Juonittelun SM-kisat Kylässä

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Käytössä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Poissa käytöstä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Marzzuu » 10.08.2017 18:42:06

Mitä jos kolmas ehdokas jää Oscar Olemattomaksi?
Osallistuuko Kylästä sitten kahden kopla SM-kisoihin vai miten?

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Halima » 09.08.2017 10:27:03

Kaks edustajaehdokasta on. Yksi vielä vähintään tarvittais.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Meiz » 09.08.2017 09:08:17

Halima kirjoitti:Tule Meiz edustajaksi?

Ei kyllä uskalla mitenkään ;D Kai meillä jotain ehdokkaita kuitenkin on? :P

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Halima » 09.08.2017 08:55:50

Jee Meiz, hyvin bongattu! Kisat on tapahtumassa, ilmoittautuneita on jo. Melkein eniten jännittää, saadaanko kylästä kolmea edustajaa :D Tule Meiz edustajaksi?

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Meiz » 09.08.2017 08:30:03

Bongasin uutisen SM-kisoista, https://www.lautapeliopas.fi/uutiset/vi ... us-060817/

Täydet pisteet mafiosoille tämän tapahtuman mainostamisesta! :)

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja justy » 28.07.2017 07:14:43

Milloin pelistä kiinnostuneet pelaisivat karsinnan mieluiten? Elokuussa vai vasta syyskuussa?

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Jita » 27.07.2017 12:26:07

Halima kirjoitti:Mä mieluummin peluuttaisin Kylän karsintapelin erillisenä elokuun pelistä. Mutta se on vaan mun mielipide. :D


Ditto, en mielelläni muuta suunnitelmiani.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Marzzuu » 27.07.2017 12:25:12

Halima kirjoitti:Mä mieluummin peluuttaisin Kylän karsintapelin erillisenä elokuun pelistä. Mutta se on vaan mun mielipide. :D

Mä oon samaa mieltä Haliman kanssa :)

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Halima » 27.07.2017 12:11:57

Mä mieluummin peluuttaisin Kylän karsintapelin erillisenä elokuun pelistä. Mutta se on vaan mun mielipide. :D

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Meiz » 27.07.2017 11:15:05

Jitachi kirjoitti:Ajattelin määrän olevan X. Loppupeleissä mä ja pelintarkastajat muokkaamme roolilistaa niin, että ainakin hyvistappaja ja suojelija ovat mukana koska haluan ehdottomasti ne mukaan, kertakäyttöennustajaa preferoin myös vapareiden yli.

Jep, oon samaa mieltä siitä että suojelija on hyvä lisäys tappajan mukaan :]

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Jita » 27.07.2017 11:07:45

Ajattelin määrän olevan X. Loppupeleissä mä ja pelintarkastajat muokkaamme roolilistaa niin, että ainakin hyvistappaja ja suojelija ovat mukana koska haluan ehdottomasti ne mukaan, kertakäyttöennustajaa preferoin myös vapareiden yli.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Meiz » 27.07.2017 10:39:53

Jitachi kirjoitti:Pelissäni olisi näillä näkymin pahikset, kertakäyttöennustaja, suojelija, hyvistappaja sekä kaksi vapaamuuraria. Mietiskelin alun perin että en mielelläni peluuttaisi JooJoon harharetkiä karsintapelinä pääasiassa ingamen vuoksi (musiikkiviittauksia ja hyvin Jitalaista huumoria :D), joten siinä tapauksessa vain todennäköisesti kirjoitan pelin, jossa on neutraalimpi ingame: ei tuota ongelmaa.

Kuinka iso peli on tavoitteena? Oma alkufiilis on se että tuossa on jo todella paljon ns "varmoja hyviksiä" mikä saattaa tehdä pelistä hieman tylsän :D

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Jita » 27.07.2017 10:20:06

Pelissäni olisi näillä näkymin pahikset, kertakäyttöennustaja, suojelija, hyvistappaja sekä kaksi vapaamuuraria. Mietiskelin alun perin että en mielelläni peluuttaisi JooJoon harharetkiä karsintapelinä pääasiassa ingamen vuoksi (musiikkiviittauksia ja hyvin Jitalaista huumoria :D), joten siinä tapauksessa vain todennäköisesti kirjoitan pelin, jossa on neutraalimpi ingame: ei tuota ongelmaa.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja justy » 27.07.2017 08:15:37

Kannatan myös sitä, että osallistujat valitaan karsintapelillä. Ehdotan, että karsintapelinä käytetään elokuun peliä. Elokuun pelin pitäisi olla ennen pahimpia opiskelukiireitä, siinä käytetään suht yksinkertaista säännöstöä (kuten varmaankin SM-pelissäkin), ja siihen on todennäköisintä saada paljon osallistujia (kuten toivottavasti saadaan myös SM-peliin).

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Violet » 22.07.2017 20:42:41

Voin periaatteessa olla osallistujana, en näe sille estettä. Karsintapeli varmaankin olisi hyvä idea, ja jos hakijoista ei saa peliä pystyyn, voi peliä täydentää muilla pelaajilla.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Vampire » 21.07.2017 13:44:40

Mä voisin periaatteessa osallistua pelaajana, mut en tiedä vielä varmaksi, kun se riippuu ainakin muutamastakin asiasta. Mut suosittelen, et jos muilta foorumeilta halutaan väkeä mukaan, niin oikeasti kannattaa hyvissä ajoin laittaa kyselyä kiinnostuksesta menemään, niin todennäköisyys myöntävään vastaukseen kasvaa. Mielellään siis sanoisin, et kyselyä kiinnostuksesta liikkeelle niin aikasessa vaiheessa kuin vain suinkin mahdollista.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Tetradynamia » 20.07.2017 17:50:36

Voisihan sen karsintapelin täydentää pelaajilla, jotka eivät tavoittele edustuspaikkaa.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Halima » 20.07.2017 17:37:21

Syksy (syys-lokakuu) valikoitui ajankohdaksi siksi, että nyt on vielä käynnissä Mafia Championshipsit (ja toisekseen ei me ehdittäis enää tälle kesälle näitä järjestääkään), ja sitten marraskuussa on monilla koulukiireitä ja NaNoWriMo. Joulukuussa on tietysti joulu ja sitten uusivuosi. Talvella periaatteessa olisi toinen vaihtoehto, mutta samat koulut on käynnissä silloinkin, ja sitten kohta jo painaa päälle kylän KEPPI-gaala ja seuraava Championships-kausi.

Mietin tuota Kylän edustajien valintaa, että pitäisikö vain kysellä kiinnostuneita ilmoittautumaan, ja sitten jos heitä on niin paljon että saadaan karsintapeli aikaiseksi, tehdään se, mutta mikäli heitä on esim alle 9, niin voitaisiin äänestää vain suoraan.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Tetradynamia » 18.07.2017 11:29:32

Kiva idea. Mielenkiinnolla sivusta seuraisin.

Kylän edustajan valinnassa kannatan jonkinlaista karsintapeliä. Pelkän nimilistan perusteella voisi käydä niin, että "vanhat meriitit" painottuvat liikaa. Karsintapelissä olisi kaikilla mahdollisuus antaa tuoreita näyttöjä kyvykkyydestään, mikä olisi mielestäni reilumpaa.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Ares » 17.07.2017 23:40:05

Todella kivalta kuulostaa! Tuskin itse aloittelevana osallistuisin. Lähinnä ajankohta mietityttää: monella on varmaman opiskeluja (ja töitä) syksyllä. Mielestäni Kylän valinta pitää tehdä silleen, ettei kenelläkään jää paha mieli siitä, että tuli tai ei tullut valituksi.

Re: Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Marzzuu » 17.07.2017 20:55:17

Minä voisin osallistua Kylän edustajana ja pelaajana, koska tykkään ideasta. :)
Mie liputan pelaajalistan ja demokraattisen äänestyksen puolesta, muutta muukin tapa valita lopulta osallistujat käy kyllä.

Juonittelun SM-kisat Kylässä

Viesti Kirjoittaja Halima » 17.07.2017 20:15:48

Heipä hei rakkaat Kyläläiset!

Justyn mainio idea lähti liitelemään mafian keskuudessa, ja nyt tässä ollaan oikeasti suunnittelemassa juonittelun Suomen Mestaruuskisoja jo tulevalle syksylle! Mafialla on jonkinlainen alustava suunnitelma, mutta haluamme hioa yksityiskohtia vielä yhdessä teidän kaikkien kanssa, joten tässä on meidän suunnitelma (numeroituna, jotta on helppo kommentoida jotain tiettyä kohtaa):

1. Kisojen ajankohta
- Mafia ehdottaa, että kisat järjestettäisiin siten, että finaali on lokakuussa. Jos tulee alkukarsintapelejä, ne olisivat sitten syyskuussa.

2. Osallistujat
- Olemme ajatelleet, että kutsutaan mukaan kaikki potentiaaliset juonittelijat, olivat ne sitten suomenkielisellä foorumilla, facebookissa, ulkomaankielisellä foorumilla (sieltä siis suomenkieliset pelaajat), livemafiapelaajat missä tahansa pelitapahtumassa jne. Tässä mafian alustavaa listaa kutsuttavista, otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, ketä vielä voisi kutsua!
  Kylä
  FinFanFun
  Vuotis
  Pokémonfoorumi
  Pistepotti
  Lautapeliseuran foorumi
  Resetti
  Kisafoorumi
  Final Fantasy Finland
  Facebookin juonittelupeli-ryhmä
  Yksittäispelaajia ainakin Mafia Universeltä, tietääkö joku suomalaisia pelaajia esim Mafia scumilla tai muilla englanninkielisillä foorumeilla?
  Ropeconista tai vastaavista livepeliyhteisöille myös kutsu?
Alustava ehdotus on, että kustakin yhteisöstä saa edustaa korkeintaan 3 pelaajaa. Yhteisö saa siis itse päättää, lähettääkö kisoihin 1, 2 vai 3 pelaajaa.

3. Kylän edustajien valinta
- Tähän haluamme kyläläisten mielipiteitä. Järjestetäänkö karsintapeli, jossa pelanneet pelaajat äänestävät keskuudestaan osallistujat, vai tehdäänkö vain lista halukkaista pelaajista ja äänestetään demokraattisesti? Toki voi ehdottaa myös muita valitsemismenetelmiä.

Ja kaikkein tärkeimmät kysymykset: Miltä kuulostaa? Kiinnostaako? Innostaako? Haluaisitko osallistua pelaajana ja Kylän edustajana? Haluaisitko seurata sivusta? Sana on vapaa! :)

Ylös

cron