JooJoon kummalliset harharetket - päättynyt hyvisvoittoon!

Pelien viimeinen lepopaikka, jonne kyläläiset kokoontuvat muistelemaan menneitä pelejä ja keskustelemaan niiden tapahtumista.

JooJoon kummalliset harharetket - päättynyt hyvisvoittoon!

ViestiKirjoittaja Jita » 11.08.2017 19:44:59

JooJoon Kummalliset Harharetket

PJ: Jitachi
VPJ/APJ: Ares
Pelityyppi: Peruspeli
Pelaajamäärä: 11
Äänestystapa:
Pelimode: Zey
Ingame: Peli on parodia sarjasta JoJo's Bizarre Adventure, joten minimalistisia spoilereita saattaa tulla vastaan. Pelin tapahtumat ja hahmot ovat kuitenkin omia väännöksiäni, eli sarjan tunteminen ei ole välttämätöntä osallistumiseen :> Ingamessa ei vihjailla millään tavalla pahisten henkilöllisyyteen. JoJo's Bizarre Adventuren omistavat Hirohiko Araki ja Shueisha.

Joukotähden suvun kohtalona on vuosisatojen ajan ollut pysäyttää maailmaa uhkaavat yliluonnolliset uhat. Tämä tarina kertoo erään suvun jäsenen, Joonas Joukotähden, ja hänen liittolaistensa kamppailusta Yhdistyneessä Kuningaskunnassa vampyyriksi muuttunutta veljeään, Him Alataloa vastaan. Joukotähti ei kuitenkaan osannut aavistaa että Him olikin keksinyt ovelan juonen, jonka avulla vampyyri pääsisi pelaamaan suosikkipeliään sankareidemme kustannuksella...

Päivä ja äänestys (UÄ):
Päivä kestää aina 4 vuorokautta.
Päivän aikana keskustellaan ja äänestetään pelitopicissa. Ääni merkitään boldattuna ja plussilla ++Nimi. Muuten merkittyjä ääniä ei lasketa. Ääntään saa vaihtaa päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Äänen peruminen merkitään boldattuna, mutta plussat ovat vaihtuneet miinuksiin --Nimi. Vain oikein kirjoitetut äänet lasketaan. Uutta henkilöä ei saa äänestää, ennen kuin aiempi ääni on poistettu. (Jos ette poista ensin ääntä edelliseltä henkilöltä, pelinjohtaja ei laske uutta ääntänne mukaan, vaan laskee vanhan äänen mukaan.) Äänitilanne selviää PJ:n tai APJ:n tekemistä väliaikalaskennoista.
Päivän lopuksi lynkataan se, jolla on sillä hetkellä eniten ääniä. Tasatilanteessa saman äänimäärän ensin saanut lynkataan. Jos ääniä ei ole, lynkattava arvotaan.
Viestien muokkaus on ehdottomasti kiellettyä.

Yö:
Yö kestää yhden vuorokauden. Kaikkien erikoishahmojen toivotaan laittavan nimet mahdollisimman pian yön alkamisen jälkeen. Erikoishahmot laittavat jokaiseen yöviestiinsä kaksi nimeä. Ensimmäinen on kyseisen yön kohde, seuraava varanimi. Tämä varanimi ei siis ole mikään virallinen, vaan mukana ainoastaan siltä varalta, että erikoishahmo ei jostain syystä pääse koneelle seuraavan yön aikana. Ensimmäisen yön varanimi annetaan PJ:lle pelin alussa vastaamalla hahmoviestiin.
Pelinjohtaja käyttää varanimeä vasta kun vuorokausi on umpeutunut (aiemmin vain siinä tapauksessa, että pelinjohtaja on yön alkaessa ilmoittanut, että kyseisen yön umpeutumisaika on lyhyempi). Varanimiä voidaan käyttää myös siinä tapauksessa, että erikoishahmo on ilmoittanut olevansa koko yön ajan poissa.
Mikäli varanimeäkään ei jostain syystä ole käytettävissä aamunkoittoon mennessä, menettely riippuu erikoishahmosta:
Pahikset: Tappavat sen, jota joku heistä viimeksi on äänestänyt.
Hyvistappaja: Tappaa sen, jota hän on viimeksi äänestänyt.
Suojelija: suojelee viimeisintä aiemmin suojelemaansa, johon hänellä on mahdollisuus. Jos tällaista hahmoa ei ole, arvotaan suojeltava niiden kesken, joita ei ole äänestetty lainkaan kahden edellisen päivän aikana.


Poissaoloja ja epäaktiivisuutta koskevat säännöt:
Kaksi kierrosta äänestämättä olleet poistetaan pelistä toisen päivän iltana sen päivän äänestetyn mukana, eli hänelle haetaan varapelaaja. Ellei varapelaajaa löydy, pelaaja tapetaan aamunkoitossa. Jos usealle pelaajalle tarvitaan varapelaaja eikä kaikille saada, aamulla lynkattavat antiaktiivit arvotaan.
Jos pelaaja korvataan varapelaajalla kesken päivän, säilyy pudottautuneen pelaajan ääni voimassa.
Poissaolo suojaa pelaajaa, jos tämä on paikalla enintään yhden vuorokauden. Ilmoitetun poissaolon kierrokset vähennetään välistä. Siis esim. jos henkilö ei ole äänestänyt kierroksella 1 ja on kierroksen 2 poissa, hänen täytyy äänestää kierroksella 3 tai hän lentää pelistä ulos sen päivän iltana. Ilmoitettu poissaolo suojelee enintään 2 peräkkäisen kierroksen ajan.

Hahmot:Hyvät:
1 Ruupertti Ä.O. Vauhtikärry ilmoittaa pelinjohtajalle, ketä hän suojelee yöllä. Jos joku hyökkää suojellun kimppuun, tämä ei kuole. Vauhtikärry ei voi suojella itseään.
1 Paroni Ilmalaiva on kylän puolella oleva tappaja, joka yrittää osua pahiksiin. Ilmalaiva ilmoittaa pelinjohtajalle joka yö, kuka on hänen yötapponsa kohde.
7 tavallista hyvistä nukkuvat yöt ja yrittävät päivällä löytää joukostaan murhaajat ja äänestää nämä hirteen. Hyvisten tavoite on saada kaikki vampyyrit pois pelistä.

Vampyyrit:
2 vampyyria (Him Alatalo ja Jufo) tuntevat toisensa ja voivat puhua keskenään yksityisviestein. Joka yö he valitsevat yhden muista pelaajista tapettavaksi ja päivällä he yrittävät esittää viatonta ja saada samalla hyvikset äänestämään jonkun viattoman kuolemaan. Pahisten tavoite on tappaa niin monta hyvistä, että pahiksia on saman verran tai enemmistö kylässä.

Voittaminen:
Hyvikset voittavat, kun kaikki vampyyrit ovat kuolleet.
Vampyyrit voittavat, kun heitä on saman verran tai enemmän kuin hyviksiä.

Mukana:
Meiz - tavis
Violet - tavis, 2. yö
Jeku -> justy - pahis Him Alatalo, 2. päivä
Hukka - hyvistappaja Paroni ilmalaiva
Viuhti - suojelija Ruupertti Ä.O. Vauhtikärry
Pivot - pahis Jufo, 2. yö
raynpelikoneet - tavis, 1. päivä
Cameron - tavis
Xatalos - tavis, 1. yö
einari - tavis
Anblick - tavis

Varalla:
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 15.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Jita » 11.08.2017 20:12:28

1. päivä

Joonas Joukotähti, kavereiden kesken JooJoo, astui yksin sisään pimeään linnaan tapaamaan velipuoltaan: vampyyri Him Alataloa. Pari päivää aiemmin hän oli saanut kutsun Himin uusimpaan juoneen. 'Mehän olemme Englannissa: miksi kaikki nimet ovat kuitenkin suomalaisia?", mietiskeli JooJoo matkalla Himin kartanoon itsekseen tätä metatiedon triviakysymystä. Todennäköisesti hän ei kuitenkaan saisi siihen vastausta. Sisällä vastassa oli Him, toisen vampyyrin kera. Ellei JooJoo nimeä väärin muistanut, kyseessä oli Jufo. Him nauroi vampyyrimaisesti: "JooJoo, näköjään astuit ansaani kuin pikkulapsi." Sankarimme totesi kuivasti: "Mikä ansa? Kirjoitit kutsuun, että haluat pelata juonaria, ja tarvitset pelaajia. Lähetin jopa postitse ne 9 pölvästiä jotka pyysit. En osallistu itse, sillä sarjan juonen jatkuvuus kärsisi pahasti jos kuolisin kesken pelin. 'Tapetut' pelaajathan kuolevat oikeasti?" Him oli hiljaa. Vauhtikärry oli peloissaan. Paroni Ilmalaiva aikoi selittää jotain vampyyrien tappokeinoista, mutta kukaan ei oikeasti kuunnellut.

OPEN THE GAME!


Elossa: 11
Kuolleet: 0
ei kuolleita... Vielä.

Kuolemassa äänestysinnosta (äänesyspakot)
Ei ole~

Odottamassa jo mainoskatkoa (poissaolot)
Ei kenelläkään~

Päivä yksi päättyy keskiviikkona 16.8. klo 21!
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 15.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Cameron » 11.08.2017 20:51:18

Jee onpa kiva että saatiin pidettyä hyvistappaka kuitenkin mukana! Ja hei vaan kaikki uudet, ilahduttavan monta uutta tuttavuutta näytti olevan mukana pelissä :)
Saako Jita alotusviestiin vielä pelaajalistan? O:>
- There will come a time when you have a chance to do the right thing.
- I love those moments! I like to wave at them as they pass by.
Avatar
Cameron
Mafioso
 
Viestit: 744
Liittynyt: 08.03.2016 11:38:51
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 6

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 15.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Pivot » 11.08.2017 21:00:54

Hei! Jee joku postas tässä! En ollut ihan varma, että joko saa postata. Mä olen itse uusi täällä niin vähän varmaan on totuttelemista pelaamiseen täällä ja yleensäkin suomeksi eikä englanniksi.

Komppaan Cameronia, että pelaajalista olisi kiva.
Avatar
Pivot
Kyläläinen
 
Viestit: 30
Liittynyt: 04.08.2017 06:40:21
Kotiyhteisö: Personality Cafe
Palkinnot: 1

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 15.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Jita » 11.08.2017 21:02:22

Hupsis, oli vahingossa tipahtanut pois alustuksesta; korjataan välittömästi :D
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 15.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Violet » 11.08.2017 21:23:24

Ohhoh, pelaajalistassa on vain neljä nimeä, joiden kanssa olen pelannut viime aikoina. Muut ovar sitten vähän uudempia tuttavuuksia, tai henkilöitä, jotka sitten osallistuivat vetämiini peleihin, jolloin ei tullutkaan kanssapelattua.

Aika vähän sanottavaa tähän alkuun. Jos hyvistappaja ei käytä kykyään, lylo (=lynch or lose, tilanne jossa pakko osua pahikseen) tuloo vasta neljäntenä päivänä, jolloin pelissä on jäljellä kolme hyvistä ja kaksi pahista. Jos hyvistappaja osuu harhaan, tulee lylo jo kolmantena päivänä. Jos suojelija taas onnistuu suojelemaan jonakin yönä, on lylo taas neljäntenä päivänä.
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1386
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 15.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Meiz » 11.08.2017 21:29:45

Iltaa kaikille :] Uusien nimien osalta kiinnostaa paljonko teiltä löytyy ennestään kokemusta mafiasta?
Avatar
Meiz
Kyläläinen
 
Viestit: 753
Liittynyt: 16.11.2013 09:33:02
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 4

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Jita » 11.08.2017 21:31:20

Päivän päättymistä venytetty vuorokaudella: tää on poikkeustilanne ja seurausta siitä että peli alkoi vahingossa hieman etuajassa. Mun moka ^^'

//Ja ennenkuulumatonta että pelaajat kiilaavaat pelinjohdon edelle :DD
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 15.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Pivot » 11.08.2017 21:43:36

Meiz kirjoitti:Iltaa kaikille :] Uusien nimien osalta kiinnostaa paljonko teiltä löytyy ennestään kokemusta mafiasta?


Iltaa! Mulla on sellainen 15 ja 20 pelin väliltä pelattu. Kaikki tähän mennessä siis englanniksi ja melkein kaikki Personality Cafén mafia-foorumilla. Yhden hydra/paripelin pelasin viime vuonna Mafia Universessa myös. Täällä näyttää olevan jonkun verran rauhallisempi tempo siihen mitä olen tottunut (mikä sinänsä sopii minulle, niin ehtii paremmin muiden asioiden lomassa pelata), eli paitsi että on pidemmät päivät niin näyttää olevan vähemmän viestejä päivässä täällä.
Avatar
Pivot
Kyläläinen
 
Viestit: 30
Liittynyt: 04.08.2017 06:40:21
Kotiyhteisö: Personality Cafe
Palkinnot: 1

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja einari » 11.08.2017 23:06:13

Huomenta! Kiva kun on uusia tuttavuuksiakin pelissä mukana. ^_^

Violet kirjoitti:Jos hyvistappaja ei käytä kykyään, lylo (=lynch or lose, tilanne jossa pakko osua pahikseen) tuloo vasta neljäntenä päivänä, jolloin pelissä on jäljellä kolme hyvistä ja kaksi pahista.

Onko hyvistappajan siis mahdollista tässä pelissä olla käyttämättä kykyään? Tästä saa sen kuvan, että tappo on pakko suorittaa joka yö:
Paroni Ilmalaiva on kylän puolella oleva tappaja, joka yrittää osua pahiksiin. Ilmalaiva ilmoittaa pelinjohtajalle joka yö, kuka on hänen yötapponsa kohde.


Pivot kirjoitti:Mulla on sellainen 15 ja 20 pelin väliltä pelattu. Kaikki tähän mennessä siis englanniksi ja melkein kaikki Personality Cafén mafia-foorumilla.

Onpas kiva että päädyit Kylään! Eroaako pahiksena pelaaminen näiden kahden foorumin välillä paljon?
Avatar
einari
Kyläläinen
 
Viestit: 75
Liittynyt: 10.03.2016 11:23:30
Palkinnot: 9

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Jita » 12.08.2017 00:39:55

einari kirjoitti:
Violet kirjoitti:Jos hyvistappaja ei käytä kykyään, lylo (=lynch or lose, tilanne jossa pakko osua pahikseen) tuloo vasta neljäntenä päivänä, jolloin pelissä on jäljellä kolme hyvistä ja kaksi pahista.

Onko hyvistappajan siis mahdollista tässä pelissä olla käyttämättä kykyään? Tästä saa sen kuvan, että tappo on pakko suorittaa joka yö:
Paroni Ilmalaiva on kylän puolella oleva tappaja, joka yrittää osua pahiksiin. Ilmalaiva ilmoittaa pelinjohtajalle joka yö, kuka on hänen yötapponsa kohde.


Asia on, kuten einari mainitsi. Säännöissä on ikävästi kuitenkin kohta, jolla sitä voi kiertää: uuden varanimimenettelyn takiahan varanimistä tuli vapaaehtoisia, ongelmatilanne syntyy jos hyvistappajan tulisi sääntöjen mukaan tappaa joku eikä ketään voi tappaa. Uusilla varanimisäännöillä tää tarkoittaisi, että hyvistappaja ei tapa ketään, mutta roolin luonteen takia tämä ei ole mahdollista (eihän se silloin ole enää joka yö tappava hyvistappaja!). Mahdollisen kikkailun estämiseksi sovimme Zeyn kanssa, että varanimen puuttuessa hyvistappaja tappaa viimeisimmän äänestämänsä pelaajan joka on elossa. Jos sellaista kohdetta ei ole, uhri arvotaan.
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Viuhti » 12.08.2017 06:56:33

Meiz kirjoitti:Iltaa kaikille :] Uusien nimien osalta kiinnostaa paljonko teiltä löytyy ennestään kokemusta mafiasta?


Huomenta! Olen pelannut mafiaa pöytäpelinä jonkin verran ja Town of Salemia aika paljon, mutta tällaista juonittelupeliä en koskaan. Melkein kaikki on siis ihan uppo-outoa minulle, olen jo nyt aika pihalla siitä, mitä tapahtuu, vaikka kovin suuria viestimääriä ei vielä olekaan. :D

Joo ja tosiaan, arkipäivisin minua ei välttämättä näe kovin paljoa aikavälillä 8:00-16:30, syynä vähän pidemmät koulupäivät ensimmäisen jakson lukujärjestyksessä... :/ Kännykällä yritän laittaa viestiä ainakin bussimatkojen aikana, mutta todennäköisesti pystyn kirjoittelemaan viestejä vain iltapäivisin, sen pari viestiä/irl-päivä. Onko riittävästi, vai olisiko tarpeellista laittaa välitunneiltakin viestejä? joo kyselen varmaan ihan tyhmiä, mutta tämä mietityttää :'D
Avatar
Viuhti
Kyläläinen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 04.08.2017 13:56:40

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Pivot » 12.08.2017 08:12:57

einari kirjoitti:
Pivot kirjoitti:Mulla on sellainen 15 ja 20 pelin väliltä pelattu. Kaikki tähän mennessä siis englanniksi ja melkein kaikki Personality Cafén mafia-foorumilla.

Onpas kiva että päädyit Kylään! Eroaako pahiksena pelaaminen näiden kahden foorumin välillä paljon?


Haha tuota en kyllä osaa sanoa. Olet myös tervetullut personality cafen puolelle vertailemaan.

Viuhti kirjoitti:Joo ja tosiaan, arkipäivisin minua ei välttämättä näe kovin paljoa aikavälillä 8:00-16:30, syynä vähän pidemmät koulupäivät ensimmäisen jakson lukujärjestyksessä... :/ Kännykällä yritän laittaa viestiä ainakin bussimatkojen aikana, mutta todennäköisesti pystyn kirjoittelemaan viestejä vain iltapäivisin, sen pari viestiä/irl-päivä. Onko riittävästi, vai olisiko tarpeellista laittaa välitunneiltakin viestejä? joo kyselen varmaan ihan tyhmiä, mutta tämä mietityttää :'D


Älä pelkää kysymyksiä. Meitä on täällä useampiakin jotka on ainakin tälle forumille uusia, niin varmaan kysymykset auttaa muitakin. En tosiaan ole täällä pelannut aikaisemmin, mutta mitä katsoin aikaisemmin meneillä olevien pelien aktiivisuustasoa, niin luulisi, että tuo riittää ihan hyvin. Samoin monella muulla on varmasti koulua tai töitä. Minulla nyt myös töitä tänä viikonloppuna. Mutta ehkä seuraavan kerran kun ehdin kunnolla paikalle kaikki ovat jo sanoneetkin jotain ja päästään kunnolla käyntiin keskusteluissa.
Avatar
Pivot
Kyläläinen
 
Viestit: 30
Liittynyt: 04.08.2017 06:40:21
Kotiyhteisö: Personality Cafe
Palkinnot: 1

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Hukka » 12.08.2017 10:43:04

Joo. Violetilta tulikin tiivis listaus aikataulusta, mutta nyt kun hyvistappaja (eikö sen pitäisi olla pahistappaja kun tarkoitus kuitenkin osua pahiksiin ja olla osumatta hyviksiin?) tosiaan tappaa joka yö, tästä pelistä periaatteessa kai voi tulla hyvinkin lyhyt? Jos osuu vääriin tai oikeisiin heti?

Viuhti, ehdottomasti laita viestiä vain silloin kun ehdit ja niin haluat :> Aktiivisuudesta tietenkin tykätään, mutta kuten Pivot jo mainitsikin, täällä on vähän rauhallisempi tempo.

Mietin, että pystyykö pelaajista mitään vielä sanomaan, ja tulin tulokseen, että ei. Tykkäsin kuitenkin einarin kysymyksestä Pivotille.
Avatar
Hukka
Kyläläinen
 
Viestit: 150
Liittynyt: 15.07.2017 18:34:03
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 3

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Cameron » 12.08.2017 11:26:16

Kiitos Jita hyvistappajan varanimikäytännön täsmentämisestä, olinkin tulossa seuraavaksi kysymään siitä :D Viuhtin ja Pivotin lisäksi mullakin Rayn pelikoneet ja Xatalos uusia tuttavuuksia :)

Ja Viuhti, pari viestiä irl-päivässä riittää yleensä aivan hyvin, toki jos on pelin iltahässäkkä menossa niin silloin kannattaa kyllä yleensä olla paikalla jos suinkin kykenee, tuntuu että silloin voi aina tapahtua mitä vain ja hyvin lyhyessä ajassa :D Ja joskus pelit lähtevät ihan laukalle ja ensimmäisen pelipäivän aikana saattaa tulla tekstiä kahdeksan sivua, mutta tuskin näin pienessä pelissä. :)

Hyvä kysymys einarilta Pivotille!
Pivot kirjoitti:
einari kirjoitti:
Pivot kirjoitti:Mulla on sellainen 15 ja 20 pelin väliltä pelattu. Kaikki tähän mennessä siis englanniksi ja melkein kaikki Personality Cafén mafia-foorumilla.

Onpas kiva että päädyit Kylään! Eroaako pahiksena pelaaminen näiden kahden foorumin välillä paljon?


Haha tuota en kyllä osaa sanoa.

Tuo "Haha" kuulosti just silleen "-.- olipa hauskaa", mutta en osaa oikein sanoa johtuuko se siitä, että pahista ei paljon naurata tällaiset kysymykset vai siitä, että Pivot ei paljon vaikuta hymiöivän :D josta voi tulla vähän totinen fiilis. Pivot, oletko pelannut monta kertaa pahista ja miten niissä peleissä on käynyt?
- There will come a time when you have a chance to do the right thing.
- I love those moments! I like to wave at them as they pass by.
Avatar
Cameron
Mafioso
 
Viestit: 744
Liittynyt: 08.03.2016 11:38:51
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 6

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Anblick » 12.08.2017 15:10:58

Terve, hereillä ollaan! Muakin kiinnostaisi kuulla uusilta, miten paljon heillä on kokemusta pelaamisesta :) Vaikka pelikulttuurit sivustoilla vähän eroaisivatkin, voisi ajatella, että aiemmasta kokemuksesta on yleensä aina hyötyä.

Mulla ei tähän väliin ole erityisempää sanottavaa ja lisäksi mulla on hiukan kiire just nyt, mutta palailen lukemaan huomenna ainakin työmatkoilla ja varmaan laittelen viestiäkin, jos ei tule mitään ihan yllättävää :)
Avatar
Anblick
Kyläläinen
 
Viestit: 127
Liittynyt: 27.05.2017 21:25:27

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Violet » 13.08.2017 00:07:10

Sanoisin, että pari viestiä per irl päivän on täysin riittävä, melkein jopa suositeltava tahti pelata peliä. Tietenkin riippuu viestien laajuudesta, sisällöstä, niihin kulutetusta ajasta yms. Yksi pitkä analyysiviesti vastaa vähintäänkin kymmentä tälläistä kirjoittamaan iviestintynkää, tosin alkupäivinä ei näitä jättianalyysejä hirveästi tulekaan. // Ei olekaan enää viestintynkä, pahoittelut siitä.

PJ:lle kysymys, eli miten yötapot priorisoidaan, jos vaikka pahikset tappavat hyvistappajan, ja hyvistappaja taas on tappamassa pahista? Kuoleeko tällöin hyvistappaja sekä pahis?

Näköjään olin huolimaton, sillä luulin, että hyvistappaja voi tosiaan olla käyttämättä kykyään. Jos kaikki tapot osuvat, ja suojeija ei onnistu suojelemaan, niin lylo on viidentenä päivänä kolmella hyviksellä ja kahdella pahiksella. Suojelija kuitenkin voi osua joka yö, ja pahikset sekä hyvistappaja voivat myös tappaa saman pelaajan ristiin, niin voi olla, että lylo tulee myös neljällä hyviksellä kolmen sijaan. Jossain vaiheessa peliä voi periaatteessa miettiä jonkinlaista esilletuloa, etenkin jos suojelija onnistuu jonakin yönä. Hyvistappaja esillä + suojelija esillä + jos onnistunut suojelu ei osu hyvistappajan uhriin, mistä saaaan vastaus esiintulleelta hyvistappajalta, kolmas varma hyvis. Tässä tilanteessa suojelija suojelee ensi yön hyvistappajaa, suojelija varmaan kuolee yöllä, hyvistappaja tappaa epäilyttävän pelaajan, ja seuraavana päivänä meillä olisi edelleen kaksi varmaa hyvistä.

Eli jos suojelija onnistuu suojelussa, tietää hyvistappaja, että osuiko hän tämän kohteeseen (ei kannata tulla esille), vai pahisten kohteeseen. Suojelija ei voi kuitenkaan suojella kyseistä pelaajaa toistamiseen peräkkäin, eikä voi tietää, onko tämä ollut pahisten kohteena, eli hyvis, vai hyvistappajan kohde. Hyvistappaja siis tietää, onko suojelija osunut hyvikseen, ja suojelija tietää kohteen henkilöllisyyden. Jos hyvistappaja tulee esille tilanteessa, jossa suojelija saa tällöin tietää varman hyviksen, tulee mielenkiintoinen mindgame tilanne. Suojelija ei tule esille (ellei varma hyvis ole lynkkautumassa. Tällöin ei ole sen arvoista.), jolloin pahiksille jää kaksi yötappovoihtoehtoa - tappaako hyvistappaja, jota suojelija voi suojella, vai tappaakko helppo uhri tuosta suojelijan tietämästä varmasta hyviksestä, jota suojelija ei voi nyt suojella. Ja suojeleeko suojelija nyt hyvistappajaa, vai bluffaako, ja suojeleeko sittenkin vasta ensi yönä?

Tilanteessa on aika monta riskiä - pahikset/hyvistappaja voi tappaa suojelijan, ja hyvistappaja ei itse tunne varman hyviksen henkilöllisyyttä, joten pahikset voivat kohdistaa tapponsa esille tulleeseen hyvistappajaan ja hyvistappaja sitten vahingossa suojelijan tuntemaan varmaan hyvikseen.

Mä oon tosi väsynyt, niin en ihmettele, jos en artikuloinut nyt riittävän selvästi. Selvennän myöhemmin tämän pelipäivän aikana tätä ajatuksenkulkuani. Pahoittelut jos nyt sekoitin jonkun päätä, tarkoitus oli vain osoitta, että tilanteissa, joissa suojelija onnistuu suojelemaan henkilöä, ja hyvistappaja huomaa, että ainoastaan hänen kohteensa kuoli yöllä, on meillä mielenkiintoisia esilletulomahdollisuuksia, joita ei suoralta kädeltä kannata hylätä. Olen kylläkin nyt liian väsynyt analysoidakseni tätä nyt tarkemmin.
Paras hyvis, aktiivisin kyläläinen & paras varapelaaja kepit vuodelta 2014
Avatar
Violet
Mafioso
 
Viestit: 1386
Liittynyt: 15.11.2013 07:17:57
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 14

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Jita » 13.08.2017 01:53:00

Violet kirjoitti:PJ:lle kysymys, eli miten yötapot priorisoidaan, jos vaikka pahikset tappavat hyvistappajan, ja hyvistappaja taas on tappamassa pahista? Kuoleeko tällöin hyvistappaja sekä pahis?Molemmat kuolevat, koska yötapot tapahtuvat yleisten sääntöjen mukaan kaikki yhtaikaa.
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja einari » 13.08.2017 10:29:20

Viuhti kirjoitti:Kännykällä yritän laittaa viestiä ainakin bussimatkojen aikana, mutta todennäköisesti pystyn kirjoittelemaan viestejä vain iltapäivisin, sen pari viestiä/irl-päivä. Onko riittävästi, vai olisiko tarpeellista laittaa välitunneiltakin viestejä?

Mukavan innokas pelin aloitus! Tämän jälkeen viestejä ei ole tosin tullut. Onko jonkun pelaajan viesteissä jotain, mikä olisi kiinnittänyt huomiosi? :)

Violet on näköjään ottanut peliteknisyyksien pohtimisen harteilleen. :D Onko sulla jotain sanottavaa pelaajista?

Esilletulopohdiskelut on yleensä aikamoista jossittelua, koska yleensä optimitilanne ei toteudu vaan erikoishahmot kuolevat alkuvaiheessa. :D Esille kannattaa tulla ainakin, mikäli on kuolemassa päivällä. Tilanteesta riippuen kannattaa katsoa missä vaiheessa tulee esiin, eli onko tippumassa isolla äänienemmistöllä vai nipinnapin -> kuinka monta pelaajaa pelastamiseen tarvitaan. Muuten sanoisin, että erikoisten esiintuloa kannattaa pohdiskella sitten, kun päästään pidemmälle pelissä, mikäli he jonkin ihmeen kaupalla selviävätkin hengissä.

Tästä tulee kyllä lyhyt peli, mikäli suojelija tai hyvistappaja (tai kyläläiset :D) ei osu kertaakaan oikeaan. Kannattaakin käyttää kaikki päivät hyödyksi ja koittaa pitää peli aktiivisena, koska pahikset voivat voittaa jo 3. päivänä (tai siis mikäli selviävät hengissä vielä kolmannen päivän).

Heräämättä ovat vielä Jeku, raynpelikoneet ja Xatalos. Ovatkohan raynpelikoneet ja Xatalos huomanneet pelin alkaneen jo ja löytäneet pelitopan? Molemmat ovat ainakin käyneet Kylässä pelin alkamisen jälkeen. Heiltäkin olisi kiva kuulla aiemmasta juonitteluhistoriastaan.

++Jeku
Avatar
einari
Kyläläinen
 
Viestit: 75
Liittynyt: 10.03.2016 11:23:30
Palkinnot: 9

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Viuhti » 13.08.2017 10:46:04

Kiitokset vastauksista tuohon aktiivisuuskysymykseeni! :)

Cameronilta hyvä huomio Pivotin vastauksesta einarille. Tarkemmin katseltuna tuo "Haha" tosiaankin antaa vähän kuivan vaikutelman, mutta tiedä sitten - se saattaa tosiaan ihan hyvin johtua vain siitä, ettei Pivot ilmeisesti erityisemmin hymiöitä viljele.

Violet kirjoitti mielenkiintoista analyysiä suojeliasta ja hyvistappajasta, joskin nyt aloin miettimään, onko tosiaan niin, ettei suojelija voi suojella samaa ihmistä kahdesti peräkkäin? Suojelijan roolin kohdalla säännöissä lukee vain näin:
1 Ruupertti Ä.O. Vauhtikärry ilmoittaa pelinjohtajalle, ketä hän suojelee yöllä. Jos joku hyökkää suojellun kimppuun, tämä ei kuole. Vauhtikärry ei voi suojella itseään.

Säännöistä löysin myös tämän:
Mikäli varanimeäkään ei jostain syystä ole käytettävissä aamunkoittoon mennessä, menettely riippuu erikoishahmosta:
...
Suojelija: suojelee viimeisintä aiemmin suojelemaansa, johon hänellä on mahdollisuus. Jos tällaista hahmoa ei ole, arvotaan suojeltava niiden kesken, joita ei ole äänestetty lainkaan kahden edellisen päivän aikana.

Jos varanimen puuttuessa suojelija pystyy suojelemaan edellistä suojelemaansa, miksei se onnistuisi muulloin? Vai onko se kykenemättömyys suojella edellistä suojeltua vain joku yleinen käytäntö Kylässä?

Violetin viesti sai minut miettimään mahdollisuutta siitä, että erikoishyviksiä yritettäisiin houkutella esiin tällaisissa tilanteissa, mutta se tuntuu minusta hirveän epätodennäköiseltä, kun hyvistappajan esiintulo voisi tuossa tilanteessa olla oikeasti hyödyksi enemmän hyviksille kuin pahiksille. Tjaa-a, Violet tuntuu juuri nyt hirveän neutraalilta hahmolta, yhtä aikaa vibattaa hyvikseksi ja samalla toinen ääni huutaa päässä, että kuka vaan voi olla pahis. x)

Einari ehti tähän väliin, ja sieltä tulikin ensimmäinen ääni, Jekulle. Jeku ei kuitenkaan ole käynyt Kylässä (tai ainakaan laittanut viestejä) pelin alkamisen jälkeen. Miten hyödyllinen herättelyääni on, jos pelaaja ei ole välttämättä edes huomannut koko topaa? Eikö olisi järkevämpää kiinnittää huomiota pelaajiin, jotka ovat todennäköisemmin huomanneet pelitopan laittamatta silti viestiä päivän aikana? Einari, miksi näistä kolmesta esille tumastasi heräämättömästä pelaajasta juuri Jeku?

einari kirjoitti:
Viuhti kirjoitti:Kännykällä yritän laittaa viestiä ainakin bussimatkojen aikana, mutta todennäköisesti pystyn kirjoittelemaan viestejä vain iltapäivisin, sen pari viestiä/irl-päivä. Onko riittävästi, vai olisiko tarpeellista laittaa välitunneiltakin viestejä?

Mukavan innokas pelin aloitus! Tämän jälkeen viestejä ei ole tosin tullut. Onko jonkun pelaajan viesteissä jotain, mikä olisi kiinnittänyt huomiosi? :)

Tässäpä pieniä pohdintoja! :D
Avatar
Viuhti
Kyläläinen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 04.08.2017 13:56:40

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Marzzuu » 13.08.2017 11:03:35

Huomenta, olen tietoinen pelistä, on vain ollut töissä kiirejakso ja nyt olen kaverilla ja tänään matkustan vielä pari tuntia kotiin, mutta ajattelin kuitenkin sanoa jotain.

Peliin palaan kun kisastudion seuraamiselta maltan.


// Päivää Viuhti :)
Marzzuu on marzzuuheimon ainoa jäsen, tunnusmerkkinä tuulentuivertamat vaaleanruskeat hiukset, joita jotkut sanovat punaisiksi, pieni koko, pelokkuus portaissa/liukuportaissa, iloinen perusilme, puheliaisuus varautuneisuuden jälkeen ja kömpelöt liikkeet.
Avatar
Marzzuu
Kyläläinen
 
Viestit: 559
Liittynyt: 09.08.2016 14:31:29
Paikkakunta: Espoo
Kotiyhteisö: FinFanFun
Palkinnot: 1

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Jita » 13.08.2017 11:06:21

Viuhti on oikeassa. Suojelija voi suojella samaa henkilöä vaikka koko pelin ajan niin kauan kun ei suojele itseään.
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 13.08.2017 11:06:39

On tässä vuosien varrella varmaan joku 120 peliä tullut pelattua.

Ainut häiritsevä viesti tällä hetkellä on Violetin megapostaus joka kuitenkin sisällöltään on mitätön. Se ei vie peliä eteenpäin, ei auta pahisten löytämistä, eikä edes anna mitään linjanvetoja sen suhteen, mitä roolien tulisi tehdä (eli luo minkäännäköistä strategiaa). Käytännössä siis paljon sanoja ilman asiaa. Yleensä rinnastan tuollaiset postaukset mafian käyttäytymiseen.

Paneudun asiaan hieman tarkemmin päästyäni koneelle illalla. Olin viikonlopun synttärijuhlissa Suomen toisella puolen. Pienenpieni dagenefter ja junamatka vielä edessä. ^^
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1450
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Meiz » 13.08.2017 12:16:16

PJ:lle kysymys vielä, saako suojelija tietoa PJ:ltä mikäli hänen suojelu yöllä on onnistunut?

einarille komppaan Viuhdin kysymystä, miksi ääni nimenomaa Jekulle ja mitä hyötyä ajattelit siitä olevan?
Avatar
Meiz
Kyläläinen
 
Viestit: 753
Liittynyt: 16.11.2013 09:33:02
Kotiyhteisö: Kylä
Palkinnot: 4

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 13.08.2017 12:25:02

Itse olen enemmän kiinnostunut siitä, miyä hyvää Viyhti näkee Violetin postauksessa.
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1450
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 13.08.2017 12:28:51

Ebwop:
Violet tuntuu juuri nyt hirveän neutraalilta hahmolta, yhtä aikaa vibattaa hyvikseksi ja samalla toinen ääni huutaa päässä, että kuka vaan voi olla pahis. x)

Mitä tämä edes tarkoittaa? Violet näyttää hieman hyvikseltä mutta oikeastaan ei? Tuo kuulostaa omaan korvaani aika hailakalta.
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1450
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja einari » 13.08.2017 12:40:15

Tulipa ihan puskista, että suojelija voi suojella samaa henkilöä vaikka joka yö! Tää mahdollistais sen, että hyvistappaja tulisi esiin ja suojelija keskittyisi suojelemaan tätä. Tällöin saataisiin varma hyvis peliin ja pidettyä tappajamme elossa. Tää on siinä mielessä riskialtis suunnitelma, jos suojelija kuoleekin vaikkapa heti ensi yönä, niin hyvistappaja on esillä ja kuolee isolla todennäköisyydellä seuraavaksi. Se ei kuitenkaan ole kovinkaan suuri riski jos mietitään, että tällöin hyvistappaja kuolee aikaisintaan toisena yönä, ja kolmantena päivänä peli saattaa muutenkin loppua. -> hyvistappaja sais varmasti tapettua ainakin kahtena yönä. Mielipiteitä?

Viuhti kirjoitti:Einari ehti tähän väliin, ja sieltä tulikin ensimmäinen ääni, Jekulle. Jeku ei kuitenkaan ole käynyt Kylässä (tai ainakaan laittanut viestejä) pelin alkamisen jälkeen. Miten hyödyllinen herättelyääni on, jos pelaaja ei ole välttämättä edes huomannut koko topaa? Eikö olisi järkevämpää kiinnittää huomiota pelaajiin, jotka ovat todennäköisemmin huomanneet pelitopan laittamatta silti viestiä päivän aikana? Einari, miksi näistä kolmesta esille tumastasi heräämättömästä pelaajasta juuri Jeku?

Jeku on pelannut ennenkin, kun taas kaksi muuta heräämätöntä ovat uusia Kylässä, joten ajattelin olla kiltimpi heille näin alkuun. :D Lisäksi Jekulla on tapana olla hiljainen, vaikka hän olisi tietoinen pelistä, joten ajattelin vähän motivoida häntä kirjoittamaan. Uskoin, että suurella todennäköisyydellä Jeku on käynyt Kylässä, muttei vaan ole vielä kirjoittanut peliin.

Viuhdilta mukavasti pohdintoja. :)

Hyväksyn Jekun kiireselitykset, poistan ääneni ja jään odottelemaan lisäpohdintoja. :D Harkitsen kyllä Jekun äänestämistä uudelleen, mikäli niitä ei tule.

--Jeku

Musta tuntuu että pelin aktiivisin on ollut Jitachi vastaillessaan näihin kaikkiin erikoishahmokysymyksiin. :D

raynpelikoneet kirjoitti:On tässä vuosien varrella varmaan joku 120 peliä tullut pelattua.

Missä olet pelannut? :)

Rayltä hyviä tarttumisia heti alkuun. Ainakin Violetin viestistä olen samaa mieltä, kaipailisin häneltä lisää pohdintaa pelistä ja pelaajista. Tähän mennessä hän on puhunut vain erikoishahmoista.
Avatar
einari
Kyläläinen
 
Viestit: 75
Liittynyt: 10.03.2016 11:23:30
Palkinnot: 9

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja raynpelikoneet » 13.08.2017 12:53:00

Teamliquidissa ~90 peliä, Vendetta Stradalla ~25, ja muilla eri foorumeilla tuollaiset kymmenkunta.

Ajattelinkin ylläolevan olevan syy einarin äänelle. Olin jo aiemmin sitä mieltä että einari on hyvin varmasti kyläläinen -> ensimmäineen pelaaja joka oikeasti vaikutti yrittävän viedä peliä eteenpäin.

Minä muuten käytän sitten tosi paljon process of eliminationia, kyläläisten löytäminen on normaalisti paljon helpompaa kun mafiosojen.
Out of order
Avatar
raynpelikoneet
Kyläläinen
 
Viestit: 1450
Liittynyt: 08.08.2017 09:37:10
Paikkakunta: Vaasa
Kotiyhteisö: TL Mafia
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Jita » 13.08.2017 13:00:39

Meiz kirjoitti:PJ:lle kysymys vielä, saako suojelija tietoa PJ:ltä mikäli hänen suojelu yöllä on onnistunut?Ei saa.
You'll see that my mind is too fast for eyes
Avatar
Jita
Ylläpitäjä
 
Viestit: 804
Liittynyt: 15.11.2013 07:02:40
Paikkakunta: Turku
Kotiyhteisö: Kylä/pkmn.eu
Palkinnot: 7

Re: JooJoon kummalliset harharetket 1.pv -> 16.8. klo 21

ViestiKirjoittaja Viuhti » 13.08.2017 13:31:44

raynpelikoneet kirjoitti:Itse olen enemmän kiinnostunut siitä, miyä hyvää Viyhti näkee Violetin postauksessa.

Siinä oli mielestäni esitettiin hyvin noita mahdollisia tilanteita, mitä kaikkea erikoishyviksille voi oikein sattua eteen ja pisti minut miettimään, miten paljon juonareissa voikaan tapahtua. Mielestäni nuo peliteknisyydet ovat mielenkiintoinen aihe, ja vaikka sen ei varsinaisesti pitäisi olla syy antamaan hyvisvibaa kenellekkään, minulle syntyi kuitenkin vaikutelma Violetista ainakin jonkinlaisena hyviksenä. Se, miten paljon peliteknisyydet vievät eteenpäin onkin toinen juttu, mutta näin alkuvaiheessa niistä tuskin on mitään haittaakaan.
raynpelikoneet kirjoitti:Ebwop:
Violet tuntuu juuri nyt hirveän neutraalilta hahmolta, yhtä aikaa vibattaa hyvikseksi ja samalla toinen ääni huutaa päässä, että kuka vaan voi olla pahis. x)

Mitä tämä edes tarkoittaa? Violet näyttää hieman hyvikseltä mutta oikeastaan ei? Tuo kuulostaa omaan korvaani aika hailakalta.

Tuo lause on ihan puhtaasta vibatuksesta - itse en ainakaan vielä koe Violetia kovin pahismaisena henkilönä, mutta tässä vaiheessa peliä ei kannata kevyeen tunteeseen vielä luottaa niin paljoa, että voisin sanoa hänen olevan hyvis.

einari kirjoitti:Tulipa ihan puskista, että suojelija voi suojella samaa henkilöä vaikka joka yö! Tää mahdollistais sen, että hyvistappaja tulisi esiin ja suojelija keskittyisi suojelemaan tätä. Tällöin saataisiin varma hyvis peliin ja pidettyä tappajamme elossa. Tää on siinä mielessä riskialtis suunnitelma, jos suojelija kuoleekin vaikkapa heti ensi yönä, niin hyvistappaja on esillä ja kuolee isolla todennäköisyydellä seuraavaksi. Se ei kuitenkaan ole kovinkaan suuri riski jos mietitään, että tällöin hyvistappaja kuolee aikaisintaan toisena yönä, ja kolmantena päivänä peli saattaa muutenkin loppua. -> hyvistappaja sais varmasti tapettua ainakin kahtena yönä. Mielipiteitä?

Näen tämän ihan mahdollisena skenaariona, mutta jos kävisi niin onnettomasti, että suojelija kuolisi heti ensimmäisenä yönä, 3. päivästä alkaen hyvikset olisivat täysin vailla erikoisia. Itsestäni tuntuu vaikealle ajatella, että peli päättyisi jo kolmantena päivänä, se vaatisi ainakin yhden pahiksen kuoleman äänestyksessä/yhden osuman hyvistappajalle, ja toinen pahis täytyisi saada kiinni heti kolmannen päivän äänestyksessä, jolloin jäljellä olisi laskujeni mukaan vain 5 pelaajaa.
Tietysti on todennäköisempää, että pahikset eivät osu suojelijaan, vaan johonkin muista yhdeksästä pelaajasta, jolloin hyvistappajan esiintulo olisi varmasti hyvä asia.
Avatar
Viuhti
Kyläläinen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 04.08.2017 13:56:40

Seuraava

Paluu Hautausmaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron