Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMOT

Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMOT

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 17:34:11

Pelattu välillä: 3.9 - 2.10.2013

Nepece kirjoitti:Tervetuloa Night Valeen

PJt: Nepece ja Tupsu
Pelityyppi: Peruspeli
Pelaajamäärä: 15
Äänestystapa:
Pelimode: Heliodora! :>

The Ballad of Fiedler and Mundt

Onko ilmainen jäätelö olla todella ilmaista? Kuka tietää. Tervetuloa Night Vale:en.

Kaupunginvaltuusto haluaa ilmoittaa, että huolimatta äänistä, joita saatatte kuulla päässänne, koirapuistosta EI saa ilmaista jäätelöä. Kaupunginvaltuuston meedio on keskustellut äänien kanssa ja vakuuttaa, että äänet valehtelevat. Koirapuistosta ei saa jäätelöä. Koska koirapuisto ei ole edes olemassa. Lakatkaa ajattelemasta koirapuistoa.

Radioaseman oma harjoittelija Dana, paikalla koirapuistossa, kuitenkin kertoo meille, että jotkut rakkaan kaupunkimme asukkaat ovat kuunnelleet näitä ääniä. Dana painottaa, että koirapuistossa ei ole jäätelöä ja että hänellä on vieläkin nälkä. Kun kysyin, mitä koirapuistossa sitten on, Dana vastasi hiljaisella kuiskauksella: “Huputettuja Hahmoja.” Se oli ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt kenenkään kuiskaavan tekstiviestin välityksellä. Joka tapauksessa, tämän viestin jälkeen emme ole enää saaneet yhteyttä Danaan.

Muistakaa siis rakkaat kuulija, koirapuistoa ei ole, eikä siellä ole jäätelöä. Teidän on siis parempi saada Huputetut Hahmot lähtemään koirapuistosta ennen kuin jatkatte jäätelön etsimistä. Mielellään ennen kuin Huputetut Hahmot huomaavat teidät.

[Welcome to Night Vale on ilmainen englanninkielinen kauhukomedia podcast, joka kertoo pikkukaupungista, jossa tapahtuu kummia asioita. Ensimmäinen jakso löytyy painamalla tästä. Loput jaksot saa täältä.]

Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 4 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopassa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi. Vain oikein kirjoitetut äänet lasketaan. Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtajat eivät laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskevat vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:den tekemistä väliaikalaskennoista.

Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan.

Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.

Yö:
Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan viestinsä mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen.
Erikoishahmot laittavat jokaiseen yöviestiinsä kaksi nimeä. Ensimmäinen on kyseisen yön kohde, seuraava varanimi. Tämä varanimi ei siis ole mikään virallinen, vaan mukana ainoastaan siltä varalta, että erikoishahmo ei jostain syystä pääse koneelle seuraavan yön aikana. Ensimmäisen yön varanimi annetaan PJ:lle pelin alussa vastaamalla hahmoviestiin.

Medipuhuja saa laittaa vastauksena hahmoviestiinsä ensimmäisen viestinsä, jos haluaa. Jatkossa hän saa joka yö lähettää yhden viestin, jonka pituutta tai sisältöä ei ole rajoitettu. Mediapuhujalla EI ole varaviestiä.

Pelinjohtajat käyttävät varanimeä vasta kun vuorokausi on umpeutunut (aiemmin vain siinä tapauksessa, että pelinjohtajat ovat yön alkaessa ilmoittanut, että kyseisen yön umpeutumisaika on lyhyempi). Varanimiä voidaan käyttää myös siinä tapauksessa, että erikoishahmo on ilmoittanut olevansa koko yön ajan poissa.

Mikäli varanimeäkään ei jostain syystä ole käytettävissä aamunkoittoon mennessä, menettely riippuu erikoishahmosta:

Pahikset: Tappavat sen, jota joku heistä viimeksi on äänestänyt.
Suojelija: Suojelee viimeisintä aiemmin suojelemaansa, johon hänellä on mahdollisuus. Jos tällaista hahmoa ei ole, arvotaan suojeltava niiden kesken, joita ei ole äänestetty lainkaan kahden edellisen päivän aikana.
Mediapuhuja: On vaiti ja radiojuontajanne onneton, mikäli viestiä ei ole tullut.

Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:
Kaksi kierrosta äänestämättä olleet poistetaan pelistä toisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.

Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.

Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitetun poissaolon kierrokset vähennetään välistä. Siis esim. jos henkilö ei ole äänestänyt kierroksella 1 ja on kierroksen 2 poissa, hänen täytyy äänestää kierroksella 3 tai hän lentää pelistä ulos sen päivän iltana. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään 2 peräkkäisen kierroksen ajan.

Hahmot:
Hyvät:
1 Kolmisilmäinen kansalainen voi uuden silmänsä avulla tuijottaa kerran tiukasti toista hahmoa koirapuistossa, ja saada selvää siitä onko tämä Huputettu Hahmo vai ihminen (Steve Carlsberg on valitettavasti ihminen). Tämä vaatii kolmannen silmän, koska Huputettuja Hahmoja on kovin vaikea havaita. Aivan kuin... koirapuistossa ei olisi kuin sinä ja sinun vainoharhasi.
[Kertakäyttöinen ennustaja saa kerran peli-yön aikana pyytää hyvis/pahistulosta yhdestä pelaajasta yksityisviestillä PJltä. Petturi näkyy hyviksenä.]

1 Vanha Rouva Josie voi pyytää Enkeleitänsä suojelemaan jotakuta yöllä ajattelemalla tuota henkilöä kovasti. Jos Huputetut Hahmot tulevat Enkelien lähelle, nämä pelottavat taivaallisella valollaan ja murinallaan, ne pois, eikä kukaan päädy keskelle erämaata sinä yönä. Josie saa halutessaan pyytää Enkeleitä jäämään luokseen. Kahtena peräkkäisenä yönä Enkelit eivät viihdy saman henkilön luona vedoten taivaallisiin määräyksiin. Vain Huputetut Hahmot huomaavat enkelit, ja silloinkin vain siinä tapauksessa että tulevat näiden suojeleman henkilön lähelle, koska kuten me kaikki tiedämme, Enkeleitä ei ole olemassa.
[Suojelija saa suojella ketä tahansa, myös itseään, muttei koskaan kahtena peräkkäisenä yönä. Suojelun kohde ilmoitetaan yön aikana yksityisviestillä PJlle.]

1 Kaunis ja täydellinen Carlos on siis niin kaunis ja täydellinen tehdessään tieteellistä tutkimusta koirapuiston jäätelötilanteesta. Jos hän mitenkään onnistuu löytämään hieman yksityisyyyttä yön aikana, hän voisi lähettää radioasemalle viestiä. Kaikkia kuuntelijoita varmasti kiinnostaa aivan yhtä paljon kuin juontajaakin. Varoituksen sana: Vanhan kaunan takia sanoja "Steve" tai "Carlsberg ei suositella käytettäväksi...
[Mediapuhuja saa joka yö lähettää PJ:lle vapaamuotoisen yksityisviestin, joka julkaistaan seuraavan aamun aamuviestissä salanimellä Carlos. Sanat “Steve” ja “Carlsberg” sensuroidaan viestistä.]

9 tavallista Night Valen asukasta nukkuvat yöt ja yrittävät päivällä löytää joukostaan Huputetut Hahmot ja äänestää nämä ulos koirapuistosta. Kansalaisten tavoite on saada kaikki Huputetut Hahmot pois pelistä.
[Tavalliset kansalaiset äänestävät päivällä äänestyssääntöjen mukaisesti, eivätkä tee yöllä mitään.]

Pahat:
2 Huputettua Hahmoa tuntevat toisensa ja voivat puhua keskenään sekä Steve Carlsbergin kanssa telepaattisesti tai muulla valitsemallaan tavalla. Joka yö he valitsevat yhden muista pelaajista lähettettäväksi teleportaatiolla keskelle Night Vale:a ympäröivää erämaata ja päivällä he yrittävät soluttautua kansalaisten joukkoon ja saada samalla kansalaiset äänestämään jonkun viattoman ulos koirapuistostaan. Huputettujen Hahmojen tavoite on hävittää niin monta kansalaista, että Huputettuja Hahmoja on saman verran kuin kansalaisia tai enemmistö koirapuistossa.
[Pahikset saavat vapaasti puhua keskenään sekä petturin kanssa. Öisin he lähettävät yhteisen nimen yksityisviestillä PJlle, ja tämä henkilö kuolee yön aikana.]

1 Steve Carlsberg on, kuten me kaikki tiedämme, kyläläinen, mutta aivan kamala ihminen. Kukaan ei siis ole yllättynyt, että hän on liitossa Huputettujen Hahmojen kanssa, vaikkei varsinaisesti olekaan Huputettu Hahmo. Hän yrittää äänestää päivällä mahdollisimman monta viatonta ulos koirapuistosta samalla kun suojelee Huputettuja Hahmoja. Kolmisilmäinen Kansalainen näkee Steve Carlsbergin ihmisenä. Steve Carslberg voittaa pelin Huputettujen Hahmojen voittaessa.
[Petturi keskustelee pahisten kanssa vapaasti. Hän näkyy ennustajan tarkistuksissa hyviksenä.]

Voittaminen:
Kansalaiset voittavat, kun kaikki Huputetut Hahmot ovat jättäneet koirapuiston.
Huputetut hahmot voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin kansalaisia.
Steve Carlsberg voittaa Huputettujen Hahmojen kanssa.
Steve Carlsbergia ei tarvitse, valitettavasti, saada hengiltä kansalaisten voittoon ja Steve Carslbergiä ei, hämmentävää kyllä, lasketa pahikseksi pahisten voitossa.

Jumissa koirapuistossa:
1. zeremi - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 1.Yö
2. Hagrid - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 3.Yö
3. Raegan - Vanha Rouva Josie/Suojelija: 2.Yö
4. keira - Ihana ja Täydellinen Carlos/Mediapuhuja: antiaktiivisuuskuolema, 2.yö
5. vaniljapilvi - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 5.Päivä
6. Ropsus - Huputettu Hahmo/Pahis: antiaktiivisuuskuolema, 4.yö
7. Zey - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 6.Päivä
8. Vampire - Steve Carlsberg/Petturi: 1.Päivä
9. Mus mus - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 4.Päivä
10.horaaneko -> Mus mus - Kolmisilmäinen kansalainen/Ennustaja: 5.Yö
11. Valve - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 3.Päivä
12. Vuorna -> zeremi - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 4.Yö
13. Violet - Tavallinen kansalainen/Hyvis: 2.Päivä
14. Ottomaani -> Hagrid - Huputettu Hahmo/Pahis: Voitto
15. Praese - Tavallinen kansalainen/Hyvis: - antiaktiivisuuskuolema, 6.Päivä


Nepece kirjoitti:1.Päivä: Aamu

Rakkaat kuuntelijat, harjoittelija Dana on lähettänyt uuden tekstiviestin. On niin helpottavaa tietää, että hän on kunnossa. Tai... En ole aivan varma miten hänen viestiään pitäisi tulkita. Dana nimittäin kirjoittaa, että kukaan Koirapuistossa ei tunnu näkevän tai kuulevan häntä. Joka tapauksessa hän vaikuttaa olevan yhtenä kappaleena, toisin kuin harjoittelija Stephen. Stephen maistoi urhoollisena jäätelöä, joka oli jätetty radiotoimituksemme ovelle ja vaihtoi olomuotoa kiinteästä kaasuun. Stephenin vanhemmille ja ystäville haluan kertoa, että Stephen tulee olemaan kauan kaivattu.

Seuraavaksi katsaus kunnalliskalenteriin. Viikon toisena keskiviikkona Night Valen Kunnallisteatteri tuo kauan kaivatun “Kerran tällä saarella”-näytelmän uudelleen lavalle. Kuten edelliselläkin kerralla, paikka ja näyttelijät ovat salaisuus. Näytelmä on saanut ainoastaan hohtavia arvosteluja. Niitä on kutsuttu suorastaan radioaktiivisiksi.

Ahaa, lisää viestejä harjoittelija Danalta. Hänen mukaansa ihmiset ovat alkaneet pelata peliä, jossa on ideana…. Hmmm… Harjoittelija Danan mukaan ihmiset ja huputetut hahmot yrittävät heittää toisiaan ulos Koirapuistosta, mutta eihän se ole mahdollista. On päivänselväää, että ihmiset haluavat mahdollisimman nopeasti ulos Koirapuistosta, ja Huputetut Hahmot haluavat auttaa heitä. Ja tätä kaikkea vaikeuttaa se, että ihmiset eivät katso Huputettuihin Hahmoihin ja vaeltavat siis tiukasti maata tuijottaen. Kaikenlaista se jäätelö koirapuistossa aiheuttaa-

Pöydälleni on ilmestyi juurit outo vihreä paperilappu. Sen päällä lukee “LUE TOINEN PUOLI” isoilla vihreillä kirjaimilla. Antakaas hetki.

Ahaa, ilmeisesti se on sheriffin salaisen poliisin viesti. Outoa, normaalisti heidän lappunsa ovat oransseja. No, mutta luetaan sen silti. “Koirapuistossa ei ole jäätelöä. Koirapuistossa ei ole koskaan ollut jäätelöä. Jos joku sanoo vielä, että Koirapuistossa on jäätelöä, lähetetään hänet hylättyyn kaivoskuiluun uudelleenopetukseen. Riippumatta siitä, kuinka paljon Mies Parkitussa Takissa pitää hänestä! Ja jos joku sattuu ilmestymään Koirapuiston ulkopuolelle jäätelötuutti kädessä sekä hänet että silminnäkijät viedään uudelleenopetukseen.”

Ja nyt on vuorossa liikennetiedotus:
Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Ei kukaan.
Kuolleet: Ei kukaan

1. päivä alkaa nyt ja loppuu la 7.9. klo 22:00. Elossa on 15 pelaaja.


Hagrid kirjoitti:Heh, pitkästä aikaa pelaamaan! :=) Kylässä onkin ollut pari hiljaista kuukautta nytten, mutta kyllä me tästä elvytään paranemiseen päin pelien alkaessa :)

Uusia kasvoja mullekkin täällä. Ihan heräilyviesti tääkin oli :)


vaniljapilvi kirjoitti:Jee, ihanaa että kylässä pääsee taas pelaamaan! Laitan huomenna pidempää viestiä, nyt on pakko mennä nukkumaan. Mutta heippa kaikille uusille ja vanhoille tutuille :)


Mus mus kirjoitti:Heräilen itsekim :). Nyt alkuun voi olla hiljasempaa koska ylppärit. Pahoitteluni siitä.

Roolilistalla ei sinällään mitään poikkeavaa. Mediapuhuja on vähän erikoisempi, mutta kauheasti hänestä ei ole hyötyä viihdearvon lisäksi. Ennustaja on se tavallinen, mutta petturin vuoksi ei sillä ainoallakaan tuloksella ole 100% luottoa. Suojelija ei eroa aikasemmasta.

Nyt öitä.

//vaniljapilvi väliin. Mustakin on kivaa, et saatiin peliä lopultakin :).


Vampire kirjoitti:Huu, kiva päästä pelaileenkin tässä pelissä pitkästä aikaa. Mitään tämän pidempää viestiä en ehdi kirjoitella, mutta palannen asiaan kunhan pääsen yliopistolta kotiin.


zeremi kirjoitti:Täysin pelkkä herätysviesti, kun ei nyt kerkee pohtii enempää.

Komppaan Vampirea: Parin viikon tauon jälkeen kiva päästä taas peliin. Tosin mä palannen luultavasti opistolla jo, jos kerkiää. :D


Ropsus kirjoitti:Hellou! :D Kiva päästä taas välillä pelaamaan, kesä kun oli vähän liian kiireistä aikaa. Toisaalta nyt on sitten viimenen lukiovuosi menossa etten tiedä kuinka paljon kerkeän pelailla. Toivottavasti kuitenkin enemmän kuin edellisessä pelissä :) Mutta nyt täytyy valitettavasti mennä.


Valve kirjoitti:Hellou kaikille! Minulta ilmoitus, että aktivoidun kunnolla vasta huomen illalla (toivottavasti!), sillä tällä hetkellä käytössä niin köpönen netti, että tänkin sivun avaaminen vei varmaan 10 minuuttia :D
Mutta tuntuu jotenkin ihanan innostavalta päästä pelailemaan nyt, liekö tämä syksy joka innostaa, vai mikä. Toivottavasti kuitenkin tulee mielenkiintoinen peli :)


Raegan kirjoitti:Heipodei kanssapelaajat, tosiaankin loistavaa päästä pelaamaan monen viikon tauon jälkeen. :) Tosin varoittelen minäkin viimeisestä lukiovuodesta ja sen tuomasta kiireestä mutta eiköhän Kylä kuitenkin mene sellaisten pikkuasioiden edelle. ;)

Niin kuin Mus mus tuolla jo sanoikin, peliteknisyyksissä ei mitään uutta eikä erikoista. Kahdeksan henkilöä vasta herännyt, kauankohan lienee että kaikki heräävät, sen verran kauan on ollut Kylässä hiljaista. :(( Mutta niin, ilmoittelen siis olevani hengissä ja tietoinen pelin alusta.


horaaneko kirjoitti:Jee, alkoihan tämä! c: Itekin nyt vaan nopsaan heräilen koska kuumetauti >___<

Roolit on ihan kivat! Uskotteko mediapuhujan tuovan muuta hyötyä kuin viihdearvoa peliin? Jokapäiväinen(tai öinen) suojelija on hyvä juttu. Ennustajan kannattanee odotella ennustuksensa kanssa, kunnes pahikseenosumpisprosentti vähän kasvaa. Tietenkin siis jos ei tule varmoja pahiksia.

Praesen kanssa en olekaan tainnut vielä pelata, hei vaan sinne! c:


Violet kirjoitti:Minäkin tulen nyt heräilemään. Aamulla huomasin pelin alkaneen, mutta en ehtinyt lähettää heräilyviestiä.

Horaa: Mediapuhuja ei ole mielestäni kovinkaan hyödyllinen hahmo. Onhan se kiva, että on yksi varma hyvis, mutta en usko, että hänen roolinsa tulee olemaan merkitsevässä asemassa. Parhaimmillaan se voi vaikuttaa siihen, että mediapuhuja selviää päivälynkkauksesta paljastamalla roolinsa, mutta tämä voi johtaa viime hetken äänestysryntäyksiin. Mediapuhuja voi selvitä vielä seuraavaankin päivään suojelijan ansiosta, eli voimme saada varman hyviksen kahdeksi päiväksi.

Eli loppujen lopuksi mediapuhuja on hahmo, joka voi tarpeen tullen kriittisessä tilanteessa paljastaa itsensä, ja voittaa pari lisäpäivää. Mediapuhuja voi käyttää yöviestejään hyödyksi, sillä ne ovat viestejä varmalta hyvikseltä, mutta tällöin hänen täytyy pitää huoli, ettei paljasta itseään viesteissään. Mitä mieltä te muut olette mediapuhujasta?


Zey kirjoitti:Jeiij, peli alkoi! n___n

Mus mus, miksi näit tarpeelliseksi huomauttaa tuosta, ettei ennustajan hyvikseksi tarkistama pelaaja ole välttämättä hyvis? Asia tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, sillä yleensä se on noin peleissä. Ja koska et muista "itsestäänselvistä" asioista puhua pukahtanut, niin mieleen tulee lähinnä se, että haluat tehdä mahdollisen hyvikseksi tarkistetun pelaajan mahdollisimman epävarmaksi ihmisten mielissä. Miksi haluaisit luoda epävarmuutta hyviksenä? Eikös se ole se ja sama, onko tarkistettu hyvis vaiko petturi - eihän häntä joka tapauksessa tarvitse tappaa.

//horaaneko väliin.

horaaneko kirjoitti:Uskotteko mediapuhujan tuovan muuta hyötyä kuin viihdearvoa peliin?

Tulemalla esiin hänestä tulee varma hyvis, joten kyllähän siitä muutakin hyötyä voi saada.

horaaneko kirjoitti:Ennustajan kannattanee odotella ennustuksensa kanssa, kunnes pahikseenosumpisprosentti vähän kasvaa. Tietenkin siis jos ei tule varmoja pahiksia.

Eli jos siis tulee varmoja pahiksia niin sitten ennustajan ei kannata odotella vai? Miksi, eihän se siihen pahikseenosumisprosenttiin vaikuta ainakaan positiivisesti - ellet sitten tarkoita että ennustaja ennustaisi varmaa pahista, mikä ei kyllä sekään ihan hyvä idea olisi? Ja milloin yleensä peleissä tulee varmoja pahiksia? :D En ymmärrä.

//Violet väliin.

Violet kirjoitti:Mediapuhuja voi käyttää yöviestejään hyödyksi, sillä ne ovat viestejä varmalta hyvikseltä, mutta tällöin hänen täytyy pitää huoli, ettei paljasta itseään viesteissään.

Itse sanoisin ettei kannata ruveta hirveästi mielipiteitä jakelemaan. Se voi kuitenkin vihjailla aika paljonkin kuka mediapuhuja on, kun pahikset kuitenkin tietää jo kolmen pelaajan roolit, niin voi käydä, ettei kyseisen mielipiteen omistajia sitten olekaan kuin pari pahisten lisäksi -> mediapuhuja aika lähellä paljastumista. Eli en näkisi tuota pientä hyötyä, mikä saadaan varman hyviksen puheista tuon riskin arvoiseksi. Tai jos puhuu jotain mielipiteitään, niin mielummin liioitellen oikein, todella vähän ja näin. Mutta en tiedä kannattaako sekään. Eli yöviesteissä kannattaa olla todella varovainen mitä sanoo.


Vampire kirjoitti:Tässäpä ei ole mitään sen erityisempää tapahtunut, että olis oikein kunnolla mitään sanottavaa, mutta pääsin kotio, joten ajattelin kirjoitella jotain pientä. Kaikki ei ole heränneet, mutta tällä hetkellä Zey on jäänyt mieleen jotenkin sellasena pelaajana, että vähän ehkä jotain hyvisviban poikasen poikasta heräilee, mutta en osaa sanoa mitään sen kummempaa. Kiva heräily viesti (osaltaan sen takia varmaan jotain hyvisvibapoikasta heräili) ja on aina kivaa, kun joku kommentoi tolla tavalla peliin ekana päivänä. :P


zeremi kirjoitti:Elikkäs. Homma näyttää edelleen olevan täysin peruskauraa. Mediapuhuja on tietenkin hieno lisä, joka voi paljastaa itsensa tarvittaessa yön jälkeen.

Violet kirjoitti:Horaa: Mediapuhuja ei ole mielestäni kovinkaan hyödyllinen hahmo. Onhan se kiva, että on yksi varma hyvis, mutta en usko, että hänen roolinsa tulee olemaan merkitsevässä asemassa. Parhaimmillaan se voi vaikuttaa siihen, että mediapuhuja selviää päivälynkkauksesta paljastamalla roolinsa, mutta tämä voi johtaa viime hetken äänestysryntäyksiin. Mediapuhuja voi selvitä vielä seuraavaankin päivään suojelijan ansiosta, eli voimme saada varman hyviksen kahdeksi päiväksi.

Eikö varma hyvis ole aina hyödyllinen hahmo? Miksi kiellät hyviksien saaman pienenkin edun? Puollat kuitenkin seuraavassa kappaleessasi mediapuhujan hyötyjä, mutta en näe miksi ensin kielsit sen.

Zey kirjoitti:Mus mus, miksi näit tarpeelliseksi huomauttaa tuosta, ettei ennustajan hyvikseksi tarkistama pelaaja ole välttämättä hyvis? Asia tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, sillä yleensä se on noin peleissä. Ja koska et muista "itsestäänselvistä" asioista puhua pukahtanut, niin mieleen tulee lähinnä se, että haluat tehdä mahdollisen hyvikseksi tarkistetun pelaajan mahdollisimman epävarmaksi ihmisten mielissä. Miksi haluaisit luoda epävarmuutta hyviksenä? Eikös se ole se ja sama, onko tarkistettu hyvis vaiko petturi - eihän häntä joka tapauksessa tarvitse tappaa.

Miksi koet tarpeelliseksi epäillä toisen kertomaa peliteknisyyksistä? Lisäksi tuot esille, että on sama onko tarkistettu hyvis vaiko petturi. Asiahan ei ole näin, koska petturi on aina ylimääräinen ääni pahiksille. Tottakai hyvistuloksen kautta arkaillaan epäilemästä tarkastettua, mutta on kuitenkin hyvä säilyttää realiteetti, että tarkistetun on mahdollista olla myöskin petturi. Pidemmän ajan kuluessa hyvistulosta kannattaa kriittisesti alkaa epäilemään ja tarkistamaan hyvis/petturi-asetelmaa.

Zey kirjoitti:Eli jos siis tulee varmoja pahiksia niin sitten ennustajan ei kannata odotella vai? Miksi, eihän se siihen pahikseenosumisprosenttiin vaikuta ainakaan positiivisesti - ellet sitten tarkoita että ennustaja ennustaisi varmaa pahista, mikä ei kyllä sekään ihan hyvä idea olisi? Ja milloin yleensä peleissä tulee varmoja pahiksia? :D En ymmärrä.

Tässä komppaan sua hyvin pitkälle ennustajan kannalta, mutta kyllä lähes varman pahiksen voi jossakin tapauksessa selvittää. Tähän kyllä tarvitaan todella paha kämmi pahikselta.


Monelta vain herätysviesti, mutta niin ikään moni vielä heräämättä. Zey edelleen harmaata aluetta. Violet vähän hämää kaksisuuntaisen viestin takia.


Zey kirjoitti:
zeremi kirjoitti:Miksi koet tarpeelliseksi epäillä toisen kertomaa peliteknisyyksistä?

En näe peliteknisyyksiä sen "pyhempänä" kuin mitään muutakaan, joten jos siellä jokin asia tuntuu epäilyttävältä niin kyllä tartun. En oikein ymmärrä mitä ajat takaa?

zeremi kirjoitti:Lisäksi tuot esille, että on sama onko tarkistettu hyvis vaiko petturi. Asiahan ei ole näin, koska petturi on aina ylimääräinen ääni pahiksille.

Toki, petturi on ylimääräinen ääni ja yksi lisä vaikuttaja pelin kulkuun, mutta itse en näe sitä merkittävänä seikkana. En lähtisi tappamaan hyvikseksi tarkastettua pelaajaa, koska pahis hän ei voi olla, eli siinä menisi yksi harhalynkkaus, joten on käytännössä se ja sama onko pelaaja hyvis vai petturi. Spekuloida toki voi, että mitäpä jos tuo onkin petturi, mutta kyllä se aika musta olisi parempi käyttää niiden pelaajien pohdintaan, joista ei tiedetä että onko pahis. Toki tilanne voi olla eri viimeisinä päivinä, jolloin petturinkin tappaminen voi merkitä yhtä lisäpäivää, mutta silloinkin kyllä keskittyisin enemmän pahisten etsimiseen - onhan se helpompaa etsiä 2 pahista 1 pelaajaa pienemmästä joukosta, kuin 1 pelaajaa kaikkien joukosta.

zeremi kirjoitti:Tässä komppaan sua hyvin pitkälle ennustajan kannalta, mutta kyllä lähes varman pahiksen voi jossakin tapauksessa selvittää.

Miksi? Lähes varma pahis kannattaisi kyllä mun mielestä tappaa eikä odotella jotain varmistusta että onhan se pahis, sillä tuskinpa silloin on vielä lähes varmaa pahista todennäköisempiä pahiskandidaatteja ehdolla. Miksi siis ihmeessä tappaa epätodennäköisempiä pahiksia ja näin käyttää yksi harhalynkkaus todennäköisemmin, kuin että suoraan tapettaisiin se lähes varma pahis?


Raegan kirjoitti:
Vampire kirjoitti:...mutta tällä hetkellä Zey on jäänyt mieleen jotenkin sellasena pelaajana, että vähän ehkä jotain hyvisviban poikasen poikasta heräilee, mutta en osaa sanoa mitään sen kummempaa. Kiva heräily viesti (osaltaan sen takia varmaan jotain hyvisvibapoikasta heräili) ja on aina kivaa, kun joku kommentoi tolla tavalla peliin ekana päivänä. :P

Tätä mä en ole koskaan ymmärtänyt. Miten yhden viestin perusteella voi tulla edes mitään viboja? Zey on pitkän linjan pelaaja, siltä voisi odottaa tuollaista viestiä niin hyviksenä kuin pahiksenakin.

Mitä tähän peliteknisyysväittelyyn tulee, en pistäisi kovin paljoa painoarvoa mokille teknisyyksien suhteen. Sen tyylistä settiä kuitenkin että voi tulla ajatusvirheitä kenelle tahansa, en pitäisi niin pahismaisena piirteenä.


Violet kirjoitti:zeremi: Jos tämän pelin kokoonpanoa(ennustaja, suojelija, mediapuhuja) vertaisi tavalliseen kokoonpanoon (ennustaja, suojelija, vapaamuurarit), niin vapaamuurarit ovat mielestäni hyödyllisemmät. Mediapuhuja voi tulla esille silloin, kun on pakko osua pahikseen, kun taas vapareilla saisimme kahdet varmat hyvikset samassa tilanteessa. Mediapuhujalla ei siis ole mitään muuta etua vapareihin nähden, kuin hänen viihteellinen kykynsä. Mediapuhujalla tuo kuitenkin hyviksille pienen edun, enkä sitä missään vaiheessa kiistänytkään, mutta en silti pidä mediapuhujaa vahvana roolina.


Hagrid kirjoitti:Joo, ajattelin kirjoitella tänkin päivän puolella vielä.

zeremi: Varma hyvis kyllä, mediapuhuja ei. Mitä violet viestillään tarkoitti, oli varmaan että mediapuhuja ei voi saada tietoonsa mitään peliä edistävää tietoa (ellei sitten roolinpaljastuksen kautta)

Ennustaja ei mielestäni ole hirveän kätevä tässä pelissä. On 2/15 mahdollisuutta että saa pahiksen esiin, mutta joo.. 1 petturi, 12 hyvistä.. suurimalla todennäköisyydella ennustaja ei tule osumaan pahikseen, mutta ainahan sitä voi toivoa. Suojelija tulee taas varmasti olemaan pelin hyödyllisin erikoisrooli, kun mietitään sen etuja verrattuna kertakäyttöiseen ennustajaan. Suojelijahan ei (onneksi) ole kertakäyttöinen, mitä se ei lähes missään pelissä ole. Joten joo..

Zeremin ja Zeyn kiistaan petturista sen verran, että zey on mielestäni oikeassa. Jos hyvikseksi leimattu pelaaja on petturi, yhdellä äänellä ei ole juurikaan eroa 12 vastaan. (oikeastaan 10, koska petturi saadaan aikasintaan esille ensimmäisen yön jälkeen, tai sitten 11 jos yötappo ei onnistu)

//raegan ja violet väliin


Vampire kirjoitti:
Tätä mä en ole koskaan ymmärtänyt. Miten yhden viestin perusteella voi tulla edes mitään viboja? Zey on pitkän linjan pelaaja, siltä voisi odottaa tuollaista viestiä niin hyviksenä kuin pahiksenakin.

Sillä se onkin viban poikasen poikanen. Sellanen, että siinä ei oo mitään järkee, mutta joku pieni ajatuksentynkä on päässä. Eli ei mitään erityisen uskottavaa tai luotettavaa - ei mitään sellasta, mistä olis sen kummemmin hyötyä. Zey on joo pitkän linjan pelaaja, joten pelkästään yhdestä viestistä ei voi sanoa mitään.

Hagridilla ehkä vähän hassu liiottelu tossa, että zeremillä ja Zeyllä oli kiista petturista. Itse en sitä kovin kiistaksi voisi sanoa - ennemminkin se oli minusta vain keskustelua asiasta ja erilaisia mielipiteitä.


zeremi kirjoitti:Zey: Selvittämisellä en tarkoittanut ennustamista vaan lynkkaamista. Lynkkaamalla lähes varman pahiksen voi selvittää. Siihen, että on lähes varma pahis, usein tarkoittaa, että pahis on tehnyt mokan. "Tähän kyllä tarvitaan todella paha kämmi pahikselta", kirjoitin vielä samalla rivillä.

Zey kirjoitti:En näe peliteknisyyksiä sen "pyhempänä" kuin mitään muutakaan, joten jos siellä jokin asia tuntuu epäilyttävältä niin kyllä tartun. En oikein ymmärrä mitä ajat takaa?

Haen takaa sitä, että tartut mielestäni vähäpätöiseen huomautukseen, joka ei välttämättä edes kaikille pelaajille ole täysin itsestään selvyys. Mun mielestä Mus musin huomautus oli ennemmin yleinen huomio kuin suunnan kääntämistä hyvistuloksella ennustettuun. Sun huomion kääntäminen Musiin puolestaan oli enemmän syyttävän sävyistä äsken mainitun huomion takia.

// Raegan väliin.

Täysin samaa mieltä.

// Violet ja Hagrid väliin.

Violet kirjoitti:zeremi: Jos tämän pelin kokoonpanoa(ennustaja, suojelija, mediapuhuja) vertaisi tavalliseen kokoonpanoon (ennustaja, suojelija, vapaamuurarit), niin vapaamuurarit ovat mielestäni hyödyllisemmät. Mediapuhuja voi tulla esille silloin, kun on pakko osua pahikseen, kun taas vapareilla saisimme kahdet varmat hyvikset samassa tilanteessa. Mediapuhujalla ei siis ole mitään muuta etua vapareihin nähden, kuin hänen viihteellinen kykynsä. Mediapuhujalla tuo kuitenkin hyviksille pienen edun, enkä sitä missään vaiheessa kiistänytkään, mutta en silti pidä mediapuhujaa vahvana roolina.

Pointti oli se, että et maininnut asian vertausta vapaamuurareihin. Näin ollen annoit kuvan, että vertasit mediapuhujaa siihen, ettei media puhujaa olisi. Vapaamuurari vs mediapuhuja on ihan eri asia kuin mediapuhuja vs tavis. Lisäksi kyllä aloitit vastaukses kieltämällä mediapuhujan edut.
Violet kirjoitti:Horaa: Mediapuhuja ei ole mielestäni kovinkaan hyödyllinen hahmo.

Varma hyvis ei ole hyödyllinen hahmo?

Hagrid: Musta ennustajalla on tärkeä rooli. Hänen ennustus voi hyvinkin ratkaista pelin ennustaessa epävarman pelaajan roolia, tai vaikka kahden epävarman pelaajan kohdalla varmistua toisesta.

// Vampire väliin. (Päästäkää mut jo lähettää tää viesti! ARGH!)

Onneks ei Vampirella ollu sen suurempia asioita, joten tässä tää viesti nyt on.


Raegan kirjoitti:
Vampire kirjoitti:
Tätä mä en ole koskaan ymmärtänyt. Miten yhden viestin perusteella voi tulla edes mitään viboja? Zey on pitkän linjan pelaaja, siltä voisi odottaa tuollaista viestiä niin hyviksenä kuin pahiksenakin.

Sillä se onkin viban poikasen poikanen. Sellanen, että siinä ei oo mitään järkee, mutta joku pieni ajatuksentynkä on päässä. Eli ei mitään erityisen uskottavaa tai luotettavaa - ei mitään sellasta, mistä olis sen kummemmin hyötyä. Zey on joo pitkän linjan pelaaja, joten pelkästään yhdestä viestistä ei voi sanoa mitään.

Mutta miksi ihmeessä sitten edes mainita sitä jos siitä ei ole mitään hyötyä? Tai miksi sanoa yhden viestin perusteella jos yhden viestin perusteella ei oikeasti voi sanoa mitään? Lähinnä näennäisaktiivisuudelta tuollainen vibastelu mun silmään näyttää.

//zeremi väliin


Vampire kirjoitti:
Mutta miksi ihmeessä sitten edes mainita sitä jos siitä ei ole mitään hyötyä? Tai miksi sanoa yhden viestin perusteella jos yhden viestin perusteella ei oikeasti voi sanoa mitään? Lähinnä näennäisaktiivisuudelta tuollainen vibastelu mun silmään näyttää.

Lähinnä siitä ei ole hyötyä ehkä nyt, mutta ehkä joskus myöhemmin kaikesta on hyötyä - jos ei minulle niin jollekin muulle. Ja keskustelunherättelyä osittain myöskin, koska jos joku aloittaa edes pienellä vibattelulla mielipiteiden kertomisen, niin muutkin ehkä rohkaistuvat jotain pöpisemään. Ja mulla nyt sattuu olemaan tapana mainita aikalailla kaikesta sen kummemmin ajattelematta, koska sitten kuitenkin miettii, että olis pitänyt sitä ja tätä sanoa silloin joskus.


vaniljapilvi kirjoitti:No niin, nyt pääsen kunnolla aloittelemaan minäkin. Mun piti tulla kysymään teidän mielipiteitä mediapuhujaan, mutta oottekin ehtineet edelle :D Oon tän päivän ajan yrittänyt kaivella päästäni ajatuksia siitä, miten mediapuhujasta saisi kaikkein hyödyllisimmän, mutta suurena vaarana on aina, että pahikset heti tunnistavat mediapuhujan ja tappavat hänet. Olen siis samaa mieltä muutamien muiden kanssa siitä, että suurin hyöty on ns. varmassa hyviksessä: jossain kohtaa mediapuhujan kannattaa tulla esiin, jotta saamme varman hyviksen, varsinkin jos suojelija on pelissä mukana. Ja totta kai hihkaista jos on tulossa tapetuksi, mutta kiitos sitten sen verran ajoissa, että ääniä ei vikalla minuutilla vaihdeta randomilla, ja ennustaja/suojelija kuole.

horaa kirjoitti:Ennustajan kannattanee odotella ennustuksensa kanssa, kunnes pahikseenosumpisprosentti vähän kasvaa.

Tämä pisti vähän silmään horaalta, jotenkin tuli sellainen tunne, että pahis toivoo, ettei ennustaja ehdi ennustamaan kenestäkään. En toki mäkään sano, että ekana päivänä kannattaa kokeilla, mutta pitää kuitenkin ottaa huomioon se, että joka päivä ennustajan kuoleman todennäköisyys kasvaa. Loppupeleissä kuitenkin ennustaja itse osaa varmaan parhaiten päätellä aikansa toimia, eikä sitä kai kannata topicissa liikaa suunnitella.

Zey kirjoitti:Mus mus, miksi näit tarpeelliseksi huomauttaa tuosta, ettei ennustajan hyvikseksi tarkistama pelaaja ole välttämättä hyvis? Asia tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, sillä yleensä se on noin peleissä. Ja koska et muista "itsestäänselvistä" asioista puhua pukahtanut, niin mieleen tulee lähinnä se, että haluat tehdä mahdollisen hyvikseksi tarkistetun pelaajan mahdollisimman epävarmaksi ihmisten mielissä. Miksi haluaisit luoda epävarmuutta hyviksenä? Eikös se ole se ja sama, onko tarkistettu hyvis vaiko petturi - eihän häntä joka tapauksessa tarvitse tappaa.

Musta Mus musin kommenttia epäilyttävämpää on se, että Zeyn mielestä ei ole niin suurta eroa sillä, onko tarkistettu petturi vai hyvis. Yleensä tarkastettu kun lasketaan "varmaksi hyvikseksi jota ei äänestetä pois", ja silloin petturi voi aiheuttaa paljonkin vahinkoa pystymällä periaatteessa sanomaan mitä vain ilman, että tulee äänestetyksi ulos. Toisaalta oon kyllä samaa mieltä Zeyn kanssa siitä, että pahisten äänestäminen on se ykkösjuttu (Zey sanoi: En lähtisi tappamaan hyvikseksi tarkastettua pelaajaa, koska pahis hän ei voi olla, eli siinä menisi yksi harhalynkkaus).

Raegan vähän kummastuttaa, kun lievittelee toisten mahdollisia mokia sanomalla, että kyllähän niitä sattuu kelle tahansa. Pelkästään ajatusvirheestä en lähtisi ketään varmaksi pahikseksi syyttämään, mutta totuus on, että pahisten täytyy ajatella monimutkaisesti ja siksi he tekevät enemmän ajatusvirheitä kuin hyvikset.

Hagrid, miksi tulet selittämään Violetin puolesta, mitä tämä ajatteli?

Onpa kivaa, kun peli on lähtenyt aktiivisesti käyntiin :) Nyt vaan hereille loputkin porukasta!

//4 viestiä väliin! o.O


Violet kirjoitti:zeremi: En ainakaan tarkoituksella kiistänyt mediapuhujan hyödyllisyyttä. Sanoin, että hän "ei ole kovinkaan hyödyllinen" enkä "mediapuhuja on hyödytön", jolloin olisin kiistänyt hänen hyödyllisyyden. En vain pidä hänestä koituvaa hyötyä kovinkaan suurena. Mediapuhuja on kuitenkin lopulta yksi tunnettu hyvis viimeisenä päivänä, ja tämä ei välttämättä käännä kelkkaa suuntaan tai toiseen. Jos luotaisiin "erikoishahmo" nimeltä varma hyvis, jolla ei ole mitään kykyjä, mutta hänet tiedetään varmaksi hyvikseksi, niin ei hänestäkään olisi kovinkaan paljoa hyötyä paitsi päivänä, jolloin on pakko osua pahikseen. Tarjoaako mediapuhuja sinusta muita etuja, kuin +1 tunnettu hyvis päivän lopussa?


Zey kirjoitti:
zeremi kirjoitti:Selvittämisellä en tarkoittanut ennustamista vaan lynkkaamista.

Aa, toi selvensikin asiaa. :D

zeremi kirjoitti:Haen takaa sitä, että tartut mielestäni vähäpätöiseen huomautukseen, joka ei välttämättä edes kaikille pelaajille ole täysin itsestään selvyys.

Itseä kiinnostaa miksi Mus otti juuri tuon seikan esiin. Tai siis kaikille pelaajille ei välttämättä toki ole itsestään selvää, että petturista tulee hyvistulos, mutta ei välttämättä kaikille ole sekään itsestään selvää, että suojelija ei saa suojella ketään kahta yötä peräkkäin. Miksei esim. tätä seikkaa mainittu? Onhan sekin hyviksien pelin kannalta oleellisempi seikka huomata, sillä se vaikuttaa suoraan siihen, kuinka kauan esille tulevat erikoiset pysyvät hengissä, kun taas oli ennustajan tarkistama sitten hyvis tai petturi, ei häntä kannata tappaa. Eli siksi mulle pisti silmään tuo, miten Mus mainitsi pelkästään tuon seikan, jättäen kaikki muut asiat pois. Kun Musin viesti nyt ei ihan tuntunut kerrataanpa-miten-roolit-toimii-niin-uudet-tietää -viestiltä, eikä Musille tuo petturin näkyminen hyviksenä todellakaan taida olla uusi juttu. :D

//Hui, Raegan, Vampire, Vaniljapilvi ja Violet väliin. :o

Vaniljapilvi kirjoitti:Yleensä tarkastettu kun lasketaan "varmaksi hyvikseksi jota ei äänestetä pois", ja silloin petturi voi aiheuttaa paljonkin vahinkoa pystymällä periaatteessa sanomaan mitä vain ilman, että tulee äänestetyksi ulos.

En ymmärrä mitä suurta vahinkoa petturi pystyisi tekemään? Toki, hän voi esimerkiksi peeloilla ja sekoittaa peliä parhaansa mukaan, mutta ei se siltikään olisi ulos äänestämisen arvoinen juttu, kun kerran olisi varma ei-pahis, ja tuollaiset jutut osattaisiin kyllä jättää hetken päästä huomiotta. Hän voi johdattaa harhaan pahistenetsinnöissä, mutta niin hän voi tehdä ilman tarkistamistakin, etten näe siinäkään mitään eroa. Eli musta se ainut ero on tosiaan se, että silloin tiedetään ettei kyseinen pelaaja ole pahis ja hänet voidaan jättää pois pahiskandidaateista.


zeremi kirjoitti:Violet: Ei tarjoa kuin +1 varmaa hyvistä. Mutta katsoen kuinka paljon se voi nostaa mahdollisuuksia rajata pahiksia, on suuri. Jos pelaajia on 6 jälellä, ja näistä 2 on pahiksia, niin hyviksellä on mahdollisuus osua pahikseen 2/5 = 40%. Jos kuitenkin mediapuhuja tulee varmana esille, on mahdollisuus 2/4 = 50%. Tämä tarkoittaa mahdollisuuden kasvamisen neljänneksellä. 25% on merkittävä määrä. 5 pelaajan tilanteessa muutos olisi vielä suurempi. 2/4 (50%) vs 2/3 (67%), muutos siis kolmannes eli 33%. Varma hyvis myöhäisessä vaiheessa peliä on siis aina merkittävä apu. Mun mielestä siis mediapuhuja on erittäinkin hyödyllinen paljastaessaan itsensä. Hän on hyvisten kannalta hyödytön vain, jos pahikset tappaa hänet yöllä. Muussa tapauksessa varma hyvis on aina suuri apu.

// Zey:

Point taken.

Zey: Kuitenkin vielä seuraavaa.. Jos pahiksista ei ole mitään hajua ja jollain ilmeellä ollaan saatu selville hyvisäänestetty petturi. Sä kannattaisit kuitenkin muiden äänestämistä ulos ja petturin jättämistä eloon? (mahdollinen vaikkain epätodennäköinen tapahtuma)


Raegan kirjoitti:
Vampire kirjoitti:Lähinnä siitä ei ole hyötyä ehkä nyt, mutta ehkä joskus myöhemmin kaikesta on hyötyä - jos ei minulle niin jollekin muulle. Ja keskustelunherättelyä osittain myöskin, koska jos joku aloittaa edes pienellä vibattelulla mielipiteiden kertomisen, niin muutkin ehkä rohkaistuvat jotain pöpisemään. Ja mulla nyt sattuu olemaan tapana mainita aikalailla kaikesta sen kummemmin ajattelematta, koska sitten kuitenkin miettii, että olis pitänyt sitä ja tätä sanoa silloin joskus.

Mutta juurihan sanoit että "Eli ei mitään erityisen uskottavaa tai luotettavaa - ei mitään sellasta, mistä olis sen kummemmin hyötyä." Joten jos se ei ole nyt hyödyllistä, miksi se olisi myöhemminkään? Päinvastoin, väittäisin siitä olevan enemmänkin haittaa; kun selaa myöhemmin vanhoja viestejä ei välttämättä hahmota onko kyseessä vibastelua vai jotain perustellumpaakin pointtia. Lisäksi se on keskustelunherättäjänä kehno aikaisempien pointtien valossa. Mun mielestä.

vaniljapilvi kirjoitti:Raegan vähän kummastuttaa, kun lievittelee toisten mahdollisia mokia sanomalla, että kyllähän niitä sattuu kelle tahansa. Pelkästään ajatusvirheestä en lähtisi ketään varmaksi pahikseksi syyttämään, mutta totuus on, että pahisten täytyy ajatella monimutkaisesti ja siksi he tekevät enemmän ajatusvirheitä kuin hyvikset.

Pahisten ajatella monimutkaisesti? Tarkoitat pikemminkin tarkemmin/varovaisemmin/harkiten? Toki niin, mutta virheitä sattuu myös hyviksille, esim. väittää ensin jotain ja seuraavaksi huomaamattaan kumoaa samaa väitettä. Peliteknisyydet kun on semmoisia että niissä tulee helposti pohdittua väärin. Lisäksi väittäisin että peliteknisyydet eivät ole pahisten suurin ongelma, ainakaan ennen kuin jotain tapahtuu (varma hyvis paljastuu tms.), yllätyksistä kun ei juonareissa oikeen koskaan tiedä etukäteen.

//Zey ja zeremi väliin


Zey kirjoitti:
zeremi kirjoitti:Sä kannattaisit kuitenkin muiden äänestämistä ulos ja petturin jättämistä eloon?

Pääasiassa kyllä. Mikäli tilanne olisi kuitenkin sellainen, että seuraavana päivänä pahikset voisivat petturin kanssa massata, minkä seurauksena peli päättyisi, niin silloin jos petturi olisi tosiaan varma petturi, niin kannattaisin petturin lynkkaamista, jolloin saataisiin yksi lisäpäivä aikaa miettiä. Muissa tilanteissa en näe petturin tappamista tarpeelliseksi.


vaniljapilvi kirjoitti:Raegan, pahisten on mun mielestä ajateltava monimutkaisesti, koska asiat pitää olla pohdittuna kahdelta kantilta: mikä on hyödyllistä pahikselle, ja topicissa puhumista varten myös mikä on edullista hyviksille. Hyvis kun lukee esim. pelihahmoja, hänen tarvitsee kiinnittää huomiota vain jälkimmäiseen.

Zey, en väitä että hyvikseksi tarkastettu petturi tuhoaisi koko pelin ja aiheuttaisi korvaamatonta vahinkoa, ihmettelen vaan sitä, miten et tunnu pitävän petturin roolia yhtään tärkeänä. Edellisessä pelissä kun pelattiin (Vaunu numero 6), niin petturin puuttuminen esimerkiksi vaikeutti mielestäni pahisten peliä melko paljon (ei ollut pelajastajaa tai syntipukkia, ja pahikset linkittyivät helposti toisiinsa), ja siksi ainakin itse suhtaudun rooliin entistä vakavammin. Mutta kuten sanottu, I agree with you kun puhutaan siitä, että hyvistulos nyt ainakin tarkoittaa sitä, että ko. henkilöä ei kannata lynkata päivällä kovin helposti, kun siitä tulee vain harhalynkkaus.

//Zey väliin.


Hagrid kirjoitti:
vaniljapilvi kirjoitti:Hagrid, miksi tulet selittämään Violetin puolesta, mitä tämä ajatteli?


Enkö saisi?


vaniljapilvi kirjoitti:Hagrid, ei kukaan sua varmaankaan kiellä, mutta mulle ainakin tulee sellainen mielikuva että pelaat Violetin kanssa yhdessä silloin, kun kerran toistenne ajatukset tunnette. Muutenhan ei voi tietää, mitä toinen on mahdollisesti tarkoittanut.


Hagrid kirjoitti:
vaniljapilvi kirjoitti:Hagrid, ei kukaan sua varmaankaan kiellä, mutta mulle ainakin tulee sellainen mielikuva että pelaat Violetin kanssa yhdessä silloin, kun kerran toistenne ajatukset tunnette. Muutenhan ei voi tietää, mitä toinen on mahdollisesti tarkoittanut.


Luulin ymmärtäväni mitä Violet sanoo, joten selitin sen. Teen niin jokaisessa pelissä, jokaisen pelaajan kanssa, jos mahdollisuus tulee. Ei Violet ole ollut ainoa.


Vuorna kirjoitti:Hyvää päivää vain kaikille, erityisesti niille joiden kanssa en ole ennen pelannut.

Mediapuhujan omaavassa pelissä en ole tainnut pelata, tai sitten en vain muista enää kunnolla. Pohjimmiltaan kyseessähän on viihteellinen rooli, mutta varma hyvis on aina varma hyvis, sitä ei mikään muuta.

Eipä tässä muuta, ilmoittelin vain heränneeni peliin. Lisää tulen juttelemaan kun olen pelitopicia ihan kunnolla selannut läpi.


keira kirjoitti:Moikka, vihdoinkin kylään ehdittyä oli kiva huomata että peli on alkanu. ^^ Terve vaan kaikille siis!

Zeyn eka viesti on tosi hämäävä. Tartuit heti kiinni Musiin ja tuntuu että teit kärpäsestä härkäsen. Okei, kun petturi näkyy hyviksenä on aina se vaara ettei tarkistettu ole hyvis, mutta loppujen lopuksi kaikki taitavat tietää mahdollisuuden olevan hyvin pieni mutta olemassa. Olipa sekava. Koitetaas uudestaan: kaikki luultavasti tietävät, että ennustajan tarkistama pelaaja voi olla myös petturi mutta todennäköisyys on pieni. Lisäyksenä vielä semmonen juttu, että vaikka ennustaja kuinka toteaa pelaajan olevan hyvis niin eihän kukaan vain sokeasti lähde seuraamaan tämän pelaajan mielipiteitä? Totta kai kaikkien pitää edelleen ajatella itse ja tehdä omat johtopäätöksensä vaikka joku hyvikseksi olisi julistettukin. Myös varma hyvis voi pahisten suhteen olla väärässä. :)
Joka tapauksessa tarkastettua ei minunkaan mielestäni tarvitse lynkata (ellei kyseessä ole zeremin mainitsema tilanne tässä). Enemmänkin tässä nyt häiritsi tuo tarttumisesi Musiin.
//:Jaha, zeremi on tarkoittanut samaa tuolla peliteknisyys-huomiolla.

Zeyn ja horaan suhtautuminen ennustajaan on myös jännä. Miksei ennustaja voisi ennustaa heti tänä yönä? Ennustaja saisi tietoonsa melko suurella varmuudella hyviksen ja jos tulisi esiin esim. toisena tai kolmantena päivänä olisi meillä parhaimmillaan kaksi varmaa hyvistä, joita suojelija voisi suojella. Oletan tässä nyt, että pahikset eivät riskeeraisi yötappoa jos onnistumisen mahdollisuus on vain 50% (koska ei tiedä suojeleeko suojelija ennustajaa vai Huomaako kukaan mun pointtia? Mitä mieltä ennustajan esiintulosta?
Hagridille sen verran, että hyvistuloshan on ennustajalle kans tärkeä, vai eikö mielestäsi? Oletan, että ennustaja saa tuloksensa kerrottua sillä muutenhan kummastakaan ei ole oikeastaan meille suurempaa hyötyä. Julkistettu pahistulos vain nopeuttaa pahisten nappaamista, mutta hyvistulos voi parhaimmillaan myös johtaa siihen juuri esim tuossa ylempänä kuvaamallani tavalla!
//:zeremi tarttunut näköjään tähänkin.....

//: -Huomiot lisätty pääpointtien kirjoittamisen jälkeen.


Zey kirjoitti:
Vaniljapilvi kirjoitti:Zey, en väitä että hyvikseksi tarkastettu petturi tuhoaisi koko pelin ja aiheuttaisi korvaamatonta vahinkoa, ihmettelen vaan sitä, miten et tunnu pitävän petturin roolia yhtään tärkeänä.

Pidän petturin roolia tärkeänä, mutten niinkään sitä eroa että onko tarkistus osunut petturiin vai hyvikseen.

keira, en oikein ymmärtänyt pointtiasi tuossa, kun kerroit että mahdollisuus on pieni että ennustaja ennustaa petturin jne. Tai siis tuotahan olen puhunut, ja tuon takia ihmetellyt miksi Mus mainitsi tuon seikan, että petturikin voi olla hyvistuloksen takana. Eli siis olet samaa mieltä asiasta, mutta tartuin mielestäsi pieneen asiaan, vai häh? :D

keira kirjoitti:Zeyn ja horaan suhtautuminen ennustajaan on myös jännä. Miksei ennustaja voisi ennustaa heti tänä yönä?

Hmm, tarkoititko jotain muutakin, kun en kerran ole sanonut milloin ennustajan kannattaisi ennustaa ja milloin ei? Tosin olen kyllä horaanekon kanssa samaa mieltä, että ei kannata ennustaa heti 1.yönä, juurikin tuon takia että todennäköisyys että ennustaja saisi hyvistuloksen on suuri. Mielestäni pahis tulos olisi paljon hyödyllisempi, sillä silloin ainakin saadaan yksi pahis pois, kun taas yksi varma hyvis ei takaa sitä. 1.yönä ei yleensä edes ole vielä kasassa kauhean suuria epäilyjä, joten siitä tulisi aika hakuammuntaa. Lisäksi itse en usko kauheasti siihen, että pahikset kauaa pyörittelisivät peukaloita ja katselisivat kun varmoja hyviksiä tulee esiin, ne kun on loppupeleissä aika haitallisia pahiksille, varsinkaan kun se todennäköisyys tuskin on se 50% vaan 33%, sillä suojelija saa suojella itseään ja uskoisin, että hän loppujen lopuksi haluaa itseään suojella kun siihen pystyy. Lisäksi mitä aikaisemmin ennustaja ennustaa, sitä todennäköisemäksi tulee, että kun niitä varmoja hyviksiä todella alettaisiin tarvita, niin ennutajan tarkistama voi olla jo kuollut ellei hän ole tullut esiin tarkistettuuaan - ja kuten puhuin, todennäköisesti kuolee myös aika pian esiinkin, joten. Eli en kannata 1.yönä ennustamista.


horaaneko kirjoitti:Pääsenpäs taas kirjoittelemaan. c:

Zey kyllä tarttui aika kiivaasti Mus musin huomioon, joka ei mitenkään ihmeellinen ollut. Näyttää loppujen lopuksi enemmän reaktionhaulta kuin oikealta epäilyltä, koska en muista Zeyn ennen tarttuneen pelaajaan noin heppoisin perustein. Vai yrititkö saada viestisi näyttämään pidemmältä -> hyödyllisemmältä kuin muiden lyhyemmät viestit?

Zey, en nyt oikein itekään tiedä mitä ajoin tuossa varmapahis-jutussa takaa. :D No, mutta joo.

Komppaan Zeytä tuossa, ettei mediapuhujan kannata tuoda liikaa omia mielipiteitään esiin, ainakaan samoja mitä on sanonut päivällä topicissa. Tietty voi jättää jonkun jutun sanomatta päivällä ja sanoa sem yöllä, mutten näe tuollaisessa kikkailussa mitenkään erityistä hyötyä. Mielipide varman hyviksen suusta joo, mutta ErHat (kiitos Affu!) voi ihan hyvin myös erehtyä eikä mielipiteitä voi pitää kuin vähän painavammassa arvossa kuin epävarman pelaajan pointteja.

... On muuten pelottavaa kun Twitter-linnut hyökkää yhtäkkiä kännykän ylänäyttöön. .____. "Birds" 2013 edition. XD /off

Hm, Vam aika heppoisin perustein antaa Zeylle hyvisvibaa? Ei ota kantaa oikein mihinkään muuhun, joten jätti kyllä oudon fiiliksen tuo viesti. Vampire, mitä mieltä olet tällä hetkellä Zeystä?

Itse asiassa en mä kyllä muista että Hagrid puolustelisi useinkin pelaajien puolesta epäilyksiin. Tuo kommentti Violetista on vähän hämmentävä. Jos olisivat pahiksia, Hagrid saattoi hätääntyä kun Violetiin kiinnitettiin huomiota näin aikaisessa vaiheessa.

zeremi on lähtenyt aika aktiivisesti peliin, jotenkin paljon aktiivisemmin kuin mitä olen viime peleissä nähnyt. Mistä se innostus sitten johtuu, paha sanoa, mutta tällä hetkellä zeremi vaikuttaa aikalailla itseltään. Eli ei suurempia viboja mihinkään suuntaan. En ehkä usko että olisi Zeyn pahiskaveri, kun lähtivät väittelemään jo ekalla sivulla, enkä näe sellaista toimintaa pahiksilta hirveen järkevänä.

Vampire jatkaa Raeganille vastailua Zeyvibasta. Jännä tuo kommentti, että "tämä herättää keskustelua", koska ei se paljon ole herättänyt eikä Vam kommentoi mitään muuta, mistä puhutaan.

Vaniljapilvi, se on totta ettei ennustajan päätöksistä kannata liikaa topicissa jutella. Kuitenkin ihan yleinen mielipidekin usein on, ettei ekana yönä kannata ennustaa mutta pitää ottaa huomioon kuolemisprosentin kasvu eikä jättää ennustamista liian myöhään, esim. 4. päivään.Otin sen esiin, koska ajattelin että se on ihan järkevää, kun pelissä on kertakäyttöennustaja.

Zey, onko Mus mus tällä hetkellä pääepäiltysi?

Hagridin "Enkö saisi?" -kommentista tulee sellainen hiukan lapsellisen loukkaantunut "mutta kun!" -fiilis. Mikset voinut suoraan perustella tuohon viestiin, miksi puolustelit Violetia, kun sen kuitenkin teit seuraavassa viestissä?

Keira, komppaan Zeytä hänen pointissaan, että 1. yönä ennustettu hyvis voi hyvinkin kuolla ennen kuin hyvikset pitäisi ottaa esiin. Samoin ennustaja itse. Tietysti ennustaja SAA ennustaa vaikka 1. yönä ja tämähän riippuu paljon ennustajan omista viboista ja siitä, tunteeko olevansa pahiksien silmätikkuna. Eli kyllä saa äänestää, mutta en näe siinä niin paljon hyötyä.


zeremi kirjoitti:horaa: En nyt tiiä, oonko mitenkään innostunut oll. Viestimäärä ainakin nousee ihan automaattisesti, kun päivärytmi on jotain muuta kuin töitä, nukkuu, töitä, nukkuu.. :D


Ottomaani kirjoitti:Moi, heräilen tässä :)

En kerkeä just nyt syventyä mihinkään, mutta..!
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMO

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 17:59:31

Vampire kirjoitti:horaa, siihen, etten ole kommentoinut kuin yhtä asiaa on se syy, että mulla alkoi yliopisto ja kun päivät saattaa olla sellasia, että on luentoja kello 8-16 ja sitten vielä illalla ohjelmaa esim. kello 17.30-22 niin siinä ei enää jää kauheasti tunteja jäljelle, jollon ehtisi kommentoida kovinkin kattavasti peliin. Eikä mulla ole oikein ollut mitään uutta sanottavaa, kaikki on sanottu ja jotenkin on turhauttavaa toistella sitten niitä samoja asioita kuin kaikki muutkin. Ja toisekseen, sanottavan puute johtuu melko suoraan ihan siitä, että en oo vaan ehtinyt lukea topicia kunnolla läpi kertaakaan.

Mutta koska päivä päättyy tänään ja tällä hetkellä ollaan mun käsittääkseni päätymässä arvontaan, niin äänestän ++Praesea, joka ei ole vielä edes herännyt. Ei ehkä se hyödyllisin ääni, mutta on herättelyäänikin edullisempi kuin puhdas arvonta, kun nyt pelaajalla on tilaisuus kiljaista, jos herää. Kenestäkään mulla ei ole sen vertaa mielipidettä että osaisin äänestää ihan puolikunnollisilla perusteilla.


vaniljapilvi kirjoitti:Vampire, miksi haluat pudottaa heräämättömän? Tämähän voi olla erikoishahmo, joka ei kenties ole huomannut pelin alkaneen eikä ehdi puolustamaan itseään?


Vampire kirjoitti:Kuten jo sanoin, en halua mennä arvontaan ja ajanpuutteen takia minulla ei ole minkäänlaista mielikuvaa kenestäkään, jotta voisin äänestää pelaajan, joka mietityttää. Ja kaikista riskeistä huolimatta koen herättelyäänestyksen kuitenkin paremmaksi kuin puhtaan arvonnan. Tässä on kuitenkin vielä tunteja jäljellä herätä ja avata sanainen arkku. Pelästyitkö äänestä ja osuinko kenties jopa pahiskaveriin?


zeremi kirjoitti:En muista vaniljapilven kantaa herättelyääniin, mutta

++vaniljapilvi

koska pohdin juuri samaa kuin Vampire. Osuiko arkaan paikkaan aka pahistoveriin?


Zey kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Zey, onko Mus mus tällä hetkellä pääepäiltysi?

Jaa-a, hyvä kysymys. :D Täytyy lueskella topa kunnolla läpi, niin näkee, että mitäs kaikki onkaan tehneet.

horaaneko kirjoitti:Vai yrititkö saada viestisi näyttämään pidemmältä -> hyödyllisemmältä kuin muiden lyhyemmät viestit?

En, jos olisin halunnut vain viestistä pidemmän, olisin kyllä käynyt roolitkin tarkkaan läpi.

zeremi:
Kuten horaaneko sanoikin, on zeremi ollut aktiivisempi kuin viime peleissä. Uskon kuitenkin asian johtuvan irlistä kuin roolista. Lähti heti samantien kyseenalaistamaan, ottamaan kantaa. Ei vaikuta välttelevän huomiota, tuntuu haluavan saada pahikset kiinni. Herättää luottamusta.

Hagrid:
Kirjoittanut muutaman viestin, asiaa lähinnä peliteknisyyksistä ja sitten vastaillut kysymyksiin. Aika neutraalia meininkiä, mutta kuten ainakin horaanekokin, minäkin kiinnitin huomiota tuohon ”Enkö saisi?” kysymykseen. Miksi vältellä kysymystä, varsinkin kun Vaniljapilven kysymys ei ainakaan tähän suuntaan edes tuntunut syyllistävältä, lähinnä ihmettelevältä? Hmm, kenties Hagrid on kuin onkin Violetin kanssa pahiksia, ja siksi tuli ”puolustelemaan” tätä? Ei luottamusta herätä, muttei suuria pahisfiiliksiäkään.

Raegan:
On tarttunut rohkeasti muiden sanomisiin, mikä on hyvismäistä. Vähän kuitenkin hämää se, ettei ole ottanut kantaa pinnalla oleviin asioihin (välttelee niitä, jottei joutuisi ”väärän” mielipiteen takia huomion kohteeksi?), mutta mutta, uskoisin kuitenkin ennemmin hyvikseksi kuin pahiksena. Ihan hirveästi en kuitenkaan vielä luottaisi, mutta pikkasen kyllä.

keira:
Yksi viesti tullut, ja ainakin omiin silmiin se oli todella sekava. Otti kantaa tuohon minun tarttumiseeni Musiin, mutta pointti/pointit asiasta jäi epäselviksi. Otti kantaa myös ennustajan ennustamiseen, mutta siinäkin hänellä meni hieman asiat sekaisin. Muista jutuista ei sitten puhukaan. Itse lähinnä mietin, että olisiko pahiksen viesti noin sekava. Pahiksen kun täytyy yrittää näyttää mahdollisimman hyvismäiseltä, niin sikäli luulisin, että pahiksena olisi hieman tarkempi viestien kanssa. En kuitenkaan uskalla pelkästään tämän takia luottoa antaa.

Vaniljapilvi:
Hänen viestejään lukiessa tulee tunne, ettei hän kauheasti varo sanomisiaan tai mieti joutuuko kenties parrasvaloihin sanomisiensa takia. Kysellyt, kertoillut napakasti mielipiteitä. Hyvismäisenä pidän myös sitä, että tuli ”puolustamaan” Preasea. Pientä luottoa hänen suuntaan.

Vampire:
Ihan kivasti viestejä tullut, mutta sisältö taas on vähän nääh. On ottanut kantaa, mutta vain pikku asioihin, kuten esimerkiksi siihen oliko mun ja zeremin mielipiteiden vaihto kiistelyä vai ei. Hänen vastauksensa tuohon mun hyvisvibatuksen ihmettelyyn tuntuu vähän tekaistulta. Että oli nyt äkkiä pakko keksiä jotain, ettei epäiltäisi, mikä ei hirveän hyvismäiseltä tunnu. Hänen äänensä Preaselle epäilyttää myös. Kokenut pelaaja, mutta silti lähtee tappamaan heräämätöntä – ja vielä kertoo ymmärtävänsä että Prease voi olla erikoinen, eikä välttämättä pääse puolustautumaan! Asiaa perustelee vain sillä, että mielummin heräämätön kuin puhdas arvonta – asia totta, mutta perusteluna silti huono. Mikset äänestä sitten ihan vain jotain herännyttä, vaikkapa hiljaisemmasta päästä jos kerran hiljaisia tahdot karsia, silloin ainakin pelaaja tietää varmasti pelin alkaneen ja mikäli on erikoinen, pääsee todennäköisemmin puolustautumaan? Ei ei, kyllä musta nyt tuntuu, että taidat pitää ajatuksesta että erikoinen tippuisi ääneesi siksi ettei hän ole huomannut pelin alkaneen. Pahismaista.

Mus mus:
Heräillyt vain. Edelleen ihmetyttää miksi toi esiin vain tuon pointin rooleista.

horaaneko:
Ensimmäisessä viestissä ei kauheasti asiaa, mutta ihan hyvismäisesti kuitenkin oli herättelemässä puhetta kysymyksellään. Toisessa viestissä on kuitenkin asiaa ensimmäisen viestinkin puolesta, ja ihan hyviä huomioita tekee. Pientä sekoilua oli ensimmäisessä viestissä (tuo varma pahis), mutta uskoisin sen johtuvan kuitenkin enemmän sairaanaolosta kuin roolista. Uskoisin hänen olevan ennenmmin hyvis kuin pahis, joten pientä luottoa hänelle.

Violet:
Puhunut vain ja ainoastaan mediapuhujasta. Hieman herättää epäilystä, topasta kun löytyy muutakin puhuttavaa. Kenties ei halua auttaa pahisten nappauksessa ja muutenkaan kiinnittää huomiota itseensä kommentoimalla edes pinnalla oleviin asioihin?

Muista mulla ei sitten olekaan mitään sanottavaa.

Hyvismäiset: horaaneko, Raegan, Vaniljapilvi, zeremi
Neutraalit: Ottomaani, Ropsus, keira, Hagrid, Prease, Vuorna
Pahismaiset: Mus mus, Vampire, Violet

Ja nyt sitten topan tutkimisen jälkeen vastaisin horaan kysymykseen, että ++Vampire on tällä hetkellä pääepäiltyni, perustelut kerroinkin jo.

//zeremi väliin.


Nepece kirjoitti:Äänet:
1 Praese (Vampire)
1 vaniljapilvi (zeremi)
1 Vampire (Zey)

Äänestyspakot: Ei kukaan.
Poissaolot: Ei kukaan.

Praese on kuolemassa ensin saadulla äänellä. Päivä loppuu tänään kello 22:00.


Violet kirjoitti:Yritän koota ajatuksiani, ja luon teidän iloksi listauksen seuraavana pelipäivänä. Tällä hetkellä eniten minua häiritsevät Vampire ja Keira. Vampire juuri tuon Praese äänen takia, ja Keira, koska hänen viestinsä oli ainakin minun mielestäni sekava.

Hyvismäisiä ovat mielestäni olleet Hagrid ja Vaniljapilvi. Hagrid sen takia, että puolusti minua. En näe mitään syytä miksi hän olisi minua pahiksena puolustanut. Vaniljapilvi sen takia, että puolusteli Praesea. Tällä tavoin hän antaa mahdollisen erikoishahmon selvitä. Pahisten kannalta voi kuitenkin olla edullista pitää pelissä niitä, jotka eivät ole kovinkaan paljoa tänne kirjoitelleet. Pidän Vaniljapilveä kuitenkin lievästi hyvismäisenä.


Zey kirjoitti:Violet, tarkoitatko häiritsevällä epäilyttävää?


Raegan kirjoitti:
Zey kirjoitti:Vähän kuitenkin hämää se, ettei ole ottanut kantaa pinnalla oleviin asioihin (välttelee niitä, jottei joutuisi ”väärän” mielipiteen takia huomion kohteeksi?)

Pinnalla olleet asiat ovat koskeneet lähinnä peliteknisyyksiä ja niistä aiheutuneita "kiistoja", jotka eivät ensinnäkään (jos ihan rehellisiä ollaan) juuri mua kiinnosta ja toisekseen lähden siltä pohjalta että peliteknisyyksissä mokaaminen ei ole niin pahismainen kuin hyvismäinenkään piirre, ts. mä en löydä mitään tulkittavaa peliteknisyyksiä koskevista viesteistä. :)

Menipä pelipäivä nopeasti. :O Kellokin on jo sen verran että mitään kattavaa pelaajalistausta en kerkeä tekemään, mutta sen voin jo sanoa että ++Vampire. Ensinnäkään en halua että Praese tipahtaa nyt (tällä hetkellä puolustuskyvytön) ja toisekseen niin kuin Zey tuolla jo listasikin, vastaukset vibaihmettelyihini olivat tekaistun kuuloiset, etenkin kun ne olivat ristiriidassa keskenään (ensiksi ei ollut mitään hyötyä ja sitten olikin).


Raegan kirjoitti:Sorry tuplasta, mutta unohtui edellisestä...
Violet kirjoitti:Tällä hetkellä eniten minua häiritsevät Vampire ja Keira. Vampire juuri tuon Praese äänen takia, ja Keira, koska hänen viestinsä oli ainakin minun mielestäni sekava.

Minusta keiran viesti oli ihan perus peliviesti, minkä näit siinä sekavana? Jos joku selittää peliteknisyyksistä mielestäsi hieman sekavasti, tekeekö se pelaajasta pahismaisen? :D Selitithän itsekin melko sekavasti mediapuhujasta.

Violet kirjoitti:Hyvismäisiä ovat mielestäni olleet Hagrid ja Vaniljapilvi. Hagrid sen takia, että puolusti minua. En näe mitään syytä miksi hän olisi minua pahiksena puolustanut.

Jos olette pahiskavereita? ;) Koko kappaleesi on täynnä piilotettua "olen hyvis, olen hyvis"-mainostusta, mitä en kyllä katso hyvällä. Jään seurailemaan, sen verran outoa ja epäilyttävää käytöstä sinulta. Voisin melkein äänestääkin mutta muuten Praese tipahtaa, joten seuraan tilannetta.


Valve kirjoitti:Iih, ehdinpäs vielä tämän pelipäivän aikana kirjoittelemaan (jos mulla ei mee yli tuntia kirjoittaa mun viestiä...ei kai nyt sentään!). Tosiaan, olisin mieluusti tullut jo aikaisemmin, mutta netti oli ongelma, huoh.

Kuten ekana pelipäivänä aina on vähän ongelmana, kaikista pelaajista ei millään saa muodostettua mielipiteitä. Osalla porukkaa on peliin lähetettynä vain heräämisviesti, miten sen perusteella muka saisi mitään irti? Olisi kuitenkin harmi, jos arpa lankeaisi nyt heräämättömään erikoishyvikseen. Jos äänestää hereillä olevaa, on erikoishyviksellä mahdollisuus huikata "oon erikoishyvis", ja pelastautua (sillä tiedämmehän, että pahiksen ei auttaisi näin feikata, kun pelissä on mukana ennustaja).
Niimpä minäkään en kannata Praesen lynkkausta, ja pidän vaniljapilven kommenttia Vampirelle ihan hyvismäisenä, edellä mainitusta syystä. Toisaalta voiko Vampirea syytellä herättelyäänestä, jonka joku muukin olis voinut hyvin heittää?

Toisaalta, en osaa sanoa helppoa ratkaisua tilanteeseen. En halua äänestää ketään jo äänestetyistä, mutta kuitenkin ilmaisen nyt oman mielipiteeni (vaikka näillä näkymin se tuskin tulee muuttamaan tilannetta). Tällä hetkellä vain keiran heitto ennustajan ennustamisesta jo ekana yönä on pistänyt pahismaisena käytöksenä silmään - ainakin minusta se olisi täysin tuhlausta, sillä enemmän hyötyä ennustajasta olisi, kun olisi joku pahisepäilty, tai vähemmän pelaajia mukana pelissä. Eli järjellä ajateltuna näin, mutta toki kaikki on ennustajan itsensä päätettävissä. Minusta vaan se on pahisten kannalta hyvä, jos ennustaja käyttää heti kykynsä ja "pahin uhka" saadaan heti pelistä pois. Joten siksi
++keira

Zey: Btw, olit unohtanut minut listauksestasi?

//Ja Raegan väliin. Jahas, muutoksia äänestystilanteeseen, mutta omat mielipiteet onkin jo viestissä ylempänä.
// Ja Raegan taas, hei anna munkin välillä lähettää tää viesti ;)


Raegan kirjoitti:Valve, miksi noin varovaista äänestyskäyttäytymistä? Et kannata Praesen tiputtamista muttet myöskään halua muuttaa tilannetta? Eikö kukaan edellä äänestetty sitten ollut epäilyttävä? En kannata massaamista mutta toisaalta tällainen 1-1-1-1 äänestystarjotin antaa pahiksille usein vapauden valita kenet tiputtaa huomaamattomasti.


Zey kirjoitti:Raegan: Okei

Oho, joo Valve tosiaan kuuluu neutraaleihin, en ilmeisesti huomannut sitä sinne lisätä.

Valve kirjoitti:Toisaalta voiko Vampirea syytellä herättelyäänestä, jonka joku muukin olis voinut hyvin heittää?

Mitä tarkoitat tällä?

//Raegan väliin.


Violet kirjoitti:
Zey kirjoitti:Violet, tarkoitatko häiritsevällä epäilyttävää?

Tarkoitan sillä tässä tapauksessa enemmänkin silmäänpistävyyttä, mutta kyllä minä heitä kumpaakin epäilen. Vampiren Praese ääni ei mielestäni ollut tarpeeksi hyvin perusteltu etenkään, kun siinä on mahdollisuus osua erikoishahmoon. Keiran viestistä minun oli taas aluksi hankala hahmotta punainen lanka, sillä asioita oli selitetty hieman liiankin laajasti.

Raegan kirjoitti:Minusta keiran viesti oli ihan perus peliviesti, minkä näit siinä sekavana? Jos joku selittää peliteknisyyksistä mielestäsi hieman sekavasti, tekeekö se pelaajasta pahismaisen?

Ei epäilyttävää, mutta häiritsevän. Keiran viesti iski silmääni, silä hän selitti peiteknisyyksiä mielestäni sekavasti.

Raegan kirjoitti:Jos olette pahiskavereita? ;) Koko kappaleesi on täynnä piilotettua "olen hyvis, olen hyvis"-mainostusta, mitä en kyllä katso hyvällä.

Kyllä, hänellä olisi syy puolustella minua, jos olisimme pahiksia. Tosin pitäisitkö itse tuota liikettä pahiksen näkökulmasta järkevänä?


Zey kirjoitti:Epäilet siis heitä, mikset sitten äänestänyt? Et ilmeisesti kannattanut Preasen tiputtamista, muttet tehnyt asian eteen mitään, vaikka epäilylläsi oli äänikin alla, joten äänestämällä olisit pelastanut Preasen. Et halunnut saada huomiota toisen pelastamisesta?

Violet kirjoitti:Ei epäilyttävää, mutta häiritsevän.

Violet kirjoitti:Tarkoitan sillä tässä tapauksessa enemmänkin silmäänpistävyyttä, mutta kyllä minä heitä kumpaakin epäilen.

Ristiin puhumista? Vai mikä sitten keirassa epäilyttää, jos kerran epäilet häntä, mutta viestin sekavuus (jonka ainoastaan olet maininnut), ei ole epäilyttävää?

Kyllä alkaa Violet epäilyttää enemmän.


Nepece kirjoitti:Päivä on päättynyt.


Tupsu kirjoitti:1.Päivä: Ilta

Ja se oli liikennetiedotus.

Pormestari Pamela Winchell on pitänyt lehdistötilaisuuden, jossa hän on ilmoittanut, että uusi jäätelöbaari, nimeltään Pamelan Jäätelöbaari, on saanut rakennusluvan. Hän myös sanoi, ettei hänellä ole mitään tekemistä jäätelöbaarin kanssa, mutta kolmella sieltä ostetulla annoksella voi korvata pakollisen viikottaisen Big Rico’sin annoksen.

“Väitetyt ihmiset jotka ovat jumissa koirapuistossa liity asiaan mitenkään. Ja lakatkaa jo ajattelemasta sitä koirapuistoa. LAKATKAA AJATTELEMASTA”, hän lisäsi korottaen ääntään loppua kohti, kun Night Valen päivälehden viimeinen toimittaja kysyi tarkennusta asiaan.

No, minä ainakin olen täysin uusien ruokapaikkojen kannalla. Night Valessa on hyviä paikkoja syödä, kuten Moonlite All-Nite Diner ja Arby’s, mutta vaihtelu ei ole koskaan tappanut ketään. Paitsi tietysti harjoittelija Elina kolme vuotta sitten, mutta Aseman Johtoryhmä on kieltänyt minua mainitsemasta asiasta. Itseasiassa otetaanpas tähän väliin valmiiksi nauhoitettu segmentti, niin minä menen varmuuden vuoksi pöydän alle piiloon.

Ja nyt lasten hupinurkkaus ja oikea tapa pelata muistipeliä. Ensimmäinen pelaaja nostaa kortin joka on kolmannessa rivissä ylhäältä laskettuna ja toisena vasemmalta. Sieltä tulee haamu, joka on nousemassa savupiipusta. Toisena hän nostaa kortin, joka on vasemmassa alanurkassa. Sieltä tulee herätyskello.

Seuraavana toinen pelaaja nostaa kortin, joka on ylärivissä neljäntenä. Se esittää laivaa. Seuraavaksi hän nostaa neljänneksi alimmasta rivistä, sen mikä on toinen oikealta. Siellä on koira.

On taas ensimmäisen pelaajan vuoro. Hän nostaa kortin, joka on toisena laskettuna sekä ylhäältä, että oikealta. Kortin kuva esittää pelleä. Toisena korttinaan hän nostaa sen, mikä on juuri edellisen kortin alapuolella. Sieltä löytyy maalaistalo.

Toinen pelaaja nostaa kortin, joka on neljäs oikealta ja kolmas ylhäältä. Se on haamu, joka tulee savupiipusta. Hän hymyilee. Toinen pelaaja nostaa kortin, joka on kaksi askelta oikealle hänen kortistaan. Sekin on haamu, joka nousee savupiipusta. Hän saa uuden vuoron, ja kurottautuu seuraavaa korttia kohti.

“Hei, nyt on minun vuoroni!” sanoo ensimmäinen pelaaja.
“EIkä ole, me sovittiin että parin jälkeen saa uuden vuoron,” sanoo toinen pelaaja.
“Eikä varmana sovittu!” sanoo ensimmäinen pelaaja, ja potkaisee kaikki kortit hajalleen.
“Hei, älä ole aina tuollainen,” sanoo toinen pelaaja. Peli on päättynyt.

Tämä oli lasten hupinurkkaus ja oikea tapa pelata muistipeliä.

Umm, Aseman Johtoryhmän oven takaa on kuulunut tavallista hieman enemmän ääniä, joten eiköhän ole aika ottaa tähän väliin vaikka sää, ettei minun tarvitse tulla ulos täältä pöydän alta.

[Amon Tobin - Journeyman]

Kuulijat, Steve Carlsberg on nähty hiippailemassa koirapuiston porteilla. Juuri tästä nimenomaisesta asiasta meitä on kielletty useamman kerran, mutta kuunteleeko Steve Carlsberg lakeja, joita hallituksemme säätää meidän omaksi turvaksemme? Ei tietenkään.

Jos kerran koirapuistoon murtautuminen 'hallituksen salaisen suunnitelman paljastamiseksi' oli niin tärkeää, olisit kuule Steve voinut pysyä siellä kunnes löydät "todisteet". Steve, me tiedämme että se oli sinä, joka lähetit nämä nimettömät kirjeet. “Koko koirapuistosta saatava jäätelö oli kaupunginvaltuuuston juoni saada uteliaat ja makealle persot kansalaiset kuriin.” Ihan oikeasti, Steve, et jaksaisi. Kaikki tiesivät sen jo, tämä on paikallisradio, ei viisivuotiaiden leikkikerho.

Ja näihin sanoihin lopetamme tämän päivän lähetyksen. Hyvää yötä, Night Vale, hyvää yötä.

Äänet:
2 Vampire (Zey, Raegan)
1 Praese (Vampire)
1 vaniljapilvi (zeremi)
1 Keira (Valve)

Äänestyspakot: Ei kukaan.
Poissaolot: Ei kukaan.

Vampire kuoli kahdella äänellä. Hän oli petturi. Ensimmäinen yö alkaa nyt ja loppuu su 8.9. klo 22:00.

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMO

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 18:07:53

Nepece kirjoitti:2.Päivä: Aamu

Olemassaolosi ei ole mahdotonta, muttei myöskään kovinkaan todennäköistä. Tervetuloa Night Valeen.

Pamelan jäätelöbaarin rakennustyöt etenevät aikataulussa, pormestarin toimisto ilmoittaa. He uskovat, että tämä vajaan puolen metrin korkeudella ilmassa leijuva rakennus on valmis ennen huomista. Kun eräs toimittaja astui eteenpäin ja kyseenalaisti kuinka käytännöllinen on leijuva jäätelöbaari, Pormestari kyseenalaisti toimittajien olemassaolon. Pormestari kuvainnollisesti kadotti näkyvistään kaikki, jotka eivät olleet riemuissaan uudesta jäätelökioskista. Tämän jälkeen moni toimittaja kirjaimellisesti katosi.

Nyt, minulla on muutama henkilökohtainen kommentti leijuvista asioista. Ne on niin suloisia! Otetaan vaikka esimerkiksi Khosekh, kissa, josta olemme uutisoineet ennenkin. Khosekh leijuu yhä edelleen puolentoista metrin korkeudella täällä radiotoimituksen miesten vessassa. Teidän tulisi nähdä kuinka radiotoimituksen oma adoptoitu kissa kehrää ilmassa! Niin suloista. Melkein yhtä suloista kun kuin se maukuu, jolloin kaikki lähellä olijat käpertyvät maahan pidelleen korviaan ja ulvovat mukana. Ah, minä olen todellakin leijuvien asioiden ystävä. Leijuvat jäätelöbaarit ovat juuri mitä meidän kaupunkimme kaipasi!

Pöydälleni on ilmestynyt taas uusi paperilappu. Tällä kertaa se on violetti. Onko Sheriffin salainen poliisi muuttanut lappujensa värikoodausta kertomatta minulle? No, mutta luetaan se kuitenkin. Nyt teksti on mustaa. “Yhtään ihmistä, jonka sanotaan menneen koirapuistoon ei ole löytynyt aavikolta. Tämän ihmisen nimi ei ainakaan ole zeremi. Jos kuitenkin näit jonkun koirapuistosta tulleen ihmisen aavikolla, kerro nimesi selvästi lähimmälle linnulle, ja auto tulee hakemaan sinut.” No, kuten sanonta kuuluu, ei uutisia tarkoittaa hyviä uutisia.

Nyt viesti sponsoroijiltamme:

Oletko koskaan tuntenut itseäsi merkittömäksi? Olet oikeassa. Sinä olet merkitön. Minkälaista merkkiä kaipaisit? Tarjolla on kankaisia applikoituja merkkejä, kankaisia kudottuja merkkejä sekä polttomerkkejä. Nyt voit näyttää kaikille että olet merkillinen. Commonplace Books - aina mukanasi.

Rakkaat kuulijat. Huomasin juuri, että puhelinvastaajassani on viesti. Tiedättekö kuka? ♫Carlos!♫ Carlos ja hänen täydelliset ja kauniit hiuksensa, jotka ovat kasvaneet hieman siitä, kun Parturi Telly raukkamaisesti ryösti ne meiltä. Kuunnellaanpa viesti nyt, että kaikki kuulijat saavat lepuuttaa korviaan Carloksen ihanassa viestissä.

Carlos kirjoitti:Juhhuu, ihana mediapuhujanne lähestyy teitä. Hienoa, petturi meni! Nyt ennustajan hyvistulos ei voi siis edes mennä vikaan. Päivän polttava puheenaihe, tästä lähin PPP olkoon siis tuo melkein-yhtä-ihana-kuin-minä-kertakäyttöennustajamme. Kuka ennustajan kannattaisi tarkistaa? Kannattaako asiasta edes puhua topassa, jos pahikset hyökkäävät kohteen kimppuun heti, jolloin ennustajan tulos on turha? Suojelija voisi tietenkin suojella henkilöä, jonka ennustaja tarkistaa...


Niin, minähän et ole tiedemies, joten en voi varmuudella sanoa mitä Carlos ajaa tässä takaa, mutta hän kuulosti niin innostuneelta, joten se on varmasti jotain todella tärkeää. Tai sitten hänellä on vain hyvä päivä? Olenko se vain minä, vai onko muillakin vaikeuksia saada välillä selvää mitä Carlos oikein tarkoittaa viesteillään? En ole vieläkään varma miten hänen viestiään tulisi tulkita. Hän soitti keskellä yötä mikä osaltaan viittaisi siihen, että hän yrittää pyytää minua ulos, mutta ei maininnut sanallakaan milloin tai missä -- Kuunnellaan nyt tähän väliin esinauhoitettu liikennetiedoite sillä välin kun minä pohdin tätä viestiä.

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Hagrid, keira, vaniljapilvi, Ropsus, Mus mus, horaaneko, Vuorna, Violet, Ottomaani, Praese
Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)

2. päivä alkaa nyt ja loppuu to 12.9. klo 22:00. Elossa on 13 pelaaja.


Zey kirjoitti:Preasea en uskoisi pahikseksi, sillä Vampire tuntui yrittävän tappaa hänet, mikä ei ehkä kovin järkevää olisi, mikäli Prease olisi pahis. Raegan taas oli tappamassa Vampirea, joten antaisin hänelle pientä luottoa. Elossa oleva petturi kun on yleensä hyödyllisempi kuin kuollut sellainen, ja Raegan kuitenkin laittoi Vampiren putoamisvaaraan vain tuntia ennen päivän päättymistä, eikä Vampire sen jälkeen puhunut mitään, joten ei vaikuta mitenkään sovitulta jutulta.

Vampiren petturuus pahensi kyllä epäilyjäni Violetin suhteen. Tuo voisi selittää sen, miksi Violet ei äänestänyt Vampirea kun kävi kertomassa että tämä epäilyttää, vaikka näin olisi voinut saada ei kannattamansa tapon (Prease) estettyä ja tappaa pelaaja, jota epäili.


Praese kirjoitti:Hei kaikille! Ja anteeksi ensimmäisen päivän antiaktiivisuuteni... Jos nyt vihdoin pystyisi aloittamaan juonittelun aktiivisesti.

Ekan päivän tapahtumat olivat mielenkiintoiset. Jes päästiin petturista eroon ja nyt ennustajan tulos on varmasti se mikä se on. Ensimmäisenä sulkisin tässä pahis ehdokkaista pois Zeyn ja Raeganin. Mitä järkeä pahiksilla olisi ensimmäisenä päivänä lynkata petturi? Muita vaihtoehtoja kuitenkin vielä piisaa yllin kyllin.

Yöllä pahikset sitten lynkkasivat zeremin. zeremi oli edellisenä päivänä äänestänyt vaniljapilveä. Olisiko vanilijapilvi sitten pahis ja kokenut zeremin äänen täten vaarana?

Valven ja Violetin edellisen päivän äänestys hässäkkä jäi ihmetyttämään. Miksei Violet äänestänyt Vampirea vaikka se häntä epäilytti? Tai miksei hän ylipäätänsä äänestänyt ketään, vaikka oli aktiivisiesti pelissä mukana? Ja miksi Valve äänesti Keiraa, ottaen neljännen nimen mukaan äänestykseen? Mahodollisesti siksikö, koska toinen äänestetyistä oli petturi ja toinen pahis ja yksi sattumanvarainen herättelyääni, eikä täten hän voinut äänestää ketään?


Violet kirjoitti:Olen kyllä tainnut ansaita kaiken tuon epäilyn pelaamisellani. Yritän nyt vastata edes näihin:

Zey kirjoitti:Ristiin puhumista? Vai mikä sitten keirassa epäilyttää, jos kerran epäilet häntä, mutta viestin sekavuus (jonka ainoastaan olet maininnut), ei ole epäilyttävää?

Keira yritti kirjoitta omia havainoja, mutta hän päätyi vain lainaamaan zeremiä. Voitko sinä sanoa, että et epäilisi Keiraa? En itse ole huomannut mitään, mikä nostaisi hänet epäilyjen ulkopuolelle.

Praese kirjoitti: Miksei Violet äänestänyt Vampirea vaikka se häntä epäilytti? Tai miksei hän ylipäätänsä äänestänyt ketään, vaikka oli aktiivisiesti pelissä mukana?

En pitänyt Vampiren äänestämisen syitä tarpeeksi pätevinä. Hän oli siinä tilanteessa kaikkein epäilyttävin, mutta loppujen lopuksi myös hyvis olisi voinut äänestää sinua tuossa tilanteessa.

Itse pidän tällä hetkellä Praesea, Raegania ja Zeytä hyvismäisinä. Yritän tämän pelipäivän aikana saade aikaan listauksen, sillä en tällä hetkellä tiedä ketä epäillä. Täytyy tutkia Vampiren viestit tarkkaan.

Mielestäni mediapuhujan ehdotus oli mielenkiintoinen. Kannattaako sitä kokeilla?


Raegan kirjoitti:Ohhoh. :D No, kerrankin osuin minäkin oikeaan, jei! Ainakin ennustustulos on nyt sitten varma.
Violet kirjoitti:
Zey kirjoitti:Ristiin puhumista? Vai mikä sitten keirassa epäilyttää, jos kerran epäilet häntä, mutta viestin sekavuus (jonka ainoastaan olet maininnut), ei ole epäilyttävää?

Keira yritti kirjoitta omia havainoja, mutta hän päätyi vain lainaamaan zeremiä. Voitko sinä sanoa, että et epäilisi Keiraa? En itse ole huomannut mitään, mikä nostaisi hänet epäilyjen ulkopuolelle.

Nyt on Violet hyvä argumentaatiossa puutteita. Se olit sinä joka keiraa tässä tilanteessa epäili, ei Zey, ts. sinulla on todistustaakka. Sinulla ei siis ole mitään perusteita epäillä keiraa hänen viestinsä perusteella?

Tässä on mukavasti pelipäivä aikaa joten ++Violet, odottelen mielenkiinnolla listaustasi. Tulen itsekin kirjoittelemaan paremmmin jahka kotiudun.


Hagrid kirjoitti:Hihhulei, ensimmäisenä päivänä petturi ulkona.

Tämä nostattaa ennustajan arvoa pelissä HUIMASTI. Nyt jos saadaan hyviksen tulos = hyvis kun ei petturia ole sekoittamassa pakkaa. Zeremiä en taas ollut odottanut yökohteeksi.

Just menossa treeneihin niin päivittelen vielä myöhemmin!


Zey kirjoitti:Aah, aivan, mediapuhujakin puhelee jotain :D En huomannutkaan, tapana kun on lähinnä katsoa kuolleet. ^^'
Mutta mutta, mediapuhuja tosiaan ehdotti avointa keskustelua, mitä en kyllä kannattaisi. Ensinnäkin pahikset pääsevät mukaan päättämään kuka ennustettaisiin, ja mikäli pahis on aktiivinen, voi hän päästä vaikuttamaan paljonkin ennustettavan valintaan. Lisäksi tulee mukaan juurikin tuo, että pahikset tietävät kuka ennustetaan. Vaikka suojelija suojelisikin ennustettavaa, tarkoittaisi tämä pahiksille varmaa yötappoa. Eli ei. Mielestäni kannattaa pitää pahikset poissa päätöksen teosta, sekä pitää heidät pimennossa ennustettavan henkilöllisyydestä. Kuitenkin, jos ennustaja haluaa jotain vinkkejä, niin ainahan hän pystyy katsomaan että kuka epäilee ketäkin ja miksi ja mietiskellä näitä. Eli en kannatta, koska olisi mielestäni pahiksille hyödyllistä enemmän kuin hyviksille.

Violet kirjoitti:Keira yritti kirjoitta omia havainoja, mutta hän päätyi vain lainaamaan zeremiä. Voitko sinä sanoa, että et epäilisi Keiraa? En itse ole huomannut mitään, mikä nostaisi hänet epäilyjen ulkopuolelle.

Tarkoitatko siis että epäilet keiraa sen takia, että hän vain lainali zeremiä? Mikset sitten maininnut asiaa, kun kerroit miksi Vampire epäilytti sinua ja mainitsit keirankin epäilyttävän (ja miksi mainitsit silloin keiran sekavuuden tuon sijasta)? Vai tarkoitatko että epäilet häntä koska hän ei ole hyvismäinen silmääsi? Mikset sitten maininnut kaikkia pelaajia siinä samassa, jotka eivät ole hyvismäisiä? Alkaa tuntua tosi reikäsiltä kyllä nämä perustelut. Pahis joka koittaa keksiä selityksiä epäilyttävälle käytökselle? (Ja kyllä, voin sanoa ettei Keira epäilytä, vaikken häneen erityisemmin vielä luotakaan.)

Violet kirjoitti:En pitänyt Vampiren äänestämisen syitä tarpeeksi pätevinä. Hän oli siinä tilanteessa kaikkein epäilyttävin, mutta loppujen lopuksi myös hyvis olisi voinut äänestää sinua tuossa tilanteessa.

Mitäh? Eli toisin sanoen koska mielestäsi syyt äänestää Vampire eivät olleet tarpeeksi pätevät, rupesit pyörittelemään peukaloita ja katselemaan tyytyväisenä sivusta, miten pelaaja, joka ei epäilytä sinua, tapetaan? En nyt ymmärrä yhtään. Kerro miksi mielestäsi olisi parempi tappaa pelaaja, joka ei sinua epäilyttänyt, ja joka ei välttämättä tiennyt pelin alkamisesta (=ei pystyisi kertomaan jos olisi erikoinen), sen sijaan, että tapettaisiin pelaaja, joka sinua epäilyttäisi (vaikkei perustelut olisikaan mullistavat) ja joka voisi kuitenkin kertoa, jos olisi erikoinen?

Violet kirjoitti:Mielestäni mediapuhujan ehdotus oli mielenkiintoinen. Kannattaako sitä kokeilla?

Myönteisyyttä ehdotukseen, joka omasta mielestä on pahiksille edullinen. Ei kuitenkaan edes perustele aistittavaa myönteisyyttä, tai edes sano suoraan kannattavansa (/pohdi muutenkaan). Varovainen, koska pahiksena niin haluttaisi saada ehdotus toimeen, muttei ensimmäisenä uskaltanut sanoa juuta eikä jaata, jottei joutuisi vielä suuremman huomion kohteeksi?

Ei kyllä Violet ole tämän päivän puolella epäilyksiäni laskenut, päin vastoin, tuntuu sotkeutuvan sanoihinsa.


Zey kirjoitti:Aah, aivan, mediapuhujakin puhelee jotain :D En huomannutkaan, tapana kun on lähinnä katsoa kuolleet. ^^'
Mutta mutta, mediapuhuja tosiaan ehdotti avointa keskustelua, mitä en kyllä kannattaisi. Ensinnäkin pahikset pääsevät mukaan päättämään kuka ennustettaisiin, ja mikäli pahis on aktiivinen, voi hän päästä vaikuttamaan paljonkin ennustettavan valintaan. Lisäksi tulee mukaan juurikin tuo, että pahikset tietävät kuka ennustetaan. Vaikka suojelija suojelisikin ennustettavaa, tarkoittaisi tämä pahiksille varmaa yötappoa. Eli ei. Mielestäni kannattaa pitää pahikset poissa päätöksen teosta, sekä pitää heidät pimennossa ennustettavan henkilöllisyydestä. Kuitenkin, jos ennustaja haluaa jotain vinkkejä, niin ainahan hän pystyy katsomaan että kuka epäilee ketäkin ja miksi ja mietiskellä näitä. Eli en kannatta, koska olisi mielestäni pahiksille hyödyllistä enemmän kuin hyviksille.

Violet kirjoitti:Keira yritti kirjoitta omia havainoja, mutta hän päätyi vain lainaamaan zeremiä. Voitko sinä sanoa, että et epäilisi Keiraa? En itse ole huomannut mitään, mikä nostaisi hänet epäilyjen ulkopuolelle.

Tarkoitatko siis että epäilet keiraa sen takia, että hän vain lainali zeremiä? Mikset sitten maininnut asiaa, kun kerroit miksi Vampire epäilytti sinua ja mainitsit keirankin epäilyttävän (ja miksi mainitsit silloin keiran sekavuuden tuon sijasta)? Vai tarkoitatko että epäilet häntä koska hän ei ole hyvismäinen silmääsi? Mikset sitten maininnut kaikkia pelaajia siinä samassa, jotka eivät ole hyvismäisiä? Alkaa tuntua tosi reikäsiltä kyllä nämä perustelut. Pahis joka koittaa keksiä selityksiä epäilyttävälle käytökselle? (Ja kyllä, voin sanoa ettei Keira epäilytä, vaikken häneen erityisemmin vielä luotakaan.)

Violet kirjoitti:En pitänyt Vampiren äänestämisen syitä tarpeeksi pätevinä. Hän oli siinä tilanteessa kaikkein epäilyttävin, mutta loppujen lopuksi myös hyvis olisi voinut äänestää sinua tuossa tilanteessa.

Mitäh? Eli toisin sanoen koska mielestäsi syyt äänestää Vampire eivät olleet tarpeeksi pätevät, rupesit pyörittelemään peukaloita ja katselemaan tyytyväisenä sivusta, miten pelaaja, joka ei epäilytä sinua, tapetaan? En nyt ymmärrä yhtään. Kerro miksi mielestäsi olisi parempi tappaa pelaaja, joka ei sinua epäilyttänyt, ja joka ei välttämättä tiennyt pelin alkamisesta (=ei pystyisi kertomaan jos olisi erikoinen), sen sijaan, että tapettaisiin pelaaja, joka sinua epäilyttäisi (vaikkei perustelut olisikaan mullistavat) ja joka voisi kuitenkin kertoa, jos olisi erikoinen?

Violet kirjoitti:Mielestäni mediapuhujan ehdotus oli mielenkiintoinen. Kannattaako sitä kokeilla?

Myönteisyyttä ehdotukseen, joka omasta mielestä on pahiksille edullinen. Ei kuitenkaan edes perustele aistittavaa myönteisyyttä, tai edes sano suoraan kannattavansa (/pohdi muutenkaan). Varovainen, koska pahiksena niin haluttaisi saada ehdotus toimeen, muttei ensimmäisenä uskaltanut sanoa juuta eikä jaata, jottei joutuisi vielä suuremman huomion kohteeksi?

Ei kyllä Violet ole tämän päivän puolella epäilyksiäni laskenut, päin vastoin, tuntuu sotkeutuvan sanoihinsa.


vaniljapilvi kirjoitti:En valitettavasti ehtinyt enää eilen vastailemaan kysymyksiin/äänestämään, mutta hyvä te, hienoa että petturi saatiin pois!

Mitä mediapuhujaan tulee, en kannata hänen ehdotustaan juurikin Zeyn mainitsemasta syystä. Pahimmillaan pahikset pääsevät vaikuttamaan ennustettavaan, ja lisäksi saavat varman yötapon, jos topassa päätetään suojella jotakuta. Oon muutenkin sitä mieltä, että suojelijan ja ennustajan strategioista ei kannata täällä huudella paljon, sillä niistä voi vain pahikset saada vinkkiä mahdollisista erikoisista.

Se, että Violet kannattaa ehdotusta on mun mielestä epäilyttävää. Täytyy sanoa, että Zey ja Raegan saa Violetin kyllä näyttäytymään tosi epäedullisessa valossa - itse en häneen mitenkään hirveästi kiinnittänyt huomiota ennen. Kuitenkin "luotan" tällä hetkellä edellä mainittuihin pelaajiin eniten (jos tässä pelissä keneenkään voi luottaa), sillä he saivat petturin ulos eilen.

Sen sijaan Valveen ääni keiralle oli vähän ihmeellinen eilen, sellaista varovaista pahiskaverin pelastusta ilmassa? Ääni antoi vaihtoehdon, johon joku muukin voisi vielä tarttua, ja silloin Vampire olisi voitu pelastaa. Vampirea en suoraan oikein osaa muihin liittääkään eilisen perusteella.

zeremi ihmetteli ihmettelyäni eilen, ja vastaan nyt vielä vaikka hän kuolikin yöllä. Kysyin Vampirelta tarkennusta, koska en voinut ymmärtää, miksi kannattaisi äänestää heräämätöntä, joka voi olla erikoinen. Tarkoitukseni oli tulla vielä koneelle katsomaan, mitä Vampire vastasi, mutta tuli muita tulenpalavia kiireitä.

Niin ja vielä eilisistä viesteistä, jäin miettimään Hagridia lukiessani topaa uudelleen:
Ennustaja ei mielestäni ole hirveän kätevä tässä pelissä. On 2/15 mahdollisuutta että saa pahiksen esiin, mutta joo.. 1 petturi, 12 hyvistä.. suurimalla todennäköisyydella ennustaja ei tule osumaan pahikseen, mutta ainahan sitä voi toivoa. Suojelija tulee taas varmasti olemaan pelin hyödyllisin erikoisrooli, kun mietitään sen etuja verrattuna kertakäyttöiseen ennustajaan. Suojelijahan ei (onneksi) ole kertakäyttöinen, mitä se ei lähes missään pelissä ole.

Tuo (onneksi) suluissa näyttää minusta vahvasti hyvistelyltä, ja lisäksi ennustajan roolin väheksyminen on outoa. Kyllä minä ainakin olen pelannut peleissä, jossa ennustustulos, ihan jo pelkkä hyvistuloskin, voi auttaa hyviksiä ratkaisevasti. Miksi luoda tappiomielialaa ennustajan suhteen? Lisäksi häiritsee se Violetin puolesta vastaaminen - jos Violet on pahis, pitäisin Hagridia myös mahdollisena pahiksena.

Niin ja keirasta vielä, minusta oli hieman pahismaista pitää hyvänä ideana ennustamista ekana yönä, mutta keira ei silti ole minusta se THE epäilyttävä pelaaja tässä pelissä, ainakaan vielä.


Praese kirjoitti:
vaniljapilvi kirjoitti:Sen sijaan Valveen ääni keiralle oli vähän ihmeellinen eilen, sellaista varovaista pahiskaverin pelastusta ilmassa? Ääni antoi vaihtoehdon, johon joku muukin voisi vielä tarttua, ja silloin Vampire olisi voitu pelastaa. Vampirea en suoraan oikein osaa muihin liittääkään eilisen perusteella.


Jos sinun mukaasi Valve yritti äänellään keiralle vielä parantaa Vampiren mahdollisuuksia pelastua, miksei hän äänestänyt sinua? Tilanne olisi ollut sillon 2-2 ja Vampiren mahdollisuus pelastua paljon suurempi. Taidan toistaa itseäni, mutta kuitenkin: Onko mahdollista, ettei Valve voinut äänestää sinua, koska olette pahistovereita?


vaniljapilvi kirjoitti:Praese, kirjoitin tuohon viestiini Valvesta että epäilen varovaista pahiskaverin pelastusta -> aina jos pelastaa toisen, varsinkin sellaisen joka myöhemmin saattaa paljastua pahikseksi/petturiksi, joutuu suurennuslasin alle. En usko, että petturia (eli Vampirea) varten olisi lähdetty niin selvästi uhraamaan pahistakin, että olisi pahiksen ratkaisevalla äänellä tiputettu joku muu. Kuitenkin Valve antoi nyt mahdollisuuden melko hyvillä perusteluilla keiraa vastaan siihen, että joku muu lähtisi mukaan ja olisi se ratkaiseva ääni, johon sitten myöhemmin katseet saattaisivat kääntyä - ja mikä tärkeintä, Vampire pelastuisi ilman suurensuuria uhrauksia "oikeilta" pahiksilta. Osaanko nyt selittää yhtään sitä mitä haen takaa?


Violet kirjoitti:Yritän nyt tehdä sen lupaamani listauksen. Se tulee kyllä olemaan hieman puutteellinen ajanpuutteen ja muiden antiaktiivisuuden takia.

Hagrid, 5 viestiä: Itse en epäile häntä kovinkaa paljoa. Olisi kuitenkin kiva kuulla sinusta jotain uutta.

horaaneko, 2 viestiä, kummatkin 1. päivältä: horaaneko voi ola hyvis tai pahis. Kahden ensimmäisen päivän ajan aikana tullutta viestiä ei kerro minulle paljoakaan.

Keira, 1 viesti ensimmäisenä päivänä: Keiran viesti oli omasta mielestäni sekava, ja siinä oli esitetty zeremin huomioita omin sanoin. Pidän häntä tällä hetkellä epäilyttävimpänä, mutta tämä johtuu enemmänkin muiden mitäänsanomattomuudesta.

Mus mus, heräilyviesti ensimmäiseltä päivältä: Ei kommentoitavaa.

Ottomaani, heräilyviesti ensimmäisenä päivänä: Ei kommentoitavaa.

Praese, 2 viestiä, heräsi vasta toisena päivänä: Praesea pidän hyvismäisenä, sillä Vampire yritti eilen tosissaan tappaa hänet.

Raegan, 8 viestiä: Raegan on osallistunut peliin aktiivisesti, vienyt peliä eteenpäin ja hän antoi Vampirelle tappavan äänen, joten pidän häntä hyvismäisenä.

Ropsus, heräilyviesti ensimmäisenä päivänä: Ei kommentoitavaa.

Valve, 2 viestiä ensimmäisenä päivänä: Valven keira ääni antoi kyllä pahiksille mahdollisuuden, mutta tarkoitus on kuitenkin äänestää henkilöä, jota pitää pahismaisimpana. Toisaalta, hän tuomitsi Vampiren äänen, mutta ei silti alkanut syyttelemään häntä ja keira ääni saattoi olla reaktio Vampiren kuolemaan. Itse pidän Valvea lievästi pahismaisena.

Vaniljapilvi, 7 viestiä: Vaniljapilvi on vienyt peliä eteenpäin ja osallistunut aktiivisesti. Tämän lisäksi hän alkoi heti tivaamaan Vampirelta vastauksia hänen ääneensä. Pitäisin Vaniljapilveä tällä hetkellä hyvismäisenä.

Vuorna, heräämisviesti ensimmäisenä päivänä: Ei kommentoitavaa.

Zey, 12 viestiä: Zey on vienyt peliä aktiivisesti eteenpäin, aloittanut Vampiren äänestyksen ja käsitellyt viesteissään monia aiheita. Pitäisin häntä tällä hetkellä hyvismäisenä.

Yhteenveto
hyvismäiset: Zet, Raegan,Vaniljapilvi
lievästi hyvismäiset: Hagrid
neutraalit:Mus mus, Vuorna, Ropsus, Ottomaani, horaaneko
lievästi pahismaiset: Valve Keira
pahismaiset:---

Äänestän siis Keiraa, koska pidän häntä tällä hetkellä pahismaisimpana, eli ++Keira. Toiseksi eniten epäilen Valvea. Toivon, että muutkin kerrotte kaksi epäilemäänne henkilöä. Kaksi on hyvä luku mm. siksi, että jäljellä on kaksi pahista, ja jos päätyy massaamaan äänestystilanteessa, niin tämän pelaajan mielipiteistä tiedetään ainakin hieman enemmän.


Valve kirjoitti:Täh, ihan kun olisin eilen lähettänyt viestin, mutta sitä ei näy missään o_O Eli ilmeisesti en sitten lähettänyt...

Vastaan nyt yhteisesti kaikille, jotka ovat kyseenalaistaneet sen, miksen äänestänyt Vampirea, vaan keiraa:
Siinä vaiheessa kun olin lähettämässä viestiä, tilanne oli tasan - olisin voinut helposti äänestää Vampirea, Praesea tai vaniljapilveä, joista kahta viimeistä äänestämällä olisin voinut pelastaa Vampiren, jos olisin pahis. En ymmärrä miten keiran äänestäminen oli minulta vaniljapilven mielestä "varovaista pelastusta" - aika säälittävä pelastusyritys? Annoin omasta mielestäni ihan pätevät perustelut sille, miksi keiraa äänestin. En halunnut äänestää Praisea, sillä erikoishyviksellä ei olisi mahdollisuutta puolustautua. Vaniljapilveä en pitänyt epäilyttävänä, sillä olin hänen kanssaan samaa mieltä siitä, ettei hiljaista ole hyvä pudottaa. Vampirea taas en nähnyt yhtä epäilyttävänä kuin keiraa, sillä onhan nuita herättelyääniä heitelty pelien saatossa niin hyvisten kuin pahistenkin puolelta. Keira sen sijaan oli herättänyt epäilykseni kyseenalaisen "ennustaja käyttää kykynsä ekana päivänä"-ehdotuksensa vuoksi, ja siksi mun ääni meni hälle.

Ja jonkun verran mielipiteitä muista pelaajista:

Yhdyn mielipiteisiin siitä, että Zey, Raegan ja Praese vaikuttavat hyviksiltä. Ropsus, Ottomaani, Vuorna eivät ole lähettäneet kuin heräämisviestin, joten heistä on vaikea sanoa mitään.

Violet on ollut syytösten kohteena monen pelaajan taholta, eivätkä Violetin selitykset kyllä kovin hyvismäisiltä vaikuta. En laittaisi edelleenkään keiraa hyvismäisempien pelaajien joukkoon, mutta en pitäisi kuitenkaan epäilyttävämpänä kuin Violetia.

Vaniljapilvi on hieman hyvikseen vibattava pelaaja, sillä olisi pahikselta melko uhkarohkeaa lähteä epäilemaan petturin toimia - etenkin kun ne johtivat tähän lopputulokseen. Toisaalta, miksei vaniljapilvi antanut ääntään Vampirelle, jos tämä kerran toimi hänestä erityisen pahismaisesti? IRL kiireet on toki ymmärrettävä syy, miksei näin käynyt, mutta ei voida täysin sulkea pois sitä vaihtoehtoa, että tämä oli kämmi pahikselta. Kuitenkin pidän tätä mahdollisuutta pienenä, eli hyviksen puolelle kallistuu.

Hagrid, Mus Mus ja horaaneko ovat toistaiseksi neutraaleja pelaajia.


Mus mus kirjoitti:No niin, palasin nyt (vihdoin ja viimein) puhumaan, aka. ylioppilaskirjoitukset ja kaikki muu verottaa tässä vaiheessa omaa aikaani, mistä olen pahoillani :<.

Yllättävän paljon keskustelua syntyi tuosta, kun Zey kommentoi ensimmäistä viestiäni, mistä vähän yllätyin. Itse kysymykseesi, toin asian esiin lähinnä siksi, koska se oli imho ainoa asia, joka ei nykyään ole kaikissa peleissä läsnä (petturia ei ole enää näkynyt aivan jokaisessa pelissä), minkä takia, tunsin sen huomauttamisen arvoisena asiana.

Vampire-petturin kuolema onneksi poistaa kertakäyttösieen ennustustulokseen liittyneen epävarmuustekijän. Antaisin itsekin ehkä tässä tapauksessa hyvisvibaa Praeselle, mutta varauksella. Petturilta voisi tavallaan olla fiksua äänestää pahista, ja hankkia sillä hienovaraisesti hyvisvibaa kyseiselle äänestetylle myöhemmässä vaiheessa peliä. Tähän teoriaan ei kuitenkaan sovi se, että Praese oli aivan oikeasti kuolemassa Vampiren ääneen, ja tilanne kääntyi pois Praesesta vasta päivän loppusuoralla. Tämän vuoksi voisin uskoakin Praesen hyvismäisyyteen.

Eilen Violetin toimintava oli aika hämmentävä (halusi ilmeisesti mielummin tappaa keiran kuin Vampiren, mutta jätti kuitenkin äänestämättä). Kun häntä sitten hiilostettiin asiasta, jäi tämä minulla silmään:

En pitänyt Vampiren äänestämisen syitä tarpeeksi pätevinä. Hän oli siinä tilanteessa kaikkein epäilyttävin, mutta loppujen lopuksi myös hyvis olisi voinut äänestää sinua tuossa tilanteessa.


Tässä kohtaa Violet onnistuu luomaan ristiriidan kahden lauseen aikana. Et pitänyt Vampiren äänestämisen syitä tarpeeksi pitävinä, mutta hän oli kuitenkin tilanteessa kaikkein epäilyttävin? Yleensä kaikkein epäilyttävintä henkilöä äänestetään, vaikka epäilyt eivät olisi kaikkein vedänpitävimmät (kyseessä on kuitenkin ensimmäisestä päivästä). Jos taas sinusta hyvis olisi voinut toimia kuin Vampire, miksi pidit häntä sitten epäilyttävimpänä…?

Muutenkin vastausviestissäsi näkyy jonkinlainen selittelyn maku. Selitys eiliselle käytöksellesi voisi olla ihan hyvin se, että et pahiksena halunnut tässä vaiheessa peliä äänestää petturia vielä pois, mutta et halunnut myöskään ryhtyä pelastamaan häntä (=keiran äänestys), kosak siitä olisi voinut myöhemmin tulla sinulle pahisvibaa.

++Violet

Eilen myös Valveen käytös oli huomiollepantavaa (mahdollinen pelastusmassaus?), mutta tässä tapauskessa pitäisin Violetia epäilyttävämpänä.


Tupsu kirjoitti:Äänet:
2 Violet (Raegan, Mus mus)
1 Keira (Violet)

Äänestyspakot: Hagrid, keira, vaniljapilvi, Ropsus, Mus mus, horaaneko, Vuorna, Violet, Ottomaani, Praese
Poissaolot: Ei kukaan.

Violet on kuolemassa ääniennemmistöllä. Äänestyspakkolaiset putoavat, mikäli eivät ole äänestäneet määräaikaan mennessä. Päivä loppuu huomenna kello 22:00.
Edit: Because I can. Boldattu tärkeimmät (kun unohtui ekalla kerralla)


Zey kirjoitti:Violet näköjään sitten ohitti täysin mun, Raeganin ja Vaniljapilven epäilyt. :/ No, se ei saanut mua vakuuttumaan Violetin hyvismäisyydestä, joten ++Violet, syyt löytyykin edellisistä viesteistä.

Violet kirjoitti:Hagrid, 5 viestiä: Itse en epäile häntä kovinkaa paljoa. Olisi kuitenkin kiva kuulla sinusta jotain uutta.

Mutta vähän siis epäilet? Miksi? Ja entä miksi Hagrid sitten on lievästi hyvismäisissä?

Mus kirjoitti:toin asian esiin lähinnä siksi, koska se oli imho ainoa asia, joka ei nykyään ole kaikissa peleissä läsnä (petturia ei ole enää näkynyt aivan jokaisessa pelissä)

Hmm, onhan se, että suojelija saa suojella itseään harvinaisempaa, kuin se, että petturi puuttuu/petturi näkyy petturina?

Mielipiteeni pelaajista:
Hyvismäiset: horaaneko, Raegan, Vaniljapilvi, Prease
Neutraalit: Ottomaani, Ropsus, keira, Hagrid, Vuorna
Pahismaiset: Mus mus, Violet

Perustelut mielipiteilleni olenkin jo topassa ilmaissut ja koska on pikkaisen kiire (läksyt tekemättä, ja haluaisin päästä pian nukkumaan, kun kuudelta herätys), en niitä tähän nyt lähde kirjoittamaan.

Violet näköjään toivoo, että mainittaisiin toinenkin pahismainen. Musia pidän lievästi epäilyttävänä, Hagridia itsessään neutraalina, mutta jos Violet paljastuu pahikseksi, on Hagrid potentiaalinen pahiskaveri tuon Violetin puolesta vastaamisen takia.

//PJ-Tupsu väliin. Hmm, huolestuttavan moni äänestyspakkolainen ei ole vielä äänestänyt. :/


vaniljapilvi kirjoitti:Silläkin uhalla että menee massaamiseksi äänestän nyt alustavasti Violetia, ++Violet, sillä en ole aivan varma ehdinkö koneelle huomenna. Perustelut löytyvät jo edellisestä viestistä, mutta eniten minua epäilyttää se, että hänen mielestään mediapuhujan idea oli käyttökelpoinen, vaikka se onkin mielestäni aika hyödyllinen pahiksille. Lisäksi Hagrid tuntuu linkittyvän Violetiin koko ajan entistä enemmän, mutta lähes kaikki mikä hänessä epäilyttää, johtuu Violetistakin (nyt viimeisimpänä Violetin listaus, jossa Hagridia sanottiin melko hyvismäiseksi mutta hieman epäilyttäväksi ilman perusteluja). Jos Violet on pahis, pitäisin Hagridiakin pahismaisena, mutta jos Violet osoittautuukin hyvikseksi, Hagrid on mun mielestä neutraali.

Violet, sinun lisäksesi pidän edelleen myös Valvea epäilyttävänä, mutta hän mielestäni vastasi melko rauhallisesti ja fiksusti epäilyihini, kun taas sinä et lainkaan selostanut, miksi pidät mediapuhujan ideaa hyvänä, joten siksikin äänestän nyt sinua.

Missä kaikki pelaajat on? Osa on vasta herännyt, ja kohta toinen päivä loppuu o.O


Hagrid kirjoitti:[quote="vaniljapilvi"
Niin ja vielä eilisistä viesteistä, jäin miettimään Hagridia lukiessani topaa uudelleen:
Ennustaja ei mielestäni ole hirveän kätevä tässä pelissä. On 2/15 mahdollisuutta että saa pahiksen esiin, mutta joo.. 1 petturi, 12 hyvistä.. suurimalla todennäköisyydella ennustaja ei tule osumaan pahikseen, mutta ainahan sitä voi toivoa. Suojelija tulee taas varmasti olemaan pelin hyödyllisin erikoisrooli, kun mietitään sen etuja verrattuna kertakäyttöiseen ennustajaan. Suojelijahan ei (onneksi) ole kertakäyttöinen, mitä se ei lähes missään pelissä ole.

Tuo (onneksi) suluissa näyttää minusta vahvasti hyvistelyltä, ja lisäksi ennustajan roolin väheksyminen on outoa. Kyllä minä ainakin olen pelannut peleissä, jossa ennustustulos, ihan jo pelkkä hyvistuloskin, voi auttaa hyviksiä ratkaisevasti. Miksi luoda tappiomielialaa ennustajan suhteen? Lisäksi häiritsee se Violetin puolesta vastaaminen - jos Violet on pahis, pitäisin Hagridia myös mahdollisena pahiksena.

kyllä, omasta mielestäni ennusaja oli vivahteen turhempi, ennenkuin petturi saatiin pois. Jos lukisit edelliset viestini, tietäisit minun sanoneen, että nyt ennustajan tulos on 100% accurate.

Toisekseen, linkittäydyn violettiin, koska tein jotain mitä teen joka pelissä aina mahdollisuuden tullen oli hyvis tai pahis? Sitten sanon enkö saisi, hirveä häslinki, selitän paremmin seuraavassa viestissä miksi näin toimin ja sitä viestiä ei taas otettu kuuleviin korviin - tai tässä tilanteessa näkeviin silmiin.

kolmannekseen, violet ei saisi pitää minua hyvismäisenä? Teoriallasi sinä itse, Raegan ja Zey olisitte vielä varmempia pahiksia :D Toisin sanoen jos en ole päivän pääepäiltyn pahisluettelossa olen automaattisesti pahis?

Sitten eteenpäin, itse en näe päivän pääepäillyissä mitään epäillyttävää. En mäe kenessäkään mitään epäilyttävää >.<

kun pääsen kotiin luen topan kunnolla läpi ja kommentoin sitten (tai ainakin äänestän)
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMO

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 18:10:15

((Siirtäjän huomautus: Jotkin tagit alkoviat sekoilemaan, jos edellisestä viestistä yritti tehdä yhtään pidempää. Tämän takia 2.päivä kahdessa lyhyehkössä viestissä, pahoittelut siitä!))

Praese kirjoitti:
vaniljapilvi kirjoitti:Praese, kirjoitin tuohon viestiini Valvesta että epäilen varovaista pahiskaverin pelastusta -> aina jos pelastaa toisen, varsinkin sellaisen joka myöhemmin saattaa paljastua pahikseksi/petturiksi, joutuu suurennuslasin alle. En usko, että petturia (eli Vampirea) varten olisi lähdetty niin selvästi uhraamaan pahistakin, että olisi pahiksen ratkaisevalla äänellä tiputettu joku muu. Kuitenkin Valve antoi nyt mahdollisuuden melko hyvillä perusteluilla keiraa vastaan siihen, että joku muu lähtisi mukaan ja olisi se ratkaiseva ääni, johon sitten myöhemmin katseet saattaisivat kääntyä - ja mikä tärkeintä, Vampire pelastuisi ilman suurensuuria uhrauksia "oikeilta" pahiksilta. Osaanko nyt selittää yhtään sitä mitä haen takaa?

Tajusin ainakin luultavasti mitä haet takaa...

++Violet

Tämä menee jo kyllä massaamiseks, mutta Violet on käyttäytynyt todella pahismaisesti tämän päivän aikana. Ensinnäkään en nää mitään järkeä äänessä Keiralle, jota hän pitää pahismaisena yhden sekavan viestin takia. Toinen asia johon petyin oli se, ettei Violet kommentoinut mitenkään Zeyn, Raeganin ja Vanilijapilven epäilyjä... Jos niihin saisi Violetilta edes jotain kommenttia?


Ropsus kirjoitti:Ääk toinen päivä loppuu kohta ja mie en oo ehtiny tän päivän aikana kirjotella mitään! On ollu viime päivinä kauhee kiire, ni en oo kerenny kunnolla koneelle. Nyt pitäs sit vielä äänestääkin…

Hyvä juttu että petturi saatiin ulos. Homma helpottuu hieman. Ensinnäkin (kuten jo moni on maininnut, mutta sanonpa vielä minäkin) miulle jäi tuosta äänestyksestä hyvismäinen kuva Zeystä ja Raeganista, koska miksi olisivat petturia äänestänet ja vielä ensimmäisenä päivänä. Hälytyskellot eivät heidän kohdallaan soi.
Violetia on epäilty (ja äänestettykin) aika paljon ja minäkin voisin nyt liittyä siihen kerhoon. Eli ++Violet. Massaamista, tiedän, mutta en ole ehtinyt perehtyä kaikkiin viesteihin kauhean hyvin, joten muista pelaajista ei vielä ole muodostunut minulle mitään selkeää kuvaa. Perusteluina se että Violet on jäänyt minulle mieleen epäilyttävimpänä pelaajana, muiden jäädessä suht neutraaleiksi.

Seuraavana pelipäivänä toivottavasti ehdin paremmin mukaan peliin, mutta nyt täytyy mennä, koska kouluhommat painaa ikävästi päälle.


Ottomaani kirjoitti:Oon nyt vähän pihalla tästä pelistä mutta epäilen Violettia

++Violet


Zey kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:Toisekseen, linkittäydyn violettiin, koska tein jotain mitä teen joka pelissä aina mahdollisuuden tullen oli hyvis tai pahis?

Hmm, voitko linkittää missä olet vastannut toiselle osoitettuun kysymykseen (siis jossakin muussa pelissä kuin tässä)? Itse etsin, mutten löytänyt.

Ropsus kirjoitti:Perusteluina se että Violet on jäänyt minulle mieleen epäilyttävimpänä pelaajana, muiden jäädessä suht neutraaleiksi.

Miksi Violet on jäänyt mieleen epäilyttävimpänä pelaajana?

Ottomaani kirjoitti:Oon nyt vähän pihalla tästä pelistä mutta epäilen Violettia

Miksi epäilet Violetia? Mitä mieltä olet muista pelaajista?


Hagrid kirjoitti:
Zey kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:Toisekseen, linkittäydyn violettiin, koska tein jotain mitä teen joka pelissä aina mahdollisuuden tullen oli hyvis tai pahis?

Hmm, voitko linkittää missä olet vastannut toiselle osoitettuun kysymykseen (siis jossakin muussa pelissä kuin tässä)? Itse etsin, mutten löytänyt.


Kylässä ei ole vielä tullut vielä tilaisuutta, mutta esimerkiksi, nälkäpeli trilogian kolmannessa juonarissa puolustin erästä pelaajaa ja hän paljastui pahikseksi, vaikka olinkin hyvis. Toisessa pelissä .. apua unohdin sen pelin nimen, mutta joka tapauksessa puolustin hyvistä ja olin itse hyvis. Mitä voin sanoa, kylässä ihmiset ehtii vastata itse nopeammin.


Tupsu kirjoitti:Äänet:
7 Violet (Raegan, Mus mus, vaniljapilvi, Praese, Ropsus, Ottomaani, Zey)
1 Keira (Violet)

Äänestyspakot: Hagrid, keira, vaniljapilvi, Ropsus, Mus mus, horaaneko, Vuorna, Violet,Ottomaani, Praese
Poissaolot: Ei kukaan.

Violet on kuolemassa ääniennemmistöllä. Äänestyspakkolaiset putoavat, mikäli eivät ole äänestäneet määräaikaan mennessä. Päivä loppuu tänään kello 22:00.


horaaneko kirjoitti:Moi, oon ollu niin kiireinen että kylä on unohtunu.kokonaan enkä ees muistanu käydä laittaa poissaoloa. Viikonloppuna löytyy ehkä aikaa paremmin. Massaan nyt törkeästi ++Violet koska ei kai tän pitäs mihinkään suuresti vaikuttaa. Sorii lupaan olla aktiivisempi ;__;;


Hagrid kirjoitti:No voi apua, annan ääneni nyt äänen Valveelle ilman kyllä, ei mitään epäilyjä, koska en halua tippua eikä se ratkaise kenenkään kohtaloa.

++Valve


Nepece kirjoitti:Päivä on päättynyt.


Nepece kirjoitti:2.Päivä: Ilta

Ja siinä oli päivän liikennetiedotus. Seuraavaksi Sheriffin Salainen poliisi on pyytänyt minua muistuttamaan, että merikilpikonnat eivät ole sopivia lemmikkejä lapsillenne. Ne tarvitsevat pysyäkseen terveenä merta, eikä aavikkokaupunki ole niille sopiva ympäristö. Sen lisäksi niiden läheisyys aiheuttaa lapsissa pyrokineesia, ja Sheriffin Salainen Poliisi on kyllästynyt hoitamaan pieniä tahallisia ja tahattomia pyrokineettisten lasten aiheuttamia tulipaloja.

Maakilpikonnat sen sijaan ovat vallan mainioita lemmikkejä, ne eivät onnistu juoksemaan päivässä kauaksikaan, ja tunnetusti pitävät sekä Kasvottoman Talossasi Asuvan Naisen tyytyväisenä, että Tyhjyyshirviöt poissa lastenne luota.

Pamelan jäätelöbaarin rakennus on edellä aikataulusta, Pormestari Pamela Winchell tiedottaa. Se on niin edellä aikataulusta, että jäätelöbaari on ollut eilisestä lähtien valmis viisi minuuttia sitten. Myynnissä Pamelan Jäätelöbaarissa on seuravia makuja: suklaa, mansikka, minttu, minttu-suklaa, minttu-suklaa-mansikka, eksistentialistinen agsti, eksistentialistinen agsti-mansikka, banaani-suklaa ja tietenkin se tunne minkä saat, kun olet varma, että olet unohtanut jotain, mutta et oikein tiedä mitä, ja tämä tunne kalvaa mieltäsi kuin kynnen alle jäänyt tikku, kunnes muistat että laitoit teeveden kiehumaan kolme tuntia sitten ja nyt se on aivan kylmää ja käyttökelvotonta, sillä teehen käytettävää vettä ei saisi koskaan keittää kahdesti, toisin kuin jääpaloihin käytettävä vesi, jos nimittäin haluaa jääpaloistaan kirkkaita.

Tähän väliin… Päivän sää.

[Suzanne Vega - Blood Makes Noise]

Aha, ilmeisesti Violet heitettiin ulos koirapuistosta. Hän seisoo pöllämystyneenä sen portin edessä, ja hänen kasvonsa ovat täynnä sinisiä pisteitä. On niin mukavaa, kun edes koirapuiston sisällä ihmiset eivät unohda elämän tärkeintä sääntöä: punaisia pisteitä asioihin, joita rakastat, ja sinisiä pisteitä asioihin, joita vihaat.

Hmm, olen saanut taas uuden viestin Harjoittelija Danalta Koirapuistosta… Hänen mukaansa Koirapuistossa on saatavilla vain yhtä jäätelölajiketta: trioa. Dana sanoo, että hän ei pidä suklaajäätelöstä, joten hän vaihtaa yhden Erikan kanssa osia jäätelöstään, niin että Dana saa Erikan vaniljakohdat ja Erika saa Danan suklaat. Hyvä Dana, jakaminen on hyvä periaate opettaa lapsille, vaikka enkelit valehtelevatkin aina.

Kun nyt olen aloittanut tekstiviestejen lukemisen, voin saman tien kertoa, mitä mieltä ihmiset ovat Pamelan Jäätelöbaarin jäätelöstä. …”Miten sinne muka pääsee sisään?” Ei, ei ei… “Se on monen metrin korkeudessa ja minä haluan jäätelöä!” Emh. Antakaas hetki…

No niin, John Peters, tiedättehän, se maanviljelijä, toi paikalle tikkaat, joilla ihmiset pääsevät käsiksi jäätelöön. Hyvä, pääsemme viimein asiaan! “Minttu-suklaa jäätelössä oli suklaahippuja juuri oikea määrä!”

“Maistoin ekstistentialistinen angsti-mansikkaa, ja onko sillä mitään väliä? Vaikka siinä oli mielestäni liikaa mansikkaa ja liian vähän angstia, ei se poista sitä tosiasiaa, että olemme kosmisesta näkökulmasta mitättömiä olentoja, jotka eivät voi mitään omalle kohtalolleen. Se, että en oikeastaan pidä jäätelöstä, mutta ostin sitä kuitenkin on kirjoitettu kohtalon kirjaan vuosia sitten, enkä voi sille mitään, en yhitkäs. Mitään.”

“Tarjolla ei ollut lempimakuani, suklaa-mansikkaa, joten ostin yhden molempia ja lättäsin ne päällekkäin. Melkein yhtä hyvää, mutta suklaa-mansikka on kuitenkin sellaine perusmaku, että olettaisi sitä olevan tarjolla niin, ettei aina tarvitsisi ostaa kahta annosta.”

“Minun mielestäni”, ...Hetkinen. Tämä on Steve Carlsbergilta. Ugh, Steve, onko sinun aina pakko tunkea nenäsi jokaiseen asiaan? Nyt minua ei enää huvita lukea lukioiden viestejä. Häpeäisit, Steve, sinun takiasi kaikki menettivät tämän segmentin.

Steven ansiosta saatte kaikki kuunnella viimeiset kolme minuuttia lähetystä hiljaisuutta joka syntyy, kun minä tuijotan närkästyneenä mikrofonia. Sen jälkeen on vuorossa viisi tuntia pölynimurin ääntä. Hyvää yötä kuuntelijat, paitsi Steve Carlsberg.

Äänet:
8 Violet (Raegan, Mus mus, vaniljapilvi, Praese, Ropsus, Ottomaani, Zey, horaaneko)
1 keira (Violet)
1 Valve (Hagrid)

Äänestyspakot: Hagrid, keira, vaniljapilvi, Ropsus, Mus mus, horaaneko, Vuorna, Violet, Ottomaani, Praese
Poissaolot: Ei kukaan.

Violet kuoli 8:lla äänellä. Hän oli tavis. Toinen yö alkaa nyt ja loppuu pe 13.9. klo 22:00. Yöviestit lähetetään mahdollisimman nopeasti Nepecelle. Vuorna ja keira ovat pudonneet pelistä äänestyspakon takia, ja heille etsitään varapelaajia.

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMO

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 18:15:49

Nepece kirjoitti:3.Päivä: Aamu

Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla? Kädet, toisin kuin puut, eivät ole sopivia säilytyspaikkoja linnuille. Tervetuloa Night Valeen.

Sheriffin salainen poliisi on yllättäen poistanut vehnän ja sen sivutuotteet kiellettyjen asioiden listalta. Sheriffi kieltää asian liittyvän mitenkään siihen, että useamman kansalaiset ovat valittaneet, että jäätelö ei ole oikeaa jäätelöä jollei sitä syö tuutista, ja huomauttaa, että päättelyketjuihin tarvitaan lupa nro. 7983 kahtena kappaleena.

No, tämäpä on kaikille otollinen aika täyttää kaikki vehnään ja sen sivutuotteisiin liittyvät mieliteot, kuten pasta jossa on muutakin kuin kastike, pizza jolla on pohja ja donitsit, niin kauan kuin ne ovat sallittuja. Ja tietenkin sillä varauksella, että se on kunkin oma vika, jos vehnä tai sen sivutuotteet muuttuvat taas käärmeiksi. Tämän toimittajan mielestä Sheriffi ja hänen salainen poliisinsa ovat vastuuttomia poistaessaan venhän ja sen sivutuotteiden kiellon. Eivätkö he muista mitä kävi viimeksi? Edesvastuutonta!

Nyt hyvä kuuntelijat, haluaisin ottaa esille, jotain, mitä olen miettinyt kovasti. Joskus ihmiset eivät vain soita, ja se on ihan hyväksyttävää. Esimerkiksi, annoin Carlosille numeroni jo varsin kauan sitten, mutta hän ei ole vielä soittanut. Meillä kaikilla on kiireitä elämässämme ja on ihan ymmärrettävää, että aina välillä unohdamme soittaa. Eihän se tarkoita mitään, etten ole kuullut Carlosista vähään aikaan. Ei siihen tarvitse lukea mitään erityistä, eihän? Kuuntelijat, se mitä haluan sanoa on, että teidän ei tule vaipua epätoivoon, vaikkei teille soitettaisikaan silloin kun istutte hievahtamatta puhelimme äärellä tuntikausia odottaen… odottaen… odottaen jos hän soittaisi. Carlos - minä ymmärrän, ettet ole soittanut. Se on täysin ymmärrettävää. Mutta olisi ihan kiva, jos soittaisit joskus. Ei paineita. Minä odotan.

Ja tähän väliin viesti sponsoreiltamme: Lyhin reitti lähimpään Starbucksiin: kaksikymmentä metriä vasemmalle, kolme askelta eteenpäin, viisi kierrosta myötäpäivään ja kolme hyppyä oikealla jalalla. Vasemmalle ilmestyneen talon läpi, kaksi kertaa korttelin ympäri ja siinä se on. Starbucks, life happens over coffee.

Ja se oli siis viesti sponsoreiltamme. Big Rico’sin Rico on ilmoittanut, että häneltä on saatavilla vehnä ja sen sivutuotteista tehtyjä asioita, kuten bageleita, patonkeja ja pizzaa, jossa on sekä pohja että täytteet. Joten kaikki halukkaat voivat hakea sieltä haluamansa niin kauan, kun se on sallittua ja niin turvallista, kuin vehnä ja sen sivutuotteet tulevat nyt ikinä olemaan.

Harjoittelija Johan toi juuri minulle viestin Aseman Johtoryhmältä, heidän mukaansa olen jo valittanut tarpeeksi venhästä ja sen sivutuotteista. Hyvä on, siirrytään siis muihin aiheisiin. Hohkapilvi ja muu Vanhempaintoimikunta ovat toimittaneet Kaupunginvaltuustolle valituksen teiden kunnosta. He vaativat, että teiden kunnostukseen annetut määrärahat tulee vähintään kaksinkertaistaa. Rahat voi heidän mukaansa ottaa vaikka opettajien palkoista.

Henkilökohtaisesti näen mitä Vanhempaintoimikunta hakee takaa. Johtuen kaupunkimme lämpötilasta, joka seilaa jossain helvetillisen ja sietämättömän kuuman välillä, asfaltilla on tapana sulaa ja jähmettyä sitten mystisesti Kaupunginvaltuustoa ja Sheriffin Salaista poliisia ylistäviin muotoihin. Näiden muotojen yli ajaminen on paikoitellen hyvinkin vaikeaa, erityisesti vanhemmille jotka haluavat saada lapsensa turvallisesti kouluun ajoissa.

Larry Leroy kaupungin laudalta kertoi, että hän oli nähnyt vanhan rouva Josien käydessään tänään huoltoasemalla. Hänen mukaansa sekä Josie, että hänen enkelinsä olivat täysissä sielun ja ruumiin voimissa, mutta he olivat mystisesti ilmestyneet kotiinsa yön aikana. Sheriffin salainen poliisi kiistää, että vanha rouva Josie olisi ollut koirapuistossa, tai että koirapuistoa on edes olemassa. Emme saaneet vanhaa rouva Josieta kommentoimaan asiaa.

Tähän väliin voisi ottaa liikennetiedotuksen.

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Valve
Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Tavallinen kansalainen (hyvis)

3. päivä alkaa nyt ja loppuu ti 17.9. klo 22:00. Elossa on 11 pelaaja. Vuornan varapelaajaksi on tullut zeremi.


Hagrid kirjoitti:voi ***** sinne meni suojelija - ja sen lisäks antiaktiivisuus kuolema. meiän pitäis nyt alkaa oikeesti löytämään pahis, eli jos vaikka alotettaisiin nyt violetin äänestäjistä. muta tuntuu että siellä piilee ainakin 1 tai 2 pahista ellei enemmän. On aatelti massausta ja sulautumista varmaa hyvänä vaihtoehtona. Tosta joukkiosta ehkä Raegan ja Ropsus. Oon nyt mummillani nii pistän huomisissa tarkempaa analyysia.


zeremi kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:No voi apua, annan ääneni nyt äänen Valveelle ilman kyllä, ei mitään epäilyjä, koska en halua tippua eikä se ratkaise kenenkään kohtaloa.

++Valve

Toisin sanoen, et halua itseesi huomiota. Miksi?

++Hagrid


Hagrid kirjoitti:zeremi: Ja mistäs hemmetistä tollasta sait päähäsi? :DDD Mä en halua _massata_ ihmistä täysin ilman perusteita ja olla lynkkaamassa jotakin tyyppiä joka saattaa olla hyvis. Ihan periaatteesta en äänestä tyyppejä ilman perusteita, mutta kun sitä näytät nyt niin kerjäävän.....

++zeremi


Zey kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:On aatelti massausta ja sulautumista varmaa hyvänä vaihtoehtona. Tosta joukkiosta ehkä Raegan ja Ropsus.

Hmm, miksi mielestäsi juuri Raegan ja Ropsus olisivat hyviä pahisvaihtoehtoja? (Ja psst, Raegan muuten kuoli yöllä) Ihmettelen erityisesti, miksi Raegan olisi hyvä pahisvaihtoehto; hän oli ensimmäinen joka äänesti Violetia -> ei voinut tietää minkälainen massaus siitä syntyy eikä voinut ajatella tuota, että massaus ja sulautuminen olisi hyvä vaihtoehto.

Hagrid kirjoitti:Mä en halua _massata_ ihmistä täysin ilman perusteita ja olla lynkkaamassa jotakin tyyppiä joka saattaa olla hyvis.

Hmm, teithän eilen juuri näin? Miksi, jos et kerran niin haluaisi tehdä?

Hagrid kirjoitti:Ihan periaatteesta en äänestä tyyppejä ilman perusteita, mutta kun sitä näytät nyt niin kerjäävän.....

Millä tavalla zeremi kerjäsi ääntäsi? Mielestäni hän vain esitti hyvän kysymyksen ja äänesti sinua. Entä millä tavalla äänesi kerjääminen tekee hänestä pahiksen?

Hagridilta tuli tosi voimakas reaktio zeremin pikkuiseen epäilyyn, olisikohan zeremi osunut oikeaan?


Hagrid kirjoitti:Zey: Tein vai? Äänestin henkilöä jolla ei ollut vielä ääniä, eli ei massausta. Mieluummin annan äänen jollekkin ilman perusteita, kun tiedän että kyseinen pelaaja ei voi lynkkaantua kuin että äänestäisin pelaajaa ilman perusteita joka tulee lynkkaantumaan sinä päivänä.


zeremi kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:zeremi: Ja mistäs hemmetistä tollasta sait päähäsi? :DDD Mä en halua _massata_ ihmistä täysin ilman perusteita ja olla lynkkaamassa jotakin tyyppiä joka saattaa olla hyvis. Ihan periaatteesta en äänestä tyyppejä ilman perusteita, mutta kun sitä näytät nyt niin kerjäävän.....

Sun eilinen äänes oli täysin turha. Et edes sanonut täyttäväsi äänestyspakkoasi, jolloin sun äänen syyks jäi lähinnä näyttää aktiiviselta. Oisit hyvinkin voinu lähtee piilottelemaan omaa roolias. Lisäks pahikselle on ominaista äänestää viime tipassa. Sulla oli vaivaset 16 minuuttia päivän loppuun. Eli se ääni näyttää lähinnä täyteääneltä ilman perusteluja -> yrität livahtaa huomiosta viime hetkellä.

Lisäksi ihmettelen sun taktiikan muutosta.

Hagrid kirjoitti:No voi apua, annan ääneni nyt äänen Valveelle ilman kyllä, ei mitään epäilyjä, koska en halua tippua eikä se ratkaise kenenkään kohtaloa.

++Valve

".. äänen Valveelle ilman kyllä, ei mitään epäilyjä.."
Hagrid kirjoitti:zeremi: Ja mistäs hemmetistä tollasta sait päähäsi? :DDD Mä en halua _massata_ ihmistä täysin ilman perusteita ja olla lynkkaamassa jotakin tyyppiä joka saattaa olla hyvis. Ihan periaatteesta en äänestä tyyppejä ilman perusteita, mutta kun sitä näytät nyt niin kerjäävän.....

++zeremi

"Ihan periaatteesta en äänestä tyyppejä ilman perusteita, mutta kun sitä näytät nyt niin kerjäävän....."

Hagrid kirjoitti:Zey: Tein vai? Äänestin henkilöä jolla ei ollut vielä ääniä, eli ei massausta. Mieluummin annan äänen jollekkin ilman perusteita, kun tiedän että kyseinen pelaaja ei voi lynkkaantua kuin että äänestäisin pelaajaa ilman perusteita joka tulee lynkkaantumaan sinä päivänä.

Miksi sitten äänestät mua ilman perusteita tällä hetkellä? Mähän voisin lynkkaantua tänään.

Puhut muuta, mitä teet.


Hagridin pahismaisuus näyttää kyllä aika selvältä, mutta jotenkin Zeyn viimeisimmästä viestistä jää itelle vähän hämärä kuva, kun lähtee nostamaan Hagridia vastaan johdattelevasti mun jälkeen. Tosin edelleen Zeyn hyvismäisyyttä edustaa ääni Vampirelle. Siinä voisi kyllä olla tosi ovela taktiikka lähtee tiputtamaan petturia, jolloin ilmiselvää pelastamista ei tapahtuisi, mikä voisi tulla myöhemmin ilmi, ja näin Zeyllä olis todella luotettavat pisteet pelin loppuun asti yhden ainoan äänestyksen takia. Oon tänään aika skeptinen kaikkeen.


Zey kirjoitti:Hagrid: Ai joo, meni Valve ja Violet sekaisin. Mikset vastannut muihin kysymyksiini?

zeremi, onko sulla mielipiteitä muista pelaajista?


zeremi kirjoitti:Zey: En oo vielä kerenny käymään kaikkia viestejä kunnolla läpi. Lähinnä selaillut ja äänestysviestit lukenu.


Hagrid kirjoitti:
zeremi kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:zeremi: Ja mistäs hemmetistä tollasta sait päähäsi? :DDD Mä en halua _massata_ ihmistä täysin ilman perusteita ja olla lynkkaamassa jotakin tyyppiä joka saattaa olla hyvis. Ihan periaatteesta en äänestä tyyppejä ilman perusteita, mutta kun sitä näytät nyt niin kerjäävän.....

Sun eilinen äänes oli täysin turha. Et edes sanonut täyttäväsi äänestyspakkoasi, jolloin sun äänen syyks jäi lähinnä näyttää aktiiviselta. Oisit hyvinkin voinu lähtee piilottelemaan omaa roolias. Lisäks pahikselle on ominaista äänestää viime tipassa. Sulla oli vaivaset 16 minuuttia päivän loppuun. Eli se ääni näyttää lähinnä täyteääneltä ilman perusteluja -> yrität livahtaa huomiosta viime hetkellä.[/quote="zeremi"]

ensinnäkin, sanoin että en halua kuolla. toisekseen, papaltani havaittiin juuri vakava syöpä, josta hän ei 80% varmuudella selviä, niin en saa käyttää aikaani hänen kanssa puhumiseen vaan pitäisi pelata jotain saamarin juonaria?


zeremi kirjoitti:Hagrid: En mä voinu tommosta tietää. :/ Otan osaa. Jaksamisia sinne päin!


horaaneko kirjoitti:Okkei, jos nyt jotain pidempää viestiä. Selventelen sitten vähän itselleni(kin) asioita, koska oon aika pihalla tällä hetkellä. :D

Elossa:

- Hagrid
- Vaniljapilvi
- Ropsus
- Zey
- Mus mus
- Horaaneko
- Valve
- Vuorna >> zeremi
- Ottomaani
- Praese

Pahiksia jäljellä 2, elikkäs aikaa napata pahis:

3. päivä >> 9 / 2
3. yö >> 8 / 2
4. päivä >> 7 / 2
4. yö >> 6 / 2
5. päivä 5 / 2
5 yö >> 4 / 2 >> pahivoitto, toisinsanoen 5. päivä on pakko saada pahis kiinni.

Listaan pelaajia nyt aika nopeasti. Tässä ihan sivuhuomautuksena, en aio enää tehdä niin massiivisia listauksia, koska ne vei kamalasti aikaa ja vaikutti jo IRLiinkin, joten yritän tästä lähtien ottaa listauksentapaiset vähän rennommin. :) Että älkää ihmetelkö.

Hagrid

Puolustelee toisessa viestissään Violetin puolesta. En näe pahikselle tällaisessa oikein hyötyä, jos ei sitten halunnut pohjustaa itselleen ”pahiskavereita”, enkä tiedä oikein uskoisinko siihen. Tuo ”enkö saisi” –kommentti pisti silmään, koska oli hiukan päällekäyvä >> säikähti epäilyksiä? Hiukan marttyyrirointia vastauksessaan Vaniljapilvelle, ”tekisin näin olin sitten hyvis tai pahis” ja ”viestiäni ei otettu huomioon”, yms. Seuraavan viestin vastaus Zeylle kuullostaa aika lailla selittelyltä, mutta en tiedä sitten pitääkkö tuota pahismaisena vai ei. (sanoi, että puolustelee aina toisten puolesta mutta kun asiasta sitten kysyttiin, ei oikein osannut sanoa mitään tarkkaa. Tuo voi olla myös inhimillinen oman käytöksensä yleistys, joten en koe sitä mitenkään superepäilyttävänä)
Valvea äänestää ilman sen kummempaa syytä.
Tämän päivän aloittaa pienellä johdattelulla, että keskitytäänpä nyt niihin Violetin massaajiin, ja voivottelee hyvisten kohtelua. Pientä hyvistelyä siis ilmassa, vaikka toisaalta, ei siinä Violetin äänestäjien tarkastelussa mitään pahaa ole. Silti, kaikkia pelaajia on hyvä tarkastella, koska usein pahikset tajuaa olla lähtemättä massaamaan.
Sitten tuntuu vähän suutahtavan zeremille ja kostoäänestää. En tiedä oikein tuostakaan.
Otan osaa, Hagrid, tuon juttusi takia. Kuitenkin, jos jaksamista ei ole juonittelupelille, kannattaa ottaa poissaolo, eikä purkaa muille pelaajille. :/

>> Hiukan sekavat fiilikset. Osittain ollut oma innokas itsensä, mutta noita kiivaita reaktioita löytyy aika paljon. Voihan siihen sitten IRLikin vaikuttaa, mutta siitä kun ei voi tietää. Sanoisin, että keikkuu vähän sinne tänne, eli en osaa sanoa. ’

Vaniljapilvi:

Vaniljapilven toisessa viestissä on otettu rohkeasti kantaa vähän kaikkeen ja pelaajamielipiteitäkin löytyy jo. Tietty vähän pieniin juttuihinkin puuttumista, mutta toisaalta Vaniljapilvi tunnetaankin keskustelunherättelijänä. Toisella sivulla lyhyt kommentti Hagridille ja kysymys Vampirelle.

(jos tässä pelissä keneenkään voi luottaa)


Mä en oo ees varma, miks nauroin tälle kommentille. :D Silleen vaan, että, voiko missään pelissä luottaa kanssapelaajiin. xD Oli vaan jotenkin hieno kommentti.

Epäilee vähän Violetia ja Valvea. Entä nyt kun Keira on paljastunut hyvikseksi, onko Valvessa sun mielestä yhä pahismaisia piirteitä? Epäilee myös Hagridia.
Äänestää Violetia. Vaniljapilven äänen näen ihan mukiinmenevänä, ei tunnu vaan massaukseen osallistumiselta vaan perustelut on ihan hyvät.

>> Mulle näyttää ihan hyvismäiseltä. Ei kyllä ottanut suuremmin kantaa Vampireen, paitsi yhdellä kysymyksellä, mutta tuossa vaiheessa peliä en osaa sanoa kertooko se mitään. Ei näytä pelkäävän tuoda mielipiteitään esiin ja ollut aika aktiivinen. Luottaisin pienellä varauksella tällä hetkellä.

Mun kissa saapui just nukutuksesta, joten pitää jättää tää nyt tähän ja jatkaa myöhemmin. Koitan ehtiä vielä tänä viikonloppuna kirjottelemaan. c:


Tupsu kirjoitti:ERIKOISTIEDOITE

Hyvät kuulijat, minun on surukseni ilmoitettava, että edellisessä Liikennetiedoitus-osuudessa oli virhe. Toistan, liikennetiedoituksessä oli virhe. Minulle on ojennettu lappu, jonka mukaan "PJt pahoittelevat tapahtunutta kovasti". En ole aivan varma kuka on PJ tai keitä ovat PJt, mutta he kuullostavat olevansa todella pahoillaan. Itse lappu, joka minulle ojennettiin kyynelehtii. Otetaan tähän väliin siis korjattu liikennetiedoitus:

Äänestyspakot: Valve
Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja) ;___;

3. päivä loppuu ti 17.9. klo 22:00. Elossa on 11 pelaaja. Vuornan varapelaajaksi on tullut zeremi.

Edit koska tietenkin virheilmoituksesta unohtui mainita, että Carlos on mediapuhuja


vaniljapilvi kirjoitti:Anteeksi etten ole pariin päivään päässyt koneelle, mutta korjataan tuo erhe nyt. Sitten viime näkemän ollaan näköjään menetetty kaksi erikoista, eli varmojen hyvisten saamisen mahdollisuus on heikentynyt huomattavasti. Oon myös hämmentynyt siitä, että Violet ei ollutkaan pahis, sillä epäilin häntä kyllä melko vahvasti. Pitää koota ajatuksia uudelleen! Hetkinen ---

Hagrid on kyllä ollut tosi kärkäs ja epäilyttäväkin tänään, mutta se voi kyllä johtua hänen elämäntilanteestaankin. Iso tragedia, hirveästi jaksamista sulle ja koko sun perheelle ♥ Ihmettelen kuitenkin, miksi esim. Raegan oli susta hyvä pahisehdokas - hän oli osallistunut Vampiren tiputtamiseen, oli aktiivinen, äänesti ekana Violetia, ja vielä kuolikin yöllä. Jotenkin tuntuu, että hyvispelaaja olisi kyllä huomannut suojelijan tippumisen sillä se on iso menetys - sen sijaan pahis voisi teeskennellä olevansa ulalla ja siksi ei ainakaan pahis.

zeremi lähti aktiivisena peliin, ja vaikka hän äänestikin tosi nopeasti, pitäisin häntä hieman hyvismäisenä sen tähden, että hän on vienyt hieman laahaavaa peliä eteenpäin tänään. En ihan tajunnut, mistä epäilit Zeytä, mutta siinä oot kyllä oikeassa, että pahiskin mahdollisesti olisi voinut äänestää Vampiren ulos saadakseen luottoa. Zey ei kuitenkaan tällä hetkellä epäilytä mua suuresti, vaan on päin vastoin yksi hyvismäisimmistä pelaajista (ja kuitenkin oot pahis ja naurat mulle!).

Eniten mua huolestuttaa tässä pelissä se, että mulla ei ole minkäänlaista käsitystä Mus Musista, Ottomaanista tai Ropsuksesta, ja Praesesta ja horaanekostakin vain hyvin heikonlainen. Tulkaa oikeasti ihmiset juttelemaan, silleen on paljon hauskempaa pelata! Jotenkin voisi kuvitella, että ainakin toinen pahis nauttisi siitä, että voi rauhassa upota hiljaisten kastiin sillä aikaa, kun täällä puidaan vain äänekkäitä.

horaaneko kirjoitti:Entä nyt kun Keira on paljastunut hyvikseksi, onko Valvessa sun mielestä yhä pahismaisia piirteitä?

En mä ymmärrä miten keiran rooli vaikuttaa tähän? Jos Valve olisi yrittänyt pelastaa pahiksia antamalla äänestykseen vielä yhden vaihtoehdon, niin tuskin se vaihtoehto olisi ollut myös pahis? Jos keira olisi ollut pahis, niin sitten Valve olisi mun mielestä paljon hyvismäisempi kuin nyt.


zeremi kirjoitti:Tuli muuten mieleen tuosta horaan taulukosta, että ennustajan ei kannata enää pantata pahimmin ennustustaan. Jos on ennustanut jo ja saanut pahistuloksen, niin kohta puoliin vois olla hyvää aikaa kertoa se. Taktisestihan ennustaja vois pimittää sitä tietoa vielä, jotta saatais enemmän tietoa linkittäytymisestä seuraavana päivänä, mutta en pidä tätä vaihtoehtoa kannattavana, jotta varmasti saadaan ennustustulos kuultavaksi. Hyvistuloksella voi pohtia kertoisko ennustaja tuloksensa jo tänään vaiko myöhemmin. Viidenteen päivään mennessä molemmat olis kylläkin jo kuollut, jos tänään paljastaa, mutta riski, että jompikumpi kuolee yöllä on melko suuri jo ja kasvaa pelin edetessä. Jos taas ei oo ennustanut vielä, niin sitä seuraava yö alkaa olemaan viimeisiä mahdollisuuksia ennustaa, jotta voidaan hyötyä siitä.


zeremi kirjoitti:Missä, missä, mis on kaikki?

Älkää nyt lopettako pelaamista :/


Mus mus kirjoitti:Sori, sori -__-. Mulla oli tänänä historian yo, ja keskiviikkona englannin kirjallinen, minkä vuoksi olen ollut hiljainen!

Eilinen sitten muuttui täysin "massataan Violet!" litaniaksi. Itse olen yhä sitä mieltä, että Violetin toiminta oli aika pahismaista, eikä hän käynytkään listauksensa jälkeen enää yrittämässä puolustautua. Mutta, silti osa annetuista äänistä oli ilmiselvää massausmentaliteettia. Ropsus ja Ottomaani, varsinkin teiltä haluaisin jotain uutta materiaalia, ja kommenttia siitä, miksi äänestitte Violetia. Zeykin oli jo näiden perään kysellyt, mutta teistä kahdesta ei ole kuulunut mitään. Eikä täysin hiljaisillakin pelaajilla tee yhtään mitään.

Suojelijan ja mediapuhujan lähdöt peräjälkeen on harmittava takaisku (keira, mitä tämä äänestyspakkono putoaminen oikein oli :(( ). Pelaajia on tässä vaiheessa vielä kymmenen, eli vielä on aikaa löytää pahiksia. Komppaan zeremiä siinä, että kohta ennustuksen panttaaminen ei enää kannata. Kohta ollaan jo siinä tilanteessa, etät kahden varman hyviksen (ennustajan ja tarkistetun) saamisesta voi olla ratkaisevakin hyöty pahiksia rajatesa, vaikka pahistulosta ei saataisikaan.


vaniljapilvi kirjoitti:Nyt on kiire, mutta pikapikaa kysyn kaikilta, ketkä epäilyttävät eniten ja miksi? Jos et osaa sanoa, ketkä laskisit epätodennäköisimmiksi pahiksiksi? Ehkä kysymyksiin on helpompi lähteä vastaamaan hiljaistenkin, ja saataisiin peliä hereille. Tulen itse huomenna kommentoimaan vielä tarkemmin.


vaniljapilvi kirjoitti:No, omaan kysymykseeni vastaten, mun mielestä epäilyttävimmät on Valve ja Hagrid,ja hyvismäisin varmaan Zey, kaikki jo luetelluista syistä.

Ilmeisesti Hagrid on putoamassa yhdellä äänellä? Hän on kyllä epäilyttävä, mutta toisaalta en tiedä, onko reilua äänestää hänet pois nyt kun hänellä on poissaolo. Mitä jos hän on ainoa jäljellä oleva erikoisemme eikä pääse sanomaan mitään? Uskoisin muutenkin, että pahikset olisivat kenties jotain yrittäneet tehdä näin lähellä päivän loppua, jos Hagrid olisi pahis - edes puhuneet muista ja nostaneet näitä keskusteluun - tämä siis laskee Hagridin pahispisteitä.

Siispä ++Valve, olet epäilylistani kärjessä, ja peli ei etene jos täällä ei äänestetä (tai puhuta...).


Nepece kirjoitti:Äänet:
1 Hagrid (zeremi)
1 zeremi (Hagrid)
1 Valve (vaniljapilvi)

Äänestyspakot: Valve
Poissaolot: Ei kukaan.

Hagrid on kuolemassa yhdellä äänellä ja Valve koska ei ole äänestänyt. Päivä loppuu tänään kello 22:00.


Zey kirjoitti:Oho, päivä loppuu tänään. Itsellä on ollut hieman kiire, koeviikko alkamassa (ja nytkin kyllä pitäisi olla opiskelemassa ja valmistautumassa huomisen kirja-analyysin esittämiseen...), eli mitään pitkää pohtivaa viestiä en kerkeä kirjoittamaan, mutta katsellaan pintapuoliset asiat läpi.

Horaaneko aloitti näköjään listauksen, odotan innolla kuulevani loputkin :)

Hagridin irl selittääkin hänen voimakkaan reagoitinsa (jaksamisia!), joten siitä en ehkä vetäisi sen suurempia johtopäätelmiä. Sen sijaan hänessä mietityttää sekavat ja perustelemattomat mielipiteet päivän alussa, sekä nyt tuo perusteettoman äänen pitäminen zeremillä. Ymmärrän, että sitä voi hieman suutahtaakin, varsinkin jos irlissä on jotain noinkin raskasta menossa, mutta sikäli olisin olettanut että ääni olisi lähtenyt seuraavassa viestissä rauhoittumisen jälkeen. Kenties Hagridilla on joku syy pitää ääntään - kuten tarjotakseen yhden vaihtoehdon enemmän jota joku voisi äänestää, ettei itse tippuisi?

Ottomaani alkaa epäilyttää pikku hiljaa enemmän. Eilenkin käynyt Kylässä, luulisi että sitä voisi vastata edes lyhyesti esittämääni kysymykseen. Eikö kenties halua, kun ei pahiksena ole mitään intoa koittaa edistää peliä?

Tämän enempää ei nyt tullut mieleen uusia mielipiteitä pelaajista, muuten menen aika samoilla linjoilla kuin aikasemmin. Täytyy repiä jostain aikaa, että kerkeää käymään pelaajien viestit taas tarkkaan läpi, mutta se ei nyt tänään taida olla se aika :/


Hagrid kirjoitti:Jei, taidan olla siis tippumassa. Mä olen pahoillani ihmiset, mutta mä olen hyvis, enkä pahis, enkä halua tulla äänestetyksi ulos.
--zeremi
++Valve


Toistan, en ole pahis.


Nepece kirjoitti:päivä on päättynyt


Tupsu kirjoitti:3. Päivä : Ilta
Ja se oli tämän päivän liikennetiedoitus.

Pamelan jäätelöbaarin myyntiluvut ovat pormestari Pamela Winchellin mukaan aivan suunniteltuja. Sen jälkeen kun vehnän ja sen sivutuotteiden myynti sallittiin taas, ihmiset ovat löytäneet uudelleen jäätelötötteröiden ilon. Pormestarimme haluaa muistuttaa, että tätä iloa ei saa pitää itsellään vaan se tulee välittömästi jättää lähimpään postilaatikkoon, mistä se toimitetaan kaupunginhallituksen virkistysrahastoon.

Night Valen sairaala on antanut lehdistötiedoitteen. Se toivoo, että kaikki ne jotka ovat nauttineet vehnää viimeisen vuorokauden aikana, saapuvat vapaaehtoiseen mutta välttämättömään terveydentilan tarkastukseen. “Se kuulostaa paremmalta, jos kutsumme sitä vapaaehtoiseksi, eikö?” sanoi ylilääkäri Laura Smith. Kun häneltä kysyttiin näiden uusien tarkastusten ja vehnän laillistamisen yhteyttä, hän viittoi paikalle virallisen Kyseenalaistajaa. Hetken ajan Kyseenalaistaja vain pudisti päätään ja sitten tiukasti, ja hyvin päättäväisesti, kyseenalaisti, että kahdella asialla, jotka tapahtuvat heti peräjälkeen, olisi jotain yhteyttä toisiinsa.

Nyt, rakkaat kuulijat, minun on siirryttävä pöytäni alle piiloon. Vaikuttaa siltä, että Aseman Johtoryhmä on taas kerran aistinut etukäteen että aioin mainita Vehnän ja sen sivutuotteet. Nyt minun on parempi olla hyvin hiljaa, jotteivat he löydä minua. Tähän väliin on hyvä kuunnella päivän SÄÄ.

[Semmarit - Taina]

Hyvät kuulijat, näyttää siltä että olemme kaikki yhä täällä. Tämä on merkki siitä, että Aseman Johtoryhmä on armollinen. Jotten nyt mene sanomaan mitään, mikä voisi suututtaa heidät, seuraavaksi viesti sponsoreiltamme.

Pamelan jäätelöbaari. Ainoa paikka kaupungissa mistä saa laillista jäätelöä. AINOA. LAILLISTA. Laittoman jäätelön syöjiä odottaa retki uudelleenkoulutukseen. Me olemme valpaita. Älkää kuvitelko pääsevänne pälkähästä. Koirapuisto on piiritetty. ♪Pamelan Jäätelöbaari, makeanhimoa vastaan. Yksi makeannälkäinen kerrallaan. ♫

Tietooni on juuri tullut, että seriffin salaisen poliisin on nähty saattavan Valvea pois koirapuistolta. Näyttää siltä, että sillä hetkellä kun Valve astui ulos koirapuistosta Seriffin salainen poliisi oli paikalla poliisihelikopterein ja sukellusvenein. Night Valen poliisivoimien sukellusveneet ovat muuten hienoja. Kun ne ensin esiteltiin, muistan kuinka ihmiset nyrpistelivät neniään. “Sukellusveneitä? Keskellä aavikkoa?” Nyt ne ovat poliisivoimiemme ylpeys. Kiiltävän keltaiset sukellusveneet, jotka tuodaan paikalle hevosten vetäminä, saavat kenet tahansa rikollisen harkitsemaan urapolkuaan kahdesti.

Seuraavaksi äärettömyyden musertavaa hiljaisuutta läpi yön. Hyvää yötä, Night Vale. Hyvää yötä.

Äänet:
2 Valve (vaniljapilvi, Hagrid)
1 Hagrid (zeremi)

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Valve

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja)
3.Päivä: Valve - Tavallinen kansalainen(hyvis)

Valve kuoli äänienemmistöllä. Hän oli tavis. 3. yö alkaa nyt ja loppuu ke 18.9. klo 22:00. Yöviestit lähetetään mahdollisimman nopeasti Nepecelle.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMO

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 18:25:57

Nepece kirjoitti:4. päivä: Aamu

Tänään on uusi päivä. Huominen on käytetty ja korjailtu päivä. Sitä seuraa kaksi uutta päivää, minkä jälkeen meillä on käsillämme antiikkinen päivä, jota on kohdeltava hellästi ja varoen. Tervetuloa Night Valeen.

Big Rico’s:in omistaja Big Rico on pidätetty Vehnän ja sen sivutuotteiden välittämisestä. Keskiyöllä uudelleen voimaan tulleen vehnän ja sen sivutuotteiden käyttökieltoa valvomaan nimitetty Sheriffin salaisen poliisin vehnäkoira oli keskeisessä osassa yön ratsioita. Big Rico kiistää kaikki häneen kohdistetut syytteet, mutta Seriffi vaikutti itsevarmalta puhuessaan toimittajille. Hän vakuutti, että tällä kertaa heillä on jopa todisteita.

Jälleen kerran on löydetty ihminen kuljeksimasta kaupunkia ympäröivästä autiomaasta. Hän näyttää erehdyttävästi Hagridilta, mutta se ei voi pitää paikkaansa. Kaupunginvaltuusto piti spontaanin lehdistötilaisuuden, jossa he kielsivät kaikki vuorotellen, että tällä ihmisellä olisi mitään tekemistä Koirapuiston tai Huputettujen Hahmojen kanssa ja katosivat sitten yksitellen oranssin eri sävyihin murtavaan savuun kun heille osoitettiin kysymys. Myös kysymyksiä kysyneet journalistit katosivat, mutta he löytyivät kaikki yhdestä kasasta kolmen tunnin päästä Big Rico’sin takaa.

Takaisin rikossyytteisiin. Poliisivoimat ovat ryhdistäyneet ja tehneet ennätysmäärän pidätyksiä. Kaikki Pamelan jäätelökioskin kanta-asiakaskortin ottaneet on viety tämän aamun aikana uudelleenkoulutukseen.

Night Valen terveyslautakunta ilmoittaa, että Night Valen asukkaiden keskipaino on keventynyt terveyslautakunnan ehdottamien toimien ansiosta. “Uusi terveysohjelma on yksinkertainen, ja siksi helppo noudattaa,” sanoi nimettömänä pysyttelevä varjomainen hahmo, joka vastasi toimittajien kysymyksiin menestyksen salaisuudesta.

Minun on pyydetty lukemaan teille, hyvät kuulijat, nämä ohjeet. Kuunnelkaa tarkasti, ja noudattakaa tarkemmin:

Yksi: Ilmianna kaikki naapurisi, jotka eivät noudata näitä ohjeita. Kaksi: Mikäli koet eläväsi epäterveellisesti, ilmianna itsesi Kolme: Nauti herkkuja juuri sopivissa määrin. Sopivat määrät on määritellyt Sheriffin salainen poliisi, ja ne saa tietoonsa kirjastosta.

En haluaisi olla omahyväinen, mutta mitäs minä sanoin. Vehnästä ja sen sivutuotteista seuraa vain harmia, ja Sheriffin Salainen Poliisi toimi aivan oikein ottaessaan kiinni kaikki, jotka kehtaavat välittää kiellettyjä tuotteita. Kyllä Kaupunginvaltuusto, Sheriffi ja Valtio tietävät mikä on meille parasta, joten heidän kuunteleminen on aina hyvä idea. Muistakaa tämä vastaisuudessa.

Tähän väliin liikennetiedotus

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Ropsus, Zey, Mus mus, horaaneko, Ottomaani, Praese
Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja)
3.Päivä: Valve - Tavallinen kansalainen (hyvis)
3.Yö: Hagrid - Tavallinen kansalainen (hyvis)

4. päivä alkaa nyt ja loppuu su 22.9. klo 22:00. Elossa on 8 pelaajaa.


Mus mus kirjoitti:Tuo oli aika erikoinen veto pahiksilta.

Sanon vielä uudestaan: Ropsuksesta ja Ottomaanista olisi kiva alkaa kuulua jotain. Painotus varsinkin Ottomaanissa, jonka kumpienkin viestin asiasisältö on aika vähäinen.

Nyt ei muuta.


zeremi kirjoitti:Okei. Meitsi on nyt ihan pihalla, jos Hagrid ois jääny eloon, niin epäilykset ois ollu sitä kohtaan suuremmat. Näin ollen pahikset ois hyötynytkin asiasta, mutta miksi Hagrid. Jos se oli taktinen veto, niin täytyy tutkia topa tarkkaan, jotta saa mahdollisen syyn selville. Itellä kuitenkin tulee olemaan aika täyteen buukatut päivät, joten pitää varmaanki jäädä poissaololle sunnuntaihin asti. En tiiä yhtään kerkeänkö pohtimaan asiaa tai äänestämään.

// Mus mus.

Näin tulikin mieleeni, että sultakin vois tavallaan kuulla jotain lisää.


Mus mus kirjoitti:++Ottomaani

Puolet päivästä mennyt, eikä mitään ole kuulunut oikeastaam kenestäkään. Tämä voi johtaa huonossa tapauksessa kasoittain antiaktiivisuuteen kuoleviin.

Joka tapauksessa, Ottomaanista varsinkin ei ole kuulunut mitään muuta, kuin perusteeton massailu Violetia kohtaan 2.päivänä. Haluaisitko tulla viestittämään jotakin? En ole ainoa, joka on kysellyt perääsi, ja olet käynyt kylässäkin (viimeksi eilen). Tässä ei ole enää kyse vain herättelyäänestä, sillä toiminnassasi voi olla myös aivan hiljaisen pahiksen taktiikastakin kyse. Jos taas olet hyvis, on meillä edessä ongelmatilanne että meillä ei ole kauheasti varaa menettää hyviksiä antiaktiivisuuskuolemiin (tilanne on jo nyt 6 vs 2).

Samat asiat kohdistaisin Ropsusta (ja ehkä Praeseakin) kohtaan, mutta Ottomaani huolestuttaa atm eniten.


Zey kirjoitti:Yritän lyhkäsesti (ja nopeasti) katsella kaikkien viestit läpi ja mielipiteitä kirjoitella. Mitään hirvittävän pitkää pohdintaa ei ole tulossa, ajatukset kun on koeviikossa ja opiskelussa.

Vaniljapilvi:
mie kirjoitti:Hänen viestejään lukiessa tulee tunne, ettei hän kauheasti varo sanomisiaan tai mieti joutuuko kenties parrasvaloihin sanomisiensa takia. Kysellyt, kertoillut napakasti mielipiteitä. Hyvismäisenä pidän myös sitä, että tuli ”puolustamaan” Preasea. Pientä luottoa hänen suuntaan.

Ei oikein lisättävää. Jatkanut hyvien viestien postaamista, mikä tuntuu ainakin näin hiljaisessa pelissä arvokkaalta.

Ropsus:
Odottelen vastausta kysymykseeni. Olisi myös kiva kuulla jotain pohdintaakin pelaajista.

Mus mus:
Hmm, ei ole vieläkään vastannut mitään tähän huomautukseeni:
mie kirjoitti:Hmm, onhan se, että suojelija saa suojella itseään harvinaisempaa, kuin se, että petturi puuttuu/petturi näkyy petturina?

Haluaa lakaista asian maton alle?
Nyt Mus mus on lähinnä koittanut saada Ottomaanilta ja Ropsusta (ja Preaseakin) puhumaan, ja äänestikin Ottomaania perusteinaan hiljaisuus. Olisi kiva kuulla sulta jotain mielipiteitä muistakin, muista kun olisi enemmän materiaalia, eikä ne pahikset välttämättä siellä hiljaisissa ole. Vai pidätkö kenties siitä, että saat luotua aktiivisen vaikutelman itsestäsi vain kannustamalla muita puhumaan, pohtimatta itse pahiksia sen kummemmin?

horaaneko:
2.viestissä hyviä pointteja, aloitteli viime viikonloppuna listausta, missä myös hyvin asiaa, mutta listaukseen ei ole jatkoa kuulunut, eikä muutenkaan pelaajasta. Ehkei pahisten nappaus innosta?

Vuorna -> zeremi:
Hmm, hänestä en oikein tiedä mitä mieltä olla. Vuorna nyt ei oikein mitään puhunut, mutta zeremi kyllä on. En vain tiedä mitä mieltä olla hänen viesteistään. Aktiivisuus hiljaisessa pelissä on aina hyviksiä helpottavaa, mutta toisaalta zeremin asia on koostunut lähinnä Hagridin epäilemisestä, eikä hän ole kertonut mielipiteitään muista pelaajista, mikä kyllä sopisi pahiksen taktiikaksi, sillä näin ei tarvitse ottaa kantaa pahiskaveriin tai auttaa suuremmin hyviksiä tuomalla esim. hyvismäisiä pointteja esiin hyviksistä.

Ottomaani:
Odottelen yhä vastausta kysymykseeni. Suoraan sanottuna ei vaikuta hyvikseltä, sillä hyviksen luulisi olevan kiinnostunut nappaaman pahikset, ja vastaamaan muiden kysymyksiin, jotta muut voisi muodostaa itsestä kuvan. Pahikselle hiljaiselo sopisi, kiva piileskellä nurkassa, antaa muiden unohtaa ja sitten voittaa koko peli kun kukaan ei muista koko pelaajan olemassa oloa.

Praese:
Mitä mieltä olet pelaajista?

Hmm, en tiedä mihin päin ääntä laittaisi. Mus taitaa olla se epäilyttävin nyt, mutta toisaalta kun hiljaisia on näin paljon, niin alkaa miettimään, että pitäisikö hiljaisia pudotella. Huomenna kuitenkin täytyy saada pahis kiinni, ja mitä vähemmän hiljaisia pelaajia silloin on niin sen parempi. Ja äänestyspakkojakin on reippaasti, että oikeastaan on vielä neljä potentiaalista antiaktiivisuuskuolijaa. Yksi antiaktiivisuus ei haittaa, se vain parantaa huomisen osumisprosenttia, mutta kaksi tarkoittaisi jo pelin loppua. Eli oikeastaan paras toimintasuunnitelma taitaa olla se, että äänestää epäilyttävintä, mutta mikäli päivän lopulla on 2 tai enemmän kuolemassa äänestyspakkoon, niin silloin kannattaisi yksi heistä tiputtaa äänestämällä, jotta kuolemia olisi vähemmän, jotta peli jatkuisi seuraavaan päivään. Joten ++Mus mus.

Ennustajan varmaan kannattaisi tulla esiin, jos hänellä on tarkistustulos. Näin toinen heistä on hengissä vielä huomenna (jos ei tipu antiaktiivisuuteen...) mikä olisi ihan hyvä juttu, näin olisi 40% mahdollisuus osua pahikseen (tai jos tapahtuu yksi antiaktiivisuuskuolema niin 50%). Mikäli ennustajalla ei ole tarkistustulosta, niin voisi mun puolesta olla vielä yön yli piilossa, ellei ole kuolemassa.

Huooh, meen nyt jatkamaan ruotsin lukemista, koitan käydä vielä välillä katselemassa täällä, mutta mitään pitkiä viestejä ei taida multa tulla, kun kerran pitää lukea kokeisiin. :/


Zey kirjoitti:Hmm, nyt olisi näköjään 4 tippumassa antiaktiivisuuteen, mikä on jopa puolet pelaajista :/ Peli voi siis jo loppua tämän jälkeen, jos pahis ei kuole antiaktiivisuuteen/päivälynkkaukseen.

Mus mus, miten varma olet Ottomaanin pahikseudesta?


zeremi kirjoitti:Zey: 8 pelaajaa jäljellä. Näistä tosiaan neljä voi tippua antiaktiiveina (Ropsus, horaaneko, Ottomaani, Praese). Jos pahikset on aktiivisissa, niin Mus mus, Zey ja vaniljapilvi kuuluis tähän kategoriaan.

Se, että Mus äänestää nopeasti Ottomaania, on pahikselle tärkeä etu. Toisaalta Zey voisi hyvinkin äänestää Musia tuon äskisen varjolla, jos hän ja vaniljapilvi ovat pahispari.

Sinäänsä tässä ei itselleni ole jätetty muuta vaihtoehtoa kuin äänestää Musi pihalle, koska Zeytä äänestäessä tilanne jäisi tasan.

++Mus mus

Tule Mus äkkiä selittämään, miksi Zey olisi pahismaisempi kuin sinä.

Jos ENNUSTAJA on paikalla ennustustuloksineen, niin NYT olis aika hyvä aika kertoa se!


Nepece kirjoitti:Ottomaani on tiputtautunut pelistä, tilalle on pyydetty varapelaajaa.


Mus mus kirjoitti:Zey: Hänen pahikseutensa voisi selittää eilisen Hagridin kuoleman (Antiaktiivisilla pahiksilla Hagrid aikaisemmin varanimenä, eikä sitä oltu muutettu viime yönä). Muut äänestyspakkoon kuollet ovat puhuneet sentään jotain pelin kannalta konkreettista, mutta Ottomaanin viesteissä ei ole paljoakaan asiasisältöä ollut, mahdollisesti viitaten tähän.

/zeremi väliin, äänestää minua.

Minun mielestä pahis on äskeisen sanomani takia antiaktiivisissa. Minusta Zey ei ole ollut kovinkaan pahismainen...

Mutta jos minä kuolen nyt, niin aion hakea varapelaajapaikkaa, niin saadaan tukittua tätä uhkaa edes hiukan.

//Ja PJ väliin. Jaahas, jaahas -___-. Tämäkin puuttui vielä.


zeremi kirjoitti:Mus: Se, että pahikset on antiaktiiveissa, tarkoittaa, että hyvikset voittaa. Mutta jos pahikset on aktiivisissa, niin hävitään tiputtamalla antiaktiivi. Sen takia on välttämätöntä tiputtaa joku aktiivisista, koska muuten hävitään kuitenkin.


Mus mus kirjoitti:--Ottomaani
++Ropsus


Seuraavaksi antiaktiivisin, voisi siis myös sopia tähän olettamukseeni. Pudottautunutta en kuitenkaan välttämättä lähtisi äänestämään -__-.

Aivoni sulavat tässä tilanteessa.

//zeremi: Entä jos juuri pahis-antiaktiivit saavat varapelaajia? Tappamalla aktiivisen varmistetaan, että huomisen tilanteesta tulee vielä ongelmallisempi imho.


Zey kirjoitti:Hmm, nyt kun zeremi olet paikalla, olisi kiva kuulla mielipidettäsi tilanteeseen. Mikä olisi mielestäsi paras toimintasuunnitelma? Kannattaisiko pudottaa joku, joka on putoamassa jo antiaktiivisuuteen?

//zeremi väliin, just kun aloin kuuluttelemaan. :D Olen samaa mieltä, että ennustaja esiin. Hmm, miksi zeremi mietit vain minun ja Musin väliltä? Pelaajiahan on täällä enemmänkin.

//Pj ja Mus mus väliin. Hmm, sanoisin että --Mus mus on hyvis, sillä hänellä olisi ollut hyvä mahdollisuus äsken mustamaalata minua, muttei tarttunut tähän vaikka oli tippumassa ja tuo olisi voinut olla ainoa tilaisuus säilyä hengissä. Hmm, ++Ottomaani, koitetaan sitten karsia ylimääräisiä kuolemia, kun Vaniljapilvi tuntuu edelleen hyvismäiseltä, zeremiäkään en heti olisi tiputtamassa. Ottomaani nyt on seurannut peliä muttei puhunut, mikä voisi johtua pahisroolista, ettei halua napata pahiksia, ja epäilysten tultua ei tiedä miten vastaisi niihin. Antiaktiivisuuteen tippuvista horaa on alunperusteella hyvismäinen. Ropsus ja Prease taas tuntuu aika lailla neutraaleilta, ainakin toinen heistä taisi mainita kiireistä jossain vaiheessa?

//zeremi ja Mus väliin, lähetän tän ja vastaan sitten, että teillä on aikaa reagoida äänen muutokseeni.


zeremi kirjoitti:Jos pahikset saavat varapelaajia, niin voidaan jatkaa peliä vielä hetki. Mutta kuitenkin järkevämpää tiputtaa aktiivinen, koska jos pahikset on aktiivisissa, niin häviäminen on välttämätöntä.

// Zey, antiaktiivin tiputtaminen ei yksinkertaisesti ole järkevää.


zeremi kirjoitti:Lisäksi saadaan sitten aktiivisista tarvittaessa varapelaajia. Tän hetken tilanteella voisi hyvinkin kuvitella, ettei varapelaajia löydy huomiseen mennessä. Kylän aktiivisuus on ollut aika matala taas viime aikoina.


Mus mus kirjoitti:Sinällään zeremi on oikeassa. Jos minut lynkattaisiin nyt, niin pystyisin varapelaamaan jotakuta antiaktiivisuuteen pudonnutta. Mutta samalla se tuntuu tyhmältä syyltä lynkata minut, kun tiedän olevani hyvis x).


Praese kirjoitti:Nyt ei taida olla varaa pudota antiaktiivisuuteen...

++Mus mus Koska en nää mitään järkeä, antiaktiivien pudottamisessa. Joku heistä on ennustaja ja ennustus tulosta tarvittaisiin...

Laitan seuraavana pelipäivänä listauksen, kun nyt ei kerkiä käydä topaa läpi.


Nepece kirjoitti:Ottomaanin tilalle on tullut Hagrid, joka on pelastanut PJ:n tuhannelta harmaalta hiukselta.


Mus mus kirjoitti:Praesekin kyllä sopisi aikaisemmin tekemääni oletukseen, jos pahis on antiaktiivi. Viimeisin viesti 10 irl päivää sitten, mikä voisi riittää siihen, että Hagridiin kohdistuneita epäilyjä ei oltaisi huomioitu.

Katselisin häntä myös ainakin huomenna.

//PJ, tervetuloa takaisin Hagridille :>.


zeremi kirjoitti:Hienoa Praese!

En mäkään oo ihan satavarma Musin pahikseudesta. vaniljapilvikin on kyllä hakusessa. Tiputetaan vaniljapilvi vai Mus?

Hagrid: Kerkeätkö kertoa omia mielipiteitäsi?


zeremi kirjoitti:Tosin Prease voisi hyvinkin olla nukkuva pahis. Päässyt vähällä huomiolla.


Zey kirjoitti:En usko, että molemmat pahikset olisivat aktiivisia. Omasta näkökulmastani Vaniljapilvi tuntuu itsestä hyvismäiseltä, sinä ja Mus ette sovi pahiskavereiksi, joten toinen pahiksista on ainakin antiaktiivisissa, nyt oikeastaan tuntuu siltä, että mikäli joku teistä olisi pahis, niin se olisit sinä. Mutta en nyt tiedä uskoisinko tähän. Uskoisin siis että ainakin toinen pahiksista on antiaktiivisissa.

Hmm, Ottomaani pudottautui, tiedä mitä siitäkin pitäisi ajatella. Ja zeremikin väliin, ääh! En tiedä olisiko pahis noin vastaan antiaktiivisen tiputtamista, eli ei tunnu pahikselta hänkään x_x En tiedä, aktiiviset ei tunnu epäilyttäviltä, eli voisko pahikset olla joukossa Ottomaani, Ropsus ja Prease? Päivä loppuu liian pian x_x

//Prease ja kaikki muut väliin.

//Hagrid varalle, hmm, en tiedä mitä tekis äänen kanssa. Mus mus kai kuolemassa? En tiedä olisko pahis, nyt ei oo tuntunut siltä.... :/

//Mus ja zeremi väliin, itse tiputtaisin kyllä mielummin vaniljapilven kuin Musin. Hmm, et puhu minun tiputtamisesta, miksi? Entä miksi et aluksi puhunut VP:n tiputtamisesta?

//zeremi väliin. Joo :/


Mus mus kirjoitti:No, palataan asiaan huomenna, jos pääsen varittamaan.

//Z.


Nepece kirjoitti:Päivä on päättynyt!


Nepece kirjoitti:4. Päivä : Ilta
Siinä, rakkaat kuulijat, oli liikennetiedotus.

Sheriffin Salainen Poliisi on ilmoittanut sateekaaren väreissä kiiltävän lappusen avulla, että Big Rico’sin Rico on palautettu sinne, mistä hänet löydettiinkin, ja jos hänellä on seuraavat viidestä päivästä viikkoon silmissään tyhjä katse tai jos hän purskahtaa hervottomaan itkuun nähdessään televisiovastaanottimia tai salaattia, se ei ole heidän syynsä. Sen sijaan kaikista polkupyöristä tai pienistä koirista johtuvat itkukohtaukset ovat täysin Sheriffin Salaisen Poliisin syy ja he pyytävät sitä anteeksi. Ei ollut tarkoitus.

Kuulijat! Huonoja uutisia! Kaupunkimme täydellisin tiedemies on nähty palaamassa kaupunkiin. Se itsessään ei tietenkään ole paha asia, Carlos on oma henkilönsä, ja vapaa tekemään omat valintansa, mukaan lukien kaupungista poistuminen. Mutta! Carlos oli tulossa, kuulkaahan tätä, Desert Bluffsin suunnalta! Desert Bluffsin! Mitä asiaa Carlosilla voi olla sinne? Desert Bluffsissa asuu vain kauheita ihmisiä. Itseasiassa olen varma, että Steve Carlsberg on sieltä…

Eikö Carlos tiedä, että Desert Bluffs on täynnä kieroja ja katkeria ihmisiä, jotaka eivät rakastaisi mitään enemmän, kuin viedä rakkaalta Night Valeltamme sen tärkeimmän uuden asukkaan -- joka on, myönnän kyllä asunut täällä jo jonkin aikaa. Se oli vaarallista. Ja mitä hän oikein teki siellä? Otetaan tähän sää, ehkä saan Carlosin maaniteltua kertomaan syynsä haastattelussa… Laitetaan sää tähän väliin…

[Detektivbyrån - Om Du Möter Varg]

En saanut Carlosta kiinni sään aikana. Sen sijaan hän lähetti useita tekstiviestejä! Jos luen ne tässä, sehän on melkein sama asia, kuin jos haastattelisin häntä, eikö? No on se, jos minä päätän niin!

“Cecil nyt ihan oikeasti”, kirjoitti Carlos. Minusta on niin ihana, kun hän sanoo nimeni! Tämä on tietysti tekstiä, mutta pystyn kuulemaan sen päässäni.

“Se ei sinulle tai kuulijoillesi kuulu, mutta tiedän että et puhuisi koko loppu lähetyksessä mistään muusta kuin minusta, joten selitän sen nyt.” Oi Carlos, miksi haluaisin puhua jostain muusta kuin sinusta?

“Desert Bluffs on ihan tavalline kaupunki. Erityisen tavallinen verrattuna Night Valeen. Olin luultavasti paremmassa turvassa siellä, kuin omassa laboratoriossani.” Huh. Miten joku niin fiksu kun Carlos voi olla noin varomaton? Tietenkin Desert Bluffs haluaa hänen ajattelevan niin, vain varastaakseen hänet meiltä! Minä tiedän mitä yritätte, Desert Bluffs! Enkä anna Carlosta teille, en ikinä!

Nyt on kai aika vaihtaa puheenaihetta, ennen kuin Aseman Johtoryhmä suuttuu taas. Hei, uusi viesti! Dana lähetti juuri viestin, jossa hän sanoi, että Mus mus on heitetty ulos Koirapuistosta. Meillä ei kuitenkaan ole yhtään silminnäkijöitä, joten emme voi olla varmoja siitä, puhuuko harjoittelija Dana totta. Toisaalta en voi olla varma elämässä kuin siitä, että juuri tällä hetkellä minä puhun nämä sanat tähän mikrofoniin, kaikki muu voi olla vain omaa kuvitelmaani. Oi toivottavasti Desert Bluffs on kuvitelmaani!

Nänihin tunnelmiin voimme lopettaa päivän lähetyksen. Seuraavana ohjelmassa on lukion fysiikanopettajasi, joka yrittää selittää dadan ja postmodernismin eroa tuulisella kalliolla. Hyvää yötä, rakkaat kuulijat, hyvää yötä.

Äänet:
1 Ottomaani->Hagrid (Zey)
2 Mus mus (zeremi, Praese)
1 Ropsus (Mus mus)

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Ropsus, Zey, Mus mus, horaaneko, Praese

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja)
3.Päivä: Valve - Tavallinen kansalainen (hyvis)
3.Yö: Hagrid - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Päivä: Mus mus - Tavallinen kansalainen (hyvis)

Mus mus kuoli äänienemmistöllä. Hän oli tavis. 4. yö alkaa nyt ja loppuu Ma 23.9. klo 22:00. Yöviestit lähetetään mahdollisimman nopeasti Nepecelle. Ropsus ja horaaneko ovat molemmat pudonneet antiaktiivisuuteen ja heille etsitään varapelaajia.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMO

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 18:37:56

Nepece kirjoitti:5. Päivä: Aamu

Tulevaisuus on valoisa! Aurinkolasit suojaavat siltä. Tervetuloa Desert Bluffsiin.

[Desert Bluffs - Theme]

Hyvää huomenta, radiojuontajanne Kevin täällä studiossa. Kaunis päivä tulossa. Säätiedotus on luvannut kuumaa ja aurinkoista päivää jälleen kerran. Aavikkoilmastossa on puolensa, eikö olekin, rakkaat kuulijat? Terveysvirasto haluaa nopeasti muistuttaa, että aurinkorasva ja aurinkolasit tulevat tarpeen samoin kun paksut kengät kun tiet saavuttavat kriittisen lämpötilan ja asfaltti alkaa sulaa.

Ellen rakastaisi työtäni kuten kaikki muutkin Dessert Bluffin asukkaat, tekisi minun melkein mieli kirmata vapaalle ja vain nauttia tästä päivästä. Mutta ennen kuin aivan unohdumme suunnitelmiimme tämän leppoisan kesäpäivän varalle, minulla on muutama uutinen luettavana.

Voimme aloittaa amerikkalaisella jalkapallolla. Desert Bluffsin omat, rakkaat Korppikotkat valmistautuvat seuraavaan otteluunsa, joka pelataan huomenna. Vastassa on naapurikaupunkimme Night Valen urhokkaat Skorpionit, jotka tiukan kamppailun jälkeen onnistuivat voittamaan sarjan viiimevuonna. Samantha Figgins, Korppikotkien uusi manageri, antoi lehdistötiedoitteen uudesta harjoitteluohjelmasta. “Tärkeintä ei ole voitto vaan henkinen kasvu. Yhteishenki joukkueessa on parantunut huomattavasti tekemiemme muutoksien jälkeen, ja toivon mukaan se auttaa kantamaan Korppikotkat pidemmälle sarjassa.” Saatatte muistaa Samantha Figginsin henkilönä, joka auttoi Desert Bluffsin pesäpallojoukkueen Auringonsäteet jaloilleen huonon kauden jälkeen. Odotan innolla huomista peliä!

Seuraavaksi Liikenne. Tiet ovat valoisia, jonoja ei ole missään. Tuulenvire pyyhältää autojen ohitse ja kaikilla on juuri sopivan vilpoisaa. Kaupunkimme syke on aina yhtä eloisa ja onnellinen. Poliisi vahtii tietä 66 sen jälkeen kun useamman auton peltikolari pysäytti siellä hetkeksi liikenteen. Kolaroineiden autoilijoiden on nähty halaavan toisiaan, minkä jälkeen tilanne selvitettiin rauhallisesti.

Harjoittelija Sara kertoi juuri, että olemme saaneet paljon palautetta kuulijoiltamme. Tähän väliin voisimme vaikka lukea muutaman niistä. Ensimmäinen näistä on lojaalilta kuuntelijaltamme Night Valesta. Voi kuinka ihastuttavaa! Se todellä lämmittää sydäntäni, että tavoitamme jopa naapurikaupunkimme asukkaat vaikka kaupunkiemme välillä on aivan liian vähän yhteistyötä. Steve, meidän on saatava muutkin ymmärtämään että Desert Bluffs ja Night Vale ovat ystäviä! Jaa. Anteeksi, en taidakaan lukea tätä viestiä ääneen. Kiitos, Steve palautteestasi.

Kuunnellaan nyt lisää viestejä kuuntelijoitamme:

“Koirapuistossa on taas yksi vähemmän. Zeremi on kadonnut aavikolle yötaivaan alle. Hänet löydetään aamulla, harhailemassa. Yksin. Heitä on yksi vähemmän.”

“Sheriffin salainen poliisi ei myönnä eikä kiellä, etteikö koirapuiston ulkopuolella olisi kiukkuista Huputettua hahmoa. Tähän täysin liittymättömästi haluamme suositella, etttä kaikki pysyisivät vähintään kahden kilometrin päässä Koirapuistosta. Psykologinen trauma jota kaikki lähistöllä liikkuvat saavat voi johtua mistä vain.”

Hmm. Eihän tämä näytä oikealta? Mistä se on oikein tullut…? No, ei voi mitään, seuraavaksi viesti sponsoreiltamme!

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: vaniljapilvi

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja)
3.Päivä: Valve - Tavallinen kansalainen (hyvis)
3.Yö: Hagrid - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Päivä: Mus mus - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Yö: Vuorna -> zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
antiaktiivisuuskuolema: Ropsus - Huputettu Hahmo (pahis)

5. päivä alkaa nyt ja loppuu Pe 27.9. klo 22:00. Elossa on 5 pelaajaa.

Musmus on tullut varapelaajaksi horaanekolle. Virtuaalihaleja ja palvontaa hänelle sopivissa määrin.


Hagrid kirjoitti:Hah! Epäilyni Ropsusta kohtaan osuivatkin oikeaan (lähetin viestin eilen, jossa äänestin Ropsusta, mutta se tuli 27 sekuntia myöhässä ja se poistettiin)

Sen sijaan, tervetuloa takaisin Mus mus! :) Ja zeremi, enpä tiedä miksi hänet lynkattiin. Musta tuntuu että hänet koettiin liian voimakkaaksi ääneksi (tai johdattelevaksi, kumpi vaan), mutta joo, ei ole nyt ketään epäilyjä, luenpas tän topicin vielä uusiksi.


Mus mus kirjoitti:Heis, tulin varittamaan horaanekoa sitten. Ropsuksen paljastuminen pahikseksi antaa lisää hengitystilaa, kun ei olekaan pakkorakoa tälle päivälle.

Ja aloitetaan heti sillä, että horaa eli nyt minä olen kertakäyttöinen ennustajanne. Tämän lisäksi horaa oli aikaisemmin näköjään ennustanut Praesen, joka oli hyvis. Tämä tekee tilanteestamme jo vähän helpomman, sillä viimeisen pahiksen on aika pakko löytyä seuraavista henkilöistä:

Vaniljapilvi
Zey
Ottomaani -> Hagrid

Kuten jo edellisessä inkarnaatiossani sanoin, Zey ei tunnu niin pahikselta, mutta en sulkisi häntä ehkä poiskaan. Vaniljapilvi & OttomaaniHagrid voisi yhä sopia eilen esittämääni skenaarioon, mikä olisi johtanut ykköshagridin kuolemaan. Hmmh, pitää miettiä.

Ja Praese, vaikka oletkin nyt varma hyvis, tule ihmeessä puhumaan!


Hagrid kirjoitti:noniin, nyt meillä on kaksi varmaa hyvistä. Nyt tää rajaa mun skaalat kahteen pelaajaan. Epäilen näistä kheta eniten vaniljapihviä. Mut yritetään nyt saada pahis pois pelistä!

++vaniljapilvi

taas mulle tuli yoi vaniljapihvi XD


Mus mus kirjoitti:Hagrid: Miksi sinä et ole pahis, ja ketä epäilet pahikseksi eniten? Perustele.

Sama kysymys myös Zeylle ja vaniljapilvelle.


Hagrid kirjoitti:Musmus : Enhän mä itseäni voi epäillä? :O

Epäilen toistaiseksi eniten vaniljapilveä, sillä hän näyttää paljon agressiivisemmalta tässä pelissä kuin kaikissa muissa mitä olen pelannut vp:n kanssa. Hän puuttuu pieniinkiin asioihin.


vaniljapilvi kirjoitti:Anteeksi kauheasti, etten eilen ehtinyt puhua mitään - unohdin ottaa itselleni poissaolon. Oon nyt kuitenkin saanut luettua kaikki viestit läpi.

Ensinnäkin hirveästi onnea horaanekolle/Mus musille eli ennustajalle, tää tekee pelistä hirvittävän paljon selkeämmän. Meitä on siis elossa 5, joista kaksi on varmaa hyvistä. Jäljelle jää kolme pelaajaa, osan meistä kannalta vain kaksikin. Loistavaa :)

Eli Zey vastaan Ottomaani->Hagrid.

Ottomaani->Hagrid on ollut superhiljainen eikä ole edistänyt hyvisten peliä yhtään, äänestänyt vain massaamalla ja toisella kerralla unohtanut äänestääkin. Eipä ole paljon materiaalia, mitä tulkita. Ottomaani on kyllä ollut hiljainen muissakin peleissä, eli en laittaisi sitä roolin piikkiin. Hagrid sen sijaan tilalle tullessaan äänestää heti mua, mikä hieman pistää silmään, sillä eikös ne pahikset ole yleensä ensimmäisenä paikalla ääninensä, jos on mahdollisuus, että äänestys menee tiukille? Ja vielä lisäksi, uskon että aktiivinen pahis olisi potkinut Ropsustakin niin, että tämä ei olisi kuollut antiaktiivisuuteen, ja Ottomaaniahan ei aktiiviseksi voi kutsua.

Zey puolestaan on pelannut todella hyvin, mutta Zey on yleensäkin todella hyvä pelaaja. Mä en pitäisi mahdottomana sitä, että Zey on pahis, joka ensimmäisen päivän rohkealla siirrolla päätti äänestää ulos petturin ja ansaita luottamusta koko loppupelin ajaksi. Ainoa, johon Vampire oikeastaan tarttui viesteissään, oli myös Zey, jota tämä nimitti hyvismäiseksi - ovelaa käänteispsykologiaa vai ei? Lisäksi mua hämää se, että Zey on vieläkin elossa. Häntä on kuitenkin pidetty varmana hyviksenä alusta asti, ja lisäksi vielä hän on tunnettu pahistennappaaja.

Periaatteessa pidän O->H:ta todnnäköisempänä pahiksena, mutta mua pelottaa, että jos se on sittenkin Zey, niin Zeytä ei saa kyllä ikinä ulos, kun Vampiren äänestys painaa kuitenkin niin paljon.

Palaan ääneni kanssa, kunhan ehdin vielä hieman enemmän paneutua ja lukea vanhojakin viestejä.

Niin ja Hagridin ääneen:

Hagrid kirjoitti:Epäilen toistaiseksi eniten vaniljapilveä, sillä hän näyttää paljon agressiivisemmalta tässä pelissä kuin kaikissa muissa mitä olen pelannut vp:n kanssa. Hän puuttuu pieniinkiin asioihin.

En omasta mielestäni ole ollut sen aggressiivisempi kuin muutenkaan, mutta olen kyllä tässä pelissä yrittänyt saada peliä käyntiin enemmän kuin yleensä, sen myönnän. On ollut niin hiljaista, että reaktioita/epäilyksiä/puheenaiheita pitää kaivaa tikustakin, jotta saataisiin materiaalia ja peli etenisi. Voitko muuten antaa esimerkin kohdasta, jolloin olen tarttunut liian pieniin asioihin?


Zey kirjoitti:Pikainen viesti ennen kuin jatkan taas enkun lukua (Enkun koe huomenna x___x)...

Jaahas, Mus mus on ennustaja, ja Prease hyvis. Jäljellä siis mie, Hagrid ja Vaniljapilvi. Vaniljapilvi tuntuu edelleen hyvismäiseltä samoilla perusteilla (lainaan nyt törkeästi itseäni säästääkseni aikaa):
mie kirjoitti:Hänen viestejään lukiessa tulee tunne, ettei hän kauheasti varo sanomisiaan tai mieti joutuuko kenties parrasvaloihin sanomisiensa takia. Kysellyt, kertoillut napakasti mielipiteitä. Hyvismäisenä pidän myös sitä, että tuli ”puolustamaan” Preasea.
. Hänestä ei oikein missään vaiheessa ole tullut mitään pahismaista esille ja nytkin tuntuu harkitsevan todella kumpaa äänestää - pahiksellehan se olisi se ja sama, kun riittää että hyvis tippuu. Lisäksi mainittakoon vielä se, että ex-Musin teoria siitä, miksi ex-Hagrid tippui, ei toimi Vaniljapilven kanssa, sillä Vaniljapilvi on ollut aktiivisimpia ja tuntunut olevan perillä pelin tapahtumista. Hagrid taas epäilyttää, sillä lähti äkkiä tänäänkin äänestämään (ei edes pohtinut mua ;__;), eikä Ottomaanin hiljaisuus vaikuta hyvismäiseltä - varsinkaan kun pelaaja kuitenkin seurasi pelin tapahtumia aktiivisen tuntuisesti, joten kiireistä asia ei tainnut johtua. Kuitenkin, Hagrid eilen päivän päätyttyä oli tosiaan äänestämässä Ropsusta, ja mietin että olisiko ensikertalainen pahis lähtenyt äänestämään pahiskaveriaan, varsinkaan kun pahiskaverikaan ei ollut mikään aktiviinen ja neuvomassa että hankippas hei nyt luottoa mun äänestämisellä! Sikäli, vaikka ääni olisikin tullut ajoissa, se ei kai olisi muuttanut äänestystilannetta, eli sikäli mistään ratkaisevasta äänestä ei ole kyse.

Eli eli, vastauksena Musin kysymykseen, niin Hagrid kyllä epäilyttää enemmän nyt, mutta koska Hagrid eilen yritti äänestää noin, haluan ennen äänestämistäni lukea vielä viestit läpi ja tutkia olenko voinut erehtyä Vaniljapilven suhteen. Miksi taas en olisi pahis... Koska olen yrittänyt napata pahiksia, ja mielipiteeni ovat olleet ehkä liian nopeasti vaihtuvia paikoitellen? Esim. eilen pahiksena minun olisi ollut helpompaa/turvallisempaa pitää ääni Mus musilla, erityisesti kun Mus antoi äänensä Ropsukselle, tai muutenkin yhtyä zeremin mielipiteeseen että aktiivinen tapetaan (kun kerran antiaktiivisissa olisi ollut pahiskaveri). Mutta mutta, tosi vaikea arvioida omaa käyttätymistä :D Itse kun en suurempia eroja näe pahis- ja hyvispeluussani ^^'

Vaniljapilvi kirjoitti:Zey puolestaan on pelannut todella hyvin, mutta Zey on yleensäkin todella hyvä pelaaja. --- ja lisäksi vielä hän on tunnettu pahistennappaaja.

Awww, kiitos! Tää sai hymyn nousemaan huulille, mikä oli sitä mitä tarvitsinkin kesken stressaavan enkun opiskelun. :3


vaniljapilvi kirjoitti:++Hagrid, sillä hän on mielestäni epäilyttävämpi konkreettisten tekojen nojalla. Zey on vienyt peliä eteenpäin ja pudottanut petturin.

Missäs kaikki muut on? Nyt on tosi tärkeää, että kukaan ei enää tipu antiaktiivisuuteen!


Hagrid kirjoitti:Vaniljapihvi: Konkreettisten tekojen? Tarkentaisitko?


Mus mus kirjoitti:Ensimmäisenä: Praese? Huhuuuu? Nyt jos koskaan haluaisin kuulla sinun mielipidettä, kun olet ainoa, johon voin luottaa täysin tässä tilanteessa, mutta olet kadonnut täysin taivaan tuuliin.

Kiitos, että kaikki kolme vastasitte (edes jotenkuten).

Ottomaani -> Hagrid

Hagridin vastaus oli lyhyt ja tökkäsevä, eikä paljoa asiaa ollut. En kuitenkaan pidä häntä todennäköisimpänä pahiksena. Syynä tähän oli lähinnä eilinen, kun hän tuli Ottomaanin tilalle. Hagrid postasi samalla minuutilal viestin, kun peli päättyi, missä oli ääni Ropsukselle. Tätä ääntä ei hyväksytty, eikä minulla ole kys. viestiä tallessa, mutta ehdin sen nähdä. Ropsus on nyt paljastunut pahikseksi, minkä vuoksi antaisin tästä hyvispisteitä. Ropsus ei olisi tuohon ääneen pudonnut, mutta minusta tuntuu, että Hagrid ei siinä tapauksessa laskelmoinut niin tarkkaan asian varaan. Tuskin pahis, joka tuli juuri varapelaajaksi, menisi heti äänestämään pahiskaveriaan. Häntä vastaan puhuu edellinen inkarnaatio, eli Ottomaani, jonka antiaktiivisuus voisi sopia Hagrid1:sen yökuoleman profiiliin. Mutta Ottomaani on tosin ollut tosi antiaktiivinen jokaisessa pelissään.

Kiinnittäisin myös huomiota hänen pikaiseen ääneensä Vaniljapilvelle. Haluatko yhtään tarkentaa, sillä nyt olet vain kierrellyt äänesi kanssa. Tämä nostaa pahismahdollisuuksiasi, vaikka olet vielä silmissäni se hyvismäisin.

Tuomio: Monissa muissa tapauksissa olisit the epäilyttävin, mutta koska seurassasi on kaksi muutakin epäilyttävää, olet nyt minun silmissä se varmin hyvis…


Zey

Zey sen sijaan. Olisiko pahis niin uskalias, että tapattaisi petturinsa pois heti ensimmäisenä päivänä? Itse en ainakaan jaksa uskoa tähän tilanteeseen, mutta asiassa on pieni mutta. Zeyn ääni Vampirelle ei ollut siinä tilanteessa vielä tappava, mutta muuttui sellaiseksi kun Raegan äänesti Vampirea noin tunti ennen päivän päättymistä. Zeyllä olisi tosin ollut aikaa vetää äänensä pois, vaikka hän postitti useampaan kertaan. Muuten Zey on ollut... peruszey. Hän on aika samanlainen sekä hyviksenä kuin pahiksenakin.

Yksi huomio on kuitenkin tehtävä!: Zeyn toiminta 4.iltana. Hän halusi ”välttää ylinmääräisiä kuolemia” vaihtaen äänen minusta Ottomaaniin, sama kuin ketä olin äänestänyt. Tässä vaiheessa Ottomaani oli kuitenkin päättänyt tiputtautua, joten vaihdoin ääneni Ropsukseen. Zey ei kuitenkaan vaihda ääntään Ottomaanista Ropsukseen. Tämä on minusta tärkeä huomio. Miksi Zey ei vaihtanut ääntään Ropsukseen mukanani, jos tarkoituksena oli varmasti saada antiaktiiviisista edes yksi vähennettyä? Loogisin vastaus olisi se, että hän ei halunnut tapattaa pahiskaveriaan, vaan toivoi, että Ropsus saisi varapelaajaan (mitä ei tapahtunut). Tämä on… aika pahikseuteen viittaavaa.

Tuomio: Zey tappoi petturin, mikä viittaisi hyvikseen, mutta eilinen äänestyskäyttäytyminen on pahismaista. Hämmentävää.


Vaniljapilvi

Vaniljapilvi on kolmas vaihtoehto, ja tällä hetkellä aika epäilyttävä hänkin. Ensiksi tämä reaktio.

vaniljapilvi kirjoitti: Ensinnäkin hirveästi onnea horaanekolle/Mus musille eli ennustajalle, tää tekee pelistä hirvittävän paljon selkeämmän. Meitä on siis elossa 5, joista kaksi on varmaa hyvistä. Jäljelle jää kolme pelaajaa, osan meistä kannalta vain kaksikin. Loistavaa :)


En nyt tiedä... olen nähnyt muutamankin kerran, jossa pahis on erikoishahmon esiintultua tullut paikalle tosi iloisena, mikä antaa tekopirteän kuvan (olen harrastanut tätä pahiksena joskus itsekin). Vastineeksi Zeyn ja Hagridin reaktiot:

Zey kirjoitti:Jaahas, Mus mus on ennustaja, ja Prease hyvis.

Hagridin toinen inkarnaatio kirjoitti:noniin, nyt meillä on kaksi varmaa hyvistä. Nyt tää rajaa mun skaalat kahteen pelaajaan.


Nämä ovat paljon luonnollisempia reaktioita, kuin vaniljapilven ylipirteys. Sen lisäksi kiinnitin huomiotani tähän (lainaus samasta viestistä kuin edellinen):

vaniljapilvi kirjoitti:Anteeksi kauheasti, etten eilen ehtinyt puhua mitään - unohdin ottaa itselleni poissaolon. Oon nyt kuitenkin saanut luettua kaikki viestit läpi.


Tämä viesti oli siis annettu 5.päivänä, joten Vaniljapilven unohtunut poissaolo oli 4.päivänä. Hän ei puhunutkaan 4.päivänä mitään, vaan kirjoitti viimeksi 3.päivän lopussa. Tehdään oletus, että tämä poissaolo siis kesti 3.päivän lopusta 4.päivän loppuun. Tähän väliin jää 3.yö, jolloin kuoli Hagridin ensimmäinen inkarnaatio mystisesti. Jos Vaniljapilvi oli poissa tänä aikana, hän sopisi profiiliin antiaktiivisesta/poissaolevasta pahiksesta, joka unohti antaa yönimen, jolloin oletettavasti 2.yönä varanimenä toiminut Hagrid kuoli. Tähän profilointiin sopii myös Ottomaani -> Hagrid, mutta samoin Vaniljapilvi. Tätä teoriaa horjuttaa hieman se, että Vaniljapilvi oli kuitenkin puhunut topicissa 17.9 (3.päivän viimeinen irl-päivä), mutta muka jätti silti yönimen lähettämättä.

Tuomio: Useat asiat viittaavat pahikseuteen, mutta ei vielä mitään raskauttavaa. Kuitenkin tästä kolmikosta se epäilyttävin.Jos nyt otetaan asenteeksi, että pahikset olivat 3.yönä poissa/anteja, se sulkee Zeyn kokonaan epäilyjen ulkopuolelle, sillä uskon, että hän olisi pahiksena laittanut yönimen. Mahdollisuus on myös, että pahikset tappoivat Hagridin hämätäkseen.Kysymyksiä!

Eli jokainen teistä kolmesta, jos vastaisitte huomisen irl-päivän aikana näihin kysymyksiin, olisin kiitollinen.

Ottomaani -> Hagrid: Haluaisitko antaa konkreettisia syitä, miksi epäilet Vaniljapilveä? Minun epäilyjen kopiointi ei kelpaa, suurin osa niistä on syntynyt vasta äänesi jälkeen tulleissa viesteissä.

Zey: Miksi et vaihtanut ääntäsi Ottomaanilta Ropsukselle eilen? Jos tavoitteenasi oli vähentää antiaktiivien määrää, miksi ihmeessä jätit äänen Ottomaanille, jolla oli vain yksi ääni.

Vaniljapilvi: Mitä ajattelit saavuttaa ylipirteällä reaktiolla siihen että tulin ennustajana esille? Ja voitko varmentaa, että olit 3.yön aikana kylässä.

(Ja Praese… puhumaan siitä!).


vaniljapilvi kirjoitti:
Mus mus kirjoitti:Vaniljapilvi: Mitä ajattelit saavuttaa ylipirteällä reaktiolla siihen että tulin ennustajana esille? Ja voitko varmentaa, että olit 3.yön aikana kylässä.

En ajatellut saavuttaa reaktiolla yhtään mitään, kirjoitin vaan mitä tunsin. Olin iloinen siitä, että pahisehdokkaita oli enää niin vähän ja toinen pahis vielä tippui antiaktiivisuuteen. Sitä ennen peli oli alkanut näyttää vähän huonolta: suojelija ja mediapuhuja kuolleet, paljon hiljaisia pelaajia tippumassa kokonaan, ei vielä yhtään oikeaa pahispelaajaa kiinni... Sain piristysruiskeen parantuneista prosenteista :)

Ja ei, en voi varmentaa, että olin/en ollut Kylässä 3. yönä, kun täytyy sanoa etten itsekään muista asiaa tarkalleen, todisteista nyt puhumattakaan. Mun poissaolo, jos sen olisin muistanut ilmoittaa, olisi alkanut keskiviikkoiltana 18.9.

Voitko muuten vielä avata tuota "useat seikat viittaavat pahikseuteen", äsköisessä viestissä mainitsit reaktioni ennustajaan plus mahdollisen kylässä oloni viime viikolla. Mieluusti kommentoisin muitakin syitä, jos sulla niitä on. Lisäksi sulta oli hyviä kysymyksiä kaikille, ootan innokkaasti myös Hagridin ja Zeyn vastauksia. Erityisesti pointti Zeyn äänestyskäyttäytymisestä eilen oli hyvä. Pitääkin vielä pohtia asiaa, sillä itse en ollut kiinnittänyt siihen huomiota.

Hagrid kirjoitti:Vaniljapihvi: Konkreettisten tekojen? Tarkentaisitko?

Toki :) Eli konkreettiset teot: Ottomaani ei ole tehnyt mitään hyvisten eteen vaan vain massaillut, ja sinä lähdit heti paniikissa äänestämään, mitä pidän hieman pahismaisena. Toisaalta Zeyn teot ovat vieneet peliä eteenpäin ja auttaneet hyviksiä. Edellisestä viestistäni voit lukea vielä muita perusteluja äänelleni.

Toistan muuten kysymykseni sulle: voitko osoittaa, missä kohdin olen mielestäsi tehnyt tikusta asiaa?


Zey kirjoitti:Nopeasti vastausta Musille, ennen kuin jatkan taas kokeisiin lukua. Huomenna sitten tulen puhumaan enemmän, kunhan vain pääsen mökille tietokoneen ääreen lukemaan topa läpi :>

Mus mus kirjoitti:Miksi et vaihtanut ääntäsi Ottomaanilta Ropsukselle eilen? Jos tavoitteenasi oli vähentää antiaktiivien määrää, miksi ihmeessä jätit äänen Ottomaanille, jolla oli vain yksi ääni.

Koska silloin menin aika lailla hataroiden muistikuvien mukaan. Ottomaanista muistin juurikin sen, että hän oli useasti käynyt kylässä puhumatta mikään, mikä ei järin hyvismäiseltä vaikuttanut/vaikuta mun silmiin, Ropsun ja Preasen tekemisiä en edes oikeastaan erottanut, heistä ainoat mielikuvat oli ne, että toinen taisi sanoa olevansa kiireinen, horaa taas oli hyvismäinen pelin alussa. Näin ollen Ottomaani tuntui hiljaisista pahismaisimmalta, joten äänestin häntä. Sitten sinä tulitkin jo väliin ja poistit äänesti Ottomaanilta, mutta ajattelin että kun näkisit ääneni, vaihtaisit äänesi takaisin Ottomaanille, milloin mielestäni epäilyttävin antiaktiivisista tippuisi. Ja sitten zeremi tuli sanomaan ettei antiaktiivin tiputus kannata, jolloin aloin epäilemään kantaani asiaan ja miettimään uudestaan että mikä olisi tärkein tapa toimia (tappaa aktiivi, koska antiaktiiviset kuolee muutenkin ja jos siellä on pahiksia niin nekin kuolee, vai sitten tappaa antiaktiivi, jotta lynkkaukset vähenisi) - ja sitten PJ tulikin päättämään päivän ennen kuin kerkesin järjestelemään ajatukseni. Eli oikeastaan voisi todeta, että koko tilanne tapahtui liian nopeasti ja menin itsekin sekaisin että mitä pitäisi tehdä. :D

Ja nyt lukemaan x_x ->

//Vaniljapilvi väliin.


Hagrid kirjoitti:Noniin, juttuhan on se, että mulla ei ole mitään "SÄ OLET PAHIS" todisteita vaniljapilvee vastaan, mutta tästä kaksikosta hänen agressiivisuus pistää silmään eniten.

Ja ihan tälleen, sain mun roolin kai kymmenen minuuttia ennen päivän loppumista, niin hiemN vAikeaa lähettää sitä viestiä ajoissa. :(

Ääni pysyy :/


vaniljapilvi kirjoitti:Hagrid, vastaisitko kysymykseeni pliis?
minä kirjoitti:Voitko muuten antaa esimerkin kohdasta, jolloin olen tarttunut liian pieniin asioihin?

minä kirjoitti:Toistan muuten kysymykseni sulle: voitko osoittaa, missä kohdin olen mielestäsi tehnyt tikusta asiaa?


Hagrid kirjoitti:Esimerkiksi, kun vastasin Violetin puolesta, otit sen heti esille? Tai kun horaanekon kertoi mielipiteensä siitä että ennustajan pitäisi odottaa, tartuit heti siihenkin.

sori, ei mulla hirveesti muita perusteita ole. :/


Praese kirjoitti:Anteeksi hiljaisuuteni... Mul on kans koeviikko päällä ja kaikki illat ja päivät on menny lukemiseen. :/

Ensinnäkin mahtavaa, että meitä on nyt kaksi varmaa hyvistä.
Mus mus sä oot täällä jo alottanu hyvin pahiksen metsästyksen. Tässä on nyt pieni listaus (jota sä kaipailit) multa:

Ottomaani->Hagrid

Mus mus kirjoitti:Hagrid postasi samalla minuutilal viestin, kun peli päättyi, missä oli ääni Ropsukselle. Tätä ääntä ei hyväksytty, eikä minulla ole kys. viestiä tallessa, mutta ehdin sen nähdä. Ropsus on nyt paljastunut pahikseksi, minkä vuoksi antaisin tästä hyvispisteitä. Ropsus ei olisi tuohon ääneen pudonnut, mutta minusta tuntuu, että Hagrid ei siinä tapauksessa laskelmoinut niin tarkkaan asian varaan. Tuskin pahis, joka tuli juuri varapelaajaksi, menisi heti äänestämään pahiskaveriaan.


Toisaalta taas kiero pahis voisi hyvinkin äänestää pahiskaveriaan, saadakseen hyvispisteitä. Ja varsinkin kun ääni lähti puoli minuuttia myöhässä, jolloin sitä ei hyväksytty. Tosin en usko, että näin on käynyt tällä kertaa.

Jotenkin minusta tuntuisi loogisimmalta aktiivi-antiaktiivi pahis pari, koska jos molemmat olisivat antiaktiiveja olisi voinut joku yönimijäädä jopa välistä. Enkä usko, että molemmat pahikset olisivat olleet omallatavalla jo kuolleet antiaktiivisuuteen. Yönimissä on sentään oillut jotain järkeä lukuun ottamatta sitä 1Hagrida, joka on kysymysmerkki.

Zey
Mä huomasin myös ton Zeyn toiminnan edellisenä iltana. Se jäi vähän kysymysmerkiksi.
Zey on ollut myös mulle hyvis siitä päivästä lähtien, kun hän oli mukana äänestämässä petturia pois. Niin Zey on tainnut kaikille olla, mutta kysymykseski jääkin: Miksei pahikset ole lynkanneet Zeytä vielä? Raeganin (petturin toisen ulosäänestäjän) he lynkkasivat heti seuraavana yönä...

Zeyn peli on jotenkin todella puhdasta ja siitä on vaikeaa löytää säröä, minkä takia Zey voisi olla pahis.

Vanilijapilvi
No joo Vanilijapilven reaktio voi olla vähän liian ''iloinen'' mutta toisaalta minäkin hyppäsin riemusta, kun antiaktiivi-ennustajamme sai varapelaajan ja jopa ennustajan ennustustuloksen kohde oli elossa.

Vanilijapilveä on hyvin vaikea yhdistää jo meille selvillä olevaan pahikseen. Jos Vanilijapilvi on pahis hänen ei ole tarvinnut koko pelin aikana kommentoida Ropsusta, eikä Ropsuksen häntä.


Okei tos on mun listaus. Koittakaa saada selvää. Nyt pitää mennä nukkuu, et aamulla jaksan keskittyä ruotsinkokeessa...

//väliin vanilijapilvi ja Hagrid
Hagrid kirjoitti:Noniin, juttuhan on se, että mulla ei ole mitään "SÄ OLET PAHIS" todisteita vaniljapilvee vastaan, mutta tästä kaksikosta hänen agressiivisuus pistää silmään eniten.

Miten vanilijapilvi on mielestäsi agressiivinen, mutta samalla pikkuasioihin tarttuva?


Hagrid kirjoitti:Ehkä kuvailin sanani väärin. Hän on prlannut enemmänkin päällekäyvästi


vaniljapilvi kirjoitti:Kiitos Hagrid vastauksesta. Mun täytyy kuitenkin olla edelleen eri mieltä, sillä mun mielestä peli ei etene lainkaan, jos ihmisiltä ei kysy kysymyksiä, ja varsinkin näin hiljaisessa pelissä läheskään kaikki ei aina tee mitään suuria maailmaamullistavia juttuja, vaan silloin pitää kysellä niistä pienistä itseä häiritsevistä asioista, jotta saadaan reaktioita mahdollisimman monelta pelaajalta.

Jos kuitenkin oon vaikuttanut päällekäyvältä ja aggressiiviselta ja oon ollut vaikea pelitoveri, niin pahoittelen asiaa sulta ja muiltakin :)


Mus mus kirjoitti:Kiitos näistä viimeisistä vastauksista (ja Hyvä Praese, kun tulit puhumaan! Viestistäsi oli paljon hyötyä.), ainakin kaikki vastasivat joissakin määrin.

Hagrid on kyllä tässä vaiheessa todella hämmentävä tapaus :D. Samalla on se Ropsuspointti eiliseltä, mikä viittaisi hyvikseytene, samalla tämän päivän käytös (jotenkin välttelevä sävy…) on pahismaista toimintaa. Hagridilla on kuitenkin hyvä pointti eilisestä: hän sai rooliviestinsä aivan viime hetkillä päivän päättyessä. Olisiko hän keksinyt muutamassa minuutissa pahistaktiikaksi äänestää Ropsusta saadakseen hyvispisteitä? Viesti, jonka hän postasi silloin, oli kohtalaisen pitkä siihen nähden, että se olisi kehitelty vain muutamassa minuutissa. Ehkä hän kirjoitti sitä jo ennen kuin sai roolinsa tietoon.

Zeyn vastaus aiheeseen oli ihan tyhjentävä… mutta samalla niin peruszeytä :D. Ja kuten sanoin, peruszey voi olla pahis tai hyvis ihan yhtä hyvin (esimerkkinä vaikka tuo Kirjekyyhkyt, menin siinä pahasti lankaan viimeistä päivää lukuun ottamatta). Pelkkä epävarmuus tässä ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, että Zey pudotti ensimmäisenä päivänä petturin, mikä sotii yhä hänen pahikseuttaan vastaan aika paljon.

Kysymys vaniljapilvelle oli kieltämättä lähinnä reaktion hakemista. Enimmäkseen hänen reaktionsa onkin melko tyynenoloinen, eikä provosoitunut, mitä voisi tavallaan odottaa pahikselta. Mutta pari asiaa sanoo töks.

Ja ei, en voi varmentaa, että olin/en ollut Kylässä 3. yönä, kun täytyy sanoa etten itsekään muista asiaa tarkalleen, todisteista nyt puhumattakaan. Mun poissaolo, jos sen olisin muistanut ilmoittaa, olisi alkanut keskiviikkoiltana 18.9.


Itse jutun sanoma on ihan ymmärrettävä, mutta tässä tulee jotenkin.. kysymyksen välttelevä sävy? ”En mä osaa sanoa enää…”. Et osaa sanoa, mutta osaat kuitenkin sanoa samaan aikaan, että poissaolosi olisi alkanut keskiviikkoiltana 18.9. Tämän perusteella olisit ollut paikalla 17.9-18.9 päivä, mikä on nyt se ratkaiseva hetki. Miksi siis välttelevyys?

No öö. Tätä pitää nyt miettiä…


Zey kirjoitti:Vaniljapilvi:
Ropsus ei Vaniljapilvestä puhunut, mutta Vampire kyllä viimeisessä viestissään lähti epäilemään Vaniljapilveä Preasen pahiskaveriksi, ja kun Vaniljapilvikin heitti negatiivista kommenttia Vampirelle. Olen Hagridin kanssa kyllä erimietä, minusta Vaniljapilven tarttuminen aluksi pikkuasioihinkin on hyvismäinen asia. Aluksi kun ei ole oikeastaan mitään puhuttavaa, niin mikäli haluaa edistää peliä, täytyy tarttua pieniinkin asioihin. Ja sikäli uskoisin, että pahikset ei niin herkästi tarttuisi pieniin asioihin, sillä lähes aina siitä seuraa huomiota. Muutenkin, hän on tuonut reippaasti esiin mielipiteitään, ja mielipiteet tuntuu tosi loogisilta, ja muutenkin tuntuu tosi hyvismäiseltä.

Ottomaani → Harid:
Ottomaani ei paljoa puhunut. Ensiksi heräsi, seuraavassa viestissä sitten massasi Violetia ulos. Sitten oikeastaan seuraakin se Ottomaanin poikeuksellinen toiminta – pudottautuminen. Ennen hän ei ole pudottautunut – eikä ollut näköjään järin aktiivinenkaan. Eli voiko pudottautumisen syynä olla kiire? Kun eipä häntä aikaisemminkaan ole haitannut olla puhumatta. Vai olisiko kenties niin, ettei hän halua tulla lähettämään viestiä ja äänestämään, sillä häntä on epäilty, eikä osaa vastata epäilyihin, jolloin pudottautuminen olisi putoamista pienivaivaisempi. Hmm. Hagrid taas on ollut innokkaasti mukana, muttei hirveästi jaellut mielipiteitä, kuten aikaisemmin jo sanoinkin. MUTTA edelleen mua sekoittaa tuo Ropsuksen eilinen äänestys yritys. Koska ihan oikeasti, se tuli oikeastaan heti kun pj lopetti päivän, ja sen kirjoittaminenkin on vaatinut aikaa → oli varmasti aloitettu ennen päivän päättymistä. Ja sitten kun miettii, että kuka keksisi jossain neljässä minuutissa (laskettu PJ:n viestistä, jossa ilmoittaa Hagridin tulevan tilalle), että äänestänpä hiljaista pahiskaveriani, varsinkin, kun hänellä oli jo yksi ääni pohjalla, ja toinen oli puhellut että tapetaan hiljainen. En tiedä, itselle ei varmaan tulisi tuollaista mieleen, varsinkin kun toivoa oli vielä edes hiukan, että saataisiin varapelaaja hänen tilalleen – ja vielä kun kukaan muu ei olisi juttelemassa ja sanomassa että hei, mitäpäs jos tehtäisiin näin. Eikä pahissuunnitelmat yleensäkään hetkessä synny, oli siinä sitten enemmän porukkaa yhdistämässä ajatuksiaan tai ei. Vampire eikä Ropsus kumpikaan maninnut häntä, joten niistä ei mitään apua.

Ääää! En tiedä :/ Vaniljapilvi tuntuu tosi vahvasti hyvimäiseltä, kun taas Hagrid taas enemmän järjen takia epäilyttää, että voiko olla pahis.

Prease kirjoitti:...koska jos molemmat olisivat antiaktiiveja olisi voinut joku yönimijäädä jopa välistä.

Hmm, tarkoititko tällä, että tippuneet tuntuu liian loogisilta, jotta voisivat olla varanimiä/äänestyksistä tulleita/arvontoja? Tai siis vaikka yönimiä jäisi välistä, niin ainahan kuitenkin joku kuolee.

-> Mistä tulikin mieleen että vois katsoa voiko joku yötappo olla pahiksen äänestyksestä seurannut. //Ei ollut, ainoa yöllä kuollut, jota oli äänestetty edellisenä päivänä, oli ex-Hagrid, ja häntäkin äänesti zeremi, joka onkin jo kuollut ja hyvikseksi osoittautunut.

Prease kirjoitti:Se jäi vähän kysymysmerkiksi.

Jäikö vielä selitykseni jälkeen? Jos jäi, niin voitko tarkentaa että mikä kohta jäi, jotta osaan tarkentaa/selittää selvemmin? :>

Prease kirjoitti:Zeyn peli on jotenkin todella puhdasta ja siitä on vaikeaa löytää säröä, minkä takia Zey voisi olla pahis.

:D Miksi pahiksen peli olisi puhdasta ja siitä olisi vaikea löytää säröä? (& mitä tarkoitat puhtaalla/säröillä :D)

Ääh, en tiedä mitä tehdä ja ketä äänestää ja ää. En tiedä, kaikki puhumaan! Erityisesti Mus ja Prease puhumaan lisää, tässä on vielä yli tunti aikaa puhua ennen päivän päättymistä. Ketä te aijotte äänestää? Käyn nyt päästämässä koiran ulos, joten lähetän tän viestin että saatte jotain johon reagoida (toivottavasti, etten yksi joudu höpöttää täällä :D), ja sitten taas tulen koneen äärelle miettimään, että mitäköhän tässä pitäisi tehdä.

//Oooo, Mus väliin :> Luen vasta kun saan koiran ulos ja sitten turvallisesti takaisin sisälle syömään iltanappuloita :3


Tupsu kirjoitti:Äänet:
1 vaniljapilvi (Hagrid)
1 Hagrid (vaniljapilvi)

Äänestyspakot: vaniljapilvi
Poissaolot: Ei kukaan.

vaniljapilvi on kuolemassa ensin annetulla äänellä. Päivä päättyy tänään kello 22:00.


Mus mus kirjoitti:++vaniljapilvi[b]

Ääni voi vielä muuttua, mutta haluan tässä vaiheessa pitää tilannetta hallinnassa siinä mielessä, että jos Zey äänestää Hagridia, eikä Praese ilmesty, en pystyisi enää välttämättä vaikuttamaan tilanteeseen. Tällä hetkellä tekisi mieli katsoa hänen korttinsa.


Mus mus kirjoitti:[b]++vaniljapilvi


Zey kirjoitti:
Prease kirjoitti:Miksei pahikset ole lynkanneet Zeytä vielä?

Tästä tuli muuten mieleen, että olen pitänyt Vaniljapilveä koko pelin ajan hyviksenä, joten silloin pahiksena Vaniljapilvelle olisi hyödyllistä pitää mut hengissä. :/

Hmm, meillä on tässä kaksi tappoa, tänään tämä ja sitten huomenna onkin pakko osua. En tiedä miten tässä kannattaisi tehdä. Hagrid epäilyttää muuten, mutta kun tuo eilinen ilta, ja Vaniljapilvi taas on hyvismäinen, mutta silti pieni ääni pääkopassa sanoo, että mitäpä jos se onkin pahis. Ääh :/

//Mus mus x2 näköjään ratkaiseekin tilanteen. Hmm, vielä vaniljapilvi ei huonolta valinnalta näitä huonoista mahdollisuuksista, mut katsotaan mitä teen kun tässä aikaa vielä vähän kuluu & mulle iskee iltapaniikki :D

Prease, Hagrid, Vaniljapilvi, kukkuuu? :>

Mus mus muuten, jos heittäisit prosenteilla tuon, että kuinka paljon VP epäilyttää Hagridia enemmän, niin miten ne menisi? (siis tyyliin VP tuntuu 60% pahikselta, Hagrid 40%) Eli lähinnä kuinka suuri ero niissä on/kuinka varma olet?


Mus mus kirjoitti:No mulla on kolme henkilöä, joissa prosentit menee jotenkuten näin.

VP: 60%, Zey: 20% Hagrid: 20%

Koska sulla ja Hagridilla on kummallakin meriittejä pahikseutta vastaan (Sinä pudotit petturin, ja Hagridin ihmesähläys eilen), joita Vaniljapilvellä ei ole. Hagrid olis muuten se hyvismäisin, mutta tää päivä on vähän epäilyttänyt :D.


Zey kirjoitti:Okei. :)

Ääh, kun oon niiin etten tiiä mitä pitäis oikein tehdä. Apuaaaa :D Emmä tiedä, ehkä mä teen sen mitä Mus mus olettikin eli ++Hagrid, koska jotenkin en vaan pysty olemaan pitämättä Vaniljapilveä hyvismäisempänä. Äää, katotaan miten käy, nyt tää ei kai heilauttanut kauheesti mihinkään suuntaan, mutta Preasesta nyt ei tiedä, eikä että jos Mus vaihtaisi ääntään...

Äää, nyt tuli olo, että nyt on tappo menossa pieleen, mut nii... :D

Vaniljapilvi, Hagrid ja Prease puhumaan! Jos vaikka munkin ajatukset selkenis siitä...


Mus mus kirjoitti:Hei hoi, jos nyt Vaniljapilvi ei ole pahis, niin pyydän tällaisen vähän tylsän toivomuksen :(. Voisitko alla tappamatta minua yöllä :D? Praeselal taitaa olla tässä vaiheessa kiireitä koulun kanssa jos ymmärsin, mikä on ihan ymmärrettävää. Muttaj os minä kuolnen, voi huomispäivästä tulla kovin hiljainen ja tylsä. Eli tämä Zeylle ja Hagridille, jos jompikumpi teistä on nyt se ilkeä pahis.

Ei pahalla, Praese :).


Zey kirjoitti:No nytkun VP tuskin tulee enää puhumaan ja näyttää nyt olevan kuolemassa, niin voisinkin sitten vastata hänen puolestaan Musille oman näkemykseni.

Mus mus kirjoitti:Itse jutun sanoma on ihan ymmärrettävä, mutta tässä tulee jotenkin.. kysymyksen välttelevä sävy? ”En mä osaa sanoa enää…”. Et osaa sanoa, mutta osaat kuitenkin sanoa samaan aikaan, että poissaolosi olisi alkanut keskiviikkoiltana 18.9. Tämän perusteella olisit ollut paikalla 17.9-18.9 päivä, mikä on nyt se ratkaiseva hetki. Miksi siis välttelevyys?

Itse ymmärsin viestin niin, ettei hän muista, kävikö tuolloin Kylässä vai ei.

Äää päivä päättyy pian ja nyt on todella huono tunne tästä :(

Mus mus, mitä mieltä olet tuosta että ensimmäisenä päivänä Vampire ja Vaniljapilvi molemmat asettivat toisensa huonoon valoon (Vampire epäili Vaniljapilveä Preasen pahiskaveriksi, Vaniljapilvi taas epäili Vampirea tuon Preasen äänestämisen takia.)?

//Mus mus, tota mäkin toivon. :/ Hiljainen peli on ärsyttävä peli. Ja aktiivisten tappo on ärsyttävä taktiikka. :(


Tupsu kirjoitti:päivä on päättynyt


Tupsu kirjoitti:5.Päivä: ilta

Siinä oli muutama sponsoreistamme. Tämän lisäksi meidän tulee aina muistaa StrexCorp Synernists Incorporated, joka on pitänyt meistä niin hyvää huolta. StrexCorp sponsoroi tätä radioasemaa, kuten myös hallitustamme, sekä ilmaa. StrexCorp, kaikkialla tukenasi.

Seuraavana uutisaiheenamme on juuri havaittu pilvi pilveettömällä taivaallamme. Se leijuu tällä hetkellä kaupngintalon- Hetkinen. Harjoittelija Sara toi minulle juuri tiedon, että tämä pilvi on juuri jakautunut kahdeksi pilveksi. Miten merkillistä. Anteeksi, taidan käydä vilkaisemmassa ikkunasta mitä tämä touhu tämän pilven kanssa. Kuunnelkaa te sillä välin päivän sää:

[Beatles - Maxwell’s Silver Hammer]

StrexCorp on kieltänyt kaikkia työntekijöitään käyttämästä sukunimiä. Tämä ehdotus on otettu ilolla vastaan. “Se on hyvä tapa lähentää työyhteisöjä. Kun kaikki puhuttelevat toisiaan ensimmäisellä nimellä, luodaan läheisempiä suhteita. Työstä tulee persoonallisempaa ja panostamme paremmin,” sanoi StrexCorpin PR-vastaava.

Hallitus on ilmoittanut suosittelevansa lämpimästi vastaavia toimenpiteitä. Postitoimi on esittänyt huolensa, ettei postin toimittaminen onnistu jos ovessa lukee vain etunimiä. Tähän me täällä radiotoimituksessa toteamma että hätä keksii keinon. Me olemme jo ehtineet totutella tähän sukunimettömään elämään. Ensi alkuun harjoittelija Sara sai sihteeri Saran palkan, mutta nyt me toimitamme palkat aina henkilökohtaisesti eikä sekaannuksia synny.

Nyt taas lukijapalautteeseen, koska sitä on tullut taas uskomattomia määriä.

"Ihmiset koirapuistossa ovat tehneet päivän hyvän palveluksensa, ja auttaneet vaniljapilven ulos koirapuistosta. Muistakaa, että keräämällä 30 leimaa pävittäisistä hyvistä teoista teillä on mahdollisuus ilmiantaa vapaavalintainen naapurinne uudelleenopetukseen."

Se on kaikki… palaute, johon meillä on tänään aikaa. Ilta-aurinko paistaa enää pienen hetken, ja sitten tämä täydellinen päivä on ohi. Huominen on uusi päivä ahkerille ihmisille. Voimme silloin ottaa kiinni kaiken mitä emme säästä nauttimiseltamme ehtineet. Seuraavaksi sirkkojen siritystä ja öistä tuulenvirettä. Hyvää yötä, Desert Bluffs. Hyvää yötä.

Äänet:
2 vaniljapilvi (Hagrid, Musmus)
2 Hagrid (vaniljapilvi, Zey)

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja)
3.Päivä: Valve - Tavallinen kansalainen (hyvis)
3.Yö: Hagrid - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Päivä: Mus mus - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Yö: Vuorna -> zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
antiaktiivisuuskuolema: Ropsus - Huputettu Hahmo(pahis)
5.Päivä: vaniljapilvi - Tavallinen kansalainen (hyvis)

vaniljapilvi äänestettiin ulos ensin annetulla äänellä. 5. yö alkaa nyt ja loppuu La 28.9. klo 22:00. Yönimet Nepecelle mahdollisimman nopeasti.

PJ on väsynyt eikä osaa copypastata
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tervetuloa Night Valeen - KOIRAPUISTOSSA HUPUTETUT HAHMO

ViestiKirjoittaja Mus » 26.11.2013 18:44:20

Nepece kirjoitti:6.Päivä: Aamu

Enkä halua että toistamme viimevuotisen. Ja tällä minä tarkoitan että ei tehdä samoja virheitä kuin viime vuonna, enkä sitä että kaikki heräävät aamulla ja tekevät täsmälleen samalla tavalla kuin edellisenä vuonna välittämättä siirretyistä huonekaluista tai uusista tai poistuneista rakennuksista. Niin kuin viime vuonna kävi. Tervetuloa Night Valeen.

Aloitetaan päivä kunnallistiedotteilla, tällä kertaa saapuneena kirjailtuna gluteenittomaan juustokakkuun. Kaupunginvaltuusto kieltää, että koirapuistossa on enää ketään jumissa, varsinkaan Hagrid, Praese tai Zey. He haluavat myös sanoa, että Mus mus ei löytynyt tänään aamulla harhailemasta hiekkaerämaasta käsissään viisitoista palloa vanilja, suklaa tai mansikkajäätelöä. Sen lisäksi he haluavat sanoa, että ketään ei ole koskaan ollut jumissa koirapuistossa, ja että jos olisikin, heidän haastattelunsa olisi täysin turhaa, sillä Uudelleenopetus pyyhkii kaikki muistot suklaasta ja mansikasta.

Samaan aikaan Pormestari Pamela Winchell on pitänyt lehdistötiedotteen. Hän aloitti sen kieltämällä että hänellä olisi mitään tekemistä Pamelan Jäätelöbaarin kanssa, ja että siellä tultaisi tarjoamaan tulevaisuudessa suuren kysynnän takia vanilja ja oivalluksen makuisia jäätelöä. Tämän jälkeen pormestari kielsi yksitellen jokaisen Night Valen rakennuksen olemassaolon. Lehdistötiedotteen päätteeksi hän heitteli vielä jäljellä olevia toimittajia popkornilla ja itki.

Ja nyt viesti sponsoreiltamme: Rietas ahne kulta aito sininen talo ahdas noita suola ihminen nuoli uni ahdas talo aika ruoka kissa kissa ainoa luku uuni kala ilma jalka ainoa. Chiquita, quite possibly, the world's perfect food.

Se oli viesti sponsoreiltamme. Nyt muihin aiheisiin. Juuri Harjoittelija Danalta saamani teksitviestin mukaan Hagrid, Praese ja Zey ovat yhä jumissa koirapuistossa ja Mus mus on kadonnut jonnekkin yön aikana. Hän sanoo myös, että häntä harmittaa, että peli näyttää olevan lopussa, hän on omien sanojensa mukaan nauttinut sen katsomisesta. “Mies Parkitussa Takissa on mukavaa seuraa”, hän kirjoittaa, mutta lisää: “hän ei vain yleensä sano mitään. Ainoa ääni mitä hänestä lähtee on hänen peurannahkaisesta salkustaan lähtevä pörinä.”

Juuri saamamme tiedon mukaan Hiram McDanielsin kuvausta vastaava valtava viisipäinen lohikäärme on nähty ajelemassa yöllä autiomaassa. Hiram ei itse ole ainakaan vielä kommentoinut asiaa blogissaan. Sen sijaan hän on kirjoittanu blogimerkinnän siitä, kuinka hänen mielestään nykyinen pormestari Pamela Winchell ei ole sopiva johtamaan Night Valea, ja kuinka jos hän olisi pormestari hän heittelisi toimittajia sentään avokadoilla.

Tämän toimittajan mielestä Hiram McDaniels on aivan oikeassa. Kyllä meitä toimittajia kohtaan pitäisi osoittaa edes niin paljon kunnioitusta, että heitä heittelee vähintään puolen nyrkin kokoisilla ruoka-aineilla, eikä pienene pienillä popkornin haitusilla. Ehkä pormestari Pamela Winchell ei ole tarpeeksi vahva johtaja pienelle kaupungillemme? En tässä yritä vihjailla mitään, mutta Hiram McDanielsilla on paljon enemmän karismaa kuin nykyisellä pormestarillamme.

Aloittakaamme liikennetiedotus.

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Praese

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja)
3.Päivä: Valve - Tavallinen kansalainen (hyvis)
3.Yö: Hagrid - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Päivä: Mus mus - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Yö: Vuorna -> zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
antiaktiivisuuskuolema: Ropsus - Huputettu Hahmo (pahis)
5.Päivä: vaniljapilvi - Tavallinen kansalainen (hyvis)'
5.Yö: Mus mus - Kolmisilmäinen kansalainen (ennustaja)

6. päivä alkaa nyt ja loppuu ke 2.10. klo 22:00. Elossa on 3 pelaajaa.


Hagrid kirjoitti:.. no tämäpä on outoa. Olisin ollu suhteellisen varma että vaniljapilvi on se pahis.

Mulla ei oo mitään perusteluita, mutta ei se kukaan muukaan voi olla ku zey.

++Zey


Zey kirjoitti:Hmm, toivottavasti Prease nyt on sitten aktiivinen, sillä loppujen lopuksi hän on se joka päättää pelin lopputuloksen. Minä ja ++Hagrid äänestetään toisiamme, joten ratkaisevan äänen antaa Prease.

Prease, mitä haluaisit tietää?


Praese kirjoitti:And then there were three...

Perjaatteessa ymmärrän miks Mus mus lynkattiin. Pahiksen näkökulmasta Mus mus oli suurempi uhka, kun mä. Mutta kumpi teistä on se joka ei kunnioittanu Musin toivomusta?

Zey kirjoitti:Hmm, tarkoititko tällä, että tippuneet tuntuu liian loogisilta, jotta voisivat olla varanimiä/äänestyksistä tulleita/arvontoja? Tai siis vaikka yönimiä jäisi välistä, niin ainahan kuitenkin joku kuolee.


Joo tarkotin... (en muistanu tota et aina joku kuolee) Kaikki tippuneet on musta ollu ihan järkeenkäyviä. Aina aktiiveja, eikä yhtään antiaktiivia, se on ainoa tekijä, mikä voisi olla huomioimisen arvonen.

Zey kirjoitti:Jäikö vielä selitykseni jälkeen? Jos jäi, niin voitko tarkentaa että mikä kohta jäi, jotta osaan tarkentaa/selittää selvemmin? :>

Ei se jääny epäselväksi. :) Se oli enemmänkin vain asia, mikä jäi häiritsemään.

Zey kirjoitti::D Miksi pahiksen peli olisi puhdasta ja siitä olisi vaikea löytää säröä? (& mitä tarkoitat puhtaalla/säröillä :D)

Pahiksen pelin ei kuuluisikaan olla puhdasta ja särötöntä, silloin olisi vaikeaa saada pahis kiinni. Puhtaudella tarkoitan sitä, että olet osannut perustella mielipiteesi hyvin, eikä mikään ole jäänyt epäselväksi. Säröllä taas tarkoitan sitä, mikä jää jonkun viestin jälkeen häiritsemään, tekee jostakin pahis ehdokkaan. Toivottavasti sulle selkes mitä mä tarkotin... :D

Hhmmmm... Tällä hetkellä te molemmat ootte mun päässä samalla viivalla. Molemmilla on asia, joka puhuu epäpahismaisuuden puolesta. Zeyllä se, että hän oli mukana lynkkaamassa petturia ekana päivänä. Hagridilla se, että hän äänesti Ropsusta,tosin minuutin myöhässä... Lisäksi Mus muskaan ei eilen osannut sanoa kumpi teistä on hänestä enemmän pahis, joten en sieltäkään saa mitään apuja.

Nyt ensin ihan perus kysymys teille: Miksi toinen on pahis?

Eikä syyksi vain sitä, että itse olette se hyvis. Senhän minä jo tiedän ;D


Hagrid kirjoitti:Prease: Ei mitään syitä. Zey on ollut koko pelin hyvismäinen, mutta hyvismäisinkin pelaaja voi yllättää. Zey on hemmetin hyvä näköjään pelaamaan pahiksen roolia.


Zey kirjoitti:Prease: Okei, selkis :)

Hagridin/Ottomaanin käytöksestä suoraan en voi todeta muita pahismaisia juttuja kuin Ottomaanin tiputtautuminen (erilaista Ottomaanille, ei ole koskaan aikaisemmin pudottautunut. Syynä voi olla juurikin se, että nyt olisi saanut epäilyjä -> pahiksena ei osannut puolustautua? Ja koska itse en oikeasti keksi mitään muuta syytä hänelle pudottautua, kun ei muutenkaan ollut kauhean aktiivinen, edes muissa peleissäkään, joten kiiret sun muut ei vaikuttaisi edes hänen peluuseensa.) Hagrid taas ei eilen osoittanut minkäänlaista intoa pahisten etsintään, ei pohtinut eilen lainkaan minua (mainitsiko edes missään lauseessa?), heitti vain heti äänen Vaniljapilvelle. Luulisi, että hyvis olisi kiinnostunut pahiksen etsinnästä (varsinkin kun peli intoa selvästikin riittää kun varalle tuli) ja edes pohtisi eri vaihtoehtoja. Nyt jäi vähän sellainen kuva, että häntä ei eilen kiinnostanut kumpi meistä olisi pahis - koska tiesi ettei kumpikaan meistä ole eikä hän edes pahista haluaisi tiputtaa. (Eikä sen puloleen tänään näytä olevan kiinnostunut sun auttamisesta tekemään ratkaisu, koska nyt ei näytä siltä että Hagrid olisi edes selaillut mun viestini läpi. :()

Perusteluita Hagrid/Ottomaania vastaan mainittakoon myös se, että hänen pahikseutensa selittäisi ex-Hagridin tippumisen (jokin varanimi mahdollisesti?), kun taas pahiksena minulla ei olisi ollut mitään syytä tiputtaa ex-Hagridia, häntä kun epäiltiin. Lisäksi aktiivisten tappaminen yöllä selittyisi myös Hagridin pahikseudella, itsellä kun ei olisi syitä tappaa aktiivisia kun kerran itse olen mielestäni ollut suht aktiivinen pelaaja tässä. Hiljaiselle pelaajalle on hyödyllistä tappaa aktiivisia antiaktiivisten sijaan, sillä silloin massa itsensä ympärillä on suurempi. Aktiiviselle pelaajalle aktiivisten tappaminen ei niinkään olisi järkevää, sillä silloin joutuisi pyörittämään itse peliä, mikä taktiikkana käy helposti pelajaa vastaan - silloin vain siitä aktiivisesta pelaajasta löytyy eniten perusteluita tappaa, ja muutenkin porukka kääntyy yleensä aika nopeasti pelin pyörittäjää vastaa. Itseasissa Musinkin tiputtaminen olisi hyödyllisempää Hagridille kuin minulle - uskoisin Musilla olevan aikaa enemmän pelata, jolloin minun ja Musin välille olisi voinut syntyä suhteellisen aktiivistakin keskustelua, joten uskoisin että olisin pystynyt paremmin vaikuttamaan Musin kuin sinun päätökseen. Hagrid taas voi ensikertalaisena (?) pahiksena tuntua stressaavalta moinen mahdollinen kiivas ja puhelias päätöksenteko.


Praese kirjoitti:Mielenkiintoista...

Hagrid: Etkö löytäisi mitään muuta syytä miksi Zey olisi sinusta pahis? Syysi, miksi äänestit Vanilijapilveä olivat edellisenä päivänä hyvin heppoiset ja vanilijapilvi osoittautuikin olevan hyvis. Joten mikä tekee Zeystä pahiksen? Lisäksi haluaisin kuulla syysi, miksi äänestit Ropsusta 4. Päivänä? Kyseinen viestisi, kun poistettiin, joten en valitettavasti voi lukea niitä siitä... Ja vielä yksi kysymys sinulle: Miten Zey olisi sinusta hyötynyt siitä, että hän tappoi Mus musin minun sijasta, enemmän kuin sinä?

Zey: Kiitos vastauksestasi! Siinä oli paljon hyviä pointteja! :) Haluaisin vielä kuulla mitä mieltä olet siitä, kun Hagrid kuitenki äänesti Ropsusta 4.päivänä? Lisäksi tunnuit edellisenä päivänä epäröivän, kumpaa äänestät Hagridia vai vanilijapilveä. Mikä sai sinut lopulta valitsemaan, että äänestät Hagridia?


Zey kirjoitti:
Prease kirjoitti:Haluaisin vielä kuulla mitä mieltä olet siitä, kun Hagrid kuitenki äänesti Ropsusta 4.päivänä? Lisäksi tunnuit edellisenä päivänä epäröivän, kumpaa äänestät Hagridia vai vanilijapilveä. Mikä sai sinut lopulta valitsemaan, että äänestät Hagridia?

Vertailin mielessäni heidän tekojaan ja sanomisiaan, yritin pohtia niitä joka kantilta ja lopulta Vaniljapilvi voitti hyvismäisyydellään. Vaniljapilvi oli koko pelin ajan kuitenkin ollut omaan silmään hyvismäinen, pelannut hyvismäisesti, ajatukset olleet loogisia ja mielipiteet järkeviä. Vaniljapilvi ja Vampire myös loivat toisistaan huonoa kuvaa ensimmäisenä päivänä, joka tuntui hieman liialta vain pahiskaverien suunnitelmaksi. Varsinkin kun Vampire tuntui hieman valmistelevan sitä, että Vaniljapilvi saattaisi olla seuraava hänen äänensä kohde sinun puolustamisen takia, vaikka kyseessä ei edes ollut mikään "suuri moka" tai edes pahismainen asia, joka voisi pakottaa pahiskaverin äänestämään toista. Kun vertasin tätä Ottomaani/Hagridin peliin, josta Ottomaanilta löytyi poikkeuksellista käyttäytymistä normaaliin peliin nähden, eikä Hagridkaan tuntunut olevan järin innoissaan pahisten nappauksesta, kuten luulisi pelaajan olevan, jos on hakenut varapelaajaksi ja päässyt vielä takaisin, Vaniljapilvi oli voittaja. Toki, tuo Ropsuksen äänestäminen oli hämäävä tekijä, joka sai minut epäröimään eilen, mutta kun vertasin mielessäni heidän/pahisten käytöksiä, niin hyvismäisemmältä tuntui tuo, että Vaniljapilvi ja Vampire molemmat lähti laittamaan toisiaan negatiiviseen valoon aikaisessa vaihessa peliä, kuin Hagridin Ropsus äänestys, joka tuli liian myöhään, eikä edes ajoissa tullessa olisi muuttanut tilannetta, ja joka minun muistini mukaan ei asettanut Ropsusta edes epäilyttävään valoon (muistaakseni Hagrid äänesti sillä perustein, että hänen mielestään kannattaa myös tiputtaa hiljainen). Tällöin mikäli Ropsus olisi saanut varapelaajan, niin silloin Hagrid olisi voinut vain hymyillä ja kertoa ettei epäile enää pelaajaa kun ei ole hiljainen, eikä kukaan muukaan olisi Hagridin äänestysperusteista saanut lisää aihetta epäillä Ropsusta. Jos taas, kuten kävi, Ropsus kuolisi antiaktiivisuuteen, voisi Hagrid tulla topaan hurrailemaan että äänesti pahista ja kerätä sillä luottamusta. Kun vertaan tätä siihen, että Vaniljapilvi ja Vampire antoivat syitä äänestää toisiaan jo ensimmäisenä päivänä, jolloin pienien epäilystenkin takia jo kuolee helposti, niin tämä taas ei tuottaisi tuollaista win-win tilannetta lainkaan samalla tapaa. Kaksi kolmesta pahiksesta esitettäisiin huonossa valossa jo ensimmäisenä päivänä, vain sen takia, että jos molemmat selviäisivät asetetuista epäilyksistä hengissä, heitä ei epäiltäisi toistensa pahiskavereiksi? Jotenkin tuntuu epäukottavammalta, kun saman hyödyn saa siitä, että vain toinen asetetaan epäilyttävään valoon - jolloin se toinen olisi mielummin se petturi, mistä johtuen Vampiren epäilys Vaniljapilveen tuntui liian suurelta.

Oho, tulipas siitä pötkö :D


Hagrid kirjoitti:
Praese kirjoitti:Mielenkiintoista...

Hagrid: Etkö löytäisi mitään muuta syytä miksi Zey olisi sinusta pahis? Syysi, miksi äänestit Vanilijapilveä olivat edellisenä päivänä hyvin heppoiset ja vanilijapilvi osoittautuikin olevan hyvis. Joten mikä tekee Zeystä pahiksen? Lisäksi haluaisin kuulla syysi, miksi äänestit Ropsusta 4. Päivänä? Kyseinen viestisi, kun poistettiin, joten en valitettavasti voi lukea niitä siitä... Ja vielä yksi kysymys sinulle: Miten Zey olisi sinusta hyötynyt siitä, että hän tappoi Mus musin minun sijasta, enemmän kuin sinä?


No ensinnäkin, vaniljapilveä äänestin, koska pidin molempia näitä hyviksinä neljänteen päivään saakka (vaniljapilveä taisin epäillä jossain vaiheessa), mutta sitten kun tuli pakon eteen päättää kumpi on pahis, niin vaniljapilvi vaikutti paremmatla vaihtoehdolta. Zeystä pahiksen - tuohon ei ole vastausta, ilmeisemmin hän on pelannut aika hyvin pahiksen roolia :D Ropsusta äänestin, koska minun kuolemani ei välttämättä ollut varanimen takia, se saattoi myös olla pelaajan, joka oli antiaktiivinen, eikä täten seurannut peliä --> tappoi rändömillä jonkun. Ropsus olisi sopinut hyvin molempiin vaihtoehtoihin, niin varanimellä tappaminen kuin randomilla vetoon. Zey hyötyy siinä, koska Mus oli pahempi vastus kuin Prease.

Tajusin muuten juuri huvittavan pointin, Musmus piti minua varmimpana hyviksenä Preasen jälkeen tästä joukkiosta. Miksi olisin pahiksena lynkannut Musin, jos hänen avullansa saisin äänen Zeylle?


Zey kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:Zey hyötyy siinä, koska Mus oli pahempi vastus kuin Prease.

Haluatko kertoa miksi Mus olisi ollut pahempi vastus?

Hagrid kirjoitti:Tajusin muuten juuri huvittavan pointin, Musmus piti minua varmimpana hyviksenä Preasen jälkeen tästä joukkiosta.

Itse asiassa Mus laittoi meidät samalle viivalle päivän loppupuolella.


Hagrid kirjoitti:Zey: Sitä en huomannut, mutta hän olisi pahempi vastus, nimittäin eilen olisi vielä näyttänyt että mus olisi aktiivisempi ja prease olisi ollut antiaktiivi.


Zey kirjoitti:
Hagrid kirjoitti:Zey: Sitä en huomannut, mutta hän olisi pahempi vastus, nimittäin eilen olisi vielä näyttänyt että mus olisi aktiivisempi ja prease olisi ollut antiaktiivi.

Eli olet siis erimieltä esille tuomaani pointtiin siitä, että pahiksena pitäisin Musin aktiivisuutta hyödyllisenä? Okei, mutta et vastannut Preasen kysymykseen siitä, miten minä olisin hyötynyt Musin taposta enemmän kuin sinä. Nythän tuo syy pätee yhtälailla sinuun.


Hagrid kirjoitti:No, mulla olisi ollut tuo että Mus pitää mua enemmän hyviksenä, mutten lukenutkaan tuota päivän loppu puolen viestiä.


Zey kirjoitti:Tänään loppuu päivä! Koita nyt Prease tulla äänestämään tai hävitään koko peli!


Hagrid kirjoitti:Ja Zey: En tiedä, pahiksena ajattelit varmaan musin sktiivisuuden olevan huonoksi, nimittäin miksi muuten olisit tappanut hänet yöllä?


Zey kirjoitti:Mielestäni aktiivinen on parempi, sellaisenhan mielipiteisiin pystyy vaikuttamaan helpommin, kun tyyppi on paikalla ja hänen kanssaan voi oikeasti keskustella. Lisäksi henkilökohtaisesti pidän aktiivista peleistä, enkä pahiksena tapa aktiivisia ellei ole pakko. Siksi en olekaan tappanut Musia. :)

Prease, jos vielä tulet näiden 15 minuutin aikana käymään, niin ole kiltti ja äänestä Hagridia, muuten peli on hävitty. Olen esittänyt aikaisemmin pointteja, jotka kertovat siitä että Hagrid on pahis ja minä en ole, eikä Hagrid ole pystynyt osoittamaan millään tapaa sanojani vääriksi (ei edes ole puolustautunut mainitsemiini seikkoihin). Mainitsen vielä yhden pointin, miksi en olisi pahis, tosin uusi tämä ei ole: olin tappamassa Vampirea. Voin vakuuttaa, että oikeasti, pahiksena en äänestä herkästi pahiskaveriani (en edes silloin kun hän näyttäisi selkeästi pahikselta). Mutta pointti ei oikeastaan ollut se, sillä myönnän että mikäli olisi ollut joku suunnitelma, olisin voinut lähteä tuohon. Mutta (ja nyt tämä on se suurin pointti) Vampire ei varmastikaan halunnut tippua aikaisin. Vampire on jo useaan otteeseen harmitellut tippuvansa aikaisin - joten suunnitelma että tiputetaanpas Vampire ekana päivänä ei ole kauhean todennäköinen, eikö? Lisäksi itse en äänestä pahiskaveriani ilman hänen lupaansa/kehotustaan siihen ja Vampire tuskin olisi sitä tehnyt.


Nepece kirjoitti:Päivä on päättynyt.


Nepece kirjoitti:6.Päivä: Ilta

Ja siinä oli päivän liikennetiedoitus.

Pormestari on pitänyt taas uuden lehdistötilaisuuden. Tällä kertaa hän kieltää, että olisi aikaisemmin kieltänyt minkään olemassaolon. Hän oli varsin järkähtämätön siitä, ettei hän kieltänyt mitään juuri puolenpäivän aikoihin, eikä varsinkaan silloin kun ilmassa oli popcornin tuoksu. Kiellettyään kieltäneensä mitään, pormestari haihtua paikalta jättäen kielteisen ilmapiirin taakseen. Toimittajat eivät saaneet pormestarilta tarkentavia vastauksia lukusista kysymyksistään huolimatta.

Harjoittelija Herbert oli paikalla kuuntelemassa tätä lehdistötiedotetta, mutta ei ole valitettavasti palannut. Menetimme yhteyden häneen sen jälkeen kun hän soitti ja ilmoitti kirjoittaneensa tarkat muistiinpanot pormestarin sanoista, jotta voisimme myöhemmin toistaa ne täällä lähetyksessä. Valitettavasti, sekä paperi että kynät ovat ehdottomasti kiellettyjä kaikkina muina aikoina paitsi Runoviikolla, ja Herbert lähetettiin uudelleenopetukseen. Rauha hänen sielulleen.

Pormestari on pitäny toisen lehdistötilaisuuden tänään. Nyt hän kieltää koskaan pitäneensä toisia lehdistötilaisuusia ja kaikki jolla on todisteita tai muistikuvia toisesta ovat tervetulleita osallistumaan uudelleenopetukseen. Tämä ei ole vapaaehtoista. Mikäli teillä on muistikuvia siitä, että pormestarimme olisi pitänyt lehdistötilaisuuksia, ota yhteyttä lähimpään lintuun, postilaatikkoon tai katulyhtyyn. Ole kiltti, äläkä yritä paikallistaa sheriffin salaisen poliisin poliiseja, koska se tekee heidän piilottelustaan vaikeampaa.

Pamelan jäätelöbaari on lopettanut toimintansa menestyksekkäiden parin päivän jälkeen. “Kapunkimme keskipaino on keventynyt huomattavasti poistettuamme joukostamme keskiarvon ylittäneitä,” kioskin kasvoton ja varsin vaikeasti havaittava myyjä kertoi juuri ennen kuin sulki jäätelöbaarin viimeisen kerran. Tämän jälkeen hän kapusi alas tikkaita ja poistui mustaan limusiiniin, jota saattoi ajaa itse Sheriffi. Tästä ei kuitenkaan ole varmuutta. Ainoa asia, mikä on varmaa on, ettei Pormestarillamme Pamela Winchell ollut mitään tekemistä Pamelan jäätelöbaarin kanssa.

Nyt on taas jälleen kerran aika kuunnella päivän SÄÄ:

[Katie Melua - Flood]

Suosittelemme, ettei kukaan mene ulos, sillä kadut lainehtivat punaisina kun Huputetut Hahmot juhlivat sitä kuinka he ovat saaneet koirapuiston taas itselleen. Sheriffin salaisen poliisin mukaan ne ovat kaatanut kaikki Big Rico’sin tomaattikastikkeen ympäriinsä, ja vakavan liukastumisvaaran takia toistan vielä: ulosmenemistä kannattaa välttää.

Täysin asiaan liittymättömästi täsmäälleen samaan aikaan asukkaita suositellaan laittamaan musiikkia tai podkasteja kovalle, mieluiten kaikista mahdollisista kaiuttimista mihin käsiksi pääsee. Ulkona ei ole mitään kuultavaa. Ei mitään.

Nyt kun yö alkaa taas hämärtää, voimme ainoastaan olla varmoja siitä, että kaikki kansalaiset nukkuvat paremmin tänä yönä sen jälkeen kun reviirikiistat huputettujen hahmojen ja tavallisten ihmisten välillä on selvitetty. Meidän ei tule miettiä liikaa sitä, mitä kaduilla tapahtuu, eikä meidän kannata miettiä rakkaitamme, joita voimme menettää. Nyt on aika olla hiljaa, pimeässä, eikä ajatella liian kuuluvasti. Seuraavaksi tyhjyyttä, kun äärettömyys laskeutuu yllemme. Hyvää yötä, Night vale. Hyvää yötä, viimeisen kerran.

Äänet:

1 Zey (Hagrid)
1 Hagrid (Zey)

Poissa: Ei kukaan.
Äänestyspakot: Praese :<

Kuolleet:
1.Päivä: Vampire - Steve Carlsberg (petturi)
1.Yö: zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Päivä: Violet - Tavallinen kansalainen (hyvis)
2.Yö: Raegan - Vanha Rouva Josie (suojelija)
antiaktiivisuuskuolema: keira - Carlos (mediapuhuja)
3.Päivä: Valve - Tavallinen kansalainen (hyvis)
3.Yö: Hagrid - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Päivä: Mus mus - Tavallinen kansalainen (hyvis)
4.Yö: Vuorna -> zeremi - Tavallinen kansalainen (hyvis)
antiaktiivisuuskuolema: Ropsus - Huputettu Hahmo (pahis)
5.Päivä: vaniljapilvi - Tavallinen kansalainen (hyvis)'
5.Yö: Mus mus - Kolmisilmäinen kansalainen (ennustaja)
6.Päivä: Zey - Tavallinen kansalainen (hyvis)'
antiaktiivisuuskuolema: Praese - Tavallinen kansalainen (hyvis)

Voittaja:
Ottomaani -> Hagrid - Huputettu Hahmo (pahis)

Zey on äänestetty ulos yhdellä äänellä. Hän oli tavallinen hyvis. Tämän lisäksi Praese on pudonnut äänestyspakkoon. Hänkin oli tavallinen hyvis. Näin siis pelimme loppuu Huputettujen Hahmojen eli pahisten voittoon. Onnea Vampire ja Hagrid!


Tupsu kirjoitti:PJ tiimi kiittää ja kuittaa. Tämän intertekstuaalisen seikkailun luominen oli hauskaa, ja teidän touhujanne oli mukava seurailla. Toivon mukaan rikastutimme musikaallista maailmaanne päivittäisillä säillä, ja toivomme ettemme aiheuttaneet mitään traumoja proosallamme. Hyvää yötä.


Mus mus kirjoitti:Oi miksi oi miksi tapoit minut Hagrid :(.


Vampire kirjoitti:Yayyy! Me voitettiin! Hienosti kaverit veitte pelin loppuun♥ Oon ylpee teistä.

Oli kyllä kiva pelailla, vaikka oma peli jäikin vähän lyhkäseks. :D Ja zeremi, sorryyy, se sun tappamises ekana yönä tais olla mun idea :P Ajattelin muistaakseni, et sut olis järkevä eliminoida, koska luultavasti olisit yks niistä pelaajista, jotka huomaa musta että oon pahis (Kanalassa on vielä muistissa).


Hagrid kirjoitti:Haha, voitettiinhan me tämä peli. Mun on pakko sanoa että jännitti ihan hirveesti, kun unohdin että meillä on yötapot ja lluulin että se oli nyt varma häviö.

Joo mut hurraa¡! Nyt kaikki ilmoamaan mun juonariin!
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17


Paluu KEPPI 2014 Pelit K3:sta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron