Roolit ja niiden pelaaminen

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Käytössä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Poissa käytöstä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Roolit ja niiden pelaaminen

Re: Roolit ja niiden pelaaminen

Viesti Kirjoittaja Horaaneko » 29.04.2015 18:46:25

Voisin melkein sanoa, että tykkään eniten pelata pahista, mutta mulle on käynyt vähän sama kuin piikkikselle eli burnout kun niin monta pahisroolia tuli tuossa yhdessä vaiheessa putkeen. Rakastan pahiksena juonittelua ja hyvispisteiden keräämistä (ja sitä tunnetta kun saa kaikki puolelleen... Mwhahaha) mutta se todellakin on aika stressaavaa. En ole kuitenkaan alkanut vihaamaan sitä vaan kuuluu edelleenkin suosikkeihin, toivoisin vaan että voisin pitää pientä pahistelutaukoa. :) Huomasin nimittäin viime pelissä etten osaa pelata hyvistä enää ollenkaan, joten sillä suunnalla olis kehittämisen varaa. :D

Mie kans tykkään ihan taviksesta, ei tartte stressaa mitään ja voi antaa kaikkensa peliin.
Suojelijan roolista oon tykännyt aina, sitä vaan harvoin pääsee pelaamaan. Pariroolit eli vapaamuurarit ja ystävystyjä on kanssa kivoja, jos sattuu aktiivinen pari! <: (näitä vaan harvoin enää näkee niinku Zey mainitsi :\) Tykkäsin myös muistaakseni työmatkalaisen roolista kun sitä vielä peleissä käytettiin.

Harmi kyllä ku nuo erikoisemmat roolit on vähän jääny, ne tuo aina lisämakua peliin (ja puhetta ekaks päiväks)

Re: Roolit ja niiden pelaaminen

Viesti Kirjoittaja Zey » 29.04.2015 13:43:11

Itse pidän ehdottomasti eniten taviksena pelaamisesta, sillä siinä saa todella pohtia pahiksien henkilöllisyyksiä, eikä edes tarvitse miettiä oman henkensä puolesta (kuten esim. suojelijan). Mutta enpä voi sanoa, että olisi oikeastaan mitään roolia, jota inhoaisin - joten olen aikalailla tyytyväinen mihin rooliin hyvänsä, kunhan vain pelaamaan pääsee. :D Eli kyllä noi satunnaiset pahis- ja erikoisroolit kanssa piristää mukavasti.

Kylässä kyllä on paljon rooleja ja myös niitä, jotka saa sovitettua pieniinkin peleihin. Harmillisen vähän näitä vain näkee peleissä, vaan enemmän tyydytään noihin perusrooleihin. :/ Esimerkiksi vapaamuurarit, minne he ovat kadonneet? Ennen heitä oli aina joka pelissä, nykyään ei ole enää missään. Siinä olisi kahdelle pelaajalle kiva rooli, eikä edes tasapainollisesti olisi hankala sovittaa peliin. Petturinkin rooliin voisi tuoda oman mausteensa tekemällä siitä hieman erilaisen mitä normaalisti. Esimerkiksi petturi, joka ei tiedä muita pahiksia, olisi varmasti omiaan tekemään erilaisen pelin. Tai vaikkapa petturi, joka pahiksien kuollessa, voisi silti viedä pahikset voittoon. Marttyyrikin on kiva suojelija hahmo, aivan kuten onnekaskin. Lisäksi vihattu kyläläinen olisi oikein hauska rooli, sillä se kannustaisi äänestämään jo heti 1.päivänä (ettei tule tilannetta, josa vihattu kyläläinen kuolee 0:lla äänellä sen takia, että joku on saanut vain yhden äänen). LIsäksi itseä houkuttaisi pelata vihattua kyläläistä, antaisi omat haasteensa pelaamiseen. :P

Re: Roolit ja niiden pelaaminen

Viesti Kirjoittaja Violet » 15.04.2015 20:19:58

Ilkeä Tv-reportteri (pahis, kertakäyttöinen ennustaja sekä mediapuhuja). Tällä hetkellä suunnittelen peliä, johon kuuluisi paha ja hyvä Tv-reportteri, sekä kasa taviksia ja muita pahiksia sopivassa suhteessa.

Roolit ja niiden pelaaminen

Viesti Kirjoittaja piikkisiili » 15.04.2015 20:17:50

Roolilista
Mitä roolia haluisit pelata mieluiten? Mitä rooleja voitaisiin soveltaa pienemmissä peleissäkin? Onko ihmishamsteri ihminen, joka muuttuu hamsteriksi, vai hamsteri, joka tykkää olla ihmisenä kiusaamassa kyläläisiä?

Kaikista ristiriitaisemmat tuntemukset minulla on pahiksena pelaamisesta. Pidin pitkään pahiksena olosta ja taktiikoiden kehittämisestä (pahisurani alussa minulla oli tapana tappaa oma pahistoveri ilman että joutuisi ongelmiin :p), mutta useampi peräkkäinen pahisrooli sai aikaan burnoutin. Se kun osaa olla henkisesti rasittavaa. Jokaista sanaa piti miettiä. Sekään ei vielä riitä, kun varsinkin loppupelissä pelaajilla nousee tunteet pintaan, jolloin kaikki rationaalinen voi menettää merkityksensä. Pahiksena pelaaminen on siis koko ajan hermolla pysymistä (toki teennäisen aktiivinen ja ympäripyöreät kommentit on yllättävän tehokas taktiikka). Tavallisena pelaamisen ilohan on se, että oma sooloilusi ei tarvitse ratkaista koko pelin kohtaloa.

Ylös

cron