


Iku kirjoitti:++Keira(Mikäli joku toinen ei tule ennustajaa esittämään, olen valmis uskomaan loatazia)

Lotazi: Jos lynkkaamme tänään Keiran ja hän paljastuu pahikseksi on hyvä ettet kerro tuloksia, kuitenkin jos hän paljastuu kultiksi meidän pelimme vaikeutuu. (Oletan siis että siinä tapauksessa jäljelle jäänyt pahis tappaisi lotazin ennen kuin tämä ehtii kertoa tuloksiaan.) Itse en ole Keiran pahikseudesta aivan vakuuttunut. Onko sinulla (tai jollain muulla) vielä jotain muita syitä epäillä keiraa nimenomaan pahikseksi?

Se voiko hyvistuloksiin luottaa on vielä sitten oma lukunsa, sillä kultti on voinut käännyttää jo heistä osan. Pahis jahdissa niistä on hyötyä, mutta jos kulttia täytyy harventaa, niin silloin en menisi ennustuksiin luottamaan. Kulttia hyvistulokset toki saattavat auttavat, eivätkä he kyllä apua tarvitse missään nimessä, joten ehkä olet oikeassa, että on viisasta pelata varman päälle.


piikkisiili kirjoitti:Iku: Oletan porukan vaan tarttuvan itseensä kohdistuviin asioihin, jos ei ole erityistä syytä toisin tehdä

Mitä tässä pahimmassa tapauksessa saattoi käydä, niin suoja kultilta väheni juuri kahdella. Keira voisi kertoa, onko hän pahis niin voisi sitten auttaa hyviksiä kultin jahtauksessa. Voisin antaa siitä papukaijamerkin hänelle. Jos Keira kulttilaisena huijaisi, voisi petturi paljastaa hänet. Tosin silloin suoja kulttia vastaan vähenisi entisestään. Aika pakkotilanne tässä on kumminkin saada kulttilainen kiinni, joten olisiko se sen arvoista?


Iku kirjoitti:Piikkisiili: Vaikea, joskin mielenkiintoinen kysymys. Jos Keira on pahis, hän voisi tulla sanomaan sen ja auttaa siten kulttijahdissa. Arvelen kuitenkin ettemme kuule hänestä enään. Petturiin osuminen viivyttäisi kulttia, mutta toisaalta kulttii saattaa myös tietää jo petturin. Hänen esille tulon jälkeen hyvistenkin vaihtoehdot vähenisivät. Kumpikin puoli hyötyy petturin esille tulosta saman verran. Se että kultti sai jo kaksi pois on valitettavaa, mutta ei voi mitään. Jollei Keira puhu, ole hyvä petturi ja tule kertomaan meille keiran rooli.


piikkisiili kirjoitti:Keiran hiljentymistä voisi sinäänsä selittääk kultiksi kääntyminen. Käännyttäjän etsiminen oli kumminkin tärkeämpää, niin millä todennäköisyydellä keira olisi se?


Iku kirjoitti:Piikkisiili: Mä oon saanut semmoosen käsityksen että vain rekry näkyis ennustajalle uhkana. Olenko väärässä?


Iku kirjoitti:En näköjään ollut väärässä. Pjn alkuviestissä ennustajan kuvauksessa mainitaan että uhkia ovat järjestäjät (eli pahikset) ja rekry. Miksi muutes puollustelet keiraa? Oletko petturi joka yrittää pelastaa viimeisen pahiksen vai kulttilainen, joka yrittää pelastaa rekrytoijansa?


piikkisiili kirjoitti:Aaa joo niinpä näköjään. Sitten pahikset saa vapaasti päättää haluuko ne nopeuttaa prosessia. Miten puolustelen keiraa? Mietin hänen mahdollisuuksiaan olla kulttilainen.


Iku kirjoitti:Tuntui, että kokeilet kääntää huomiota pois hänestä ja kokeilla ikäänkuin unohtaa hänet, siksi aikaa että kultisti on varmasti kiinni.


piikkisiili kirjoitti:Kultti pitää saada eka kiinni.


Iku kirjoitti:Jos ensin kuitenkin lynkkaisimme Keiran, koska hän on uhka ja mahdollisuus että hän on kultti on kuitenkin 50%. Mutta sitten jos petturi tulee todistamaan toisin voisimme toki yrittää hieroa kauppoja. Esimerkiksi jätämme viimeisen pahiksen (eli keiran rauhaan) jos he jättävät ennustajamme rauhaan. Jos Keira on pahis, niin ennustajahan ei ole enään uhka pahiksille, koska pahikset tunnetaan, joten mitään syytä olla suostumatta yhteistyöhön ei ole.


piikkisiili kirjoitti:Keira tippuu varmaan muutenkin tänään, joten pahikseksi paljastamisella pahikset saisivat lisäaikaa.


Thymegirl kirjoitti:Mun on vähän hankala kuvitella, että pahikset suostuisivat yhteistyöhön muulloin kuin keiran ollessa kultti. Se olisi heille tosi epäsuotuisa tilanne, koska jos keira on pahis ja petturi tulee sen varmistamaan, heillä ei ole mitään toimivaa syytä osallistua kultin jahtaamiseen. Heti kun kultti on saatu ulos, lopuilla on vain yksi mahdollinen äänestyskandidaatti, ja se on pahis!keira.
En voi sanoa kuin että jos te pahikset tiedätte keiran olevan kultti, tulkaa ihmeessä sanomaan se, niin saadaan vanha kunnon hyvikset/pahikset -vastakkainasettelu ja teilläkin olisi vielä mahdollisuuksia.

++keira kulttivarmistusta odotellessa.


keira kirjoitti:Ah katos. Oon pari päivää niin kiireinen etten ehi käydä topassa ja musta on tehty pahis?

Eijeijeijei. Ootte nyt ihan väärässä sen suhteen et oisin pahis. Olen nimittäin kultti. Siihen kuuluu muuten tällä hetkellä kaks muutaki. Haluutteko tietää? Ehehe~
Sit sais aika helposti pahikset pois jos tietäsitte ja ennustaja kertois loput tietonsa!


piikkisiili kirjoitti:++ keira

keira: Älä kerro kiitos. Voisit kertoa, miksi menit eilen äänestämään Kayua?


keira kirjoitti:Oh, piikkis ei halua pahiksia pois?? Mikäs tämä?

En tiiä haluunko kertoa kerta sä et halua kuulla mun kavereita!


piikkisiili kirjoitti:En luota siihen, että puhuisit totta.


keira kirjoitti:Oh... Miksi halusit kuulla syyn Kayun äänestämiselle jos et usko sitä~?

Enkä ymmärrä miks et luota muhun ku koko pelin ajan oon yrittäny lynkata kulttia ja pahiksia :(


piikkisiili kirjoitti:Sen suhteen olisi ihan mielenkiintoista tietää näkökantasi oli se sitten valehdeltu tai ei. Miksi lynkkaisit kulttia, jos olet kultti?


keira kirjoitti:No jos en ois yrittäny lynkata kulttia ni pelaisinko nyt edelleen neljäntenä päivänä?

Mut joo en ymmärrä tuota että et haluais saada pahiksia pois, koska loppujen lopuks pahiksia ei tarvi saada pois ku yksi ihan niinku minut myös. Jos kertoisin kulttikaverit ni ois helpompi saada se jäljellä oleva pahis (ja petturi) kiinni :>


piikkisiili kirjoitti:Sinä käännytät etkä lynkkaa? Leikittelit jo tuon tarjouksen antaessa, joten saattaisit antaa väärät nimet ihan vain huviksesi :p. Plus suojelija menettää suojaansa, jos käännytetyt nimetään.


piikkisiili kirjoitti:Toisaalta saattaisit nimetä suojelijan kulttilaiseksi, jolloin pahikset eivät yrittäisi tappaa häntä... :D


keira kirjoitti:Leikittelen edelleen koska mun mielestä on ollu ihana lukea kun teidän mielestä oon ollu "hyvismäinen" tai "neutraali". Aww.

Mut siis kyl mä kertoisin ihan kulttikaverit jos ehdoista sovitaan. Jotain siihen suuntaan et suojelija suojelee mua ens yönä. Kun sittenhän ennustaja ehtii ennustaa vielä kerran jos pahikset tappaa yöllä suojelijan. Sit taas jos pahikset tappaa ennustajan ni suojelija on hengissä. Eli yks erikoinen enivei? Eiks tää kannattais~?


piikkisiili kirjoitti:Noissa ehdoissa ei ole järkeä :)


keira kirjoitti:Ai sinun kannaltasi? ++Piikkisiili

Jos suojelija suojelee minua yöllä, saadaan pahikset kiinni ja minut sit seuraavana päivänä pois. Mikä siinä ei ole järkevää hyvisten voiton kannalta?


piikkisiili kirjoitti:Suojelija voi seuraavana yönä suojella Lotazia ja saadaan varma ennustustulos. Miksi uhrata ennustustulos tai suojelija, jotta saisit käännettyä uuden pelaajan?


keira kirjoitti:Koska mun kaverit, kuten petturikin näkyy ei uhkana ennustajalle. Joten jos mut lynkataan tänään on jäljellä huomenna 7 pelaajaa (mikäli suojelija ei onnistu suojelemaan) joista lotazi on varma. Sitten on vielä kuus pelaajaa joista kuka vaan voi olla pahis ellei suojelija tule esiin.

Jos minua suojellaan ja tänään lynkataan joku muu (...enkä käännytä yöllä) niin huomenna on aamulla 7 pelaajaa (jos suojelija ei onnistu) joista 4 on varmaa (minä+lotazi+kaks kulttia), jolloin jäljellä on kolme pelaajaa joista yks on pahis. Ja jos en käännytä niin on 33% mahdollisuus osua siihen pahikseen jos kaikki pelaa reilusti, eli minä ja te noudatatte sopimusta.


piikkisiili kirjoitti:Huomaa että Lotazi ei olisi seuraavana päivänä hengissä. Mahdollisuus osua pahikseen olisi sinään 20%, mutta siinä olisi mahdollisuus, että Lotazi osuisi yöllä pahikseen.

....Hetkosnen

Kultti voittaa, jos sinut jätetään henkiin. Teitä olisi nyt kolme ja jos sinua suojellaan yöllä, käännytät hyviksen ja pahikset tappaa ei kulttilaisen, kultti voittaisi :D.


keira kirjoitti:Piikkis, tämä sopimus siis koskisi myös minua, etten saa käännyttää ketään yöllä. Tällöin kultti ei voittaisi vaikka minua suojeltaisiin. Se olisi vähän niinkuin se ehto minun osaltani tuossa sopimuksessa.
Minä oon ainaki valmis pitämään osani jos te pidätte omanne ja minua suojellaan yöllä niin et saadaan pahikset pois eka.


piikkisiili kirjoitti:Pulma on se, että sinuun ei voi luottaa. En ihmettelisi ollenkaan, jos tarttusit siihen pieneen mahdollisuuteen voittaa.


keira kirjoitti:Samalla tavalla minä mietin voinko luottaa teihin. Mutta oon ihan valmis ottamaan sen riskin. Myös teidän voittomahdollisuudet helpottuu että tämä ei ole pelkästään kultin eduksi.


piikkisiili kirjoitti:Sinun ei tarvitse sitä miettiä, koska minä ainakin pidän ääneni sinulla. Hyötysuhde (ja minusta hyvikset voi hyötyä enemmän seuraavan päivän ennustustuloksesta, jota ei tuossa sopimuksessa tulisi) on aivan liian pieni verrattuna riskiin, jota ei tarvitse ottaa.


Iku kirjoitti:Ei ole mitään syytä luottaa keiraan. Hän vain yrittää tarjota meille "helppoa" voittoa, jotta pääsisi itse yöllä käännyttämään pelaajan ja näin varmistamaan kultin voiton aivan kuten piikkisiili laskikin. Minun ääneni ainakin on ja pysyy.


horaaneko kirjoitti:++keira

Onnea Keira pieni, pelasit oikein hyvismäisesti, en olisi luultavasti epäillyt sua. :3
Mutta nyt epäilen enkä menisi todellakaan luottamaan siihen että noudatat sopimusta. Joten tervemenoa minun puolesta. c:

Mulla on tekeillä listaus Gomhogista (ja Vampiresta mutta sillä ei ole niin kiire) mutta sitä pitää nyt miettiä vielä uudestaan kun Keira on kulttipirulainen. Koitan postailla sen huomenna!


Ropsus kirjoitti:++keira

Varma uhka pois ei kai tässä muuta syytä. Minä kun en myöskään usko hänen pitävän sanaansa koska kultin voitto on niin lähellä.

Anteeksi muuten epäaktiivisuuteni, eka työviikko oli aika rankka enkä ehtinyt koneelle melkein viikkoon. Toivottavasti huomenna sitten aktiivisemmin mukaan.


Kayu kirjoitti:++keira ei varmaan vaadi lisää valaistusta?

Mulla ei ole mitään sanottavaa, tää peli on mennyt omalta osaltani aika surkeasti (lagit, cosplaykiire - Desuconia odotellessa... uskallankohan me llähteä sinne tän pelin takia...) mutta vapaaehtosesti men ole antiaktiivisuuteen tippumassa. Ja keiralle terkkuja että men ainakaan usko sua ,D


Nepece kirjoitti:-- gardenGnostic on aloittanut ääntenlaskun --

GG: :)
GG: jeeeei nyt lasketaan ääniä
GG: tilanne on näillä näkymin


7 Keira (Lotazi, Iku, Thymegirl, Piikkisiili, Horaaneko, Ropsus, Kayu)
1 Piikkisiili (Keira)

ruokkimassa omnipoterrierriä :) (poissaolot)
Iku, 8.6. - 9.6.

jäämässä partavaahtoräjähdyksen alle :( (äänestyspakot)
horaaneko, Iku, Kayu, Ropsus, Thymegirl

GG: kaikki äänestyspakot on hoidettu!!!!
GG: se on kiva
GG: olen ylpeä teistä <3
GG: ja keira on putoamassa isolla äänienemmistöllä
GG: päivää on jäljellä noin puolitoista tuntia
GG: eli se loppuu tänään kello 21:00! :D
GG: huomisiin <3<3<3<3


-- gardenGnostic on lopettanut ääntenlaskun --


keira kirjoitti:No oottepa aika tylsiä :< Miks kukaa ei lähteny väitteleen mun kaa enempää?

Mut onnea jatkoon Kayulle ja Ikulle (tiedä sitten keitä olette...................) !


Jite kirjoitti:Arvoisat conkävijät, juonitteluaikanne tänään on päättynyt.


Jite kirjoitti:Virallinen lopputulos on viimeinkin laskettu.
Suokaa anteeksi pelinjohtajan pieni myöhästyminen, kuulemani huhun mukaan hän kävi kaverinsa tupaantuliaisissa.
Tiedä, mitä ihmettä se tarkoittaakaan.
Joka tapauksessa, lopputulos:


7 Keira (Lotazi, Iku, Thymegirl, Piikkisiili, Horaaneko, Ropsus, Kayu)
1 Piikkisiili (Keira)

Tehnyt Sburbilla itselleen turvapaikan (poissaolot)
Iku, 8.6. - 9.6.

Värjäytymässä valkoisemmaksi kuin Doc Scratchin pesterchum-kirjoitus (äänestyspakot)
horaaneko, Iku, Kayu, Ropsus, Thymegirl

Ilmeisesti kaikki suorittivat äänestyksen ajallaan, isot aplodit teille.
Sitten seuraavaan aiheeseen.
Päätitte siis lynkata keiran 7 äänellä, näin siis tapahtuu.
Velvollisuuteni lienee nyt ohi, tapaamisiin.


Kaikki tuijottivat taas tietokonetta. Taas se oli laskenut äänet itsekseen. Kuka sen oikein teki? Ja miksi? Tuskin se selviää koskaan. Mutta oikein se silti oli. Vaikkakin kirjoitettu teksti olikin häiritsevän... Valkoista. Oli siis keiran vuoro joutua myyntisaliin.

Conittajat: Vangitse keira

Keira jäi kiinni hangoittelematta lainkaan vastaan. Se oli teille helpotus, sillä luulitte toimenpiteessä kestävän kauan.

Conittajat: Viekää keira myyntisaliin

Ei mitään omituista matkan varrella. Itse asiassa... SE oli omituista. Tajuatte tilanteen liian myöhään.

Keira: Vihellä pilliin

Sinulla oli salqinen suunnitelma kiinni jäämisen varalle, joka siis oli käytännössä pakko toteuttaa nyt. Pillin vihellys oli merkki siitä. Yhtäkkiä maasta nousivat, kuin tyhjästä, kapteeni Jack Sparrow ja Olkihattupiraatit, olethan sinä sentään piraattipuolueen rekrytoija. Tämän turvin pääset karkuun mukanasi olevan yleisavaimen, ja Vesijärvessä odottavan merirosvolaivan turvin. Täydellinen suunnitelma!

Keira: Pakene!

Suunnitelmasi onnistui. Sinun on valitettavasti kiireessä pakko jättää uudet toverisi Sibeliustaloon, oma mielenterveytesi oli tärkeämpää. Ja koska conittajat näkevät fanituksensa kohteita livenä, kaikki voittavat <3

Kuolleet

Päivä 1: zeremi, conittaja
Yö 1: Zey, conittaja
Päivä 2: Nepece, conittaja
Yö 2: Violet, conittaja
Päivä 3: Vampire, järjestäjä
Yö 3: Gomhog, piraattipuolueen jäsen
Päivä 4: keira, piraattipuolueen rekry

Yö 4 loppuu 9.6. kello 22
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Constuck - Conittajien vapaus feat. Fobba

ViestiKirjoittaja Mus » 28.11.2013 23:21:16

Jite kirjoitti:Ole lasten korttipeli

Olet lasten korttipeli. Slayer, ja hänen mystinen vastustajansa lätkivät sinua koko yön yli, kunnes tulee aamunkoitto.

Järjestäjä: Etsi kohdettasi

Olit saanut pomoltasi juuri äsken puhelinsoiton. Asemasi Desuconin pääjärjestäjänä oli vaakalaudalla. Hän oli kuullut Jiteltä (jonka luulit eliminoineesi heti alussa), että hän oli tutkinut tapahtuman todellista luonnetta Nepecen kanssa (jonka myös olit luullut olevan kuin vihannes). Hän ei ollut kovin tyytyväinen siihen, että kidnappasit kaikki, nyt kaikki kidnapatut oli pakko aivopestä Homestuckilla :D Kaiken kukkuraksi olit mennyt päästämään piraattien rekryn karkuun, seuraava virhe tulisi kuulemma johtamaan potkuihin. Tiirailet ympäriinsä, mutta HÄNTÄ ei vain näy missään. Sen sijaan Jite nojaa läheiseen tolppaan, ja on kuin olisi valmis mollaamaan sinua.

Järjestäjä: Kuuntele Jiten vinoilua

Hän hymyilee ovelasti, sanomatta mitään. Päätät lyödä häntä juuri generoimallasi valomiekalla (oi, vähänkö jediä!), ja osut. Jiten ruumis hajoaa, mutta kasautuu hetken päästä uudelleen. Hän hymyilee edelleen, mutta nyt myös puhuu. "Etkö tajua, että olen laittanut Sibeliustalon alueelle päälle kuolemattomuuskoodin? Niin kauan, kuin täällä olet, et voi tappaa panttivankejasi. Ja mitä muuten hän sanoikaan mokaamisesta? Seuraavasta saat potkut. Kiirehdi kaikkien aivopesemisessä, jos haluat pitää työsi... Heh heh... Varjojen peli on alkanut. Ai niin. Etsimäsi henkilö on taskuavaruudessa pelaamassa Yu-Gi-Ohia." Viimeisen lauseen jälkeen poika katosi kuin savuna ilmaan, ja oli taas mystisesti äänestysaika.

Taskuavaruudessa (poissaolot)

Iku, 8.6. - 9.6.
Lotazi 8.6. - 9.6.

Sulautumassa nolla-avaruuteen (äänestyspakot)

Isch

Kuolleet

Päivä 1: zeremi, conittaja
Yö 1: Zey, conittaja
Päivä 2: Nepece, conittaja
Yö 2: Violet, conittaja
Päivä 3: Vampire, järjestäjä
Yö 3: Gomhog, piraattipuolueen jäsen
Päivä 4: keira, piraattipuolueen rekry
Yö 4: ei kukaan

Päivä 5 loppuu 13.6. kello 20


Thymegirl kirjoitti:Aikas valoisalta näyttää tilanne tällä hetkellä. Jos keiraan on uskominen ja kulttia on vain kaksi, kyseessä on nyt pitkälti varsin tuttu hyvikset-pahikset -asetelma. Phew.
Elossa on siis 8 pelaajaa, joista 1 pahis + 1 petturi, 2 kulttilaista (oletettavasti), 2 erikoista ja 2 tavista(oletettavasti). Njoo, toisaalta jos kultti nyt alkaa laittaa kapuloita rattaisiin, niin hyvisten peli menee aika hankalaksi.

Ja nyt kun kultti on kesytetty, voi aikaa täysipainoisesti pahisjahtiin! Mä keräilin 3. yön aikana huomioita, jotka voisin nyt postata tähän.
-2. päivänä horaaneko äänesti violetia, joka kuoli seuraavana yönä. Kiireessä pahiksilta unohtunut yönimi?
-Vampire yritti selkeästi ottaa Ikuun hajurakoa 3. päivänä, kun jälkimmäinen myötäili hänen mielipiteitänsä avoimesti. Pahistoverit tekemässä eroa toisiinsa?
-Gomhog varoitti Ikusta ja Lotazista ennen oletettua käännyttämistään. Lynkattiin, koska oli osittain oikeassa?

Lotazin uskoisin olevan ennustaja. Sen sijaan mulla on semmoinen kutina, että horaa ja Iku olisivat pahiksia muun muassa edellä mainituista syistä. Sen lisäksi horaa laittoin hiukan pökköä pesään tuon Vampiren etäisyydenoton kanssa sanomalla Vampiren olevan vainoharhainen Ikun suhteen. Yritittekö kenties jotain salajuonta? Plus mainitsit horaa tekeväsi Gomista listauksen ja Vampiresta myöhemmin, koska sillä ei ole kiire. Miksei? Laitoit viestisi päivän viimeisenä päivänä, ja kun keira oli aika varmasti kultti, miksi koit kultti-Gomin olevan tärkeämpi kuin pahis-Vampiren?
++horaaneko

Saa nähdä, miten pääsen koneelle ensi viikon aikana, musiikkileiri...


Iku kirjoitti:Saanko nyt joltaki vastauksen mikä hitsi tää kulttijuttu oikein on?! Eka Gom käskee varomaan mua ja lotazia (joka ei ainakaan kultissa ole) nyt keira toivottaa onnea mulle ja Kayulle. (Vai liittyykö tämä onnen toivotus johonkin aivan muuhun kuin peliin? Ainoa minkä takia mulle ja Kayulle on järkevää toivottaa hyvää jatkoo on varmaankin peruskoulun suorittaminen, mutta se ei kyllä tähän väliin oikein passaa)

Tän pelin kuviot ovat kyllä outoja. Jäljelläkö on siis yks pahis, ennustaja, suojelija, liutta käännytettyjä ja muutama tavis?

/Thyme väliin
näköjään


Lotazi kirjoitti:
Iku kirjoitti:Tän pelin kuviot ovat kyllä outoja. Jäljelläkö on siis yks pahis, ennustaja, suojelija, liutta käännytettyjä ja muutama tavis?

ja petturi :>

Jos nyt kerron ennustamani, kun kultti ei voi enää kasvaa.
1 yö: Gomhog (ei uhka)
2 yö: piikkisiili (ei uhka)
3 yö: keira (uhka)
4 yö: Thymegirl (ei uhka)

piikkisiilen kohdalla halusin tarkastaa, että en ajatellut ihan hassusti. Välillä pidän hyviksenä vaikka pahis ja pelkäsin että nytkin käy niin. Thymen kohdalla häirisi helpot äänet, sellaiset mitä pahikset olivat saattaneet käyttää ja sit oli muutaki miks mietin et olis ollu pahis mut nyt en enää muista :>

Yritän huomen tai ylihuomen kattoo tarkemmin, nyt pitäis kirjottaa yks kouluaine ja sen palautus on viimeistää kahen päivän pääst :>


piikkisiili kirjoitti:Thymegirl: Miksi äänestit heti päivän alkuun? Olisit voinut odottaa Lotazin ennustustulosta.

Iku tuntuu olevan liioitellun hämmentynyt. keira sitten toteutti tuota hämmennystä nimeämällä kaksi pelaajaa. Yksi heistä voisi olla kulttilainen (minä tekisin näin, jos olisin itse ollut käännyttäjä), että tuo Ikun viesti voi olla pesäeron tekoa. Pesäeron tekoa voi miettiä myös Vampiren suhteen. Vampire tuntui väkisin tekevän Ikusta epäilyttävää, mutta kumminkin tarttui Gomhogiin eikä kohdistanut Ikuun enää huomiota.

Vampire tarttui paljon nykyään epäolennaisiin asioihin (randomäänet, Gomhog) varmaakin osittain liikojen linkittymisien välttämiseksi. Listautahan hän teki kaksi kertaa, mutta eka on vähäsanainen ja viimeinen jäi kesken. Miksi Vampire ei tehnyt sitä loppuun? horaanekosta ja Gomhogista hän kirjoitti silloin eniten, ehkä osittain ajankäytön takia, mutta heidät Vampire ilmeisesti koki eniten mainitsemisen arvoiseksi. horaanekoa hän epäili keiran pahistoveriksi. Nämä epäilykset olisi heppo kumota, kun keira olisi pudonnut tai syy alkaa jahtaa keiraa.

//Lotazi tuli väliin. Ainakin vaihtoehdon sai suljettua pois.


Thymegirl kirjoitti:piikkis: Sori, en tosiaan ollut varma pääsenkö nettiin tän viikon aikana ollenkaan, niin ajattelin tehdä tässä jotain ennen sitä. Kun minä hömelö en laittanut itselleni edes poissaoloa. Täällä leiripaikassa on kuitenkin onneksi nettiyhteys, ja tajusin sentään ottaa läppärin mukaan :D


horaaneko kirjoitti:Oon niin kuollu. En pelin takia (paitsi ehkä kohta tässäkin, ahaha) vaan koska joudun vahtimaan joka päivää yhdeksää ylivilkasta pikkupentua jotka mm. tänään yritti tappaa mut puumiekoilla ja kivittää ritsoilla. Kolmen jälkeen en jaksa muuta kun kitata kahvia joten anteeks, miun panostus nyt kärsii vähän. :''D Tuskin saan loppuun sitä Vampire-listaa koska en jaksa. Yritän ennen torstaita käydä ees jotenki läpi jotain mut älkää oottako liikoja.

Hm Keira häröili lopussa ja jos mulla ei menny jotain ohi niin eikös nuo oo nyt pelaajia joita Keira yritti käännyttää mut ei onnannu?

Ikun reaktio oli vähän liioiteltu niinku piiks sano. Toisaalta viime yön tapottomuudesta mulle tuli mieleen että koska oletettavasti Lotazia yritettiin tappaa, pahiksena ois joku ei niin kartalla oleva joka ei tajunnu että Lotaa luultavasti suojellaan. Kayu on ollu pelistä koko ajan vähän pihalla joten sopis tähän kuvaan. Iku mua ei kamalasti epäilytä.

Piikkis ja Thyme on siis hyvistuloksia, mut eikös käännytetyt ja petturi näy hyviksinä? Toisaalta nyt tiedetään että Piiks ja Thyme ei voi olla kumpikaan täysvaltanen pahis. Jäljelle jää siis Iku, Kayu, Isch ja Ropsus. Täysvaltanen pahis on kuitenkin nyt suurin uhka joten näistä pitäis lähtee nyt etsimään. Kaikki Ikua lukuunottamatta on vaan ollu hirveen hiljaa, joten vähän vaikee mitään materiaalia lähtee ettii. Mut käyn viestit läpi tossa öö joskus eli huomenna.

Thymelle:
Mun stressiaivot ei näköjään käsittänyt Keiraa tuossa tilanteessa (mikä sinänsä on huvittavaa koska puhuin siitä samassa lauseessa) mut siis joo Vam ois ollu tärkeempi. Nih. Mä en nyt jaksa kautta ehi puolustautua paremmin mut nuo onkin suurin osa retorisia kysymyksiä. Mut vastaepäilynä (jota mä ite aina epäilen kamalasti, ha), mikä kiire äänestää? P:


Thymegirl kirjoitti:Mä mietin kans tuota keiran reaktiota, mutta jotenkin mulla on semmonen olo, että se oli pahemman luokan kusetusta. Semmoista "vielä viimeisinä hetkinänikin yritän sekoittaa peliä jotta kahdella kulttijäsenelläni olisi vielä mahiksia muahaha" tai jotain.
Ja horaa, selitin ääntäni vastauksessani piikkikselle: en ollut varma, pääsenkö koneelle pitkään aikaan ja unohdin laittaa poissaolon. Sun vastaepäily mua kohtaan on vähän turha, koska mut on jo varmistettu ei-pahikseksi.


piikkisiili kirjoitti:Mietin tässä, että pitäisikö suojelijan tulla esille. Tavallisesti se olisi vielä turhan varhaista, mutta nyt ennustaja on esillä ja todennäköisesti seuraavan yön uhri. Seuraavana päivänä olisi viimeinen mahdollisuus pudottaa vastapuoluelaiset (oikeastaan tänä päivänä tai yönä jonkun kultista/pahiksista pitää pudota, jotta voittomahdollisuudet olisi realistiset), jolloin suojelijan tietämisestä olisi apua. Sinäänsä sitä seuraavana yönä suojelija voisi vielä yrittää suojella hyvistä ja hankkia yksi päivä lisää, mutta se olisi jo epätoivoinen tilanne.


Nepece kirjoitti:KANKRI: 9hjelmassa 9n nyt ääntenlasku, j9ssa siis kerr9taan kuka 9n äänestänyt ketäkin (j9s kukaan ketään), ketkä 9vat nyt tai lähitulevaisuudessa p9issa ja kenen pitää vielä kyseisen pelipäivän aika äänestää välttääkseen pelistä put9amisen ja näin pelinj9htajalle harmaiden hiuksien antamisen. Apupelinj9htaja 9n nyt su9rittanut äänten etsimisen ja laskun, ja var9ituksena kaikille, että seuraavaksi tulee kunkin pelaajan saama äänimäärä:

#TW #äänet #ääntenlasku #r99lipelaamista #ingame #kankri vantas #ju9nari #ju9nittelupeli


1 Horaaneko (Thymegirl)

#p9issa9l9t (poissaolot)
Jite 14.6. -16.6. [PJ]

#äänestyspak9t (äänestyspakot)
Isch

KANKRI: Kuten edellä annetusta tied9sta näkyy, put9amassa 9vat Isch, k9ska hän ei 9le su9rittanut äänestyspakk9aan ja H9raanek9, k9ska hänellä 9n yksi ääni eikä kenelläkään muilla yhtään. Kaikilla 9n kunn9lla aikaa äänestää, sillä pelipäivä l9ppuu vasta hu9menna, eli siihen 9n, vielä muistutuksena, a69ut tuntia vaile vu9r9kausi, Mitään hätää ei 9le, paitsi tietenkin niillä, j9tka eivät pääse k9neelle, (Muistakaamme 9ttaa nekin ihmiset hu9mi99n, j9illa 9n 9ngelmia tiet9k9neidensa kanssa.) tai niille j9tka 9vat un9htaneet k9k9 pelin 9lemassa9l9n tai niille, j9tka eivät yksinkertaisesti jaksa tai viitsi enää pelata.

#TW #muistutus #tiet9k9ne9ngelmat #päivän päättymisaika


Iku kirjoitti:Piikkisiili: Minusta ajatus suojelijan esiintulosta on hyvä. Suojelija on joku neljästä (Isch, hora, Kayu, ropsus) pahiskandidaatista. Saataisiin karsittua vaihtoehdot kolmeen, jolloin mahdollisuutemme osua pahikseen paranisivat.

Hora: Se ei ole mahdollista ainakaan minun kohdallani, kuten toin jo aikaisemmin Gomin varoittelun aikaan esille.

Ja sitten jonkinlaista listan poikasta:

Kayu tuntuu edelleen pelaajalta joka olisi vain helpoin unohtaa (tai lynkata). Hän voi olla mitä tahansa, kuitenkin hän näyttää pysyttelevän mukana.

Jii->Zey->Isch Käytännössä tämä poppoo voi olla mitä tahansa, Ischistä ei ole kuultu edellisen listaukseni jälkeen mitään. Jos tämä jengi on ollut käännytettävissä, uskon että heidät on käännytetty, koska he ovat olleet hiljaa, mutta kukaan ei varsinaisesti ole epäillyt heitä. Ei voi olla suojelija, koska ei Kylässä ole käynyt.

Lotazi ennustajamme.

Ropsus ei vieläkään ole oikein aktivoitunut. Minulla ei vieläkään ole mitään muuta mielikuvaa kuin epäaktiivinen. Haluaisin kuulla sinusta lisää.

Thymegirl Nimesin thymen jo aikaisemmin kulttimaiseksi, joten hän on tällä hetkellä Ischin oheella toinen ehdokas käännytetyksi.

Piikkisiili En usko että Piikkistä olisi käännytetty, koska hän on kuitenkin niin itsepäinen pelaaja, että se olisi varmaan huomattu, muuten en oikein osaa sanoa mitään.

Horaneeko on mielestäni hyvismäinen edelleen, mutten oikein saa häntä sijoitettua roolilistaan.

En oikein usko horaa pahikseksi (tai käännytetyksi), enkä haluaisi hänen putoavan, joten ++Isch. Isch ei voi olla suojelija ja hän olisi ollut kultille hyvä kohde. Hän on muutenkin kokemassa antiaktiivisuus kuoleman, enkä suoraan sanottun halua enään kolmatta varittajaa samalle roolille, josta ei ole saatu mitään irti.


horaaneko kirjoitti:Ööööbläblöö mihin tuo vastaus oli Iku?

Thyme: Aaa okei nyt selkeni. Mutta musta sua on oikein hyvin vielä oikeus epäillä koska voit olla petturi tai käännytetty.

Hömmömöm ääntä pitäis miettiä. Noista vaihtoehdoista mietin nyt Kayua eniten, koska viime viestissäni ollut juttu (joka ei oo mikään supermasterepäily mut kun ei oo muutakaan) mut niin. Pitäs kyl edelleen lukee Ikun viestit vielä. Asdglf mä en kerkii. .___. Mut yritän. Juu.


piikkisiili kirjoitti:Hiljaisia vaan alkaa olla myöhäistä pudottelemaan... Ischille ei välttämättä löytyisi korvaajaa, mikä voisi tuomita hyviksen pelin tai olla ratkaisu hiljaisen vastapuoluelaisen löytymiseen. Kayu on käynyt Kylässä, mutta hänestä ei ole kuulunut. Kuinkas näin? Perustelluista ehdokkaista horaaneko ja Iku voisivat kumpikin olla sekä pahiksia tai kulttilaisia (pahista jo perustelin, horaaneko kulttilainen keira myönteisyydestä ja Iku keiran tervehdyksestä).


Iku kirjoitti:Horan vastaus (tai pikemminkin huomautus) on edellisen viestisi toiseen kappaleeseen.


Thymegirl kirjoitti:Ihan vain mielenkiinnosta... Mikä mussa on sun mielestä kulttimaista, Iku?
Niin, ja jos Isch ei ole käynyt Kylässä, hän tuskin on myöskään lynkkaava pahis. Kukaan Ischin roolia pelanneista ei ehtinyt äänestää missään välissä, joten yönimi olisi pitänyt arpoa (ellei peturin ääntä lasketa pahisääneksi). Suojelijan osuminen oikeaan olisi ollut siis ihan pirskatin hyvä tuuri. Ei ei ei, en usko Ischin olevan lynkkaava pahis. Käännytetty voi toki olla, tai petturi.

//horaa ja piikkis väliin
//sekä Iku


Iku kirjoitti:Thyme: Aina välillä tuntuu ettet ole pelissä mukana, vaikka siltikin puhut ja epäilet. Olet ikäänkuin sivusta seuraaja, joka ei malta olla puuttumatta käsillä olevaan keskusteluun. Myös äänesi (uusinta lukuunottamatta) ovat olleet tosi neutraaleja. Kultin olisi ollut todella helppo käännyttää kaltaisesi pelaaja.

horan käännytys idea, (jota aiemminkin kommentoin) näyttäis saavan vanhoista äänestyksistä vahvistusta. Epäilen että Keiran on yrittänyt käännyttää Kayun 2. yönä, siinä onnistumatta, koska tsekkasin tuossa vanhoja äänestyksiä ja keira äänesti Kayua aina sen jälkeen. Se myös selittäisi sen miksi tämä nostettiin esille Keiran viestissä. Mun nimen esiin tuomalla Keira olisi saanut annettua kuvan että hänen todella pieni kulttinsa olisi meille uhka.
1. yö Gom
2. yö Kayu
3. yö ??
Jäljellä olisikin siis yksi käännytetty ja kultti ei ole meille enään uhka.-> Voimme keskittyä täysillä pahiksiin. Ääni Ischille alkaa tuntumaan tyhmälle, mutta pidän sen vielä.


Thymegirl kirjoitti:Mutta mähän olen aina sivusta seuraaja :'D
Mä vahvasti epäilen tuota ekaa yötä. Suurin asenteenmuutos Gomilla tapahtui 2. ja 3. yön välissä, joten musta tuntuu, että Gom on käännytetty vasta 2. yönä.


piikkisiili kirjoitti:++ horaaneko, selitän kohta


piikkisiili kirjoitti:Okei eli pahikset eivät ehtineet massata väliini. Toisaalta vielä olisi turhan varhaista siihen Olen siis kännyllä ja tajusin päivän loppuvan tunnin sisällä. Thyme ei ole pahis ja toivon hänen olevan kulttilainen. Tällöin Thymen äänellä on suurempi todennäköisyys osua nimenomaa pahikseen. Katotaas tätä tilannetta vielä


piikkisiili kirjoitti:Ehkä sitten pitää mennä tämän kortin varassa. Vielä pitäisi saada yksi ääni horaanekolle, jotta pahikset ei varmasti massaisi.


piikkisiili kirjoitti:Tai noh ei pahikset huomenna voita.


Jite kirjoitti:Päivä on päättynyt, iltaraporttia pukkaa heti, kun saan viimeisteltyä sen.


Jite kirjoitti:EB: viimeisin päivä taisi mennä aika lailla
tylsästi tästä näkökulmasta. mutta enhän ole muuta kuin tarkkailija, joten, voin ainoastaan valittaa


2 Horaaneko (Thymegirl, piikkisiili)
1 Isch (Iku)

postuumisti osallistumassa (poissaolot)
Jite 14.6. -16.6. [PJ]

trollien vankina (äänestyspakot)
Isch

EB: kuten ylläoleva kaavio kertoo, horaaneko kuolee, koska sai eniten ääniä, ja Isch on edelleen trollien vankina, joten oletettavasti ei tule palaamaan. harmi.

[S] horaaneko vastaan maailma

LOADING

100 %

Horaaneko oli saarrettu, peräti 2 ääntä oli häntä vastaan, ja se riitti enemmistöön. Hän kirosi tuurinsa puutetta, ja päätti tehdä keirat (aka paeta paikalta). Horaaneko oli kintuista vikkelämpi kuin kukaan, joten hän pääsi kuin pääsikin ovelle saakka, ja murtautui ulos, mutta vastassa olikin ikävä yllätys.

Ole ikävä yllätys

Olet Marko "Fobba" Forss, nettipoliisi. Sait nimettömästä lähteestä tiedon, että 2 hullua pitävät otakujoukkoa panttivankeinaan Sibeliustalolla. Ja paria merirosvoa. Missä ilmiantaja olikaan... "Kayu!" Kayu säpsähti, kun kuuli nimensä. Fobba oli juuri kutsunut häntä. Poliisi sanoi hänelle: "Suomen poliisi on syvästi kiitollinen sinulle kidnappaajien ilmiannosta. Ansiostasi tämän viheliäisen tapahtuman järjestäjät saadaan putkaan. Valitettavasti joudun kylläkin lätkäisemään sinullekin sakot avunannosta joukkokidnappaukseen." Kayun tyytyväinen ilme muuttui yhtäkkiä kauhun täyteiseksi. Tuo sakkohan tyhjensi koko lompakon! Miten hän pääsisi pois Lahdesta. "EIIIIIIIIIIIIIII!!!"

Nepece: Soita puhelu

Puhut puhelimessa tuntemattoman tahon kanssa. "Aha. Ymmärrän. Vampiren ja horaanekon palkkaaminen oli todellakin täydellinen munaus. Ei teidän olisi silti tarvinnut tehdä Fobbasta ektobiologialla omaa versiota." Suljit puhelimen, ja käännyit Jiteen päin. "Trollien tuominen tähän maailmaan on toistaiseksi Vampiren ja horaanekon sössimisen vuoksi jäissä. Sitähän sinä toivoit?" Jite naurahti, ja käveli hetken ympäri metsähallia. "Tosiaan. Heidän metodinsa oli väärä, idea kylläkin hauska. Otakuiden aivopeseminen trollien säiliöiksi oli viihdyttävä idea, mutta valitettavasti huono." Hän hymyili hetken, ja sanoi: "Olen jo keksinyt oikean metodin, ja niiden kahden pysäyttäminen oli sen vuoksi välttämätöntä.

[Loppu?]

Eloon jäivät:
Iku
Lotazi, Elffi/ennustaja
piikkisiili
Ropsus
Thymegirl, Slayer/suojelija

Kuolleet

zeremi, päivä 1
Zey, yö 1
Nepece, päivä 2
Violet, yö 2
Vampire, päivä 3 (järjestäjä)
Gomhog, yö 3 (piraatti)
keira, päivä 4 (piraattirekry)
horaaneko, päivä 5 (järjestäjä)

Kayu (vänkäri)
Jii->Zey->Isch (piraatti)

SEIS! Ennen jälkipeliä on vielä paljastettava Ischin kohtalo, koska hänenkin nimensä on kuolleissa.

Tuomari: Anna Ischille tuomio

"Täten tuomitsen sinut lompakon tyhjentävään sakkoon piraattimaisen pukeutumisen, ja lahtelaisia häiritsevän käyttäytymisen vuoksi.

NYT sana on vapaa, desu~ Yönimet kokoan pikkuhiljaa, yritän saada ennen desuun lähtöä postattua :3


Gomhog kirjoitti:...


Nepece kirjoitti:Sucks to be Gomhog.

Postaa yönimet, Jite.


zeremi kirjoitti:Hauska peli oli, vaikka se mun osalta lyhyeksi jäikin. :D

Kiitos PJ ja kanssapelaajat! :)


Iku kirjoitti:Kiitti kaikille kivasta pelistä!

Olen tyytyväinen kun arvasin edes yhden käännytetyn oikein.


keira kirjoitti:heh3 :-D nauran täällä itelleni ja kayulle sekä horaalle joita kumpaaki äänestin :---D

ps, käännytin gomin vasta kolmantena yönä vaan koska pystyin~


piikkisiili kirjoitti:Minä kun luulin, että pahisten jäkeen olisi pitänyt vielä löytää loput kultista :D. Panostukseni peliin olisi voinut olla parempi, mutta kivastihan tämä hoitui. Omalta osalta into tosiaan vähän lopahti, kun pahikset eivät innostuneet tuosta suunnitelmasta. Miksi ei? Jälkeenpäin ajateltuna olin yllättävän hyväuskoinen Gomhogin käännyttämättömyydestä :p.


Gomhog kirjoitti:Kiitokset kaikille erityisesti Nepecelle, joka ryhtyi varapelinjohtajaksi.

keira kirjoitti:heh3 :-D nauran täällä itelleni ja kayulle sekä horaalle joita kumpaaki äänestin :---D

ps, käännytin gomin vasta kolmantena yönä vaan koska pystyin~


Mokomakin troolaaja


Gomhog kirjoitti:
piikkisiili kirjoitti:Minä kun luulin, että pahisten jäkeen olisi pitänyt vielä löytää loput kultista :D. Panostukseni peliin olisi voinut olla parempi, mutta kivastihan tämä hoitui. Omalta osalta into tosiaan vähän lopahti, kun pahikset eivät innostuneet tuosta suunnitelmasta. Miksi ei? Jälkeenpäin ajateltuna olin yllättävän hyväuskoinen Gomhogin käännyttämättömyydestä :p.


Itse asiassa kaikkien viestien takana oli tavoite maksimoida hyvisten voittomahdollisuudet, joten luultavasti huomasit sen.


Violet kirjoitti:Oli aika mukava peli, ja kultti teki tästä erilaisen. En kyllä olisi arvannut Keiraa rekryksi.

Muuten Jite, lähetitkö ensimmäisen päivän aikana viestin, jossa kerroit, että kultti ei saanut ketään käännettyä? Luulin nähneeni sellaisen, mutta kun etsin sitä, niin en löytänyt.


Mus mus kirjoitti:Kiitos kaikille pelaajille modeltakin :>. Tätä oli oikein mukavaa seurata!

Violet kirjoitti:Muuten Jite, lähetitkö ensimmäisen päivän aikana viestin, jossa kerroit, että kultti ei saanut ketään käännettyä? Luulin nähneeni sellaisen, mutta kun etsin sitä, niin en löytänyt.


Tässä oli kyse pelimoden virheliikkeestä, mikä johti siihen, että PJ postasi hetkeksi tuon viestin, josta puhut. Virheen huomaaminen johti kyseisen viestin poistamiseen (tämänkaltaista tietoa ei pitäisi julkistaa, ellei asiaa ole erikseen mainittu säännöissä).

Onnea voitokkaille hyviksille ^_^ (ja toki myös muillekkin osapuolille :>).


Violet kirjoitti:Ja sitten mafia tappoi ainoan kansalaisen, joka olisi voinut tuoda asian esille XD


Jite kirjoitti:Violet: Se oli mun ja Musin yhteinen kämmi. Sen ei ollut tarkoitus olla julkista tietoa.

Pahisten yönimet:
Yö 1: Zey (Violet)
Yö 2: käytti varanimeä, Violet
Yö 3: Gomhog (Thymegirl)
Yö 4: Lotazi (piikkisiili)

Kultin yönimet:
yö 2: Isch
yö 3: Gomhog

Ennustaja
Yö 1: Gomhog (Zey), ei uhka
Yö 2: piikkisiili (Iku), ei uhka
Yö 3: keira (horaaneko) uhka
Yö 4: Thymegirl (Iku) ei uhka

Suojelija:
Yö 1: Arpa, Jii
Yö 2: Gomhog (Iku)
Yö 3: Käytti varanimeä, Iku
Yö 4: Lotazi (Kayu)

Mun pitäis siivota yksärilaatikko useammin -_- Kaikille kuitenkin kiitoksia pelistä, ja erityisesti Nepecelle, joka suostui nousemaan kesken kaiken VPJ:n pallille varoittamatta :3 Väliaikalaskentasi olivat hajottavia.

//Violet, Zey huomasi myös sen, ja pudottautui sen vuoksi.


Violet kirjoitti:Ongelma minun kohdallani oli, etten tiennyt sen olevan salaista tietoa. Vasta sitten, kun huomasin, että olit poistanut sen viestin, niin aloin epäilemään tietoa. No, onneksi en alkanut keskustelemaan asiasta ennen kuolemaani.


horaaneko kirjoitti:Joooo. Ehkä miun huonoin pahispeli föör evörrr. :D
Tässä oli meillä se ongelma (tai ainakin mulla) että koin kultin niin isoksi uhaksi että oltiin yölläkin, samoin kuin päivällä, ihan kiinni kultin tappamisessa eikä tullut ajateltua omaa topickäyttäytymistä eikä muita yleensä pahispeleille olennaisia juttuja. Sit kun rekry kuoli, tuli vähän suojaton olo kun tajus ettei oo panostanu pahisteluun yhtään ja hyvikset heti löysikin sieltä pahisjälkiä. Hyvin pelattu kyllä! Mutta parempi että hyvikset voitti (eikös tää enemmän oo hyvisvoitto) koska kultti alko ottaa pikkusen päähän kun sekotti peliä ihan kamalasti. Mun on pakko sanoa, etten ehkä osallistu enää kulttipeleihin koska ainakin pahiksen kannalta tää oli ihan hirveetä. :'D (no ehkä osallistun. Ehkä. Jos saa keksiä.) Lisäks irl teki loppupelistä tosi pee-askaa mun osalta. Mutta ihanien pahiskavereideni kanssa oli kivaa <3 Postaan meidän höpinät, kunhan koneelle pääsen, tänne ja yritän karsii turhan offin pois. :D (sitä on paljon, yllätys yllätys... ;;) )

Kayulta myös pitää pyytää anteeks kun olin niin luvattoman hiljaa loppupelistä. IRL vei kaiken jaksamisen. :c

Mut onnee hyvikset! Ja PJ:lle kiitos, oli ihana peli ja huiput ingamet! (kulttia en onnittele, oon teille katkera xD)


horaaneko kirjoitti:Piikkis: koska ei tehny mieli tanssia hyvisten pillin mukaan ja zeremi keksi että pahis vois esittää petturia, joka oli meikän Masterplan ensin, eli täälläkin päässä innostus vähän lopahti, ainakin meikällä. P: Tosin Vam ja Kayu olis varmaan siihen suostunu ja olis munkin kai pitänyt mutta kun känkkäränkkä. Ja sit mietin et se ois minimoinu meidän voittomahdollisuuksia kultin poistamisen jälkeen vielä pienemmiksi. Idea oli kyllä hyvä ja me harkittiin sitä tosi paljon, vielä keiran kuolemankin jälkeen, mut todettiinkin se sitten siinä vaiheessa jo turhaksi. Harmittaa kyllä koska ajatus hyvis/pahis-yhteistyöstä oli cool.

PS: Vampirekin huomasi tämän kuuluisan poistetun viestin ja puhuttiin siitä chatzyssa. Siinä meinas tulla moka kun joku (keirako peräti) tivas mistä tiiän että ekana yönä ei käännytelty. :D


Gomhog kirjoitti:horaaneko: Tuo, että pahisten huomio keskittyy kultin tappamiseen, oli osa suunnitelmiani tässä pelissä, usko tai älä. Ja harmittaa se, että zeremi meni sanomaan pahiksen esiintulosta petturina, sillä olin ottanut senkin huomioon petturin esiintuloajatuksessa. Ja sitten keira tulee rekryamaan ja suunnitelmat menee täysin pipariksi.


zeremi kirjoitti:Sori, kansalaiset ja pahikset. Kaikki pitäis aina ottaa huomioon ja vaan pälkähti tuo petturi-idea, joten tottakai jaoin tietoni yleiseen käyttöön. :D


Nepece kirjoitti:Entisenä hyviksenä sanon, että jos petturi tai "petturi" olisi tullut esiin sitä ei olisi ennustettu, koska se olisi tapettu heti kun sen hengissäpysyminen ei olisi ollut kansalle hyväksi. Jos ei muuten, nii että nähdään kuka suuttuu siitä. (Vinkki: pahikset) Tai siis tämä oli koko ajan suunnitelmani. Oli muuten kauhee alku, kun tajusin suht heti mitä Gomhog ajoi takaa, mutta en voinut sanoa sitä kenellekkään, koska se saattaisi pilata suunnitelman.


Iku kirjoitti:Kaikilla näyttää olleen aivan loistavat suunnitelmat ja mä vain oon mennyt virran mukana koko pelin. Pahisten kirjeenvaihtoa olisi kyllä kiva lukea.


Ropsus kirjoitti:Kiitos mukavasta pelistä, vaikka en itse ollutkaan kovin aktiivinen koska irl kiireet. Mutta mutta ei se mitään oli silti ihan kiva päästä taas pelailemaan :)


Thymegirl kirjoitti:Oi hitsit mikä säkä! :'D
Hei, oliko tää mun eka peli, jossa voitin hyviksenä?

En kertonut olevani suojelija, koska en ollut missään vaiheessa putoamisvaarassa ja odotin, jos joku olisi väittänyt olevansa minä. Ikun logiikka ei muuten toiminut: Lotazi ennusti mut, joten suljit mut pois mahdollinen-suojelija-listalta?


Vampire kirjoitti:Kivaisa peli, vaikka itseltä jäikin ehkä vähän puolitiehen lopulta. Ehkä. Oon kuitenkin tyytyväinen omaan suoritukseeni, koska jahtasin Gomia, jonka kulttiudesta olin 100% varma, keirankin keksin jossain vaiheessa, vaikka ensin veikkasin erikoiseks. Muita mun pohdintoja chatzyn puolelta en oikein muista, koska niitä tuli aina paljon yhdessä klöntissä, kun innostuin analysoimaan. ^^o^^

Mutta onnea voittajille! Oli kivaa pelata taas pitkästä aikaa pelissä, jossa oli kultisti mukana.


Gomhog kirjoitti:Vampire: Muuten kiva, mutta kaikki topassa olevat viestini olivat hyvis!Gomilta. Eli olit väärässä.


horaaneko kirjoitti:Hetkinen siis Gom miten? .___. Suthan käännytettiin 3. päivänä?


Gomhog kirjoitti:horaaneko:

Jite kirjoitti:Kultin yönimet:
yö 2: Isch
yö 3: Gomhog


Lotazi kirjoitti:Kiva peli oli, en muistakaan koska olisin viimeksi ollut ennustaja :>


Kayu kirjoitti:Me tulen vaan kotiin Desusta ja heti on peli loppunut oAo möh. Oli kyllä kivaa petturina, pakko myöntää ,D Horaa ja Vam oli kivoja kavereita, ja peliä oli muutenkin kiva seurata, vaikka se ei ollutkaan parhaimmistoani, ikävä kyllä. Ongelmat +10

Ja Horaa - ei haittaa .w.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17


Paluu KEPPI 2014 Pelit K3:sta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa