Haku löysi 12 tulosta

Paluu: Hyvikset derivoivat paremmin!

Re: Derivointia, päivä päättyy 9.9. klo 21:00

Nyt nopeasti kännykällä vaan vastaan, mutta ihan ehdottomasti niin, että mä kuolen ekana enkä vasta tappaessani hyviksen lylo-tilanteessa - oon vielä sen verran uusi pelaaja, etten todellakaan luota omaan päättelykykyyni, kaataisin vaan hyvisten pelin...
Kirjoittaja Viuhti
09.09.2017 20:53:34
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 9.9. klo 21:00

... Oho :O

Mä oon suoraan sanottuna niin hämmentynyt, etten tiedä mitä sanoa - olin ihan varma Hukan pahikseudesta... Tässä sitten kaikki mun ajatukset vajoaa niin pahasti alaspäin, ettei mitään rajaa...

Tää tarkoittaa siis sitä, että pahis löytyy joukosta justy, Zey ja jeekaka.

jeekaka kirjoitti:
Zey kirjoitti:Huolestunut pahis, joka haluaisi saada selkoa mikä määrää putoajan?
Huolestunut siitä, ettei pahikset edes yritä vaikuttaa päivän tapahtumiin. Mistä puheenollen, alkaa jo olla ikävä einaria ja Anblickiä.

Nään tämän viestin nyt ihan uudessa valossa - pahis, joka yrittää pestä kätensä toveriensa epäaktiivisuudesta? Pahishan kai ihan erityisesti huomaisi, että kaverit ovat kadonneet, ja silloin voisi varmaan olla hyvä hetki viskoa heidät junan alle...
Kirjoittaja Viuhti
09.09.2017 18:39:02
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 9.9. klo 21:00

Ää, unohdin pelin ihan kokonaan pariksi päiväksi ;---; irl-elämässä on ollut ihan hirveästi kaikkea viime viikon aikana, en ole viime sunnuntain jälkeen ehtinyt avaamaan konetta kertaakaan... Well, ehkä mä nyt saisin jotain tehtyä.

jeekaka kirjoitti:Tällä hetkellä en itse kaipaa juuri muuta lisätietoa kuin sen, kenet Hukka ja Viuhti ampuisivat miekan haltijoina.

Tällä hetkellä varmaan Hukan. Olen kai jossain vaiheessa tuonut teoriani esille siitä, että Hukka ja einari olisivat pahiksia, ja nyt kun einari on paljastunut pahikseksi... Toisaalta pahikseksi paljastunut Anblick sanoi sitä mielenkiintoiseksi teoriaksi, joten se saa mut vähän miettimään - voisiko siinä olla loistava tilaisuus yrittää lavastaa syytön, jos pahiskaveri joutuukin hirteen?


einari ja Anblick ovat paljastuneet pahiksiksi, joten lähdin sitten tutkimaan, josko heidän viesteistään löytyisi jotain... Ja yksi juttu pisti silmään: kumpikin on epäillyt justya jossain vaiheessa peliä - samoin on tehnyt Hukka. miten niin mulla on kamala fixaatio tästä? eiku
Anblick kirjoitti:Kuten jo aiemmin mainitsin, justy epäilyttää mua. Hänen kärkäs tyylinsä jatkuu edelleen (saattaa toki liittyä pelkästään kiireeseenkin, eihän sitä varmaksi tiedä) ja yhteen kohteeseen takertuminen nimenomaan on mielestäni huono hyvistaktiikka. Lyhyellä aikavälillä siihen syyllistyy varmasti itse kukin, mutta pidemmän päälle siitä tuskin on hyötyä. Tässä on kuitenkin kolme pahista, joten ei riitä, vaikka Jitachi olisikin yksi heistä. Lisäksi mun mielestäni tässä pelissä justy pelaa täysin eri tavalla kuin pienessä peruspelissä, jossa hän käsitteli pelaajia kattavasti. Ymmärrän kyllä kiireen, mutta justyn kohdalla tämä tuntuu kovin räikeältä ihan yleiselläkin tasolla. Lisäksi hänellä on yksittäisiä omituisia kommentteja, esimerkiksi hyvin kärjistetty ja ehkä jopa väritetty tiivistelmä Jitachin aiemmasta pelistä.


einari kirjoitti:Justyssa silmään pistää kärkevyys: musta tuntuu, että hän oli myös viime pahispelissään kärkevä (joskin myös aika hankalassa tilanteessa, joten tuskin paras esimerkki hänen pahispelistään), ja sitten taas pelasi jotenkin rennommalla otteella hyviksenä. Lisäksi justy on kehittänyt aika vahvan fiksaation äänestykseen ja Jitachiin?


Mä mietin, että olisikohan pahikset ajatelleet lähteä "massaamaan" justya näin? Anblick tosin jossain vaiheessa sanoi, että hänen epäilyksensä justya kohttaan ovat hälvenneet, ehkä huomasi, ettei aseen kantaja ole lähtenyt mukaan juttuun, ja vetäytyi pois?
Kirjoittaja Viuhti
09.09.2017 09:58:22
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 5.9. klo 21:00

Mulla ei ole ollut mahdollisuutta päästä koneelle nyt muutamaan päivään, huomenna pääsen varmaan kirjoittamaan kunnon viestiä - mutta tähän väliin haluaisin kysyä einarilta yhden kysymyksen: näyttäää sille, että minua ja Hukkaa pallotellaan sinun pahiskaveriksesi. Haluaisin kuulla mielipiteesi meistä kummastakin, ja lisäksi tietää, kumpi meistä vaikuttaa tällä hetkellä pahismaisemmalta.
Kirjoittaja Viuhti
06.09.2017 10:20:51
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

Hukka kirjoitti:
Viuhti kirjoitti:Uh, painoin jotain nappia, ja onnistuin kadottamaan kaiken tekstin listauksesta... Luojan kiitos otin opikseni tosta viime kerrasta, ja tallensin jonkin aikaa sitten tekstiä wordiin, nyt on sentään jonkinlainen raakaversio jäljellä.
Pohdinnat jäi ehkä vähän lyhyiksi (tai aika paljonkin :'D) mutta onpahan ainakin jotain.


Miten sä onnistuit tässä heti jo toisen kerran? Vähän alkaa totta puhuen epäilyttää, onko tuo nyt vain tekosyy listauksen lyhykäisyyteen, mutta pahoittelen, jos asia todella on näin. (p.s. Kirjoitan itse aina wordissa: saa kirjoittaa ja lukea topaa yhtäaikaa, vierekkäin näkyvissä :>) Ymmärrän, että tämä on minimaalinen syy epäillä, mutta lisää juttua olisi tosi kiva kuulla, ei välttämättä listauksen muodossa, vaan ihan missä vain.


Menee nyt ihan offiksi, mutta... duh, mä ymmärrän kyllä mille se kuulostaa, olen vaan ihan tampio hiiren ja näppäimistön kanssa :'D Mä en edes tiedä mitä tein, klikkasin kai jostain ja pam, viestikenttä tyhjänä... Miten muuten saat wordin ja topan näkymään vierekkäin? Mulla peittää wordin näkymä puolet tekstistä, jos sen yritän asetella siihen vierelle... :/
Kirjoittaja Viuhti
03.09.2017 19:19:02
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

Uh, painoin jotain nappia, ja onnistuin kadottamaan kaiken tekstin listauksesta... Luojan kiitos otin opikseni tosta viime kerrasta, ja tallensin jonkin aikaa sitten tekstiä wordiin, nyt on sentään jonkinlainen raakaversio jäljellä.
Pohdinnat jäi ehkä vähän lyhyiksi (tai aika paljonkin :'D) mutta onpahan ainakin jotain.

Anblick tuntuu aina "luiskahtavan karkuun" multa, kun yritän saada hänestä jotain selkoa. Uusin viesti on ihan hyvää pohdintaa, mutta jotenkin... ääh.
Anblick, kuka on sinun mielestäsi pahismaisin tällä hetkellä, ja ketä pidät eniten hyviksenä?

einari tuntui edellisessä pelissä erittäin hyvismäiselle ihan alusta saakka, mutta nyt sellaista samanlaista tunnetta ei ole tullut. Varmaan johtuu kiireestä, mutta mä en mitenkään tolkuttomasti löytänyt sellaisia varsinaisia pohdintoja, viimeisimmät viestit tuntuvat olevan oikeastaan ihan puhdasta kysymyksiin vastailua... Hmh, en tiedä mikä siinä on (tai mikä muu kuin mun päässäni pyörivät pahisporukkateoriat, joista lisää myöhemmin), mutta einari tuntuu melkoisen pahismaiselta.

Hukka ihmetyttää mua. Linkitän hänet mielessäni einariin ja jotain kautta alitajuisesti myös Anblickiin, ehkä epäilyttävin pelaaja tällä hetkellä. Keräsin raa'asti ranskalaisilla viivoilla joitain mietteitä hänen pelistään selkiyttääkseni omiakin ajatuksiani.

- Hukan neljä ensimmäistä viestiä ovat tasaisen hyvää pohditaa, ei mitään erityisen silmiinpistävää
- viestissä viewtopic.php?f=9&t=483#p9163 kertoo, että hänellä on ajatus Jitachin suunnitelmasta
Hukka kirjoitti:En ehdi nyt kommentoimaan kaikkea mitä täällä on kirjoiteltu, mutta pakko tulla tähän väliin sanomaan, että mulla on nyt kuitenkin ajatus, mikä tuo Jitachin suunnitelma voisi olla. Ainakin itsellä tuli idea, joka selittäisi osaltaan, miksi hän ei sitä halua paljastaa, ja mikä tekisi hänen käyttäyttmisestään hyvismäistä. Vähän epäilyttää, onko juuri tämä hänen suunnitelmansa vai onko suunnitelma juuri se, että joku tämän keksisi ja pitäisi pahismaisena tai jotain että olen menossa suoraan pahisten loukkuun tässä, mutta jonkinlainen idea on mielessä.

> > eikö nimenomaan pahiksen olisi tärkeämpää pohtia tämmöisiä, kun se kai tuppaa olemaan huonompi juttu, jos hyviksellä on jonkinlainen suunnitelma pahisten paljastamiseksi? Miten juuri tuo Jitachin suunnitelma pisti esiin muiden viestien joukosta?
- 4. sivulla Hukka sai osakseen epäilyjä, mikä tuntui vaikuttavan jonkin verran pelityyliin. Viestit muuttuivat vastauspainotteisemmiksi, eikä aiemanlaista pohdintaa ole juuri näkynyt...

En jotenkin tunne pääseväni irti ajatuksesta einarin ja Hukan pahiskaksikosta, koska näillä on mun mielestä jokin yhteys, en vain tiedä, mikä se on.

jeekaka oli eilen ihan superaktiivinen, nyt 2. päivänä sen sijaan hiljentynyt. Veti huomiotaan eilen itseensä siinä määrin, etten ehkä uskoisi pahiksen lähtevän ihan sille tielle, lisäksi kirjoitustyyli antaa hieman hyvisvibaa. En mitään hirveän kummallista löytänyt, joten sanottavaakaan ei ole järjettömästi.

Loput laittelen sitten kun kerkiän, nyt pitää lähteä koneen äärestä...
Kirjoittaja Viuhti
03.09.2017 18:14:21
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

justy, mitä mieltä olet einarista? Onko hänen pelinsä sinusta hyvis- vai pahismaista, ja miksi?
Kirjoittaja Viuhti
02.09.2017 18:08:48
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

Okei, vetelin vaihteeksi särkylääkkeitä sen verran, ettei koneella istuminen ota niin kovasti päähän ja kuumekin laski -> yritän sitten räpeltää viestintynkää :D Pelaajalistausta en nyt ala kirjoittamaan, olen edelleen vähän maassa siitä, miten edellisestä 90% lennähti jonnekin taivaan tuuliin...

Aloitanpas uusimmasta viestistä

Jitachi kirjoitti:Miksi sinua pitäisi epäillä pahikseksi?

Varmaan, koska mä olen ollut ihan tuhottoman epäaktiivinen(vain neljä viestiä koko pelissä, ja niistäkin ainoastaan yhdessä on oikeasti ollut sisältöä), enkä voi varsinaisesti sanoa saaneeni aiemmin juuri kenestäkään erityisen pahis-tai hyvismäistä kuvaa - pelaajat on ihan vaan samaa, neutraalia massaa mun silmissäni. Tästähän voi päätellä, etten ole saanut juuri uutta tietoa peliin, tai ainakaan tuonut tietojani esille, jos minulla sellaisia olisi ollutkin.

Justyn uusimman viestin perusteella intouduin lukemaan Hukan viestit uudestaan läpi. Omiin silmiin ei pilkahtanut mitään absoluuttisen pahismaista, mutta tämä mietitytti:
Hukka kirjoitti:Jeekaka (kommentit) > Jitachi (juonittelutahto) > justy (kommentit) > einari (tyyli) > Ares (hiljaisuus) > Zey (ei voi koskaan tietää) > Anblick (järkeviä pointteja) > Jeku (kommentoinut vaikka flunssassa)

Hukka kirjoitti:Jitachi (ristiriitaisuus) > justy (kärkkäys) > Zey (peliteknisyydet) > jeekaka (kommentit) > einari (tyyli) >Ares (irl-syiden korostus pudottautuessa) > Viuhti (järkeviä pointteja vs Jekun pudottautuminen) > Anblick (järkeviä pointteja)

Hukka kirjoitti:justy (kärkkäys) > Zey (kommentit) > Jitachi (juonittelutahto) > jeekaka (kommentit) > einari (tyyli) > Anblick (järkeviä pointteja vs soutaa-huopaa) > Viuhti (1 järkevä pointti) > Ares (irl-syiden korostus pudottautuessa)

Lainaukset siis Hukan pisteytyslistauksista tai jostain. Mulla osui silmiin aika pahasti tuo, miten einari vaan roikuskelee tuolla keskellä listaa yhden sanan perusteluiden kanssa, enkä tästä löytänyt mitään muitakaan selityksiä viestien muusta sisällöstä. Hukka, mikä tekee einarin tyylistä sellaisen, että se on syynä neutraaliuteen/lievään hyvikseyteen tässä listauksessa?

Mulle tuli mieleen, että Hukka ja einari voisivat olla pahiskaverukset, jotka vain esittelevät toisensa neutraaleina ja niin nopeasti, että se unohtuu muilta helposti. einarin peli on tuntunut pyörivän aika lailla Jitachin, justyn ja jeekakan ympärillä.

Mulla oli muutamia muitakin epäilyksiä, joita aioin sutaista ylös, mutta nyt alkaa silmät taas ilmoittelemaan olemassaolostaan siinä määrin, että mun on kai parempi panna läppärin kansi vaan reilusti kiinni.
Kirjoittaja Viuhti
02.09.2017 13:33:12
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

Pahoitteluni epäaktiivisuudesta, syysflunssa iski ja aivot ihan puuroa. Yritän parannella itseänija sen jälkeen tulla tänne kirjoittelemaan, että ehkä saisin kiinnikin jostain... :/
Kirjoittaja Viuhti
02.09.2017 09:58:03
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

ÄÄÄ mitä ihmettä, kirjoitin puolitoista tuntia yhtä viestiä, ja jokin pätkäisee sen noin ;______; Eäh tappoi kyllä motin aika täydellisesti ainakin tältä päivältä, yritän sit huomenna treenien jälkeen tulla kirjoittelemaan jotain, ehkä tuon viestin vaikka uudestaan loppuun...
Kirjoittaja Viuhti
31.08.2017 18:52:04
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

Noh, ehdin sitten kuitenkin lukaista nämä viestit läpi jo nyt - en sano ymmärtäneeni yhtään mitään, mutta jonkinlaista ajatusta ehkä muotoutui, kun sain pelaajalistauksen tapaisenkin väkerrettyä.

Anblick on kirjoittanut kolme viestiä, jotka eivät ole tuoneet peliin mitenkään erityisen paljoa uutta tietoa. Saatan olla väsynyt, enkä ole jotain pointtia huomannut, mutta sain sellaisen kuvan, että esitetään teorioita pelaajista, joita sitten heti laimennellaan seuraavassa lauseessa.
Anblick kirjoitti:Justylta tuli vähän kipakkasävyinen viesti viime sivulla, mutta toisaalta hän perusteli sitä mielestäni ihan pätevästi kiireellä. Lisäksi koitin tsekkailla viime pelistä, olisiko hän pahiksena pelannut kärkkäämmin, mutta en löytänyt sellaisesta viitteitä.

Anblick kirjoitti: Jeekaka on jäänyt mieleen lähinnä sillä, etten ole samaa mieltä hänen kanssaan äänestyshässäkästä. Toisaalta ymmärrän hänen perustelunsa jollain tasolla eikä mulle tule kummempaa pahisfiilistä siitä.

Anblick kirjoitti:Zey, Hukka ja einari ovat mielestäni kommentoineet aika laajalti ja rakentavaan sävyyn, mutta toisaalta keskustelu on tosiaan lähinnä pyörinyt peliteknisyyksissä enkä etenkään einarille uskaltaisi antaa tästä hyvispisteitä, koska pienessä peruspelissä hän oli pahiksenakin rakentava.

Mmh... Epäilyksien rakentaminen voi joo olla vaikeaa, mutta voisi silti olla ihan hyvä uskaltaa antaa painoa niille pienillekin epäilyksille, varsinkin kun pelissä ei vielä oikein mitään materiaalia satu olemaan.

Einari
Kirjoittaja Viuhti
31.08.2017 18:49:44
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Re: Derivointia, päivä päättyy 1.9. klo 21:00

Moikka! Ilmoittelen vain nyt nopeasti olemassaolostani, mutta yritän huomenna treenien jälkeen saada jotakin viestiä aikaiseksi, kunhan vaan saan nämä pari sivua luettua huolella läpi :)
Kirjoittaja Viuhti
31.08.2017 16:34:47
 
Keskustelualue: Hautausmaa
Aihe: Hyvikset derivoivat paremmin!
Vastaukset: 247
Luettu: 7017

Paluu: Hyvikset derivoivat paremmin!

cron