Tarina sankarista, joka menetti miekkansa - päättyi

Tarina sankarista, joka menetti miekkansa - päättyi

ViestiKirjoittaja Mus » 17.11.2013 20:50:18

Pelattu: 26.6 - 10.7.2013

piikkisiili kirjoitti:Tarina sankarista, joka kadotti miekkaansa

PJ: piikkisiili
VPJ: Nepece
Pelityyppi: erikoispeli
Pelaajamäärä: 15
Äänestystapa:
Pelimode: Mus mus (2.7-23.7 Suru)

Peli perustuu The Legend of Zelda- pelisarjan tuotokseen Skyward Sword. Tässä kuinka kaikki tapahtui alun perin.

Kaikki vaikutti hyvältä. Link oli kokoajan lähestymässä tavoitettaan (joka ei ole sen vaatimattomampi asia kuin maailman pelastus), eikä sen tiellä ollut enää kuin yhden sävelmän löytäminen. Se löytyisi Eldinin tulivuoren lähistöltä. Linkin saapuessaan Eldinille iskee myrsky ja menettää tajuntansa. Hän joutuu vangiksi. Kaikki hänen tavaransa on takavarikoitu eikä pakotietä löydy. Loistavaa. Onneksi hänen kätyrinsä Fii ja paikalle tupsahtanut mogma Plats ovat valmiita auttamaan. Linkin tavarat pitäisi saada takaisin, mutta miten. Ilman miekkaa Link ei voi vastustaa suurta bokoblinien vartijajoukkoa. Eikä hän pääse miekkaan käsiksi ennen kuin vartijan ovat poissa. He päättävät sulautua vartijoiden joukkoon ja tappaa heidät yksitellen. Vain tappamalla kaikki bokoblinit Link pääsee käsiksi miekkaansa ja seikkailu voi jatkua.

Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 4 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin -- Nimi Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista.
Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan.
Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.

Yö:
Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan nimet mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen. Erikoishahmot laittavat jokaiseen yöviestiinsä kaksi nimeä. Ensimmäinen on kyseisen yön kohde, seuraava varanimi. Tämä varanimi ei siis ole mikään virallinen, vaan mukana ainoastaan siltä varalta, että erikoishahmo ei jostain syystä pääse koneelle seuraavan yön aikana. Ensimmäisen yön varanimi annetaan PJ:lle pelin alussa vastaamalla hahmoviestiin.
Pelinjohtaja käyttää varanimeä vasta kun vuorokausi on umpeutunut (aiemmin vain siinä tapauksessa, että pelinjohtaja on yön alkaessa ilmoittanut, että kyseisen yön umpeutumisaika on lyhyempi). Varanimiä voidaan käyttää myös siinä tapauksessa, että erikoishahmo on ilmoittanut olevansa koko yön ajan poissa.
Mikäli varanimeäkään ei jostain syystä ole käytettävissä aamunkoittoon mennessä, menettely riippuu erikoishahmosta:
Pahikset: Tappavat sen, jota joku heistä viimeksi on äänestänyt.
Puhehäiriöijä: Kohde arvotaan.
Kilpi: Jos esineen omistaja ei kerro kenelle antaa sen, arvotaan kohde.

Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:
Kaksi kierrosta äänestämättä olleet poistetaan pelistä toisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.
Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.
Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitetun poissaolon kierrokset vähennetään välistä. Siis esim. jos henkilö ei ole äänestänyt kierroksella 1 ja on kierroksen 2 poissa, hänen täytyy äänestää kierroksella 3 tai hän lentää pelistä ulos sen päivän iltana. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään 2 peräkkäisen kierroksen ajan.

Hahmot:

Hyvät:
Ghirahim on demonilordi, joka on jahdannut Linkiä jo jonkin aikaa. Hän voi pelin aikana kerran tappaa pelaajan yön aikana. (hyvistappaja)

Sienien kasvattaja omaa hienon sienitarhan varpaittensa välissä. Huumaa joka yö yhden pelaajista puhumaan seuraavana päivänä haluamallaan tavalla (esim. ääntelemään kuin eläin). Mikäli ehdotettu häirintätapa ei sovi PJ:lle, saa esittää uuden ehdotuksen. Puhehäiriö kestää yhden päivän, jonka jälkeen pelaaja voi jälleen pelata normaalisti. (puhehäirijöijä)

9 tavallista bokoblinia nukkuvat yöt ja yrittävät päivällä löytää joukostaan pahikset ja äänestää nämä kuolemaan. Bokoblinien tavoite on saada kaikki pahikset pois pelistä.

Puukilpi: Yksi Linkin kadonneista tavaroista. Arvotaan jollekin muulle pelaajalle kuin pahikselle pelin alussa. Mikäli kilven omistaja joutuu yöllä hyökkäyksen kohteeksi, suojaa se pelaajaa kuolemalta. Hyökkäyksen jälkeen kilpi menee kuitenkin rikki eli se on kertakäyttöinen. Kilpi ei saa olla pelaajalla yhtä yötä pidempään, vaan omistaja kertoo PJ:lle kenelle sen antaa seuraavaksi yöksi. Jos pahikset saavat kilven, voivat he antaa sen toisilleen vain kerran (pahis ei voi saada kilpeä kahta kertaa, jos hyvis ei ole saanut kilpeä niiden välissä). Tämän jälkeen he eivät voi antaa sitä toisilleen, vaan antavat eteenpäin jollekin hyviksistä. (kiertävä esine)

Pahat:
Link on tarinan sankari, mutta pelin pahis
Fi on Linkin miekan henki. Tekee kaikkensa auttaakseen Linkiä tehtävässään.
He tuntevat toisensa ja voivat puhua keskenään yksityisviestein. Joka yö he valitsevat yhden muista pelaajista tapettavaksi ja päivällä he yrittävät esittää viatonta ja saada samalla hyvikset äänestämään jonkun viattoman kuolemaan.

Plats on mogma, joka haluaa auttaa Linkiä vastapalvelukseksi. Ei kykene kuitenkaan itse tappopuuhiin eikä varsinkaan asettumaan Linkin saappaisiin maailman pelastajana. Voi keskustella pahisten kanssa yksityisviestein. (petturi)

Voittaminen:
Hyvikset voittavat, kun kaikki pahikset ovat kuolleet.
Pahikset voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä.
Petturi voittaa pahisten kanssa.
Petturia ei tarvitse saada hengiltä hyvisten voittoon ja tätä ei lasketa pahikseksi pahisten voitossa.

Mukana:
Meiz
Vampire (Gomhog varapelaajana 1.7-16.7)
zeremi
Jite
Jii-> Zey
hyyrypyyry
Iku - Petturi (Plats)
horaaneko
Zey - tavallinen
Hagrid2
Lotazi- tavallinen
Paum
Lunella
Violet- Link
jeekaka- tavallinen


piikkisiili kirjoitti:Mikäli et saanut rooliviestiä, niin lähetä yksityisviestiä asiasta minulle.

"Herätkää, mestari"
Link avasi silmänsä. Kaikki näytti sumealta.
"Aivotärähdyksen riski on noin 15 prosenttia, mutta muita huomattavia vahinkoja ei ole. On suositeltavaa olla liikkumatta hätiköidysti."
Link nousi ylös ja kykeni jo arvioimaan ympäristöään. Hän oli ahtaassa huoneessa tai onkalossa. Ainoa ulos pääsytie oli lukittu kalteriovi. Fi, hänen apurinsa, leijui hänen vierellään.
"On 99 prosentin todennäköisyys, että olette vankina, mestari", Fi arvioi.
Link ei tienyt oliko Fi kykeneväinen ironiaan. Hän muisteli viimeisiä muistikuviaan tapahtuneesta. Niin, se oli jokin myrsky. Tulivuori oli purkautunut, eikä hän ollut voinut tehdä sen edessä mitään. Link hapuili miekkaansa olkansa takaa, mutta käsi kohtasi vain ilmaa.
"Niin, Master Sword on juuri nyt ulottumattomissanne", Fi raportoi, "Onnistuin saapumaan luoksenne, mutta en voi ratkaista kyseistä ongelmaa. Otin erivapauden kutsua apuvoimia huomioiduttuani nykyisestä tilanteestasi. Hänen pitäisi saapua piakoin."
Ei aikaakaan kun jotain kaivautui esiin Linkin jalkojen alta. Maan alta hypähti mogman näköinen otus.
"Haa pelastajanne on saapunut!" mogma hihkaisi, "Moikka kamu! Se olen mä Plats! Pitkästä aikaa!"
Linkillä kesti hetken ennen kuin muisti kuka kyseinen mogma oli. Kyllä, hän oli pelastanut Platsin roikkumasta laava-altaan yläpuolelta, kun hän oli etsinyt pyhättöä täältä lähistöltä. Hassua kuinka tilanteet voivat kääntyä välillä päinvastaisiksi.
"Mä tulin päästämään sut karkuun!" Plats jatkoi ylpeänä. "Kaivamaan ei susta taida nyt olla, mut oikein kiva kolohan tässä on mun tekemä."
Mutta miten saada Master Sword ja muut tavarat takaisin...
"Mä koetin saada sulle kamojasi takaisin, mut niitä hirviöitä on kaikkialla!" mogma valitti.
"Minulla olisi ehdotus, mestari"

Vangeille annetaan perinteisesti ruoaksi kuivaa leipää ja vettä. Bokoblini oli kuskaamassa uudelle vangille rotan raatoa. Vangin kohtalo oli vielä avoin, mutta oltiin todettu, että ehkä hänet olisi hyvä pitää hengissä. Vangin tavarat oltiin luonnollisesti takavarikoitu parempaan talteen. Niiden omistajuudesta oli kuitenkin syntynyt kauhea riita bokoblinien keskuudessa. Kuka oli löytänyt minkäkin ensin ja sen kaltaista. Tavarat oltiin sijoitettu erilleen eri säilöntäpaikkoihin odottamaan sitä ihmettä, että asioista päästäisiin sopuun. Tälle bokoblinille oli heitetty ikävin vastuu eli vangin vartijointi. Ikävien tehtävien suorittamiseen käytetään yleensä vähemmän aikaa kuin mieluisaan puuhaan. Näin kävi tässäkin tapauksessa. Saavuttuaan tyrmään bokoblini aukaisi visusti lukitun lukon ja kohotti asettaan mahdollisen hyökkäyksen varalta. Katsottuaan eteensä bokoblini ei nähnyt ketään. Maassa oli tosin epäilyttävän näköinen onkalo.
"Kriaaa!" bokoblini ehdi huudahtaa ennen kuin torven kutsutöräys kaikui tyrmiin.

Kaikki bokoblinit keräätyivät aukion ympärille, jota ympäröi lukuiset laavakentät. Kaiken keskellä seisoi heitä päätä pidempi viittaan pukeutunut henkilö, jonka varjo tuntui lankevan jokaisen ympärille.
”Olen saapunut tapaamaan vankianne”, henkilö ilmoitti. "Olen Ghirahim, teidän lordinne."
Asiaan kuuluvat palvonnat ja kumartelut.
"Joten missä hän on?" Ghirahim kysyi.
Bokoblinien katseet kääntyivät vangin vartijaan. Se ei voinut muuta kuin kertoa näkemänsä.
"HMMMHHH!" Ghirahim sisällä katkesi pingoitettu jousi ja hän kumosi raivosta lähimpänä olevat bokoblinit yhdellä käden huitaisulla. Bokoblinit perääntyivät heidän lordinsa alettua kiermurrella itsekseen. Ne katselivat peloissaan Ghirahimin sisäistä taistelua. Yhtä nopeasti kuin Ghirahim oli aloittanutkin, hän tyyntyi, "Ah, aivan..."
Ghirahim palasi bokoblinien luokse ja puhutteli niitä kuin mitään ei olisi juuri tapahtunut: "Asia on näin, että vankinne on piiloutunut joukkoonne. En tiedä kuinka, mutta hänellä on todennäköisesti joku auttamassa häntä. Teidän tulee löytää heidät! Minä, minä autan teitä tehtävässänne, mutta piiloudun joukkoonne. Todennäköisesti vankimme kuuntelee mitä minä juuri puhun. Tiedoksesi murskaan sinut maan tomuksi, kun saan sinut kiinni... Ja nyt aloittakaamme!"
Ghirahim virnisti pahansuovasti ja napsautti sormiaan. Mitään paljastamaton sumu sokensi kaikkien silmät. Sumun hälvennyttyä oli Ghirahim kadonnut. Bokoblineja oli yksi enemmän.
"Kriikhh?" yksi bokoblineista kysyi hämmentyneenä ja muut kohauttivat olkiaan.

Nyt alkoi ensimmäinen päivä ja se päättyy 30.6. kello 20.

Tulevia poissaoloja:
Vampire 1.-16.7.


Meiz kirjoitti:Vihdoinkin saatiin tämä käyntiin :) Hauskoja rooleja, varsinkin tuo kiertävä kilpi. Puhehäröilijä pitää homman toivottavasti huumoripitoisena, mutta myös siedettävänä itse kohteelle.

Aika paljon uusia kasvoja koko kylässä. Tunnetteko Hagrid, Paum, hyyry ja Lunella toisianne (tai muita peliin osallistuvia) ennestään? :)


Violet kirjoitti:Moi kaikille, hereillä ollaan. Tässä pelissä on aika paljon uudempia tuttavuuksia :)

En ole vielä pelannut täällä peliä, jossa olisi ollut hyvistappaja, puhehäiriöijä tai kiertävä esine. Puhehäiriöijä ei minusta vaikuta kovinkaan hyödyliseltä roolilta, mutta ainakin hän voi tulla esille varmana kansalaisena. Hyvistappaja vaikutti aluksi melko hyvältä roolilta mielestäni, mutta jos sillä osuu huti, niin siitä onkin vain haittaa. Kunhan tätä roolia käytetään varoen, niin eiköhän kaikki suju. Ja tässä on meillä jo toinen varma kansalainen.

Ja sitten on vielä kiertävä esine. Se suojaa hyviksiä pahisten yötapolta, mutta voi suojata myös pahiksia hyvistappajalta. Se voi myös suojata hyviksiä, jos hyvistappaja iskee huti. Se kuitenkin suojaa todennäköisemmin hyviksiä, kuin pahiksia, sillä pahikset tappavat joka yö, ja hyvistappaja vain kerran. Katsotaan, miten peli etenee.


hyyrypyyry kirjoitti:Hereillä ollaan! Ensimmäinen pelini, toivottavasti elän pitkään :)

Meiz kirjoitti:Aika paljon uusia kasvoja koko kylässä. Tunnetteko Hagrid, Paum, hyyry ja Lunella toisianne (tai muita peliin osallistuvia) ennestään? :)


Tunnen piikkisiilin lukiosta. Sääli, ettei hän ole suostuvainen antamaan sisäpiirin tietoa PJ:n roolissaan :( Ei sillä, että olisin yrittänyt huijata tai mitään...


Vampire kirjoitti:Hejssan, toivottavasti peli alkaa kivasti ja kaikki ovat kivan aktiivisia. Jos vaikka ehtisin ennen jumbopoissaoloa pölpöttää jotain järkevää enemmänkin. Nyt ei mitään fiksua ole mahdollista pöpöttää, koska oon vieläkin täpinöissäni kun pääsin yliopistoon.


Iku kirjoitti:Hei vain kaikille uusille ja vanhoille tuttavuuksille!

Roolilista vilisee tosiaan uusia tuttavuuksia. Olen melko hyvin perillä puhehäiriöijästä, mutta kiertävä esine ja hyvistappaja ovat uudempia tuttavuuksia. Kiertävä esine häiritsee yötappoja käsittääkseni vain sillä kerralla kun särkyy. Näkisin etteivät pahikset tule saamaan tästä kovinkaan suurta etua, joten vaikka kilpi päätyisi heidän haltuunsa, se ei ole maailmanloppu. Tietenkin on kiva, jos jokainen pohtii hetken ennen kuin esineen eteenpäin lahjoittaa.

Hyvistappaja voi aiheuttaa harhaan osumalla enemmän haittaa kuin hyötyä, joten hänen kannattaa miettiä todella tarkkaan ja käyttää tapponsa vasta kun on varma kohteen pahikseudesta.

Puhehäiriö on ikävä muille, mutta kantajalleen se on oiva tapa kokeilla rajojaan ja luovuuttaan. Olisi kiva joskus pelata foorumipeli, jossa kaikilla olisi puhehäiriö. Toivottavasti puhehäiriöstä kärsivät eivät mykisty kuitenkaan kokonaan häiriön varjolla.

(off:Onnea vielä kerran Vam!)


Iku kirjoitti://Vampire siis kiilasi


Jite kirjoitti:Iku: Tuo puhehäiriöpeli on kyl mahtava ideana,olen pallotellut sitä itsekin aika kauan (kylään saapumisen jälkeen). Valitettavasti sen suunnittelu täällä menisi kai liian offgameksi, höh :( (aihe kai muuttuikin sitten yksäröinniksi ^^)

Henkilökohtaisesti oon itse innoissani puhehäiriöijästä, se tuo peliin ainakin viihdearvoa. On myös kiva nähdä, kuinka pitkälle kyseisen roolin haltijan mielikuvitus kantaa; kiroan syvästi, jos se on sattunut tulemaan jolle kulle antiaktiiveista :(

Kiertävä kilpikin on aika hauska juttu, mutta olenko nyt tajunnut oikein, että käytännössä se on kuin suojelija, joka ei saa suojella onnistuttuaan kerran?


Jii kirjoitti:Huomenta. Ei oo hirveästi jutunaihetta vielä täällä, mutta eiköhän tässä myöhemmin.. :D

Kiertävä esine häiritsee yötappoja käsittääkseni vain sillä kerralla kun särkyy. Näkisin etteivät pahikset tule saamaan tästä kovinkaan suurta etua, joten vaikka kilpi päätyisi heidän haltuunsa, se ei ole maailmanloppu.

Tää kyllä vähän pisti silmään nyt. Ensinnäkin "häiritsee" kuulostaa tosi häiritsevältä (:D) verbiltä tähän yhteyteen, aivan kuin sinusta olisi huono asia, että kilpi voi estää yötapon. Lisäksi tuo, miten mietit asiaa ainoastaan sillä, että pahikset eivät saa etua, etkä ollenkaan huomioi sitä, että kilpi antaa myös hyviksille suojaa. Miksi näin? Pelkäätkö että kilpi jotenkin vaikeuttaa peliäsi pahiksena?


Iku kirjoitti:jii: Pelissä on myös hyvistappaja, joten jos kilpi päätyy pahiksille ja hyvistappaja päätyy juuri silloin tappamaan sen pahiksen jolla kilpi on, niin se haittaa myös meitä, koska menetämme ainoan yötappomme. Kilvestä on tietenkin etua hyviksille silloin kuin pahikset osuvat kilvelliseen hyvikseen. En miettinyt sitä ääneen, koska jäin pohtimaan aiheuttaako kilpi käänteispsykologiankierteen ja miten se vaikuttaa peliin. En usko että sitä kannattaa pohtia ääneen täällä pahisten seurassa. Uskon että kilpi on loppujen lopuksi melko merkityksetön. Sen avulla estetään hyvällä tuurilla yksi yötappo ja siinä se.

Jite: noin ainakin minäkin olen käsittänyt.


Zey kirjoitti:Hereillä, vaikka tää viesti jääkin kiireen takia vähän lyhkäseksi.

Itselle uusi tuttavuus on kilpi, muut onkin tuttua juttua. Hyvistappajasta sanoisin, että hänen kannattaa viimeistään tappaa 3.yönä, mikäli kukn pahiksista ei ole kuollut, sillä sen jälkeen yksi ylimääräinen kuollut aiheuttaisi heti seuraavalle päivälle sen (mikäli siis hyvistappaja osuu hyvikseen), että pahikset voisivat massata.

Puhehäiriöijä onkin sellainen, mikä ei sinällään vaikuta paljoa peliin. Yksi varma hyvis tulee esille tullessa, muttei sen enempää. Kilvestä oon Ikun kanssa eri mieltä, sillä musta se on aika vahva ja sillä tavalla uskoisin sen vaikuttavan peliin. Vaikka kyseessä onkin suojelija, joka voi onnistua suojelussaan vain kerran, harvoin normi suojelijatkaan sen useammin onnistuvat. Ja kilpi on kuitenkin tavallaan kuolematon suojelija, kunnes suojelu on onnistunut.

Mutta joo, nyt täytyy mennä ->


zeremi kirjoitti:Hereillä. En ala pohtii yhtää mitää tällä kertaa, kun helteet vähän rajottaa toimintaa.. (plääh.. kuuma.)


zeremi kirjoitti:Zey: Musta kilpi ei loppupeleissä oo mitenkään suuremmoinen. Eikös liikkuvat esineet katoa myöskin pelistä, jos sen haltija kuolee päivällä?

Puhehäröke on yksi varma, jonkin aamun jälkeen. Hänhän voi laittaa itsensä sanomaan jotain yhdessä sovittua, jottei hänen tarvitse paljastaa itseään vielä illalla. Sitä ei voisi edes pahiskaan feikata, vaikka oltaisiin sovittu etukäteen jokin puhehärötapa, koska aito voisi sitten tulla paljastamaan kusettajan.


Paum kirjoitti:Hei vaan kaikki! :D
Eka peli tosiaan täällä kyseessä. Kauheasti viitsi ruveta analysoimaan (kun sekin puoli on jo näköjään hoidossa), muuta kuin että ennustaja puuttuu - kaikki lynkkaukset joudutaan siis hoitamaan ilman varmaa tietoa pelkän ketjuun kirjoitetun infon perusteella. Katsoo mitä tästä tulee...
Ja pitää muistaa sekin, että jos joku ilmoittaa olevansa puhehäiriöijä hän se myös melko varmasti on, koska mikäli mafialainen näin ilmoittaisi tulisi oikea varmasti ilmoittamaan siitä jolloinka mafia kuolee. Pelissä jossa on vain 3 mafiosoa se ei välttämättä ole ihan kannattavaa... :D
(Eipä sillä, ilmoittamalla olevansa varma hyvis saa olla varma kuolevansa lähiöinä. Ja ihan pelin vuoksikin toivoisin että puhehäiriöijä selviäisi hengissä mahdollisimman pitkään (toki myös siksi että siitä on etua kansalle ;) ))


horaaneko kirjoitti:Moi, tulin vaan heräilee. c: Oon vähän hiljainen loppuviikon, mutta luen viestejä ja koitan jotain kirjotellakin.


Meiz kirjoitti:Oonko käsittänyt nyt oikein että Vampire olet kokonaan poissa 16.7 asti, vai pääsetkö kirjoittelemaan jotain poissaolosi aikana?


Vampire kirjoitti:Meiz, oon totaalisen poissa 16.7. asti enkä pääse pukahtamaankaan. (varapelaaja tolle ajalle on hakusessa) Oon ton ajan ulkomailla, missä ei oo mahdollisuutta päästä nettiin.


Meiz kirjoitti:Ok, vähän pelkäsinkin. Toivottavasti saadaan varapelaaja.


horaaneko kirjoitti:No jos nyt vähän parempaa viestiä. :)

Mä mietin tuossa että kiertävä esinehän on tosi kätevä, koska se on vähän niin kuin suojelija jota ei voi tappaa ja se katoaa vasta suojeltuaan jotakuta. Mutta jos on niin että jos sen senhetkinen haltija kuolee päivällä ja näin kiertoesinekin sitten tuhoutuu, nii ei se sitten oo ihan niin mahtava. Mutta yöllä tämä "suojelija" ei kuitenkaan voi kuolla mikä on musta jo aika suuri etu.

Puhehärö on kyl kiva rooli. :) Ainoo ongelma siinä on se, kun yleebsä puhehäiriön saaneet on aika hiljaisia topicissa. Muistan itsekin että kun pitiköhän mun puhuu jotn vierasta kieltä tai jotain, niin ei se kamalasti innoittanut pölisemään. :') Mutta toivotaan että kaikki yrittää ja että puhehäröllä on mielikuvitusta! Kiva kun pitkästä aikaa viihderooli pelissä. c:

Jite kirjoitti:On myös kiva nähdä, kuinka pitkälle kyseisen roolin haltijan mielikuvitus kantaa; kiroan syvästi, jos se on sattunut tulemaan jolle kulle antiaktiiveista :(


Yksi antiaktiiveista? Mistä tiedät että niitä on monta?


Meiz kirjoitti:Mielestäni jiin epäily alla oli melko väkinäinen. Lähinnä tuo "häiritsee" sanaan tarttuminen, mikä ei mielestäni antanut ollenkaan kuvaa että tapon esto olisi huono asia. Pitikö väkisin vääntää epäilyä, jii?
jii kirjoitti:
Kiertävä esine häiritsee yötappoja käsittääkseni vain sillä kerralla kun särkyy. Näkisin etteivät pahikset tule saamaan tästä kovinkaan suurta etua, joten vaikka kilpi päätyisi heidän haltuunsa, se ei ole maailmanloppu.

Tää kyllä vähän pisti silmään nyt. Ensinnäkin "häiritsee" kuulostaa tosi häiritsevältä (:D) verbiltä tähän yhteyteen, aivan kuin sinusta olisi huono asia, että kilpi voi estää yötapon. Lisäksi tuo, miten mietit asiaa ainoastaan sillä, että pahikset eivät saa etua, etkä ollenkaan huomioi sitä, että kilpi antaa myös hyviksille suojaa. Miksi näin? Pelkäätkö että kilpi jotenkin vaikeuttaa peliäsi pahiksena?


Zey kirjoitti:zeremi: Itse pidän sitä kuitenkin normaalia suojelijaa voimakkaampana juuri sen takia, ettei pahikset voi sitä yöllä tappaa.

zeremi kirjoitti:Hänhän voi laittaa itsensä sanomaan jotain yhdessä sovittua, jottei hänen tarvitse paljastaa itseään vielä illalla. Sitä ei voisi edes pahiskaan feikata, vaikka oltaisiin sovittu etukäteen jokin puhehärötapa, koska aito voisi sitten tulla paljastamaan kusettajan.

En ymmärrä? Siis miten se, että puhehäröilijä voi laittaa itsensä puhumaan jotain sovittua, olisi jotain, mitä pahis ei voisi feikata? Tai siis voihan pahis feikata sen saman jutun, sitten vasta paljastuu oikea, kun molempien pitäis laittaa joku muu pelaajaa puhumaan jollain tapaa.


Meiz kirjoitti:Jos sovitaan ennakkoon että häröilijä laittaa itsensä puhumaan sekavia ja seuraavana päivänä pelaaja näin puhuu ja sanoo olevansa häröilijä, voimme olettaa hänen puhuvan totta. Jos 2 väittää samaa, toinen valehtelee ja on pahis/petturi. Eli voiman voisi näin todentaa. Tämä selviää vasta päivällä, jolloin pahikset eivät tietäisi roolin omaavaa vielä yönä.


Jite kirjoitti:Juu, siinä kieltämättä pahikset riskeeraavat yhden jäsenensä, jos yrittävät tulla puhehäröilijänä esiin, mutta... Mulla on villi veikkaus, ettei sillä lopulta tultaisi saamaan koskaan petturia enempää irti pahiksista. Sanoisin tän vuoksi, että puhehäiriöijän esiintulolle olisi paras tilanne sen jälkeen, jos petturi on kuollut. Ellei sitten hyvistappaja satu suostumaan yhteistyöhön, tappaen toisen häröilijän, jos lynkattu on häröilijä.

Hyvistappajan tapon ajankohtaa en osaa tarkemmin arvioida, mutta imo hänen kannattaisi ruveta kuitenkin hommiin vasta siinä vaiheessa, kun hänellä on kunnolliset todisteet, tai on varma tappamansa kaverin pahikseudesta. Hyvistappojahan on vain yksi, ja harkitsemattomalla käytöllä on jopa todennäköistä, että se osuu hyvikseen.


Vampire kirjoitti:Täällä ei oo oikeen tullut mitään uutta sanottavaa viime viestin jälkeen. Joku ehtikin jo tarttua siihen ,miten Jiin tarttuminen Ikun häiritsemiskommenttiin häiritsee, mutta mua häiritsee lähinnä se, että miks Jii koki tarpeelliseksi tarttua asiaan, joka ei tarkemman ajattelun jälkeen häiritse ainakaan tässä suunnassa, lievösti siis häiritsevää (:D)

Muuten ei oikein oo mitään järjellistä turistavaa mulla, Meizin ideassa puhehärön varalle on ihan ideaakin, ehkä ton suunnitelman toteuttaminen olis ajankohtanen myöhemmin pelissä, ei ihan alussa, koska erikoinen on vielä näin alkuun hyviksille edullisempi ollessaan piilossa. Mutta siinä vaiheessa, kun puhehärön esiintulo olisi järkevää, niin ihan varteenotettava mahdollisuus, että häiriöi itsensä sovitulla tavalla. Toki pahiksilla on pieni feikkauksen mahdollisuus, mutta veikkaisin, että sillon se oikea härö kyllä tulis älähtämään härötettynä ja sitten meillä on kaks mahdollista puhehäröä, joista pystyy sitten ratkasemaan kumpi on se oikea.

Muuten ei muuta, mut olis ihan kiva päästä irti peliteknisyyksistä ihan pelaajakeskusteluun, koska teknisyyspulla ei oikein edistä peliä.


Lotazi kirjoitti:Hereillä! Heips kaikki uudet o/

Meiz, musta tuntuu et nyt ku oot kertonu ton sun suunnitelman siitä, miten kaks tyyppii tulee esiin puhehäirikkönä - nii sitä ei tuu tapahtuu, koska pahikset tajuu viimeistää nyt et se oo hyvä idea. Niistähä joku kuolis ja eihä se oo niitten puolelle edullista. Et olisko muita ideoita? :)

Vampire, tos sun viestin alkuosas on iha kauheesti "häiritsee"-sanaa, se häiritsee mua :D

Mut joo, jotenki outo toi jiin tarttuminen tohon Ikun häiritsemis sanaan. Kenties yrittänyt ettiä jotain pahismaista? En sitten tiiä onko hyvismäisessä mielessä vai pakottavana tarpeena löytää pahiksens muista jotain epäilyttävää.


Lotazi kirjoitti:Ainii ja hei kaikille vanhoillekin tuttavuuksille :D mää oon väsyny ja nyt tuplapostaus…


Paum kirjoitti:Niin no, en sanoisi että häröilijän kannattaa ilmiantaa itseään kuin ehkä äänestysuhan alla ollessaan. Sillä jos hän antaa itsensä ilmi, saadaan vain varmuus yhdestä pelaajasta jota ei äänestetä pois (joka mitä todennäköisimmin lentää kuitenkin ulos lähiöinä), jos hän taas pysyy piilossa on hänellä yhtä hyvät mahikset selvitä kuin kellä tahansa muullakin. Loppupelissä voisi ehkä olla merkityksellistä tietää se varma liittolainen, joten ehkä siinä vaiheessa kun pelaajia alkaa oikeasti olemaan enää muutamia (= häviäisimme parin päivän päästä jos lynkataan molemmat huti) voisi olla ihan fiksua se.
Mutta tämähän on vain (turhaa) teoriointia, katsoo nyt mkten lähtee liikkeelle : D


Zey kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Jos sovitaan ennakkoon että häröilijä laittaa itsensä puhumaan sekavia ja seuraavana päivänä pelaaja näin puhuu ja sanoo olevansa häröilijä, voimme olettaa hänen puhuvan totta. Jos 2 väittää samaa, toinen valehtelee ja on pahis/petturi.

Jotenkin kauhean monimutkaisen tuntuista saada todistettua häröilijä, varsinkin kun se ei edes vielä todista että hän olisi. Tosin en kyllä usko, että jos häröilijä on jo esillä, niin että pahis tulisi myös esiin. Tuossahan esille tulo on kerran jo heti päivän alussa, niin ei ole sellaista tippumavaaraa edes, ja häröilijä on kuitenkin esillä, ettei sitä tarvitse yrittää saada esiin. Itse pitäisin yksinkertaisempana sitä, että häröilijä yksinkertaisesti sanoo olevansa häröilijä. Jos 2 tulee esiin, niin silloin molemmille annetaan eri kohteet, mieluiten toisensa, jotka pitää saada puhumaan eri tavalla. Näin ollen oikea häröilijä puhuu seuraavana päivänä normaalisti, pahis häröilee. Näin ei edes tuhlaannu päivä niin, että varma hyvis vaakkuisi koko päivää tai vastaavaa, vaan pystyisi kertomaan mielipiteitään. Et joo, pidän hieman turhana suunnitelmana tuota, koska normaalista esille tulemisesta siinä on eroa vain se, että eka häröilis itsensä, mikä on turhaa kun ei kerran edes todista mitään :/

Jiin tarttuminen Ikuun on ehkä vähän pieneen asiaan tarttumista, mutta ymmärrän kyllä mitä hän ajaa takaa. Itse olisin luonnollisemmin kirjoittanut saman asian käyttäen estää sanaa, enkä häiritä sanaa. Mutta kun Iku kertoi pohtineensa myös hyvistappaja meinaa tappaa pahiksen -kannalta, niin se oikeastaan selittää sanan, koska silloinhan se häiritsee hyvistappajan suorittamaa tappoa.


Meiz kirjoitti:Joo oot Zey oikeessa. Ja tuo "minun idea" oli zeremin, jota vain yritin vähän avata :)

Jälkimmäiseen liittyen, en näe juurikaan eroa siinä käyttääkö sanaa häiritsee vai estää (voisin käyttää yhtä hyvin kumpaakin).


Vampire kirjoitti:Lotazi, tiedän kun ne häiritsemiset sinne tahallani tungin. Oli kivaa....


piikkisiili kirjoitti:Äänestystilanne:
Ei ääniä

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.
Violet 28.6. - 29.6.

Päivä loppuu huomenna kello 20. Tuff.


jeekaka kirjoitti:Ilmoittelenpa nyt pikaisesti, että olen hereillä, mutta tässä on kaikkea muuta tohinaa niin ekan päivän panos on ainakin toistaiseksi jäänyt aika vähäiseksi. Suosittelen muuten, että siirretään pikkuhiljaa ajatukset siihen, kuka tiputetaan huomenna. Ainakaan ei mielellään herätysäänellä kokonaan heräämätöntä pelaajaa, eikä muutenkaan hätäpäissään ketään viime hetken äänellä. Katsotaan jos mulla olis jossain vaiheessa enemmän annettavaa aiheeseen...

Kilvestä sen verran, että tämä eka yö on ainoa, kun se varmuudella suojelee hyvistä. Vaikka eipä tuosta huomiosta sen kummemmin iloa taida olla, hyvistappajan pahikseenosumistodennäköisyyttä se ei ainakaan vielä paranna :D


Jii kirjoitti:No siis joo, kyllä mä aika pienestä Ikuun tartuin, en sitä kiellä. :P Mun tarkoitus oli kuitenkin yrittää saada peliin jotain peliä edistävääkin puhetta, eli edes pieniä epäilyjä ja viboja, ettei koko ensimmäinen päivä pysyisi niissä tutuissa peliteknisyyksissä. Joten jos sellaista haluaa, on vähän pakko tarttua pieniinkin asioihin, ei siitä mun nähdäkseni mitään haittaakaan pelille ole.


Meiz kirjoitti:No ketä olisit jeekaka tiputtamassa huomenna?


jeekaka kirjoitti:Meiz; ei aavistustakaan :D Mahdollisesti en ainakaan jiitä, koska epäilen ettei pahis alkaisi ensimmäiseksi takertumaan pikkujuttuihin, koska sellaisista saa aika äkkiä huomion käännetyksi itseensä. Toisaalta taas pahikset hyötyvät eniten siitä, ettei peli mene arvontaan, joten on mahdollisesti hyväkin olla pedattuna joku, jolle heittää ääni, mutta jiin "epäily" ei vaikuttanut ihan sellaiselta että sen perusteella äänestäisi, tai en tiedä.

Ehkä äänestäisin silti jiin ääntä kommentoineita Meiziä tai Lotazia, mutta olisi sen verran random että ehkä mieluummin antaisin jonkun sellaisen äänestää ensin joka pääsee varmuudella seuraamaan tilanteen kehittymistä. Jonkun on aina pakko tehdä se likainen työ, mutta nykyään en jaksa olla enää niin suuna päänä asian suhteen kuin ennen :D


Meiz kirjoitti:Oma ääni olisi kallistumassa lotazille, kun tyytyi lähinnä toistamaan minun pointin jiistä, mutta vielä erittäin ympäripyöreästi. Josko halusi pahiksena yllyttää, mutta ilman että itse keräisi huomiota.


Iku kirjoitti:Tänään olisi ensimmäinen koe, joten en ole kovin aktiivinen, tulen sitten illalla höpöttämään, mikäli vr:n netti toimii.

Jiin tarttuminen häiritsee sanaan ei mielestäni ole mitenkään ihmeellistä. Tiesin ajatustani esittäessä, että se ei ollut täydellinen, joten on vain luonnollista, että joku kiinnittää huonoihin sanamuotoihin huomiota. Tämä ei tee Jiistä yhtään sen epäilyttävämpää, kuin mitä hän oli ennen kommentiaan.

En oikein jaksa uskoa että äänestykseen meneminen olisi yhtään kenenkään etu, joten herätelläänpä hieman porukkaa ++hagrid2. Tiedän olevani kauhea ihminen kun asetan uuden kyläläisen putoamisuhkaan herättelyäänellä, mutta ehkä on kuitenkin parempi, että joku antiaktiivinen tippuu aktiivisten pelaajien sijaan.


Zey kirjoitti:Jeekaka: Miksi juuri Meiziä tai Lotazia? Ihan viballa vai, vai liittyykö asia siihen, että he kommentoivat Jiitä?

Meiz: Kun sinulla kerran on pelaaja, ketä epäilet sen verran, että voisit äänestää häntä, mikset äänestä vaan panttaat ääntäsi?

Iku kirjoitti:...mutta ehkä on kuitenkin parempi, että joku antiaktiivinen tippuu aktiivisten pelaajien sijaan.

Olen tästä eri mieltä. Hagrid voi olla erikoishyvis, ja koska ei ole nähnyt pelin alkavan, hän ei voisi puolustautua. Sen sijaan äänestämällä jo herännyttä, miksei sitten hiljaisemmasta päästä heränneistä, heillä on ainakin parempi mahdollisuus tulla kertomaan, jos on erikoishyvis. Miksi olet noin innokas tiputtamaan heräämätön pelkällä herättelyäänellä, vaikka Meiz ainakin on puhunut äänestävänsä? Eikö edes jonkun mielestä epäilyttävä pelaaja kannata tiputtaa ennen heräämätöntä, kun et kerran ole edes sanonut pitäväsi lotazia mitenkään hyvismäisenä? Etkö kenties halua Lotazin tippuvan, koska hän on pahiskaverisi?


Iku kirjoitti:Zey: kysytkö minulta vai Meiziltä? En oikein tajua, mitä haet kahdella viimeisellä kysymyksellä takaa, mutta yritän vastata niihin parhaani mukaan.

(Zey jatkuu) Meiz on vain puhunut. Ei äänestänyt. Sitten kun hän äänensä tulee antamaan voin poistaa herättelyääneni, mutta ainakin toistaiseksi pidän sen. Oletko siis sitä mieltä, että minun tulisi äänestää lotazia, koska Meiz epäilee häntä? En ole missäään vaiheessa vielä ottanut kantaa lotaziin tai muihinkaan jiitä lukuun ottamatta, koska minulla ei ole vielä muista mitään sanottavaa. Kukaan ei ole äänestänyt edes lotazia, joten en ymmärrä miten ääneni hagridille saa sinut epäilemään minua ja lotazia pahiksiksi.

Sattuikohan Zeylle joku typo edellisesä viestissään, vai oonko mä täysin pihalla tän pelin tapahtumista.


Lunella kirjoitti:Heii! Anteeksi, että heräilen näin myöhään, mutta en ollenkaan muistanut ilmoittautuneeni peliin. :D Ja tosiaan, tämä on ensimmäinen pelini kylässä, enkä siis ennestään tunne ketään. Jännittävää pelata eri ihmisten kanssa kuin mitä yleensä on pelannut.

Juttelua on saatu aikaiseksi ainakin rooleista, joista mulle vieraita ovat sekä hyvistappaja että kiertävä esine. Puhehäirijöijä on tuttu, mutta rehellisesti sanoen, en näe siitä olevan paljoakaan hyötyä pelissä pahisten kiinnisaamisen kannalta (ja joo, meillä on siinä yksi varma hyvis + tuohan se jonkinlaista viihdearvoa itse peliin). Jos joku pahis nyt päättää yrittää alkaa feikkaamaan puhehäirikköä, niin sittenhän meillä on yksi pahis kiikarissa. Tästä aiheesta on kuitenkin keskusteltu jo sen verran, ettei minulla taida olla mitään uutta sanottavaa tähän liittyen.

Zey kirjoitti:
Iku kirjoitti:...mutta ehkä on kuitenkin parempi, että joku antiaktiivinen tippuu aktiivisten pelaajien sijaan.

Olen tästä eri mieltä. Hagrid voi olla erikoishyvis, ja koska ei ole nähnyt pelin alkavan, hän ei voisi puolustautua.

Jep, Hagrid2 on ollut paikalla viimeksi 19. kesäkuuta, joten mitä luultavimmin hän ei tiedä edes pelin alkaneen. Minä en Zeyn tavoin lähtisi äänestämään heräämätöntä pelaajaa, koska kyseessä voi todellakin olla se erikoishyvis. Sen sijaan voisi antaa herättelyäänen niille, jotka ovat vain jättäneet vain heräämisviestin. Heillä kuitenkin on (luultavasti - kenelläkään ei nyt pitäisi olla poissaoloa) mahdollisuus tulla edes ilmoittamaan putoamisuhassa ollessaan, jos heillä on jokin erikoisrooli tmv.

Jos katsoin oikein, niin hyyrypyyry ja Violet ovat jättäneet vain herättelyviestin tähän mennessä. Olisko teillä jotain muutakin sanottavaa sen lisäksi, että olette hereillä?


zeremi kirjoitti:Katos joo.. Päiväkin loppuu jo tänään. Täytyy yrittää lukee tässä kaverilla ollessa nää viestit, mut en kyllä lupaa mitää. :D Voi olla, että tämä aktiivinen hyvis on aika hiljaa pari päivää.


Violet kirjoitti:Lunella: Minulla oli poissaolot viimepäivinä, ja en ole oikein päässyt koneelle. Tästä johtui hiljaisuuteni, mutta nyt voin toivottavasti osallistua tähän peliin aktiivisemmin.

Tuo Jiin huomio Ikusta oli minusta aika pieni juttu. Mietityttää kuitenkin juuri Meizin ja Lotazin reaktiot niihin. Eli jos jii on pahis, niin en usko, että Meiz tai Lotazi olisivat pahiksia, mutta jos Iku on pahis, niin linkittyy hän Meiziin ja Lotaziin. On kuitenkin mahdollista, että kukaan heistä ei ole pahis.

Itse olen vielä poissaoloni takia sen verran pihalla tästä pelistä, että taidan jättää äänestämisen huomiseksi.


Zey kirjoitti:Iku: Lainauksen jälkeen kysymykset sun muut on osoitettu sinulle.

Iku kirjoitti:Oletko siis sitä mieltä, että minun tulisi äänestää lotazia, koska Meiz epäilee häntä?

En, mutta mikäli Meiz äänestää Lotazia kuten on suunnitellut, sinun äänesi estäisi Lotazia tippumasta, koska Hagrid on saanut äänensä ensin.

Iku kirjoitti:Kukaan ei ole äänestänyt edes lotazia, joten en ymmärrä miten ääneni hagridille saa sinut epäilemään minua ja lotazia pahiksiksi.

Koska heitit herättelyäänen aikeenasi tappaa sen jälkeen kun Meiz kertoi äänestävänsä lotazia, ja viestin alussa vielä puhuit, että olet hiljaisempi tänään ja pääsemisesi puhumaan riippuu vr:stä, mikä kuullosti siltä, ettei äänenpoistoa olisi tulossa.

Iku kirjoitti:Sitten kun hän äänensä tulee antamaan voin poistaa herättelyääneni, mutta ainakin toistaiseksi pidän sen.

Eli mielipiteesi siitä, että antiaktiivinen kannattaisi lynkata ennen aktiivista pelaajaa, ei pädekään tässä?

Hmm, mikset kommentoinut lainkaan pointtiani, miksei heräämätöntä pelaajaa kannattaisi olla lynkkaamassa? Etkö välitä siitä, että äänesi tekee erikoishyviksen putoamisen todennäköisemmäksi?

Itse tappaisin mielummin ++Ikun kuin heräämättömän Hagridin. Ikussa lähinnä häiritsee tuo, ettei tunnu välittävän lainkaan pointistani, vaikka hänen viimepelissään juuri kävi noin, että erikoishyvis tippui herättelyääneen, eli homman pitäisi olla tuttu, plus jos Iku olisi välittänyt pointistani, hän olisi voinut tehdä äsken asialle jotain. Lisäksi ääneen vaikuttaa myös se, että ainakin viimepahispelissään Iku turvautui useamman kertaa herättelyääneen, eli hieman tuntuu samalta, ja se, että mahdollisesti haluaa vaikeuttaa Lotazin tippumista.

//Violet väliin.


Meiz kirjoitti:Jätin äänen pois, koska kiinnosti tietää alkaisiko joku mahdollisesti ennakoimaan pelastusta. Jos lotazi paljastuisi pahikseksi niin Iku sopisi tähän kuvioon. En olisi myöskään hagridia tiputtamassa. Tällä hetkellä odottelen mielenkiinnolla Ikun vastausta Zeyn pointteihin.


Paum kirjoitti:En näe mitään syytä antiaktiivien (ts. Hagrid) äänestämiseen pois tässä vaiheessa. Hän ja muut antiaktiivit kuolevat kuitenkin antiaktiivisuuteen huomenna, jolleivat aktivoidu, joten ei ole mitään järkeä tuhlata päivätappoa heihin. Erikoishyvikseen osumisen mahdollisuus on aina olemassa, samoin kuin normihyvikseenkin. On toki mahdollista myös että Hagrid on pahis, mutta tällöinkin hän kuolee heti huomenissa (ellei sitten saa varapelaajaa. Kuitenkaan ei mielestäni kannata tappaa täysin puolustuskyvytöntä).
Vaikka pahiksen luulisi pitävän tästä (pahiksen näkökulmasta) varman hyviksen tappamisesta äilman suurempia epäilyksiä itseensä, hmm hmm.


piikkisiili kirjoitti:Äänestystilanne:
1 Iku (Zey)

Iku on vaarassa pudota. Hagrid2:lle annettua ääntä ei voi hyväksyä, koska nicki on kirjoitettu väärin.

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.

Päivä loppuu noin puolen tunnin kuluttua.


Meiz kirjoitti:Pistän äänen nyt ++Lotazi, kun istun seuraavan tunnin auton ratissa, enkä pääse seuraamaan loppua.


horaaneko kirjoitti:Yritänpäs saada jotain viestiä aikaan. c:

Meiz kirjoitti:Pitikö väkisin vääntää epäilyä, jii?


Tää kommentti häiritsi mua todella paljon. Se on enemmän syyttävä kuin provosoiva enkä näe syyttämistä kovin hyvismäisenä juttuna. Pikemminkin tulee sellainen "hei kaikki, tapetaan Jii!!" -meininki tuosta. P:

Seuraavasta Lotazin viestistä mulle taas jää sellainen olo, että pakko sanoo jotain pelaajista kun pelaajia pohtivia yleensä pidetään ainakin alussa hyvismäisinä, mutta ei sieltä oikein mitään uutta irtoa. Kommentti Vampiresta, oikeastaan offtopicia, ja komppaa muita Jiistä. Mä oon muistaakseni ennenkin epäillyt kyllä Lotazia siitä että sanoo jotain muttei oikeastaan mitään, mutta en kyllä edelleenkään muista että Lotan tyyli olis aina tällainen.

Meizin selittely, miksei äänestä, tuntuu kanssa vähän typerältä. Uskoisin kuitenkin että parempia reaktioita saadaan aikaan kun äänestetään. Varsinkin näin päivän loppupuolella. Tulee olo, ettei uskaltanut äänestää ettei vaan herättäisi liikaa huomiota, ja nyt selittelee sitä vähän puolivillaisesti jälkeenpäin.

Hömmm. Ikun vastausviestissä Zeylle pisti silmään se, että tuntui olevan vähän pihalla mutta kuitenkin vastasi kysymyksiin sillä tavalla, että kyllä mulle ainakin välittyi tunne että on perillä pelistä. Yrititkö esittää pihalla olevaa hälventääksesi epäilyjä? Ja niin kuin Lunella tuossa jo sanoikin, Hagrid on ollut paikalla viimeksi 19.6 joten en tiedä, onko äänen pitäminen miten järkevää tuolla sun motiivilla. :D
Zeyn puolelta mä taas mietin tuota hänen epäilemäänsä Lotazi-Iku -kuviota, koska se vaikuttaa aika heppoisella pohjalla rakennetulta, kun kaikki perustuu siihen, että Iku äänesti Meizin jälkeen. Mä oon saanut Ikusta sen kuvan, että kuitenkin miettii tekosiaan peleissä semitarkasti, ja tuollainen temppu tuntuisi vähän typerältä keneltä pelaajalta tahansa. Randomisti herättelyäänen pistäminen "koska antaa antiaktiivin tippua" ei ole mitenkään hirveen hieno peruste (oikeestaan se on aika syvältä), mutta en itse näe tuota juonittelutaktiikkana.

Tuosta Jiistä sen verran, en itse pidä tuota hirveen pahismaisena vaan aika Jiimäisenä toimintana. En ihmettelisi, vaikka Jii olisi esittänyt "typerän" epäilyn saadakseen vaan vielä paremman reaktion.

Eli toisinsanoen Lotazi jäi mietityttämään tuon yhden viestinsä perusteella, ja Zey ja Iku on kummatkin vähän hämäriä. Meizissä näen ehkä kaikkein eniten nyt selviä juttuja jotka epäilyttää, joten ++Meiz.
Hyvismäiseksi mä en osaa nimetä oikein ketään. P:

Ja oho alotin tän viestin kirjottamisen seitsämältä. :D Oon niin hidas.

// Väliin Meiz, PJ ja Paum. Aha, jos Ikulla olikin joku suunnitelma tuossa, niin eipä näytä hyvin sujuvan. :D Mulla ei oikeastaan ole mitään Ikun tippumista vastaan koska hänkin häiritsee, mutta pidän ääneni ykkösepäillyllä.


Lotazi kirjoitti:Meiz: mä vain ajattelin samalla tavalla ja siksi niin sanoin. En voi sille mitään että joku on jo sanonut sen mikä tulee itselle mieleen samasta jutusta.

Horaa: mulla ei oikee taida olla sellasta tyyliä tällä hetkellä millä pelaan, ilmoon aina peliin kun mulla olis aikaa pelata ja peli alkaa aina sillon kun ei olis aikaa pelata :D minkäs sille voin.

Mutta en nyt kyllä oikeen tajuu mistä yhtäkkii kaikki epäilee mua :D ja sit yhdistetää ikuun. Vähän hassua, että äänestää heräämätöntä, koska tämän roolista ei voi olla varma koska tämä ei luultavasti edes tiedä rooliaan ja ei ole puhunut mitään, niin ei ole mitään materiaalia mistä katsoa.


Lotazi kirjoitti:Toisaalta ikun ääntä ei näköjään laskettu, mutta silti ikun äänestysmeininki ihmetyttää


piikkisiili kirjoitti:Päivä on päättynyt.


piikkisiili kirjoitti:Äänestystulos
1 Iku (Zey)
1 Lotazi (Meiz)
1 Meiz (horaaneko)
Iku putoaa saatuaan ensimmäisenä äänen.

Sinä päivänä koettiin suurin aivomyrsky, jota ollaan koskaan koettu bokoblinien heimossa. Alun hankaluuksien jälkeen onnistuivat he muuttamaan luonnollisia viettejään jahdata kaikkea muuta kuin toisiansa ja kääntymään toisiansa vastaan. Sinä päivänä he keksivät myös demokratian. Auringon laskiessa oli päivän huipennus: jonkun lynkkaaminen.
"Kriaa krää kähh, Iku, kriaapuh!" yksi bokoblineista julisti.
Iku niminen bokoblini raahattiin neuvostelevan piirin keskelle.
"Eeeh ei kulkaan kamut alkää, mä-"
Siinä se sitten oli. Vaikka Iku yritti kuinka kovasti niellä sanojaan takaisin oli hän tuominnut itsensä kuolemaan. Sitä joskus paniikissa sattuu unohtamaan puhua bokoblinia, mutta paremmankin hetken olisi voinut valita.
"Kriaaa!" bokoblinit kiljaisivat ja lähin heistä kohotti miekkansa Ikun kaulan ylle.
Tsap. Sen sijasta että he olisivat nähneet päättömän bokoblinin edessään oli heidän edessään päätön mogma. Se meinasi herkullista mogmasoppaa! Myöskin sitä, että vihollisia oli yksi vähemmän.

Kuolleet
1. päivä: Iku, petturi

Yö alkaa nyt ja se päättyy huomenna 1.7. kello 20. Erikoishamot lähettäkää yönimenne siihen mennessä. Tuff.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tarina sankarista, joka menetti miekkansa - päättyi

ViestiKirjoittaja Mus » 17.11.2013 21:29:29

piikkisiili kirjoitti:2. aamu

"Mietitkö yhä Mogman kohtaloa, mestari?"
Link havahtui ajatuksistaan. Hän ja Fi olivat piilossa pusikossa kuun hohtaessa kirkkaana. Noh, kyseisen alueen puskat olivat tikkukasoja, mutta parempi sekin kuin ei mitään.
"Tärkeintä on sinun hengissä pysymisesi ja tehtävän jatkaminen, Fin lohduttavat sanat olivat varsin kylmänviileät.
Miekan henki ehkä saattoi suhtautua asioihin tunteettomasti, mutta Link koki syyllisyyttä. Plats oli halunnut auttaa ja miten hänet siitä palkittiin? Tilanne oli hänelle aivan vieras. Tai ei oikeastaan, mutta Link uskoi vielä voivansa pelastaa sen tilanteen. Kaikki tämä oli sen pienen mahdollisuuden arvoista, jopa bokobliniksi naamioituminen.
"Kohde nukahti, mestari."
He nousivat esiin piillopaikastaan. Oli aika iskeä nukkuvan bokoblinin kimppuun. Yhtäkkiä musta varjo ilmestyi heidän eteensä ja kaatoi Linkin maahan.
"Mestari!" Fi huudahti.
Kuului ulahdus. Varjo katosi yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin. Link jäi maahan makaamaan ja vuoti vuolaasti verta.
"Zelda..." Link päästi viimeiset sanansa.
"Mestari..."
Game over?

Bokoblinit heräsivät hieman tavallista myöhemmin. Maittava keitto ja eilisen onnistuminen olivat purkaneet jännitystä. Todellisuuteen herättiin, kun kaksi heistä puuttui ryhmäkokoontumisesta. Zey ja Violet nimisiä bokoblineja etsittiin hyvä tovi ilman tuloksia, kunnes tajuttiin yksi seikka. Mikäli bokoblini kuolee, haihtuu hän ilmaan melkein heti. Oli Zey ja Violet sitten lähtenyt mitkälle aamulenkille tai kuollut, ei heitä kannattanut odottaa. Mutta sitten he löysivät jotain muuta kuin bokoblinin. Vihreä pukuinen haltija löydettiin kuolleena piillotettuna puskaan. Vihollinen oli kuollut!

Kuolleet:
1. päivä: Iku, petturi
1. yö: Zey, tavallinen ja Violet, Link

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.
piikkisiili 2.7. - 4.7. [PJ]

Äänestyspakossa:
Vampire (Gomhog varapelaajana)
zeremi
Jite
Jii
hyyrypyyry
Hagrid2
Lotazi
Paum
Lunella
jeekaka

Vampirea tulee sijaistamaan Gomhog 15.7. asti. Nyt alkoi 2. päivä ja se päättyy 5.7. kello 20.


Meiz kirjoitti:Melkoisen hienosti alkanut peli :) Hyvät on vaistot Zeyllä ja tappajalla. Kallistuisin edelleen siihen että Lotazi on pahis. Vaisu ja varovainen aloitus, komppaili vain minua jiitä vastaan. Ikun ääni tuli heti kun olin kertonut aikeistani äänestää lotazia.


jeekaka kirjoitti:Muuten aika samoilla linjoilla Meizin kanssa, mutta toisaalta pienoinen mahdollisuus, että Lotazi on vain valitettavien olosuhteiden uhri. Eli joko Violet pelaa tässä itselleen hyvisviboja mikäli Iku ja Lotazi jäävät kiinni, tai sitten ottaa vähän tyhmänrohkean riskin sen suhteen, ettei voi Ikun pudottua oikein järkevästi kääntää kelkaa ja tarvittaessa pelastaa Lotazia:

Violet kirjoitti:Tuo Jiin huomio Ikusta oli minusta aika pieni juttu. Mietityttää kuitenkin juuri Meizin ja Lotazin reaktiot niihin. Eli jos jii on pahis, niin en usko, että Meiz tai Lotazi olisivat pahiksia, mutta jos Iku on pahis, niin linkittyy hän Meiziin ja Lotaziin. On kuitenkin mahdollista, että kukaan heistä ei ole pahis.


Olisi toisaalta ihan hauskaa saada hyvistappajan perusteet sille, miksi lynkkasi juuri Violetin, mutta taitaa kuitenkin olla vielä vähän aikainen vaihe peliä ottaa erikoishahmo esiin? Ellei satu omaamaan kilpeä ja halua välttämättä tulla :D Itse en ole varmojen erikoisten vaan enemmänkin erikoiskykyjen hyödyntämisen ystävä, joten älkää pitäkö pahismaisena tämän takia!

Meiziä pidän itse tällä hetkellä hyvismäisimpänä, koska meidän ajatukset kulkee aika lailla samoja latuja - tosin pidän pienen varauksen siinä, että its esitin Meiziä toisena ehdokkaana tyypiksi, jonka olisin pudottanut eka päivänä, eli samalla logiikalla kuin Iku "pelasti" Lotazia, Iku myös turvasi Meizin selustaa. Toisaalta taas Iku-Violet-Meiz -kombo ei olisi välttämättä se kaikkein ensimmäinen ottamaan huomioon että saatan vaikka arvaamattomasti äänestäkin vaikka olisinkin sanonut etten mieluummin tekisi sitä :-D Pitää vielä tarkistaa, minkä verran oon Meizin tai Violetin kanssa pelannut yhdessä!

Jos pahis ei ole Lotazi eikä Meiz, niin sitten menee ihan hakuammunnaksi, kun yksinään viimeinen pahis ei enää ehdi linkittymään muihin ;P


jeekaka kirjoitti:...paitsi että kaikki mikä Violetin sanomassa pätee Lotaziin, pätee myös Meiziin...

No joo, siinä kumminkin mun top 2 -lynkattavat.


Jite kirjoitti:Wow, pelihän on lähtenyt käyntiin täydellisesti :D Ensimmäisenä pois petturi, ja hyvistappaja osuu heti ekana yönä pahikseen. Täs kyl mietityttää, että täs on kuitenkin vasta toinen päivä, mutta... Pitäisikö tässä tilanteessa mielestänne erikoisten tulla esiin, kahden varman hyviksen tietäminen auttaisi yhden pelaajan etsinnässä paljon.


Meiz kirjoitti:Sanoisin että odotellaan tuon kanssa. Eri asia jos erikoinen kerää paljon epäilyä niskaansa.


Hagrid kirjoitti:Noniin, sanoisin hoitaneeni hommani liiankin hyvin ^^. Toisin sanoen täällä puhuu teidän hyvistappaja. En nää mitään syytä olla paljastamatta rooliani, sillä olen nykyään ihan perus kyläläinen. Naurahdin hieman kun näin että Violet oli meidän pääpahis .. :D Halusin lynkata Violetin koska lukiessani violetin viestejä, jotenkin niistä puhkui pahismaisuus. En nyt osaa selittää miten, mutta vähän niinkuin vibapohjalta.. :D Ajattelin että voisin ehkä vahingossa nirhata vaikka suojelijan, mutta hyvin meni. Ei tässä muuta. Lotazia epäilen tässä eniten tällä hetkellä.. ^^


jeekaka kirjoitti:
Jite kirjoitti:Pitäisikö tässä tilanteessa mielestänne erikoisten tulla esiin, kahden varman hyviksen tietäminen auttaisi yhden pelaajan etsinnässä paljon.


No sanoinkin jo, mutta hyvistappajalla on pahiksista jokseenkin oikeaan osunutta tietoa, jonka perusteella Violet on lynkattu (ellei ole sit mennyt ihan randomilla) ja tämän tiedon esiintuominen voisi hyödyttää hyviksiä, kun pahikset eivät enää keskenään tule tämän enempää linkittymään.

Tavallaan erikoisten esiintulo voisi odottaa kunnes Lotazi ja Meiz on lynkattu (tää siis mun näkökulmasta, koska pidän molempia mahdollisina pahisehdokkaina :D), mutta sitten olisi aina satunnaisen yökuoleman riski.

//Meiz ja Hagrid2 väliin. Eli vähän turhaksi jäi viesti :D Mun puolesta puhehäirikkö voi odotella esiintulonsa kanssa, ellei joudu putoamisuhan alle.


Lunella kirjoitti:Oho! Enää yksi pahis jäljellä, jee! Toisaalta, koska meitä on näin paljon vielä jäljellä, niin pahiksen voi helppo olla piiloutua hyvisten joukkoon. Itse kuitenkin ajattelisin, että viimeinen pahis yrittäisi nyt olla mahdollisimman varovainen sanomistensa suhteen, ettei saa epäilyksiä päällensä. Hän kuitenkin on yksin enää jäljellä ja tässähän on mennyt vasta yksi yö.

Selailtuani vanhoja viestejä, niin Lotazi kieltämättä näyttää munkin silmiin vähän epäilyttävältä. Toisteli sillon aikaisemmin vain Meizin sanomisia ja myös puolusteli Ikua vähän sellaiseen tyyliin, että "kannattaako tota Ikua nyt epäillä", kun Jii tarttui siihen häiritsemis-sanaan. Samaa kuitenkin mietin tässä kuin jeekaka. Kenties Lotazi onkin vain "olosuhteiden uhri" ja viimeinen pahis onkin joku ihan muu.

Jite kirjoitti:Pitäisikö tässä tilanteessa mielestänne erikoisten tulla esiin, kahden varman hyviksen tietäminen auttaisi yhden pelaajan etsinnässä paljon.

Meitä on jäljellä vielä 12, eli jos kaksi varmaa hyvistä tulisi esiin, niin jäljelle jäisi vielä 10 henkilöä, joista vain yksi on pahis. En välttämättä itse kannata tätä, koska pelaajia on jäljellä niin paljon.


// Meiz, Hagrid2 ja jeekaka väliin... Taidan olla samoilla linjoilla jeekakan kanssa, että puhehäirikkö voi tulla esille siinä tapaukessa, että joutuu putoamisuhan alle. Mitä mieltä muut on?


jeekaka kirjoitti:Lunella, toisaalta Meiz tekee tuota samaa Ikun puolustelua, esimerkiksi tässä kommentissa:

Meiz kirjoitti:Jälkimmäiseen liittyen, en näe juurikaan eroa siinä käyttääkö sanaa häiritsee vai estää (voisin käyttää yhtä hyvin kumpaakin).


Lotazi sitten taas ennen Ikun lynkkausta tekee enemmän pesäeroa Ikuun, Meiz puolestaan aika vahvasti pohjustaa Ikun ja Lotazin pahisparimahdollisuutta alusta asti. Eli periaatteessa kumpikin voisi tietää Ikun pahispuolesta, mutta sitten taas varmaa on, että vain toinen näistä voi olla pahis.

Itsellä sitten taas tosiaan kävi myös mielessä se, että kun ilmoitan saattavani äänestää joko Meiziä tai Lotazia, joku saattaa haluta vaikuttaa asiaan jo ennen kuin mahdollisesti heitän ääneni. Tässä mielessä Meiz on musta hyvismäinen, koska ajatukset on olleet niin samoilla linjoilla mun kanssa, mutta sitten taas toisaalta Meiz vois pelata pahista myös tosi hyvin ja tuurikin olla vielä matkassa.


Meiz kirjoitti:Sen verran puolustaudun tuohon, että pahiksena olisi ollut järkevämpää antaa Ikun itse vastata tuohon sanamuodon käyttöön.


Lotazi kirjoitti:Kysymystäytteinen päivä tulossa? Minulla ainakin, ketä saan kiittää puhehäiriköijänä? Ootas, en haluakaan vielä tietää eli mitä jos pysyt vielä piilossa? Kerrothan kuitenkin jos olet tippumassa? :>

jeekaka kirjoitti:Itsellä sitten taas tosiaan kävi myös mielessä se, että kun ilmoitan saattavani äänestää joko Meiziä tai Lotazia, joku saattaa haluta vaikuttaa asiaan jo ennen kuin mahdollisesti heitän ääneni.

Itselleni tuli mieleen, että sinun ansiostasi ihmisten katseet kääntyivät minuun ja Meiziin, et vain itse olisi pahis? Sellainen joka ehdottaa helposti äänestettäviä, jotta itse ei vaan jäisi kiinni? :>

Nää pelkät kysymykset on vaikeita, onko ketään teistä yrittänyt kirjottaa kokonaista viestiä ainoastaan kysymyksien kanssa? Tiesittekö, että tämä on uuvuttavaa???

Mutta siis, en usko että Meiz olisi välttämättä antanut ääntään minulle ellei jeekaka olisi ehdottanut, joten miksi tartuit helppoon syöttiin? Ai senkö takia, koska minä ajattelin samalla tavalla ja "toistan ajatuksiasi"? :>


Paum kirjoitti:Ai että sellanen yö :D Ihan kiva joo.

Mahdollisuudet voittoon on muuten erittäin suuret nyt. Harmi vain että tulee olemaan melko hakuammuntaa, mutta silti todennäköisyydet vat puolellamme.
Hagrid2 on siis varma hyvis, ellei kukaan toisin ilmoita (ja kannattaisi muuten ilmoittaa, jos joku muu on oikeasti Ghirahim!)
En tiedä vielä yhtään, ketä tulen äänestämään. Luen koko ketjun uudelleen paremmalla ajalla ja päätän sitten.


horaaneko kirjoitti:No huh huh. :DD 2 pahista mennyt 15 pelaajan pelissä ekaan yöhön mennessä, vois sanoa että hyvin mennee. xD

Ennen muita juttuja ajattelin laskea meidän harhalynkkausten määrän:

2. päivä » 11 pelaajaa / 1 pahis
2. yö » 10 / 1
3. päivä » 9 / 1
3. yö » 8 / 1
4. päivä » 7 / 1
4. yö » 6 / 1
5. päivä » 5 / 1
5. yö » 4 / 1
6. päivä » 3 / 1
6. yö » 2 / 1 »»» pahisvoitto

Eli 4 harhalynkkausta, jos laskin oikein. :> On siis aikaa ja mahiksia saada pahis kiinni. Toivotaan nyt vaan ettei topic tässä kauniissa harhakuvassa laiskistu, koska oon nähnyt sellasia pelejä eikä niissä ole käynyt kivasti. Jeba.

Sit nopee pelaajakatsaus. (nopee koska otin unilääkkeen ja aivot sammuu kohta..)

Hmm. Olisiko Jii pahiksena tarttunut heti petturin ekaan viestiin? Koska kyseessä on "ei niin arvokas" pahis niin se voisi olla mahdollista. Toisaalta en edelleenkään saa tuosta viestistä kamalia pahisviboja. Mutta toisaalta (again) viestin muotoilu retorisine kysymyksineen sopisi hyvin kysymykseksi, jonka voisi heittää pahiskaverille. Ikun vastauskin oli sen verran huoliteltu että asiasta olisi voitu sopia etukäteen. Hummm. En mää tiiä.

Jeekakan pyörittely äänestettävien suhteen jäi jälkeenpäin luettuna ihmetyttämään. Muistaakseni Jee on aina se joka lähtee ekojen joukossa äänestämään, joskus heppoisilla perusteilla ja joskus ei, mutta aika rohkeesti kuitenkin. Nyt pyöritteli tuossa vähän jotain nimiä, mutta mitään selkeää ei jäänyt käteen. :p
Tuossa vielä kommentoikin, ettei jaksa enää "olla niin suuna päänä asian suhteen". (eli äänen, kai) Miksi? Pelkäätkö liikaa huomiota?

Meiz häiritsee edelleen. Vastaa jeekakalle että on kallistumassa Lotazin suuntaan, muttei tee asialle mitään. Halusi kenties odottaa muiden reaktiota kuin kokeillakseen kepillä jäätä? Kommentti äänen kanssa olisi voinut olla liian näkyvää, eikä Meiz ehkä pahiksena uskaltanut tehdä niin isoa siirtoa.

Ikun kommentti Jiistä oli aika neutraali ja jotenkin, öö, mikäsesanaon, jälkiä peittelevä? Ehkä näki aiheesta nousseen "kohun" (lol oon niin Seiska :D) liian suurena ja päätti yrittää tyynnytellä sitä, koska pahis!Jiin ja Ikun pieni pesäeron otto näkyi nyt liikaa.
Toisaalta taas koko kuvio ennaltamäärätystä pesäeron otosta tuntuu hölmöltä. En voi kuitenkaan olla ottamatta sitä huomioon, koska on siellä aina se mahdollisuus.

Ikun vastaus Zeylle on kyllä hämärä, ja säikähdys paistaa mulle ainakin kohdasta, jossa kysyy pitäiskö hänen muka äänestää Lotaa ja sitten alleviivaa ettei ole vielä ottanut kantaa Lotaziin eikä muihinkaan Jiitä lukuunottamatta. Tämä alleviivaus ja Lotazin erikseen mainitseminen tuo mulle tunteen, että Lotazi voisi hyvin olla vika pahis.

Tuo Violetin puhe Lotazista, Meizistä ja Ikusta on tosi ympäripyöreää. Miettii ketkä vois olla pahiksia jos tämä on ja tuo ei (myös, että jos Iku on pahis, linkittyy Meiz ja Lota tähän) mutta lopussa kuitenkin pyörtää koko jutun siihen, ettei kukaan välttämättä ole pahis. Tää kommentti ei oikeestaan vaikuta omiin mielipiteisiini mitenkään koska pahis olisi ihan hyvin voinut sanoa noin niin pahiskaveristaan/kavereistaan kuin hyviksistä.

Paum kommentoi aika heti Zeyn viestin jälkeen kuviota miettimällä Hagridia. Ei suoraan mainitse asiaa, mutta tuntuu Hagridin tiputtamisen vastustamisella tukevan Ikun kuolemaa. Olisi kyllä ehtinyt jutella pahiskaverin kanssa asiasta, joka olisi voinut neuvoa ettei lähde vastustamaan ääntä.Jostain syystä saan Paumin kommentista kuitenkin selittämätöntä hyvisvibaa, joka ehkä johtuu juurikin tuosta että kommentoi vaan Hagridia eikä hot topiccia.

Lotazin viimeisistä viesteistä jää semmonen olo että olisi tajunnut ettei Ikua enää voi pelastaa ja päätti ottaa viimeiset mahdolliset pesäerot tähän. Tosin jos itse käyttäisin tuollaista taktiikkaa, tekisin sen varmasti paljon rajummin ottein, kun taas Lotazia vaan "ihmetytti" Iku, jne.

Jos Lotazi ei ole pahis, Meizin eka viesti tänään olisi pahikselta aika oletettava: yllytys "pahiksen" kimppuun. Meiz tuntui harrastavan tätä yllytystä tosiaan jo Jiin kohdalla. Tosin ei tuo kommentti vielä mitään tönimistä oikeeseen suuntaan ole, mutta tietynlaista mielenjohdattelua kumminkin. Lisäksi mikä mua häiritsee on se, miten Meiz ei kuitenkaan tunnu uskaltavan tarttua härkää sarvista. Puhuu kyllä,muttei tee oikein mitään konkreettista.

Tässä vaiheessa mä taas itken koska tän viestin piti olla lyhyt ja nopee. xD Silmät menee kiinni koko ajan, näinköhän selviin loppuun..

jeekaka kirjoitti:No joo, siinä kumminkin mun top 2 -lynkattavat.


Nyt
jäi epäselväksi, eli ketkä 2? (vai eikö mun aivot vaan toimi) Lotazi ja Meiz? Pidät kuitenkin Meiziä hyvismäisimpänä? :D Lisäksi tämä Jeekakalta:

Tavallaan erikoisten esiintulo voisi odottaa kunnes Lotazi ja Meiz on lynkattu


Kuullostaa ihan siltä kuin tietäisit pelin jatkuvan vielä Meizin ja Lotazin kuolemankin jälkeen.

Lotazi sai sitten ihanan puhehärön. Ehkä vähän ikävä temppu puhehäiriöijältä, koska nyt Lotazilta ei saa kunnon puhetta mikä vaikeuttaa roolianalyysia, mutta onneks puhehärö ei ole sentään ihan mahdoton. :D (joku maukuminen/röhkiminen/muu eksoottinen ääntely puolustukseksi epäilyihin olis ollut mielenkiintoista)

Niin ja Hagrid2 on varma hyvis. Hyvää työtä kyllä! Näin sitä todistetaan taas että vibat on kivoja ja luotettavia :D

Elieli tiivistettynä mun ajatuksia:

- Lotazi mahdollinen pahis
- Meiz mahdollinen pahis (ehkä vielä enemmän)
- Jii mietityttää Ikun kanssa käydyn juttunsa takia
- Jeekaka pelaa erilaisesti, epäilyttää vähän

Toivon tosiaan että nämä meidän yleensä aktiiviset pääsee pian puhuu. P: Jiistäkään ei ole taas kuulunut. Ja muutkin, puhumaan!!


zeremi kirjoitti:Meitzi ei oo kerenny tekee mitää ja täällä onki enää yks pahis jäljellä. En varmaan kerkee tähänkää päivään osallistuu, ku oon leirillä tän viikon.

Jatkakaa samaan tahtiin. :D


jeekaka kirjoitti:
Lotazi kirjoitti:Itselleni tuli mieleen, että sinun ansiostasi ihmisten katseet kääntyivät minuun ja Meiziin, et vain itse olisi pahis? Sellainen joka ehdottaa helposti äänestettäviä, jotta itse ei vaan jäisi kiinni? :>


Jos olisin pahis, olisin äänestänyt eilen sinua enkä antanut Ikun tippua, kun mulla oli siihen kaikki perusteetkin valmiina :D

Olin kumminkin eilen tökkimässä liikkeelle tapahtumaketjua, joka lopulta johti petturin putoamiseen, joten lopulta olen mielestäni kyllä jopa edistänyt hyvisten peliä. Sitä ei aina ole voinut sanoa mun ekan päivän äänestysseikkailuista, ja se että aloin kyseenalaistamaan pelityyliäni oli kans yks syy siihen, että olin vähän pidempään tauolla juonareista. Eli horaaneko, pelaan ehkä eri lailla, mutta se on ihan tietoinen ratkaisu koittaa rauhoittua vähän ja olla ottamatta stressiä siitä että eka päivänä pitäisi aina keksiä joku tempaus :D

Meiz, mmm totta.


Meiz kirjoitti:Mulla on oikeastaan sama juttu kuin jeekakalla. Tämän forumin ulkopuolella pelatuissa peleissä äänestetään todella paljon, mutta kulttuuri kylässä on hyvin erilainen. Olen pyrkinyt nyt "rauhoittamaan" peliäni, eli kerron epäilyni päivän aikana ja äänestän vasta kun pelaajan reaktiot / vastaukset eivät vakuuta.


horaaneko kirjoitti:Jeekaka, rauhoittumisen osalta ymmärrän kyllä. Mut on lynkattu kahdessa viime pelissä ekana päivänä/alussa koska oon halunnut kokeilla "rajumpaa" pelityyliä. Olis kiva oikeesti pelata välillä vähän eri tavalla mutta kun Kylän pelikulttuuri nykyisin on vähän se "hei tuo on erilainen, lynkataan se!" niin ei sitten oikein voi pelata miten haluaa.
Siitä en kuitenkaan anna hyvispointseja, että ajoit petturin kuolemaa, koska petturi on aina petturi. Yleensä jos huomataan että petturia ollaan epäilemässä, tätä ei pahisten toimesta edes yritetä pelastaa.

Mua nyt häiritsee Meiz vielä enemmän tuon viestin jälkeen. Tulee Jeekakan lahkeessa roikkuen kertomaan että hänkin on vaihtanut tyyliä kuin olettaen, että kaikki epäilykset hälvenee sen myötä. :P Mua häiritsee ettei epäilyksiin vastata kunnolla vaan kuitataan kaikki vaihtuneella pelityylillä.

Oon muuten sit illalla hiljempaa, kaverit murtautuu kämppään. :D


Meiz kirjoitti:Horaaneko, nähdäkseni vastasin juuri siihen mistä minua epäilit, eli epäilemisestä ilman äänestämistä. Äänestin kuitenkin lotazia ja aion varmuudella äänestää joka pelipäivä. Sen verran voisin lisätä etten ole todellakaan ujostellut äänestämistä pahispeleissäni.


Gomhog kirjoitti:Huomenia kaikille, olenkin tässä Vampire Vampiren paikalla vähän aikaa. Saatan olla vähän tavallista hiljempaa torstaihin asti, mutta yritän silti kommentoida parhaani mukaan siihen asti. Tilanne pelissä näyttää melkoisen mukavalta, paitsi olisin kyllä itse pitänyt hyvistappajan mieluummin piilossa.

Keskustelua äänestyksestä: olen täysin eri mieltä siitä, että ahkera äänestäminen olisi huono ajatus. Mielestäni äänestää kuuluu aina kun on pienikin syy, sillä ääntä saa vaihtaa ja ei edes ole vaaraa päivän aikaisesta päättymisestä. Miten muuten niitä pahiksia pitäisi saada hengiltä?

Joten jeekaka saa luvan selittää tämän:

jeekaka kirjoitti:Ilmoittelenpa nyt pikaisesti, että olen hereillä, mutta tässä on kaikkea muuta tohinaa niin ekan päivän panos on ainakin toistaiseksi jäänyt aika vähäiseksi. Suosittelen muuten, että siirretään pikkuhiljaa ajatukset siihen, kuka tiputetaan huomenna. Ainakaan ei mielellään herätysäänellä kokonaan heräämätöntä pelaajaa, eikä muutenkaan hätäpäissään ketään viime hetken äänellä. Katsotaan jos mulla olis jossain vaiheessa enemmän annettavaa aiheeseen...


Ja lisämotivaatiota vastaamiseen: ++jeekaka Sanot tökkineesi Ikun lynkkaukseen johtaneen tapahtumaketjun liikkeelle, millä perustelet väitettäsi? Ja kuten horaaneko sanoikin, pahisten ei ole vaikeaa suunnitella petturin pudottamista. Lisäksi kalastelit päivän alussa hyvistappajaa esille. En pidä tätä kovinkaan hyvismäisenä.

En oikein jaksa uskoa, että Violet olisi linkittänyt Ikua pahiskaveriinsa ensimmäisenä päivänä tämän takia:

Violet kirjoitti:Tuo Jiin huomio Ikusta oli minusta aika pieni juttu. Mietityttää kuitenkin juuri Meizin ja Lotazin reaktiot niihin. Eli jos jii on pahis, niin en usko, että Meiz tai Lotazi olisivat pahiksia, mutta jos Iku on pahis, niin linkittyy hän Meiziin ja Lotaziin. On kuitenkin mahdollista, että kukaan heistä ei ole pahis.


Tämä tuntuu yritykseltä saada joko Meiz ja Lotazi mahdollisesti jiin kimppuun tai yleinen mielipide Meiziä ja Lotazia vastaan. Siksi en tällä hetkellä pidä jiitä, Meiziä tai Lotazia erityisen pahismaisena, vaan uskon pahiksen olevan joku, jota Violet ja Iku eivät erityisesti linkitä. Tähän otaksumaan jeekaka sopii pahikseksi hyvin (hänhän toteaa haluavansa äänestää Meiziä ja Lotazia), mutta toki voi olla, että hän ajattelee juuri kuten Violet halusi ja kolmas pahis olisi vaikkapa horaaneko, Paum tai Lunella.

Zeyn yötappaminen oli omasta mielestäni pahiksilta oikeastaan jopa hieman selkeyttävä veto, sillä siinä poistui sekin mahdollisuus, että Zey olisi pahiksena yrittänyt hämmentää peliä keräämällä hyvispisteitä. Huonompi siis pahiksille, kun poistivat tämän vaihtoehdon.

Ja koska en malta olla sanomatta sanaa peliteknisyyksistä, niin eikö puhehäirikön kanssa voisi pelata niin, että tietyt häiriöt tarkoittavat tiettyjä asioita ja sen avulla saada peliin anonyyminä pysyvän varman hyviksen mielipiteitä? Ja varmaan puhehäiriöt kannattaisi valita niin, että häiriö on sekä helppo tunnistaa että helppo kirjoittaa ja lukea.

Lisäksi kaikki ovat unohtaneet kolmannen varmistettavissa olevan hyviksen. Olen kuitenkin samaa mieltä, ettei puhehäirikön kannata tulla ulos ilman putoamisuhkaa.


horaaneko kirjoitti:Hahhaa, karkasin hetkeksi koneelle. :D

Meiz, kyllä mä olen muustakin sua epäillyt. Esim tämä kohta edelliseltä sivulta:

minä eilen kirjoitti:Tää kommentti häiritsi mua todella paljon. Se on enemmän syyttävä kuin provosoiva enkä näe syyttämistä kovin hyvismäisenä juttuna. Pikemminkin tulee sellainen "hei kaikki, tapetaan Jii!!" -meininki tuosta. P:


Mäkin olen miettinyt tuota Violetin kommenttia Ikusta, Lotazista ja Meizistä. Näen siinä kaksi vaihtoehtoa, jotka kummatkin on aika lailla yhtä mahdollisia:
1) Violet yritti mustamaalata hyviksiä seuraaville päiville lynkattaviksi.
2) Violet otti pesäeroa pahiskaveriinsa (eli Lotaziin tai Meiziin). Tätä ajatusta tukee tuo "on kuitenkin mahdollista, ettei kukaan heistä ole pahis" -kommentti, joka pyörti oikeastaan koko epäilyn eikä tehnyt näin siitä niin vakavaa.
Onhan myös mahdollista, että Violet otti pesäeroa toiseen pelaajaan joka on tämän pahiskaveri ja mustamaalasi samalla toista. P:

Mutta koska tuossa on kuitenkin tuokin mahdollisuus, että hyviksiä on vaan mustamaalattu (käytän tätä sanaa liikaa :D) en jäisi nyt vaan keikkumaan näiden pelaajien välillä. Siksi tämän päivän yleinen ilmapiiri "tapetaan Lotazi" vähän huolestuttaa. Tämä lause Jeekakalta "Tavallaan erikoisten esiintulo voisi odottaa kunnes Lotazi ja Meiz on lynkattu" on vaan tosi hämärä.

Mutta muita pelaajia on vähän hankala pohtia, kun niin vähän tullut juttua. :') Paum on kommentoinut jonkin verran mutta vähän aiheen vierestä, Lunella tuntuu menevän aika yleisten mielipiteiden mukana, mikä on ihan mielenkiintoista, koska huomioi itse, että viimeinen pahis saattaa yrittää pelata mahdollisimman huomaamattomasti. Etkös tee sitä nyt vähän itsekin?


Paum kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:[...]Lisäksi kaikki ovat unohtaneet kolmannen varmistettavissa olevan hyviksen.

Tämä on muuten aivan totta. Kilpi tuli ensimmäisenä hyvikselle, eli jos joku nyt ilmoittaa kenelle kilven antoi ja tämä toinen sen vahvistaa, olisi meillä jo toinen varma hyvis. Hyviksillä kun ei ole mitään syytä valehdella.
Kilven alkuperäisellä saajalla on siinä mielessä erilainen tilanne kuin vaikkapa puhehäiriköijällä, koska hänen kuollessaan kukaan ei saa tietää hänen olleen kilven saaja (jos joku nyt tajusi). Tällöin pahis voisi ilmoittaa omanneensa kilven ekana yönä, jos hän oikeasti on jo kuollut. Tässäkin pahis ottaisi kyllä melkoisen riskin.

Pelissä on valitettavan paljon pelaajia, joilla ei ole oikein mitään kontakteja muihin pelaajiin eikä varsinkaan jo kuolleisiin pahiksiin (minä mukaan lukien, tiedän). Yritin vääntää jonkinlaista pelaajalistaa, mutta suurin osa tuntuu olevan luokkaa "voisi olla pahis". :/ horaanekosta tulee hyvisvibat, mutta varma ei (luonnollisestikaan) voi olla :d

// horaaneko: Olen huomannut irl(kin) olevani huono ihmistuntija, ts. en osaa oikein tunnistaa valehtelua todenpuhumisesta, minkä takia tämä aiheen vierestä puhuminen : D Yritän kuitenkin löytää kaikkien viesteistä jotain (epä)johdonmukaisuuksia, jonka perusteella päätellä hyviksen ja pahiksen välillä. Valitettavasti viestejä on tullut sen verran vähän (plus kokemattomuus) että tämä on melko vaikeaa.

Lähtisin kuitenkin herättelemään hiljaisia. Hyyrypyyryltä ei ole tullut kuin muutama viesti ja Jiteltäkin muutamia. Muihin vähäviestisimpiin kuuluu Lunella, zeremi, jii(?) sekä hagrid2 (jota siis ei kyllä tiputeta :D).
Jitestä tuli jonkinasteiset pahisvibat, kun halusi varmoja hyviksiä esiin. Haluatko saada varmat hautaan vai miksi haluat heidät esiin? Eivät he kuitenkaan päivä-äänestyksissä kuole (siitä pidetään huoli) ja yöllä heidän selviytymismahdollisuutensa kasvaa, jos pahis ei tiedä heidän henkilöllisyyksiään. Niin miksi tämä?
Tosin kyllä heidänkin kannattaa ilmiantaa itsensä viimeistään päivällä 5, jos peli jatkuu niin pitkälle (ja jos he selviävät niin pitkälle).

(^Tuo pätee kyllä enää lähinnä puhehäiriköijään. Kilven alkuperäinen saaja on vähän haasteellisempi, mutta en sanoisi että hänen kannattaa vielä ilmiantaa itseään paitsi pudotusuhan alla ollessaan.)

Hyvin epäselvää mutta ehkä siitä tolkun saa.


Meiz kirjoitti:horaaneko, sorry unodin kommentoida tuohon. Kommentti pyrki olemaan tarkoituksella provosoiva, jotta jiistä saataisiin lisää tietoa (Hän oli käyttänyt vastaavaa tyyliä omassa syytöksessään, halusin nähdä miten siihen reagoi). Mielestäni tuo oli ihan hyvä taktiikka ensimmäiselle päivälle.

Violetin kommentit ovat sen verran ympäripyöreitä, ettei niistä saa juurikaan mitään irti. Näen ihan mahdollisena että olisi maininnut pahiskaverin (Lotazin), koska tuota syytöstä ei olisi ollut mitenkään välttämätöntä jatkaa myöhemmin. Olen samaa mieltä horaanekon kanssa että Lotazin päivän päättymisen kommentit Ikusta vaikuttivat hieman siltä kuin hän tietäisi Ikun roolin ja yrittäisi näyttää hyvältä.


Jite kirjoitti:Fuuu, sain postissa uuden pelin, ja unohdin täydellisesti ajantajuni.

Paum: Lähinnä yleisesti mietiskelin sitä, että olisiko erikoisten tässä vaiheessa liian aikaista, vaikka tilanne onkin epätavallisen hullu :D Varmat hyvikset kun voisi jättää pahisjahdissa poissa laskuista.

Eli siis, Lotazilla on puhehäiriö, jonka myötä hänet on pakotettu puhumaan pelkillä kysymyslauseilla :D Henkilökohtaisesti pidän häiriötä hupaisana, mutta kohteen olisi tosiaan voinut imo valita hieman paremmin. Kysymyslauseilla kun tunnetusti on hyvin paha puolustautua.

Itseäni kanssa rupeaa mietityttämään toi tapaus Meiz. Olen havaitsevaninani viesteissä tietynlaista ympäripyöreyttä, en henkilökohtaisesti saa niistä hirveesti mitään irti. Viesteistä tulee mieleen lähinnä komppaaminen, ja yritykset olla huomaamaton. Ilmeeni, jos viimeinen pahis onkin aktiivisimmissa pelaajissa :D

Paum on lähtenyt ainakin mun mielestä hyvin mukaan. Miksi sun mielestä kannattaisi alkaa lähteä lynkkailemaan hiljaisia, jos viestisi olen oikein ymmärtänyt?


jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Sanot tökkineesi Ikun lynkkaukseen johtaneen tapahtumaketjun liikkeelle, millä perustelet väitettäsi?


Mä otan puheeksi sen, että joku pitää tiputtaakin -> Meiz kyselee multa kenet tiputtaisin -> mainitsen Meizin ja Lotazin -> Meiz sanoo myös Lotazin olevan todennäköisesti se joka saa hänen äänensä -> Lotazin yllä alkaa jo leijua jonkun tason realistinen putoamisuhka -> Iku äänestää randomilla heräämätöntä, mikä suojaa Lotazia -> tämän perusteella Zey äänestää Ikua joka sitten tippuukin ja paljastuu kuin paljastuukin petturiksi. Ehkä se olen vaan mä, mutta nään tässä kyllä selkeän tapahtumaketjun :D

Gomhog kirjoitti:Ja kuten horaaneko sanoikin, pahisten ei ole vaikeaa suunnitella petturin pudottamista.


En voinut mitenkään tietää, että petturi putoaisi, koska petturia äänesti Zey, jolla ei todistettavasti voinut olla mitään tekemistä pahissuunnitelmien kanssa :D

Gomhog kirjoitti:Lisäksi kalastelit päivän alussa hyvistappajaa esille. En pidä tätä kovinkaan hyvismäisenä.


Nämä syyni olenkin jo perustellut :D

Otin myös jo aiemmin huomioon Violetin maininnat Meizin ja Lotazin linkittymisestä Ikuun ja sen ettei se pahikselle olisi välttämättä järkevää jos kyseessä on pahistoveri, mutta tämän Gomhog onnistuneesti ignoraa :(

horaaneko kirjoitti:Tämä lause Jeekakalta "Tavallaan erikoisten esiintulo voisi odottaa kunnes Lotazi ja Meiz on lynkattu" on vaan tosi hämärä.


Sanoinkin jo samaan syssyyn, että se on nimenomaan mun näkökulmasta. Mutta joka tapauksessa Lotazi ja Meiz ovat ainoat, jotka selkeästi linkittyvät Ikuun, ja koska pahiksia on enää yksi, uusia linkittymiä ei enää saadakaan. Siinä vaiheessa kun olemassaolevat on tarkastettu, hyvistappajan tiedot olisivat voineet tuoda peliin jotain lisävalaistusta.


Gomhog kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:Mä otan puheeksi sen, että joku pitää tiputtaakin -> Meiz kyselee multa kenet tiputtaisin -> mainitsen Meizin ja Lotazin -> Meiz sanoo myös Lotazin olevan todennäköisesti se joka saa hänen äänensä -> Lotazin yllä alkaa jo leijua jonkun tason realistinen putoamisuhka -> Iku äänestää randomilla heräämätöntä, mikä suojaa Lotazia -> tämän perusteella Zey äänestää Ikua joka sitten tippuukin ja paljastuu kuin paljastuukin petturiksi. Ehkä se olen vaan mä, mutta nään tässä kyllä selkeän tapahtumaketjun :D


Tämä kuulostaa kaukaa haetulta.

jeekaka kirjoitti:En voinut mitenkään tietää, että petturi putoaisi, koska petturia äänesti Zey, jolla ei todistettavasti voinut olla mitään tekemistä pahissuunnitelmien kanssa :D


Siis syysi sille, ettet tiennyt petturin putoavan, oli se ettet itse äänestänyt häntä, eikä se ettet tiennyt kuka on petturi? Tämä väite tuntuu merkitsevän, että tiesit Ikun olevan petturi, muttet tiennyt, että hän putoaisi.

jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Lisäksi kalastelit päivän alussa hyvistappajaa esille. En pidä tätä kovinkaan hyvismäisenä.


Nämä syyni olenkin jo perustellut :D


Kuten tässä?

jeekaka kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Tämä lause Jeekakalta "Tavallaan erikoisten esiintulo voisi odottaa kunnes Lotazi ja Meiz on lynkattu" on vaan tosi hämärä.


Sanoinkin jo samaan syssyyn, että se on nimenomaan mun näkökulmasta. Mutta joka tapauksessa Lotazi ja Meiz ovat ainoat, jotka selkeästi linkittyvät Ikuun, ja koska pahiksia on enää yksi, uusia linkittymiä ei enää saadakaan. Siinä vaiheessa kun olemassaolevat on tarkastettu, hyvistappajan tiedot olisivat voineet tuoda peliin jotain lisävalaistusta.


Mitä hyvistappaja tietäisi sellaista, mitä kukaan muu ei tiedä? Kuka tahansa olisi voinut kertoa tänä päivänä, mikä Violetissa oli pahismaista.

jeekaka kirjoitti:Otin myös jo aiemmin huomioon Violetin maininnat Meizin ja Lotazin linkittymisestä Ikuun ja sen ettei se pahikselle olisi välttämättä järkevää jos kyseessä on pahistoveri, mutta tämän Gomhog onnistuneesti ignoraa :(


Olen siinä tapauksessa tainnut missata tämän kohdan. Missä kohtaa otat huomioon mahdollisuuden, että Violet linkittäisi hyvikset petturiin? Tunnut tänä päivänä jämähtäneen ajatukseen, että toinen heistä olisi pahis.

Tällä hetkellä saan Paumin viestistä lievää hyvisvibaa ja horaaneko vaikuttaa neutraalilta. Jite oli omalta osaltaa provosoimassa hyvistappajan esiintuloa. Lisäksi hän, Lotazi, Meiz ja Lunella ovat tänään keskittyneet lähinnä Meiziin ja/tai Lotaziin. Onko teillä mielipiteitä keistäkään muista, kuten vaikka toisistanne? Hagrid2 voisi myös varmistettuna hyviksenä kommentoida muita pelaajia.


jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Tämä kuulostaa kaukaa haetulta.


http://foorumi.juonittelupelit.net/view ... =30#p59879 - tässä viestissä Zey itse antaa perusteekseen äänestää Ikua sen, että Ikun ääni Hagridille vaikeuttaa Lotazin tiputtamista, ja kaikki muukin on topicista luettavissa.

Gomhog kirjoitti:Siis syysi sille, ettet tiennyt petturin putoavan, oli se ettet itse äänestänyt häntä, eikä se ettet tiennyt kuka on petturi? Tämä väite tuntuu merkitsevän, että tiesit Ikun olevan petturi, muttet tiennyt, että hän putoaisi.


Tarkoitukseni oli vain tuoda esille, että vaikka olisin pahis, teoria siitä että olisin jotenkin tarkoituksella hakenut petturia lynkattavaksi (?) on kyllä vielä kaukaahaetumpi kuin mikään mun skenaario on tässä ollut :D

Gomhog kirjoitti:Kuten tässä?


Esim siinä.

jeekaka kirjoitti:Mitä hyvistappaja tietäisi sellaista, mitä kukaan muu ei tiedä? Kuka tahansa olisi voinut kertoa tänä päivänä, mikä Violetissa oli pahismaista.


Hyvistappajalla oli perusteet lynkata Violet, ja ne perusteet osuivat oikeaan. Kyllähän säkin tänä päivänä osaat sujuvasti kertoa, mikä mussa on pahismaista, mutta olet silti väärässä :D Mä en ainakaan olisi osannut pitää Violetia pahismaisena eilen, enkä osaisi etsiä mitään pahismaista kommenteista tänäänkään.

Gomhog kirjoitti:Olen siinä tapauksessa tainnut missata tämän kohdan. Missä kohtaa otat huomioon mahdollisuuden, että Violet linkittäisi hyvikset petturiin? Tunnut tänä päivänä jämähtäneen ajatukseen, että toinen heistä olisi pahis.


http://foorumi.juonittelupelit.net/view ... =30#p59911 - se että susta tuntuu joltain, ei välttämättä tarkoita, että asia olisi niin :----D


Meiz kirjoitti:Uskoisin jiin olevan hyvis. Vaikka petturi onkin uhrattavissa niin hän iski Ikua vastaan heti ensimmäisessä viestissään ja melko totisen oloisesti.

Lunella kommentoi ettei haluaisi pudottaa hagridia, sen jälkeen kun Iku on äänestänyt. Sama juttu Paumilta. Annan tästä hyvisvibaa.

jeekaka on lähtenyt reippaasti mukaan peliin. Paljon asiapitoisia viestejä, ei juurikaan pahisvibattanut. Väittäisin hyvikseksi.

Kun Iku on tippumassa niin horaanekolta tulee pitkä viesti pääasiassa minua ja Lotazia vastaan. Jos Lotazi paljastuisi hyvikseksi niin viesti on epäilyttävä. Pistää kuitenkin epäilyä myös Ikulle, mutta päivä on jo päättymässä, joten voi olla myös etäännyttämistä. Seuraavan päivän listaus on kuitenkin erittäin kattava, vaikuttaa sen perusteella melko hyvismäiseltä.

Vampire oli yllyttämässä jiin kimppuun viestissään http://foorumi.juonittelupelit.net/view ... 314#p59833
Nyt gomhog iskee lujaa jeekakan kimppuun (joka mielestäni vaikuttaa hyvikseltä). Eli 2 hyökkäystä pelaajia vastaan, jotka omaan silmään vaikuttavat hyviksiltä. Mutta puolustelee kovaa minua ja Lotazia, mikä ei välttämättä olisi niin hyvä veto pahikselle tässä vaiheessa.

hyyrypyyrystä ei mitään sanottavaa. zeremistä ei ole myöskään kuvaa suuntaan tai toiseen. Yleensä aktiivinen niin hyviksenä kuin pahiksenakin, joten kiire on luultavasti aito.

Jiten viesteistä en ole saanut juurikaan irti, kovin on neutraalin oloista. Nyt yllyttää porukkaa minun kimppuuni. Hän on toinen ehdokkaani pahikseksi.

Lotazissa häiritsee aiempien mainintojen lisäksi se, että hyökkäys jeekakaa kohti vaikutti melko väkinäiseltä.
Äänestän ++Lotazi


Gomhog kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:http://foorumi.juonittelupelit.net/viewtopic.php?f=8&t=1314&start=30#p59879 - tässä viestissä Zey itse antaa perusteekseen äänestää Ikua sen, että Ikun ääni Hagridille vaikeuttaa Lotazin tiputtamista, ja kaikki muukin on topicista luettavissa.


jeekaka kirjoitti:Tarkoitukseni oli vain tuoda esille, että vaikka olisin pahis, teoria siitä että olisin jotenkin tarkoituksella hakenut petturia lynkattavaksi (?) on kyllä vielä kaukaahaetumpi kuin mikään mun skenaario on tässä ollut :D


Eli toisin sanoen väität samanaikaisesti, että sait aikaan petturin lynkkaamisen ja sinua pitäisi sen vuoksi pitää hyviksenä, ja toisaalta ettet pahiksena ole mitenkään sen takana? Ei vakuuta hyvikseydestä.

jeekaka kirjoitti:Hyvistappajalla oli perusteet lynkata Violet, ja ne perusteet osuivat oikeaan. Kyllähän säkin tänä päivänä osaat sujuvasti kertoa, mikä mussa on pahismaista, mutta olet silti väärässä :D Mä en ainakaan olisi osannut pitää Violetia pahismaisena eilen, enkä osaisi etsiä mitään pahismaista kommenteista tänäänkään.


Eikö sitten olisi kannattanut kysyä yleisesti, mitä pelaajat pitivät Violetissa pahismaisena, jos mitään? Kaikki tieto, mikä on hyvistappajan käytössä, lukee topassa, joten kyllä joku muukin olisi varmaan sen huomannut. Asiasta olivat ainakin perillä hyvistappaja ja luultavasti pahiskaveri, ja olisi varsin luonnollista, että joku muukin olisi samoilla linjoilla.

jeekaka kirjoitti:http://foorumi.juonittelupelit.net/viewtopic.php?f=8&t=1314&start=30#p59911 - se että susta tuntuu joltain, ei välttämättä tarkoita, että asia olisi niin :----D


Sanot, että se on huono ajatus, mutta uskot silti siihen? Miksi siinä tapauksessa olet tänä päivänä kommentoinut ainoastaan heitä kahta? Jos kerran pidät mahdollisena, etteivät he ole pahiksia, kerropa meille muistakin pelaajista.

//Meiziltä tullut listausta

Meiz kirjoitti:jeekaka on lähtenyt reippaasti mukaan peliin. Paljon asiapitoisia viestejä, ei juurikaan pahisvibattanut. Väittäisin hyvikseksi.


Haluatko eritellä ja antaa esimerkin näistä asiapitoisista viesteistä, jotka ovat vakuuttaneet sinut?


jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Eli toisin sanoen väität samanaikaisesti, että sait aikaan petturin lynkkaamisen ja sinua pitäisi sen vuoksi pitää hyviksenä, ja toisaalta ettet pahiksena ole mitenkään sen takana? Ei vakuuta hyvikseydestä.


Jaa missähän mä sanoin niin? :D Sanoin että tökin liikkelle tapahtumaketjua, joka johti petturin putoamiseen, en missään vaiheessa väittänyt, että olisin jotenkin saanut petturin lynkkaamisen aikaan :D Mahdollista, että esim Meiz olisi tuonut aikeensa äänestää Lotazia esille muutenkin, mutta tällä kertaa mä nyt vaan satuin ehtimään ensin. Vai onko esittämässäni tapahtumaketjussa mielestäsi jotain, mikä ei täsmää sen kanssa mitä oikeasti tapahtui?

Gomhog kirjoitti:Sanot, että se on huono ajatus, mutta uskot silti siihen?


Täh, missä sanon huonoksi ajatukseksi mitä? :D

Gomhog kirjoitti:Miksi siinä tapauksessa olet tänä päivänä kommentoinut ainoastaan heitä kahta?


Ei ole muista tullut hirveästi kommentoitavaa mieleen. Meizin huomio jiistä ja tämän takertumisesta Ikuun heti alkuun on varteenotettava, sun ei puolestaan pahiksena olisi mitään järkeä hyökätä mua vastaan tuollaisella vimmalla, koska en olisi mikään uhka jos olisit pahis.


Lunella kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Mutta muita pelaajia on vähän hankala pohtia, kun niin vähän tullut juttua. :') Paum on kommentoinut jonkin verran mutta vähän aiheen vierestä, Lunella tuntuu menevän aika yleisten mielipiteiden mukana, mikä on ihan mielenkiintoista, koska huomioi itse, että viimeinen pahis saattaa yrittää pelata mahdollisimman huomaamattomasti. Etkös tee sitä nyt vähän itsekin?

Joo, niinhän mä vähän taidan tehdä. :D En osaa oikein vastata tähän sen paremmin. Lähinnä "menen yleisen mielipiteen mukana", koska ihmiset on sanoneet sitä samaa, mitä itsekin olen ajatellut, mutta tulleet sanomaan sen vain ennen minua (oon ehkä vaan liian hidas pöh).

Selasin nyt kaikki viestit läpi ja lopputulos on seuraava: Ei aavistustakaan, kuka voisi olla pahis. :D Mun silmiini neutraaleja olivat zeremi, Jii, Jite ja hyyrypyyry. Varsinkin hyyrypyyryltä ja Jiiltä olisi kiva kuulla jotain ajatuksia. Missä olette? Myös zeremiltä kaipailisin jotain viestiä. Jite on neutraali, koska ei oikein ole sanonut mitään, mikä saisi mut epäilemään häntä pahikseksi, muttei ole myöskään sanonut mitään, mikä vakuuttaisi minut siitä, että hänen olisi hyvis.

Hyviksiksi epäilisin horaanekoa ja Paumia. Horaaneko tarttuu melko pieniinkin juttuihin, tuo epäilyksiään rohkeasti esille ja epäilee melko monia henkilöitä (= ei roiku vain yhdessä pelaajassa), mikä minun mielestä puhuu sen puolesta, että horaaneko olisi hyvis. Paum on oikeastaan aika neutraali, mutta sanon samaa kuin Meiz - Paum ei olisi halunnut pudottaa heräämätöntä pois. Paum myös sanoo, että hiljaisten kannattaisi herätä, mistä olen samaa mieltä. Viimeinen pahis voi olla joku hiljaisimmista pelaajistakin. Paum ei ole sanonut mikään, mikä viittaisi hänen olevan pahis, joten miellän hänet tällä hetkellä hyvikseksi.

Lievästi epäilyksiä on herättänyt Vampire/Gomhog, mutta tavallaan voi ihan hyvin olla hyviskin. Vampire sai lähinnä aikaan hämmennystä sillä, että kommentoi "häiritsemis"-asiaa melko (häiritsevän) sekavasti ja lähinnä tuli fiilis, että yritetäänkö tolla nyt saada aikaan vain lisää hämmennystä vai mistä oli kyse. Lisäksi Vampire vielä sanoi, että olisi hyvä päästä peliteknisyyksistä pelaajakeskusteluun, mutta ei itse tehnyt mitään asian eteen. Gomhog puolestaan hyökkäsi heti Jeekakan kimppuun, mutta en jostain syystä miellä tätä pahismaiseksi, koska en edelleenkään halua uskoa, että pahis haluaisi huomion kiinnittyvän näin paljoa itseensä (tässä tietysti pahis voi nyt käyttää jotain käänteispsykologiaa, että tehdään päinvastoin kuin mitä oletetaan, mutta en usko näin olevan). Vähän ristiriitaiset fiilikset tällä hetkellä.

Lotazi taas... Alan vahvemmin kallistua siihen suuntaan, että Lotazi on kuitenkin hyvis ja vain olosuhteiden uhri. Herättää kyllä tietynlaista vibatusta, mutta tavallaan käytös ei tällä hetkellä kuitenkaan kauheasti epäilytä. Melko neutraali tällä hetkellä.

Viestejä lukiessa kiinnitin huomiota siihen, että Meiz on alusta asti roikkunut Lotazissa, ja olen mieltänyt yhdessä pelaajassa roikkumisen melko pahismaiseksi yleensä. En tietenkään tiedä, jos se onkin vain osa Meizin tyyliä roikkua yhdessä pelaajassa, ja Meizin hyvyyden puolesta puhuu myös viimeisin viesti, jossa on kivan monipuolista pelaajapohdintaa. En ole silti viimeisimmän viestin perusteella valmis täysin luopumaan epäilyksistäni.

Jeekaka puolestaan on ollut aktiivinen heräämisensä jälkeen ja myös hän sanoo, ettei toivo heräämättömän pelaajan(Hagrid2) tippuvan ensimmäisenä päivänä pois. Jiten kysymykseen siitä, pitäisikö erikoisten tulla esille, jeekaka vähän vihjailee siihen suuntaan, että erikoishyviksistä ainakin hyvistappajan kannattaisi tulla tietoineen esille. Sanoo kuitenkin myös, että erikoisen esiintulo voi odottaa myös siihen asti, että Lotazi ja Meiz on lynkattu. Tämä särähtää kyllä vähäsen munkin korviini. Kuulostaa ihan siltä, että Jeekaka tietäisi, ettei kumpikaan näistä ole pahis, kuten horaanekokin sanoi. Myöhemmin jeekaka perustelee tätä sillä, että ainoastaan Lotazi ja Meiz linkittyivät Violetiin, mutta tämä perustelu ei kauhesti vakuuta. Tuo lause sanottiin jotenkin vain siihen tyyliin, että tiedät selvästi Lotazin ja Meizin olevan hyviksiä. Jeekaka herättää vähän pahisviboja, mutta toisaalta hän perustelee omat sanomisensa tosi hyvin. Tällä hetkellä epäilyttää kuitenkin hiukan.

Eli tiivistettynä vielä: Ei aavistustakaan kuka voisi olla pahis, mutta edes hiukan epäilyksiä herättäviä pelaajia ovat jeekaka ja Meiz. Haluaisin kuulla neutraaleiksi luokittelemieni ajatuksia, heistä oli kamalan vaikea saada minkäänlaista otetta. Gomhogin ja jeekakan taistelu vähän hämmentää, enkä oikein tiedä, mitä siitä pitäisi sanoa tai edes ajatella. :D

Neutraalit/Epäselvät tapaukset: zeremi, Jii, Jite, hyyrypyyry, Vampire/Gomhog
Hyvisviboja antavat: horaaneko, Paum
Lievästi pahisviboja antavat: jeekaka, Meiz, Lotazi
Hyvikset: Hagrid2


Hagrid kirjoitti:Päiviä, jälleen täällä. Lueskelin nyt nuo kaikki viestit läpi, ja pakko sanoo etten saannut niistä hirveesti mitään irti. Tosin hieman häiritsi Comhogin viestin kärkkyys, mutta ken tietää, kenties osa pelityyliä. Itse olen pelannut monien monien pelaajien kanssa juonareita joiden pelityyli on agressiivinen. Lieviä pahisviboja herättää Meiz ja Lotazi. Ja kukas nyt sanoi, ettei kannata äänestämistä turhaan (taino, äänestämistä heikoilla perusteilla), itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että ilman niitä ääniä peli ei liiku mihinkään, ja jos joku antaa äänen pahikselle --> pahis joutuu heti selittelyn pakkoon, ja tästä viestistä taas saa revittyä ehkä paljon, jos pahis alkaa panikoimaan. Joskus ääniä kannattaa antaa jopa ilman epäilyksiä, ihan vain tökkiäkseen peliä eteenpäin ^_^

Itse en näe jeekakaa pahiksen muotissa. Hän ei herätä minussa samoja epäilyksiä kuin esimerkiksi Meiz, Lotazi ja Violet.

Koska äänestyspakko, on pakko tulla äänestämään - mut hei, onhan tässä vielä 3 vai 2 päivää jäljellä.


Lotazi kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Lotazissa häiritsee aiempien mainintojen lisäksi se, että hyökkäys jeekakaa kohti vaikutti melko väkinäiseltä.
Äänestän ++Lotazi

Väkinäiseltä kenties siksi koska en saa käyttää muuta kuin kysymyslauseita? Tunnut roikkuvan minussa, eikö ketään muu muka epäilytä?

Paum kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:[...]Lisäksi kaikki ovat unohtaneet kolmannen varmistettavissa olevan hyviksen.

Tämä on muuten aivan totta. Kilpi tuli ensimmäisenä hyvikselle, eli jos joku nyt ilmoittaa kenelle kilven antoi ja tämä toinen sen vahvistaa, olisi meillä jo toinen varma hyvis. Hyviksillä kun ei ole mitään syytä valehdella.
Kilven alkuperäisellä saajalla on siinä mielessä erilainen tilanne kuin vaikkapa puhehäiriköijällä, koska hänen kuollessaan kukaan ei saa tietää hänen olleen kilven saaja (jos joku nyt tajusi). Tällöin pahis voisi ilmoittaa omanneensa kilven ekana yönä, jos hän oikeasti on jo kuollut. Tässäkin pahis ottaisi kyllä melkoisen riskin.

Nyt kun näköjään niin moni epäilee minua ihan suotta, niin miksi en kertoisi olevani tuo kenellä oli ensimmäisenä kilpi? (Vaikeeta ilmasta itteään vai kysymyslausein, tiiättekö?) Annoin sen Lunellalle, joka voi todistaa asian? :>

Tiiättekö että uskon Meizin olevan hyvis, joka joutui minun laillani olosuhteiden uhriksi?

Jeekakassa jokin mättää, kuten taisin epäilystä jo edellisessä viestissä aloittaa?

jeekaka kirjoitti:Tavallaan erikoisten esiintulo voisi odottaa kunnes Lotazi ja Meiz on lynkattu

Mitä meidän lynkkaaminen auttaa? Ai sinun mahdollista voittoasi ajatellen säästyisit kaksi päivää epäilyiltä?

jeekaka kirjoitti:Suosittelen muuten, että siirretään pikkuhiljaa ajatukset siihen, kuka tiputetaan huomenna.

Miksi eilen olisi pitänyt miettiä ketä tänään lynkataan? Eikö olisi järkevämpää miettiä lynkattavat päivä kerrallaan?

En tiiä, mutta jotenkin tuntuu vieläkin siltä, että jiin "häiritsee"-juttu Ikuun voisi olla joku pahisjuoni, tuntuuko kenestäkään samalta? Se voisi olla mahdollisesti sovittu juttu, jossa jii ja petturi-Iku ottaisivat pesäeroa toisiinsa?

Jeekaka ja jii lievästi epäiyttävät, äänestän jompaa kumpaa heistä ellei jotain epäilyttävämpää ilmesty?


Meiz kirjoitti:Ok, pahoittelut lotazi. Olettaen että Lunella ei pyörrä tuota väitettä niin horaaneko antaa nyt hieman huonoja viboja itsestään. Erityisesti tuo ensimmäisen päivän viimeisin viesti, joka voisi olla Ikun pelastamisyritys (epäilyä minun, lotazin sekä Zeyn niskaan, mutta samalla pedaten omaa asemaa pistämällä epäilyä Ikun suuntaan, joka näyttää olevan tippumassa). Toisaalta Jiteltä kaipaisin edelleen enemmän asiaa. Tämän päivän saldo on vain epäily minua vastaan.

--lotazi


Lunella kirjoitti:Jep, mulla on kilpi ittelläni nyt, mikä todistaa Lotazin olevan hyvis. Tän tiedon valossa pitääkin tutkia vielä vähän tarkemmin ihmisten viestejä...


Gomhog kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Eli toisin sanoen väität samanaikaisesti, että sait aikaan petturin lynkkaamisen ja sinua pitäisi sen vuoksi pitää hyviksenä, ja toisaalta ettet pahiksena ole mitenkään sen takana? Ei vakuuta hyvikseydestä.


Jaa missähän mä sanoin niin? :D Sanoin että tökin liikkelle tapahtumaketjua, joka johti petturin putoamiseen, en missään vaiheessa väittänyt, että olisin jotenkin saanut petturin lynkkaamisen aikaan :D Mahdollista, että esim Meiz olisi tuonut aikeensa äänestää Lotazia esille muutenkin, mutta tällä kertaa mä nyt vaan satuin ehtimään ensin. Vai onko esittämässäni tapahtumaketjussa mielestäsi jotain, mikä ei täsmää sen kanssa mitä oikeasti tapahtui?


Ongelmana ei ole niinkään tapahtumaketju, vaan se, että tässä allaolevassa kohdassa tunnut yrittävän ostella tuolla hyvispisteitä. Tuo luettelemasi kuulostaa lähemminkin sattumalta.

jeekaka kirjoitti:Olin kumminkin eilen tökkimässä liikkeelle tapahtumaketjua, joka lopulta johti petturin putoamiseen, joten lopulta olen mielestäni kyllä jopa edistänyt hyvisten peliä


jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Sanot, että se on huono ajatus, mutta uskot silti siihen?


Täh, missä sanon huonoksi ajatukseksi mitä? :D


Ainoa löytämäni maininta, missä puhut Violetin Meiz&Lotazi -kommenteista, on tässä:

Eli joko Violet pelaa tässä itselleen hyvisviboja mikäli Iku ja Lotazi jäävät kiinni, tai sitten ottaa vähän tyhmänrohkean riskin sen suhteen, ettei voi Ikun pudottua oikein järkevästi kääntää kelkaa ja tarvittaessa pelastaa Lotazia:


Missä kohtaa siis puhutkaan tapauksesta "Meiz ja Lotazi molemmat hyviksiä", jos kerran pidät sitä mahdollisena? Siis jossain muussa kuin siinä kohdassa, kun puhut erikoisten ulostulosta heidän lynkkaamisensa jälkeen. Jos he ovat hyviksiä, niin emme tietenkään halua lynkata heitä.

Lunellalta on tullut listausta. Saanko kysyä, kenestä olet tällä hetkellä varmin Hagridia lukuunottamatta? Mielipiteet ovat ehkä hieman varovaisempia kuin mitä toivoisin, mutta se sopii joidenkin tyyliin.

Lotazi ilmouttautuu kilven alkuperäiseksi omistajaksi. Tässä tapauksessa ainoa pahiksemme ei missään tapauksessa tekisi tuota, sillä tiedämme varmasti, että ensimmäisen omistajan on oltava hengissä (päivällä lynkattiin petturi ja kilpi olisi pelastanut yöllä). Lotazi on siis nyt toinen varma hyvis.

Lotazi kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:Suosittelen muuten, että siirretään pikkuhiljaa ajatukset siihen, kuka tiputetaan huomenna.

Miksi eilen olisi pitänyt miettiä ketä tänään lynkataan? Eikö olisi järkevämpää miettiä lynkattavat päivä kerrallaan?


Pyysin jeekakaa selittämään tämän aiemmin, eikä hän ole vieläkään vastannut. Suostuisikohan hän nyt kommentoimaan asiaa?

Lotazi kirjoitti:En tiiä, mutta jotenkin tuntuu vieläkin siltä, että jiin "häiritsee"-juttu Ikuun voisi olla joku pahisjuoni, tuntuuko kenestäkään samalta? Se voisi olla mahdollisesti sovittu juttu, jossa jii ja petturi-Iku ottaisivat pesäeroa toisiinsa?


Tämä on toki mahdollista. Mainitsin aiemmin, että uskoisin Violetin mainitseman kolmen pelaajan olevan hyviksiä, mutta mietittyäni asiaa lisää tuli mieleen, että pahi!jiin tapauksessa kyseessä voisi olla harhautus. Hän ei kuitenkaan ole kovinkaan korkealla epäiltyjen listallani.

//Meiz ja Lunella väliin. Itse asiassa Lotazi: valitsitko juuri Lunellan vibapohjalta?


horaaneko kirjoitti:Meiz, okei. Itse tosiaan en nähnyt sitä provosoivana vaan syyttävänä, mutta se nyt on sitten kai "makuasia". Provosointi on mun mielestä aina ihan pätevä taktiikka, mutta tuo särähtää mun korvaan vaan tosi syyttävänä.

Jite kirjoitti:Ilmeeni, jos viimeinen pahis onkin aktiivisimmissa pelaajissa


Et siis usko kenenkään aktiivisen olevan pahis? Vai käsitinkö tän väärin?

Mua häiritsee (häiritsee on muuten varmaan mun top kymppi sana tässä pelissä..) tuo miten Jeekaka vastaa Gomhogin epäilyihin tuolla tavalla jatkuva naurunpilke silmäkulmassa. Jos Gomin epäilyt olis oikeasti puolivakavia, yms, niin se olisi ymmärrettävää, mutta asetelma tuntuu olevan nyt se, että Gom epäilee ja Jeekaka vastaa "ihan tyhmä epäily :D" Tulee tunne, että Jeekaka jotenkin vähättelee näitä epäilyjä, mikä ei hyvispointseja kamalasti nosta.

Mutta en kyllä näe Gomhogin epäilyä Jeekakalle "tartut vaan kahteen pelaajaan" hirveen oikeutetuksi, koska varapelaajana Gom on tarttunut aika tiukasti Jeekakaan. En Lunellan tavoin näe sitä kamalan pahismaisena kuitenkaan koska tuollainen melkein riidanhakuisuus voisi herättää pahikselle turhaa huomiota, mutta ei se ole liioin hyvispeliä kamalasti edistävääkään.

Lunella Lotazista kirjoitti:mutta tavallaan käytös ei tällä hetkellä kuitenkaan kauheasti epäilytä.


Hmm, eihän Lotazi ole edes hetkeen postannut mitään? :p
No postashan se tämän viestin jälkeen.

Whiiiiiii tässä vaiheessa Lota tulee sanomaan että oli eka jolle kilpi annettiin.
Lotasta poiketen en kuitenkaan menisi antamaan Meizille hyvisviboja koska hänkin voisi olla vain olosuhteiden uhri. Gonhogille esittämistäni vaihtoehdoista tähän pätisi yhä tuo, että nyt Lotazia mustamaalattiin ja Meizistä otettiin pesäeroa.

Meiz, mikä pelastusyritys? 0: En kyllä oikein ymmärrä miks tässä asiassa hyppäät juuri mun kimppuun. En tietääkseni ollut eilen ainoa, joka epäili Lotazia, sua ja Ikua?

Eli Lotazi ja Hagrid on nyt varmoja hyviksiä. 11 pelaajasta jää jäljelle siis enää 9: minä, Meiz, Jeekaka, Vampire/Gomhog, Jite, Paum, Lunella, zeremi ja Jii.

Näistä pahismaisimpina pidän siis Jeekakaa ja Meiziä. Mietin aiemmin tuota Jiin ja Ikun mahdollista juonta ja kun Lotazi sen nyt otti uudestaan esille, niin aloin sitä taas miettimään. En pitäis sitä ollenkaan mahdottomana juurikin tuon Ikun melko huolitellun vastauksen takia, joka ei vaan jotenkin tuntunut aidolta.

Mä laitan tosiaan huomisesta perjantaihin poissaolon, enkä luultavasti pääse kuin välillä kurkkimaan peliä. Jotain nopeaa viestintynkää saatan ehkä pystyä laittamaan, mutta en lupaa mitään. :D
Aamulla mie taidan tosin vielä ehtiä käymään Kyläilemässä. ^^
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tarina sankarista, joka menetti miekkansa - päättyi

ViestiKirjoittaja Mus » 17.11.2013 21:41:26

zeremi kirjoitti:Jii hyökkää Ikun kimppuun. Syynä on ettei Iku selittänyt kiertävästä esineestä tarpeesti.

Paum puhuu paljon puhehäröstä.

horaaneko kirjoitti:
Jite kirjoitti:On myös kiva nähdä, kuinka pitkälle kyseisen roolin haltijan mielikuvitus kantaa; kiroan

syvästi, jos se on sattunut tulemaan jolle kulle antiaktiiveista :(

Yksi antiaktiiveista? Mistä tiedät että niitä on monta?

horaa: Missä Jite väitti tietävänsä antiaktiivinen lukumäärän?

Zey kirjoitti:En ymmärrä? Siis miten se, että puhehäröilijä voi laittaa itsensä puhumaan jotain sovittua, olisi jotain, mitä

pahis ei voisi feikata? Tai siis voihan pahis feikata sen saman jutun, sitten vasta paljastuu oikea, kun molempien pitäis

laittaa joku muu pelaajaa puhumaan jollain tapaa.

Vastasiko Meiz tarpeeks hyvin tohon sun kysymykseen? :)

Vampire tarttuu uudestaan Jiin "häiritsevä"-kommenttiin ja pitää itse tätä häiritsevänä. Ja Vampiren "häiritsee"-kommentit

puolestaan häiritsee Lotazia.

// lukenu ekan sivun o/

Jiin selitys Ikuun tarttumisesta kuulosti musta aika neutraalille.

jeekaka puolestaan haluaisi puhuttavan jo seuraavasta päivästä, miksi Meiz kysyykin, ketä jeekaka äänestäisi. Tämä jeekakan vastaus tuntuu ainakin musta aika ympäripyöreälle. Haluaako vai eikö halua sittenkään ottaa kantaa? Toteaa jonkun tekevän sen likaisen työn, mutta itse välttelee sitä. Miksi?

Iku puolestelee hiukan Jiitä.

Musta Zeyn antiaktiivien puolustaminen on erilaista hänelle, koska muistaakseni hän on ollut usein äänestämässä heräämätöntä pelaajaa. Lunella komppaa.

Zey lähteekin hanakasti äänestämään Ikua. horaaneko äänestää Meiziä. horaan kanssa en oo samaa mieltä Meizin odottelusta äänen kanssa, koska Meiz on musta aina pyrkiny äänestämään perusteluin ennen herättelyä.

// eka päivä ja yö, enkä jaksa ruksaa enää (kello on koht jotai viis ja oon yövahtina leirillä) :D

Hagrid2 siis oli meijän tappajarobotti! :) Yksi vähemmän etsittäviä on aina plussaa. Tällä hetkellä pelissä vielä mukana (minä ja Hagrid2 poislukien):
Meiz, Vampire (Gomhog varapelaajana 1.7-16.7), Jite, Jii, hyyrypyyry, horaaneko, Lotazi, Paum, Lunella ja jeekaka.

Lyhyesti ja ytimekkäästi siis seuraavaa:

++jeekaka

, koska jeekaka mun mielestä on tosi hyvin mukana pelissä, mutta silti teksteistä erottaa sellaisen välttelyn halun ja vähän low profile -pelaamista. Hän myös lähti nyt toisena päivänä heti komppaamaan epäilyjä ja nosti myös Lotazin ja Meizin epäilyjen listalleen. Tuntuu vaan haluavan muut pois pelistä. Itse myöskin pidän Meiziä enemmän hyviksenä kuin pahiksena mm. hänen itse mainitsemansa pointin perusteella.

// (Kaikille tiedoksi, että perustin tän ääneni jo ekan päivän ja tokan päivän ekoihin viestihin jeekakalta. Gomhog näköjään äänestänyt myös jeekakaa.)
// En kerenny ees lukee ku kolmannen sivun ekat viestit ja sitte selasin loput vaan ääniä etsien.

Lisäksi Paumille: Pahiksen olisi täysin järjetöntä lähteä feikkaamaan hyvistappajaa, koska se kuolis joka tapauksessa viimeistään kolmantena päivänä.


Nepece kirjoitti:Äänestystilanne:
2 jeekaka (Gomhog, zeremi)

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.
piikkisiili 2.7. - 4.7. [PJ]
Lotazi 5.7. - 7.7.

Äänestyspakossa:
Vampire (Gomhog varapelaajana)
zeremi
Jite
Jii
hyyrypyyry
Hagrid2
Lotazi
Paum
Lunella
jeekaka

//Näin sitä käy kun tekee ääntenlaskuja kiireessä


Meiz kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:
Meiz kirjoitti:jeekaka on lähtenyt reippaasti mukaan peliin. Paljon asiapitoisia viestejä, ei juurikaan pahisvibattanut. Väittäisin hyvikseksi.


Haluatko eritellä ja antaa esimerkin näistä asiapitoisista viesteistä, jotka ovat vakuuttaneet sinut?

Tuo on vähän liian työläs projekti näin mökkeilevälle lomalaiselle :P Mutta tyyli muistuttaa minua hänen aiemmista hyvispeleistään, ja mielestäni hänen epäilynsä ovat olleet loogisia ja hyvin perusteltuja. Ei tästä varmaan yhtään enempää saanut irti ;)

Gomhog kirjoitti:
Lotazi kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:Suosittelen muuten, että siirretään pikkuhiljaa ajatukset siihen, kuka tiputetaan huomenna.

Miksi eilen olisi pitänyt miettiä ketä tänään lynkataan? Eikö olisi järkevämpää miettiä lynkattavat päivä kerrallaan?


Pyysin jeekakaa selittämään tämän aiemmin, eikä hän ole vieläkään vastannut. Suostuisikohan hän nyt kommentoimaan asiaa?

Eikös tässä puhuttu seuraavasta irl päivästä, eli ensimmäisen päivän lopusta?

horaaneko kirjoitti:Meiz, mikä pelastusyritys? 0: En kyllä oikein ymmärrä miks tässä asiassa hyppäät juuri mun kimppuun. En tietääkseni ollut eilen ainoa, joka epäili Lotazia, sua ja Ikua?


Et ollut ainoa, mutta omasta näkökulmastani hyökkäsit päivän päätteeksi 3 hyviksen kimppuun, sekä Ikun kimppuun. Iku oli tippumassa, joten joko pahikset eivät reagoineet tähän mitenkään, tai sitten viestisi tarkoitus oli vielä yrittää saada Iku pelastettua, mutta samalla pistäen pientä epäilyä Ikun suuntaan siltä varalta että hän tippuu.


Nepece, poistin ääneni Lotazilta jo aiemmin, mutta vielä uusiksi --Lotazi

Zeremi, miksi sinulla on kiire äänestää jeekakaa vajailla tiedoilla?


Lunella kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Lunellalta on tullut listausta. Saanko kysyä, kenestä olet tällä hetkellä varmin Hagridia lukuunottamatta? Mielipiteet ovat ehkä hieman varovaisempia kuin mitä toivoisin, mutta se sopii joidenkin tyyliin.

En yleensäkään hyökkää pelaajien kimppuun, jos en omaa vahvoja epäilyksiä, että toinen olisi pahis, mistä luultavasti johtuu "varovaisemmat mielipiteeni". Tällä hetkellä minulla vaan ei ole sellaista henkilöä, joka epäilyttäisi todella paljon. Kuitenkin, koska Lotazi paljastui hyvikseksi, niin jäljelle jää jeekaka ja Meiz. Näistä kahdesta molemmat epäilyttää, mutta jeekaka kuitenkin enemmän. Perustelut edellisessä viestissäni.

En silti halua sulkea pois sitä vaihtoehtoa, että pahis olisikin yksi niistä, jotka luokittelin neutraaleiksi (zeremi, Jii, Jite, hyyrypyyry), koska he eivät kauheasti tänne ole kirjoitelleet eikä heistä ole minkäänlaista otetta. Myös horaaneko voisi ihan hyvin ollakin pahis, joka on pysytellyt hyvin taka-alalla ja saanut vain vähän epäilyksiä niskaansa. En kuitenkaan haluaisi uskoa siihen, että pahis pysyttelisi niin paljon taka-alalla kuin mitä esim. hyyrypyyry ja Jii ovat tehneet. Horaaneko puolestaan ei epäilytä tällä hetkellä yhtään, mikä pistää miettimään, olenko vaan ihan hakoteillä ja hän onkin vain taitava pahis.


Jite kirjoitti:Gomhog: Viitaten siihen, uskonko pahiksen olevan hiljaisempien joukossa, niin ajattelen sen olevan yksi mahdollisuuksista. Kuinka todennäköistä se on, en osaa arvioida ainakaan tässä vaiheessa.

Meiz: Helpottaisi hieman mielipiteiden ilmaisua, jos kertoisit, mihin asiaan haluaisit multa mielipiteen. Nyt sain käsityksen, et olisit kysynyt multa jotain, mutta en ole vahingossa koskaan noteerannut kysymystäsi.


Meiz kirjoitti:Kaipaisin mielipiteesi myös muista pelaajista, sekä hyvis- että pahisvibat perusteluineen.


jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:Suosittelen muuten, että siirretään pikkuhiljaa ajatukset siihen, kuka tiputetaan huomenna.

Miksi eilen olisi pitänyt miettiä ketä tänään lynkataan? Eikö olisi järkevämpää miettiä lynkattavat päivä kerrallaan?

Pyysin jeekakaa selittämään tämän aiemmin, eikä hän ole vieläkään vastannut. Suostuisikohan hän nyt kommentoimaan asiaa?


No en tajunnut, että puhuit tästä, vaan luulin että viittasit haluuni lynkata Lotazi ja Meiz. Siis eikö teille tolloille todellakaan tullut asiayhteydestä selväksi, että puhuin irl-huomisesta enkä seuraavasta pelipäivästä?! :D:D

Olin maininnut, että on mahdollista, että Lotazi ei ole pahis, koska Violet puhui tästä silleen mikä ei olisi välttämättä kovin järkevää pahistoverilta, ja sanoin että Meiz on musta yksittäisenä hyvismäisin mutta linkittyy petturiin, ja myöhemmin vielä lisäsin että mikä pätee Lotaziin ja Violetiin pätee myös Meiziin ja Violetiin. Mistä kohtaa sait tästä sen vaikutelman, että mielestäni molemmat eivät voi olla hyviksiä? Sellaista en ole missään kohtaan implikoinut, mutta toisin kuin muutamat muut täällä, joiden mielestä petturin voi vaan uhrata, mä en usko että petturi uhrattaisiin eka päivänä ihan muuten vaan, koska petturista voi olla hyötyä myöhemmin kun pahikset ovat pulassa. Siksi mulle oli luontevaa olettaa, että pahikset olivat pulassa jo eka päivänä, ja ainoat jotka olivat jonkinnäköisessä vaarassa ja Ikun äänellä pelastettavissa olivat Lotazi ja Meiz.

//Jite ja Meiz

No, Lotazi hyvikseys varmistui muuten kuin lynkkaamalla, joten ainakin siltä osin olin teorialtani väärässä. Voin olla väärässä Meizinkin suhteen, mutta sitten kääntyykin haukankatseeni niitä kohti, jotka olivat sitä mieltä että petturinhan nyt voi aina antaa tippua >:D


Hagrid kirjoitti:Okei.. Lotazi oli kuin olikin hyvis. Nyt kääntäisin silmäni Meiziin tai jeekakaan. Saattaa olla etten pääse foorumille vähään aikaan, niin mun on nyt pakko antaa tällänen random ääni, joka menee Meizille, koska en nyt kumminkaan haluu tiputtaa ketään, ihan vain sen takia koska en oo vieläkään päässyt kärryille. Luen ehkä seuraavan yön aikana nää kaikki viestit ajatuksella läpi, niin pääsen mukaan juonittelutahtiin.

++Meiz

//jeekaka ohitteli >:(


jeekaka kirjoitti:Niin ja horaanekolle: olen suorastaan pöyristynyt siitä miten Gomhog tuntuu epäilevän mua sellaisten asioiden perusteella, mitä en ole edes tehnyt, ja ilmaisen tätä epäuskoisella nauruhymiöllä ":D" ;P


jeekaka kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Siitä en kuitenkaan anna hyvispointseja, että ajoit petturin kuolemaa, koska petturi on aina petturi. Yleensä jos huomataan että petturia ollaan epäilemässä, tätä ei pahisten toimesta edes yritetä pelastaa.


Senkö teitte juuri eilen? ++horaaneko

Mun henkilökohtainen hyvisviba Meiziä kohtaan on liian suuri, jotta haluaisin äänestää tätä kuitenkaan, ja on ihanaa kun joku ymmärtää <3 Gomhogin puolestaan ei olisi pahiksena kannattanut hyökätä mua vastaan, koska olin kumminkin epäilemässä Lotaa ja Meiziä, ja luistelemalla tämän (suht yleisen) mielipiteen mukana olisi voittanut kaksi lisäpäivää. Lisäksi se, että epäilyt mua vastaan kaivetaan vaikka kiven kolosta, ei ole välttämättä pahikselle järkevää, enemmän tulee fiilis siitä, että Gomhog on jostain syystä vakuuttunut mun pahikseudesta ja siksi lukee mun viestejä kuin piru Raamattua. Mut niin käy aina joskus!

Oon valmis uskomaan, ettei jii olisi välttämättä tarttunut Ikuun heti ekana päivänä muodollisen pikkuseikan takia. Tämä olisi ehkä uskottavampaa, jos jii olisi petturi ja Iku täysvaltainen pahis, koska pikkuseikoista epäilemällä saa ehkä jopa helpommin epäilyksiä niskaansa.

Lunella vaikuttaa musta hyvismäisen neutraalilta, mutta muista sitten en osaakaan sanoa juuri juuta enkä jaata.


Lotazi kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Itse asiassa Lotazi: valitsitko juuri Lunellan vibapohjalta?

Sain hänestä hyvisvibaa ja päätin antaa hänelle, eikö hyvismäiselle kannatakin antaa? Ajattelin ensin kyllä antaa Zeylle, mutta sitten mietin että mitä jos tämä kuolee ekana yönä? Ja kuinkas kävikään?

jeekaka kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:
Lotazi kirjoitti:
jeekaka kirjoitti:Suosittelen muuten, että siirretään pikkuhiljaa ajatukset siihen, kuka tiputetaan huomenna.

Miksi eilen olisi pitänyt miettiä ketä tänään lynkataan? Eikö olisi järkevämpää miettiä lynkattavat päivä kerrallaan?

Pyysin jeekakaa selittämään tämän aiemmin, eikä hän ole vieläkään vastannut. Suostuisikohan hän nyt kommentoimaan asiaa?

No en tajunnut, että puhuit tästä, vaan luulin että viittasit haluuni lynkata Lotazi ja Meiz. Siis eikö teille tolloille todellakaan tullut asiayhteydestä selväksi, että puhuin irl-huomisesta enkä seuraavasta pelipäivästä?! :D:D

Mielestäni me emme ole tolloja, vai olemmeko Gomhog sinun mielestäsi? Jos tarkoitit IRL-huomista, niin mikset kirjoittanut: "kuka tiputetaan IRL-huomenna"? Jos et selvästi ilmoita mistä huomisesta puhut, niin muut luulevat automaattisesti, että puhut pelihuomisesta - tulitko ajatelleeksi tätä?


jeekaka kirjoitti:Jos olisin tullut ajatelleeksi, olisin varmaan ilmaissut itseäni toisella tavalla =)


Paum kirjoitti:Itsekin olisin jeekakan puoleen kääntymässässä, sekä koska äänestyspakko (":D") että koska yksinkertaisesti on epäilyttävin jäljellä olevasta ryhmästä.
Tämän jälkeen kääntäisin katseeni Meizin ja kenties jopa jiin puoleen.

Muuta siis ainakin toistaiseksi ++ jeekaka

Jite kirjoitti:Miksi sun mielestä kannattaisi alkaa lähteä lynkkailemaan hiljaisia, jos viestisi olen oikein ymmärtänyt?

Ei nyt ihan niinkään, vaan ihan hiljaisten aktivoimista tarkoitin. Tosin nyt kaikki ovat jo aika hyvin hereillä.

zeremi kirjoitti:Lisäksi Paumille: Pahiksen olisi täysin järjetöntä lähteä feikkaamaan hyvistappajaa, koska se kuolis joka tapauksessa viimeistään kolmantena päivänä.

Tiedostan tämän, eikä pahis nyt ainakaan enää tulisi hyvistappajana esiin kun meillä on jo sellainen. Tarkoitin sitä, että jos pelaajia on tyyliin 4 jäljellä ja pahis ilmoittaa olevansa erikoinen --> toinen erikoinen protestoi --> huonolla säkällä oikea hyvis tippuu siinä noppa-arvonnassa ja pahis voittaisi.
Meillä on toisaalta enää puhehäiriköijä piilossa, että ehkei tämä enää niin akuuttia ole :p


hyyrypyyry kirjoitti:Pahoittelen hiljaisuuttani. Syyt sen takana ovat olleet ennemminkin henkilökohtaiseen elämääni liittyviä kuin taktisia. Yritän tästä eteenpäin osallistua aktiivisemmin — ihan senkin takia ettei tule liikaa luotettavaa yhdellä kertaa :)

Yritän lukea huolellisemmin ajatuksella tulevat viestit. Tämänkertainen pakollinen ääni lähtee melko hätäiseen lukemiseen pohjautuvan arvauksen intuition perusteella: ++jii


zeremi kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Zeremi, miksi sinulla on kiire äänestää jeekakaa vajailla tiedoilla?]

zeremi kirjoitti:// eka päivä ja yö, enkä jaksa ruksaa enää (kello on koht jotai viis ja oon yövahtina leirillä) :D


Nepece kirjoitti:Äänestystilanne:
3 jeekaka (Gomhog, zeremi, Paum)
1 Meiz (Hagrid2)
1 Horaaneko (Jeekaka)
1 jii (hyyrypyyry)

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.
piikkisiili 2.7. - 4.7. [PJ]
Lotazi 5.7. - 7.7.
Horaaneko 3.7. - 5.7.
jeekaka 5.7. - 8.7.

Äänestyspakossa:
Vampire (Gomhog varapelaajana)
zeremi
Jite
Jii
hyyrypyyry
Hagrid2
Lotazi
Paum
Lunella
jeekaka

Päivä loppuu huomenna illalla kahdeksalta. Putoamassa ovat Jeekaka kolmella äänellä, sekä Jite, jii, Lotazi ja Lunella äänestyspakon takia.


zeremi kirjoitti:Aika moni on vielä äänestyspakossa ja päivää jäljellä alle viis tuntia. Kohta pitäis ihmisten alkaa tekee valintoja tai meillä on massakuolema aamulla. :o


jeekaka kirjoitti:Älä huoli zeremi, päivä päättyy vasta huomenna :D


Jite kirjoitti:Hyyrypyyryn ääni vaikuttaa todellakin aika puskasta heitetyltä, pelaaja on ollut hiljainen, en ole saanut kunnollista kuvaa hänestä.

Jeekaka vaikuttaa mun makuuni tyypillisen jeekakamaiselta, en henk. koht. tajua, mikä massaäänestyssyndrooma tässä oikein on, suurta joukkoa äänestyspakkoja lukuun ottamatta. Toisaalta, pidän ainakin itse henkilökohtaisesti massausta äänestyspakon varjolla ainoastaan tekosyynä massata. Kyl siin on omiakin epäilyjä oltava jonkin verran oikeasti mukana.

Veikkaisin siis sen pohjalta, että Paum saattaisi olla viimeinen pahis, koska äänestysviestistä sai sellaisen kuvan, että kyseinen temppu olisi kyseessä. Omasta mielestäni Paum on kuitenkin ollut aika aktiivinen pelaajana, ja oikeasti yrittänyt edistää peliä. Laskisin hänet sen myötä kuitenkin edelleen epäpahismaiseksi.

Hagrid2 on puolestaan aika selvä tapaus, eli kuten kaikki tietää, hyvistappaja.

Jite on puolestaan kummastuttanut mua koko pelin ajan. Hän ajattelee kuin mä, puhuu kuin mä, ja esittää perusteluja kuin mä... Eiku oho, unohdin olevani itse Jite :P


horaaneko kirjoitti:Jeekaka: en. Ihan samaa vois kysyy sultakin. :p

Sori, enemmän en nyt ehdi kirjotella. c':


Meiz kirjoitti:Jeekaka, mulle jäi melko epäselväksi omat perusteesi horaanekon äänestämiselle.


Lotazi kirjoitti:Pitäiskö laittaa ääni ettei vaan unohdu? ++jeekaka

En tiiä mutta jotenki vaa jii ja jeekaka tuntuu eniten epäilyttäviltä, kuten olen tainnut sanoa aiemmissa viesteissäni? Jeekaka kuitenkin mietityttää/häiritsee enemmän, joten eikö olekin loogisinta antaa hänelle ääni? :>


Gomhog kirjoitti:Vastailen tässä hieman ennen nukkumista.

jeekaka: Olisin saattanut helpommin tulla ajatelleeksi sitä, mitä tarkoitit kommentilla "kenet pudotetaan huomenna", jos olisit osoittanut halusi etsiä jonkun pudotettavan vaikkapa äänestämällä edellisenä pelipäivänä. Mitä muuten tuumit seuraavasta mahdollisesta tapahtumien selityksestä, joka ei vaadi petturin automaattista uhrausta heti alkuun: pahikset suunnittelivat Ikun lähtevän äänestämään heti, kun joku muu mainitsisi epäilyjään. Tarkoituksena oli kasata epäilyjä näiden pelaajien kontolle, jos Iku lynkataan myöhemmin. Hänet kuitenkin lynkattiin paljon aiemmin kuin mitä oli pahisten aikomus, ja siksi tilanne onkin nyt niin edullinen meille. Eikö tämä kävisi paremmin järkeen, jos kerran pidät huonona ajatuksena, että Violet linkittäisi Ikun pahispariinsa?

Tällä hetkellä jeekakassa itseäni häiritsee:
-Ensimmäisenä pelipäivänä taka-alalle jättäytyminen: halusi jonkun muun äänestävän
-Hyvistappajan kalastelua päivän alussa
-Keskittyminen Meizin ja Lotazin lynkkaamiseen päivän alussa, kun Violetin kommentti linkittymisestä merkitsee mahdollista ansaa
-Yritys hankkia hyvispisteitä edellisen päivän toiminnallaan, joka oli äänestyksen uhkailu toteuttamatta sitä
-Hymiöitä vastauksissa ei hyväksytä vastalauseiksi

Pidän jeekakaa edelleen todennäköisenä pahiksena, mutta uskoisin jollain tavalla käsittäväni, mitä hän ajaa takaa, jos onkin hyvis.

horaaneko: Myönnän toki, että olen keskittynyt pääosin jeekakaan, sillä hän pisti silmään ensimmäisenä lainaamallani kommentilla. Ja tarttuminen vain kahteen pelaajaan ei ollut pääpointtini, vaan se, että uskoin ja uskon yhä kyseisten pelaajien linkittämisen petturiin olevan tarkoituksellista.

Jite:

Jite kirjoitti:Meiz: Helpottaisi hieman mielipiteiden ilmaisua, jos kertoisit, mihin asiaan haluaisit multa mielipiteen. Nyt sain käsityksen, et olisit kysynyt multa jotain, mutta en ole vahingossa koskaan noteerannut kysymystäsi.


Pidän tätä itse asiassa aika kummallisena vastauksena siihen, jos toivotaan lisää asiaa. Olitko siis mielestäsi kirjoittanut riittävästi asiaa ennen tätä?

Ja kummastelet jeekakan saamaa äänimäärää. Aiotko tehdä asialle jotain, kun olet sitä mieltä, että hän on hyvis?

Lisää tulossa myöhemmin.


Jite kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:
Jite kirjoitti:Meiz: Helpottaisi hieman mielipiteiden ilmaisua, jos kertoisit, mihin asiaan haluaisit multa mielipiteen. Nyt sain käsityksen, et olisit kysynyt multa jotain, mutta en ole vahingossa koskaan noteerannut kysymystäsi.


Pidän tätä itse asiassa aika kummallisena vastauksena siihen, jos toivotaan lisää asiaa. Olitko siis mielestäsi kirjoittanut riittävästi asiaa ennen tätä?


Suoraan sanoen luulin tuossa kohdassa, että Meiz olisi heittänyt mua jollain kysymyksellä, jonka olin vahingossa jättänyt huomiotta. En ole kyllä itse ollut kovin tyytyväinen omaan aktiivisuuteenikaan, tuntuu oudolta, kun mulla hönkii niskaan ainoastaan äänestyspakko :D

Ja kummastelet jeekakan saamaa äänimäärää. Aiotko tehdä asialle jotain, kun olet sitä mieltä, että hän on hyvis?


Gomhog, osoita kohta, jossa väitän suoraan jeekakaa hyvismäiseksi. Olen ainoastaan todennut, etten pysty näkemään lainkaan jeekakan kirjoituksista syytä, miksi niin moni on äänestänyt häntä. 4 ääntä tässä vaiheessa ainoastaan tuntuu hieman omituiselle, kontrastina sille, että pahiksia on vain yksi.

Gomhog. Oikeastaan... Mua jäi vaivaamaan viimeinen lauseesi. "Aiotko tehdä asialle jotain, kun olet sitä mieltä, että hän on hyvis?" Lauseen esitysmuoto vaikutti hieman tökeröltä hyviksen suuhun. Sain siitä loppujen lopuksi käsityksen, että tiedät jeekakan olevan hyvis, mutta et halua tehdä asialle mitään. Ja kuka käyttäytyykään kyseisellä tavalla? Mikäli en ole kauhean väärin ymmärtänyt, niin sellainen käytös on juuri pahikselle todennäköistä.

++Gomhog, ottiko alitajuntainen sanamuodon valinta vallan, vai miksi heitit viimeisen kysymyksesi kärkkään oloisesti?


Gomhog kirjoitti:
Jite kirjoitti:Gomhog, osoita kohta, jossa väitän suoraan jeekakaa hyvismäiseksi. Olen ainoastaan todennut, etten pysty näkemään lainkaan jeekakan kirjoituksista syytä, miksi niin moni on äänestänyt häntä. 4 ääntä tässä vaiheessa ainoastaan tuntuu hieman omituiselle, kontrastina sille, että pahiksia on vain yksi.


Et sano sitä suoraan, mutta se seuraa sanomisistasi. Jos et näe syitä sille, miksi moni äänestää jeekakaa, siitä seuraa, ettet pidä hänen viestejään pahismaisina. Tästä seuraa, että pidät häntä ainakin jonkin verran hyvismäisenä.

Jite kirjoitti:Gomhog. Oikeastaan... Mua jäi vaivaamaan viimeinen lauseesi. "Aiotko tehdä asialle jotain, kun olet sitä mieltä, että hän on hyvis?" Lauseen esitysmuoto vaikutti hieman tökeröltä hyviksen suuhun. Sain siitä loppujen lopuksi käsityksen, että tiedät jeekakan olevan hyvis, mutta et halua tehdä asialle mitään. Ja kuka käyttäytyykään kyseisellä tavalla? Mikäli en ole kauhean väärin ymmärtänyt, niin sellainen käytös on juuri pahikselle todennäköistä.

++Gomhog, ottiko alitajuntainen sanamuodon valinta vallan, vai miksi heitit viimeisen kysymyksesi kärkkään oloisesti?


En todellakaan pidä jeekakaa hyviksenä, väitin että sinä pidät. Kärjistin hieman, mutta ainakaan et pidä häntä kovin pahismaisena. Olisi siis luonnollista ajatella, että sanoessasi, ettet näe syitä jeekakan äänille, sinulla oli mielessä joku toinen, jota pidit pahiksena. Päädyit kuitenkin luettelemaan Paumin epäpahismaiseksi etkä tiedä, mitä ajattelisit hyyrypyyrystä. Minulle jäi siitä sellainen kuva, että yrittäisit vain pestä käsiäsi jeekakan lynkkamisesta. Verrataan sitä Meizin aiempaan viestiin.

Meiz kirjoitti:jeekaka on lähtenyt reippaasti mukaan peliin. Paljon asiapitoisia viestejä, ei juurikaan pahisvibattanut. Väittäisin hyvikseksi.


Lotazissa häiritsee aiempien mainintojen lisäksi se, että hyökkäys jeekakaa kohti vaikutti melko väkinäiseltä.
Äänestän ++Lotazi


Hän pitää jeekakaa hyviksenä ja äänestää Lotazia, josta oli puhunut aiemmin. Hän toisin sanoen argumentoi oman vastanäkemyksensä puolesta ja ajaa sitä. Vaikka Lotazi osoittautui hyvikseksi, pidän Meizin pelitapaa tässä kohdassa hyvismäisenä.


Jite kirjoitti:Tsk tsk, en väittänytkään sun pitävän jeekakaa hyvismäisenä, vaan syytin sua suoraan pahikseksi. Joka tapauksesa, en tajua lainkaan, mitä tarkoitat sillä, että yritän pestä käteni tapauksesta jeekaka. En omasta mielestäni hyötyisi koko jutusta lainkaan, jos olisin pahis.


Gomhog kirjoitti:Eli et siis mielestäsi hyötyisi pahiksena mitään siitä, että joku toinen lynkataan niin, ettet sinä ole siinä mukana, jolloin sinun ei tarvitse kantaa vastuuta syytöksistäsi?


Jite kirjoitti:Mun mielestä se nimen omaan olisi epäilyttävää, pysytellä taka-alalla, jotta voisi lopulta jälkiviisastella, että oli oikeassa. Siinä kuitenkin ampuisi pahis ainoastaan itseään jalkaan, koska tässä vaiheessa peliä paljastuminen tarkoittaisi sitä, että pahikset häviävät. Ei siinä oo mitään järkeä.


Gomhog kirjoitti:Pahista kiinnostanee enemmän hyviksen lynkkaus ilman omia ponnisteluja kuin viisastelu. No mutta siinä tapauksessahan pahis voisi haluta peitellä jälkiään ja vaikkapa vain ihmetellä äänimäärää sen sijaan, että sanoisi pitävänsä pelaajaa hyviksenä. Eikös totta, Jite?


Jite kirjoitti:Olen tuosta asiasta aika lailla samaa mieltä.


horaaneko kirjoitti:Nonnih, poissaololta on jotenkuten selvitty. :3

zeremi kirjoitti:horaa: Missä Jite väitti tietävänsä antiaktiivinen lukumäärän?


zeremi:

Jite kirjoitti:jos se on sattunut tulemaan jolle kulle antiaktiiveista.


Sanamuoto ”antiaktiiveista” viittaa moneen antiaktiiviin. Ei Jite ole mistään tarkasta määrästä puhunut.


zeremi kirjoitti:horaan kanssa en oo samaa mieltä Meizin odottelusta äänen kanssa, koska Meiz on musta aina pyrkiny äänestämään perusteluin ennen herättelyä.


Mä en ole Meizin kanssa pelannut pitkään joten en hänen pelityylistään tosiaan paljon muista. Mun mielestä se on ihan hyväkin, ettei yleiseen pelityyliin olla aina peilaamassa. Mua vain häiritsee se että Meiz panttasi ääntään ja selitti sitten sitä jotenkin tosi puolivillaisella syyllä ja tämän syyn jälkeen mun mielestä luonnollinen siirto olisi ollut äänestää, mutta ääntä ei edelleenkään kuulunut. (puhun siis tästä kohdasta:

Meiz kirjoitti:Jätin äänen pois, koska kiinnosti tietää alkaisiko joku mahdollisesti ennakoimaan pelastusta.


Koska taktiikka on jo selitetty, miksei nyt voi äänestää?)

Meiz kirjoitti:Ei tästä varmaan yhtään enempää saanut irti ;)


Mihin viittasit tällä kommentilla? Jäi epäselväksi.

Meiz kirjoitti:Et ollut ainoa, mutta omasta näkökulmastani hyökkäsit päivän päätteeksi 3 hyviksen kimppuun, sekä Ikun kimppuun. Iku oli tippumassa, joten joko pahikset eivät reagoineet tähän mitenkään, tai sitten viestisi tarkoitus oli vielä yrittää saada Iku pelastettua, mutta samalla pistäen pientä epäilyä Ikun suuntaan siltä varalta että hän tippuu.


Okei. Mutta en kyllä näe siinä mitään järkeä että tuossa vaiheessa päivää pahiskaveri vielä yrittäisi saada pelastettua petturin, joka selkeästi oli tippumassa.

Hm. Ihmiset tuossa miettivät vähän sitä, millä ”aktiivisuustasolla” viimeinen pahis pelaisi. Itse en jotenkin usko että hän olisi ihan antiaktiivi, koska niissä muutamassa pelissä joissa oon itse jäänyt viimeiseksi pahikseksi, niin olen edes yrittänyt olla aktiivinen. (ihan sen takia koska mitä järkeä on pelissä jossa hyvikset tappelee keskenään ja pahis nukkuu jossain puskassa) Sen takia esim. Jeekaka ja Meiz epäilyttää Jiitä enemmän, koska ovat olleet aktiivisempia. Totta kai voi pahis olla hiljaisten joukossa, mutta ainakin se olisi mun mielestä äärettömän tylsää ja jos pahis voittaa olemalla mykkänä koko pelin ajan, niin en mä sitä mitenkään pahisvoittona itse näe. P:

Jeekaka kirjoitti:Voin olla väärässä Meizinkin suhteen, mutta sitten kääntyykin haukankatseeni niitä kohti, jotka olivat sitä mieltä että petturinhan nyt voi aina antaa tippua >:D


Miksi?

Paum kirjoitti:Tämän jälkeen kääntäisin katseeni Meizin ja kenties jopa jiin puoleen.


Tämä saa sut kuullostamaan siltä, että et pidä Jeekakan pahikseutta kuitenkaan hirveän mahdollisena?

Hyyrypyyryn (ihana nick :D) ääni oli kyllä aika random, mutta herätti mussa pieniä hyvisviboja. Hiljaisen pahiksen olisi uskonut vain lähtevän yleisen massan mukana äänestämään (joka tällä hetkellä tuntuu olevan Jeekaka) eikä tuolla tavalla ihmeellisesti perustellen äänestävän Jiitä.

Gomhog kirjoitti:Horaaneko: Myönnän toki, että olen keskittynyt pääosin jeekakaan, sillä hän pisti silmään ensimmäisenä lainaamallani kommentilla. Ja tarttuminen vain kahteen pelaajaan ei ollut pääpointtini, vaan se, että uskoin ja uskon yhä kyseisten pelaajien linkittämisen petturiin olevan tarkoituksellista.


Onko sulla siis Jeekakan lisäksi ketään muita pahisehdokkaita?

Gomhog mietityttää. Jeekaka kyllä epäilyttää muakin, mutta se, että Gom tarttuu noin hanakasti yhteen pelaajaan, on kummallista. Itse en osaisi varmasti pelata tuolla tavalla, koska loput pelaajat, jotka epävarmoina olisivat ihan yhtä mahdollisia pahiksia, jäisivät taka-alalle. Mutta en tiedä pidänkö Gomhogin käytöstä silti pahismaisena, koska se on sen verran näkyvää. Sanoisin kuitenkin, että jos Jeekaka paljastuu pahikseksi, tutkin Gomhogin ja Vampiren viestejä tarkemmin. Nyt ei oo aikaa koska ää päivä loppuu taas kohta. :D Mä osaan sitten aina asettua koneen ääreen just ennen päivän loppumista.

Jiten ja Gomhogin keskustelu oli kanssa mielenkiintoinen. Yleensä tuollaiset kaksin käydyt keskustelut yltyvät melkein riidoiksi, tai ainakin väittelyiksi, mutta tämä tuntui päättyvän (ainakin tältä osin mihin se on nyt päässyt) melko rauhallisesti. Jäin miettimään Jiten kohdalla, että ei ehkä halunnut turhaa huomiota itselleen vaan päätti lopettaa keskustelun jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen. Jite on muutenkin pelannut aika lailla taka-alalla, mä olen välillä unohtanut että on kokonaan pelissä mukana. :p

Elikkäs:

Pahismaisia: Jeekaka, Meiz
epäilyksen poikasia: Jii, Jite
En osaa sanoa: Gomhog, Paum, Lunella, zeremi
Hyvismäisiä: Hyyrypyyry
Hyviksiä: Lotazi, Hagrid2


Lunella kirjoitti:++ jeekaka. Jeekaka näyttäytyi mun silmissä pahismaisimpana kaikista muista. Vähän nyt epäilyttää, että meneekö tämä ihan metsään - toivotaan, että ei ja jeekaka olisi se viimeinen pahis. Perusteluja äänelleni edellisestä viestistäni alhaalla.

Lunella kirjoitti:Jeekaka puolestaan on ollut aktiivinen heräämisensä jälkeen ja myös hän sanoo, ettei toivo heräämättömän pelaajan(Hagrid2) tippuvan ensimmäisenä päivänä pois. Jiten kysymykseen siitä, pitäisikö erikoisten tulla esille, jeekaka vähän vihjailee siihen suuntaan, että erikoishyviksistä ainakin hyvistappajan kannattaisi tulla tietoineen esille. Sanoo kuitenkin myös, että erikoisen esiintulo voi odottaa myös siihen asti, että Lotazi ja Meiz on lynkattu. Tämä särähtää kyllä vähäsen munkin korviini. Kuulostaa ihan siltä, että Jeekaka tietäisi, ettei kumpikaan näistä ole pahis, kuten horaanekokin sanoi. Myöhemmin jeekaka perustelee tätä sillä, että ainoastaan Lotazi ja Meiz linkittyivät Violetiin, mutta tämä perustelu ei kauhesti vakuuta. Tuo lause sanottiin jotenkin vain siihen tyyliin, että tiedät selvästi Lotazin ja Meizin olevan hyviksiä. Jeekaka herättää vähän pahisviboja, mutta toisaalta hän perustelee omat sanomisensa tosi hyvin. Tällä hetkellä epäilyttää kuitenkin hiukan.


Kiire tuli tämän äänen kanssa, mutta ehdin kuitenkin. :)


Meiz kirjoitti:Olisin kuvitellut ja toivonut jeekakan pistäytyvän vielä puolustautumassa ja selittämässä ääntään horaanekolle. Ääni tuli melko vähäisin perustein, joten jäi ainakin minulle melko hämäräksi.


Nepece kirjoitti:Äänestystilanne:
5 jeekaka (Gomhog, zeremi, Paum, Lotazi, Lunella)
1 Meiz (Hagrid2)
1 Horaaneko (Jeekaka)
1 jii (hyyrypyyry)
1 Gomhog (Jite)

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.
Lotazi 5.7. - 7.7.
Horaaneko 3.7. - 5.7.
Jeekaka 5.7. - 8.7.
Nepece 6.7. - 7.7. [APJ/VPJ]

Äänestyspakossa:
Vampire (Gomhog varapelaajana)
zeremi
Jite
Jii
hyyrypyyry
Hagrid2
Lotazi
Paum
Lunella
jeekaka

Päivä päättyy tänään kahdeksalta. Putoamassa ovat Jeekaka viidellä äänellä, sekä jii, joka ei ole suorittanut äänestyspakkoaan.


piikkisiili kirjoitti:Päivä on päättynyt.


piikkisiili kirjoitti:Äänestystulos:
5 jeekaka (Gomhog, zeremi, Paum, Lotazi, Lunella)
1 Meiz (Hagrid2)
1 Horaaneko (Jeekaka)
1 jii (hyyrypyyry)
1 Gomhog (Jite)

Eilisen onnistumiset olivat rohkaisseet bokoblineja siinä määrin, että ääniä oli kertynyt yllättävän paljon. Tämä aiheutti ongelmia, koska kukaan ei osannut toimittaa näin hankalia laskutoimituksia. Ratkaisuna keksittiin katsoa, kuka on saanut paksuimman äänestyslappupinon. Sepä sattui olemaan jeekaka.
"Kraii!" jeekaka kiljaisi, mutta kukapa häntä kuuntelisi.
Tsup. Jeekaka oli nujerrettu maahan. Enää piti sitten odottaa ja selvittää hänen aitoutensa. Siinä odottaessaan jeekakan mahdollista haihtumista bokoblinit huomasivat lannevaatteen alta pilkistävän jotain. Bokoblinit katsoivat merkitsevästi toisiinsa. Minkälainen asuste jeekakalla mahtoi olla lannevaatteen alla? Uskalian bokoblineista oli juuri ojentamassa kättään, kun jeekaka haihtui. Oli miten oli, he kaikki olivat varmoja itsestään, että juuri heillä oli muodikkaimmat alusvaatteet. Leopardikuviot olivat aina muodissa.

Kuolleet:
1. päivä: Iku, petturi
1. yö: Zey, tavallinen ja Violet, Link
2. päivä: jeekaka, tavallinen

Äänestyspakot:
Vampire (Gomhog varapelaajana)
zeremi
Jite
Jii
hyyrypyyry
Hagrid2
Lotazi
Paum
Lunella
jeekaka

Jii ei hoitanut äänestyspakkoaan ja häntä tulee korvaamaan Zey.

Nyt alkoi 2. yö ja se päättyy 6.7. kello 20. Erikoishahmot lähettävät yönimensä siihen mennessä.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tarina sankarista, joka menetti miekkansa - päättyi

ViestiKirjoittaja Mus » 17.11.2013 22:00:09

piikkisiili kirjoitti:3.aamu

Fi oli käynyt päivän aikana outoa prosessia, jota ei ollut aikaisemmin kokenut. Prosessi oli täysin irrationaalinen hänen sisäisen ohjelmistonsa kannalta eikä näin pitänyt olla edes mahdollinen. Link olisi varmaan kutsunut sitä suruksi. Ilman mestaria ei hänellä ollut tehtävää miekan ulkopuolella. Ehkä juuri tämä ristiriita oli sekoittanut hänen ohjelmistonsa ja mahdollistanut tapahtuneen häiriön. Ohjelmiston ennalleen palauttaminen onnistuisi korjaamalla häiriön syy. Fi oli laskenut häiriön korjaamisen teoreettisen todennäköisyyden, mutta jokin Fin sisällä halusi vastustaa sitä. Luonnollisinta kyseisessä tilanteessa olisi jatkaa alkuperäistä suunnitelmaa.
Mestarin puolesta.

Ryhmäkokoontumisessa havaittiin Lotazin puuttuvan joukosta. Häntä yritettiin etsiä tovi ennen kuin bokoblinien haihtumisilmiö muistettiin. Yksi bokoblineista sai Déjà-vun, mutta ei keksinyt mistä syystä.

Kuolleet:
1. päivä: Iku, petturi
1. yö: Zey, tavallinen ja Violet, Link
2. päivä: jeekaka, tavallinen
2. yö: Lotazi, tavallinen

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.
Jeekaka 5.7. - 8.7.
Nepece 6.7. - 7.7. [APJ/VPJ]
Gomhog 6.7. - 7.7.

Äänestyspakossa:
Meiz
horaaneko

Nyt alkaa 3. päivä ja se päättyy 10.7. kello 20. Tuff.


horaaneko kirjoitti:Jahassss. Ajattelin nyt tehdä tässä jonkinlaisen listauksen. (ja varotan että oon lukenut lähiaikoina Death Notea uudestaan ja mulla on pakkomielle selittää kaikkea pitkästi :D)

Jäljellä olevat pelaajat:

Meiz (epävarma)
Vampire/Gomhog (epävarma)
zeremi (epävarma)
Jite (epävarma)
Jii >> Zey (epävarma)
Hagrid2 (hyvis)
Lotazi (hyvis)
Paum (epävarma)
Lunella (epävarma)

Pahiksia 1 vs. 8 hyvistä, joista 1 on varma hyvis. Eli 7 varmaa. Harhalynkkauksia on jäljellä 3.

Meiz

Aloitti pelin rauhallisesti pienillä viesteillä, kyseli Vampiren poissaolosta. Neljäs viesti oli sitten tuo Jii-juttu, josta oonkin jo jauhanut ja joka herätti epäilykset. Sen jälkeen puhetta peliteknisyyksistä. Lyhyet viestit jatkuu, kysyy Jeekakalta ketä olisi tiputtamassa. Ihan mielenkiintoista että sanoi äänestävänsä Lotazia, vaikkei kyllä tainnut hänestä mitään sitä ennen mainita. Kärkkään kysymyksen jälkeen Jiille olisi voinut olettaa että äänestäisi Jiitä. Saattoi huomata että Jiihin tarttumista pidettiin outona/pahismaisena, eikä sitten tehnyt sitä.
Seuraava viesti, eli tämä:

Meiz kirjoitti:Jätin äänen pois, koska kiinnosti tietää alkaisiko joku mahdollisesti ennakoimaan pelastusta. Jos lotazi paljastuisi pahikseksi niin Iku sopisi tähän kuvioon. En olisi myöskään hagridia tiputtamassa. Tällä hetkellä odottelen mielenkiinnolla Ikun vastausta Zeyn pointteihin.


On tämä, joka epäilyttää koska en ymmärrä miksei Meiz sitten edes taktiikkaa selvitettyään äänestänyt.

Seuraavana päivänä jatkaa Lotazin epäilemistä. Se, että aloittaa uuden päivän puheen sillä, herätti mussa jo aiemminkin pahisviboja, koska tuntui ohjailevan näin keskustelua Lotazia vastaan. (Violet jo aloitteli edellisenä päivänä Lotazista puhumista, joten pahiskaveri olisi voinut jatkaa tätä kuolleen suunnitelmaa.)

Listausta. Pitää Jiitä, Paumia ja Lunellaa hyvismäisinä, samoin Jeekakaa. Musta esittää ensin pahismaisen pointin mutta kääntyy lopulta hyvismäiseen, Vampire/Gomhogia epäilee hiukan mutta pyörtää sitten senkin lopulta ilm. hyvismäiseksi. Hyyrypyyryn ja zeremin listaa neutraaleiksi ja Jiten toiseksi pahisehdokkaakseen. Äänestää Lotazia.

Lotazin paljastuttua hyvikseksi ei ole kuitenkaan oikein tarttunut kunnolla mihinkään/keneenkään ja ollut tavallista vaisumpi. Juuri tämä, että kun Lotazin jälkeen kaikki mielipiteet tuntui kuolevan, epäilyttää. Epäilty paljastui hyvikseksi, joten päätti jättäytyä syrjempään ja varoa mielipiteitään entisestään, ettei tarttumistaan Lotaziin huomioitaisi?

Eli kaikenkaikkiaan Meiz epäilyttää edelleen. Koko peli on ollut tosi hämärää, lyhyitä ja epämääräisiä viestejä ja monta kohtaa joihin en ole saanut edes vastauksista huolimatta selvyyttä.
Ai niin ja toivon edellisen illan viestini kysymyksiin vastauksia.

Vampire/Gomhog

Ensimmäisessä kunnollisessa viestissä Vampire lähti pohtimaan Jiitä ja peliteknisyyksiä. Tuo kohta Jiistä oli aika kummallinen. Sanoo, että olisi kiva päästä peliteknisyyksistä, mikä on vähän hassua koska niiden pohtimista kuitenkin samaisessa viestissä jatkoi.
Sitten Gomhog saapuukin varittamaan Vampirea ja tarttuu heti Jeekakaan.

Zeyn yötappaminen oli omasta mielestäni pahiksilta oikeastaan jopa hieman selkeyttävä veto, sillä siinä poistui sekin mahdollisuus, että Zey olisi pahiksena yrittänyt hämmentää peliä keräämällä hyvispisteitä. Huonompi siis pahiksille, kun poistivat tämän vaihtoehdon.


Mietin, että sanoisiko pahis tällaista topicissa. Loppu tuntuu ainakin mun mielestä provoamiselta pahikselle. Oikeastaan olisi ihan mielenkiintoinen pahistaktiikka kyseenalaistaa omat toimensa ja hankkia sillä itselleen hyvispointseja (koska kuka pahis muka puhuisi sellaista topicissa) mutta toisaalta en usko, että Gomhog olisi pahiksena kuitenkaan ajatellut asiaa näin pitkälle, eli ennakoinut tilanteen jo Zeytä tappaessaan, puhunut siitä topicissa ja vielä ujuttanut sen luonnollisen oloisesti viestiin. Siis tämä kohta herättää ehkä pieniä hyvisviboja.

Hmm. Se, että Gomhog tosiaan tarttui tuossa yhdessä kohtaa peliä vain Jeekakaan, tuntuu kyllä mulle(kin) enemmän hyvismäiseltä kuin pahismaiselta, koska yhteen pelaajaan tarttumista ei ole ikinä pidetty hirveän hyvismäisenä tekona ja se yleensä herättää epäilyksiä. Toisaalta oon nähnyt tällaista peliä Gomhogilta ennenkin ja saattoi ajatella että olisi vain outoa, jos ei pelaisi samalla tavalla. Ja sitten taas en usko, että ”tartutaanpa yhteen pelaajaan ja ahdistetaan tämä nurkkaan!” on mikään taktiikka, koska ei voi olettaa että jokaisesta pelistä löytyy tällainen pelaaja. Eli yhteen pelaajaan tarttumista pidän hyvismäisenä. (vaikken kamalasti hyvispeliä edistävänä) Mutta tässä nyt mättää vain se, että eilisen loppua kohden tuntui lähtevän myös vähän Jiten perään. Nyt Gomhogilla olisi pahiksena jo ihan hyvät pohjat lähteä Jiten perään.

Loppujen lopuksi en osaa yhtään Gomhogista sanoa. Tuo yötapon kommentointi herätti hyvisviboja ja Jeekakassa roikkuminen, mutten uskalla luottaakaan, koska tiedän että Gom on hyvä pelaaja ja osaa varmasti taktikoida.

zeremi

Alkuun pitää sanoa että zeremin alkupeli oli huippuärsyttävää. >___< Jos on aikaa käydä koneella niin miksei voi samantien edes jotain kommentoida? ”Jatkakaa samaan malliin!” –kehotukset itsessään ei peliä kamalasti edistä… No joo…

Sitten tuleekin kummallinen listaus. Kertoo lyhyin sanoin mitä pelaajat ovat tehneet, mutta omia mielipiteitä ei tule oikeastaan kuin vaan Jeekakasta, jota sitten viestin loppuun äänestää. Jotenkin vaan tosi randomia käytöstä zeremiltä. Sitten kun taas vertaan esimerkiksi mun ja zeremin edelliseen pahispeliin, niin meno näyttää sen verran erilaiselta etten saa kamalia pahisviboja. Voihan tuo olla että irlkin syö sitä peliin paneutumista tai jotain. Kuitenkin tosi hämärää peliä.

Sen jälkeen ei tosiaan ole kuulunut kuin lyhyen vastausviestin verran. En oikein osaa luottaa enkä epäillä, koska peli ollut niin randomia ja epämääräistä.

Jite

Aloittaa pelinsä tuttavallisella jutustelulla Ikulle. Tuollaista voisi harrastaa niin hyvis kuin pahiskaverikin, joten en tuosta osaa vetää mitään päätelmiä.

Hyvistappojahan on vain yksi, ja harkitsemattomalla käytöllä on jopa todennäköistä, että se osuu hyvikseen.


Tää muuten naurattaa nyt jälkikäteen.

Sitten tuleekin ehdottamaan tuota erikoisten esiintuloa, mikä olisi kyllä ollut munkin mielestä vähän liian aikaista. Näen tässä kaksi vaihtoehtoa:

1) Hyvis innostui siitä, miten hyvin peli menee.
2) Pahis meni paniikkiin ja ajatteli suostutella erikoiset esiin, ettei esiintulo tapahtuisi myöhemmin kun siitä pahikselle on enemmän haittaa.

En oikein osaa sanoa, kumpaa noista pidän enemmän mahdollisena. P:

Mä olen muuten tainnut esittää Jitelle jo kaksi kysymystä, mihin ei ole vastannut. Tahallista välttelyä?

Lähtee seuraavassa viestissään epäilemään Meiziä, ei oikein esitä minkäänlaisia omia mielipiteitä.
Kummastelee Hyyrypyyryä eikä pidä Jeekakaa pahismaisena. Paumista tosi epämääräinen kommentti.
Mulle tuli mieleen, että pahiksen voisi olla melkein järkevämpi vastustaa massausta kuin lähteä siihen mukaan, koska seuraavana päivänä, mikäli massattu paljastuu hyvikseksi, yleensä huomio kääntyy niihin massaajiin. Jite voisi siis nyt jälkeenpäin todetta, että ”hyh hyh, miksi lähditte massaamaan, joku teistä on varmasti pahis!” En toki pidä itsekään massaamista kivana, mutta se, että Jite vielä erikseen sitä päivittelee ennen päivän loppua, tuntuu petaamiselta seuraavalle päivälle (jonka pahis tuossa tilanteessa tietäisi tulevaksi) ja näin pahismaiselta.

Gomhog, osoita kohta, jossa väitän suoraan jeekakaa hyvismäiseksi. Olen ainoastaan todennut, etten pysty näkemään lainkaan jeekakan kirjoituksista syytä, miksi niin moni on äänestänyt häntä.


Tää kuullosti mun korvaan jotenkin tosi selittelevältä. Niin kuin Gomhog jo asiaa kommentoikin, on aika lailla synonyymi, pitääkö pelaajaa hyvismäisenä, tai sitten tuo, mitä Jite jeekakasta sanoi.

Jite tuntuu näiden kaikkien juttujen jälkeen pahismaiselta. Pysytellyt aika lailla taka-alalla eikä tunnu uskaltavan sanoa mitään kunnolla, muttei kuitenkaan kuulu antiaktiiveihin ja ainakin näyttää siltä, että on semisti äänessä ja sopii näin mun miettimään pahiskuvaan.


Jii > Zey

Jii tosiaan aloitti (kuuluisalla) epäilyllään Ikua kohtaan. Oonkin jo miettinyt sitä mahdollisuutta, että olisiko tässä voinut olla Ikun ja Jiin välillä sovittu pesäeron otto heti pelin alkuun. Oon sitä tässä miettinyt ja se alkaa tuntua vaan jotenkin koko ajan epätodennäköisemmältä, koska ei tunnu sopivan kummankaan tyyliin, ja jos olisivat päättäneet lähteä noin rajusti peliin mukaan, niin miksi Jii sitten on ollut niin hiljaa. Sitten on kyllä sekin mahdollisuus, että säikähti saamaansa huomiota ja päätti hiljentyä. Mutta sekään ei tunnu yhtään Jiin tyyliseltä. Tätä mietittyäni en siis usko että kyseessä olisi ollut mikään pahistaktiikka vaan ihan puhdasta pelinherättelyä.

Sen jälkeen kävi toisella sivulla vähän puolustelemassa tätä juttua, ja sitten ei ole kuulunut mitään.
Ikun kommentti:
Jiin tarttuminen häiritsee sanaan ei mielestäni ole mitenkään ihmeellistä. Tiesin ajatustani esittäessä, että se ei ollut täydellinen, joten on vain luonnollista, että joku kiinnittää huonoihin sanamuotoihin huomiota. Tämä ei tee Jiistä yhtään sen epäilyttävämpää, kuin mitä hän oli ennen kommentiaan.

on sellainen etten oikein osaa sanoa tästä(kään). Voisi olla tilanteen rauhoittelua, mutta jos olisivat pahiskavereita, niin uskoisi ettei kuitenkaan olisi näin rauhoitteleva jos yrittivät oikeasti tuota pesäeronottoa.

Tähän väliin mun on ihan pakko offata että tekis mieli tunkee koko ajan hymiöitä joka paikkaan koska asiatekstin kirjottaminen on ihan peestä mutta ehkä se ei oo hyvä idea koska sillon se menee mulla aina yli. xD Joo. Jatketaan.

Hyyrypyyry

minäeilen kirjoitti:Hyyrypyyryn ääni oli kyllä aika random, mutta herätti mussa pieniä hyvisviboja. Hiljaisen pahiksen olisi uskonut vain lähtevän yleisen massan mukana äänestämään (joka tällä hetkellä tuntuu olevan Jeekaka) eikä tuolla tavalla ihmeellisesti perustellen äänestävän Jiitä.


Muita mielipiteitä mulla ei sitten hänestä olekaan, koska on ollut niin hiljaa.  Tuo kohta tosiaan herätti vähän hyvisviboja.

Hagrid ja Lotazi


Hyviksiä. :>

Paum


…en sanoisi että häröilijän kannattaa ilmiantaa…


On muuten aivan ihana termi tuo häröilijä xD //off

Paum tosiaan aloitti peliteknisyyksillä, seuraavaksi kommentoi antiaktiivien äänestämistä. Sitten tuleekin jo pidempää viestiä, jossa ainakin jonkinlaisia mielipiteitä pelaajista. Sanoo lähtevänsä herättelemään hiljaisia, mutta oikeastaan vaan mainitsee heidät nimeltä. Mikset esimerkiksi laittanut herättelyääntä?

Sitten lähtee muiden mukaan äänestämään Jeekakaa ja puhelee vielä peliteknisyyksiä. Mainitsee myös, että seuraavaksi epäilee Meiziä ja ehkä Jiitä. Oletko yhä samaa mieltä? Tuo lause jäi itseäni häiritsemään ja sitä kommentoinkin tuossa eilisessä viestissäni. Paumilta toivon siihen vastausta. :>

Lunella


Aloittaa peliteknisyyksillä ja kommentoi Hagridin kyläaktiivisuutta.

Jos katsoin oikein, niin hyyrypyyry ja Violet ovat jättäneet vain herättelyviestin tähän mennessä. Olisko teillä jotain muutakin sanottavaa sen lisäksi, että olette hereillä?


Tässä taas samantapainen kommentti minkä Jite laittoi Ikulle, eli pientä huomiota pahista kohtaan, mutta voisi ihan hyvin tulla sekä pahiskaverin että hyviksen suusta.
Melko ympäripyöreää kommenttia Lotazista. Kommentin alkuun pitää Lotazin pahikseutta mahdollisena, mutta loppuun toteaa olevansa samaa mieltä Jeekakan kanssa siitä, että Lota voi hyvinkin olla vain olosuhteiden uhri.
Vastustaa erikoisten esilletuloa, mikä herättää vähän hyvisviboja, koska ei ole vain silleen ”no eikä, kamalaa, ei niin voi tehdä” vaan perustelee hyvin sen, miksei niin vielä kannata tehdä. Tuo kommentti kuullosti jotenkin luonnolliselta.
Seuraavaksi laittaa aika kattavaa listausta, mikä tuntuu kanssa hyvismäiseltä.
Toisaalta tuo ääni Jeekakalle taas oli todella massaava. Tuntuu että taisi olla äänestyspakon täyttämistä.

Sanoisin vähän hyvismäiseksi kuitenkin, viestejä on tullut ihan kivasti ja niissä on ollut semisti asiaa.

Eli summa summarum:

Pahismaisia: Meiz, Jite
En osaa sanoa: Gomhog, zeremi, Paum, Jii>Zey
Jonkinlaisia hyvisviboja: Hyyrypyyry, Lunella
Hyviksiä: Lotazi, Hagrid

Dundudunnnnn. Ei mulla kai nyt muuta ole. Tuo eilinen massaus (kai sitä massaukseksi voi jo sanoa) on vähän vaikea, koska se tuntui lähinnä äänestyspakon täyttämiseltä joidenkin osalta. Siellä äänestäneissä saattoi kyllä hyvin olla pahis. Kumpikaan mun pääepäillyistä (Meiz ja Jite) ei kuitenkaan osallistuneet Jeekakan äänestykseen. Noista äänestäneistä pahismaisimpana pidän tällä hetkellä ehkä Paumia tai zeremiä.


Paum kirjoitti:Ei sinänsä ollut yllätys, että pahis heittää ulos varmistetun Lotadin täysin randomin sijasta :/ Johtolankoja on about yhtä paljon kuin eilenkin.

Horsea kirjoitti:Paum tosiaan aloitti peliteknisyyksillä, seuraavaksi kommentoi antiaktiivien äänestämistä. Sitten tuleekin jo pidempää viestiä, jossa ainakin jonkinlaisia mielipiteitä pelaajista. Sanoo lähtevänsä herättelemään hiljaisia, mutta oikeastaan vaan mainitsee heidät nimeltä. Mikset esimerkiksi laittanut herättelyääntä?

Erittäin hyvä kysymys. Ajatuksena taisi olla se, että kovinkaan moni listalta ei ollut ollut kylässä muutamaan päivään --> eivät välttämättä edes huomaa herättelyääntä tai huomaavat sen kovin myöhään --> pitää joka tapauksessa perua ääni tai äänestää sitä antiaktiivia (mitä vastaan näin niinkuin periaatteessa olen).

Sitten lähtee muiden mukaan äänestämään Jeekakaa ja puhelee vielä peliteknisyyksiä. Mainitsee myös, että seuraavaksi epäilee Meiziä ja ehkä Jiitä. Oletko yhä samaa mieltä? Tuo lause jäi itseäni häiritsemään ja sitä kommentoinkin tuossa eilisessä viestissäni. Paumilta toivon siihen vastausta. :>

En edes ollut huomannut tälläista viestiä. Vähän kun selasin sivua, löysin tämän:
Paras kirjoitti:Tämän jälkeen kääntäisin katseeni Meizin ja kenties jopa jiin puoleen.
Tämä saa sut kuullostamaan siltä, että et pidä Jeekakan pahikseutta kuitenkaan hirveän mahdollisena?

Tätä varmaankin tarkoitit?
Tosiasia oli se, etten pitänyt ketään oikeastaan pahiksena, mutta äänestys oli pakko hoitaa (koska en halunnut ikävää antiaktiivisuuskuolemaa :|). Jellicentiä vastaan oli esitetty raskaimmin perusteluja, joten liityin vainoihin ajatuksella että hyvien puolustusten tullessa voisin vaihtaa ääntä, mutta koska puolustuksia ei koskaan tullut, jätin äänen Jellicentille.
Mitä tähän uuteen kysymykseen tulee: Jigglypuffin epäilyt johtuivat lähinnä siitä, miten hiljainen hän oli. Ajattelin, että olisi hiljaa muuten mutta tulisi vain jättämään äänensä ja olisi kivasti epäilyksiltä kaukana. Kun hän sitten kokikin antiaktiivisuuskuoleman, tältä perusteelta putosi vähän pohja. Toisin sanoen en tällä hetkellä osaa sanoa hänestä yhtään mitään.
Metapad taas on edelleen epäilyttävä, sanoisin että epäilyttävin jäljellä olevasta joukosta. Mutta ei kyllä kukaan muukaan pääse pois näistä epäilyistäni. Harmiksi vaan etten muuten osaa laittaa pelaajia epäilyttävyysjärjestykseen :/
Metapadin epäilyttävyys piilee juuri siinä, kuinka hän on läpi näiden kahden päivän epäillyt lähinnä vain Lotadia. Kun hänestä (=Lotadista) tulikin varma Bokoblini, ei ottanut kantaa enää mihinkään.

Niin mikä puhehärö?


Meiz kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Jätin äänen pois, koska kiinnosti tietää alkaisiko joku mahdollisesti ennakoimaan pelastusta.


Koska taktiikka on jo selitetty, miksei nyt voi äänestää?)

Äänestinhän minä myöhemmin Lotazia, vai mihin viittaat?

horaaneko kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Ei tästä varmaan yhtään enempää saanut irti ;)


Mihin viittasit tällä kommentilla? Jäi epäselväksi.

Ihan vain siihen etten alkanut erittelemään jeekakan viestejä, jotka antoivat hyvisvibaa.

horaaneko kirjoitti:Ihan mielenkiintoista että sanoi äänestävänsä Lotazia, vaikkei kyllä tainnut hänestä mitään sitä ennen mainita. Kärkkään kysymyksen jälkeen Jiille olisi voinut olettaa että äänestäisi Jiitä. Saattoi huomata että Jiihin tarttumista pidettiin outona/pahismaisena, eikä sitten tehnyt sitä.

En loppujenlopuksi pitänyt jiitä epäilyttävänä (tuota pikku huomiota lukuunottamatta), joten ei ollut järkeä jatkaa sillä linjalla.

horaaneko kirjoitti:Seuraavana päivänä jatkaa Lotazin epäilemistä. Se, että aloittaa uuden päivän puheen sillä, herätti mussa jo aiemminkin pahisviboja, koska tuntui ohjailevan näin keskustelua Lotazia vastaan. (Violet jo aloitteli edellisenä päivänä Lotazista puhumista, joten pahiskaveri olisi voinut jatkaa tätä kuolleen suunnitelmaa.)

Mielestäni on ihan luontevaa ohjata huomiota epäilemänsä pelaajan suuntaan.

horaaneko kirjoitti:Lotazin paljastuttua hyvikseksi ei ole kuitenkaan oikein tarttunut kunnolla mihinkään/keneenkään ja ollut tavallista vaisumpi. Juuri tämä, että kun Lotazin jälkeen kaikki mielipiteet tuntui kuolevan, epäilyttää. Epäilty paljastui hyvikseksi, joten päätti jättäytyä syrjempään ja varoa mielipiteitään entisestään, ettei tarttumistaan Lotaziin huomioitaisi?

Epäilin tuon jälkeen Jiteä sekä sinua. Viestit ovat jääneet lyhykäisiksi lähinnä sen takia että koko viime viikko oltu mökkeilemässä ja puhelimen varassa.

Zeremi epäilyttää eiliseltä, mutta hän on tosiaan pahiksena pelannut hyvin aktiivisesti. En ole varma olisiko pahiksena heittänyt ääntä jeekakalle samalla myöntäen ettei ole lukenut edes koko ketjua. Toisaalta pahispelaajalla voi yhtä hyvin olla aito kiire, ja kummastuttaa ettei hän jatkanut aiheesta enää myöhemmin vaan piti äänensä jeekakalla ilman lisäkommentteja.

Taustalla kummittelee kuitenkin ajatus että viimeinen pahis pyrkisi osallistumaan aktiivisemmin peliin (kuten horaanekokin mainitsi). En ihan ymmärrä miten Gomhogin täyshyökkäystä jeekakaa vastaan pidetään hyvismäisenä seikkana. ++Gomhog

horaaneko kirjoitti:
Zeyn yötappaminen oli omasta mielestäni pahiksilta oikeastaan jopa hieman selkeyttävä veto, sillä siinä poistui sekin mahdollisuus, että Zey olisi pahiksena yrittänyt hämmentää peliä keräämällä hyvispisteitä. Huonompi siis pahiksille, kun poistivat tämän vaihtoehdon.


Mietin, että sanoisiko pahis tällaista topicissa. Loppu tuntuu ainakin mun mielestä provoamiselta pahikselle. Oikeastaan olisi ihan mielenkiintoinen pahistaktiikka kyseenalaistaa omat toimensa ja hankkia sillä itselleen hyvispointseja (koska kuka pahis muka puhuisi sellaista topicissa) mutta toisaalta en usko, että Gomhog olisi pahiksena kuitenkaan ajatellut asiaa näin pitkälle, eli ennakoinut tilanteen jo Zeytä tappaessaan, puhunut siitä topicissa ja vielä ujuttanut sen luonnollisen oloisesti viestiin. Siis tämä kohta herättää ehkä pieniä hyvisviboja.

Eikös Gomhog tullut varapelaajaksi vasta zeyn tappamisen jälkeen?


Meiz kirjoitti:Melko jäätävä puhehärö :D


Paum kirjoitti:Jaa sinne pääsi oikein kirjoitusvirhekin mukaan. Metapodia tarkoitin tietenkin, anteeksi kun kirjoitin nimimerkkisi väärin :(

Itsekin olen miettinyt sitä, että viimeinen pahis voi aivan hyvin olla joku aktiivisempi pelaaja. Esimerkiksi horaaneko tai Gomhog, molemmilta tullut pitkiä analyysiviestejä eikä sen takia oikein vaikuta mafialta, mutta saattaisi olla teoriassa myös yritys kerätä itselleen hyvispisteet. Enää kun ei tarvitse suojella pahistovereita, vaan riittää kun itse pysyy hengissä. Saakelin käänteispsykologia...


Jite kirjoitti:Horaaneko, olen missannut esittämäsi kysymykset täydellisesti. Olen pahoillani mokaamisesta.

Hetkinen, millainen puhehäiriö Paumilla oikein on? Ekassa viestissä puhtaasti vain pokémoneja (<3), ja seuraavassa viestissä oikein tulee oikeita nimiä. Tulisitko selvittämään, mistä on kyse :3 Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin:

Paras=Paum
Jellicent=jeekaka
Jigglypuff=jii
Metapod=Meiz

Olenko oikeassa?


Paum kirjoitti:Ei kannattaisi kirjoittaa väsyneenä... piikkisiili, älä tapa mua! ;__;
Horseasta ja Gurdurrista tietenkin puhuin, vähän päässä huippas. Ehkä sienien vaikutus ei päde muuten sekavassa tilassa ollessaan, kun muutenkin jo pikku-Bokoblinina niitä napsin ja vastustuskykyä juuri tuon verran kertynyt? :D

Jolteon häh mitä noi nimet on? Ekat tajuun kyllä mutta miksi olet laittanut jotain ihan omaa perään?
Mutta ihan kivoja nimiä olet sinne heittänyt. Varmaan muuten itse olisin keksinyt jokaiselle oikealle nimelle saman randomnimen. Jännä...


horaaneko kirjoitti:Pitää pahoitella etukäteen jos viesti on sekava koska serkut roikkuu jaloissa eikä anna mun keskittyä. .__.

Meiz kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Jätin äänen pois, koska kiinnosti tietää alkaisiko joku mahdollisesti ennakoimaan pelastusta.


Koska taktiikka on jo selitetty, miksei nyt voi äänestää?)

Äänestinhän minä myöhemmin Lotazia, vai mihin viittaat?


Joo äänestit, mutta mun mielestä se tuntui oudolta koska et sitä samaan viestiin pistänyt, kun jatkoit vaan edelleen sen panttaamista tuon jälkeen. Mutta toisaalta jos sun tyyli on miettiä ääntä pitkään, niin tän kohdan sitten ymmärrän.

horaaneko kirjoitti:Seuraavana päivänä jatkaa Lotazin epäilemistä. Se, että aloittaa uuden päivän puheen sillä, herätti mussa jo aiemminkin pahisviboja, koska tuntui ohjailevan näin keskustelua Lotazia vastaan. (Violet jo aloitteli edellisenä päivänä Lotazista puhumista, joten pahiskaveri olisi voinut jatkaa tätä kuolleen suunnitelmaa.)

Mielestäni on ihan luontevaa ohjata huomiota epäilemänsä pelaajan suuntaan.


Mielipiteiden esittäminen on totta kai ok, mutta viba mikä mulle siitä tuli, oli se että yrittäisit saada päivän yleisen puheenaiheen kääntymään Lotazin suuntaan. (mihin se kääntyikin siihen asti, kunnes Lotazi selvisi hyvikseksi) Kun ottaa huomioon sun edellispäiväisen kommentin Jiistä, niin mulle on tullut sun tämän pelin pelityylistä mieleen, että yrität ohjailla ihmisten mielipiteitä tiettyihin suuntiin, ainakin varovaisesti.

horaaneko kirjoitti:Lotazin paljastuttua hyvikseksi ei ole kuitenkaan oikein tarttunut kunnolla mihinkään/keneenkään ja ollut tavallista vaisumpi. Juuri tämä, että kun Lotazin jälkeen kaikki mielipiteet tuntui kuolevan, epäilyttää. Epäilty paljastui hyvikseksi, joten päätti jättäytyä syrjempään ja varoa mielipiteitään entisestään, ettei tarttumistaan Lotaziin huomioitaisi?

Epäilin tuon jälkeen Jiteä sekä sinua. Viestit ovat jääneet lyhykäisiksi lähinnä sen takia että koko viime viikko oltu mökkeilemässä ja puhelimen varassa.


Oliko ne epäilyt tämä kohta?

Olettaen että Lunella ei pyörrä tuota väitettä niin horaaneko antaa nyt hieman huonoja viboja itsestään. Erityisesti tuo ensimmäisen päivän viimeisin viesti, joka voisi olla Ikun pelastamisyritys (epäilyä minun, lotazin sekä Zeyn niskaan, mutta samalla pedaten omaa asemaa pistämällä epäilyä Ikun suuntaan, joka näyttää olevan tippumassa). Toisaalta Jiteltä kaipaisin edelleen enemmän asiaa. Tämän päivän saldo on vain epäily minua vastaan.


En kyllä nähnyt yhtään kommenttia Jiten epäilemisestä sun osalta? Ja jos epäilit minua ja Jiteä, mikset äänestänyt jompaa kumpaa?

horaaneko kirjoitti:
Zeyn yötappaminen oli omasta mielestäni pahiksilta oikeastaan jopa hieman selkeyttävä veto, sillä siinä poistui sekin mahdollisuus, että Zey olisi pahiksena yrittänyt hämmentää peliä keräämällä hyvispisteitä. Huonompi siis pahiksille, kun poistivat tämän vaihtoehdon.


Mietin, että sanoisiko pahis tällaista topicissa. Loppu tuntuu ainakin mun mielestä provoamiselta pahikselle. Oikeastaan olisi ihan mielenkiintoinen pahistaktiikka kyseenalaistaa omat toimensa ja hankkia sillä itselleen hyvispointseja (koska kuka pahis muka puhuisi sellaista topicissa) mutta toisaalta en usko, että Gomhog olisi pahiksena kuitenkaan ajatellut asiaa näin pitkälle, eli ennakoinut tilanteen jo Zeytä tappaessaan, puhunut siitä topicissa ja vielä ujuttanut sen luonnollisen oloisesti viestiin. Siis tämä kohta herättää ehkä pieniä hyvisviboja.

Eikös Gomhog tullut varapelaajaksi vasta zeyn tappamisen jälkeen?


Ai joo totta. Jos Gomhog on pahis, ei varmaan olisi osallistunut tuohon yötappoon tultuaan varittamaan Vampirea. Eli joo, ei tuo sitten anna hyvisviboja. Toisaalta kyllä olisi outoa pahikselta moittia tuolla tavalla yötappoa vaikkei sitä olisi päättänytkään, mutta ei ehkä sitten enää niin kummallista. Hömm.

Siis mikä hitto tuo Paumin puhehärö on? xD Mä en nyt yhtään tajua sitä. Välillä kuitenkin puhuu ihan järkeviä ja välillä taas, öö, tosi sekavia?? :D

Jite kirjoitti:Horaaneko, olen missannut esittämäsi kysymykset täydellisesti. Olen pahoillani mokaamisesta.


Okei. Toivottavasti löydät ne ja tulet sitten vastailemaan. :>


Paum kirjoitti:Joo feilasin tokassa tän päivän viestissäni (ja muokkaus on kiellettyä) mutta muuten pitäisi olla aika selvillä tän härön laatu :D Jolteon ainakin näytti olevan kärryillä.
Paras kiittää ja kuittaa.

Ps. Oon riparilla ens viikon isosena, mutta pääsen aamuisin/iltaisin kännykällä viestittelemään (ja koin poissaolon siksi turhaksi) :D


Meiz kirjoitti:Horaanekolle.

Puhut ihmisten ohjailusta, mutta etkö itse ohjaile sinua epäilyttävien (mm.minun) suuntaan. En käsitä miten minä eroan tässä muista. Tottakai haluan ohjata huomiota epäiltyjeni suuntaan.

Jiteä epäilin vähäisen pelaajien epäilemisen vuoksi. Pyysin häntä myös listaamaan hyvis ja pahisviboja muistakin pelaajista.
Ääni jäi pois koska jeekaka oli selvästi tippumassa ja en pystynyt kunnolla keskittymään peliin (mökkeily). Sen sijaan yritin saada jeekakaa puolustamaan itseään, kun sain hyvisvibaa hänestä.


Meiz kirjoitti:Lisään sen verran että miksi en olisi pahiksena äänestänyt jotain muuta kuin jeekakaa, kun äänellä ei olisi merkitystä. Siitähän voisi pahiksena helposti jatkaa seuraavana päivänä "epäilyjä"


Lunella kirjoitti:Oon ollut viikonlopun vähän hiljaisempi finnconin takia, mutta tuun IRL-huomenna puhumaan vähän enemmänkin, kun saan koottua ajatuksia ja luettua viestejä.

Toi Paumin puhehäiriö on aika mielenkiintoinen (pokemon <3). Lisäksi tuohon Meizin epäilyksiin, jotka kohdistuvat Jiteen; mä näen Jiten tällä hetkellä melko hyvismäisen neutraalina siitä huolimatta, että on epäillyt pelaajia melko vähän. Ei mullakaan ole tällä hetkellä sellaista pelaajaa (nyt kun Jeekaka osoittautui hyvikseksi), joka epäilyttäisi suuremmin, eikä Jite ole ainut, joka on epäillyt vain vähän pelaajia.

Ei mulla muuta, (IRL-)huomenna lisää.


Meiz kirjoitti:
Lunella kirjoitti:Lisäksi tuohon Meizin epäilyksiin, jotka kohdistuvat Jiteen; mä näen Jiten tällä hetkellä melko hyvismäisen neutraalina siitä huolimatta, että on epäillyt pelaajia melko vähän. Ei mullakaan ole tällä hetkellä sellaista pelaajaa (nyt kun Jeekaka osoittautui hyvikseksi), joka epäilyttäisi suuremmin, eikä Jite ole ainut, joka on epäillyt vain vähän pelaajia.

Puhuin tuossa edellisen päivän epäilystä (Jite oli pistänyt vain epäilyn minua vastaan). En pidä Jiteä erityisen epäilyttävänä tällä hetkellä,


Zey kirjoitti:Jeij, pääsen taas pelaamaan! <3

Meiz:
Musta Meizin selitys miksei äänestänyt heti kun kertoi äänestävänsä Lotazia, on ok, ja uskoisin sen olevan aito. Uskoisin Meizin tajuavan pahiksena, että pelkkä kommentti ketä aikoo äänestää ilman ääntä, herättää paljon huomiota, mikä ei ehkä olisi se pahiksen ykköstavoite. Lisäksi ei edes lähtenyt heti heittämään ääntä Lotazille, kun äänestämättömyydestä ihmeteltiin, niin tuntuu siltä, ettei hänellä ollut mitään pelättävää/hätäiltävää. Tuo, että Meiz halusi nähdä lähtisikö joku pelastelemaan Lotazia, on hyvismäinen juttu, koska pahiksella tuollaiseen pyydystelyyn ei olisi tarvetta. Ei muutenkaan mitään silmään pistävää.
>> lievästi hyvismäinen

zeremi:
zeremi kirjoitti:Musta Zeyn antiaktiivien puolustaminen on erilaista hänelle, koska muistaakseni hän on ollut usein äänestämässä heräämätöntä pelaajaa.

Ei siinä äänestämisessä mitään vikaa olekaan, kunhan se on herättelyä ja näin, mutta heräämättömän tiputtamisesta en pidä, ja olen sitä aikaisemminkin esille tuonut :)
Mut joo, zeremi on puhunut asian vierestä paljon, esittänyt reikäisen suunnitelman, ja puhuessaan itse pelin tapahtumista, on tyytynyt lähinnä selostamaan niitä, sen sijaan että olisi kertonut mielipiteitään. Silloin kun puhuu, niin tuntuu, ettei siis hirvittävästi ole kiinnostunut pahisten nappaamisesta/pelin edistämisestä. Kuitenkin tämä käytös ei sovi ihan mun kuvaani pahiszeremistä, joten se vähän lieventää pahismaisuutta.
>> lievästi pahismainen

Jite:
Jite kirjoitti:Veikkaisin siis sen pohjalta, että Paum saattaisi olla viimeinen pahis, koska äänestysviestistä sai sellaisen kuvan, että kyseinen temppu olisi kyseessä

Siis mikä temppu olisi kyseessä?
Jite on pelannut omaan silmääni aika hajuttomasti ja mauttomasti. Lähinnä pistää silmään tuo 2.päivän Gomhogin äänestys, mikä tuntui hieman siltä, että Jite yritti vain jostakin repiä jotain epäilyttävää, varsinkin kun itse en näe Gomin lausessa mitään tietoa jeekakan roolista. Hieman häiritsee tuo epäilysten repiminen (pahis, jonka on kenties vaikea löytää oikeasti epäilyttäviä juttuja?)
>> lievästi pahismainen

hyyrypyyry:
Hänestä en osaa mitään kahden lyhyen viestin avulla sanoa. Olisi kiva kuulla mielipiteitä.
>>neutraali

horaaneko:
horaaneko kirjoitti:Se on enemmän syyttävä kuin provosoiva enkä näe syyttämistä kovin hyvismäisenä juttuna.

En ymmärrä tätä. Pidätkö siis syyttämistä pahismaisena juttuna? Miksi? Itsekin syytin Ikua 1.päivänä pahikseksi, mikset reagoinut siihen?
1.päivänä horaa epäilee ex-mua, Ikua, Meiziä ja Lotazia, joista äänestää Meiziä. Tätä ihmettelen, ja pidän epäilyttävänä, sillä siinä vaiheessa kun horaa tuota viestiä kirjoitti, hän luuli, että Hagrid oli tippumassa ja Ikulla oli ex-multa yksi ääni. Ei kannattanut Hagridin tippumista, muttei kuitenkaan yrittänyt tehdä mitään, vaikka Ikua äänestämällä olisi voinut laittaa edes hieman epäilyttävän pelaajan tippumisvaaraan neutraalin pelaajan sijaan. Tästä tulee lähinnä mieleen, ettei halunnut Ikun tippuvan – vaikka tietenkin vakuutteli asian olevan ok, kun selvisi, ettei Ikun ääntä lasketakaan.
horaaneko kirjoitti:Mutta en kyllä näe siinä mitään järkeä että tuossa vaiheessa päivää pahiskaveri vielä yrittäisi saada pelastettua petturin, joka selkeästi oli tippumassa.

Hmm, selkeästi? Itse en ainakaan nää mitään selkeää tippumista ekana päivänä, kun aluksi luultiin että Hagrid tippuu ja sitten Iku tippuu vain yhdellä äänellä, eikä millään suurella äänijoukolla.
horaa kirjoitti:Itse en jotenkin usko että hän olisi ihan antiaktiivi...

Itse uskon, että jokaisen aktiivisuus/antiaktiivisuus rippuu ihan siitä, miten pelaaja kerkeää/jaksaa pelata, eikä roolista, joten musta pahis voi olla ihan missä aktiivisuus ryhmässä vain. Eli hieman ihmetyttää, miten joidenkin pahismaisuus rippuisi myös aktiivisuudesta.
>> pahismainen siis.

Pahismaiset: horaaneko, zeremi, Jite
Neutraalit: hyyrypyyry
Hyvismäiset: Meiz

Vampirea/Gomhogia, Paumia ja Lunellaa en nyt kerkeä käymään läpi, olkoon sitten seuraavalla kerralla vuorossa :>


Meiz kirjoitti:
Zey kirjoitti:1.päivänä horaa epäilee ex-mua, Ikua, Meiziä ja Lotazia, joista äänestää Meiziä. Tätä ihmettelen, ja pidän epäilyttävänä, sillä siinä vaiheessa kun horaa tuota viestiä kirjoitti, hän luuli, että Hagrid oli tippumassa ja Ikulla oli ex-multa yksi ääni. Ei kannattanut Hagridin tippumista, muttei kuitenkaan yrittänyt tehdä mitään, vaikka Ikua äänestämällä olisi voinut laittaa edes hieman epäilyttävän pelaajan tippumisvaaraan neutraalin pelaajan sijaan. Tästä tulee lähinnä mieleen, ettei halunnut Ikun tippuvan – vaikka tietenkin vakuutteli asian olevan ok, kun selvisi, ettei Ikun ääntä lasketakaan.


horaanekohan laittoi ääntä minulle, joten periaatteessa laittoi epäilemänsä pelaajan lähemmäksi tippumisvaaraa. Mutta viestiä oli selvästi kirjoiteltu pidempää ja luultavasti tässä vaiheessa ei vielä tiennyt että Ikun ääntä hagdridille ei lasketa. Tästä saa tosiaan sen kuvan, että olisi antanut hagridin tippua, koska päivää oli enää 15 minuuttia jäljellä viestin lähettämisen aikaan. Eli ääni minulle oli loppujenlopuksi turha. Epäily Ikulle oli suht pieni, joten tuo sopii omaan silmään pahistaktiikaksi. Jos hagrid olisikin tippunut niin seuraavana päivänä horaaneko olisi helposti voinut jatkaa minua (ja Lotazia) vastaan ja pitää Ikun taka-alalla. Ja nyt kun Iku tippuikin, niin horaaneko oli laittanut pientä epäilyä sinne, keräten mahdollisesti hyvispisteitä. Takaraivossa kummittelee kokoajan, että edes toinen pahiksista olisi yrittänyt jotain siinä vaiheessa kun Iku oli saanut äänen, ja Vampiren peli ei taas tähän ajatukseen sovi ollenkaan.
Mutta sitten taas, ääni ei tosiaan vaikuttanut Ikun pelastukseen kun aikaa oli vain vartti jäljellä.

Gomhogissa häiritsee eniten se, että hän keskittyi koko päivän ajan vääntämään kaikki jeekakan toimet pahismaisiksi, eli ei juurikaan huomioinut muita pelaajia (poislukien Jiten päivän loppupuolella). Kun pelissä on yksi pahis enää jäljellä niin kuvittelisin tämän pyrkimään välttelemään ääniä itseään vastaan, ja parhaiten tämä onnistuu kun ei ole syyttämässä useaa pelaajaa pahiksiksi. Syytetyiden pelaajien kynnys alkaa epäilemään äänestäjäänsä ei ole kovin suuri. Yhteen pelaajaan keskittyminen tässä vaiheessa tuntuu luontevalta valinnalta viimeiselle pahikselle.


horaaneko kirjoitti:Nyt ihan nopeaa vastailua kun on kiirus.

Meiz kirjoitti: Puhut ihmisten ohjailusta, mutta etkö itse ohjaile sinua epäilyttävien (mm.minun) suuntaan.


Epäiletkö mua siitä?

Lisään sen verran että miksi en olisi pahiksena äänestänyt jotain muuta kuin jeekakaa, kun äänellä ei olisi merkitystä. Siitähän voisi pahiksena helposti jatkaa seuraavana päivänä "epäilyjä"


Oonks mä nyt jotenkin tyhmä kun en tajunnut tätä viestiä ollenkaan? :D

Zey kirjoitti:En ymmärrä tätä. Pidätkö siis syyttämistä pahismaisena juttuna? Miksi? Itsekin syytin Ikua 1.päivänä pahikseksi, mikset reagoinut siihen?


Koska se oli aika erilaista syyttämistä. Meizin syytös Jiitä kohtaan tuli sellaisella "hyi hyi mikä pahis!" -fiiliksellä ainakin mulle. Oon tosi tunnepohjainen pelaaja että voihan se olla vaan mun viba. :p

1.päivänä horaa epäilee ex-mua, Ikua, Meiziä ja Lotazia, joista äänestää Meiziä. Tätä ihmettelen, ja pidän epäilyttävänä, sillä siinä vaiheessa kun horaa tuota viestiä kirjoitti, hän luuli, että Hagrid oli tippumassa ja Ikulla oli ex-multa yksi ääni. Ei kannattanut Hagridin tippumista, muttei kuitenkaan yrittänyt tehdä mitään, vaikka Ikua äänestämällä olisi voinut laittaa edes hieman epäilyttävän pelaajan tippumisvaaraan neutraalin pelaajan sijaan. Tästä tulee lähinnä mieleen, ettei halunnut Ikun tippuvan – vaikka tietenkin vakuutteli asian olevan ok, kun selvisi, ettei Ikun ääntä lasketakaan.


Mulle on tärkeintä äänestää pääepäiltyäni. (josta miulle onkin valitettu parissa pelissä koska äänestän aina jotain randomeita :D) Mutta kun nyt selailin tuota ekaa päivää niin musta tuntuu et mulle on iskenyt joku aivomato ja oon luullut Ikulla olevan enemmän ääniä.

Zey, niin kuin sanoin jo aiemmin, ainakin toivon viimoisen pahiksen olevan aktiivinen. Toiseksi en usko hänen olevan kukaan hirmu hiljainen (joista ainoa onkin tällä hetkellä varmaan hyyrypyyry) koska yötapot on olleet suht järkeviä. Mutta tosiaan, eipä täällä enää edes näitä superhiljaisia ole, paitsi Hagrid, mutta hän on hyvis.

Pelaajapohdintaa mulla tulee illemmalla, jos tulee. Pitää alkaa miettiä Meiziä vielä uudestaan, koska vastausviestit mulle on ollut rauhallisia ja vakuuttavia, vaikka oon aika paljon hiillostanut. P:


Meiz kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:
Meiz kirjoitti: Puhut ihmisten ohjailusta, mutta etkö itse ohjaile sinua epäilyttävien (mm.minun) suuntaan.

Epäiletkö mua siitä?

Ei, vaan yritin sanoa että mielestäni tuo ei ole pahismaista käytöstä, vaan loogista hyviksellekin.

horaaneko kirjoitti:
Lisään sen verran että miksi en olisi pahiksena äänestänyt jotain muuta kuin jeekakaa, kun äänellä ei olisi merkitystä. Siitähän voisi pahiksena helposti jatkaa seuraavana päivänä "epäilyjä"


Oons mä nyt jotenkin tyhmä kun en tajunnut tätä viestiä ollenkaan? :D

Ihmettelit kun en äänestänyt ketään kun jeekaka oli tippumassa. Tuli vain itselleni mieleen että pahiksella ei olisi ollut juurikaan syytä olla äänestämättä tuollaisessa tilanteessa, koska jeekaka olisi tippunut jokatapauksessa.


Jite kirjoitti:Viimeinkin löytyi horaanekon kysymys, joten sen kunniaksi vastausta :3 Uskon nimen omaan siihen, että pahis löytyy aktiivisempien pelaajien joukosta. Hiljaiseksi ryhtyminen olisi tietenkin vaihtoehto, mutta etenkin vakioaktiivit saisi muuttuneen pelityylinsä vuoksi selkäänsä.

Vaikka Meizin uusimmat viestit ovat olleet mun mielestä aika lailla rauhallisia, mua vaivaa edelleen hieman seilahtiva mielipide. Ensin hän pitää pelaajaa hieman epäilyttävänä, ja hieman myöhemmin hän mainitseekin, ettei samassa pelaajassa ole mitään epäilyttävää. Olen näkevinäni tässä lievästi pehismaisen ristiriidan.

Ja sitä täydellistä listausta saa muuten odottaa ikuisuuden, ne ei oikein ole mun juttu.


Gomhog kirjoitti:Uskoin jeekakan olevan jäljellä oleva pahis, mutta aina ei voi olla oikeassa.

Meiz: Epäilyksesi minua kohtaan johtuu siis siitä, että syytin jeekakaa koko edellisen päivän? Hän oli suurin epäiltyni, ja halusin siksi perustella, miksi hänet kuuluisi lynkata. Eikös tätä peliä ole tarkoitus pelata niin? Kysyin aivan tarkoituksella, mikä kohta jeekakan viesteissä oli saanut sinut vakuuttumaan hänen hyvikseydestään. Et kertonut, joten pidin näkemystäsi pelkkänä intuitiona ja menin oman pääni mukaan.

Loppuosa epäilyä näyttää olevan siitä, että pahis voisi pelata samalla hyökkävällä tavalla kuin minä. Eikö samaa voisi sanoa kenestä tahansa, sillä pahiksella ei taida olla mitään "pelaa näin" -sääntöä?

zeremi: Tiivistää ensimmäisen päivän kertoen samalla hieman mielipiteitään, mutta muuten ei ole sanonut paljoakaan, päivittelee äänestyspakollisia. Ei juurikaan vakuuta tällä hetkellä. Puhu vaikka jostain pelaajasta seuraavaksi.

Jite: Arvelin edellisen päivän loppuvaiheilla mahdolliseksi pahikseksi, mutta nyt pidän itse asiassa lievästi hyviksehtävänä. En ainakaan menisi tässä nykytilanteessa äänestämään. Jollain tavalla nuo edellisen päivän vastaukset vakuuttivat.

Jii-> Zey: Nyt tästäkin slotista tulee viestejä, hyvä hyvä. Listauksessa nostaa esille hyviä pointteja, mutta en menisi aivan heti kuitenkaan luottamaan.

hyyrypyyry: Aioit edellisenä päivänä osallistua aktiivisemmin, kannatan tätä suunnitelmaa.

horaaneko: Tämä on hyvin outo kohta:

horaaneko kirjoitti:Sanoisin kuitenkin, että jos Jeekaka paljastuu pahikseksi, tutkin Gomhogin ja Vampiren viestejä tarkemmin.


Pelihän olisi siinä tapauksessa ollut ohi, joten hyvisstrategioitako haet vai mitä? Tämä voisi olla jonkinlainen tottumuksesta sanottu lausahdus, jota voi monessa tilanteessa sanoa. Nyt kuitenkin pahiksia on vain yksi, joten se ei sovikaan, joten tämä herättää minussa hieman kummeksuntaa.

Pahiksen provosointiyrityksen suhteen olet oikeassa. Kukaan ei tarttunut siihen, joten tässä vaiheessa sen esilletuonti ei kerro puolesta suuntaan tai toiseen. Ja Jiten perään en ole lähtemässä, vastaukset kelpasivat ainakin toistaiseksi.

Hmm, jeekakan paljastuttua hyvikseksi kukaan ei kyllä vaikuta samalla tavalla pahismaiselta. Pitää varmaan lukea viestit läpi, etsiä hyvismäiset ja poissulkemalla selvittää, ketkä ovat pahiksia.

Paumilla puhehäiriönä Pokémoneja. Vastaavuus lienee:
Meiz-Metapod
Gomhog-Gurdurr
zeremi-??? (Zekrom?)
Jite-Jolteon
Jii-> Zey Jigglypuff-??? (Zubat?)
hyyrypyyry-??? (Hypno?)
horaaneko-Horsea
Hagrid2-??? (Haunter?)
Lotazi-Lotad
Paum-Paras
Lunella-??? (Lunatone?)
jeekaka-Jellicent

Ja Lunella älä kerro kilven saajaa, lienee selvää mutta sanon silti.


Meiz kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:Meiz: Epäilyksesi minua kohtaan johtuu siis siitä, että syytin jeekakaa koko edellisen päivän? Hän oli suurin epäiltyni, ja halusin siksi perustella, miksi hänet kuuluisi lynkata. Eikös tätä peliä ole tarkoitus pelata niin? Kysyin aivan tarkoituksella, mikä kohta jeekakan viesteissä oli saanut sinut vakuuttumaan hänen hyvikseydestään. Et kertonut, joten pidin näkemystäsi pelkkänä intuitiona ja menin oman pääni mukaan.

Loppuosa epäilyä näyttää olevan siitä, että pahis voisi pelata samalla hyökkävällä tavalla kuin minä. Eikö samaa voisi sanoa kenestä tahansa, sillä pahiksella ei taida olla mitään "pelaa näin" -sääntöä?

Epäilytät siksi, ettet tuntunut edes harkitsevan muita pelaajia. Kuin olisit päättänyt päivän alussa että jeekaka on pahis, ja väkisin vääntänyt hänet sellaiseksi. Ei sovi mielikuvaani hyviksestä. Olet oikeassa ettei ole mitään yhtä tapaa pelata pahista, mutta väitän että pahikselle on huomattavsti helpompaa pelata suppealla näkökulmalla.


piikkisiili kirjoitti:Äänestystilanne:
1 Gomhog (Meiz)

Gomhog on putoamassa yhdellä äänellä.

Äänestyspakot:
Meiz
horaaneko

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.
Jeekaka 5.7. - 8.7.

Päivä loppuu 10.7. klo 20.


hyyrypyyry kirjoitti:Annoin ääneni viimeksi jiille eikä kantani ole muuttunut siitä, joten ++Meiz, joka on evolvoitunut jiistä, rakettiryhmäläinen. Miten te muuten tiedätte, helvetin natkut, että puukilpi on meillä?!?!?!?
Spoiler:
Hattivattit söi mörön. Kylmää oli.


Muistan vielä ne hyvät ajat, kun pokemonit tuli. Katsoi aina lauantaisin pokemon-jaksoi TV:stä ja pelasi poke-korteilla kavereiden kanssa. Itse pidin korteilla pelaamisesta todella paljon. Nyt asiat ovat toisin, kun pokemoneja on niiiiin paljon, että huh huh. Lapset ovat varmaan ihan sekaisin, kun eivät tiedä, mikäs hiton pokemoni siinä on taas... Ei niin saisi käydä. Sitten oli vielä niitä duel mastereita. Ne olivat mielestäni vielä parempia, sillä niillä oli vielä kivempaa pelata! Kerran lapsena hukkasin yhden semmoisen valo-tyypin kortin. Etsin sitä kaikkialta, koska se oli arvokas. Seuraavana päivänä koulussa sitten löysin kortin pulpetistani. Uskon siis, että sankarimme löytää miekkansa, jonka taisi vain unohtaa jonnekkin.

Sain tässä päähäni tehtävän, kun yksikseni pelailin shakkia vodkapullon kanssa. Kaksi natsia halusivat laihduttaa heidän ylipainoista lentävää latinistinatsiaasiansa. Aasi on laskeutumassa yhden natsin päälle, jolloin hän kuolisi. Tämä yksi natsi on viemässä maolia hänen natsikaverilleen ja aasi on myös liikkumassa siihen suuntaan, jonka seurauksena latinistinatsiaasi tappaisi molemmat natsit. Näiden natsien on keksittävä lyhyessä ajassa, miten he pystyisivät laihduttamaan aasia. Aasi painaa 415,7385 kg. Aasin täytyy painaa 316,52 kg, että se ei laskisi, vaan pysyisi paikallaan y-tasossa. Maolia kantava pässimäinen natsi on 185cm ja toinen paikallaan seisova kaunis sinisilmäinen blondi on 168cm. Natsien välimatka on 7,35m. Aasi pysyttelee koko ajan pässin yläpuolella. Latinistinatsiaasi on 114m korkeudella ja liitää alaspäin y-suunnassa 2,56 m/s. Pässi etenee 0,096 m/s.
Vastauksen täytyy olla luonnontieteellinen. (Ettehän muuten tiedä laskeeko aasin massa alle tarvitun arvon.)

//Suru pienensi hieman fonttikokoa ja saksi pois ylimääräiset viestit. :>


Jite kirjoitti:Mikä ihme tuo hyyrypyyryn sekoilu tässä oikein on? Menisin väittämään muuten puhehäiriötä, mutta Paumilla on jo todetut puhehäiriöoireet. Ja sama viesti peräti 4 kertaa peräkkäin. Kaipaisin tähän selitystä, mistä oikein on kyse :/


hyyrypyyry kirjoitti:Pahoittelen! Vahingossa painoin liian monta kertaa lähetä-painiketta. Joten anteeksi, että tuli liian monta viestiä lähetettyä. Oli kiire lähteä ja se päivitti sivua pitkään. Mutta nyt on krapula ohi ja tasoittavat nautittu.
Anteeksi, jos olin epäasosiaalinen ja epäasiallinen.

Keitä hyödyttää tietää, kenellä on kilpi??


horaaneko kirjoitti:Siis mitä täällä nyt ihan oikeesti tapahtuu. O_____O;; Onko tän pelin idea aiheuttaa ennenaikaisia henkisiä romahtamisia ja mielenterveyshäiriöitä pelaajille??

Meiz, okei, ehkä tässäkin on nyt vaan sitten kyse näkemyseroista. Mä näin tuon sun ohjailun pahismaisessa valossa, koska ne "ohjailut" tuli juuri sopiviin väleihin, eli sellaisiin, joissa ihmisten mielipiteitä on helpompi ohjailla. (eli Jii-jutun kohdalla päivän alkuun kun muita mielipiteitä ei vielä oikein ollut, ja toisen päivän alkuun, kun ihmiset alkoivat vasta keräilemään mielipiteitään uuteen päivään)

Gomhog kirjoitti:Pelihän olisi siinä tapauksessa ollut ohi, joten hyvisstrategioitako haet vai mitä? Tämä voisi olla jonkinlainen tottumuksesta sanottu lausahdus, jota voi monessa tilanteessa sanoa. Nyt kuitenkin pahiksia on vain yksi, joten se ei sovikaan, joten tämä herättää minussa hieman kummeksuntaa.


Nähtävästi väsyneen Horaan aivoihin on iskenyt jälleen jumitus. :D Siinä siis piti lukea hyvikseksi eikä pahikseksi. Joo. Kannattais ne viestit aina lukee kahteen kertaan.

Hm. Gomhogissa pisti yksi kohta silmään:

Epäilyksesi minua kohtaan johtuu siis siitä, että syytin jeekakaa koko edellisen päivän? Hän oli suurin epäiltyni, ja halusin siksi perustella, miksi hänet kuuluisi lynkata. Eikös tätä peliä ole tarkoitus pelata niin?


(kommentti on siis suunnattu Meizille)
Tuo viimeinen lause, "eikö tätä peliä ole tarkoitus pelata niin?" antaa vähän sellaista viatonta "mut eiks tätä muka näin pelata!?" -hyvistelyfiilistä. En taas oikein osaa selittää näitä vibojani (:D) mutta jotain sellaista pientä marttyyrisointia ilmassa?

Ja öääää mitä Hyyrypyyry höpisee tuosta kilvestä? Nyt en kyllä tajuu.

Ja ainiin mä lupasin laittaa seuraavaan viestiin pelaajapohdintaa. Lähinnä Meiziä piti pohtia. Mua häiritsee hän nyt todella paljon, koska hänestä löytyy kaikkein eniten pahismaisia pointteja, mutta esim. just nuo vastaukset mulle on ollut jotenkin vakuuttavia. Lisäksi Meiz sanoi että on ollut kiireitä, ja nyt onkin lähtenyt paljon aktiivisemmin peliin, niin voihan olla että ainakin osa Meizin hämäristä kohdista johtui irlistä. (niin kuin on itsekin toki sanonut)

Gomhogin pahikseuteen en vieläkään oikein usko, koska pelasi eilen niin yliampuvasti. Jite epäilyttää, Jiistä eli nykyisestä Zeystä en oikein osaa vielä sanoa. Lähti peliin aktiivisesti ja tuli kattavaa listausta, mutta koska pelissä on enää yksi pahis, niin ei voi tuonkaan asian suhteen olla kovin luottavainen. Hm. zeremi on kyllä tosi hämärä ja tosi hiljaa.

++zeremi, missä olet, haluan kuulla susta jotain??


Gomhog kirjoitti:Varoitus: seuraava on pikaisesti kirjoitettu.

Meiz kirjoitti:Epäilytät siksi, ettet tuntunut edes harkitsevan muita pelaajia. Kuin olisit päättänyt päivän alussa että jeekaka on pahis, ja väkisin vääntänyt hänet sellaiseksi. Ei sovi mielikuvaani hyviksestä. Olet oikeassa ettei ole mitään yhtä tapaa pelata pahista, mutta väitän että pahikselle on huomattavsti helpompaa pelata suppealla näkökulmalla.


Missä kohdassa väännän jeekakan väkisin pahikseksi? Ja eikö pahis tarvitsekin usean harhalynkkauksen, joten hänen kannattaa pitää laajempi "näkökulma"? Muista, että pahiksia on jäljellä vain yksi, eli yksi oikea lynkkaus riittää.

horaaneko: Ehkä ilmaisin itseni huonosti, kohdan "Eikös tätä peliä ole tarkoitus pelata niin?" tarkoitus oli lähinnä sanoa jotain siihen suuntaan, että peukaloitako pyritteleisi, jos uskoo jotakuta pahikseksi.

hyyrypyyry kirjoitti:kilpi

horaaneko kirjoitti:kilpi


Voitaisiinko olla puhumatta tästä julkisesti kiitos?

Tällä hetkellä pidän mahdollisina pahiksina zeremiä, hyyrypyyryä, horaanekoa ja Lunellaa poissuljettuani syistä/viboista johtuvat hyvismäiset pelaajat. Jiistä/Zeystä olen tällä hetkellä epävarmin hyvikseydestä.


horaaneko kirjoitti:Gomhog, kyllä mä sen lauseen ymmärsin, ja noin uudelleen muotoiltuna se edelleenkin kuullostaa vähän marttyyrisoinnilta. :p

Gom, haluaisitko kertoa miksi pidät mainitsemiasi pelaajia pahismaisina ja miksi poissuljettuja hyvismäisinä?


Gomhog kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Gomhog, kyllä mä sen lauseen ymmärsin, ja noin uudelleen muotoiltuna se edelleenkin kuullostaa vähän marttyyrisoinnilta. :p


Siinä tapauksessa selitä, millä tavalla se kuulostaa marttyyrisoinnilta.

horaaneko kirjoitti:Gom, haluaisitko kertoa miksi pidät mainitsemiasi pelaajia pahismaisina ja miksi poissuljettuja hyvismäisinä?


Lyhyt versio:

Poissuljetut: Meiz ja Jii/Zey eivät sovi pahiksiksi, sillä uskon Violetin viestin ensimmäisenä päivänä olleen yritys kääntää muita Meizin kimppuun ja Meiziä&Lotazia Jiin kimppuun. Jiten vastaukset edellisen päivän lopussa olivat minusta hyvismäisen rauhallisia. Hagrid on varma hyvis. Paum puhui melko fiksusti kilven saajasta edellisenä päivänä, en usko että pahis olisi nostanut sitä esille.

Pahismaisuuksia ei ole paljoakaan näkynyt. Vähän tulee zeremistä mieleen, että hän seuraa ketjua enemmän kuin antaa ymmärtää, kun osaa selittää kiirettään ja päivitellä äänestyspakkoa. Taas horaanekolta oli se outo kohta jeekakan paljastumisesta pahikseksi, joka tuntui vaistonvaraisesti kirjoitetulta. Hyyrypyyryltä taas tuo esitys on jotain, minä en edes. Mutta hankala sanoa. Jospa zeremi innostuu vastaamaan ja jopa antamaan äänensä, jos painetta olisi enemmän? ++zeremi

Tulen vielä tämän päivän aikana takaisin koneelle.


horaaneko kirjoitti:Gomhog:
Osaisin varmaan selittää marttyyriviban paremmin jollain koomisella sarjakuvaruudulla. Mutta siis tuosta lauseesta tuli sellainen fiilis kun tunnuit tivaavan että eikös tätä peliä muka näin pelata ja kyseenalaistit epäilijän epäilykset "tuoko muka on ainoa epäilysi" -tyylisesti.

Hyyrypyyryltä olis muuten edelleen ihan kivaa kuulla selitystä tuohon sekoiluun, koska joo.

Gom, entä Lunella?
Ja mä mietin että miksi pahis kirjottaisi hyviksestä vaistonvaraisesti että tämä on pahis? :D

Gomhogin kanssa on toki ihan hauskaa jutustella kahdestaankin mutta tässä pelissä on tietysti 8 muutakin pelaajaa... :^D


Jite kirjoitti:++hyyrypyyry

Ilmiselvästi feikkaa puhehäiriötä, selkeästi pahismasta; sillä nimittäin pahis pystyisi helposti stallaamaan yhden päivän verran aikaa. Ikävä kyllä esitys olisi uskottavampi, jos Paum ei olisi tänään puhunut. Musta hyyryn toiminnassa ei vain oo järkee.


piikkisiili kirjoitti:Äänestystilanne:
1 Gomhog (Meiz)
1 Meiz (hyyrypyyry)
2 zeremi (horaaneko, Gomhog)
1 hyyrypyyry (Jite)

zeremi on putoamassa kahdella äänellä.

Äänestyspakot:
Meiz
horaaneko

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.

Päivä loppuu huomenna klo 20.
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tarina sankarista, joka menetti miekkansa - päättyi

ViestiKirjoittaja Mus » 17.11.2013 22:13:51

horaaneko kirjoitti:Jite, tuo vois kyllä olla feikkausyritys, mutta mitä järkee sitä olis toteuttaa kun Paum on jo puhehäröillyt ja paljastui heti. Toisaalta vois olla pahiksen yritys saada puhehäiriköijä esiin, mutta ei sillä kyllä peliä voiteta. :D Vois olla myös vikan pahiksen loppuhäröilyä jos olis tajunnu häviävänsä, mut kun eoi hyyryä ees paljoo oo epäilty. Hömmm. Emmä tiiä mut tosi hämärää.Jos nyt vaan hyyry tulis ite selittää, ja ilman mitään puhehäiriötä kiitos.


Gomhog kirjoitti:horaaneko: Lunellasta mielessäni on eräs tällä hetkellä todennäköiseltä näyttävä vaihtoehto, josta kannattaa puhua vasta seuraavana päivänä. Se vaistonvaraisuuskommentti on kuta kuinkin, että pahis voisi väittää jonkun toisen pahikseuden johtavan toisen pelaajan epäilemiseen ikään kuin perusväitteenä, jonka voi yleensä sanoa sen kummempia lisäilemättä tai jotain.


Jite kirjoitti:horaaneko, voisin kuvitella tuossa, että hän ei olisi tajunnut Paumin tuloa häiriköidyksi. Tai sitten hän vaan on hyvis, joka pelaa idioottimaisesti. Itse en henkilökohtaisesti edes näe hyyryn edistävän peliä ainakaan järkevästi. Toivon tosiaan, että tälle on muukin selitys, kuin että hyyry teki tuon vain trollatakseen muita :/


horaaneko kirjoitti:Gomhog: Okei. Ja nyt ymmärain mitä ajoit tuolla takaa.

Jite: Jos Hyyrypyyry ihan tosissaan vaan trollaa, niin uskois että PJ ja ylläpitäjät olis jo ottanut asian selvitettäväksi? P: Jos tuo ei ole tyhmä pahistaktiikka tai joku tosi outo yritys hyvikseltä, niin kai se sitten on trollausta, mutta silloin kyllä pelaaja pitäisi poistaa... Nää kaikki vaihtoehdot alkaa kuullostaa niin tyhmiltä, että järkevimmältä melkein jo tuntuu tuo pahis"taktiikka". Tai pahistrollaus.

--zeremi
++hyyrypyyry


horaaneko kirjoitti:Luin vielä hyyrypyyryn viestit uudelleen. Ensimmäisessä viestissä toivoo elävänsä pitkään ;) -hymiön kera ja kertoo olevansa samassa lukiossa PJ:mme kanssa. Toisessa viestissä tämä kohta oli outo:

Pahoittelen hiljaisuuttani. Syyt sen takana ovat olleet ennemminkin henkilökohtaiseen elämääni liittyviä kuin taktisia. Yritän tästä eteenpäin osallistua aktiivisemmin — ihan senkin takia ettei tule liikaa luotettavaa yhdellä kertaa :)


Mitä tuo vika lause meinaa? Mä en tajunnu yhtään.

Ääni Jiillekin oli aika random ja vois kertoa siitä että on lukenut vaan pelin alun kun vielä Jiitä ihmeteltiin.
Sen jälkeen alottaa trollauksen. En tiiä yhtään kallistuisko nyt sen trollin vai pahiksen puolelle, mutta toisaalta kun uskoisi että peliä tahallaan trollaavat pelaajat poistettais pelistä, niin pahis kuullostaa uskottavammalta.


Zey kirjoitti:Vampire/Gomhog:
Ensiksi kritisoi pahistentappoa, mikä olisi hieman outoa pahikselle. Sitten tuo ilmi varman hyviksen, joka on unohdettu kokonaan, mikä ei olisi ollut pahikselle niin järkevää. Nyt taas tuntuu ajavan voimakkaasti sitä, ettei kilvestä puhuttaisi julkisesti, mikä ei sekään olisi heti ensimmäinen liike pahikselle, kun pahikselle olisi oikein kiva, jos kilvestä puhuttaisiin paljon.
>> hyvismäinen

Lunella:
Ei ole tehnyt mitään, mistä osaisin jotain päätelmiä vetää. Hänen piti jo eilen tulla puhumaan enemmän, odottelen viestiäsi :)
>> neutraali

Paum:
Hänestä oikein sama juttu kuin Lunellasta. Ei kauheasti ole ottanut pelaajiin kantaa, olisi kiva kuulla mitä mieltä on pelaajista.
>> neutraali

Pahismaiset: horaaneko, zeremi, Jite
Neutraalit: hyyrypyyry, Lunella, Paum
Hyvismäiset: Meiz, Hagrid, Vampire/Gomhog

Meiz kirjoitti:horaanekohan laittoi ääntä minulle, joten periaatteessa laittoi epäilemänsä pelaajan lähemmäksi tippumisvaaraa. Mutta viestiä oli selvästi kirjoiteltu pidempää ja luultavasti tässä vaiheessa ei vielä tiennyt että Ikun ääntä hagdridille ei lasketa.

Ainakin horaaneko laittoi viestin loppuun, että pj tuli väliin ja siinä sanoi, että Ikunkin pudottaminen sopii (kohta lainattu alempana), niin oletan, ettei hän tiennyt ennen tuota, että Ikun ääni ei kelpaa. Eli äänestysvaiheessa horaaneko laittoi kyllä epäilemänsä pelaajan lähemmäksi tippumisvaaraa, mutta kuten totesitkin, oli ääni aika turha, sillä mikäli Ikun ääni olisi kelvannut, olisi tippunut Hagrid, eikä kumpikaan horaan epäillyistä, varsinkin kun päivää ei ollut kauheasti jäljellä.

horaaneko kirjoitti:Mulle on tärkeintä äänestää pääepäiltyäni.

Vaikket saisi ketään epäilyttävää sen takia tapettua?

Hyyrypyyryn viesti ihmetyttää. Pitkä viesti, eikä asiaa. Haluaisitko puhua vähän enemmän pelistä? Ja psst, mikäli haluat äänestää Jiin seuraajaa, niin se olen kyllä minä, eikä Meiz :/ Ja voisit perustella ääntäsi.

Jite kirjoitti:Ilmiselvästi feikkaa puhehäiriötä, selkeästi pahismasta; sillä nimittäin pahis pystyisi helposti stallaamaan yhden päivän verran aikaa.

Olen erimieltä. Se, että hyyrypyyry lähtisi feikkaamaan puhehäiriötä, tarkoittaisi sitä, ettei tietäisi Paumin häiriöstä – mikä vaikuttaa aika epätodennäköiseltä, kun kerran hyyrypyyry kirjoitti aluksi pokemoneista ja olisi aika sattuma, jos se ei liittyisi mitenkään Paumin häiriöön. Lisäksi hyyryn viestissä ei edes ollut musta mitään puhehäiriömäistä, sillä eihän siinä ollut mitään yhtä ”teemaa”, kuten jollain kielellä puhuminen, runoilu tai muuta sellaista. Mikäli tuo olisi feikkausyritys, niin paljon helpompaahan olisi esimerkiksi äänellä kuin kissa, tai jotain, eikä tarinoida pitkästi natseista ja aaseista.

Jite alkoi kyllä tuon hyyrylle annetun äänensä takia tuntua pahismaisemmalta, sillä tuntui jotenkin tosi helppoon kohteeseen annetulta ääneltä. Horaanekonkin ääni pikkaisen kummastuttaa, että lähti vain tuollaisen takia laittamaan toista tippumisuhan alle, mutta horaa sentään pohti enemmänkin hyyryn viestejä.

horaaneko kirjoitti:Mitä tuo vika lause meinaa?

Itse ainakin tulkitsin sen niin että hyyrylle on tapahtunut kirjoitusvirhe → luotettavaa=luettavaa.

Hmm, ääni menee nyt kyllä ++horaanekolle tämän takia:
mie kirjoitti:1.päivänä horaa epäilee ex-mua, Ikua, Meiziä ja Lotazia, joista äänestää Meiziä. Tätä ihmettelen, ja pidän epäilyttävänä, sillä siinä vaiheessa kun horaa tuota viestiä kirjoitti, hän luuli, että Hagrid oli tippumassa ja Ikulla oli ex-multa yksi ääni. Ei kannattanut Hagridin tippumista, muttei kuitenkaan yrittänyt tehdä mitään, vaikka Ikua äänestämällä olisi voinut laittaa edes hieman epäilyttävän pelaajan tippumisvaaraan neutraalin pelaajan sijaan. Tästä tulee lähinnä mieleen, ettei halunnut Ikun tippuvan – vaikka tietenkin vakuutteli asian olevan ok, kun selvisi, ettei Ikun ääntä lasketakaan.
Horaan puollustautuminenkaan ei oikein vakuuttanut, sillä ainakin hänen viestistään sain sellaisen kuvan, että tiesi tarkalleen Ikun joutuvan tippumisuhan alle vasta sen pj:n viestin jälkeen (koska tämä kohta horaan viestistä:
Väliin Meiz, PJ ja Paum. Aha, jos Ikulla olikin joku suunnitelma tuossa, niin eipä näytä hyvin sujuvan. :D Mulla ei oikeastaan ole mitään Ikun tippumista vastaan koska hänkin häiritsee, mutta pidän ääneni ykkösepäillyllä.
) Hänen nopea lähtönsä hyyrynperään kummastuttaa myös.


Jite kirjoitti:Zey: Mistä sitten toi hyyryn sekoilu fontilla, oudot puheenaiheet ja kilpikeskeisyys saattaa mielestäsi sitten johtua? Ne eivät liity peliin lainkaan, paitsi se kilpikeskeisyys. Ainakaan se ei ole normaalin pelaajan käytöstä :/ Pokémonien tiedostaminen saattaisi kylläkin ihan viitata siihen, että hän on vain tyhmästi pelaava kaveri, joka on katkeroitunut siitä, ettei päässytkään pelaamaan pahista. Joka tapauksessa hän vie imho liian paljon keskittymiskykyä pelleilyllään.

En kyl menisi kuitenkaan allekirjoittamaan horaanekon väitettä, että hyviksenä pj olisi jo poistanut hänet pelistä. Roolia ei pidä sekoittaa sikamaiseen käytökseen, ja peli ei saa olla liian helposti voitettavissa. Ihmisiä pitäisi rankaista rikkomuksen, ei roolin mukaan.


Zey kirjoitti:Jite: Uskon että hyyryn sekoilu johtuu hyyrystä, joka halusi sekoilla :D En siis usko, että taustalla on ollut mitään suuria suunnitelmia.

Joka tapauksessa hän vie imho liian paljon keskittymiskykyä pelleilyllään.

Eli toisin sanoen sulle on aivan se ja sama, onko hyyry pahis vai ei, kunhan saat hänet pois pelistä?


Jite kirjoitti:Tärkeintä olisi saada häneltä selvitys omituisesta käytöksestä.


Zey kirjoitti:Senkö takia siis pidät äänesi hänellä?


Paum kirjoitti:Heipä hei kaikki, olen tämän viikon siis kännykän varassa, mutta laitetaan jotain analyysia (luulin muuten että päivä loppuisi tänään tiistaina, mutta onneksi ei).

Metapod - Edelleen yksi ykkössuokikeistani hirteen. Yhden pelaajan jahtaaminen ei vakuuta.
Gurdurr - Lievät hyvisvibat. Toki voisi teoriassa olla hyvin pelaava pahis, mutta niinhän me kaikki.
Zekrom - Pahistutkani hälyttää kovaa. On se kyllä ennenkin ollut väärässä, mutta yleinen olemus antaa pahisvibat.
Jolteon - Itse asiassa hyvisvibat. Voi johtua siitä, että ajattelee samankaltaisesti kuin minä.
Jigglypuff ->Zapdos - Vähän paha sanoa. Jigglypuff ei kertonut itsestään paljon mitään, eikä Zapdoskaan oke oikein auennut.
Hypno - Siis mitä on tämä säätö. Olen itseoikeutettu häröilijä, älä yritä viedä kunniaa >:< Tosiaan hyvin hämärää tekstiä eikä muutenkaan oikein saa selvää. Pahisvibat. Tai trollivibat.
Horsea - Kattavat ja hyvin muotoillut mielipiteet. Toki hyvä pahis haluaisi samankaltaiseen asemaan, mutta uskon hänen hyvikseyteen.
Lunatone - Neutraali. Ei mitään puolesta eikä vastaan.

Hoothoot: Hyvis.

Eli siis:
Hyvikset: Hoothoot
Hyvisvibat: Gurdurr, Horsea, Jolteon
Neutraali: Lunatone
Pahisvibat: Metapod, Zekrom, Hypno


Ja äänestän nyt jottei unohdu. Tällä hetkellä heittäisin mieluiten ++ hyyrypyyry n ulos. Hypno saa tulla muuten selittämään ja mielellään äkkiä, sillä muuten en oikein jaksa uskoa hyvikseksi.


hyyrypyyry kirjoitti:
horaaneko kirjoitti:Onko tän pelin idea aiheuttaa ennenaikaisia henkisiä romahtamisia ja mielenterveyshäiriöitä pelaajille??

Ööh... Eikö se ole juonittelun perimmäinen päämäärä?

Ja öääää mitä Hyyrypyyry höpisee tuosta kilvestä? Nyt en kyllä tajuu.

hyyrypyyry kirjoitti:Miten te muuten tiedätte, helvetin natkut, että puukilpi on meillä?!?!?!?

Kyseessä oli kahden eri persoonan välisessä kommunikaatiossa esiintynyt äkillinen väärinymmärrys.

Jite kirjoitti:Ilmiselvästi [hyyrypyyry] feikkaa puhehäiriötä

Mikä viesteissäni indikoi puhehäiriötä? ''[puhehäiriö] merkitsee vaikeutta ymmärtää ja tuottaa puhuttua tai kirjoitettua kieltä ... ''. Nähdäkseni viestini ovat olleet erittäin selkeälukuisia.

Jite kirjoitti:Toivon tosiaan, että tälle on muukin selitys, kuin että hyyry teki tuon vain trollatakseen muita :/

Voi, löytyyhän sille, mutta pelinjohtajamme vuoksi en sitä paljasta.

horaaneko kirjoitti:Jos Hyyrypyyry ihan tosissaan vaan trollaa, niin uskois että PJ ja ylläpitäjät olis jo ottanut asian selvitettäväksi?

Mutta kun eivät ole. Joko olen pahis tai päättelysi pettää.

hyyrypyyry kirjoitti:Yritän tästä eteenpäin osallistua aktiivisemmin — ihan senkin takia ettei tule liikaa luotettavaa yhdellä kertaa :)

Mitä tuo vika lause meinaa? Mä en tajunnu yhtään.

Siinä sanat ''luotettava'' ja ''luettava'' ovat sekoittuneet keskenään syystä tai toisesta. Valpas lukija ehkä olisi tajunnut.

Ääni Jiillekin oli aika random ja vois kertoa siitä että on lukenut vaan pelin alun kun vielä Jiitä ihmeteltiin.

En lukenut pelin alkua. Ääni oli täysin random.

[U]skoisi että peliä tahallaan trollaavat pelaajat poistettais pelistä ...

No uskovathan jotkut hammaskeijuihin ja ikuiseen rakkauteenkin. Sitä paitsi nähdäkseni viestini toivat lisää ulottuvuuksia ja juonenkäänteitä muuten melko kuivaan peliin.

Zey kirjoitti: Ja psst, mikäli haluat äänestää Jiin seuraajaa, niin se olen kyllä minä, eikä Meiz :/

Kiitos. --Meiz ++Zey Perustelut viestissä, jossa äänestin Jiitä.

Jite: Uskon että hyyryn sekoilu johtuu hyyrystä, joka halusi sekoilla :D En siis usko, että taustalla on ollut mitään suuria suunnitelmia.

Hyvä että joku sentään melkein tajusi :D

Ja äänestän nyt jottei unohdu. Tällä hetkellä heittäisin mieluiten ++ hyyrypyyry n ulos.

Missä perustelut? Perustuuhan äänesi varmasti objektiiviseen harkintaan eikä vain silmittömään erikoisista viesteistäni kummunneeseen kiihtymykseen? Kuka on hypno?

Olen ilmeisesti jo saanut kolme ääntä tänä päivänä. Kaikki yhden viestin takia :/ No, kai kokeneemmat pelaajat tietävät paremmin. En ole enää itsekään varma omasta hyvyydestäni, joten --Zey ++hyyrypyyry. Koska itsensä äänestämistä ei ilmeisesti lasketa; --hyyrypyyry ++Zey


zeremi kirjoitti:Heips vaan kaikki. Mä en oo oikeesti kerenny lukee vieläkään kaikkea ja alkaa vielä pohtimaan sen lisäks erilaisia venkseleitä. Mulla on ollu nyt pari viikkoo tosi tiukka aikataulu, johon ei nyt valitettavasti oo enää sopinu Kylän juonittelut. Seuraavasta päivästä alkaen mulla on ehkä mahis yrittää panostaa, mutta en siitäkään lupaa mitään.

Jossakin äänenlaskussa (katoin tietty tilanteen) mä olin tippumassa, joten mun pitäis puolustautua mahdollisiin väitteisiin jne. Ainoo asia mihin mä voin oikeesti vedota on se, että koska oon harvoin pahis (päävaltanen pahis en oo ees koskaan ollu ja kerran oon ollu petturi), niin oisin panostanut peliin ja priorisoinu mun aikatauluja, jotta oisin päässy nauttimaan pahikseudesta. Hyviksenä oon tykänny myös pelata vuoden aikana, kun yliopiston ekana vuonna oli niin paljon vapaa-aikaa. Osa porukasta voi kyllä varmaan myös huomata, kuinka paljon panostin tohon mun ainoaan "pahispeliin" ja kuinka pettyny oon siihen, että pahis voittais antiaktiivisti. Ite en ainakaan osais iloita voitasta, jos sen eteen ei ois tehny mitään.

Yritän tässä siis sanoa, että olen tavallinen kansalainen. En ole myöskään saanut kilpeä pelin aikana.

Itellä ei oikeastaan ollut muita pahisehdokkaita kuin jeekaka, joka nyt on osottautunut hyvikseksi. Tämän vuoksi joudun luultavimmin jättämään tämän päivän äänestämisen taas väliin ja yrittää keskittyä kunnolla seuraavaan päivään. Lisäksi tekis mieli laittaa ylläpidolle viestiä, että ottaisivat KEPPI-tittelistäni sanan aktiivinen pois, koska kesällä en sitä ole ollut. Joten anteeksi kanssapelaajat. Oon varmaan aiheuttanut ainakin osalle harmaita hiuksia antiaktiivisuudellani.


Jite kirjoitti:Zey: Juonareiden kuuluu ainakin omasta mielestäni olla mukavaa hauskanpitoa, ei pelejä, jossa tahallaan ärsytetään toisia ;) Tätä ei ilmeisesti ole hyyry tajunnut, ärsyttäessään peliporukkaa.

Jos pj tai mafia ei tajua poistaa itse sikamaisesti pelaavaa pelaajaa pois pelistä, se tehtävä lankeaa automaattisesti pelaajille. Toivoisin tietenkin ensimmäistä vaihtoehtoa, koska tuolloin olisi vielä mahdollista saada varapelaaja.


Meiz kirjoitti:Pääsen illemmalla kirjoittelemaan vähän enemmän, mutta uskoisin zeremin hyvikseksi tuon hänen uusimman viestin perusteella. Lisäksi Jiten viestit Gomhogille ja hyyrypyyryyn liittyen ovat antaneet hyvisviboja. En olisi kumpaakaan tiputtamassa.

Hyyrylta kapaisin uudet / uudelleenkirjoitetut perustelut Zeyn äänestämiselle. Oli vielä hetki sitten äänestämässä minua. Mitä mieltä olet uuden Zeyn viesteistä, tuleeko niistäkin pahisvibaa? Et vaikuta kovin kiinnostuneelta tästä pelistä, joten äänet sinua kohtaan ei pitäisi tulla mitenkään yllätyksenä, varsinkaan viimeisimmän trolliviestin jälkeen. Viestistäsi saan kuitenkin kuvan, että olisit hieman huolissasi tippumisestasi, mikä ei sovi kovin hyvin yhteen tuon pelleilyn / pelaamattomuuden kanssa.


Lunella kirjoitti:Sorisori! Irl-kiireet veti mut hiljaiseksi, nyt ei enää pitäisi olla mitään, joten aktivoidun nyt taas.

Olen vähän hämmentynyt siitä, mitä täällä pelissä on tapahtunut sillä välin, kun en ole ollut lukemassa viestejä/pelaamassa. Ensinnäkin nuo hyyrypyyryn erittäin kummalliset viestit... En tajua niitä, eikä selkeästikään kukaan muukaan, koska hyyrypyyryä ollaan massaamassa ulos. Tajuan pointtinne, mutta itse en silti välttämättä äänestäisi häntä ainakaan vielä pois. Vaikka oon kyllä samaa mieltä siitä, että tuollaiset viestit ei edistä peliä ja saa aikaan vaan enemmän hämmennystä. :x

Meiz kirjoitti:En ihan ymmärrä miten Gomhogin täyshyökkäystä jeekakaa vastaan pidetään hyvismäisenä seikkana.

Pidän sitä hyvismäisenä, koska en usko, että viimeinen pahis haluaisi kiinnittää huomion itseensä noin paljon. Lisäksi Gomhogin viestit on asiallisia, eikä hän halua, että kilvestä puhutaan nyt päivällä, mikä ainakin mun mielestä on hyvismäistä. Olishan se pahikselle hyvä, jos kilven omistaja olisi selvillä. (Toisaalta, Gomhog voi olla vaan tosi taitava pahis...)

Tällä hetkellä mun mielestä hyvismäisiä pelaajia on Gomhog, zeremi ja Jite. Pidin myös hyyrypyyryä melko hyvismäisen neutraalina pelaajana, vaikka toisaalta en enää tiedä mitä mun pitäisi ajatella nyt, kun hyyrypyyry tuntuu jo epäilevän itseäänkin...
Neutraaleja on sitten horaaneko, Zey, Paum ja Meiz. Meizin suhteen on myös vähän ristiriitaiset fiilikset - en tavallaan usko hänen pahikseuteensa, mutta koska pelin alussa sain hänestä pahisvibaa, niin en vielä halua poissulkea sitä mahdollisuutta, että hän olisi se pahis. Horaaneko, Paum ja Zey on taas sellaisia, mistä vaan en osaa sanoa yhtään mitään.


Meiz kirjoitti:Eikös pahiksen kannattaisi näyttää hyvismäiseltä ja esittää hyvismäisiä pointteja?


Meiz kirjoitti:
Gomhog kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Epäilytät siksi, ettet tuntunut edes harkitsevan muita pelaajia. Kuin olisit päättänyt päivän alussa että jeekaka on pahis, ja väkisin vääntänyt hänet sellaiseksi. Ei sovi mielikuvaani hyviksestä. Olet oikeassa ettei ole mitään yhtä tapaa pelata pahista, mutta väitän että pahikselle on huomattavsti helpompaa pelata suppealla näkökulmalla.


Missä kohdassa väännän jeekakan väkisin pahikseksi? Ja eikö pahis tarvitsekin usean harhalynkkauksen, joten hänen kannattaa pitää laajempi "näkökulma"? Muista, että pahiksia on jäljellä vain yksi, eli yksi oikea lynkkaus riittää.

Yleisesti ottaen jeekakan vastaukset kysymyksiisi olivat hyviä, selkeitä ja antoivat ainakin minulle hyvisviboja, mutta tunnuit löytävän niistä aina jotain jonka sai käännettyä pahismaiseksi. Tätä tarkoitin väkisin vääntämisellä. Missään vaiheessa päivää en nähnyt juurikaan epävarmuutta syytöksissäsi tai harkintaa muita pelaajia kohtaan, vaikka jeekaka oli mielestäni kaukana selvästä pahiksesta. En siis näe mitään syytä miksi olit niin vakuuttunut jeekakan pahismaisuudesta, joten väkisinkin tulee pahismaisia viboja. Kyllähän pahis tarvitsee useamman harhalynkkauksen ja sitä kautta laahempaa näkökulmaa, muttei välttämättä yhden pelipäivän aikana vaan vasta pelin edetessä.


Gomhog kirjoitti:Hmm, en kyllä saa paljoa irti. Hyyryn perään lähtevät tarttuivat kyllä aika helppoon kohteeseen, ja heistä tällä hetkellä epäilisin eniten horaanekoa. Lunella, kenet tiputtaisit mieluiten?

--zeremi ++horaaneko

Meiz:

Meiz kirjoitti:Yleisesti ottaen jeekakan vastaukset kysymyksiisi olivat hyviä, selkeitä ja antoivat ainakin minulle hyvisviboja


Oliko muka liian vaikea kertoa tätä, vaikka kysyinkin edellisenä päivänä, mikä jeekakassa tuntui sinusta niin hyvismäiseltä? Minä pidin jeekakaa pahismaisena.

Ja hyvismäisiin pointteihin: jokainen hyvismäinen pointti, joka esitetään, edistää kansan peliä. Niiden jättäminen mainitsematta olisi todella helppoa, eikä asioiden tekemättä jättämistä ole mahdollista huomata. Toki pahis voisi yrittää nostaa hyvismäisiä pointteja, mutta joutuu maksamaan siitä sillä, että hyvisten asema paranee.


Gomhog kirjoitti:Aikaa ei ole enää paljoa. Jite, Paum, Meiz, Lunella? Jos luette tämän päivän aikana tätä viestiä, antakaa ääni horaanekolle. Mietimme hyyryä seuraavana päivänä. Sopiiko?


Lunella kirjoitti:
Meiz kirjoitti:Eikös pahiksen kannattaisi näyttää hyvismäiseltä ja esittää hyvismäisiä pointteja?

Sanon sitä samaa mitä Gomhog, eli kyllä, pahiksen kannattaa esittää hyvismäisiä pointteja, mutta siten, ettei edistä hyvisten peliä liikaa. Gomhog on sanonut paljon sellaisia juttuja, jotka ovat edistäneet hyvisten peliä mun mielestä. En kuitenkaan sulje pois sitä vaihtoehtoa, että Gomhog olisi pahis - tällä hetkellä hän vaan tuntuu hyvikseltä.


Meiz kirjoitti:Summaatko vielä Gomhog miksi äänestät nyt horaanekoa?


Gomhog kirjoitti:Meiz: hyyrypyyryn tiputtaminen tänään ei ole kannattavin veto, horaanekolta oli aiemmin outo kommentti jeekakan näkymisestä pahiksena ja mitä Zey sanoi. Mitä mieltä itse olet nykytilanteesta?


Lunella kirjoitti:(painoin äsken vahingossa lähetä esikatselun sijaan, nyyh.)

Ja Gomhog, olisin antanut ääneni horaanekolle luultavasti myös ilman, että tulet sitä pyytämään. En halua hyyrypyyryn tippuvan vielä, enkä näe häntä pahiksena. Toivottavasti muutkin tajuaisivat tilanteen ja tulisivat äänestämään, kun tämä päivä päättyy kuitenkin ihan pian.

Mun mielestä horaanekon perustelut äänelleen on hatarat. Mitä järkeä pahiksen olisi tulla tuolla tavalla trollailemaan, kun tosi moni täällä on tuntunut olevan sitä mieltä, että hän on hyvismäinen/neutraali pelaaja? Tuli vähän sellainen olo, että väkisin yritti vääntää jotain epäilystä hyyrypyyryä kohtaan. Yleisestikin tuntuu tarttuvan sellaisiin pikkusiin juttuihin (esim. hyyrypyyryn kirjoitusvirhe luotettavaa = luettavaa, eikö oikeasti käynyt tuosta hyyryn lauseesta jo itsestään selväksi, että sillä tarkoitettiin luettavaa?), jotka ei omasta mielestäni juuri edistä peliä ja tulee tunne, että väkisin on keksittävä jotakin epäilystä.

Ja sanon samaa muillekin, jotka äänesti hyyrypyyryä sen perusteella, että tuollainen käytös on "pahismaista". Miksi pahis tulisi tuolleen trollailemaan? Jite? Paum?

++ horaaneko

/ Meiz ja Gomhog väliin.


horaaneko kirjoitti:Mun sosiaalinen elämä alkoi jälleen työn merkeissä joten oon 8-15 arkisin ihan hiljaa. Siinä meni taas kerran mun Masterplan syrjäytyä koko kesälomaksi. :C

Zey kirjoitti:Vaikket saisi ketään epäilyttävää sen takia tapettua?


Periaatteessa joo, koska se on mulle ja pelille melkein parhaaksi. Äänestän usein välittämättä muiden äänestyskäyttäytymisestä, koska mun pää taitaa olla Kylään vähän liian yksinkertainen: tämän takia en aina tajua edes kaikkea mitä pelissä tapahtuu. (kuten nyt vaikka tuo Ikun juttu, mutta siihen toki vaikutti sekin että oma pelini oli vasta alkanut enkä ollut ihan täysin kärryillä) Mulle parasta on ajatella yhtä juttua kerrallaan ja edetä sen mukaan, koska oon niitä ihmisiä, jotka tarttuu yksityiskohtiin muttei näe kokonaisuutta. :D Hienosti selitetty mut joo, suurinpiirtein noin.

Zey kirjoitti:Mikäli tuo olisi feikkausyritys, niin paljon helpompaahan olisi esimerkiksi äänellä kuin kissa, tai jotain, eikä tarinoida pitkästi natseista ja aaseista.


Mulle tuli mieleen että voisi olla puhehäiriö, jossa tarkoitus tehdä mahdollisimman sekavia viestejä, mutta totta, kun tuossa on tuo Pokemon-juttu ja käsittääkseni puhehäiriöön ei voi liittää kahta juttua (sekavat viestit ja Pokemon) niin ei kai sitten. Nyt kun tuota tarkemmin ajattelee, niin ei enää tunnu feikkausyritykseltä vaan juuri siltä trollaukselta.

Zey kirjoitti:Jite alkoi kyllä tuon hyyrylle annetun äänensä takia tuntua pahismaisemmalta, sillä tuntui jotenkin tosi helppoon kohteeseen annetulta ääneltä.

Tästä mä en ole samaa mieltä. Itse asiassa Jiten ääni herätti mussa vähän hyvisviboja, koska Jite on ollut tosi neutraali koko pelin ajan (mikä puolestaan on epäilyttänyt) mutta nyt tarttui näin aika yhtäkkiä pelaajaan, jota kukaan muu ei vielä ollut äänestänyt.

Zey kirjoitti:Horaan puollustautuminenkaan ei oikein vakuuttanut, sillä ainakin hänen viestistään sain sellaisen kuvan, että tiesi tarkalleen Ikun joutuvan tippumisuhan alle vasta sen pj:n viestin jälkeen


Eihän toki tuota voi mitenkään todistaa, etten tajunnut asiaa silloin, mut en tiiä miten järkevää pahiksen olisi puolustautua silleen, ettei tajunnut tilannetta. Mun mielestä se on aika hemmetin huono puolustautuminen. :D

Jite kirjoitti:En kyl menisi kuitenkaan allekirjoittamaan horaanekon väitettä, että hyviksenä pj olisi jo poistanut hänet pelistä. Roolia ei pidä sekoittaa sikamaiseen käytökseen, ja peli ei saa olla liian helposti voitettavissa. Ihmisiä pitäisi rankaista rikkomuksen, ei roolin mukaan.


En mä sitä meinannut, että on eri asia trollaako pahiksena vai hyviksenä. Jos Hyyrypyyry on pahis, voitaisiin tätä pitää vielä jonakin tosi kummallisena pahistaktiikkana, mutta jos on hyvis, hän vain trollaa huvin vuoksi hyödyttämättä peliä millään lailla.

Hyyrypyyry kirjoitti:Ööh... Eikö se ole juonittelun perimmäinen päämäärä?


Joo toki ja mummon mustikat. :>>>>

Hyyrypyyry kirjoitti:En lukenut pelin alkua. Ääni oli täysin random.


Okei eli Hyyrypyyry ei ole edes lukenut pelin alkua. Joo. Joooo.
Eli niin. Emmä usko Hyyryä pahikseksi, koska pahistaktiikassa ei olisi mitään järkeä, eikä ole ilmeisesti edes lukenut peliä. Uskon kuitenkin viimoisen pahiksen olevan edes jotenkin kärryillä. Hyyry ei ole kärryillä vaan jäänyt pahasti rattaan alle…

Gomhog, mua omasta näkökulmastani häiritsee aika paljon, että sä käsket ihmisiä äänestämään mua. Tuo vaikuttaa niin törkeeltä kontrolloimiselta, että enpä taas tiedä. :D En tiedä pitääkkö tuota pahismaisena vai mitä, mutta muistan että suutuin sulle yhdessä pelissä siitä ja olit silloin hyvis, joten ehkä oot nytkin. No joo, en tiedä.

Mutta siitä äänestä. Mullon äänestyspakko mutten kyllä enää koe Hyyryä tarpeelliseksi tiputtaa. Kun nyt miettii pelaajia… Gomhogista en osaa sanoa, mutta tuntuu melkeinpä hyvikseltä (vaikka käytös suututtaakin ihan hemmetisti), Jitestä en osaa kanssa sanoa, Paumista saan jonkinlaisia hyvisviboja, Lunella on neutraali, Zeystä ei ole vielä muodostunut mielipidettä, Meiz on alkanut vähän hyvisvibailee (vaikka kun sanoin että aktivoitui, hiljeni heti, mutta on taas nyt äänessä kun populaa tapetaan…) Hyyrypyyry on... Asia. Ja Hagrid on hyvis. zeremi on ollut tosi random koko pelin ajan, tuntuu tällä hetkellä ehkä mahdollisimmalta pahikselta. Edellinen viesti ei vakuuttanut mua yhtään koska oon nähnyt tunteisiin vetoamista ja aitoakin sellaista, mutta zeremillä oli sitä tuossa viestissään niin paljon että siirappi meinasi alkaa valua korvista. En niele. Selitteli, että oli edellisessä pahispelissään tällainen ja tuollainen, mutta zeremillä on takanaan vain yksi pahispeli jonka pelasi turvallisesti pahiskaveriensa (mm. minun) kanssa, joten ei voi yhtään sanoa, miten pelaisi yksin. Eli joo, ei mulla tällä hetkellä ole parempaakaan kohdetta:

--Hyyrypyyry

++zeremi


horaaneko kirjoitti:Lunella: "(esim. hyyrypyyryn kirjoitusvirhe luotettavaa = luettavaa, eikö oikeasti käynyt tuosta hyyryn lauseesta jo itsestään selväksi, että sillä tarkoitettiin luettavaa?)"

Ei se ollu mikään epäily, mä en vaa tajunnu, ei se mulle ollut mitenkään itsestäänselvää. :D


Meiz kirjoitti:Olen lueskellut horaanekon viestit vielä uudelleen läpi ja en saa häntä mahtumaan pahiksen muottiin. Epäilyt ovat olleet mielestäni hyviä ja loogisia. Ei ole jämähtänyt niihin tiettyjen pelaajien epäilemiseen, vaan mielipiteeet ovat muuttuneet luontevan oloisesti pelin edetessä. En ala kaikkea lainailemaan mutta esim nämä myös antavat minulle hyvisvibaa:

Hyyrystä:
Hyyrypyyryn (ihana nick :D) ääni oli kyllä aika random, mutta herätti mussa pieniä hyvisviboja. Hiljaisen pahiksen olisi uskonut vain lähtevän yleisen massan mukana äänestämään (joka tällä hetkellä tuntuu olevan Jeekaka) eikä tuolla tavalla ihmeellisesti perustellen äänestävän Jiitä.


En näe miksi pahis laittaisi hyyrypyyryn hyvikseksi hänen pelin perusteella, vaan ennemminkin uskoisin pahiksen pitävän tuota neutraaline/hieman pahismaisena.

Gomhogista:
Mietin, että sanoisiko pahis tällaista topicissa. Loppu tuntuu ainakin mun mielestä provoamiselta pahikselle. Oikeastaan olisi ihan mielenkiintoinen pahistaktiikka kyseenalaistaa omat toimensa ja hankkia sillä itselleen hyvispointseja (koska kuka pahis muka puhuisi sellaista topicissa) mutta toisaalta en usko, että Gomhog olisi pahiksena kuitenkaan ajatellut asiaa näin pitkälle, eli ennakoinut tilanteen jo Zeytä tappaessaan, puhunut siitä topicissa ja vielä ujuttanut sen luonnollisen oloisesti viestiin. Siis tämä kohta herättää ehkä pieniä hyvisviboja.

Olisikohan pahis kuitenkaan tuonut tällaista pointtia esille...

Esimerkkiä mun mielestä luontevasta mielipiteen muutoskesta pelin edetessä:

"Jii tosiaan aloitti (kuuluisalla) epäilyllään Ikua kohtaan. Oonkin jo miettinyt sitä mahdollisuutta, että olisiko tässä voinut olla Ikun ja Jiin välillä sovittu pesäeron otto heti pelin alkuun. Oon sitä tässä miettinyt ja se alkaa tuntua vaan jotenkin koko ajan epätodennäköisemmältä, koska ei tunnu sopivan kummankaan tyyliin, ja jos olisivat päättäneet lähteä noin rajusti peliin mukaan, niin miksi Jii sitten on ollut niin hiljaa. Sitten on kyllä sekin mahdollisuus, että säikähti saamaansa huomiota ja päätti hiljentyä. Mutta sekään ei tunnu yhtään Jiin tyyliseltä. Tätä mietittyäni en siis usko että kyseessä olisi ollut mikään pahistaktiikka vaan ihan puhdasta pelinherättelyä."

Tavallaan tässäkään ei ehkä olisi pahikselle mitään syytä alkaa perumaan aiempia syytöksiä, kun kukaan niitä ei ole pahemmin huomioinut.

Viestejä lukiessa tuli vastaan paljon muutakin, mitä en ala luettelemaan.


Mitä jos äänestettäisiin Gomhogia?


Meiz kirjoitti:Mun on todella vaikea uskoa että zeremi käyttäisi tuota viestiään pahistaktiikkana. Esm. tuo puhe kuinka vastustaa antiaktiivisia pahiksia, ja sitten itse käyttäisikin samaa taktiikkaa. Toki "kaikki on sallittua", mutta ei mielestäni sovi zeremin pelityyliin mitenkään.


Meiz kirjoitti:Onko kukaan muu ihmetellyt miten Gomhog on heti pelinsä alussa julistanut Violetin viestin (minusta ja lotazista) tarkoittavan pahista linkittämässä hyviksiä itseensä. Varmasti jokaikisellä hyviksellä on käynyt mielessä että Violet olisi voinut etäännyttää itseään pahiskaverista (itsekin epäilin tästä Lotazia), mutta Gomhog jostain kumman syystä näki tämän varmana merkkinä hyviksistä ja on sen jälkeen lakannut pohtimasta sitä toista mahdollisuutta. Viitaten siis näihin kommentteihin:

"Tämä tuntuu yritykseltä saada joko Meiz ja Lotazi mahdollisesti jiin kimppuun tai yleinen mielipide Meiziä ja Lotazia vastaan. Siksi en tällä hetkellä pidä jiitä, Meiziä tai Lotazia erityisen pahismaisena, vaan uskon pahiksen olevan joku, jota Violet ja Iku eivät erityisesti linkitä. Tähän otaksumaan jeekaka sopii pahikseksi hyvin (hänhän toteaa haluavansa äänestää Meiziä ja Lotazia), mutta toki voi olla, että hän ajattelee juuri kuten Violet halusi ja kolmas pahis olisi vaikkapa horaaneko, Paum tai Lunella."
--
horaaneko: Myönnän toki, että olen keskittynyt pääosin jeekakaan, sillä hän pisti silmään ensimmäisenä lainaamallani kommentilla. Ja tarttuminen vain kahteen pelaajaan ei ollut pääpointtini, vaan se, että uskoin ja uskon yhä kyseisten pelaajien linkittämisen petturiin olevan tarkoituksellista.
--
Poissuljetut: Meiz ja Jii/Zey eivät sovi pahiksiksi, sillä uskon Violetin viestin ensimmäisenä päivänä olleen yritys kääntää muita Meizin kimppuun ja Meiziä&Lotazia Jiin kimppuun.


Olisitteko te olleet valmiita poissulkemaan pelaajia pois epäiltyjen listalta tuon Violetin viestin perusteella? Osa kommenteista oli ennenkuin lotazi oli paljastunut kilven alkuperäiseksi omistajaksi. Minun silmään tässä on pahis keräilemässä hyvisviboja.


horaaneko kirjoitti:On kivaa että joku luottaa muhun, varsinkin sen jälkeen kun oon käristänyt Meiziä puolet pelistä, mutta mä en taas saa Gomhogia jotenkin mahtumaan pahiksen muottiin. Jotenkin vaan pelaa niin kärkkäästi ja no, silleen. Toisaalta Gomhog saattaa pahiksena pelata ihan samalla tavalla kuin hyviksenä, että kontrolloi peliä, mutten ole vielä nähnyt pahispeliä Gomhogilta ja tän pelin pelaaminen vaikuttaa kuitenkin tosi samanlaiselta kuin se, mitä oon viimeksi nähnyt. Ää. En mä tiiä.

//Meiz väliin.

Hm. Tuosta en osaa kyllä sanoa. Mun silmään Gomhog vaikuttaa pelaajalta, joka keksii idean ja luottaa siihen sokeasti aina loppuun (mikä se sitten ikinä onkin) asti. Tämän oon päässyt todistamaan jo kahdessa pelissä. P:

Hm, Meizin pelaaminen on nyt tosi jännää, koska lähti yhtäkkiä niin kovasti Gomin perään. (toki on epäillyt tätä jo aiemminkin) Mutta en näe tätä kamalan pahismaisena, koska pahiksen olisi järkevämpää vaan mennä muiden mukana ja antaa mun tippua.


piikkisiili kirjoitti:Äänestystilanne:
1 Gomhog (Meiz)
3 hyyrypyyry (Jite, horaaneko, Paum)
3 horaaneko (Zey, Gomhog, Lunella)
1 Zey (hyyrypyyry)

hyyrypyyry on putoamassa kolmella ensimmäiseksi saadulla äänellä. horaanekon kumoamisääntä hyyrypyyrylle ei voi hyväksyä virheellisen nickin takia.

Äänestyspakot:
Meiz
horaaneko

Poissaolot:
Vampire 1.7. - 16.7.

Päivä loppuu noin puolen tunnin kuluttua.


horaaneko kirjoitti:No, jos vaihtoehtoina on minä ja Gomhog,

--zeremi
++Gomhog

:P


horaaneko kirjoitti:paitsi mitä lasketaaks mun ääni nyt kun en poistanu hyyryn ääntä kunnolla o___o


Gomhog kirjoitti:En jotenkin tiedä, mitä tilanteesta pitäisi ajatella. Tällä hetkellä Lunella tuntuu hyvismäiseltä, pitää varmaan lukea ketju ajatuksella uudestaan läpi ja arvioida kaikki pelaajat uudestaan.

//PJ väliin. !!
// Ja horaa myös


piikkisiili kirjoitti:horaaneko: Sinun pitäisi poistaa hyyrypyyryltä ääni ennen kuin voit äänestää ketään muuta.


Meiz kirjoitti:horaaneko on tässä parhaillaan tekemässä itsemurhaa, (jonka meidän PJ jotenkin onnistuu jatkuvasti estämään ;D). Joo kaikki pahistaktiikat on mahdollisia, mutta en vain usko nyt pahikseksi.


Gomhog kirjoitti:Paikalla näyttävät olevan vain minä, horaa ja Meiz, ja en haluaisi hyyryn tippuvan. Kävisikö kompromissina zeremin lynkkaus teille molemmille?


Meiz kirjoitti:Ja Lunella.

Tiputtaisin sinut, mutten taida saada siihen porukkaa mukaan. En zeremiäkään oikein näe pahiksena, joten jos ei muuta niin pistän äänen hyyrylle.


Gomhog kirjoitti:Meiz: Sinulta hyyryn äänestäminen olisi tunnustus pahikseudesta


Meiz kirjoitti:Jos näen lynkattavana 3 pelaajaa joita epäilen hyviksiksi niin valitsen sen kuka todennäköisimmin on hiljaa loppupelin.

Tässä vain ihmettelen mihin horaaneko katosi.


horaaneko kirjoitti:mulla kaatu teet näppäimistölle ja se sekos pistän tän kännykästä. ei taida olla enää aikaa äänestää kettään P:


Lunella kirjoitti:Me menetetään nyt yksi tärkeä juttu tämän äänestyksen vuoksi... :x


Gomhog kirjoitti:Meiz: Pitääkö minun sanoa suoraan, miksi hyyryn lynkkaus tänään olisi emämunaus?


Meiz kirjoitti:--Gomhog ++horaaneko


horaaneko kirjoitti:Midäs vaddua xD


piikkisiili kirjoitti:Tuff!


piikkisiili kirjoitti:Äänestystulos:
3 hyyrypyyry (Jite, horaaneko, Paum)
4 horaaneko (Zey, Gomhog, Lunella, Meiz)
1 Zey (hyyrypyyry)

horaaneko putoaa neljällä äänellään. Kaikki hoitivat äänestyspakkonsa.

----

Viime päivän viaton uhri oli saanut bokoblinit ärtyneiksi. Kyllähän ne tajusivat, että toisen bokoblinit tappaminen oli väärin. Tämän vuoksi äänestys oli käynyt entistä riitaisammaksi ja illan tullessa kukaan ei tienyt lopputulosta. Onneksi äänet oltiin muistettu kirjoittaa lappusille, mutta nekin aiheuttivat uutta hämmennystä. Joukossa oli virheellisiä äänestyslappusia. Bokoblinit ovat kuitenkin melkein yhtä tarkkoja oikeinkirjoituksen kanssa kuin alusasun väristä.
"Kruuah", langetettiin tuomio lopulta horaanekolle.
Sen sijasta, että tuomittu olisi laittanut vastaan jäi se puoli-istuvaan asentoon odottamaan.
Tsap.

Sen sijasta että bokoblini olisi haihtunut alkoi se hohtamaan sinisenä. Ei ei, kyseessä ei ollut evolvoituva pokémon (mistä bokoblinit edes sellaista saivat päähänsä?), vaan jotain muuta.
"Väistykää!"
Yksi bokoblineista sysi toisia syrjään. Sattumoisin sekin vaikutti muuttavansa muotoaan. Se oli Ghirahim!
"Henki ei saa päästä karkaamaan!" Demoni otti oman miekkansa esiin ja iski sen siniseen valoon. Miekka kuin imi valon sisäänsä eikä jäljelle jäänyt kuin maan tomua.
"Täältä se ei pääse koskaan palaamaan miekkaansa", Ghirahim huokaisi helpotuksesta ja suoristi pituutensa kaksinkertaiseksi "missä säilytätte Master swordia?"

Linkin miekka oltiin säilötty sinetöityyn kirstuun muiden esineiden kanssa. Ghirahimin kädet suorastaan tärisivät, kun hän otti miekan itselleen.
"Hmh, mitä suotta säilyttämään", demoni menetti kuitenkin heti kiinnostuksensa ja heitti Linkin miekan viereiseen laava-altaaseen.
Miekka jäi hetkeksi kellumaan laavaan ennen kuin katosi synnyttäen suuren kuplan. Muut esineet Ghirahim antoi bokoblineille kinasteltavaksi.
"Suokaa nyt anteeksi", Ghirahim pahoitteli "mutta minun täytyy hakea prinsessa mestarilleni ja uusi pimeän kausi voi alkaa."
Tyypillinen virnistys (tiedä oliko hänellä jokin lihaskramppi) ennen sormien napsautusta ja demoni oli poissa.

Bokoblinit jatkoivat rauhaisaa elämäänsä ilman huolija uusista. Ne eivät jaksaneet välittää siitä, että ne olivat juuri ratkaisseet maailman kohtalon.

Game over

Kuolleet:
1. päivä: Iku, petturi
1. yö: Zey, tavallinen ja Violet, Link
2. päivä: jeekaka, tavallinen
2. yö: Lotazi, tavallinen
3. päivä: horaaneko, Fi

Jäljelle jäivät:
Meiz
Vampire/Gomhog
zeremi
Jite
Jii-> Zey
hyyrypyyry
Hagrid2
Paum
Lunella

Peli päättyi ja ratkesi bokoblinien eduksi. Onnea heille :). Laitan yönimet ja roolit myöhemmin.

(Viimeisen päivän tapahtumat olivat kyllä varsin hämmentäviä ja lopputulos pääsi yllättämään :D. Äänestitkö horaaneko tarkoituksella virheellisesti?)
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17

Re: Tarina sankarista, joka menetti miekkansa - päättyi

ViestiKirjoittaja Mus » 17.11.2013 22:20:23

Meiz kirjoitti:Heh, aika nolo loppu omalta osaltani :P

Edit: Kärsin varmaan Tukholma syndroomasta!


Jite kirjoitti:Nyt kun on turvallista sanoa... Moi, mä satuin loppujen lopuksi itse olemaan se puhehäiriöijä. Harmittaa hieman, että peli loppui niin nopeasti :( Ja se hyyry lopulta vain trollaili, ärsyttää.


Lunella kirjoitti:Jes!! Olin jo vähän paniikissa, kun annoin hyyrypyyrylle sen kilven ja sitten se tietysti alkaa puhumaan siitä päivällä... Ja te kun menitte vielä epäilemään, että se on joku pahikseuden merkki! :D

Gomhog, olit kyllä ihan paras hyvis! Tykkäsin jostakin syystä älyttömän paljon sun tyylistäsi pelata. Ja hei, mua jäi mietityttämään, mitä tarkoitit tällä:
Gomhog kirjoitti:horaaneko: Lunellasta mielessäni on eräs tällä hetkellä todennäköiseltä näyttävä vaihtoehto, josta kannattaa puhua vasta seuraavana päivänä.


Jite, olitko sä puhehäiriöijä? Mulla tuli susta sellainen fiilis jo melko alussa peliä ja sen takia pidin sua melko varmana hyviksenä.

// Jite väliin. ARVASIN! :D


horaaneko kirjoitti:Piikkisiili: jep, ajattelin et sitä ei huomata kun virhe oli noin pieni, mut unohin kokonaan et PJ ilmottaa siitä :D
MUT SIIS!! Tää oli niin lähellä! Meiz ois pitäny mua hyviksenä ja muutki ehkä kallistunu ainaki jollain mahdollisuudella siihen suuntaan :'D Ois pitäny lähtee äänestää zerryy mut pelkäsin et Gom ei oliskaa äänestäny tätä vaa vaihtanu sen viime hetkellä mulle tai jtn. Ääääägh. :D
Zeylle pitää sanoo että mä ihan oikeesti luulin Ikulla olevan monta ääntä. xD
Mut oli kiva peli! Pärjäsin mielestäni ihan hyvin yksin, oli jopa helpompaa ku ei tarvinnu miettii pahislinkkejä. Unohin välillä kokonaan et olin pahis ku uppouduin hyvispeliin. :D Joten sinänsä Meiz, ei mitenkään noloa peliä sulta koska nuo esille ottamas jutut musta hyvismäisinä oli tosiaankin siinä "hyvismoodissa" kirjotettuja. c:

Mut siis mikä Hyyrypyyry oikein oli!?!? D:

Joo. Meillä oli tosi huono tuuri, mut kiitos silti alkupelistä Violetille ja Ikulle. :3 Oli kiva peli, mut nyt kiitos hyvispeliä seuraavaks, mullon pahisyliannostus :''D (minkä saatto tänään huomata ku sekoilin...)
Kiitos myös PJ kivasta pelistä! ^^


horaaneko kirjoitti:Siis se oli vaan trolli. No voi kerpele. >___< Porttikielto tuommosille!


horaaneko kirjoitti:Ja Gomhog, oon vieläkin vihanen kun tuolla tavalla usutit pelaajia mun kimppuun. >:c Ei niinkun yhtään kivaa pahiksen mielestä.


jeekaka kirjoitti:Hyvä hyvä, aika putkeen mennyt peli. Paitsi että olenko mä oikeasti AINA noin epäilyttävä?

Äänestin tosiaan horaanekoa eilen vähän Meizin peesissä, koska musta se huomio siitä miten horaa kommentoi Ikun tippumista oli ihan totta, ja horaaneko tuntui myös olevan hyvinkin varma siitä, että pahikset antaisi petturin mennä aika kepoisesti :D Joten edes jossain osuin oikeaan, jee \o/


Gomhog kirjoitti:Yay!

Jite: Mäkin arvasin kolmantena päivänä, että olet puhehäirikkö! Pokémon-puhehäiriö tuntui sellaiselta, minkä sinä olisit tehnyt.

Lunella: Kun hyyrypyyry oli laittanut viestinsä, jonka luin olennaisesti "moi, mulla on kilpi, trololololo", niin olin vähän ihmeissäni päätöksestä antaa hänelle kilpi.

//horaa kiilasi. En ole aivan varma, mitä olisin tehnyt, jos olisit pitänyt alkuperäisen äänesi zeremillä.

Kiitokset kaikille pelaajille ja pelinjohtajille! Oli mukava varittaa.

//horaa uudestaan. Halusin lähinnä, että joku muu kuin hyyry lynkataan kilpisyistä, ja muut vaihtoehdot olivat Zey (pidin epätodennäköisenä) ja Gomhog (joo ei). Että ei mitään henkilökohtaista.

//jeekaka. Anteeksi virhelynkkaus, olin niin varma että olit pahis. Joo osuit sitten oikeaan.


Meiz kirjoitti:Siis eikö ääntä lasketa ihan tosissaan jos siinä ei käytä isoja/pieniä kirjaimia oikein? Vai onko tossa joku muu virhe minkä missasin? :P

Alko hämäämään tosi paljo lopussa toi horaanekon katoominen ja teet näppikselle - viesti. Näppis taitaa edelleen olla ehjä? :D


Lunella kirjoitti:Gomhog, mulla tuli kiire sen kilven kanssa, enkä ehtinyt enää alkaa katsomaan tarkemmin, kenelle sen voisin antaa. En uskaltanut antaa Lotazille enkä Hagridille, koska olin melko varma, että jompikumpi heistä kuolee kuitenkin sinä yönä. Päädyin sitten hyyrypyyryyn, joka näyttäytyi siihen asti melko neutraalina, enkä uskonut häntä pahikseksi. Vähän kyllä harmittaa oma päätös.


piikkisiili kirjoitti:Meiz: Säännöissä hyväksytään vain täysin oikein kirjoitetut nickit.

Yönimet:
1. yö
Pahikset: Zey, varanimi Vampire
Yötappaja: Violet
Puhehäiriöijä: Lotazi (puhuu pelkillä kysymyslauseilla)
Kilpi: Lunellalle

2. yö
Pahikset: Lotazi, varanimi Hagrid2
Puhehäiriöijä: Paum (aina, kun joutuisi mainitsemaan jonkun pelaajan nimen, hän mainitseekin jonkin pokémonin nimen)
Kilpi: hyyrypyyrylle

Erikoishahmot:
Link: Violet
Fi: horaaneko
Plats: Iku
Sienien kasvattaja: Jite
Ghirahim: Hagrid2
Kilven sai ensimmäisenä Lotazi


Gomhog kirjoitti:Lunella: Ensimmäinen ajatukseni tajuttuani, että kilpi oli hyyryllä, oli melko kummeksuva. Kuitenkin viestisi hyyryn epäilyjen jälkeen vaikuttivat hyvismäisiltä, ja tulin myös ajatelleeksi, että pahis olisi saatuaan kilven saanut kolme vapaata tappoa: täysin vapaavalintainen silloin, kun hänellä on kilpi, kuka tahansa, jolle ei antanut kilpeä seuraavana ja se, jolle antoi kilven kolmantena. Ja en uskonut, että hyyryn yötappaminen olisi ollut suunnitelmissasi pahiksena, etkä yrittänyt saada kilpeä ulos hyyryn mukana, joten pidin sinua siitä eteenpäin hyviksenä.

//PJ väliin


Nepece kirjoitti:Tää peli oli kyl hauskaa katottavaa vaikka olinki paikoitellen fail VPJ. Jite kauhee varastit puhehäröidean multa!


Jite kirjoitti:Nepe, se oli oikeasti mun mielestä hauska idis :P Ekana oli mielessä jotain pingviinikivaa, mutta lopulta tuumailin, että se leimaisi mut jopa pokémoneja selvemmin :3


Iku kirjoitti:moi, kyllä harmitti, kun luulin päivän loppuvan kymmeneltä ja luulin ehtiväni kotiin ennen päivän loppua ottaakseni kantaa minua vastaan esitettyihin syytteisin, mutta sitten juna oli vielä puoli tuntia myöhässä ja kirjauduin sisään kylään kakskytä minuuttia päivän päättymisen jälkeen.


horaaneko kirjoitti:Meiz: ei todellakaan ole. :D Mä oon oikeestaan tosi rehellinen pahispeleissäni ja se kone on ihan oikeesti nyt sökö. xDD
Gomhog, ikinä et saa anteeks. :((

Men ees koskaan tajunnu koko kilven ideaa, olin ihan pihalla peliteknistä koko pelin ajan. :D

Ja joo se virhe Hyyryn äänessä oli tosiaan iso H, rakkaan trollimme nimi kun kirjotetaan pienellä.


Zey kirjoitti:Aaaaa! :D Vitsi kun tulin koneelle ja luin viestei niin mietin vaan, että kuoliko hyyry nyt ja olin jo jossain vaiheessa varma, että kyllä se varmasti kuoli, mut ei sitten :D Ja kaiken lisäksi meni nyt sitten pelikin loppumaan. Oli kyllä hyvä peli, pidin tästä :> Kerrankin olin sillee kunnolla sisällä pelin tapahtumista ja näköjään tuli jopa oltua muutamaan kertaan oikeessa :) Kivaa pelata hyviksenä taas <3 Ja muutenkin, tyksin tästä pelistä, mitä nyt teen kun tää on ohi? :(

Gomhog, mistä oikein päättelit että hyyryllä oli kilpi? :o

Mut joo, kiitos kaikille pelistä, oli ihanaa pelata :>

//Niin ja toivottavasti horaan kone siitä elpyy kun vähän kuivahtaa :)


Gomhog kirjoitti:horaaneko: Aws. : ( Eikös muuten nyt ole käynyt niin, että olet ollut pahis jokaisessa pelissä, jossa olemme molemmat olleet mukana?

Zey: Kilpi mainittiin molemmissa hyyryn viesteissä (ensimmäisessä hän jopa kysyy, mistä tiedetään kilven olevan heillä?), joten pidin luultavana, että jokin olisi tuonut hänen mieleensä kilven. Pidin siksi erittäin todennäköisenä, että hän oli saanut kilven, ja Lunellan reaktio vahvisti epäilyni.


Paum kirjoitti:Jite tiesin että oot puhehäiriöijä! Ihan yleensäkin pokemonit ja se että juuri minä satuin saamaan ne :3
Oli ihan kiva pelata. Koko ajan ajattelin, että joku "johtajista" voisi tosiaan ihan hyvin olla se vika pahis, mutta horaaneko oli vaan omiin silmiin niin saakelin hyvismäinen. xD Puhehärö oli kiva. Mutta hyvä että löytyi näitä fiksumpiakin, ja ehkä seuraava peli tulee astetta kokeneempana.

Kiitoksia, Paras kiittää ja kuittaa!


Hagrid kirjoitti:Olipa lyhyt peli! No kivaa oli - varsinki hyvistappajana ja kun sain pahiksenki murhattua :D Aika kiva et sain ekassa kyläpelissäni ekan kylävoiton "jee" :D


horaaneko kirjoitti:Zey: Kyllä se nyt toimii, lukuunottamatta muutamia näppäimiä x'D

Gomhog: Jeba! Toivotaan että seuraavassa osat on vaihtuneet. ;)


Violet kirjoitti:Tämä peli meni aika huonosti pahisten kannalta. Mitenköhän tämä olisi päätynyt, jos Ikun ääni olisi laskettu ensimmäisenä päivänä. No, onnea voittajille!


zeremi kirjoitti:Tais olla Kylän historian lyhyimpiä pelejä? :D

Itellä jäi tosiaan vähän antiaktiiviseksi tää pelaaminen tässä pelissä. Työt sekottanu päiviä aikalailla. Mutta kuitenkin suuri kiitos jälleen PJ:lle, jonka takia oli edes mahdollista osallistua peliin! :)
Eläkkeellä - Käyn kuitenkin välillä tarkistamassa mitä Kylään kuuluu :-).
Pelan nykyään Englnninkielisellä foorumilla.
Avatar
Mus
Kyläläinen
 
Viestit: 278
Liittynyt: 01.11.2013 21:34:51
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: ResetEra
Palkinnot: 17


Paluu KEPPI 2014 Pelit K3:sta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron