Avunhuuto

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Poissa käytöstä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Avunhuuto

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Innokas Pelaaja » 25.10.2018 19:48:23

Hei Mafiosoporukka

Pidämme blogia osoitteessa pihapelit.blogspot.com. Blogista löytyy mm. erilaisa muunnokisa mafiosopeleistä. Yksi uusi ja hyvin hauska livenä ulkona pelattava versio on peli "Tuo". Meidän koululais- ja kaveriporukoilla sitä on pelattu koko tämä syksy niin kotona viikonloppuisin kuin koulussa välitunneilla, eikä kyllästymisen merkkejä ole näkyvissä. Käykääpä tutustumassa!

Lauri

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Marzzuu » 24.02.2018 19:51:41

Jees, kiitos Jita, tutkin hiukan lisää kirjautumiistilannetta ja Capsihan se syyllinen oli. Huups...

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Jita » 24.02.2018 02:26:56

Aivan ensimmäinen mieleen tuleva juttu on että oletko tarkistanut onko caps lock päällä, salasana on heti väärin jos ne ovat väärää kirjainkokoa.

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Marzzuu » 23.02.2018 22:14:52

Mulla on viime aikoina käynyt niin, että laitan salasanani siihen mihin se kirjoitetaan sisäänkirjautuessa foorumille, ja vaikka laitan_kaikki_kirjaimet yms oikein, niin ruudulle loikkaa teksti "Olet antanut väärän salasanan" ja sitten ei taas mitään.
Kaava on jatkunut 1-5 kertaa en kä voi ymmärtää mitä teen väärin?

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja justy » 31.08.2017 13:58:12

Sahe kirjoitti:Oisko kellään tietoa miten androidilla (5.0.1) liitetään kuva vastaukseen? (Esim. counter my kuva)


Mutulla veikkaisin että homma toimii Androidilla samaan tapaan kuin iLuurissa. Eli jos vaikka googlen kuvahausta löytyy hyvä kuva, painamalla kuvaa saat avausvaihtoehdot näkyviin (avaa kuva, avaa uudessa välilehdessä tai tallenna kuva). Näistä kaksi ensimmäistä vaihtoehto käy. Kun kuva on auki, kopioit osoitepalkista osoitteen ja liität sen sitten täällä image-tageihin - aivan kuten tekisit läppärillä/pöytäkoneella.

Jotkin kuvalähteet ovat suojattuja, eikä niistä saa osoitetta talteen tuolla tapaa.

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Sahe » 31.08.2017 07:37:32

Oisko kellään tietoa miten androidilla (5.0.1) liitetään kuva vastaukseen? (Esim. counter my kuva)

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Tacodas » 16.08.2017 07:54:19

Chrome käytössä, ei ole AdBlockia. Pitänee harkita sen käyttöön ottoa. Ja joo, kuten Meizillä, mullakin yrittää ohjata toiselle sivulle, siinä vaiheessa Avast keskeyttää ja heittää tuon ilmoituksen. Eli taitaa olla noi mainokset.

Kiitos Jitachi vastauksesta :)

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Meiz » 16.08.2017 06:23:24

Jeps, tosin pop-up mainoksen sijaan kylän sivu ohjautuu mainossivulle ainakin omalla kohdalla. Lievästi rasittavaa :]

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Jita » 16.08.2017 00:20:58

Käytätkö AdBlockia tai vastaavaa mainoksenestoliitännäistä? Voidakseni auttaa paremmin haluaisin myös tietää käyttämäsi nettiselaimen. Ilman kyseisiä tietoja voin vain arvailla mikä ongelma on. Todennäköisimpänä kuitenkin pidän näillä tiedoilla seuraavaa vaihtoehtoa: koska Kylä on ilmaisfoorumi, munfoorumi eli 'isäntä' rahoittaa toimintaansa myymällä foorumeille mainostilaa, ja se myös tarkoittaa että pop-up mainoksia saattaa tulla vastaan häiritsevän usein. Valitettavasti Munfoorumi ei kykene tarkkailemaan, kuka mainoksia oikeasti ostaa, joka johtaa puolestaan siihen, että laatu saattaa olla mitä on. Tästä puolestaan seuraa, että 'mainos' saattaakin olla satunnainen huijauspromootio, joka puolestaan jää Avastin haaviin ihan kuten pitääkin. Koska virustorjunta toimii koneellasi, ei pitäisi olla syytä huoleen: ongelma on lähinnä ärsyttävä ja sen voi 'korjata' asentamalla AdBlockin.

Re: Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Tacodas » 15.08.2017 23:12:29

Kuva

Avast herjaa mulle tällaista Kylän foorumilla, ei nyt ihan joka päivä, mutta tullut häiritsevän usein. Tätä ei siis muiden sivustojen yhteydessä ole tapahtunut. En tiedä, mikä juttu tämä on, mutta vähän nettinoobina huolettaa...

Avunhuuto

Viesti Kirjoittaja Sukka » 08.07.2017 23:01:05

Onko sinulla ongelmia rekisteröitymisen kanssa? Vai unohditko kenties salasanasi? Tai jotain muuta Kylään liittyviä ongelmia? Ei hätää, mafia (ja mahdollisuuksien mukaan myös muut kyläläiset) auttaa!

Tämä topick onkin kaikenlaisille ongelmille ja myös vieraana (=ei rekisteröityneenä) pystyt kirjoittamaan tähän topickiin. Kerro siis ongelmasi, niin me yritämme ratkaista sen! :>

Ylös

cron